HPK mediassa

  • 1 281 827
  • 6 344

Avorayska

Jäsen
Ylen kanta mestarista on ainaki selvä
 

Liitteet

  • IMG-20190503-WA0002.jpg
    IMG-20190503-WA0002.jpg
    36,8 KB · kertaa luettu: 493
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HPK
Kerhon otteluennakot:
BioRex GAME 7 ennakko 4.5.2019 - kaikki pelaajat
BioRex GAME 7 finaaliennakko 4.5.2019 - Pennanen

Nikkilän kommentit on kyllä hauskoja näissä tai ainakin itseä alkoi naurattaa. :) Aluksi mietin, että mitä ihmeen hepreaa se tuossa puhui, mutta sitten vähän erotti jo jotain sanoja toisella kerralla ja taisi mainita jonkun nimen tms.

Tsemppiä Kerho!
Ihan kun olis sanonut "Matea isolla"? Maalintekoa? Hymiö. En tiiä, monta kertaa kelailin.
 

Ralph

Jäsen
Pelicansin osiossa tiedetään, että jos HPK olisi kohdannut puolivälierissä HIFK:n ja Pelicans TPS:n, olisi Pelicans nyt Suomen mestari ja HPK olisi pudonnut puolivälierissä HIFK:lle. Tietäjät tietää, sano.
 

Ralph

Jäsen
Seiskakin heräilee:

Vahingonilo paras ilo? HPK:n Suomen mestaritykin tyrmäävän kauniilta missityttöystävältä tylyä kettuilua hopea-Kärpille: "Ouluun tulee takatalvi!"

Turusen tyttöystävä oli siis Instagramiin siteerannut uutta versiota finaalilaulusta Torilla tavatataan. Tai siis kuten Seiska kirjoittaa:

"Viehättävä vaaleaverikkö lähetti juhlahumussa Instagramissa hyväntuulisia mutta ehkäpä oululaisten mielestä aavistuksen tylyjä terveisiä hopea-Kärpille:

Turunen, Paajanen, Lucenius, Larmi, Ouluun tulee takatalvi! Roosa kirjoitti Instagram Storiesissa".

On niin tylyä, että Kärpät saattaa vetäytyä ensi kauden Liigasta.
 

Letang58

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Radio Novalla on tuo "Suomen pirtein kaupunki" osuus aamulla ja äsken sinne soitti ihan itse Robert Leino. Virkeinä olivat

Tuossa ennen yhdekssää Bobby ja Nessu soitti myös Radio Suomipopille. Nenonen kehaisi Annin keittokirjan kananuudelikeitto -reseptiä. Pisti hymyilyttään.
 

Crank

Jäsen
Novalla Linnanahde kysy missä Larmi, niin Leino totes sen olevan torilla huutamassa. Tämä näkyy vielä pari tuntia M. Karjalaisen Instagram-storyssa
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Jortikan kengät ja Cornettin paita. Legendaarista!
 

Ralph

Jäsen
Teemu Turunen valittiin pelaajaäänestyksellä Liiga-kauden kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi. Voiton vei Ville Leskinen ja toiseksi tuli Oliwer Kaski.

Aloin miettimään muita palkintoja ja sieltä on pakko tulla kolme pystiä Kerholle. Antti Pennasen on pakko voittaa vuoden valmentajan titteli. Eihän sitä kukaan muu voi viedä? Ja All-Stars-kentällisestä on pakko löytyä Teemu Turunen ja Petteri Nikkilä. Kumpikaan ei ole pelipaikkansa ykkönen, mutta kun laitureita ja pakkeja pääsee kaksi, pitäisi molempien olla kentällisessä. Malte Strömwall ei pelkällä runkosarjalla voi pärjätä Turuselle. Eikä kai kukaan Atte Ohtamaa tai Jani Hakanpää voi pelkällä Kärpät-statuksella mennä Nikkilän edelle?

Otto Paajanen olisi sinänsä hauska yllätys All-Stars-sentterinä, jos palkintoa jakaessa mennään liikaa tämä mestaruus mielessä. Mutta kyllä se pysti pitäisi mennä Justin Danforthille.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Lisäksi Nenosella näkisin olevan hyvät saumat herrasmiespelaajan palkintoon. Nessullahan oli vain yksi 2 minuutin rangaistus runkosarjassa. Tiedä sitten kuinka suuri arvo tuolla on kun herrasmiespelaajaa valitaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Nyt löytyy ainakin Hämeen Sanomien sivuilta tuo uusi Torilla tavataan -versio myös uudella videolla eli video on kuvattu viime viikonloppuna Raksilassa ja Hämeenlinnan torilla.

Linkityshommat ei mulla puhelimella onnistu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös