HPK - Lukko, 1.2.2003, Rinkelinmäki

  • 7 225
  • 76

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onpa outoa, että tästä ottelusta ei ole vielä avattu ketjua. Vaikka Kärpät-Lukko-ottelun ketjussa HPK-kannattaja viittasikin voimasuhteiden olevan samat kuin taannoisissa Neuvostoliitto-Suomi maaotteluissa. Mutta kumpi on sitten kumpi? Keskiviikkoisen Lukko- JyP-pelin jälkeen paikallinen toimittaja nimittäin vertasi, kuin sattumalta, Cisar-Ulmer-Kron-ketjun pyöritystä punakoneeseen... Myöhemmin "punakone" on editoitu pois tekstistä, minkähän takia?

Kahdessa viimeisessä kotipelissään HPK on alun rämpimisen jälkeen onnistunut voittamaan Ilveksen ja Pelicansin. Nyt vastustaja kovenee moninkertaisesti.
SMS-ketju saa vastaansa STT-ketjun, josta löytyy tulivoimaa, taklausvoimaa ja taitoa melkoinen yliannos.
Cisar-Ulmer-Kron-ketju taitaa kuitenkin olla ottelun paras ketju!

Viime kohtaaminen päättyi Raumalla 0-1 Eepin käsittämättömän ulosajon jälkeen.

HPK on ennätyksensä tehnyt, nyt on vuorossa paluu arkeen.

EDIT: Luin vasta nyt HPK-Pelicans-ketjua ja minulle valkeni syy ketjun avaamattomuuteen: Ervatsalo, Designer ja muut HPK-fanit osasivat siellä jo ennustaa, mitä lauantaina tapahtuu...
 
Viimeksi muokattu:

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt voisi olla sen reality checkin aika Kerholle, kun se ennätyskin tuli jo kirjattua. Lievää leijumista on ollut havaittavissa muuallakin kuin meidän fanien keskuudessa. Jos eilinen pelikaanimuistio ei herättänyt, niin pinnat lähtevät Raumalle ihan saletisti. En muuten panisi yhtään pahitteeksi, vaikka Lukko pitäisi Tepsin viivan alapuolella koko loppukauden.

Lukolla ei siis liene asenneongelmia, joten tällä kertaa tuskin kukaan runkopelaaja hommaa itseaiheutettua päänsärkyä ja hammasten kiristelyä käsittämättömällä pimahduksellaan.
 

MrDo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ensimmäinen kirjoitukseni, tervehdys vaan kaikille!

Itse odottelen hieman ristiriitaisin tuntein ottelua. Näkemäni tiistain Tappara-peli oli Kerholta todella huono ja suunta ei ole ainakaan parantunut Pelicans-pelistä kuulemani ja lukemani perusteella.

Kerholta on tällä hetkellä kateissa nopeus ja yritys. Syötöt menevät minne sattuu, varsinkin pakkien avaukset ovat olleet viime peleissä huonoja. Lukko on taas vahvistunut Tähtisellä ja muutenkin otteet ovat olleet niukoista tappioista huolimatta pirteitä.

Jos nyt jotain positiivista Kerhon pelistä hakee, niin maalivahdit ovat onnistuneet hyvin. Kyllä noista kavereista uskaltaa laittaa kumman tahansa maalille tosipelien tullen.

Enpä veikkaa lopputulosta, mutta silti uskon, että Kerho ei enää kehtaa pelata huonosti kotiyleisönsä edessä. Pitää lähteä vaihteeksi katsomaan miten käy. Balastikia pitää katsoa erityisen tarkasti, jos nyt ei ihan kiikarilla, niin silmät tapittaen kuitenkin.
 

M10

Jäsen
Lauantaina Hpk:lla koittaa paluu arkeen. Tämä tarkoittaa sitä että Hämeen ylpys pelaa taas Suomen parasta ja viihdyttävintä kiekkoa. Lukko kaatuu 5-2 Janne Laakkosen iskettyä tehot 2+1 Kuhan ja Pardan rinnalla.

Raumalaiset tulevat yllättävän ylimielisinä Rinkelinmäelle "Nyt meillä on Tähtinenkin"-asenteella. Raumalaisten kohtaloksi koituu taas jäähyily. Tällä kertaa tuomarin kimppuun käy Toni Porkka joka tulistuu Olli Sillanpään kyseenalaisesta kyynerpäätaklauksesta. Ottelu saa huvittavia piirteitä lopussa kun Ismo Lehkonen yrittää heittää dumaria täydellä vesipullolla, mutta se osuukin Jaakko Harikkalaa leukaan > TKO.

Rinkelinmäen nelituhatpäinen yleisö tulee näkemään vauhdikasta kiekkoa ja osasyynä tähän ovat Lukon liukkaat Tsekit. Raumalaisten kannalta valitettavasti kentän kunkkuna häärii taas Tommi Santalan johtama maajoukkueketju, mikä saa Eepin luistelun näyttämään lähinnä Tuomas Enbusken eiliseltä "kiitämiseltä".
 

pallokerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos Kerhon pelillinen taso pysyy samanlaisena, kuin se on ollut jo verrattain kauan ja jos vielä maalivahtimmekaan eivät enää jaksa yksin=> on tuloksena tappio. Veikkaisin luokkaa 1-4.
Huonompaa peliä kuin eilen oli saa hakea ja siksi oletan ja olen optimistinen, että POHJAT on nyt katsottu ja lauantaiksi laitetaan joka ukolle tärpättiä housuihin, niin eiköhän ala taas putki liikkua, eikä kulkea jossain puoli metriä jään yläpuolella.
Jos näin => pelistä tulee tiukka mutta tällöin veikkaan niukkaa kotivoittoa 3-2 tai 4-3, tai jos HPK pelaa todella parhaalla tasollaan, voidaan odottaa suurempiakin lukuja... jos ja jos...
Uskon, että Jukka saa joukkonsa taas kuosiin ja näemme pitkästä aikaa liikkuvan ja iloisen KERHON !

Eletään toivossa ja joukolla kannustamaan suosikkejamme !
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kahtianäkemisen jalo taito

Viestin lähetti Morrow10

Rinkelinmäen nelituhatpäinen yleisö tulee näkemään vauhdikasta kiekkoa ja osasyynä tähän ovat Lukon liukkaat Tsekit.

No ei meillä kyllä ole kuin yksi tsekki mutta enpä ihmettelisi vaikka osa katsojista näkisi hänet kahtenakin. Onhan kyseessä lauantai-peli.

Robert ei muuten ole kovin iso mutta kamalan karvainen, jotta älkäähän peljästykö. Rotumme on tästä ottanut jo muutaman askeleen etiäpäinkin, mutta kiekkoilun saralla mies edustaa lajinsa huippua.
 

rinkeli22

Jäsen
Tuolla HPK-Pelicans ketjussa jo nostinkin eilisen räpellyksen 29.10. pelattun HPK-Pelicans ottelun rinnalle vuosisadan paskimmaksi peliksi. Jos nyt palautellaa mieliin tuo taannoinen Pelicans kohtaaminen, joka sai Kerhon kannattajat vaatimaan hyvitystä häpeällisestä esityksestä, niin huomataan yhtymäkohtana silloisen ja eilisen välillä se, että molempia fiaskoja on seurannu kotipeli Lukkoa vastaan. Edelliskerralla Kerho tyrmäsi lukon, sillä hetkellä kauden parhaalla esityksellä. Toistaako historia jälleen itseään? Siitä en tiedä, mutta uskallan väittää, että lauantaina nähdään pitkästä aikaa todella tasokas ottelu Rinkelinmäellä, kun sarjakärki saa arvoisensa vastustajan, joka saattaa hyvinkin olla vielä Kerhon puolivälierävastustaja. Tämän lisäksi omaa innostustani lisäävät Lukon mielenkiintoisten, uusien vahvistusten näkeminen, sekä Balastikin ensimmäinen esiintyminen kunnon ottelussa. Hyvää hokia on tulossa..
 

M10

Jäsen
Re: Kahtianäkemisen jalo taito

Viestin lähetti Skoda
No ei meillä kyllä ole kuin yksi tsekki mutta enpä ihmettelisi vaikka osa katsojista näkisi hänet kahtenakin. Onhan kyseessä lauantai-peli.

Robert ei muuten ole kovin iso mutta kamalan karvainen, jotta älkäähän peljästykö. Rotumme on tästä ottanut jo muutaman askeleen etiäpäinkin, mutta kiekkoilun saralla mies edustaa lajinsa huippua.

My bad! Luulin Cisaria Tsekiksi. Rinkelinmäen yleisö näkee siis Lukon itäblokkilaiset neljänä.
En halua kuulla enempää siitä miten olet saanut selville tuon Kronin karvaisuuden..
 
Naurakaa vaan...

..mut mää uskon että Lukko vie tän pelin! Ja vieläpä puhtaasti 2-0
Molemmilla joukkueilla on sen verran takki auki, että pelistä tulee tasanen ja tylsä. Lukko tekee ekan maalinsa kolmannen erän alussa ja toisen tyhjiin lopussa.

On muuten aika hyvä kerroin Lukolla (5.10).
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
NO WAY TO LOSE

Suosittelen pelonsekaisin tuntein ottelua odottaville HPK-faneille seuraavaa no way to lose-reseptiä:
Toivokaa parasta ja nauttikaa jos HPK:n putki jatkuu. Mutta kaiken varalta, pelatkaa Lukkoa pitävedossa kertoimella 4,55 ja nauttikaa...

Lukon kannattajille lauantai tuntuu win-win-tilanteelta...
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
HpK - SM-Liigan uusi Jokerit

Olemmeko samassa tilanteessa kuin Jokerit oli tuossa syssymmällä? Peli on aivan kaudean näköistä, mutta voittoja tulee silti. Lauantaina on kyllä kova paikka. Lukko on viime aikoina yllättänyt minut negatiivisesti. Ole odottanut joukkueelta jo pidemmän aikaa vahvaa panosta, mutta yllättäviä(minulle) tappioita on silti tullut. Onneksi kerho on tähän asti klaarannut homman kotiin. Ennen taukoa pieni muistutus omasta kuolevaisuudesta ei välttämättä tee edes pahaa. Peli päättyy 2-3, maaleja ei kerhon peleissä enää tehdä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Koska HPK ei ole hävinnyt miemuistiin, luulen että HPK on joukkueista se, joka peliin lähtee takki auki (jos jompikumpi yleensä lähtee). HPK:n tappiottomien pelien putken katkaisu lähenee koko ajan, joten jo tässä pelissä Lukolla on siihen hyvät mahdollisuudet.

Jäähyt tietysti ovat taas ratkaisevia, ja niitähän Lukolle tulee ainakin 8 kakkosta plus yksi kymppi. Mutta kun alivoima on toiminut oikein hyvin, niin voi olla että HPK ei niistä rankaise.

Juu. Oulu, joka on Hämeenlinnan ohella Lukon pahin vieraspelipaikkakunta, luovutti Lukolle tuomisiksi yhden pinnan. Vähintään sitä lähdetään hakemaan Hämeenlinnastakin, ja tuskinpa olen kovin paljon väärässä kun sanon että jatkoille mennään tässäkin pelissä. Tuleeko Lukolle peräti neljäs 2-1 -peli peräkkäin?

Sami Torkki pelaa tässä pelissä. Isosalon ja Niskalan pelikunto on arvoitus, varsinkin Samun saama vatsatauti kuulostaa pahalta, sillä taudilla on taipumus käydä vuorotellen joka ukko läpi. Toivottavasti kuitenkin vasta lauantain pelin jälkeen.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Todella paha peli tulossa Lukolle. Kerho ei ole hävinnyt piiitkäään aikaan liigassa, mutta toisaalta joko nyt olisi tilastotappion paikka? Kerhon viimeinen kotipeli pelikaaneja vastaa oli vissiin ollut kaikkea muuta kun kerhomaista vauhdikasta hyökkäyspeliä. Tässä siis piilee Lukon mahikset.

Lukon viimepelit ovat olleet sitä tuttua vähämaalista vääntämistä. Tässäkään ottelussa vierasjoukkue tuskin tekee kolmea maalia enempää. Torkki palaa ruotuun, joten mielenkiinnolla odotetaan millä arvontakoneella Ika tällä kertaa ne ketjut vetää? Toivon, että Toke ottaisi Kronin paikan ykkösessä ja Kron menisi takaisin Ulmerin ja Cisarin ketjuun.

Pistettä toivotaan, mutta pahinta pelätään.....

Tilastonikkarit: Koska Lukko on viimeksi voittanut Rinkelinmäellä runkosarjassa tai playoffeissa?? Itse en pysty muistamaan...
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos peli jatkuu samanlaisena kuin se on viimeaikoina ollut, niin toivottavasti Kerho häviää. Ja vielä mielellään useammalla maalilla. Pahemmanlaatuista leijumista on ollut sarjakärjen tekemisessä jo pidemmän aikaa havaittavissa, nöyryyttä kaivattaisiin. Tappio voisi palauttaa ritarit jään pinnalle, JJ ei sitä näköjään ole vielä kunnolla onnistunut tekemään. Jos Lukko ei katkaise Kerhon putkea, sen tekee joko Kärpät tai Jokerit. Kevään ratkaisupelejä ajatellen kärppä- ja jokeripeleissä on enemmän panosta, niistä voittoja niin olisi saumaa saada pieni henkinen yliote mahdollisista välierä-/finaalivastustajasta. Parempi tappio Lukolle kuin Kärpille/Jokereille. No narreille taidetaan kuitenkin taas hävitä... Tappio lähiaikoina tekisi jokatapauksessa hyvää jatkoa ajatellen. Kerhon putki on aivan järjettömän pitkä, vanne saattaa alkaa kiristää päätä jossain vaiheessa jos ei tee sitä jo nyt. Tulosveikkaus lauantaille 3-4 ja rahat Veikkaukselta.
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Ojo
Tilastonikkarit: Koska Lukko on viimeksi voittanut Rinkelinmäellä runkosarjassa tai playoffeissa?? Itse en pysty muistamaan...

Enpä mikään tilastonikkari ole, mut katsastin asian kotisivuiltamme eli viimeisin voitto Lukolla on Rinkelinmäeltä 1.12.1997, lukemat tuolloin 2-4. Harkkamatsi ennen kauden alkuahan päättyi 1-5 lukemiin.

Todella paha peli tulossa ja pelko on, että putki katkeaa...
Nooh, täytyy lähteä paikanpäälle katsastamaan uusi tsekkimme ja se miten itse ottelussa käy.
 

jenttu87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Porin Ässät
Täällä ovat muutkin Lukko-fanit kuin minä heittäytyneet optimisteiksi. Pitänee kuitenkin muistaa, että HPK:n pitäisi tässä ottelussa olla se ennakkosuosikki. Itse veikkasin viikon alussa, että tästä viikosta tulee pari pistettä. Silloin luulin, että molemmat tulisivat JYP:iltä, mutta nyt toinen tulikin Kärpiltä.

Tietenkin Lukolla näyttäisi nyt kulkevan aika lujaa ainakin vahvistusten hankinnasta päätellen, joten voihan se pistetili kasvaa vielä Hämeenlinnassakin. Kauhean todennäköistä se ei ole, mutta sitäkin toivottavampaa. Muuten on vaarana tippua taas viivan alapuolelle.

Jos Lukko pelaa unelmapelin, eikä HPK esitä mitään erityistä, niin onhan se voittokin mahdollinen. Realistisempana pidän kuitenkin HPK:n voittoa. En kuitenkaan ole ikinä ollut näissä asioissa kovin realistinen, joten veikkaan, että Lukko kääntää ottelun edukseen. Kettupaidat pelaavat ottelun hurmoksessa ja lopulta taululle jää numerot 2-4. Lukon maalintekijät vielä veikkaan. Ne olkoot Suomentietotoimisto-ketjusta Tähtinen ja Torkki, sekä muista pelaajista Kron ja vaikkapa Kesä.

Kiitos mielenkiinnostanne, näkemisiin! :)
 

aimohevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Kronin ylistyksetä...

Robert Kron: 11 ottelua 2+4 +/- +6
Martin Strbak: 8 ottelua 2+4 +/- +15

En kiellä etteikö Kron ole pelimies, mutta kun vertaa esim. puolustaja Strbakin tilastoihin, niin kyllähän miehen hypetys on mennyt vähän yli.

Oli vähän off-topicia...
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Kunnon pelikavereilla Kronin saldo voisi helposti olla 11 ottelua 2 + 30 sillä kunnon viimeistelijät olisivat paukutelleet vähintään 30 kaappia enemmän noista Kronin syötöistä.
 

piikki

Jäsen
Re: Kronin ylistyksetä...

Viestin lähetti aimohevonen
Robert Kron: 11 ottelua 2+4 +/- +6
Martin Strbak: 8 ottelua 2+4 +/- +15

En kiellä etteikö Kron ole pelimies, mutta kun vertaa esim. puolustaja Strbakin tilastoihin, niin kyllähän miehen hypetys on mennyt vähän yli.

Oli vähän off-topicia...

Jos Krooni saa plussapisteitä ja on YV ssä kentällä kun YV tekee maaleja niin se riittää. Ei maalit tietty haittaa. Jätkä rauhottaa ja tekee peliä. Strabakin pisteet tulee Kerhon ykkösen takana ja se on kovempi kun mitään mitä Lukolla on heittää jäälle. Vertailu on täysin yhen tekevää. Jos se jotakuta huvittaa sen kun.

Tiukka matsi edessä. Mut mut mullakin on jostain syystä positiivinen tunne. Josko kerho olis jo saanut tarpeeksi. Viimeeks ei ollu mikään kiekkoilun riemuvoitto kun kerho vie pisteet 0-1.

Olis kyl kiva et joukkue johon on ostettu ihan helevetin paljon aikasempia kovempii hyökkääjii tekisi yli yhden maalin ottelussa. Vai mitähän mieltä Lehkonen on. Sykora meni Ilvekseen. Onkohan mekin heitetty rahat väärään paikkaan, jos tulosta ja maaleja ei ala tulla? Tää on vaikee paikka, mut nyt olisi hyvä laittaa kerhon ennätysputki poikki.
 

I Saunamäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, AIK
Ottelun mielenkiinto kohdistuu ensisijaisesti siihen, onko Hpk sulkenut takkinsa Pelicans-kohtaamisesta. Jos on, Lukko tipahtanee selvin numeroin. Mikäli taas ei, tulee tästä varsin tiukka ja tasainen matsi, jonka ratkaisevat "pienet asiat" ja molempien joukkueiden maalivahtipeli.

Kovasti profiiliaan kohottanut Lukko houkuttelee Rinkelin lauantaihin luultavasti varsin runsaasti yleisöä, 4000 rajan rikkoutumista voi pitää selviönä. Hämeenlinnalaiset haluavat nähdä uuden sankarinsa Balastikin tositoimissa Pelicans-lämmittelyn jälkeen. Lukkoa on viime vuosina pidetty äärimmäisen tylsänä ja värittömänä joukkueena, mutta uudet kohuhankinnat ovat tuoneet sitä särmää raumalaisyhdistelmään. Ainoa mikä voisi estää suuremman yleisöryntäyksen on huomiseksikin luvattu tulipalopakkanen.

Uskoisin lukemien 4-1 olevan aika lähellä huomisessa ottelussa.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Itku seis, KELE!

Juu kyllä. Torstaina olisi varmaankin ollut mukavampaa seurata vaikkapa vanhoja Megavisoja nauhalta kuin pällistellä lonnimista rinkulassa. Ja Kerhon peli on ollut osastoa rectum jo muutaman koitoksen ajan. Mutta:

Pisteitä on tullut mukavasti! Ni! "Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kun Ellun kanat." Lukolle tarjoillaan kaunista traktorimarssia pari erää ja peli on selvä.

Lukko kuuluu sarjaohjelman ja -taulukon niihin jengeihin jotka allekirjoittanut katsoo aiheelliseksi käydä todistamassa. Huomenna asetun siis vanhaan kellopäätyyn, enkä hyväksy muuta vaihtoehtoa kuin kunnon pelin ja kotivoiton. Ja koska olen valistunut kuluttaja, aion toisin käydessä ottaa yhteyttä Erik Micktziziziziiiiiin ja vaatia tuotetta, ts. ottelua uusittavaksi kunnes tulos on minulle mieluinen. Tällainen menettelytapahan on jo lanseerattu yleiseurooppalaiseksi käytännöksi (ks. Irlanti ja Nizzan sopimus). Missään nimessä en aio kuitenkaan ryhtyä perunaosuuskuntamme kantavan jäsenen, veli Master Godin Pelikaaniketjussa mainitsemiin ultimaalisiin painostuskeinoihin ja koston kierteen rakenteluun. Onhan tiedossa sentään lauantaipeli ;)


Ai niin: Tero 1+1

edit: Se mikään "Pakolliset" ole. "Asialliset" korjattu. Sori Väinö.
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kun nyt muutamassa viime ottelussa HPK:n peli ei oikein ole kulkenut niin kuin se parhaimmillaan voi kulkea, ovat jotkut jo säikähtäneet pahemman kerran... Kerho on kuitenkin viimeisissä kolmessakymmenessäviidessä (35) ottelussa jäänyt pisteittä vain yhden (1) kerran. Tuollaisen tilastoihmeen pitäisi jo suurimmat pelot pelin lopullisesta sekoamisesta karkoittaa. Ei ne laivatkaan oikeasti tuurilla seilaa.

Huomenna nähdäänkin sitten mielenkiintoinen joukkue Rinkelinmäellä. Lukkohan on vahvistanut rivejään viime aikoina parilla aika kovan luokan nimellä. Tuossa aiemminhan jo Siirappi meitä tietämättömiä valisti, että Robert Kronin pistesaldo olisi helposti tuollaista 2+30 -luokkaa, mikäli joukkuetoverit olisivat tajunneet lättyä lyödä sisään hänen tarjoilemista paikoista.

Markku Tähtinenkin viimein tajusi että tässä pelissä pata ei voi olla valttia, ja valitsi uudeksi seurakseen (kaikessa armeliaisuudessaan entistä seuraansa kohtaan), Rauman Lukon. Aina yhtä 'mukava' on myös nähdä kaikkien rottien isä, Matti Kaipainen. Inhottava pelaaja on hän.

HPK:n on heti ottelun alusta alkaen laitettava enemmän syräntä peliin, kuin mitä se muutamassa aikaisemmassa on laittanut. Muuten käy jossain vaiheessa kautta vielä väkisin kylmät ja tulee se, mikä se nyt oli...??? En muista.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
REFUSE TO LOSE

Eihän me enää tällä kaudella hävitä!
Tällä toteamuksella yritän houkutella Lukon kertoimen houkuttelemia eurojani takaisin...
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Videoita katseltu, ei siis tappiota?

Jalonen oli sitten pitänyt jonkinasteista palaveria Pelicans-ottelun jälkimainingeissa ja videolta oltiin näytetty hieman 'parantamisen paikkoja'. Uskonkin että asenne on huomenna kohdallaan.

Lukollahan on kyseessä motivaatiotekijä, koska Saipa ja TPS kärkkyvät takana ja play-off-viivan yläpuolella pitäisi pysyä. Ei ole siis epäilystäkään etteikö Lukolla olisi suurempi halu voittaa huomenna. On kuitenkin monesti nähty, että jääkiekossa se enemmän voittoa janoava ja paremmin pelaava joukkue ei välttämättä voita, tämä on nähty useasti Kerhon kohdalla Areenalla, jossa Kerho on pelannut useasti hyvin, mutta takkiin on tullut varsin rumasti.

Uskon, että huomenna nähdään pelillisesti outo ottelu. Lukko painostaa ja luo maalipaikkoja ja on 105% asenteella mukana, sen sijaan Kerholla on vain 85% asennetta mukana, hirveästi harhasyöttöjä ja ajatus kateissa. Tästä huolimatta peli kääntyy Kerhon 5-2 voitoksi. Balastik avaa pistetilinsä iskemällä tyhjiin ajassa 58.43 ja Eero Somervuori päättää maalittoman putkensa tekemällä 2 maalia.

Ja se t*ppio, niin, no vahva veikkaus on, että se tulee vasta Areenalla.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hämeenlinnassa tuskin enää muistetaan, mitä tarkoittaa sana häviö. Luulisi sen tilastotappion pian jo tulevan. Mutta Lukosta ei ole tuon tappion aiheuttajaksi. HPK:n kotihallissa ei raumalaisia juhlia ole totuttu näkemään aikoihin, joten maaottelutauolle Kerho lähtee selkeästi piikkipaikalta ja Lukon kiivas taistelu viivan tuntumassa jatkuu.

Lukolla on kyllä nyt kasassa sellainen nippu että näillä satsauksilla pleijaripaikka on pakko tulla. Mutta Rinkelinmäen valloitus jäänee kuitenkin taas tekemättä. Lopputulos 4-1. Lukon ainokaisen tekee varmaankin Ässien "ylijäämäpelaaja" Tähtinen ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös