HPK-Ilves 20.1.2004

  • 13 652
  • 137

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Re: Re: Re: Re: Selitys jatkuu.

Viestin lähetti Optimisti
Pulisee mestarien Mestarin kannattaja :D Jo näiden kommenttien vuoksi kannattaa lähettää jätkät nöyryyttämään "Hämeen Parasta Kiekkoa".

Pronssi on Kerhon kulta.

Heh, taisit upota. Mikäli ymmärsin Musta_Kyyn viestin oikein, oli se erittäin sarkasmipainotteinen. Vai oletko kuullut HPK:n voittaneen nyrkkeilyn Suomen mestaruutta? Toinen vaihtoehto on, että Musta_Kyy tarkoitti, että Ilveksen voittamilla mestaruuksilla on yhtä paljon tekemistä nykykiekon kanssa kuin nyrkkeilyn Suomen mestaruudella. Musta_Kyyn tarkoituksista jälkimmäistä vaihtoehtoa pidän epätodennäköisenä. Mistäs minä mitään tiedän, kunhan spekuloin vaan.

Ainiin, siellä oli peli. Kuuntelin matsia kun peli oli 3-1. Seuraavan kerran avatessani nettiradion, Ilves meni 3-4 johtoon. Radio kiinni, itkunsekaista naurua.

Ilves-faneille huomautuksena sanottakoon, että nousu HPK:ta vastaan voittoon 3-0-tilanteesta ei ole saavutus eikä mikään.

Nyt niitä johtopäätöksiä sekä ennustuksia tämän ottelun ja kuluneen kauden pohjalta yleensä:
- HPK on sympaattinen pikkuseura
- Ilveksen fanit ovat ylimielisiä
- Ilves kahvaa
- Muiden joukkuiden fanit voivat taas nauraa nimimerkki Ervatsalon jutuille
- Pronssi alkaa näyttämään houkuttelevalta HPK-fanien keskuudessa
- Cobol & Co. tulevat heittämään "mitäs minä sanoin"-viestit koskien HPK:n epäonnistuneita pelaajahankintoja, joiden on tiedetty epäonnistuvan jo n. 8½ kk sitten. Todisteet tästä löytyvät pienestä mustasta kirjasta.
- HPK-fanien viljelemien "tekeekö Pirnes tänään Tapparalle pisteitä?"-läppien esiintymistiheys kasvaa eksponentiaalisesti.
- Tappara kahvaa
- Lukko kahvaa
- Kahvi on liian vahvaa
- Ilves voittaa HPK:n neljännen kerran Rinkelinmäellä
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Joku tässä ketjussa jo viittasikin Suomi - Ruotsi peleihin. Sitähän tää taas oli. Kerholla peli suht hyvin hallussa, 3-0 johto, näyttää hyvältä.

Sitten.

Yks maali omiin ja joka jätkällä paskat housuun.

Ykkösketju oli ihan jees. Lahden Jaska tällä hetkellä ainoa kaveri kellä ei kädet jäädy paikoissa. Toivotaan nyt että se nenä ei nouse pystyyn.

Vujtek oli saanut ilmeisesti jonkun verran palautetta puolustuspelaamisesta, polki muutaman kerran omaan päähän kovempaa kun hyökkäykseen. No, täysin hyödytönhän se sielä omassa päässä on, tällä hetkellä valitettavasti sama hyökkäyspuolella.
Vaihdetaan voittavaan maalivahtiin.

Joo, Joni ei ollut ihan paska. Otti pari hyvää koppia. Miksi nää joutuu kirjottaan joka pelin jälkeen vaikka hävitään?

Burre ainoa joka voitti aloituksia. Silti ulos, ulos, ulos.

Ilveksestä en juuri ketään esille voi nostaa. Jos vastassa olisi ollut mikä tahansa muu liigajoukkue, 3-0 tilanteessa olisi Ilves ollut lyöty.

Linjatuomareista! Säälittävin esitys koko kaudella. Pitkien arpominen & pilkkiminen näytti olevan muotia tänä ehtoona.

Vituttaa.

Ja että peli olisi ollut mahdollisimman ikimuistoisen paska kokemus, oli viereen osunut Ilveksen "viehättävä" hc-fani, jonka ääni kuulosti siltä että murrosikäinen jannu huutaa ääni särkyen samalla kun terottaa luistinta liitutauluun.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Re: Re: Re: Re: Re: Selitys jatkuu.

Viestin lähetti JAT
Heh, taisit upota. Mikäli ymmärsin Musta_Kyyn viestin oikein, oli se erittäin sarkasmipainotteinen. Vai oletko kuullut HPK:n voittaneen nyrkkeilyn Suomen mestaruutta?
Harri Backmanilla on muistaakseni Suomen mestaruus nyrkkeilyssä HPK:n paidassa. Kyseessä ei siis ole vitsi. Juttu löytyy Kerhon historiikkikirjasta, mikäli faktani ontuvat.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Re: Re: Re: Re: Re: Selitys jatkuu.

Viestin lähetti JAT

- Ilves voittaa HPK:n neljännen kerran Rinkelinmäellä

Ei muuten voita. Tällä kaudella ei tarvitse enää hakea pisteitä Rinkelinmäeltä.

Kolme ottelua - kuusi pistettä. Ei paha saldo.

Hockey Night näytti kerrankin kaikki Ilveksen maalit. Ihan nättejä osumia. Ei päässyt ainakaan kukaan syyttämään mistään tuuripompuista.
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kohta ei enää edes vituta. Turtumus alkaa vallata mielen ja ruumiin. Onko se sitten hyvä vai huono asia, on eri juttu.

Joukkuetta kuvaa hyvin se, että tasoitusmaalin aikana sai kaksi Ipalaista pyöriä ja hyöriä HPK:n maalin edessä aivan vapaasti, eikä kukaan tehnyt asialle mitään.

Missä on verenmaku, missä on ylilyönnit? Missä on ylipäätään yhtään mikään? Kun edes vitutus paistaisi äijistä, mutta nyt joukkue näyttää lähinnä luovuttaneelta ja masentuneelta.

Jalonen sanoi haastattelussa, että Vujtekin suhteen on yritetty. Mielestäni ei kuitenkaan vielä kaikkea. Ainakin vilttiketjussa olisi vielä tilaa yhdelle kynäilijälle. Eihän se joukkueen menestymättömyys tietenkään yksin Vujtekin vika ole, mutta ko. miehen suhteen palkka ja kokemus huomioon ottaen odotukset ainakin meikäläisellä ovat huomattavasti kovemmat, kuin muiden.

Kyllä usko on nyt kovalla koetuksella.
 

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Axel K.
Kohta ei enää edes vituta. Turtumus alkaa vallata mielen ja ruumiin. ...

Kyllä usko on nyt kovalla koetuksella.

Kai tämä on sitä , että ajellaan sammutetuin lyhdyin lyhyillä valoilla tässä vaiheessa , kun loppupelit ( = tosipelit) ei oo vielä alkaneet. Sitten voikin tulla hyvin puskista kun kukaan ei enää mitään odota. Heh heh ....Ei mene tämä läpi..

Kuka perkele nyt sitten enää löytää ne pitkät päälle, koko kaitaisija kun on jo aikoja sitten jonnekin hukattu.

Nyt se vaan pitäisi jostain löytää. Mutta mistä? Masentaa niin v*tusti, ettei keksi..
 

rinkeli22

Jäsen
Viestin lähetti Axel K.
Missä on verenmaku, missä on ylilyönnit? Missä on ylipäätään yhtään mikään? Kun edes vitutus paistaisi äijistä, mutta nyt joukkue näyttää lähinnä luovuttaneelta ja masentuneelta.

Siinä se pähkinänkuoressa. Etenkin nuo viimeiset 45 sekuntia, kun Ilveksen sälli piti kiekkoa yksin Kerhon päädyssä neljän kerhon jätkän yrittäessä lääppiä sitä pois. Aivan uskomatonta! Jos vastassa olis ollu mikä vaan muu kuin meidän pehmokerho, niin tuota heppua olisi raavittu lastalla päätylaudasta..

Tämän illan ottelusta 3-4 lukemat antavat täysin väärän kuvan. 0-9 kuvais ehkä paremmin tätä ottelua. Aivan suvereeni esitys Ilvekseltä. Ekassa erässä Kerho jäi täysin jalkoihin ja ilman Puurulaa ja helvetin hyvää tuuria Ilves ois latonut 4-6 maalia jo heti kättelyssä.

Sitten saatiin täysin ansaitsemattomat kolme maalia tokan erän alkuun Ilveksen vielä nukkuessa, mutta lähinnä ne vain pitkittivät kärsimystä. Ilveksen neljäs oli muuten tosi komeaa katseltavaa!

Tässä meidän tämän vuoden joukkueessa ei vaan ole henkeä eikä peli-iloa. Mikä ne on vienyt vai oliko niitä edes missään vaiheessa? Joukkuetoverin sydänvaivat, henkilökemiat joukkueen sisällä, huono valmennus vai mikä? Ei tää joukkue tule edes yrittämään pärjätä tällä kaudella. Kyllä se on ollut nähtävillä jo valitettavan pitkään.

Käyn kauden loppumatsit katsomassa, mutta vain HPK:n takia. Hävettää että tollaset asennevammaset pellet saa kantaa uljasta ritaripaitaa!

Vujtekille, Kuhalle, Virralle ja Tuulolalle hintalappu kaulaan ja tarjouksia odottamaan. Kuhan kohdalla voidaan harkita, koska sopimus jatkuu vielä ensi kauden. Kolme muuta vaihtavat maisemaa viimeistään kauden jälkeen, eivätkä pysty tätä joukkuetta tänä vuonna mihinkään mainittavaan saavutukseen johtamaan. Vaihtaskohan Ilves Raipen noihin kolmeen? Saatais ees vähän luistelua ja vauhtia lisää.
 

Prosessori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selitys jatkuu.

Viestin lähetti dude
Ei muuten voita. Tällä kaudella ei tarvitse enää hakea pisteitä Rinkelinmäeltä.

Kyllä mulle kelpais voitto Kerhosta pleijareissa, mikäli se jostain kumman syystä sinne pääsee ja vieläpä Ilveksen vastustajaksi. Mikäs sen mukavampaa kuin välierässä Ilves-HPK, niin pääsis pojat hakeen vielä pronssinsa kotiin. Kummatkin voittasivat.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
JIIIHAAA

Pääsimpäs minäkin kotiin ja koneen äärelle.

Ervalle terveisiä: ei menny putki poikki vieläkään!

Dudelle: kiitoksia vaan..30 ikävuotta lähenee säälittä -ei auta mikään!

Pelistä: Perkele sentään..tänään molemmat pelasivat jääkiekkoa ja jarriuttaminen ja kahvaaminen oli kaukana - peliä oli hieno katsoa - vähä nerinäköistä kuin menneen torstain jypin kahvakiekon oppitunti.
Ratkaisu olisi pitänyt tehdä jo ensimmäisessä erässä, mutta Puurula pelasi pirun hyvin - esim Topin läpiajon otti hanskaan kylmän rauhallisesti. No nyt saatiin jännitystä koko rahan edestä - lopputulosta lukuunottamatta ei pitäisi kerhoilaisillakaan olla valittamista, sillä tänään pelattiin jääkiekkoa - ei kahvakiekkoa.

-ipa rules
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Re: Re: Re: Re: Re: Selitys jatkuu.

Viestin lähetti JAT
Ilves-faneille huomautuksena sanottakoon, että nousu HPK:ta vastaan voittoon 3-0-tilanteesta ei ole saavutus eikä mikään.


Hauska väite sikäli, että Ilves on ainoa joukkue joka on tällä kaudella noussut HPK:ta vastaan pisteille, saati voittoon, edes kahden maalin takaa-ajoasemasta. Sen se on tehnyt kolmesti, joka kerta voittaen varsinaisella peliajalla, kahdesti vieraissa. Viimeisimpänä Ilves siis nousi jopa kolmen maalin takaa.


Muuten, niillä kausilla joilla joukkueet ovat kohdanneet Hämeenlinnassa useammin kuin kerran ei Ilves ollut ikinä pystynyt voittamaan kaikkia Hämeenlinnan kohtaamisia ennen tätä kautta.
 
Viimeksi muokattu:

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
20 minuutin peli

Niin, tämä lienee oikea paikka tulla kertomaan siitä, kuinka mies menee vituiksi menneen työpäivän jälkeen rentoutumaan jääkiekkopeliin.

Nimittäin, itselläni oli eilen varsinainen sudentekopäivä. Tästä johtuen ja hyvittääkseni päätin lähteä perinteiseen tapaan illalla katsomaan kotoisen liigamme kuningaspythonin ja jäähänpiirtelyn Picasson, HPK:n matsia.

HPK:ta vastaan oli saapunut porukka Tampereelta, Ilves.
Ilves oli selväsi plagioinut Kerhon etenkin viime kauden tavaramerkkiä, eli hirmuista vauhdinpitoa sekä isoveljensä Tapparan kahvakiekkoa.

Ensimmäinen erän pelattiinkin Ilveksen hallitessa hienoisesti peliä. Kerho keskittyi jäähänpiirtelyyn ja alkuhien saamiseen sekä tietysti Puurulan treenauttamiseen.

Onneksi toisessa erässä suosikkijoukkueeni HPK pisti sitten ranttaliksi. Kerholaiset takoivat ylivertaisella taidolla ja lempeällä viisaudella neljä (4) ensimmäistä maalia. Tosin viimeinen, siis se Leinon maali, meni omiin.

Tämän jälkeen pelissä alkoi todella viihtyä ja tunsin kuinka silkka pöyhkeys nosti päätään.

Kolmannessa erässä pelissä ja etenkin Kerhon pelissä keskityttiin loppuverryttelyyn ja kevyen hien ottoon. Tämä on tärkeää, jotta lihakset eivät kontotu. Lauantainahan on nimittäin peli hupijoukkue Tapparaa vastaan ja silloin joka jannun täytyy olla notkeana kuin pajunvitsa.

Pelin jälkeen olikin sitten mukava kävellä raikkaassa ja reippaassa pakkassäässä kotiin. Poltin matkalla vielä yhden menttoolikevytsavukkeen, josta johtuen näpitkin jäätyivät.

Kotiin päästyäni istuin paskalle ja istunnon lopuksi totesin, että paskapaperi oli loppunut.

Täältä tähän
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selitys jatkuu.

Viestin lähetti Mane
Hauska väite sikäli, että Ilves on ainoa joukkue joka on tällä kaudella noussut HPK:ta vastaan pisteille, saati voittoon, edes kahden maalin takaa-ajoasemasta. Sen se on tehnyt kolmesti, joka kerta voittaen varsinaisella peliajalla, kahdesti vieraissa. Viimeisimpänä Ilves siis nousi jopa kolmen maalin takaa.

Aargh. Tilastomies tulee supersankariviittoineen vääntämään veistä haavassa. :)

Ossi, tämähän tarkoittaa, että HPK:lla on peräti kolme (3) Suomen mestaruutta! Mistäs niitä saatais lisää?
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: 20 minuutin peli

Viestin lähetti ervatsalo
...isoveljensä Tapparan...


ervatsalon logiikka tuntuu olevan kaikin osin kohdallaan. Pikkuveli on syntynyt 1931 ja isoveli 1955. Näin päinhän se menee, juu...

(Ja hurrien TBK:kin, jonka siittämä Tappara on, syntyi vasta 1932.)
 
Viimeksi muokattu:

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ihmettelin vähän otteluraportissa ollutta mainintaa Viitakosken maalista. Veskun vivutukset ja laukauksen Puurula torjui, kiekko kimposi aluksi patjoista kentällepäin, mutta teki täyskäännöksen ja kimposi sitten siinä maalin edessä lähimpänä olleen Kerho-pakin jalasta maaliin (Digiltä tuli kateltua, en tiedä näkyikö koko maalia tavallisessa hokinaitissa). Mitään omaa reboundia Viitakoski ei koskaan ehtinyt laukomaan.

Mutta eipä sinänsä väliä, tarpeeksi kun myllyttää, niin maaleja yleensä tulee. Ilves ainakin kaikkien kommenttien perusteella vei peliä mielin määrin.
 

M10

Jäsen
Kertokaas joku paikalla olleista pääsikö Sillanpää todella kokeilemaan kolmoskentässä? Onko siis totta että Jukka oli yllättäen hieman hövelillä päällä?!
Kerhossa on muuten yksi positiivinenkin asia tällä hetkellä; Janne Lahti. Mukavaa että oma juniori innostuu tekemään maaleja ja todella käyttää hyväkseen näyttöpaikkansa! Unohdetaan Väisäset ja Loikkaat; käynnistetään mekin kolmevuotinen "omat pojat"-projekti, ja sit hankitaan kesällä viisi kanadalaista.
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Flonaldo
Kerhosta ei tainnut aloituksia voittaa kukaan muu kuin Burström. Varsinkin oman pään aloituksissa Ilveksen ylivoima oli huimaa. Tämän jälkeen omassa päässä aloituksista Burre kävi ottamassa varmaan reilut puolet, ja voitti niistä 80%.
Kerhon asennetta kuvasi parhaiten ottelun viimeiset 30 sekuntia. Olisi pitänyt yrittää jotain kiriä ja iskeä peli Ilveksen päätyyn, veskaria pois etc. Sen sijaan Luomala kieputti yksin Kerhon päädyssä sekunnit pois ilman että kukaan sitä suuremmin yritti estellä.

Ylli kävi kolmannessa erässä voittamassa kaikki aloitukset joihin kyyristyi. Olisiko pitänyt Jutan aikaisemmin laittaa Ylli kenties aloituksiin, tiedä häntä.
Viimeisten 30 sekunnin kieputus oli aika lailla kokonaan Toivosen koheltamista. Taklattuaan Token (joukkuekaveri) pois kiekollisen miehen kimpusta se ei uskaltanut/osannut taklata sitä Luomalaa seinälle niin kuin sen olisi siinä paikassa pitänyt tehdä rangaistuksen uhallakin. Nyt se näytti lähinnä siltä, että se ei halunnut ottaa kiekkoa pois saatikka päästää ketään muitakaan ottamaan sitä kiekkoa.

Ja ai niin yksi juttu vielä...
Tämä oli se joka toinen peli, jossa HJ pelaa hyvin. Ei noista maaleista voi HJ:tä syyttää, mutta silti peräänkuulutan sitä tasaisuutta. Sitten vasta puhutaan maalivahdista kun se pystyy pelaamaan ainakin 5 hyvää peliä putkeen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti rinkeli22
Vujtekille, Kuhalle, Virralle ja Tuulolalle hintalappu kaulaan ja tarjouksia odottamaan. Kuhan kohdalla voidaan harkita, koska sopimus jatkuu vielä ensi kauden. Kolme muuta vaihtavat maisemaa viimeistään kauden jälkeen, eivätkä pysty tätä joukkuetta tänä vuonna mihinkään mainittavaan saavutukseen johtamaan.
Kannatetaan. Tosin tämän kauden näyttöjen perusteella noiden hinnalla saisi kaksi hiukan alle parikymppistä, noin 70-kiloista raakiletta, mutta parempi sekin olisi. Ainakin ne yrittäisivät.

Ehdotan, että tästä eteenpäin jokainen Kerhon pelaaja - tai siis ne henkilöt, jotka pöytäkirjaan merkitään pelaajiksi, vaikkei pelaaminen kiinnostakaan - ravitaan ravintoliuoksella suoraan suoneen. Kukaan ei siis syö kiinteää ravintoa. Näin ehkä vältetään se, että mikäli päästään kolmen maalin johtoon, ja sitten vastustaja kaventaa, niin ei ainakaan suoriteta joukkohousuunpaskannusta. Nopeuteen, voimaan ja vireyteen ei mikään enää voi vaikuttaa heikentävästi.
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Henkka
Ihmettelin vähän otteluraportissa ollutta mainintaa Viitakosken maalista. Veskun vivutukset ja laukauksen Puurula torjui, kiekko kimposi aluksi patjoista kentällepäin, mutta teki täyskäännöksen ja kimposi sitten siinä maalin edessä lähimpänä olleen Kerho-pakin jalasta maaliin (Digiltä tuli kateltua, en tiedä näkyikö koko maalia tavallisessa hokinaitissa). Mitään omaa reboundia Viitakoski ei koskaan ehtinyt laukomaan.

Olin itte pelissä aika lähellä tuota tilannetta mutta mun ja kaverin mielestä se kiekko pomppasi syöksyneen Token hihasta sinne verkkoon. Tältä se siis näytti "livenä", varma en oo kun ei tuosta digin kuvasta oikein nähnyt kunnolla.
Ei käy siis minkäänlainen tuurikaan enää pojilla.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selitys jatkuu.

Viestin lähetti Mane
Hauska väite sikäli, että Ilves on ainoa joukkue joka on tällä kaudella noussut HPK:ta vastaan pisteille, saati voittoon, edes kahden maalin takaa-ajoasemasta. Sen se on tehnyt kolmesti, joka kerta voittaen varsinaisella peliajalla, kahdesti vieraissa. Viimeisimpänä Ilves siis nousi jopa kolmen maalin takaa.

Erikoista onkin se, että joku joukkue on yleensäkin päästänyt HPK:n tällä kaudella kahden tai kolmen maalin johtoon.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Ehdotamma sääntömuutosta, vol. 2

Josko Kerho-Ipa pelit saadaan poikki jo kahden erän jälkeen.

Ja nyt ei muuta. Täällä kertaa Puurula+ Ilves pelasivat hyvin. Toisessa erässä näytti kuitenkin siltä, että jäällä olisi ollut toinenkin joukkue. Sitten hallusinaatio taas katosi.

Vellihousuja. Toivottavasti tulee komeat kevätsäät. On mukavampi hiihdellä ja käydä pilkillä kun ei ole noita jääkiekkopelejä seurattavana.

Nim. merk. Ostakaa mun maat, ne on myynnissä. Aika halvalla jopa.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selitys jatkuu.

Viestin lähetti BitterX
Erikoista onkin se, että joku joukkue on yleensäkin päästänyt HPK:n tällä kaudella kahden tai kolmen maalin johtoon.


No ei kovin. Kaikki SM-liigajoukkueet ovat olleet Kerhoa vastaan tällä kaudella kahden maalin takaa-ajoasemassa paitsi Blues. 19 ottelussa kaikkiaan HPK on johtanut jossain vaiheessa kahdella maalilla (vaikka tyhjiin tehdyt siivoaisi pois), näistä se on voittanut 16 ja hävinnyt kolme. Ei tasapelejä.

Vain Ilves on pystynyt nousemaan pisteille. Kolmesti, ja aina voittoon varsinaisella peliajalla.
 
Viimeksi muokattu:

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti Mane
No ei kovin. Kaikki SM-liigajoukkueet ovat olleet Kerhoa vastaan tällä kaudella kahden maalin takaa-ajoasemassa paitsi Blues.
No sehän siinä juuri erikoista onkin! Siis se, että miten yksikään liigajoukkue onnistuu hankkiutumaan tuollaiseen takaa-ajoasemaan Kerhon tasoista joukkuetta vastaan. Ehkä tämä onkin maailman 7. tasokkain liiga. Mitenkään väheksymättä Ilveksen pelaamista (päinvastoin, tervetuloa takaisin sen viime kauden kooman jälkeen) nykykuntoisen ja -asenteisen Kerhon voittaminen ei ole saavutus, vaan itsestäänselvyys, mille tahansa liigajengille.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti Gagne
Toisessa erässä näytti kuitenkin siltä, että jäällä olisi ollut toinenkin joukkue.

Et juonut tarpeeksi kaljaa -> näit kangastuksen.


Viestin lähetti Mane
No ei kovin. Kaikki SM-liigajoukkueet ovat olleet Kerhoa vastaan tällä kaudella kahden maalin takaa-ajoasemassa paitsi Blues. 19 ottelussa kaikkiaan HPK on johtanut jossain vaiheessa kahdella maalilla (vaikka tyhjiin tehdyt siivoaisi pois), näistä se on voittanut 16 ja hävinnyt kolme.

On se erikoista. Pelitilanteidenkin mukaan tasainen matsi jumbo-Pelicansia vastaan päättyi 1-1. Tämä osoittaa minkälainen tasonmittari on HPK juuri tällä hetkellä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti HN
41 ottelua, joista 21 voittoa, 6 tasapeliä ja 14 tappiota.

Tehtyjä maaleja 120.

Seitsemästä viimeisestä ottelusta 5 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio.

Tämä osoittaa, minkälainen tasonmittari on Ilves juuri tällä hetkellä.

Kyllä se on kova! Ja sillä on perinteitä! Ja sillä on Raimo!
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti HN
41 ottelua, joista 21 voittoa, 6 tasapeliä ja 14 tappiota.

Tehtyjä maaleja 120.

Seitsemästä viimeisestä ottelusta 5 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio.

Tämä osoittaa, minkälainen tasonmittari on Ilves juuri tällä hetkellä.

No sittenhän meillä ei ole mitään hätää. Hävittiin vain maalilla murskaan ylivoimaiselle Ilvekselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös