HPK - Ässät to 12.1.2006

  • 70 414
  • 448
Tila
Viestiketju on suljettu.

The Rock

Jäsen
Toimitus kirjoitti:

Toimitukselle iso paketti Nessuja. Kerrassaan huikeaa settiä tuo kolumni. Ettei vain Nickerson juurikin kyseisen toimittajan perään yrittänyt siinä, kun mies roikkui niissä plekseissä ja Toivolan "paskoit housuus" -heitot taisivat olla se viimeinen pisara tälle kyyneltulvalle. Hohhoijaa, kaikkea sitä saakin taas lukea.

Todettakoon, että Nickersonin temppuilu tuossa ottelun lopussa oli täysin turhaa, mutta tällainen kirjoittelu kyllä kirvoittaa nauruhermot todella koville. Varsinkin tuo "häpeäksi lajille" -viittaus.

Kerho voitti sekä matsi tarjosi halliin ahtautuneelle kiekkokansalle leipää ja sirkushuveja - miksi ei Hämiksessä olla tyytyväisiä tähän?
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

AceMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viimeksi muokattu:

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nielikäinen #25 kirjoitti:
Ja miksi minusta tuntuu huvittavalta väite, että Nickerson aikoi hyökätä katsojan päälle :D Olen itse tavannut Nickersonin ja voin sanoa, että kyllä Nickersonilla on lääkitys kunnossa ;) Nickersonin tapa vain on, että jos hänelle vaikka vain huudellaan herjoja, hän ei "peräänny", mutta ei hän katsojien kimppuun käy, kunhan kukkoilee. Näköjään Nickerson onnistuu siinä vielä hyvin, sillä aina, kun Nickerson tekee jotain hiukankin pahaa, on hän vastustajajoukkueen kannattajien mielestä itse Saatana. Mutta kannattaa huomioida, ettei Nickerson ole telonut ketään, eikä ole ollut edes lähelläkään. Nickerson kopauttaa vastustajalle muistutuksen tai haastaa tappeluun, mutta ei lähde telomaan ketään.
Miksi ihmeessä vuodatat tämän minulle, joka ei ole ikinä sanallakaan arvostellut Nickersonia? En ole väittänyt hänen tekevän yhtään mitään. Ei se kyllä silti sulje pois sitä vaihtoehtoa, etteikö mies olisi jonkun sortin anti-kristus.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät & Florida Panthers
Kyllä riittää ihmeteltävää. Itse en nähnyt ollenkaan tuota Sailion kiekonriistoa, ja hieman ihmettelinkin miksi Matt rupesi riehumaan pari minuuttia ennen pelin loppua. Heh, aika mukavat naurut sai aikaan myös katsojan pakeneminen. Ensin ollaan kovaa jätkää ja huudellaan pleksin takaa, mutta miten kävikään?

Tuo toimituksen mielipide. Ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ja sitten ihmetellään miksi yleisöä ei käy hallissa. Toimituksen kaveri menee varmaan mieluummin katsomaan Ville-Matti Koposen HMVP-hokia (kaikella kunnioituksella).

Kuten todettiin, jos pää kestäisi, olisi vieläkin parempi, mutta eiköhän se siitä. Antifanit voivat kuitenkin katsoa esim. sen faktan, että Matt mahtuisi vielä A-junnuihinkin pelaamaan. Tuntuu, että on lähinnä kateellisten panettelua koko homma. Joka jengin fanit kusisivat hunajaa, jos Nickerson siirtyisi heille pelaamaan. Monilla on munaa se myöntää se, mutta tuo itkeminen on lähinnä naurettavaa.

Näkkärin viestiin ei mitään lisättävää. Kerrankin olin paikalla kun tapahtuu.
 

Nätti Masa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
HeGe41 kirjoitti:
Nää maakuntatoimittajat on häpeäksi koko toimittajakunnalle.

Vähän rotia näihin artikkeleihin, kiitos.

Samaa mieltä. Jatkoajan toimitus voisi nostaa "hiukkasen" rimaa toimittajiensa kohdalla, siksi surkuhupaisaa tekstiä tuo Liljaniemen vuodatus oli.

Ei riitä että osaa pilkkusäännöt ja osaa jakaa tekstinsä kappaleisiin, pitää osata myös laskea ainakin sataan. Jonka jälkeen pitäisi osata laskea uudelleen, jos pahin kiihko ei ole laantunut. Ihan vaan vinkiksi.
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
Toimitus kirjoitti:

Tällasta shittiä en ole lukenu kyllä vähään aikaan. Ja vielä Jatkoajan artikkeli!!! Nyt vähän rotia hommaan!! Saisi mennä kirjoittaja itse sylkykupiksi ja katotaan sitten kenellä palaa hihat! Tasapuolisuutta ihmiset!!! Jos minun päälleni olisi syljetty, niin varmasti olisin heittänyt mailan sykijää otsaan.

Miksi Jatkoajassa saa kirjoittaa noin provosoivan ja puolueellisen jutun?!! Toivoisin todella, että jatkoaika pysyisi puolueettomana ja poistaisi tämän räpellyksen netistä pikin miten.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten olen jo aiemminkin sanonut ottaisin Nickersonin heti JYPpiin mutta eipä taida olla tulossa ;). Ja tosiaan tuo toimittajan kolumni oli kyllä se todellinen pohjanoteeraus. Jos jatkoaika yrittää olla uskottava kiekkomedia niin päätoimittajan pitäisi pitää vähän paremmin jöötä, ellei toimittajat itse kykene omaa tekstiään suodattamaan tuon paremmin.

Se on ainakin pomminvarmaa että seuraava Ässä-matsia lähdetään täälläkin päin Suomea katsomaan. (olisi kyllä lähdetty ilman tätä episodiakin).

Täältä tähän.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hämeen puusilmille

kaksi kertaa tyrmäys nähtynä.
Vai että perseellä päähän ja Forrestin vika, Woopwoopin räkänolille terveisiä.

Mun näkemys:

- Jokela otti selkeät ryntäyspotkut ennen osumaa.
- Osuma tuli kädellä
- Osui päähän
- Lisäksi tilanteeseen vaikutti toisen Hpk pelaajan samanaikainen Forrestiin kohdistunut jäähynarvoinen koukkiminen joka vei Forrestin huomiokyvyn/tasapainon.

Tässäpä oli sitä vastustajan kunnioittamista.
Pitkä huili edessä. Voi paska.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Aika vekkulia tekstiä Liljaniemeltä. Täytyyhän tuon olla sitä kuuluisaa turenkilaista huumoria, eihän kukaan oikeesti voi olla noin vitun spede, eihän (:

YLE:n otteluraportissakin Nickersonin päätä vaadittiin vadille. Selkeää ajojahtia, mikä ihmisiä oikein vaivaa? Kympit ei siis vielä täyttyneet (toista kertaa), mutta saas nähdä tuleeko tuosta jotain extraa. Pahoin pelkään että tulee. Aika hitaasti se huutelija-sylkijä lähti vaipanvaihtoon (: mutta tästäkin huolimatta olisi voinut jättää tuon tempauksen tekemättä. Nuorella jenkkipojalla on kuitenkin nuoren jenkkipojan tyyli ja tietynlaista impulsiivisuutta ja rehellisyyttä on miehen toiminnassa arvostettava. Mitäänhän ei oikeastaan tapahtunut mutta taas tullee istumista. Paras olisi tietysti että liiga olisi samoilla linjoilla, eikä näkisi tapahtuneen mitään sen kaltaista törkeyttä, joka edellyttäisi pelikieltoa.

Mitä, Toivola äijäilly lehdistötilaisuudessa? Sopii kieltämättä kauden linjaan. Syletty/ei syletty, yrittänyt siirtää huomiota muualle vai puhunut täyttä faktaa? Siinä mielessä samaa mieltä että pelaajanpäälle sylkemisiä ei saisi sattua missään eikä räkää tai muita eritteitä ole todellakaan pakko niellä ilman vastareaktiota.

Kulunut fraasi, mutta leipää ja sirkushuveja kansalle. Ässillä ollut tuuria näiden Dallasin yhteyksien kanssa´; väriä, voimaa ja taitoa. Aina sattuu ja tapahtuu. Nyt ei mitään naurettavia pelikieltoja sitten saatana! Ja kyllähän se Nicke voisi vähän rauhoittuakin, ettei mene ihan katsomossa istuskeluksi eikä kahvakiekon ystäviltä mene päiväunet
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Muutama julkinen kysymys Jatkoajan toimittaja Matti Liljaniemelle:

1) Katsotko tehneesi HPK-Ässät ottelun Nickerson-raportissa täyttä oikeutta? Otitko kenties huomioon sen mahdollisuuden, että sylkeminen ehkä sittenkin tapahtui?

2) Jos joku sylkisi Sinua, niin miltä se tuntuisi?

3) Voitko rehellisesti syvällä rintaäänellä sanoa olevasi ylpeä kirjoittamastasi tekstistä?

Pyydän kohteliaasti Sinulta, toimittajaj Matti Liljaniemi, julkista vastausta. Pyydän samalla hyvän lehtimiesjournalismin mukaisesti Jatkoajan vastaavaa päätoimittajaa ottamaan kantaa toimittaja Liljaniemen kirjoitukseen.
 

Kasatonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, San Jose Sharks
Toimitus kirjoitti:
Sen enempää kantaa ottamatta itse tilanteeseen - tämän olisi kyllä toimittaja voinut kirjoittaa ihan nimimerkillään eikä toimituksen nimissä.

Kun lehdessä lukee Turun Sanomat tai Kaleva, on hyväksyttävää kirjoittaa värilasein. Jos/kun yritetään esiintyä valtakunnan laajuisena, puolueettomana kiekkomediana, on tällainen kirjoittelu aika ala-arvoista. Oli sentään kolumni, eikä otteluraportti/uutinen..
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Luojan kiitos tässä liigassa sentään tapahtuu. Ja kyllä minä ymmärrän että tätä palstaa tehdään ns otona ja hyvää hyvyyttä. Ja ansiokasta työtä teette kaikki te jotka palstan juttuja/kolumneja kirjoitatte mutta nyt voisi kyllä herra Liljaniemi seuraavaan pelin jättää värilasit pois. Tai sitten kirjoittaa nimimerkillä, silloinhan tälle voisi edes hymähtää.

Odotan seuraavaksi Liljaniemen tai Hiitelän "viiltävää analyysia" siitä miten ko juttu onkin kirjoitettu provosoivaksi "herättämään keskustelua". Sen jälkeen pesti Iltalehteen lienee selviö.

Sinne ja tänne.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuosta Jatkoajan kolumnista on pakko miettiä, että oliko "toimittajalla" tarkoitus kirjoittaakin kolumni ottelusta vai keksikö hän ottelun jälkeen, että Jatkoaika onkin hyvä paikka vuodattaa tunteita ja vaatia kaikenmaailman rangaistuksia Toivolalle, Nickersonille ja koko pahalle Ässäjoukkueelle. Toimittajan kuitenkin kannattaa miettiä, että onko Jatkoaika oikea paikka henkilökohtaisten mielipiteiden ainakaan noin vahvaan esille tuomiseen. Valitettavasti SM-liigalla ei taida olla kauheasti valtaa ojentaa Jatkoajan toimitusta, joten toimittajat pääsevät rellestämään vapaasti, jollei päätoimittaja puutu asiaan. Nyt olisikin päätoimittajalla syytä puuttua, ettei homma karkaa aivan käsistä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
No on kyllä jäätävää shaibaa "toimitukselta". Jos noin vahvat lasit on niin ehkä kannattaa kirjoitella keskustelupalstalle omalla nimellä, ennemmin kuin toimituksen nimissä kolumni osastolle. Väkisinkin tulee mieleen, että taisi sama herrasmies kirjoittaa jutun, joka tuon jo maailmankuulun sprintin otti Niken lähtiessä esittämään hämähäkkimiehen taitojaan.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tapaus Nickerson

Ensinnäkin, haluan heti tehdä oman mielipiteeni selväksi. Ässille sakkoja, Toivolalle toimitsijakieltoa,mikäli tuollaisia asioita on suustaan päästänyt, ja Nikelle muuten vaan huilia. Se on aivan se ja sama miten hyvä tämä kaveri kentällä on, jos harvempaa peliä pääsee edes loppuun asti pelaamaan. Keskaria tapparan miÄhille, kaikki kurkunleikkaamiset, ja nyt vielä tämä. En vaan mitenkään pysty antamaan minkäänlaista respectiä Nickersonille, mitä se tällä kaikella ajaa takaa? Mitä se siellä katsomossa olis tehny?
Vai onko niin että katsomon puoli on nikelle niin tuttu paikka, että ihan luonnostaan oli sinne pyrkimässä?
Niin, ja vaikka sieltä katsomosta joku kaataisi räkää tynnyristä niskaan, niin pelaajalla ei sinne ole mitään asiaa.
 
Viimeksi muokattu:

J.Petke

Jäsen
piru kirjoitti:
- Jokela otti selkeät ryntäyspotkut ennen osumaa.
- Osuma tuli kädellä
- Osui päähän
- Lisäksi tilanteeseen vaikutti toisen Hpk pelaajan samanaikainen Forrestiin kohdistunut jäähynarvoinen koukkiminen joka vei Forrestin huomiokyvyn/tasapainon.

Jokela otti ryntäyspotkut ennen osumaa? Otappa sinä ryntäyspotku perse edellä. Ei missään tapauksessa ryntäys. Jokela kääntyy laitaa kohden tavoitteena vetää kunnon persepuusti Justiniin. Osuma tuli kädellä? Siinä olet ihan oikeassa. Justinin väistettyä irti laidasta Jokela tahattomasti osui kyynärpäällään Justinin päähän. Vahinko mikä vahinko.

Jäähyn arvoinen koukkiminen? No jos Sailio pystyy Justinia edestäpäin koukkimaan niin sitten. Jäähyä tuosta häirinnästä ei todellakaan olisi pitänyt viheltää. Myönnän että minullakin on värilliset lasit mutta eikö tämä jo riitä? Vahinko että Justin loukkaantui ja toivotaan että ei ole kauaa poissa pelistä. Pelistä ei tulisi kenellekään myöntää lisärangaistuksia, ei Knattertonille eikä Jokelalle.

Meni tosin minultakin jo hieman yli tuo "toimituksen" vuodatus, pakko se on myöntää. Kiva tosin että pitkästä aikaa peli mikä herättää keskustelua, näitä Blues ja Tps pelejä on ihan liikaa tässä sarjassa.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
TylerDG kirjoitti:
Jos noin vahvat lasit on niin ehkä kannattaa kirjoitella keskustelupalstalle omalla nimellä, ennemmin kuin toimituksen nimissä kolumni osastolle

Eikös Liljaniemi ole kirjoittanut jutun nimenomaan omalla nimellään? Ei nimimerkin takaa.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
aceman81 kirjoitti:
Ja kyllähän se Nicke voisi vähän rauhoittuakin...
Juuri näin. Turvallisen välimatkan päästä kaveria oli hauskakin seurata, mutta kyllähän jannu vaikuttaa oikeasti häiriintyneeltä. Itse en olisi uskaltanut siitä pleksin takaa edes katsoa silmiin moista mörökölliä, saati sitten huutaa jotain sinne suuntaan. Sanoin jo hetkiä aikaisemmin, että kohta se perkele tulee yli pleksien kun ilme muuttui täysin kaistapäiseksi ja huusi yksikseen kaukalon kulmassa suoraa huutoa missä ei ollut mitään järkeä.

Tarkkana olin myös hallista poistuestani ja katselin koko ajan taakseni ja kurkin parkkipaikalla autojen taakse, jos vaikka olisi kytännyt siellä jossain. Erikoinen tyyppi.
 

Medi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kärpät, WOHOO!!
Mikä kelpaa sitten HPK:lle

Tässä taka-alata seurattuani keskustelua saan sellaisen käsityksen HPK:n kiekkotietäjistä ja faneista, että he toivovat vastustajan olevan aina HMV TPS. Heti kun jotain tapahtuu niin ollaan parkumassa vähintään vankilaa, kummallista.

Hyvä Ässät! Väriä ja tunnetta pitää olla!...vaikka vähän ylilyöntejäkin.

Ja mitä tulee Toivolaan...Kuka muu valmentaja uskaltaa puolustaa omiaan tuolla tavalla? Kaikki yhden tai yksi kaikkien puolesta!
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Kiitos Matt, kiitos Ässät.

Näin suomen legendaarisimmankin seuran kannattajana on pakko nostaa hattua Porin suuntaan. Olisin halunnut ehdottomasti olla paikalla todistamassa tälläistä näytelmää. Katsotaan nyt että mitä kukkahattutädit keksivät sanktio-osastolle vaatia. Toivottavasti eivät Ässiä aivan lannista, voin vaikka pistää vähän sakkopottiin omiakin rahoja jos touhu jatkuu näin mehukkaana;)

GO Nickerson!
 

Hordi24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers
Toimitus kirjoitti:
Ei ehkä ihan parasta tekstiä, mitä olen Jatkoajan sivuilta lukenut. Mitähän muuta Toivola on sanonut kuin tuon, että Ässä pelaajien päälle ei syljeskellä? Löytyykö mitään muuta Toivolan sanomaa? Olisi mielenkiintoista tietää millä lailla hän on nolannut itsensä täydellisesti, kuten tekstistä käy ilmi.
Nimenomaan täysin ymmärrettävä käytösmalli jos katsomosta aletaan sylkeä pelaajien päälle. Ja sen videon perusteella minkä minä näin ei Nickerson edes ehtinyt tekemään kenellekään katsojalle mitään.
Kaikki pisteet ainakin Toivolalle, ettei ole heti lähettämässä pelaajaa johonkin hevonkuuseen kun joutuu otsikoihin.
Ässä pelaajien päälle ei syljetä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös