HMV-joukkue?

  • 17 160
  • 89

Liigan HMV-joukkue?


  • Äänestäjiä
    362

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
No jos näin aletaan miettimään, niin lista jatkuisi Ville Koholla, Jarno Koskirannalla ja kumppaineilla. Katsoin sokeasti kasvattiseuroja elitestä, pahoittelut siitä! Eihän Sami Kapanenkaan ole varsinaisesti KalPa kasvatti, mutta samanlainen tarina kuin Markkasella: Sydämeltään keltamusta.
Kolme kautta SaiPassa ei taida tehdä Koskirannasta SaiPan kasvattia: Jarno Koskiranta at eliteprospects.com (linkki vie Elite Prospectsin sivuille, josta asia selviää).
 

tipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kolme kautta SaiPassa ei taida tehdä Koskirannasta SaiPan kasvattia: Jarno Koskiranta at eliteprospects.com (linkki vie Elite Prospectsin sivuille, josta asia selviää).

En väittänyt, että Koskiranta olisi SaiPa kasvatti. Tuli vain puheeksi Markkanen, joka on Ketterä kasvatti, joka kuitenkin mieletään SaiPa kasvatiksi. Samaa logiikkaa käytin Koskirannan kohdalla. Ilmaisin kyllä asian sarkastisesti, mutta ilmeisesti en selvästi. Voihan joku mieltää Koskirannan SaiPa kasvatiksi, koska asuu Lappeenrannassa ;)
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Jos KHL-Jokerit olis äänestyslistalla, se todennäköisesti saisi eniten ääniä tässä äänestyksessä. Jos siellä taas olisi Liiga-Jokerit, se olisi äänestyksessä listan toisessa päässä. Niin se vain on.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Jos KHL-Jokerit olis äänestyslistalla, se todennäköisesti saisi eniten ääniä tässä äänestyksessä. Jos siellä taas olisi Liiga-Jokerit, se olisi äänestyksessä listan toisessa päässä. Niin se vain on.

Saattaa olla. Mutta nautitaan nyt vaan tästä nykytilanteesta, jookos?
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Jukurit ja KalPa, Jukureita äänestin koska KalPa sentään ennen herätti hyvää rivalvyä JYPin kanssa. Nyt tuokin ollut muisto vain, mutta kyllä tuo muisto sentään kantaa Jukureiden edelle.
 

Nakkimuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Montreal
Mun versio kiinnostavimmasta vähiten kiinnostavaan
Lukko
HIFK
Tappara
Ilves
TPS
Pelicans
Kärpät
HPK
Sport
KooKoo
JYP
KalPa
SaiPa
Jukurit
Kovinkaan suurta kiinnostusta ei taida olla Ässät-Lukko-asetelmaa pidemmälle, jos toiseksi kiinnostavimman joukkueen nimeä ei kiinnosta kirjoittaa oikein.
Onko nyt hyvä mieli :)
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Jotenkin näin, kiinnostavimmista alkaen. Lista elää vuosittain aina vähän, ja perustelut on tietysti suureksi osaksi tunnepohjaisia.

HIFK, Kärpät
Nämä pelit merkataan aina ensimmäisenä kalenteriin.
HIFK on aina kiinnostava, riippumatta miten niillä menee. Vaikea selittää. Pitkä yhteinen historia ja meille vielä yksi lähimmistä vastustajista.
Kärpät on puolestaan ollut aina mielenkiintoinen ja viime vuosina noussut koko ajan vaan mielenkiintoisemmaksi, kun keskinäiset kohtaamiset on ollut hyvinkin värikästä kiekkoa, ja olihan tuo kevät -19 nyt aika pitkään vaikuttava kirsikka päälle.

Tappara, Ilves, Pelicans, Ässät, TPS
Nämä pelit mielellään menisi aina paikan päälle katsomaan.
Tamperelaiset ja Pelicans lähes paikallisvastustajia, Ässät ollut muuten vaan mielenkiintoinen aina. Pudotuspelihistoriamme on vähäinen, mutta tietysti sitäkin muistorikkaampi. TPS:n tähän nostaa se, että meillä on todella paljon yhteistä pudotuspelihistoriaa. Muuten varmaan valuisi tuohon alempaan kastiin. Masentava se niitten tyhjyyttä kumiseva halli.

KooKoo, JYP, SaiPa
Nämä on sellaisia vähän on/off joukkueita. Välillä kiinnostaa, välillä ei.
KooKoo on noussut selvästi kiinnostavimmaksi uusista joukkueista, mutta ei nouse ihan vielä ylempiin kategorioihin. JYP oli 90-luvun alussa tosi mielenkiintoinen, mutta sitten oli pitkään todella blääh. Keväällä -17 otti nostetta, kun vedettiin seitsemän pelin puolivälierät. Sen jälkeen taas vähän valunut alemmas. SaiPa on ollut jo ihan liian kauan mukana ollakseen enää vain pieni ja sympaattinen haastaja. Varmaan tulisi vähän särmää heti tähän jengiin, jos saisi ensimmäisen finaalipaikkansa saavutettua. Tai sitten kohdattaisiin edes pudotuspeleissä keskenämme.

Sport, KalPa, Lukko

Onhan näidenkin kaikkien joukkueiden kanssa sattunut ja tapahtunut, mutta ei nää kyllä niitä pelejä ole, mitkä heti merkkaa kalenteriin, kun sarjaohjelma julkaistaan. Mennään jos keretään.
Ennen Sportin nousua tuli kauan toivottua, että Sport pääsisi liigaan, mutta vähän valjuksihan tämä esiinmarssi on jäänyt. Menestystä kaipaisi. KalPa ja Lukko on maantieteellisesti vähän etäisiä meiltä katsottuna, eikä sitä kompensoi yhteinen pudotuspelihistoriakaan.

Jukurit

Oikeastaan ainoa joukkue, jonka kohtaamista ei oikein huvita lähteä katsomaan, vaikka olisi mahdollisuus.
Valitettavasti on kyllä Jukureista aika paha täytejoukkuefiilis toistaiseksi.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Kiinnostavimmasta vähiten kiinnostavaan:
Pelicans
Kärpät
Sport
Jukurit
Kookoo
Kalpa
Ilves
HPK
HIFK
Jyp
Saipa
Lukko
Ässät
TPS
Tappara
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nykyään mikään joukkue ei ole sen kiinnostavampi kuin toinen, Paitsi pakko myöntää ettei Jukurit ehkä ole ihan samalla viivalla kuitenkaan. Mutta kun peleihin ei ikinä kerkeä ja kaikki pelit tulee katsottua vastustajasta huolimatta, niin asialla ei ole merkitystä.

Nuorempana suurin tylsimys oli jostain syystä Lukko.
 
Suosikkijoukkue
On vain Jukurit
Tää on muuten kumma juttu. Tappara pelaa monen mielestä tylsää hokia, mutta silti menestyy joten sitä on helppo tykätä tai vihata.

RD:n viimeisimmät joukkueet eivät ole menestyneet ja menokin on ollut kovin hmv, joten niille joukkueille on helppo antaa tässä äänestyksessä pisteet.

Mulle hmv-joukkue muodostuu mm. pelaajistosta, suosikkijoukkueen maantieteellinen sijainti vs. vastustajaan.

Oma top2 hmv-joukkueet ovat:
Tappara
TPS
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jätin vastaamatta, koska jokainen joukkue voi olla vuorollaan HMV, jopa oma suosikkijoukkuekin pystyy olla sitä huonoimpina hetkinä. Hajuttomuuteen, mauttomuuteen ja värittömyyteen vaikuttavat joukkueen yleinen menestyminen ja yhteinen historia sekä vastakkain asettelut kyseisen joukkueen kanssa. Jopa tämän hetkiset eniten sytyttävimmät vastustajat (Tappara, IFK ja HPK) ovat olleet hieman meh-tasoa jokainen vuorollaan. Tappara ei paljoa herättänyt mitään tunteita reilut vuosikymmen sitten, kun Kärpillä oli 00-luvun kuuma putki päällä ja tamperelainen jääkiekko oli alennustilassa yleisestikin. HPK:sta on kasvanut Pennasen aikana mielenkiintoinen ja v-mäinen vastustaja oikeastaan jopa ilman viime kevään finaalejakin. IFK oli vielä se toinen helsinkiläisjoukkue, kun Jokerit pelasivat SM-liigassa. Kuitenkin kamraatit ovat säilyttäneet kautta linjan parhaiten oman kiinnostavuutensa kiitos sijaintinsa ja erinomaisen seuran brändäämisen.
 

Apheu

Jäsen
Nämähän aina elää ja muuttuu, hitaammin tai nopeammin, mutta vallitseva tilanne;

Jukurit
Täysin HMV. Ei yhteistä historiaa, joukkueet pärjänneet huonosti, yksilöt olleet todella mitäänsanomattomia. Koko organisaatiosta välittyy ihan täysin HMV-meininki itselle. Dufvan heimotarinahömpötykset oli edes jotain, mutta sekin kausi oli ensimmäiseksi Liiga-kaudeksi yllättävänkin mitäänsanomaton seurattava Jukureiden osalta.

KalPa, SaiPa
Kaksi vähän pienen kylän seuraa. SaiPa on sympaattinen, KalPa finaalihistoriankin vuoksi hieman antipatioita aiheuttava, mutta molemmat ovat kuitenkin poikkeuksia lukuunottamatta vähän meh. Harvoin on mitään klassikkopelejä tai mielenkiintoisia yksilöitä tai pöhinää joukkueen ympärillä. Eivät kerää Tampereella kauheasti yleisöä.

HPK, KooKoo, JYP, TPS, Sport, Pelicans
Iso läjä joukkueita, joiden kiinnostavuus elää paljon kulloisenkin kauden mukaan. Jokaisessa organisaatiossa on kuitenkin ollut tai on jotain omaperäistä, omaleimaista. Sportin kotiotteluissa on aina joku erikoinen kipinä, Pelicansilla on välillä mielenkiintoisia nippuja ja "iso, paha, taklaava" -leima, HPK on lähellä Tamperetta ja kerää hyvin yleisöä, KooKoo on nousukasseuroista mielenkiintoisin, omaa potentiaalia ihan suurienkin seurojen joukkoon. JYP ja TPS ovat mielestäni vähän mauttomia, mutta molemmilla on historiansa ja yleensä kohtuullisen kova joukkue nimilistaltaan. Seuroina kuitenkin vähän mitäänsanomattomia olleet viime aikoina.

Lukko, Ässät
Satakunta on omassa kategoriassaan. Ei ole samalla levelillä, kuin kolme viimeistä, mutta omaa jotain enemmän, kuin tuo aiemmin esitelty keskikasti. Lukon kanssa on paljon kovia playoffsarjoja ollut, on kuullut niidenkin lomassa paljon historiaa ja sitä, kuinka Raumalla kaivataan sitä kannua. Paljon hyviä joukkueita, nykyisellään hyvä tekemisen meininki. Raumam boja oli paljon esillä jokunen vuosi sitten. Osku Grönman selittämässä sitä, että kaikki vauvasta vaariin ovat nyt Raumalla odottamassa, onko tämä se Lukon kevät. Sitten Tappara ottikin seuraavat kolme ottelupalloa. :) Myös Jatkoajan puolella Lukkolaisilla nykyisellään hyvä meno. Ässissä taas on sitä jotain. Kova meno, kaupunki joukkueen takana ja hieno historia. Tappara-Ässät pelit ovat yleensä hyviä taistoja, huolimatta jopa siitä, että Ässät ollut aika heikko parina viime kautena.

Kärpät, Ilves, HIFK
Kolme omassa kastissaan. Näistä voisi vielä Kärpät ja Ilveksen nostaa hieman HIFK:n yläpuolelle kiinnostavuudessaan. Kolme joukkuetta, joille ei halua hävitä ja joita vastaan on käytännössä poikkeuksetta tunnelmaa ja hyvää kamppailua kaudesta toiseen.
 

hoseeee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei usko maaliodottamaan
Oma erittäin subjektiivinen listaus. Raapustin myös vähän mielikuvia seuroista.

HIFK
Ässät
KooKoo
Sport
SaiPa
JYP
HPK
Lukko
Ilves
Tappara
Kärpät
KalPa
TPS
Jukurit

HIFK: Vuosi toisensa perään ex-lahtelaisia täynnä vilisevä, isoilla resursseilla mälläävä ja alisuoriutuva seura tottakai herättää vahvoja mielikuvia.

Ässät: Perinteikäs seura, jonka fanit jäivät Iskuareenalta mieleen jos ei herrasmiesmäisyydestään niin äänekkyydestään. Kevään 2013 tuhkimotarina oli säväyttävä. Liigan hienoin logo.

KooKoo: Heti nousun jälkeen taistelemassa säälipaikasta joka kausi. Mielenkiintoisia pelaajia. Cheerleaderit jäivät positiivisella tavalla mieleen some-tempauksistaan parisen kautta sitten.

Sport: Mieleen tulee Tami Tamminen 10 vuoden takaa ja vaasalaiset "ultrat". Fanikulttuuri jäänyt aikoinaan tv-kuvien kautta positiivisella tavalla mieleen, mutten tiedä pitääkö enää paikkansa. Sport tahkonnut Pelicansin kanssa näön vuoksi liigakarsintoja, jos muistan oikein. Joukkuessa usein mielenkiintoisia yksilöitä, esim. Kiviranta ja DeSousa.

SaiPa: Syksyllä 2012 aloin seuraamaan liigaa pitkästä aikaa vähän enemmän ja SaiPan syyskausi jäi mieleen. Pienen budjetin seura, jonka värväykset jääneet mieleen, esim. Salcido, McIntyre, Rau. Fanit pitivät muutama vuosi sitten hyvin mökää Lahessa ilman turhaa urpoilua. Nykyään ehkä jäämässä KooKoon varjoon kiinnostavuudessa (ja menestyksessä?)

JYP: "Aina se sijoittuu runkosarjassa neljänneksi". Pelaajat eivät ole jääneet pahemmin mieleen, paitsi se, joka ratkaisi keväällä 2012 kullan jypinkylään ja samalla hopean Lahteen. Jäänyt vähän HMV-pappajengiksi, mutta tilanne on ilmeisesti kääntymässä päälaelleen tulevaisuudessa. Vittumaisen vaikea voitettava ollut Pelicansille, edes Leimun 1 minuuttiin tehdyt kypärätemput eivät tahdo auttaa. Helvetin ärsyttävä maalibiisi, jota joutui kerran kuuntelemaan myös Iskulla muutamaan oijoijoi-möykkääjän toimesta.

HPK: Ala-asteella ollessani vujtekit ja sicakit jäivät mieleen, nykyään pelaajat eivät herätä suuremmin mielikuvia. Luo uskoa, että pienemmilläkin seuroilla on mahdollisuus mestaruuteen. Joka kautinen Hämeen herruus tuonut pientä paikallistaistoa.

Lukko: Nykyään aika HMV, viime kausi poislukien. Mielikuva, että pelaa "aina" Tapparaa vastaan välierissä ja häviää. 2000-luvun alussa, jälleen kerran ala-asteella ollessani mieleen on jäänyt eräs Pelicansin ja Lukon välinen matsi. Pelicans oli pelannut kauden aikana ilmeisesti ihan hyvin, mutta paha aavistus heräsi kun myös hyvin pelannut Lukko oli asettumassa vastaan. Pelin taisi teksti-tv:n mukaan ratkaista muuan Robert Kron. Jännästi tuollainen yksityiskohta jäänyt mieleen.

Ilves: Seurana ihan symppis, mutta siihen se jääkin. Joku Eemeli Suomi vilahti urheiluruudussa. Onko se hyvä ja pelaako se ensi kaudellakin Ilveksessä? Tietysti oma syy, kun en ole joukkuetta seurannut. Mielenkiintoa ei vain ole jostain syystä ollut. Hyvä taistelu Tapparaa vastaan kevään 2017 pleijareissa jäi kyllä mieleen.

Tappara ja Kärpät: Hohhoijaa, siellähän ne taas pelailee finaaleissa kauden jälkeen. CHL:ssä Tappara nyt ei ainakaan menesty, Kärpillä on sentään mahdollisuus. Tapparasta jäänyt jotenkin tunkkainen kahvara/träppimielikuva, mutta tuo saattaa johtua siitä kun sitä on rummutettu totuutena milloin missäkin. Tekisi kyllä itselleni varmaan hyvää päivittää omia näkemyksiä ja katsoa vastaavatko ne todellisuutta. Hyvät maalibiisit.

KalPa: Kyllähän tuo KalPa sulaa keväällä vaan eipäs sulanut 2017 Pelicansia vastaan. Saman vuoden raikas pelitapa ja finaalisarja Tapparaa vastaan jäi mieleen. Tässä ehkä nähdään se, että oma mielenkiinto herää vahvasti silloin, kun joku varjoon jäänyt joukkue alkaa yhtäkkiä menestymään.

TPS: Jaa, taas oli kai ilta-sanomissa joku kuva puoltyhjästä turkuhallista. Seurasta tulee mieleen kaaos. Oli se kuulemma ollu ihan hyvä ysärillä, mut ite olin vielä niin pentu niin en sitten tiiä..

Jukurit: Tulee Iskulle pelaamaan träppiä ja todennäköisesti voittaa 0-1, mutta siinä oikeastaan se. Ex-pelsu Pereskokov tainnut pelata ihan mukiinmenevästi siellä.
 

Yabada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Helppo, IFK. Maalaistollo penkin takana. Joukkueessa suuri vaihtuvuus ja kaiken kruunaa maailman ärsyttävimmän näköinen Micke-Max. Kuvastaa hyvin koko joukkuetta ja seuraa. Kiinnostava IFK on muisto vain. Tilalla on kasa höyryävää.
Hajuton, mauton ja väritön? Eikö? Sitähän tuo on ja sitä oli tarkoitus kuvailla. Seura joka ei kiinnosta? Jukuritkin herättää enemmän kiinnostusta.
Tasaisin väliajoin? Olenkohan historiani aikana kirjoittanut tonne osioon yhden käden sormilla laskettavan lukeman. Juurikin siksi, koska ei niinkään kiinnosta.

Ihme hyökkäyksiä täällä, kun kertoo mielipiteensä ketjun mukaisesti. Jatkakaa. En jaksa väitellä.
19 viestiä koko osioon, joista 9 huhuketjuun, jossa oon käynyt jakamassa muille mitä oon kuullut. Kyllä, paljon on tullut kirjoiteltua.

Se tästä. Ei se fakta muuksi millään muutu, että pidän tuota seuraa täysin hmv:nä.
Ottaa se tunteisiin juurikin sillä tavalla, että ei voi kun toivoa pahaa koko joukkueelle ja seuralle. Eli minulle hmv, koska en välitä paskaakaan, vaikka koko pumppu kuopattaisiin.

Sen sijaan muut seurat saavat positiivisia viboja, jopa se Jukuritkin. Altavastaajat sytyttää aina.

Tähän voisi laittaa, vaikka sen giffin Konttorin jenkkiversion Kevinistä nauramassa posket punaisena.

Yllättävän paljon on ollut eilen asiaa HIFK:n puolella, vaikka joukkue ei kiinnosta ollenkaan. Jatkot oli sitten HIFK:n tunnelma ketjussa. Vaikka joukkue ei kiinnosta.

Itselle isoimmat HMV-joukkueet ovat Jukurit ja Pelicans. KooKoo oli myös ennen viime kauden alkua, mutta sieltähän löyty aika hyvin lämpöä puolin ja toisin Hakamettässä, ja viimeisessä Tampereen ottelussa lämpöä tuntui olevan erityisen paljon. Jälkikäteen harmittaa todella paljon, että puolivälierät KooKoota vastaan jäivät pelaamatta. Sympaattisia fanejakin KooKoolta löytyy. Ainakin yksi tapaus, joka näkee pelaajien kaatamiset puskuina.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Tähän voisi laittaa, vaikka sen giffin Konttorin jenkkiversion Kevinistä nauramassa posket punaisena.

Yllättävän paljon on ollut eilen asiaa HIFK:n puolella, vaikka joukkue ei kiinnosta ollenkaan. Jatkot oli sitten HIFK:n tunnelma ketjussa. Vaikka joukkue ei kiinnosta.

Itselle isoimmat HMV-joukkueet ovat Jukurit ja Pelicans. KooKoo oli myös ennen viime kauden alkua, mutta sieltähän löyty aika hyvin lämpöä puolin ja toisin Hakamettässä, ja viimeisessä Tampereen ottelussa lämpöä tuntui olevan erityisen paljon. Jälkikäteen harmittaa todella paljon, että puolivälierät KooKoota vastaan jäivät pelaamatta. Sympaattisia fanejakin KooKoolta löytyy. Ainakin yksi tapaus, joka näkee pelaajien kaatamiset puskuina.

Kyllähän tuo hymyilyttää kun painaa tuota HIFK:ta äänestäneiden nappia. Tägätään tähän nyt @powerplaymaker jotta se voi myös tulla äänestämään Sämppärin ja Jammu-sedän lisäksi että ei kiinnosta.
 

rice cooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hippoksen Minardi, Suomi
Jukurit on itselle todellinen HMV:den ruumiillistuma. Yhtä tylsää, profiilitonta, imagoltaan harmaata ja ei millään tavoin sytyttävää jengiä en muista Liigassa edeltäjineen koskaan nähneeni. Ja se on aika paljon sanottu, kun muistaa vaikka SaiPan sekä Reippaan/Pelicansin onnettomimpia virityksiä. Rehellisyyden nimissä on toki JYP:pikin ollut joskus aika HMV. Mitään näistä ei voi kuitenkaan verrata Jukureihin. SaiPalla ja lahtelaisilla on kuitenkin aina ollut joku oma henkinen lokeronsa olla messissä, mutta mikkeliläiset ovat vaan nähdäkseni ihan väärässä paikassa. Koko homma näyttää ja tuntuu yhä ihan mestikseltä, mutta ilman Dufvaa ja mehupönttötrophya Prisman eteisen vitriinissä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kyllähän tuo hymyilyttää kun painaa tuota HIFK:ta äänestäneiden nappia. Tägätään tähän nyt @powerplaymaker jotta se voi myös tulla äänestämään Sämppärin ja Jammu-sedän lisäksi että ei kiinnosta.
Noh noh, en oo koskaan sanonut, että ifk olisi hmv. Päinvastoin, kyllä mä voin myöntää, että ifk:n tekemiset (etenkin sekoilut) kiinnostaa mua ja on aina kiinnostunut. Ei se, että kyseessä on vihattu paikallisvastustaja tarkoita sitä, että naapurin tekeminen olisi mulle yhdentekevää.

Tällä hetkellä joukkue on ifk:n standardeilla melko hmv, mutta ei ehkä koko liigan tasolle suhteutettuna. Ifk:ksi kuitenkin aika mauton ja vetelä; olettaisin teiltä paljon enemmän.

70 vuotta historiaa ilman mitaleja on myös aika epäkiinnostavaa aikaa. Ifk:n "brändi" on ollut ihan kiinnostava ilmiö, mutta sekin on jo aikapäivää sitten kuollut ja kuopattu.

Ifk:n fanitoimintaa, lätkän osalta, en myöskään liiemmin arvosta. Joku voi tykätä, mutta itse en pidä juuri minään. Futispuolella sentään osaavat, mutta piripäitä ja natseja en arvosta pätkääkään.

Ääneni taitaa siis tipahtaa KalPalle tai Jukureille.
 
Viimeksi muokattu:

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Noh noh, en oo koskaan sanonut, että ifk olisi hmv.

All right, sorry, oli vähän huono vitsi minulta. Nauratti vaan kun nämä kaksi muuta kaveria olivat äänestäneet, vaikka käytäntö osoittaa jotain ihan muuta :-)
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Jukurit. Pikkuhiljaa alkanut muistamaan heidän olevan nykyään Liigassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös