HPK 2004-2005, Rosteri ja Strategia

  • 131 011
  • 683
Tila
Viestiketju on suljettu.

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Olen aina sanonut, ja tulen vastakin sanomaan, että en usko huhuihin vaan uskon kokoonpanoon vasta sitten, kun näen miesten pelaavan kentällä. Ja uskon yhä HPKhon, kattellaan keväällä sitten sijoitusta. Mitä vitun faneja olette olevanne, kun ei mikään kelpaa ja jotkut uhkailevat peleistä poisjäännillä, kun eivät saa mieleistään pelaajaa rinkiin. Asioista saa ja pitää keskustella ja väitellä, mutta silti joukkue jota kannatan, tulee aina olemaan HPK. Meni miten päin vain.

Tässä on useamman vuoden aikana nähty, että mikään ei tunnu riittävän "faneille". Onko tullut ajatukseen, että luottamuksen anto ja kannustus voisivat tehdä jotain, vaan hiljaista on välillä ollut hallissa. Jos muu ei riitä kuin kovapalkkainen alisuorittaja, niin haistakaa vittu...

Ja uskon siihen, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa...

Että silleen...
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ymmärsit nyt Wilco ihan oikein. Nimenomaan siitä on kysymys, että ei mikään ei todellakaan kelpaa, vaan haluttaisiin edes joku.

Ellet ole sattunut huomaamaan, niin viime kauden jälkeen jengistä on poistunut tähtipelaajia solkena ja tilalle on saatu se ei mikään.

En viitsi kirjoittaa enempää, sillä nykyfiilareilla seurauksena olisi vähintään viikon pelikielto...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Twite
Hahliton riski, HPK:n keskushyökkääjäpolitiikka 09-2004.

Näinpä. Toisaalta jos Hahl olisi tullut, olisi itketty, minkä vuoksi hankittiin puolustava keskushyökkääjä ykkösen keskelle.

Toisaalta, olisiko sekin ollut parempi, kuin nykyinen linja, en ota kantaa. Nykyiselle keskushyökkääjäpolitiikalle esitän tosin toisenkin termin: "Monta laitahyökkääjää korvaa yhden keskushyökkääjän"-linja.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti wilco
Mitä vitun faneja olette olevanne
Juurikin sen.

Olinpa nyt koira tai en niin pikkaisen korpeaa HIFK-henkinen tapa kertoa toisille millaisia ovat oikeat fanit ja haistatella muille. "Ite on joka toista haukkuu", sanoo äitini.

Ehkä tulee sinulle yllätyksenä että Elton ei ollut ennen tätäkään HPK-fani, eli ei tässä kukaan ole joukkuetta vaihtanut.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Kummallista juttelua.. Kaverit on vihaisia siitä, että Holden ei tullut ja ketään muuta (=huonompaa) ei ole hankittu. Minkä sille voi jos Holdenille tarjotaan pirusti rahaa, mutta muut tarjoaa enemmän? Ja miksi pitäisi tyytyä johonkin siinäjasiinä-pelaajaan? Mistä me tiedetään, kuinka kovia pelaajia tänne on yritetty saada, mutta niistä ei vaan puhuta kun ei ole saatu signattua ketään. En usko, että Hahlista olisi ollut siksi ratkaisevaksi pelaajaksi ja hyväksyn ihan täysin sen, että yritetään saada sitä _oikeasti_ kovaa sentteriä. Ja tosiaan, on kyllä yleinen mielipide muuttunut. Hetki sitten Hahlin mahdollista hankkimista arvosteltiin varmisteluksi ja ties miksi, nyt kun mies ei tänne saavu, niin onkin menetetty se sateentekijä.

Ja niin, eihän sitä lakkoa tule, kyllä se tiedetään. NHL-pelaajia kyllä Suomeenkin varmaan saapuu pelaamaan, ihan Ridasta ja Pirneksestä lähtien...
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti Jussih
Ellet ole sattunut huomaamaan, niin viime kauden jälkeen jengistä on poistunut tähtipelaajia solkena ja tilalle on saatu se ei mikään.

Mikäs on sitten edellisiin vuosiin muuttunut?

Niin, enpä nyt kuitenkaan lähtisi minua HIFK-henkiseksi sanomaan. Tuota voisi pitää jopa toisiksi pahimpana loukkauksena mitä on.

Odwazhan tuon hyvin sanoo, että kummasti muuttuu miehen status silloin kuin ei tulekaan.

Milloinkohan olen luullut Eltonia HPK-faniksi? Enpä ole tuollaista väitettä huomannut koskaan kirjoittaneeni tai sanoneeni.

Ja kuten huomautin tuossa, se/ne koirat älähti, jotka pitävät itseään suurimpina itkijöinä ja heidän näin tarvitsee todistella faniuttaan. Olenko oikeassa?

Ideana oli käytännössä se, että kun katselee tämänkin ketjun pituutta ja vertailee edellisiin vuosiin, niin samanlaista itkua löytyy jatkuvasti. Ei tule miehiä, on tulossa mahtava mies, ei tullutkaan ketään. Kokoonpano on se joka siellä kentällä on ja sillä mennään. Eikä tässä nyt hirveän surkeasti ole mennyt.

Että silleen...
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti odwaz
Kummallista juttelua..
Kummallista ja kummallista. Muiden puolesta en osaa sanoa mutta minun uhmaikäisen kiukutteluni syy on se että joukkueesta "savustettiin ulos" Kuha. Tilanteeseen ollaan siis ihan itse syyllisiä ja kaikki selittely hallituista riskeistä tuntuu tuossa valossa naurettavalta.

Ja niin, tietysti me ylireagoimme ja kärjistämme jonkin verran. Hyvänen aika, tämä on keskustelupalsta internetissä eikä mikään pursiseuran kokous.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti Twite
Ja niin, tietysti me ylireagoimme ja kärjistämme jonkin verran. Hyvänen aika, tämä on keskustelupalsta internetissä eikä mikään pursiseuran kokous.

Nimenomaan. Etenkin tuo viimeinen lause.

Että silleen...
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Osasta kirjoituksia saa sellaisen kuvan, että Kerholla on ollut vain muutama vaihtoehto: Holden, Hahl ja Martins. Jos verkot on olleet vesillä Kuhan ulostuksesta lähtien, niin saalis on ollut kaikin puolin laiha. Uskon kuitenkin, että nuo mainitut nimet on vain pieni osa sitä laumaa, joka on käyty läpi. Onhan kuulemma vieläkin muutama varteenotettava nimi raapimassa Kerhon toimiston ovea, joten siitä vaan valitsemaan.

Noin niinkuin muuten olen sitä mieltä, että mitä helvetin faneja ne sellaiset on, joille kelpaisi vaikka Timo Ahmaoja ykkössentteriksi ja J-M Loikala maalivahdiksi?
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti Twite
Kummallista ja kummallista. Muiden puolesta en osaa sanoa mutta minun uhmaikäisen kiukutteluni syy on se että joukkueesta "savustettiin ulos" Kuha.

Itse olen sitä mieltä, että Kuha on nähty. Ainakin ykkössentterin roolissa. Mies ei pystynyt tuota ruutua täyttämään, vaikka kakkosessa loistikin edellisellä kaudella. Kerhon johto pelaa riskillä, ja miksipä ei pelaisi? Pronsseja on jo kaappi puolillaan.

Otetaan pieni ajatusleikki. Mitäpä, jos pudotetaan kaikkien joukkueiden sentterit pois kokoonpanosta? Miltä näyttää sen jälkeen kerhon rosteri? Aivan, se näyttää helvetin hyvältä. Varsinkin puolustus pistä minut hykertelemään, sillä siinä on potentiaalia playoffeja ajatellen. Pleijareissa on äärimmäisen tärkeää, että puolustus pystyy pelaamaan virheettömästi maalimäärien ollessa pieniä.

Otetaan toinen ajatusleikki. Mitäpä, jos kerho onnistuu kalastelemaan kovan ykkössentterin vielä tällä kaudella rosteriin? Miltä näyttää sen jälkeen sentteritilanne? Minun mielestäni se näyttää hyvältä. Varsinkin jos Voutilainen pystyy täyttämään kakkoskentän sentterin paikan, niin meillä ei ole mitään hävettävää senttereissä muihin verrattuna. Tosin loukkaantumisiin ei ole varaa.

Tilanne ei mielestäni ole todellakaan niin synkkä, kuin täällä povataan koko ajan. Kerholla on monta hyvää kiekon ylöstuojaa, joten eiköhän tuo peli kulje ihan kohtuullisesti, kunnes sinne keskelle saadaan joku kiinnitettyä. Jos tuo kiinnitys on keskinkertaisuus, niin finaaleille voidaan sanoa hei hei...
 
Viimeksi muokattu:

Prujita

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mistä muuten on tullut sellainen käsitys, että Kuha savustettiin ulos joukkueesta. Minulla on ollut ihan päinvastainen käsitys. Eikös Kuha ihan itse halunnut lähteä.

Minä ainakin luotan Kerhoon ja nimenomaan Jaloseen. Mies on joka kausi saanut hyvän tuloksen aikaan, näin käy ensi kaudellakin.

-pikkunoita-
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti wilco
Mikäs on sitten edellisiin vuosiin muuttunut?

En nyt tässä kaikkia edellisiä vuosia rupea käymään läpi mutta ainakin viime vuoden keskushyökkääjätilanteeseen on tullut "lievä" muutos kun poissa ovat Kuha, Toke ja Ylli eikä tilalle ole tullut ketään.
Hitsi kun matikka ei ole vahvin alueeni... Luulenko vaan, että neljään kenttään tarvitaan neljä keskushyökkääjää eikä niitä kolmea jotka tällä hetkellä nippanappa kasaan saadaan.

Jossain täytyy hälytyskellojen soida kun jo harjoituspelissä Jaskan loukkaannuttua ja jätettyä pelin kesken hyökkääjäksi nostettiin Virkki puolustuksesta. Selitykseksi ei riitä, että haluttiin pitää hyökkäysketjut koossa kun niitä kuitenkin pelin aikana muuteltiin.

Ja hieman Kerhon johdon strategiaa tuntien ne kolme nimeä, jotka täälläkin on mainittu taitavat tosiaan olla ne ainoat joita tänne on yritetty saada.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti Professori McGarmiwa
Viime vuoden keskushyökkääjätilanteeseen on tullut "lievä" muutos kun poissa ovat Kuha, Toke ja Ylli.

Hitsi kun matikka ei ole vahvin alueeni... Luulenko vaan, että neljään kenttään tarvitaan neljä keskushyökkääjää.

Jaskan loukkaannuttua ja jätettyä pelin kesken hyökkääjäksi nostettiin Virkki puolustuksesta.

Ja hieman Kerhon johdon strategiaa tuntien ne kolme nimeä, jotka täälläkin on mainittu taitavat tosiaan olla ne ainoat joita tänne on yritetty saada.

Niin, muutos on tosiaan lievä. Kuha on poissa, täyssusi Ylli on poissa. Taisi se Toke,"en viitsi pelata kautta loppuun", joskus pelata keskellä.

Laskit oikein. Mutta eikös HPKlla ole sen verran ns. senttereitä.

On sitä ennenkin puolustajia nostettu hyökkäykseen.

Tiedä noista sitten, kun en ole keskustellut johdon kanssa strategiasta tai sitten paljon muustakaan.

Että silleen...
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti wilco
Mutta eikös HPKlla ole sen verran ns. senttereitä.
Että silleen...

No kun tuota Jatkoajan pelaajalistaa tuijottaa kuin piru raamattua niin löytyyhän sieltä ne vaaditut neljät mutta mennäänpä hieman listaan syvemmälle:

Wirtanen; 18-vuotias A-juniori, jolle vastuuta ei edes saa laittaa hartioille vielä niin paljoa kuin esim. neloskentän sentterin täytyy kantaa. Suurin osa kaudesta menee varmasti vielä A:n mukana.

Keinänen; ok, kakkoskentässä mutta ei ykkössentterin tasoinen kuitenkaan.

Loikas; kakkos- tai kolmoskenttään ei vieläkään asiaa. Siis nelosessa.

Voutilainen; laitettu keskushyökkääjäksi vaikka onkin todellisuudessa laituri ja siellä paremmin pelaakin.

Edelleen siis kyselen, että missä ovat ne neljä toivottua/vaadittua keskushyökkääjää?

Että silleen....
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kucharcikin ulostaminen oli jo tapahtuessaan suuren luokan möhläys. Se, että Kerho ei ole vieläkään korvaavaa pelaajaa ko. postille löytänyt, on vielä suurempi munaus kuin tuo alkuperäinen idiotismi, ei sitä käy kieltäminen.

Itselläni ei ole yhtään sen parempaa tietoa Kuhan lähdön syistä kuin mitä täällä ja julkisuudessa on esitetty. Sopimuksen alaisen huippupelaajan päästäminen livohkaan on kuitenkin jokseenkin harvinainen juttu, mutta ei silti viime aikojen Kerhossa millään tapaa ainutlaatuinen. Jalosen viime aikaiset typerät kommentit ja siihen lisättynä ihmeelliset pelaajien häipymiset a'la VV ja Kuha, saa ainakin minut uskomaan ikäviin huhuihin.

Nyt kuitenkin tilanne on tämä ja sen kanssa pitää tulla toimeen ja varmasti tullaankin. Jalosella on kasassa ilmeisesti mieluisensa joukkue ja sillä niitä voittoja on tultava tai ei hyvä heilu kenellekään, ei Poltinahontie 9:n porukalle eikä varsinkaan JJ:lle.

"Hallittu riski" on yksi hauskimpia termejä tälle viime aikaiselle uunoilulle. Siitähän voisi tehdä hienon toimiva sloganin, vähän niin kuin "matkalla huipulle" oli.

Oli miten oli, niin meikäläisen uskoa joukkueeseen omituinen venkoilu ei ole vienyt. Perkele päinvastoin, ostin alkuviikosta jopa fanipaidankin! Numeroa, nimeä ja takatukkaa en ole siihen ainakaan vielä liittänyt.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti Professori McGarmiwa
Voutilainen; laitettu keskushyökkääjäksi vaikka onkin todellisuudessa laituri ja siellä paremmin pelaakin.

Mistä muuten lähtee tämä Voutilainen on laituri -uskomus? Jokeri-fanien kertomaa? Ainakin Vode itse totesi viime kaudella, että viihtyy paremmin keskellä kuin laidassa. Mies on junnuna tietääkseni pelannut sentteriä paljonkin. Kun katselee Voutilaisen kiekontuontia, jossa peliväline on kuin liimattu lapaan, niin on helppo uskoa miehen viihtyvän sentterinä.

Hallituttu riski on vaarassa muodostua Penan faksin kaltaiseksi käsitteeksi...
 

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Viestin lähetti Professori McGarmiwa

Ja hieman Kerhon johdon strategiaa tuntien ne kolme nimeä, jotka täälläkin on mainittu taitavat tosiaan olla ne ainoat joita tänne on yritetty saada.

Hyvinpä olet perillä kerhon strategioista! Syy miksi kerhon sentteritilanne on se mikä se nyt on, johtuu nimenomaan siitä, että kun ensin päästiin neuvotteluyhteyksiin Holdenin kanssa, alettiin laput silmillä neuvottelemaan hänen kanssaan sivuille vilkuilematta, ja se vääntöhän kesti pirun kauan ja lopulta käteen jäi pelkkä luu. Tänä aikana ei käytännössä kalastettu ketään muuta vaan sokeasti luotettiin Holdenin saamiseen.

Sponsoreidenkin annettiin ymmärtää Holdenin olevan kerhon uusi ykkös-sentteri, ei aivan suoraan nimellä, mutta statsit ja muut kerrotut seikat viittasivat täysin Holdeniin.

Kutakuinkin sama kaava toistui myös Martinsin kohdalla, tosin ajallisesti hieman lyhyempänä.

Olisiko nyt käynyt niin, että kerhon miehet luottivat liikaa omiin neuvottelutaitoihinsa ja kerhon hyvään maineeseen kiinnostavana joukkueena ja pidettiin liian varmana sopimusneuvotteluiden päättymistä kerhon kannalta suotuisasti?

Tämä toisaalta on ymmärrettävää, kerhon miehet ovat edellisinä vuosina ollut melkoisia pelimanneja neuvottelupöydissä ja kyllähän siinä varmasti itseluottamus kasvaa.

Ehkä tulevaisuudessa osataan suhtautua taas joukkueen rakentamiseen nöyremmin ja pienemmällä "hallitulla riskillä"?
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Hallittu rakennemuutos

Viestin lähetti sopuli
Hallituttu riski on vaarassa muodostua Penan faksin kaltaiseksi käsitteeksi...
Mahtoiko ko. termi olla aluperin Jalosen tai Korpelan suusta vaiko keksikö toimittaja Liljaniemi sen? No, eipä tuolla niin väliä.

Hallittu rakennemuutoshan aiheutti Holkerin aikaan verojen alenemisen, oikein joka kotiin jaettiin asiasta "verotus kevenee"- tiedote. Vähän samalta tuntuu nyt.

Ja Kuha lähti vapaaehtoisesti.. No joo, niin lähtivät vapaaehtoisesti myös Vujtek ja Janne Niinimaa. Jep jep. Ja jos Kuha halusikin pois niin miksi. Siksikö että HPK on hoitanut asiansa superhienosti?

PS. Wilcon koiraälähdyksen innoittamana voisin laittaa jokaiseen viestiini loppukaneetiksi "Olen täysin oikessa. Jos vastaat niin vain todistat sen että olen täysin oikeassa ja sinä väärässä. Kirjan kannet kiinni, risti maassa, lukko, avaimet taivaassa."

Mutta en laita koska minusta on OIKEASTI mielenkiintoista lukea myös sellaisia kannanottoja jotka ovat oman mielipiteeni vastaisia niinkauan kun viestit eivät sisällä haistattelua.
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Professori McGarmiwa

Wirtanen; 18-vuotias A-juniori, jolle vastuuta ei edes saa laittaa hartioille vielä niin paljoa kuin esim. neloskentän sentterin täytyy kantaa. Suurin osa kaudesta menee varmasti vielä A:n mukana.

Sen enempää Wirtasen mahdollisuuksiin pelata vaikka Kerhon kakkosessa, niin mistä johtuu nämä nuoret ei kestä paineita puheet. Eikä todellakaan vain Kerhon keskusteluissa, vaan melko yleinen käsitys "annetaan nuorten kasvaa rauhassa", kun samaan aikaan maailmalla/ Suomessakin saman ikäiset ratkaisevat mestaruuksia. Toki nämä nuoret mestarit ovat poikkeuksellisia lahjakkuuksia, mutta varmasti heille on myös annettu aina niin paljon vastuuta, kuin vain ovat pystyneet kantamaan.

Ja mielestäni Loikas on paljon parempi, kuin vain nelossentteri. Viime kauden loppu osoitti, että voi nousta kovaan rooliin myös liigassa.
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti sopuli
Mistä muuten lähtee tämä Voutilainen on laituri -uskomus? Jokeri-fanien kertomaa?

Ei ole Jokeri-faneilta kuultua vaan ihan pelien perusteella nähtyä. Jotain sentään kiekosta ymmärrän vaikka "heikompaan" sukupuoleen kuulunkin. En tuhlaisi Voden osaamista keskellä vaikka itse siellä sitten viihtyisikin.
Viihtyyhän Puurulakin maalissa...
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Voutilaisen itse kertoma asia on, että mieluiten hän pelaa nimen omaan keskellä. Kaiken lisäksi Kerhon laituritilanne on niin hyvällä mallilla, että Voutilaisen pelaaminen keskellä on täysin selviö. Viime kaudella ymmärrettävistä syistä Vode ei saanut vielä parastaan irti, vaikka loppukaudesta alkoikin se kaivattu potku luistimista löytyä. Pelkästään harjoitusotteluissa nähdyn perusteella on helppo sanoa, että lentoa tulee varmasti riittämään luistimissa alkavalla kaudella. Voutilaisen panos tuleekin luonnollisesti olemaan erittäin keskeisessä asemassa Kerhon pärjäämisen suhteen. Vastuuta tulee riittämään vaikka muille jakaa varsinkin siihen asti kun kaivattu sentterihankinta tapahtuu, ja myös tämän hankinnan jälkeenkin. Nämä ovat juuri sellaisia läpimurtopaikkoja pelaajille. Voi olla ettei Voutilainen vastaa huutoon, voi myöskin olla niin, että esimerkiksi vuoden päästä tällaiselle sentterikeskustelulle nauretaan hykerrellen, koska niin mahtavan läpimurtokauden Voutilainen pelasi kaudella 2004-2005.
 
Viimeksi muokattu:

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti sopuli
Mistä muuten lähtee tämä Voutilainen on laituri -uskomus? Jokeri-fanien kertomaa? Ainakin Vode itse totesi viime kaudella, että viihtyy paremmin keskellä kuin laidassa. Mies on junnuna tietääkseni pelannut sentteriä paljonkin. Kun katselee Voutilaisen kiekontuontia, jossa peliväline on kuin liimattu lapaan, niin on helppo uskoa miehen viihtyvän sentterinä.

Summanenhan peluutti Jokereissa Voutilaista enimmäkseen nimenomaan laidassa, joten kaippa se sieltä lähtee.

Omasta mielestäni Voutilainen on enemmänkin maalin-, kuin pelintekijä, joten siksi sopii paremmin laitaan. Lisäksi aloittajana Voutilainen on heikohko, mikä myös puoltaa laiturin paikkaa (Mäkkäri tais ottaa kolmoskentän aloitukset viime kaudella). Voutilainen on nopea pelaaja (tämäkin ominaisuus tulisi paremmin esille laidassa).

Tuossa nyt joitain syitä siihen, miksi Voutilaisen tulisi pelata laituria. Osittain mutuakin on mukana.
 

Pörö

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti JasonMiller
Sen enempää Wirtasen mahdollisuuksiin pelata vaikka Kerhon kakkosessa, niin mistä johtuu nämä nuoret ei kestä paineita puheet. Eikä todellakaan vain Kerhon keskusteluissa, vaan melko yleinen käsitys "annetaan nuorten kasvaa rauhassa", kun samaan aikaan maailmalla/ Suomessakin saman ikäiset ratkaisevat mestaruuksia. Toki nämä nuoret mestarit ovat poikkeuksellisia lahjakkuuksia, mutta varmasti heille on myös annettu aina niin paljon vastuuta, kuin vain ovat pystyneet kantamaan.

Itse en kyllä puhunut paineiden kestämisestä vaan nimenomaan vastuun kantamisesta. Mielestäni aika eri asioita. Vastuun kantamisen yleensä asettaa joku muu kuin ihminen itse kun taasen paineita voi kasaantua henkilön itsensä kehittäminä tai sitten ulkopuolelta tulleina.

Niin mutta asiaan. Tämä kai johtunee ihan näistä elämän perusasioista. Kun 18-vuotias poika ei joudu/kykene kantamaan vastuuta omasta elämästään niin ei voi/saa olettaa, että hän olisi se sateentekijä joukkueurheilussakaan. On näitä toki yksilöitä, jotka homman ovat kyenneet hoitamaan mutta on sitten taas niitä toisen ääripään esimerkkejäkin kuinka hyvä pelaaja on pilattu lataamalla ylisuuret odotukset ja vastuut hartioille kuten Alexander Daigle aikoinaan, vain yhden mainitakseni. Se, että pelaaja on hyvä omassa lajissaan ei kerro mitään hänen henkisistä voimavaroistaan ja niistähän näissä asioissa on kyse, ei osaamisesta.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Täällähän keskustellaan.

Kuten sanottua, meillä ei ole tällä hetkellä hätää.

Senttereitä ei tosiaan ole jonoksi asti. Liigatason laitureita alkaa olemaan. Teromaisesti 1+1 laskien en Kerhon kolmos- tai nelosketjun laiturina ostaisi kämppää ainakaan Hämeenlinnasta. Voi olla vielä lähtö edessä.

Kyllähän "ne nuoret" ovat ennenkin täällä kehittyneet. Ja kyllähän täällä on ennenkin ollut peliärakentavia wingereitä (I.K., V.V., T.P., ja paljon muita). Nyt näyttää siltä, että paljon vastuuta pamahtaa Keinäsen, Voutilaisen ja Laakkosen harteille. Siinä ne hyökkäyksen tukipilarit ovat. Hassisen ja Setzingerin panos on mielestäni näistä jannuista kiinni. Kaikki näistä ovat liigaa pelanneet jo niin kauan, että jos jätkät jotain joskus haluavat olla, sitä vastuuta pitää ruveta nyt kantamaan. Noista saa varioimalla kaksi kelvollista, ihan sentterillä varustettua, ketjua. Kolmonen louhii ja nelonen heittää lätt... korjaan, niinhän ei nyky-Kerhossa tehdä. Siis: nelonen lämää hampaat irvessä kiekkoa vastustajan päätyyn. Tilanne siis normaali.

Sitten tulee se yksi ilta Lappeenrannassa ja NAPS NAPS. Äijiä lasarettiin. Eli yksi keskiukko tarvitaan, ihan vaan resurssiksikin. Kyllä näillä jo toimeen tultaisiin, jos optionsista saisi laittaa indestructibilityn päälle.

Ja kyllä mä voisin kevääksi ottaa ihan maalivahdinkin... Rämö maaliin!
 
Viimeksi muokattu:

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hiljaa hyvä tulee...?

Viestin lähetti Designer
Osasta kirjoituksia saa sellaisen kuvan, että Kerholla on ollut vain muutama vaihtoehto: Holden, Hahl ja Martins. Jos verkot on olleet vesillä Kuhan ulostuksesta lähtien, niin saalis on ollut kaikin puolin laiha. Uskon kuitenkin, että nuo mainitut nimet on vain pieni osa sitä laumaa, joka on käyty läpi. Onhan kuulemma vieläkin muutama varteenotettava nimi raapimassa Kerhon toimiston ovea, joten siitä vaan valitsemaan.
Näin on minunkin mielestäni.

Tyhmähän Jalonen olisi jos pelaajahankinnoista totta puhuisi ja paljastaisi kaikki korttinsa. Tässä täytyy nyt tyytyä vaan jonkinasteiseen "informaatioon". Niin kuin on nähty, samoilla vesillä onkii muitakin tuulastajia ja suoranaisia ryöstökalastajia.
Tärkeintä on se mitä taustalla tapahtuu, eikä sillä ole merkitystä miltä kalastus ulospäin näyttää. Tietenkin aika alkaa käydä vähiin, että sikäli...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös