HPK-Jokerit 22.09.2002

  • 19 154
  • 226

Riverman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
2+2+10 olisi riittänyt aivan mainiosti sillä Santala yritti
vain suojella itseään kohti ryntäävältä Aallolta , aallolle olisi
yhtä hyvin voitu antaa 2 ryntäyksestä sillä Santala oli selkeästi irti laidasta ja mikäli suojaus ei olisi pitänyt olisi Santala lentänyt
niskoilleen laitaan .
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Riverman: "--- voitu antaa 2 ryntäyksestä sillä Santala oli selkeästi irti laidasta ---"

Ei kai kuvailemassasi tilanteessa sentään jäähyä ryntäyksestä anneta?
 

WickedClown

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Gags
Eipä käynyt toiveesi toteen, ikävä kyllä. Aika tarkoitushakuiselta Kerhon toiminta jo vaikuttaa.

jaa kerho yrittää tahallaan vahingoittaa vastustajaa? niin kai sitten...

ihmetyttää näin jälkikäteen ainakin summasen itkeminen valmentaja haastattelussa kerhon liian kovasta pelityylistä ja jokainen voi lukee lisää summasen itkemisiä ylen tekstiltä...

ärsyttää se että nykyään kaikesta tulee ottelu rangaistus eikä pelirangaistus...

ja tähän loppuun vielä eeron loistava kommentti "tää meiän ottelu ohjelma on kyllä aika hanurista"
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Riverman
, aallolle olisi yhtä hyvin voitu antaa 2 ryntäyksestä sillä Santala oli selkeästi irti laidasta ja mikäli suojaus ei olisi pitänyt olisi Santala lentänyt niskoilleen laitaan .

Höpö-höpö. Aaltohan pisti hihnat kiinni ennen taklausta. Oli syy sitten se, että hän huomasi Santalan tilanteen tai mikä tahansa, Aallon toiminta on helposti nähtävissä kuvanauhalta.

Silti olen edelleen sitä mieltä, että 2+2 olisi ollut oikein. Ja siihen päälle kenties sitten se henkkoht kymppi.
 

jopas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti JHag


Nimenomaan 2+2, tai 2+2+10. Santalan päivänselvä virhe, mutta ei tahallinen vahingoittamisyritys. Mikä perkeleen vimma noita 5+20 minuuttisia on nyt paukutella? Jos syksyllä otettu linja pitää, keväällä nähdään todella pitkiä pelikieltoja.


Joopa joo, voihan sen noinkin ajatella. Mutta toisaalta, voisiko kuvitella, että kun heti alkukaudesta näytetään pelaajille, että liigan puuhamiehet ovat tosissaan siistimisprojekteissaan, niin kevätpuolella pelikieltoja ei tarvitse jaella, kun säännöt ovat selvät. Toisaalta taas vuosien varrella jääkiekkoilijat ovat osoittautuneet siinä määrin yksinkertaiseksi elämänmuodoksi, etteivät kykene vahingoista viisastumaan. Eivät omistaan eivätkä naapurin. Niinpä sanktiot ylhäältäpäin ovat tarpeen. Valitettavasti.

Santala ei tarkoittanut vahingoittaa? Toivottavasti ei todellakaan yrittänyt, se nyt vielä olisi puuttunut. No, TV:stä nähdyn perusteella uskon, että kyseessä oli pääasiassa reaktioliike. Toisaalta taas ikuisuusfraasina hoetaan, että pelaaja on joka tilanteessa vastuussa mailastaan. Missään tilanteessa mailan ei tule olla poikittain oman, saati vastustajan, naaman korkeudella. Sitäpaitsi, vahinko tai ei, niin seuraukset ovat tilanteesta samat. Viime kaudella Mikko Peltola hosui puoli huolimattomasti Olli Ahosen leuan mäsäksi ja poika huilasi joukkueensa kannalta harmillisen pitkään.

Taklauksien vastaanottaminen on niin ikään jatkuva puheenaihe. Minä käsitän oikeaoppisella vastaanottamisella tyylin "pää ylös-kroppa suoraksi-olkapää olkapäätä vastaan". Ei siis kuten Santala, ponnua jaloista ja kädet, sekä niiden mukana myös maila, ylös pään korkeudelle. Ei ole reilua mennä kyyryyn tai kääntää selkää, muttei ole myöskään reilua antaa poikittaista vastapalloon. Aalto tuli toki kovaa tilanteeseen, mutta mielestäni Santalalla olis ollut mahdollisuus toisenlaiseenkin raegointiin.

No, tämä nyt omana näkemyksenäni kyseisestä tilanteesta. Toivoisin myös, että "pyhä inkvisitio" pitää ottamansa linjan ja pitää Santalan katsomon puolella muutaman pelin miettimässä miten seuraavalla kerralla toimii.

Terveisinä Santalalle Raid- sarjasta poliisikomentajan kommentti: " Saa täällä järkeäkin käyttää"
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti jiimo
Eipä ole juurikaan aiempiin kirjoituksiin lisättävää, mutta eikö kenenkään muun mielestä Sandwithin saama 2+10min ollut aika heppoisin perustein annettu? Mielestäni Laakkonen (vai kuka siinä nyt olikaan) lähti todella pienestä tönäisystä rähmälleen.

Pardavy-tshekki-sekoilujen lisäksi minua ärsytti Saukkosen tapa sanoa Strömberg. Suunnilleen näin: Ströbärrr.

Tuo 2+10 taitaa selkään taklaamisesta olla nykyään minimi, joku viisaampi korjatkoon tai vahvistakoon. Eli siinä mielessä ihan oikein. Ei sitä oikein olisi voinut jättää viheltämättäkään...

Vielä tuosta Strömbergistä. Onkohan äijällä sopimus maikkarin kanssa, vai minkä helvetin takia sitä pitää joka lähetyksessä aina haastatella? Muutenkin tänäänkin älytöntä hehkutusta jostain Strömbergistä. Kentällä kuitenkin oli paljon parempiakin pakkeja.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Heleniuksesta

Olen kuullut asian juuri tuossa muodossa kuin cobol kertoi. Karu totuus tämänpäiväisestä matsista oli se, että Kerho oli myös fyysisessä pelissä Jokereita edellä. Nyt sen uskaltaa sanoa ääneen, kun Jokerien omastakin leiristä se lausutaan..:-) ja paikallisväännöstä on jo kulunut aikaa. Siinähän Jokerit vei pisteet ja HIFK taklaukset 22-6.

Summanen on tietääkseni jo hieman reklamoinut pomolleen siitä, että hänen joukkueettaan ei yleensä taklauksilla horjuteta. Samaa on ihmetellyt Mika Strömberg, joka heitti läppänä, että pitääkö tässä iässä ja näillä jaloilla alkaa vielä niittomieheksi.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Eiköhän tuon ottelun voi tiivistää.

Kari Lehtonen piti monta askelta kotijoukkueen perässä olleen helsinkiläisryhmän numerollisesti mukana, mutta sitten heitti itse taistelemansa pisteen viime hetkellä roskakoriin imuroimalla nollakulmasta lähteneen laukauksen. Todella helppo maali pahaan kohtaan. Jostain syystä Lehtonen ryhtyi konttaamaan siellä maalin suulla, ilmeisesti haistelemaan täysin turhaan poikittaissyöttöä ja niin jäi puoli maalia auki.

Väitteistä, joiden mukaan Lehtosta ei 2-1-maalista voi syyttää koska laukaus oli muka joku unelmalaukaus, aiheutuva nauru koskee mahaani. Tuosta kohdasta ei ilman kimmoketta voi tehdä maalia ellei maalivahti mokaa ja pahasti. Taisi olla liigakauden toistaiseksi helpoin maali.


Santalalle olisin antanut 2+2

Ja tämän ottelun perusteella Arto Tukio on odotusten vastaisesti mennyt taaksepäin eikä suinkaan eteenpäin.


Pitkä on kuitenkin matka vielä kaikilla.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti JHag
Karu totuus tämänpäiväisestä matsista oli se, että Kerho oli myös fyysisessä pelissä Jokereita edellä. Nyt sen uskaltaa sanoa ääneen, kun Jokerien omastakin leiristä se lausutaan..:-) ja paikallisväännöstä on jo kulunut aikaa. Siinähän Jokerit vei pisteet ja HIFK taklaukset 22-6.

Tämähän oli yksi keskeinen johtopäätös pelistä. HPK oli huomattavasti Jokereita edellä luistelussa (varsinkin Jokereiden pakistoa) ja kiekonkäsittelyssä. Mutta sen lisäksi HPK oli myös fyysisempi kuin Jokerit.

Ja kuten kirjoitin jo ennakkoon, Jokereiden mahdollisuudet pisteeseen lepäsivät siinä, että HPK saa vain yhden maalin Lehtosen pitäessä Jokereita pystyssä. Nyt ei ihan niin käynyt, mutta vakavaksi vetää se, että HPK pystyy haastamaan Jokerit kaikilla osa-alueilla. Tuulola ja Rajamäki olivat erittäin fyysisiä kavereita.

Sellaisia Jokereilla ei ole yhtään. Sandwith? Ei ole, sillä taklaukset vaativat SM-liigassa voiman lisäksi ennen kaikkea erittäin hyvää luistelutaitoa.

Ja nyt on ihan pakko sanoa - älköön kukaan Jokereiden leiristä pitäkö tätä provona - että mitäs mä kirjoitin ennen kautta Jokereiden pakiston fyysisyydestä...?
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Mane

Väitteistä, joiden mukaan Lehtosta ei 2-1-maalista voi syyttää koska laukaus oli muka joku unelmalaukaus, aiheutuva nauru koskee mahaani. Tuosta kohdasta ei ilman kimmoketta voi tehdä maalia ellei maalivahti mokaa ja pahasti. Taisi olla liigakauden toistaiseksi helpoin maali.

Muuten samaa mieltä, mutta kyllä Tapparan 7-7 tasoitus eilen saattoi olla hiukan jopa helpompi.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti JHag
. Samaa on ihmetellyt Mika Strömberg, joka heitti läppänä, että pitääkö tässä iässä ja näillä jaloilla alkaa vielä niittomieheksi.

Tuo kommentti kuvastaa paljon! Omat odotukseni mitä tulee fyysisyyteen lepäsivät Kankaanperän ja A-J:n harteilla ja toivoin todella ennen kauden alkua että A-J:lle olisi tarttunut fyysisyyttä megeen Amerikan reissultaan mutta ei. Onkohan mies taklannut kertaakaan tähän mennessä? Kankaanperä on ollut ihan positiivinen vahvistus sikäli että aggressiivisuutta ja terrierimäisyyttä Markuksessa riittää mutta tähän pitäisi ehdottomasti liittää taklausten loppuun viemisen jalotaito. Potentiaalia kunnon taklaajaksi olisi ehdottomasti. Malmivaara ei käytä kokoaan ollenkaan hyväkseen ja Sandwithillä ei riitä taidot millään taklauspeliin. Tukiosta ja Vallinista tuskin tarvitsee sen kummempia perusteluja laatia. Eli lopputulos on se että Röllille hieman lisää liikettä nivusiin ja taklauspeli entiselle tasolle. Ja jos ei muu auta niin Virmanen voisi käydä hakemassa ulkomaanretkiltään taklaustaitoisen kaverin, jooko?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Handzus11: Asiat taitavat mennä juuri tuohon suuntaan. Kankaanperässä on potentiaalia, Malmivaara on oudon kömpelö ja kesy. Kaupassa joutuu Virmanen vielä käymään, ehdottomasti.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag

Tommyn muistuttama Bergin ulosajo kyynärpään nostamisesta Mäkiahon tullessa lujaa taklaamaan kevään -99 finaaleissa oli myöskin oikeusmurha. Vaikka HIFKin mies olenkin. Berg sai jäähyn nimensä takia.
Minun muistikuvieni mukaan Berg löi Mäkiahoa otsaan MAILAN PÄÄLLÄ. Mailan päällä lyöminen voidaan rinnastetaan mm. keihästykseen ja siitä on aina tuomittava iso rangaistus. Näin ollen Bergille langetettu suihkutuomio oli -ainakin sääntöjä kirjaimellisesti tulkiten- oikea.

Santalan tilanne oli mielestäni 2+2:n arvoinen. Tuollaisia tilanteita sattuu otteluissa silloin tällöin, mutta niistä ei 2-minuuttista suurempaa rangaistusta anneta, ellei vastustaja sitten Aallon tapaan jää kieriskelemään jäähän. Enkä nyt yritä syyllistää Aaltoa millään tavalla.
 

Jet-Ace

Jäsen
Viestin lähetti Punainen kolmonen

Minun muistikuvieni mukaan Berg löi Mäkiahoa otsaan MAILAN PÄÄLLÄ. Mailan päällä lyöminen voidaan rinnastetaan mm. keihästykseen ja siitä on aina tuomittava iso rangaistus. Näin ollen Bergille langetettu suihkutuomio oli -ainakin sääntöjä kirjaimellisesti tulkiten- oikea.

Minusta Berg vain nosti kätensä ylös ja Mäkiaho luisteli naamansa hanskoihin. Lisäksi Mäkiaho mielestäni ryntäsi. Olen tällä hetkellä liian laiska lataamaan otteluvideota videoihin. Ja liian laiska kiistelemään asiasta tämän enempää. Ja mitä tuo tilanne sinänsä enää merkitseekään.

Berg ei mielestäni missään nimessä kääntänyt käsiään niin, että mailanpäätä olisi ollut tarjolla.
 

stiffe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti Handzus11


Tuo kommentti kuvastaa paljon! Omat odotukseni mitä tulee fyysisyyteen lepäsivät Kankaanperän ja A-J:n harteilla ja toivoin todella ennen kauden alkua että A-J:lle olisi tarttunut fyysisyyttä megeen Amerikan reissultaan mutta ei. Onkohan mies taklannut kertaakaan tähän mennessä? Kankaanperä on ollut ihan positiivinen vahvistus sikäli että aggressiivisuutta ja terrierimäisyyttä Markuksessa riittää mutta tähän pitäisi ehdottomasti liittää taklausten loppuun viemisen jalotaito. Potentiaalia kunnon taklaajaksi olisi ehdottomasti. Malmivaara ei käytä kokoaan ollenkaan hyväkseen ja Sandwithillä ei riitä taidot millään taklauspeliin. Tukiosta ja Vallinista tuskin tarvitsee sen kummempia perusteluja laatia. Eli lopputulos on se että Röllille hieman lisää liikettä nivusiin ja taklauspeli entiselle tasolle. Ja jos ei muu auta niin Virmanen voisi käydä hakemassa ulkomaanretkiltään taklaustaitoisen kaverin, jooko?

Turhaan parin pelin jälkeen on tollaisia ruikutuksia julki tuoda......
Tuommoisella mikkihiiri osastolla mikä teillä on puolustuksessa( koko joukkue) voidaan nykyisellä tuomaripelillä voittaa ,jopa mestaruus....
Mutta mielummin se rytinäpronssi...........saatana!
 
Viimeksi muokattu:

WickedClown

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
tuli tästä kerhon sikailusta mieleen että HPKhan on ottanut sm-liigassa selvästi eniten jäähyjä per peli :) 36min/ottelu eli yhteensä kahdessa pelissä 72min
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti cobol


Tämähän oli yksi keskeinen johtopäätös pelistä. HPK oli huomattavasti Jokereita edellä luistelussa (varsinkin Jokereiden pakistoa) ja kiekonkäsittelyssä. Mutta sen lisäksi HPK oli myös fyysisempi kuin Jokerit.

Ja kuten kirjoitin jo ennakkoon, Jokereiden mahdollisuudet pisteeseen lepäsivät siinä, että HPK saa vain yhden maalin Lehtosen pitäessä Jokereita pystyssä. Nyt ei ihan niin käynyt, mutta vakavaksi vetää se, että HPK pystyy haastamaan Jokerit kaikilla osa-alueilla. Tuulola ja Rajamäki olivat erittäin fyysisiä kavereita.

Sellaisia Jokereilla ei ole yhtään. Sandwith? Ei ole, sillä taklaukset vaativat SM-liigassa voiman lisäksi ennen kaikkea erittäin hyvää luistelutaitoa.

Ja nyt on ihan pakko sanoa - älköön kukaan Jokereiden leiristä pitäkö tätä provona - että mitäs mä kirjoitin ennen kautta Jokereiden pakiston fyysisyydestä...?


On minulle jotenkin käsittämätöntä, että ilmeisesti jälleen etsitään syytä jokeri-leirin tappioon pakkien fyysisyydestä. Fakta nyt kuitenkin on se, että HPK:n kaikki 2(kaksi) maalia tulivat aivan jostain muualta kuin maalinedustalta. Puolustus ei ollut niin sanotusti missään vaiheessa hätää kärsimässä, HPK:n molemmat maalit ymmärtääkseni tulivat ylivoimalla ja molemmissa oli mielestäni hiukan normaalia enemmän onneakin mukana.

Mihin minä olen pettynyt, on Jokereiden kuolettavan tylsä kyttäilytaktiikka. Oman pelin rakentelu on aika alkutekijöissään ainakin tässä vaiheessa kautta. Ainoastaan ylivoimalla voi odottaa oman joukkueen kiekon hallintaa eikä roiskaisuja päätyihin. Tänään kun luistelussa jäätiin selkeästi altavastaajan asemaan, oli vastaiskuihin lähtö erittäin tahmeaa ja vaaratonta. Vaaralliset maalintekopaikat olivat enemmän kuin harvassa. Peli oli muutenkin mielestäni melkoisen huonoa viihdettä, omalaatuisilta kuulostivat Jutin kommentit pelin hyvästä tasosta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti stiffe


Turhaan parin pelin jälkeen on tollaisia ruikutuksia julki tuoda......
Tuommoisella mikkihiiri osastolla mikä teillä on puolustuksessa( koko joukkue) voidaan nykyisellä tuomaripelillä vottaa ,jopa mestaruus....
Mutta mielummin se rytinäpronssi...........saatana!

Provotaan takaisin sen verran, HIFK voisi ensi voittaa vaikkapa Jokerit. Edes kerran, sanotaan kahdessa tai vaikkapa neljässä vuodessa. Ja pronssista on turha haaveilla tuolla joukkueella... Puolustus ja maalivahdit seisovat paikallaan kuin toteemit. Ei mitään liikettä, paitsi pois kentältä ja vaihtoaitioon kun meni taas yksi maali omiin... Riittikö?

Asiaan. Kyllä puolustus voi olla kohtuullisen hyvä myös silloin, jos kaverit liikkuvat oikein ja roolitukset pelaavat. HPK antoi siitä loistavan oppitunnin.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti stiffe


Turhaan parin pelin jälkeen on tollaisia ruikutuksia julki tuoda......
Tuommoisella mikkihiiri osastolla mikä teillä on puolustuksessa( koko joukkue) voidaan nykyisellä tuomaripelillä vottaa ,jopa mestaruus....
Mutta mielummin se rytinäpronssi...........saatana!

No mutta Sitiffehän oikein innostui. Tuosta pelinjälkeisestä ruikutuksesta et ilmeisesti ainakaan sinä ole saanut viimekaudelta ja Teidän omista ketjuistanne tarpeeksi kun pitää oikein tulla naapurin ottelua käsittelevään ketjuun uhoamaan. Tässä jääkiekko pelissä ratkaisee kuitenkin taito, vauhti ja ajatus enemmän kuin päätön ryntäileminen sinne sun tänne, mutta kunnolliset taklaukset kuuluvat peliin ja niitä toivottavasti Jokerileirissä nähdään hieman enemmän jatkossa. Parin pelin jälkeen on ehdottomasti järkevämpää näitä asioita puida kuin loppukaudesta, koska silloin se on täysin turhaa.

Varo Cobol ettet saa pelikieltoa....
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Re: Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti blue line



On minulle jotenkin käsittämätöntä, että ilmeisesti jälleen etsitään syytä jokeri-leirin tappioon pakkien fyysisyydestä. (...)
Mihin minä olen pettynyt, on Jokereiden kuolettavan tylsä kyttäilytaktiikka.

No itse näkisin asian niin, että HPK on erittäin nopea joukkue. Luisteluvoimaltaa Suomen kenties paras. Jotta sellaisen joukkueen voi voittaa, on kyettävä tekemään erilaisia asioita paremmin. Kun Jokereissa ei ole - tietyistä syistä - yhtä hyviä luistelijoita ja kiekonkäsittelijöitä kuin Somervuori, Santala, Tuulola, Miettinen jne, pitäisi tällaista joukkuetta kyetä horjuttamaan taklauksilla. Ja taklaukset vaativat paitsi jonkin verran fysiikkaa, ennen kaikkea luistelutaitoa. Esimerkiksi Niko Mikkola oli ja on hyvä taklaaja, vaikka kokoa ei juuri ole. Mutta hän osaaa luistella. Tuomo Ruutu on toinen hyvä esimerkki. Hänellä alkaa jo kokokin riittämään...

Paras tilanne olisi siis se, jos Jokereissa olisi alakerrassa muutama riittävän hyvä luistelija, joka taitaisi myös fyysisen pelin. Nyt Sandwith osaa pelata fyysisesti, mutta hän ei osaa riittävästi luistella. Ei siis paljonkaan pelillistä apua...
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tuosta Malmivaarasta tuli mieleen että tuskin on Jokereissa enää ensi kaudella ellei jotain ihmeellistä muutosta tule peliin.
Joku vertasi harjoitusmatsien jälkeen häntä Ossi Väänäseen mutta kokoluokka taitaa olla ainoa yhdistävä tekijä.Kun Väänänen tuli liigaan niin hän oli aika häijy pelaaja alusta alkaen toisin kun Malmivaara joka tuntuu tosi kiltiltä kaverilta.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan oikeassa olet Mixu tuossa sillä tämä kausi on SE kausi Ollille. Peliaikaa ja paikka on nyt pedattu Opalle valmiiksi joten on aika lunastaa lupaukset. Pelejä on kuitenkin 53 + pleijarit pelaamatta joten aikaa on, toistaiseksi.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti mixu
Tuosta Malmivaarasta tuli mieleen että tuskin on Jokereissa enää ensi kaudella ellei jotain ihmeellistä muutosta tule peliin.
Joku vertasi harjoitusmatsien jälkeen häntä Ossi Väänäseen mutta kokoluokka taitaa olla ainoa yhdistävä tekijä.Kun Väänänen tuli liigaan niin hän oli aika häijy pelaaja alusta alkaen toisin kun Malmivaara joka tuntuu tosi kiltiltä kaverilta.

Oka tekee Paulit??

Sori chat.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
blue linen kanssa kaikesta samaa mieltä. Kolme matsia skulattu, niin en jaksaisi hirvesti edes ruveta miettimään onko jollakin osa-alueella jotakin ongelmaa.

Yksi asia paistaa ja muuta ei tarvitakaan. Joukkue ei ole pelillisesti lähellekään niin valmis kun oli vuosi sitten tähän aikaan. Syitäkään ei tarvitse pitkältä etsiä. Viisikoiden harjoittelu ei ole voinut olla kovin täysipainoista, kun kymmenkunta kaveria on vielä sarja-avauksen kynnyksellä lasaretissa tai juuri päässyt sieltä.
Ärrä-cupin aikoihin jo ihmettelin treenimatsien vähyyttä, mutta eipä sekään olisi varmaan juurikaan auttanut kun ei ne potilaat olisi pelanneet vaikka niitä olisi ollut 20.

Jokerit pelaa vielä ihan yksilöinä. Minkäännäköisistä järkevistä ja suunnitelluista hyökkäyskuvioista ei ole tietoakaan. Se nk. yhteys puuttuu. Paka-Peltonen vielä jotenkin toimii, mutta muuten homma on ihan vaiheessa. Hentunen on pahasti keskenkuntoinen, Banham kaipaa ruokintaa ja Turunen-Vertala parivaljakon kemiat eivät ainakaan näkemissäni matseissa ole kohdanneet ollenkaan. Yksilöinä ei pahasti moitteen sijaa ole, mutta yksilöt eivät voita jatkuvasti pelejä ennen kuin homma muutenkin on formussa.

Pakkien pelaamisessa ei ole ollut ihmeemmin mutisemista. Tukion ja Vallinin peluuttaminen parina syö mielestäni molempien ja etenkin jälkimmäisen parhaita ominaisuuksia, mutta muuten on sillä saralla homma ollut ihan ok.
Strömberg, Kankaanperä ja Sandwith ovat olleet jopa oikeinkin hyviä siihen nähden, että ensin mainittu on keskenkuntoinen ja kahdelta jälkimmäiseltä en odottanut yhtikäs mitään.

Kyllä se siitä pikkuhiljaa lutviutuu ja on tässä 53-matsia aikaa turhailla. Sen verran Summaselle vinkkiä, että huomenna _pitää_ olla Laine ja Bergenheim paljon pelaavien äijien joukossa tämän päivän esitysten ansiosta.
 
Viimeksi muokattu:

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vauhtia, vauhtia!

Sitä piisasi tänään. Välillä liiankin mentiin ylinopeuttakin, kun kiekko jäi. Mutta vauhtia ja (vaarallisiakin) tilanteita oli etenkin HPK:n S-M-S kentän jäsenillä ja Janne Laakkosella. Oli vielä Jokereilla kiire. Toivottavasti on yhtä kiire keväälläkin.

Santalan ulosajo ihan oikeutettu, tosin 2+10 olisi ollut mahdollinen. Hieman vahinko tilanne, mutta maila liian ylhäällä ja vastustaja loukkaantui.

Itke Rami itke. Käsilaukku vaihtoaitioon. Tää kaveri on jotain uskomatonta, puheet medialle ja teot on täysin ristiriidassa. Joo, ja luulee olevansa suurikin taktikko. Taitaa olla myös hiukan kade.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös