Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

HPK kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'HPK' , aloittajana Jakub, 16.07.2015 klo 19.34.

 1. JasonMiller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Ensin luulin, että jutussa on virhe ja että Turunen olisi kantanut limuautomaatin pihalle. Mutta ilmeisesti se siis on Keränen ollut, jolle limuautomaatti oli liikaa? Olisihan tuostakin hauskan kuvan johonkin formaattiin saannut, kun Keränen heivaa automaatin pihalle ja ottaa roolia joukkueessa :)
   
 2. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Ei yllätä. Alkuviikosta kun joukkue veti vapaat jääharjoitukset ilman valmennusta niin Keränen siellä tuntu porukkaa johtavan ja hänen näyttämiä reenejä porukka veti. Ihmettelen syvästi jos Keränen ei ole kapteenistossa.
   
 3. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Aivan mahtavaa, kun pukukopissa on edes yksi kaveri, jolla on tarvittava määrä johtajuutta. Peliäkään näkemättä mulla on jo man crush Keräseen.
   
 4. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Illan kokoonpanot julkaistu ainakin Kerhon Facebook-sivuilla.
  Paajanen on ykkösketjussa!

  Oikeesti, ei hitto tuota puolustusta. Puuttuuhan siitä pelaajia, mutta silti...
   
 5. puuha-pete Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Minnesota, Hollanti
  Lainaus:
  Nikkilä, Tuulola, Forsberg ja Tulupovkin vielä puuttuu, joten eipä ole ihmekään kun näyttää heikolta.

  Mielenkiintoiset kentät kyllä.
   
 6. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
  Lainaus:
  Kyllä! Tähän tuli erittäin vahva sama. Tää Keränen vikuttaa aivan jäätävältä ryöstöltä.
   
 7. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Keräsessä on potentiaalia vaikka minkälaiseksi fanien suosikiksi. Vitusti kokemusta, rutiinia ja johtajuutta, paljon kevään kovia pelejä alla. Tuskin tuo nyt mitään järkyttävää nousua pistetilastoissaan tekee, mutta reilut parikymmentä pojoa nyt vähän isommassa roolissa on ihan realistinen odotus kyllä. Ja siihen sitten päälle se kaikki fyysinen, likainen työ.

  @Leon, oletkos nyt ihan tosissasi tuon johtajuusjuttusi kanssa. Joukkueesta nyt löytyy mm. Lallit ja Paajaset ja vitusti kokemusta Somerjuuren ja Lahden muodossa. No okei pakistossa yksi sellainen Sensei ei tekisi yhtään pahaa, mutta tuskinpa tämä nyt mihinkään johtajuuden puutteeseen kaatuu tämä homma.
   
 8. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Sotket nyt luultavasti kokemuksen ja johtajuuden keskenään. Paajasesta mulla ei ole juuri näkemystä, mutta Somervuori ja Lahti eivät kyllä minun papereissani saa leimaa "johtaja". Lalli voi olla pelillinen johtaja ja kapelimestari, mutta puhun nyt aivan eri asiasta. Puhun sellaisesta Mark Messier -johtajuudesta.
   
 9. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  No sitten toki.

  Olen vaan vähän allerginen tuolle johtajuus-termille. Johtajuudesta kun puhutaan välillä siihen malliin, että ihan niin kuin sata kapellimestaria tekisi paremmin orkesterin.

  Mutta joo ymmärrän pointtisi, johtajuutta on eri mallia ja Keränen tuo sitä osa-aluetta, jota välttämättä ei joukkueessa niin ole ollut.

  Ja Lahden ja Eeron nostin siksi, että vaikka nyt eivät varmasti mitään ikonisia johtaja-hahmoja olekaan, niin molemmilla on kuitenkin kasa meriittejä uransa varrelta. Juuri niitä jamppoja, joiden päivittäistä toimintaa junnut varmasti seuraavat ja ottavat esimerkkiä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2016 klo 18.54
 10. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Jees. Sitähän et varmaan voinut tietää, että mulle johtajuus tarkoittaa nimenomaan tuota henkistä puolta. Lalli ja Tuuski taas edustavat sitä puolta, jota kutsun pelilliseksi johtajuudesksi.Toki Tuuski oli myös aika pätevä henkisenä johtajana.

  Hyvässä joukkueessa tarvitaan molempia, voivat siis olla samassakin persoonassa.
   
 11. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Näin juuri.
   
 12. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Päättyi 2-4, Sibirin viimeinen tyhjiin pari minuuttia ennen loppua. Somervuori ja Cornet maalintekijät.
   
 13. Lemponen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kertsille on ominaista erittäin kova asenne ja jatkuva hymy huulilla. Kova paiskii hommia, kova/hyvä luistelemaan ja kiekollisesti kohtuullinen (=liigatasoa). Pystyy pelaamaan laiturin ja sentterin tonttia, ja varmaan tarvittaessa vaikka pakin tonttia. Ennen Marjamäen aikaa Kertsi lensi usein pihalle ylikovista taklauksistaan, mutta Marjamäen aikana pelasi sitten jo paljon kurinalaisemmin ja pysyi pelissä mukana. Kärppä-kannattajien rakastama pelaaja. Tulette takuulla myös tykkäämään Kertsistä, jos vaan asiat menevät vähänkään kuten on ajateltu. Voi olla, että puhkeaa pisteiden valossa jopa niin sanotusti kukkaan, jos saa Kerhossa kiekollisesti vastuuta enemmän kuin Kärpissä. Ei tullut takuulla Kerhoon jäähdyttelemään, vaan menestymään. Olisi mahtunut takuulla myös kärkipään joukkueihin, kuten Tapparaan tai Jypiin. Hifkiin tuskin olisi kelvannut, koska helsinkiläiset eivät älyä yhtään mitään hyvän päälle.
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2016 klo 19.45
 14. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Cornet ja Manninen voidaan lukita jo samaan kenttään. Hienosti pelasivat yhteen.

  Cornet vaikuttaa varsin hyvältä hankinnalta. (Tosin niin vaikutti LeBlanc myös samoihin aikoihin.)

  Yleiskuva kepan pelistä oli todella hyvä vuodenaikaan nähden. Pelissä oli enemmän järkeä kuin Pantsen aikana koskaan.

  Pennaselle myös kehuja nopeista reagoinneista kentän tapahtumiin nähden.

  Ainut miinus tulee ylivoimasta, mikä oli aika seisovaa. Toki sitä ei ole varmaan paljoa edes vielä harjoiteltu.
   
 15. Orange Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Hyvä peli mielestäni, vaikka ei voittoa tullutkaan. Pelaajien yleinen taso ja yleinen peli-ilme oli mielestäni hyvä, vaikka moni kärkityyppi puuttuikin kokoonpanosta. Ensimmäinen peli nyt on aina vähän hakemista ja tulee virheitä, jotka katoavat kauden edetessä. Ei oltu yhtään jaloissa, vaikka vastassa KHL-joukkue. Lawsonista vaikea vielä sanoa tarkemmin mitään, meni 3 maalia, mutta kaikki aika vaikeasti kiinni otettavia.
  Mikähän vamma Palveella on? Toivottavasti ei mikään pidempikestoinen.
   
 16. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Palvella on pieni kylkivamma ja Nikkilällä nilkan kanssa pientä ongelmaa, mutta ei pitäisi senkään olla mitään vakavaa.
   
 17. Orange Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Pacman -ketju sisään vaan johonkin harjoituspeliin, eli Manninen-Palve-Cornet. Toki muitakin vaihtoehtoja koittaisin. Kapasen laidoillekin Cornet ja Manninen voisivat sopia hyvin, jos Lahti-Paajanen/Palve-Somervuori toimii.
   
 18. Rinksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Jos nyt maltettaisiin siihen asti, kun kaikki ovat kehissä ja liiga alkaa, ennen kuin aletaan lyödä asioita lukkoon.

  Kiva tietysti, jos kavereilla tuntui kemiat loksahtelevan, mutta pitkä tie tässä vielä on ennen kuin kausi edes alkaa.
   
 19. Purkan Jauhaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:

  Maltetaan, maltetaan. Tämä oli vain pieni kärjistys. Varmasti kentälliset elävät vielä.

  Sivuhuomiona:
  Keränen oli myös positiivinen yllätys sentterinä. Olen mieltänyt hänet enemmän laituriksi, vaikka molempia paikkoja onkin urallaan pelannut.
   
 20. Hereworth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho, Joni Puurula, Philadelphia Flyers
  Pelissä oli tosiaan järkeä enemmän kuin viime vuosina kertaakaan pl. Salon aika, ja eiköhän se tuosta vielä parane kun nyt päästään tosissaan treenaamaan peliä. Keskeneräistä en viitsi enempää analysoida, mutta hyvällä tiellä ollaan.

  Muutamia havaintoja uusista pelimiehistä:

  - Cornet vaikuttaa vahvistukselta. Ilmeisen kovakuntoinen ja vahva pelaaja on kyseessä, ja pelityyli oli miellyttävän pohjoisamerikkalainen. Maali syntyi ohjauksella maalin edestä, ja maalin edustalla oli muutenkin jatkuvasti. Yläketjujen mies, väitän.

  - Keränen on hyvä pelaaja omassa roolissaan, kovuutta ja sai mm. Salakin hermostumaan kolmannessa erässä kuiskutteluillaan, josta seurauksena tälle henkilökohtainen kymppi. Ylivoimalla vetäjän paikalla ei mielestäni kuitenkaan ole se ensimmäinen vaihtoehto.

  - Lawson ei minua ihan täysin vielä vakuuttanut, tosin ei maaleille kyllä voinut mitään. On se silti Myllistä parempi.

  - Turusessa voi olla ainesta Liigaan, kädet kävivät pari kertaa näyttävästi. Katsotaan kuitenkin rauhassa tätäkin korttia.

  - Suhosta en oikein erottanut kentältä, tosin keskityinkin lähinnä kolmeen ensimmäiseen listauksessani. Joltakin palstaveljeltä lukisin mielelläni vähän takempia havaintoja.

  Kun tuohon saadaan vielä Kapanen, Palve, Sillanpää, Nikkilä ja Tuulola (ja Kirka tietysti), voidaan ihan aiheesta povata hämeenlinnalaisittain positiivista kautta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.08.2016 klo 10.56
 21. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Lainaus:
  Kyllä. Otanta on toki pieni, mutta otti Mannisen kanssa todella hyvällä prosentilla aloituksia. Etenkin hyökkäyspäässä. Puolustusalueella ja keskialueella aloitukset menivät kutakuinkin 50/50 kaikilla.
   
 22. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Suhonen ei paljon erottunut. Almari esiintyi positiivisesti edukseen
   
 23. P.Sihvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole. Antaa urheilun näyttää, kuka kulloinkin on
  Lempo soikoon! Ketjun otsikko on: HPK kaudella 2016-2017. Eikä sanaakaan siitä, miten HPK 'pelasi' harjoitusottelussaan. En itse nähnyt ekaa harkkamatsia. Luulin, että täältä olisi saanut apuja siihen, minkälaista pelisuunnitelmaa Pennasen Kerho viljeli.
   
 24. paraspelaaja Jäsen

  @P.Sihvonen varmasti suurinpiirtein tietää, minkälaista kiekkoa Pennasen Kerho viljeli.

  Tosin itseänikin olisi kovasti kiinnostanut, mihin suuntaan Pennanen on kääntynyt kesän aikana. Jukureissa vaaka vaappui nopean kiekkokontrollin ja "taiteen sääntöjen mukaisen" Meidän pelin välillä kiivasta tahtia... Kuitenkin, Pennasen kolmea kautta yhdistävä tekijä on, että aina viimeistään keväisin mentiin Meidän peliin. Keväällä 2014 äärimmäiseen jaloslaiseen malliin, keväällä 2015 vähän yksinkertaisemmin sävelin, ja viime keväänä vielä hajanaisemmin (mestaruus oli tuloillaan pelattiin miten tahansa).
   
 25. clayman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestarit
  Lainaus:
  Ööö... tuossa ylempänä peliä kyllä käsitellään. Kannattajat vaan useimmiten keskittyvät enemmän näihin yksittäisiin pelaajiin näin kauden alussa, etenkin kun joukkue oli ollut jäällä viikon. Yhdessä olivat käyneet läpi pelillisiä asioita tyyliin 2-3 päivää. Paha sanoa siis mitään erikoista. Ensi viikolla olemme varmasti viisaampia kun on pari ottelua Ilvestä vastaan.