Hpk-hifk 4.10.2001

  • 12 837
  • 123

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Pentti

Sanoi,jotta Kotalikia ei ainakaan tarvitse,koska kiintiö on jo täynnä.Kohta puolin mullakin on kiintiö täynnänsä Penttiä.

Olipa mielenkiintoinen matsi seurata SM-Liiga sivuilta,maaleja tuli joka päivityksessä.:D :D

Uutta matoa koukkuun ensi viikolla.Onneksi olkoon Kerho!!!!!
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Kuka muuten oli kärsimässä Kantorin viisiminuuttista?
Nielikäinen on ainakin aika usein ollut HIFK:n jäähynkärsijänroolissa.

Varmastikin mukava tunne istua jäähyllä, kun vastustaja tekee viisi maalia. ;)
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nielikäinen istui näköjään jo valmiiksi boxissa pelinviivyttämisestä.

HIFK:lla oli siis kaksi miestä siinä vaiheessa jäähyllä, kun Kantor lähti suihkuun. On siinä tuomareilla ollut varmaan vähän aikaa sormi suussa, että miten oikein edetään...
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Raportti omin silmin nähtynä ja läheltä:
1. erä Kerho vei IFK:ta mutta IFK:n kahdesta paikasta toisesta tehtiin maali. IFK:lle ensimmäinen jäähy tuli jo siitä kun yleensä tultiin kentälle.
2. erä Kerhon mieletön myllytys alkoi tuottaa tulosta eikä aiheetta, tuomarit eivät vielä huomanneet ettei heitä ole huomattu.
3. erä HPK heitti 3-1 ja 4-1 kärkeen ja sen jälkeen kaikki alkoivat vain odotella peli loppua. Mutta... siinä vaiheessa Leaderit Haajanen-Ringbom huomasivat, ettei vielä oltu pelattu tuomaripeliä lainkaan.
Joten pantiin Kantor suihkuun tilanteessa jossa ainoastaan Kerhon kaatunut pelaaja urputti tuomarille. Saken kaato just ennen 6-1 maalia sai pelimannin päreet käryille, ja Mikko joutui ottamaan kolme seuraavaa laukausta: 9:1.
Ok, Haajanen-Rinbom huomasi että, täytyyhän hommaa tasoittaa ja antoi Kerholle 5-minuuttisen keskikentän mailalla huitomisesta. Jolloin IFK teki pari kivaa.
Mutta...
Btw. Kerho ajelee kovaa, kaikki kunnia heille.
 

Kurppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hartford Whalers
Edit: Sakkea haukuin, vaikka eipä Saken matsi ollut.

Kuitenkin toistelen, ettei Sakke jengille voittoja pelaa. Tänään tuskin oli mahdollisuuttakaan.
 
Viimeksi muokattu:

Action man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matinkylän Mahti
Käsipallolukemat !!

Huh huh, numeroista päätellen ei ollut todellakaan epäselvää kuka kentällä määräsi. Miten voi joku joukkue päästää 7 maalia 8 minuutissa?
Nyt tilastonikkarit esiin, täytyy olla jonkunmoinen ennätys SM-liigassa toi räpellys.
;)

Taisi olla yhtä kauheaa IFK-kiekkoa kuin kauden avauspelikin:o
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Käsipallolukemat !!

Viestin lähetti Action man
Nyt tilastonikkarit esiin, täytyy olla jonkunmoinen ennätys SM-liigassa toi räpellys.
;)

Eikös Blues:lla (taisi olla vielä K-Espoo) ollut Jokereita vastaan vastaavan tyyppinen romahdus? Tässä on siis kyse muinaisesta Jokereiden voitosta. Taisi olla vielä pronssi-ottelu. :confused:

.... aikaa kuluu ....

Johan löytyi... 50 sek ja 4 maalia. :eek:

http://www.helsinginsanomat.fi/uutisarkisto/19980407/urhe/980407ur00.html

Kyllähän näitä varmaan on muitakin...
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Voi paska.


Mitä radiosta kuuntelin,niin ei tuntunut HPK:lla viikon tauko missään.Oli HPK tänään parempi,viimeisesä erässä vielä HIFK:n turhautuminen rumensi lukemat pelicansmaisiksi.Onneksi runkosarja on pitkä,niin unohtuu nämä tappiot nopeasti.
Kova lokakuu on tulossa ja melkoisella kylvetyksellä alkoikin.Tappara,Pelicans,Jokerit ja TPS tulossa,vieläpä peräkkäin(?) muistaakseni kuun puolivälin tienoilla.
Nyt koetellaan mutta seuraavassa matsissa otetaan taas pinnat kotiin.
 

Spenroos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, JanPa
Viestin lähetti Espoon Siniset
Kuka muuten oli kärsimässä Kantorin viisiminuuttista?
Nielikäinen on ainakin aika usein ollut HIFK:n jäähynkärsijänroolissa.

Kantorin jäähyn kärsi muistini mukaan Viitaluoma, Villekös hänen etunimensä nyt sitten oli.

Kyllä oli rinkelinmäellä hieno tunnelma tänään, tollasia matseja lisää niin uskon että alkaa halli olla täynnä joka matsissa.

HPK tosiaan värkkäsi kolmannessa erässä hirveän määrän maaleja ylivoimalla, viidellä kolmea vastaankin saatiin tehdä vissiin kaksi säkkiä jos oikein muistan.

Se ei varmaan jäänyt kenellekään epäselväksi että että HIFKin suurin virhe tänään oli hermokontrollin pettäminen 4-1 tappioasemassa. Kaikki rangiastukset olivat ansaittuja, varsinkin Kantorin 5 minuuttinen ja suihkukomennus, mies kun onnistui tempullaan tekemään Kimmo Peltosesta yhtä hammasta köyhemmän miehen. Mutta kaksi erää pelasi myös IFK hyvin, ja mielestäni taklauksia tuli upeasti molemmilta tiimeiltä.

Lindfors muuten pelasi kolmannen erän,siihen asti kun pelasi, aivan järkyttävän huonosti. Tuntui ettei mies saanut mitään kiinni ja sitten hän lähti kentältä huitoen mailalla jäätä, ja vaihtoaitiossa kaukalon laitaa ja taisi mies vielä huudella aitiossa joukkuetovereilleenkin aika hullun näkösenä. Oli muuten sikakatsomon porukalla, joka oli aitiopaikalla, todella hauskaa :o)
 
F

Flonaldo

Vaikka Muksu ei tätä nyt halunnutkaan, niin Jatkoajan otteluraportti löytyy täältä.

Ei oikein muuta voi sanoa kuin, että huh huh mikä peli. Lauantaina luulisi jo olevan viisi tuhatta aika lähellä.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Voi olla monille jonkinlainen yllätys, että monikin IFK-fani ottaa tuloksen aika tyynesti. Jos kyseessä olisi viime kauden joukkue tämän torstain tuloksella, niin itku ja hammastenkiristys olisi melkoista luokkaa. Mutta, aika moni on nähnyt nykyisen joukkueen hyvät ja huonot puolet, niin tietää tälläistenkin tulosten olevan mahdollisia.

Alkanut kausi on kuitenkin osoittanut sen, että hyvän valmentajan hoteissa joukkueen romahdukset jäävät vain ajoittaisiksi. Riemastuttavia hetkiä on punanutuillekin tullut ja tulee myös jatkossa olemaan.
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huh huh!

Ei tosiaan muuta voi sanoa tuon Hpk näytöksen jälkeen. Hpk oli koko ottelun potkun tai kaksi edellä vastustajaansa. Onneksi ei tarvitse sen takia selitellä,että olisi käynyt huono säkä tai jotain vastaavaa mutta sen verran selittelen,että en minä ainakaan ymmärtänyt kumpaakaan ulosajoa mitkä ottelussa tuli. On se vaan kumma miten tuomarit voi olla munattomia ihmisiä! Tuolla tarkoitan sitä,että jos tuomarit tekee virheen (Kantorin ulosajo) niin ei sitä tuomarin tarvitse paikata toisella virheellä (Suutarinen). Eihän tuo ottelu todellakaan tuohon Kantorin ulosajoon ratkennut mutta tuskinpa olisi noin tylyjä numeroita tullut muuten. No samapa se! Se oli vaan yksi ottelu pikässä juoksussa.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Olipa näytös

Viestin lähetti sham69
Eiköhän pelata matsi ekana ja kuittailla vasta sitten.


Niin, olen ehdottomasti samaa mieltä..
Eipä tule vastaavaa ihan äkkiä mieleen. ifk-faneille sanottakoon lohdutukseksi että ei tätä kukaan enään kymmenen (10) vuoden päästä muista. ;)

Täältä tähän
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Niinpä niin ! Kyllä redcat kiteytti tuon homman aika hyvin. Kertokaapa paikalla olleet , oliko IFK.lla ottelusa mitään muuta hyvää kuin loppusummeri ? Turhaa tässä on pelipöksyjä kenenkään repiä. On HPK kylvettänyt noita IFK:n vuosien varrella olleita tähtisikermiäkin Rinkelinmäellä välillä oikein huolella. Kerho faneille onnittelut ja kaikille hyvät viikonloput.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: t4

Viestin lähetti Pihvi
Jos lapussasi on todella noi mitä tossa aiemmin mainostit, niin... huh huh, kun oli lähellä toi 8-3...

En, oikein tiedä kumpaa tässä pitäisi kirota, hifkiä vai hpk:ta:confused:

Masentavaa:(

No, ei aina voi voittaa...
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
raportti kritiikkiä

ehkä tässä vaiheessa on kuiten turhan aikaista ruveta puhumaan mestaruuksista. pelejä on paljon jäljellä ja jos pleijareihin päästään, puolustuspeli kovenee. tosin runkosarjan osalta tilanne näyttää hyvältä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Vaikea uskoa

Jouduin olosuhteiden pakosta seuraamaan pelin vain ja ainoastaan teksti-tv:n välityksellä. Hieman pisti ihmetyttämään toisen erän torjunnat: Lindfors 11, Smid 1. Seuraavan kerran katsoin tilanteen kolmannen erän alkupuolella, 3-1. Alkoi jo näyttää hyvältä. Mutta kun katsoin lopputuloksen, niin leukaluu meinasi irrota. Mutta pakko se oli uskoa, kun urheiluruutukin niin kertoi.

Tottakai tuollainen voitto tuntuu hyvältä. Silti en allekirjoita väitettä, että nuo luvut kuvaisivat joukkueiden tasoeroa todenmukaisesti. Joukkueet olivat ennen peliä tasapisteissä, Kerholla yksi peli vähemmän pelattuna. Tuollaisia lukemia tulee, kun toisella menee oikein hyvin ja toisella ei oikein mikään onnistu.

Hatunnosto IFK-faneille! Otatte tappion vastaan tavalla, josta moni muu voisi ottaa oppia.
 

HIFK1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, muut narrienkaatajajoukkueet
uusi ennätystappio HPKlle?

Onnittelut Hämeenlinnaan 9-3 voitosta!
Taisi olla suurinumeroisin HPK voitto koskaan Hifkistä?

No Pleijareissa kerhon vauhti hiipuu ja saadaan käyttöä kirjainyhdistelmälle H(elpot) V(oitot) K(aikille). Ja kerhon nimi muuttuu sen jälkeen HVK:ksi

Tsemppiä HIFK!
 

rautis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Olipa näytös

Viestin lähetti ervatsalo



Niin, olen ehdottomasti samaa mieltä..
Eipä tule vastaavaa ihan äkkiä mieleen. ifk-faneille sanottakoon lohdutukseksi että ei tätä kukaan enään kymmenen (10) vuoden päästä muista. ;)

Täältä tähän

Kyllä muistaa tai toivottavasti en vielä nelikymppisenä oo niin GGlementoitunu:)
 

Paroni

Jäsen
Viestin lähetti Brewer
Kertokaapa paikalla olleet , oliko IFK.lla ottelusa mitään muuta hyvää kuin loppusummeri ? .

Sakke oli HITON hyvä, siihen asti kunnes jätkillä
ruoto katkesi (lue=kantorin tyhmä femma+muut jäähyt).
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Tätä piti jo aiemmin kysymäni: minkälaisessa tilanteessa se Zenen ainoa toisen erän torjunta tuli? En kyllä muista, että Kerho olisi pystynyt vastaavaan yhden erän aikana koskaan aiemmin. Se kun olisi vielä mennyt maaliin :)
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Re: uusi ennätystappio HPKlle?

Viestin lähetti HIFK1980
Taisi olla suurinumeroisin HPK voitto koskaan Hifkistä?
No ei aivan. Kaudella 88-89 Kerho voitti HIFK:n 10-2. Kaudella 83-84 taas HIFK:lle kirjattiin Kerhosta muunmuassa 10-5 ja 13-1 -voitot. Mahtanut olla kerholaisilla hauskaa. Myös kauden 58-59 1-12 kotitappio HIFK:lle on varmasti naurattanut Kerhon leirissä.

Lähde: HPK:n kotisivujen Historia-osio.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Designer...olin itse vaivautunut paikan päälle ja pelin nähneenä, ei tässä voi kuin kirota omia, jotka olivat todella saamattomia eilen. Ensi erä vielä antoi toivoa, 4 hienosti hoidettua alivoimaa ja johdossa tauolle, että jospa tuo peli tuosta paranisi ja pääsisimme myös pitämään enemmän kiekkoa, ja mitä vielä, jätkät joutuivat entistä pahemman jyrän alle. HPK oli eilen loistava ja ei antanut IFK:lle mitään mahdollisuuksia, välillä tuntui, että meni kiekko mihin tahansa, niin siellä oli 3 kerholaista yhtä IFK:n pelaajaa vastaan. Mikä lienee ollut myös IFK:n asenteessa vikana eilen, mutta kerhon kahden salamamaalin jälkeen kun Mälli otti aikalisän, niin kentälle tuli nauravia IFK:n pelaajia, mahtoikohan Mälli kertoa pjoille jonkun vitsin kun niin pisti naurattamaan.

Kantorin 5minuuttia, olisiko jollain kommenttia, koska luulin hänen saaneen 2min jostain poikittaisesta mailasta, sillä ainakin minun silmiin näytti, että Kantor tuuppasi kerhon miehen selästä jäähän ja piti miestä jäässä. Olisiko tuo hammas sitten lähtenyt kaatuessa?? Kerhon vitonen oli kanssa niin ja näin, mutta täytti keihästämisen kriteerit, sillä lavan kärki tökkäistiin suoraan Salmisen vatsaan. No, jäähyistä IFK otti vaihteeksi erittäin tyhmiä sellaisia, ehkä pari tuli aika heppoisesti, kuten ainakin se yksi kerhon jäähykin. Ihmettelin kyllä yhtä asiaa, 5minuutin jäähy IFK:lla lähti vasta rullaamaan kun, toinen kakkonen päättyi kerhon maaliin. Tähän asti olen kyllä isojen (5min ja 10min)jäähyjen nähnyt vähenevän myös siellä aikaisemmin olleiden kakkosten ohella.

No, nyt eikun onnittelut HPK:lle hienosta pelistä, eipähän kaverit enää ihmettele kun sanoin ennen kautta, että HPK taistelee Tapparan ja narrien kanssa kolmesta ensimmäisestä sijasta runkosarjassa, mutta mistä hitosta tuo Pelicans sinne ilmestyi:)

PS:ehdotan, että Pena vaihtaisi Ciprussin Vujtekin ja heti;)
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Isoista jäähyistä

Mainittakoon kuriositeetin vuoksi, että Radio Jannen selostajista Joksi Jaakkola oli sitä mieltä, että Kantorille olisi kuulunut kakkonen, studiossa ollut kommentaattori (Marko Allen?) puolestaan ei olisi antanut minkäänlaista jäähyä.

Harri Suutarisen tilannetta kumpikaan ei nähnyt kun laita oli tiellä. Sanoivat kuitenkin tuomarin olleen ihan vieressä eivätkä protestoineet.

Arvatkaa harmittaako, etten nähnyt livenä?
 

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No minä kuulun siihen joukkoon joka ei olisi antanut Kantorille jäähyä lainkaan sillä kaverihan pelasi juuri niin kuin pitääkin alivoimaa. Eli tokitään kaveria sillä lailla,että siihen maalille ei ole kiva tulla. Vaikee on tosiaan ymmärtää miten siinä tilanteessa voi hammas irrota (jollei se ollut maitohammas). En ollut uskoa silmiä,kun huomasin,että ei helvetti kaverihan joutuu ulos ottelusta! Jos tuollasista tilanteista ajettaisiin joka ottelusta kavereita pihalle niin ulosajoja tulisi vähintään 10/ottelu!

korakille!

Kyllä se jäähyn alkaminen aivan oikein alkoi! Kantorin mennessä boxiin siellä oli jo hiukan tunkua,kun IFK:lla oli pari kaveria istumassa joten piti odottaa,että joko toinen jäähy loppuu tai toinen pääsee pois ennen,kun voi Kantorin 5 minuutin jäähy alkaa kulumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös