Hjalliksen Diili

  • 644 084
  • 2 034

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Voisiko joku kertoa miksi tuo Pia on edelleen mukana tuossa kisassa? Onko se tehnyt oikeasti jotain merkittävää? Hjalliskaan ei taida edes tietää hänen nimeään. Neuvonantaja Hakkarainenkin olisi lähtenyt pudottamaan "tästä keskeltä". En ole kertaakaan kuullut Hjalliksen tai kummankaan neuvonantajan puhuttelevan Piaa nimellä. Miten noin HMV-tyyppi voi olla vielä tässä vaiheessa kisassa mukana?? Pari viikkoa sitten olin jo kirjoittamassa tästä aiheesta ja silloin olisi kirjoituksessani ollut mukana myös Marika, mutta Marika sentään näytti viime viikolla osaamistaan johtajana.

Mitä tämä Pia on tehnyt, että saa viikosta toiseen roikkua mukana? Onko kyse vain leikkauksesta, siitä, että katsojille ei näy sitä, kuinka Pia vetelee aina naruista ja on superjohtaja ja armoton työmyyrä? Vai onko kyse siitä, että hän on vain niin näkymätön, ettei ketään kiinnosta ja annetaan säälistä roikkua mukana? Minulle on ainakin Pian panos jäänyt todella arvoitukseksi.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisiko joku kertoa miksi tuo Pia on edelleen mukana tuossa kisassa? Onko se tehnyt oikeasti jotain merkittävää?

Veikkaan taustalla olevan pari syytä. Treenatut, vahvat ja ruskettuneet pohkeet ja muiden kilpailijoiden perseily. Aika perinteinen top-6 kilpailija joka operoi taustalla. Tässä kohtaa sitten olisi oivallinen paikka ottaa ohjat. Mikäli siis kykenee.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika selvää alkaa olla tässä vaiheessa että tämän kauden voittaja löytyy nykyisestä Tahkon joukkueesta. Erik Kakon muija on naisista ihan ylivoimainen ja tuo mieskolmikko on parantanut koko ajan.

Minä veikkaan että finaalissa on ainakin Tsääsn' Sämit-Joni ja toisesta paikasta kilvoittelee tiukimmin Kakon muija ja Purtsi. Kakon muija on ollut ehkä kokonaisuudessaan vahvempi noista kahdesta mutta jotenkin minulle jäi siitä "Eivät jyränneet enää" -jaksosta sellainen fiilis että tuo Purtsi saattaa olla persoonana Hjalliksen mieleen. Laulaja-Jannen voittoon en usko, ei ole oikein sen tyylinen että hänestä olisi tuollaiseen kehitysjohtajan pestiin. Sanotaan siis että kärkikolmikko on Joni-Kakko-Purtsi ja finaaliin menee Tsääsn' Sämit ja Purtsi.

Mämmiltä aika pahaa sekoilua koko tämä jakso, ja löi käytännössä itse viimeisen naulan arkkuun boardroomissa kun alkoi taas siitä tiimityöstä jankkaamaan vaikka Hjallis oli siitä jo monta kertaa sanonut ettei tykkää kun Mämmi ja muut naiset koko ajan korostaa sitä. Tuo toinen blondi taas on jotenkin niin näkymätön ja mitäänsanomaton että lähtee varmaankin seuraavaksi jos vaan on mukana häviäjäjoukkueessa. Hanna-Kaisa on ollut ihan OK mutta on vähän sellainen selkäänpuukottajan oloinen ja vähän tuntuu siltä että Hjallis ei erityisemmin pidä tuosta naisesta.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Pakko myöntää että Diilin taso on laskenut viimeisten jaksojen myötä. Ilman Hjallista, kukaan ei katsoisi tuota. Pesee kuitenkin edelleen edeltäjänsä ja jenkkiversion mennen tullen. Veikkasin alusta lähtien Purtsia voittajaksi ja toistaiseksi ainakin pysyn siinä.
 

Jindebyne

Jäsen
Pure mun ananasta. Tämä Mämmi varmaan keksisi Vierumäellekin jonkun hassunhauskan hikoiluun ja liikuntaan viittaavan sloganin.

Greippi ui syvällä ja mielenkiintoista nähdä miten tiimit jaetaan ensi jaksossa. Tässä jaksossa Tahkon yhteispeli toimi hyvin ja suoritus oli päämiesten ohjeiden mukainen. Selvä voitto.

Tämän päivän jaksossa Janne kyllä erottui edukseen ryhmänjohtaja, enkä yllättyisi, jos veisi koko potin. Voi kuitenkin olla liian "show-mies" Hjalliksen makuun. Vähän sellainen laulava sekatyömies. Tosin sulautuu hyvin erilaisiin toimeksiantoihin.

Kakko ja Joni peesaavat hyvin perässä. Mielestäni Purtsin pitää astua esiin Tahkosta, mikäli meinaa mennä tappiin asti.

Toivoisinkin seuraavaan jaksoon Purtsin menevän Greippiin ja suoraan ryhmänjohtajaksi. Silloin Greipissä olisi miestäni kolme tähän asti hiljaisinta tyyppiä ja siellä pitäisi väkisinkin tapahtua esiinmarssia jonkun toimesta.
 

Fordél

Jäsen
Kyllähän se on jo pitkään ollut selvää, että Janne vie tämän vuoden diilin. Jarno voi olla toinen finalisti, mutta muuten porukka on aika heikkotasoista. On suuri ihme jos Janne ei ole vähintään finaalissa.
 
Janne on miehistä heikoin ja samalla ärsyttävin. Viimeistään Ehrnroot-aamunavaus oli sellaista settiä että maku meni. Muutenkin tietty teennäisyys paistaa läpi eri tilanteissa. Hän tykkää tehdä itsestään numeron.

Joni vaikuttaa pätevältä ja tarmokkaalta, joskin vähän lapsellisen poikamaiselta. Jarno taas on vähän sellainen noheva koksu. Naisista en muista muiden nimiä kuin Marikan, jonka uskon vievän koko potin. Joni tai Jarno on toinen finalisti.
 

Fordél

Jäsen
Naisista en muista muiden nimiä kuin Marikan, jonka uskon vievän koko potin.

Aika sekaisin täytyy Hjalliksen olla jos Marika vie potin. Ihan kivastihan tuo peesaa mukana tehtävissä, mutta siihen se jää. Assariaineista, mutta ei ole johtajaksi.

Selkeästi osaavimmat kilpailijat ovat Janne ja Jarno, joilla osaaminen on eri luokkaa muihin kilpailijoihin nähden. Finaalipari. Naisista kovin on Hanna-Kaisa, joka yltänee kolmanneksi. Sanokaa mun sanoneen.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Janne on kyllä noussut meikäläisen suosikiksi. Ehkä juuri tämä lievä seepeily on se, miten hän erottuu muusta poppoosta. Toki Ehnrothin tulkitseminen nykyisessä viherkokkelikukkahattu-Suomessa yhtä riskaabelia, kuin Hitlerin siteeraaminen Punaisella Torilla, mutta itse pidän tuosta tyylistä.

Tässä tehtävässä vähän pelkäsin, että Jannella lähtee lapasesta pahemman kerran, mutta pyyhki kyllä sitruunatussuilla lattiaa mennen tullen. Näki varmaan näistä tehtävien antajista, että pelleily ei nyt vie mihinkään näiden ultratosikkojen kanssa. Aivan saatanan hyvin johdettu ja suoritettu tehtävä.

Näkisin kyllä niin, juuri tuohon haettavaan tehtävään Janne sopisi ehdottomasti parhaiten. Show-mies, joka osaa tehdä bisnestä. Mutta tuskinpa valitaan, kun tietää ettei näillä tehtävillä ole mitään tekemistä itse valinnan kanssa. Kassler toimikoon parhaana esimerkkinä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Janne on kyllä noussut meikäläisen suosikiksi. Ehkä juuri tämä lievä seepeily on se, miten hän erottuu muusta poppoosta. Toki Ehnrothin tulkitseminen nykyisessä viherkokkelikukkahattu-Suomessa yhtä riskaabelia, kuin Hitlerin siteeraaminen Punaisella Torilla, mutta itse pidän tuosta tyylistä.

Luulen jopa, että vanhan Ehrnroothinkin ilme olisi ollut aika kiusaantuneen kireä kun olisi kuullut nuo asiayhteydet missä Janne kääntää kelloja taaksepäin.

Hassu veikkohan tuo Janne periaatteessa on, mutta ehkä hieman sellainen kevyt douchebag. Käy hieman virnuilemassa, milloin Idolsissa, milloin Diilissä. Ensi vuoden BB- ja Talent-haku varmaan jo kalenterissa. Toistaiseksi vakuuttavinta on ollut suhteellisen hyvä pälvikaljun peitto. Luulen, että Hjallis arvostaa tuota piirrettä.

Tämän vuoden voittajan kannalta nämä kaikki ovat aika yhdentekeviä. Ei sillä varmaan oikeasti ole juuri mitään väliä. Arvalla voisivat vetää.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Kylläpä oli pettymys tämä jakso viime kertaiseen verrattuna. Ollaan suht lopussa ja tälläinen tylsä tehtävä sitten iskettiin ruutuun. Enemmän sellaisia missä pääsee kaikki paremmin tekemään jotain. Jethron kaudella mielestäni tehtävät olivat hyviä, tai sitten aika vain kultaa muistot.

Tahkon joukkueesta löytyy varmasti voittaja, ei tuo HMV Pia tai "minä osaan ja muut eivät" selkäänpuukottaja Hanski ole voittaja materiaalia lähelläkään. Jannelta tosiaan odoteltiin näyttöjä ja nyt vahva sellainen saatiin. Ei tällä kaudella mielestäni ole vielä näkynyt selvästi ketä Hjallis suosisi erityisemmin. Mutta naispuolinen ei tule voittamaan, se on aivan saletti.

Mämmiltä meni kyllä mämmit täysin suuhun tuossa johtoryhmän edessä. Sääli.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Voe voe että osas olla jäykkää ja perinteistä miestä tuo Dolen porukka, jopa tuo itsensä ruskettanut guido. Mut huonot oli tiimienkin suoritukset, mentiin just sieltä mistä aita oli matalin.

Oisivat keksineet vaikka sellaisen mainoksen, jossa alussa kuuluu tölkin aukeamisen ääni ja samba pärähtää käyntiin. Siihen sitten päälle "Dole - Premiumluokan raikas ja C-vitamiinipitoinen Ananas.
 

Fordél

Jäsen
Oisivat keksineet vaikka sellaisen mainoksen, jossa alussa kuuluu tölkin aukeamisen ääni ja samba pärähtää käyntiin. Siihen sitten päälle "Dole - Premiumluokan raikas ja C-vitamiinipitoinen Ananas.

Tölkin aukeamisen ääni + 20 sekkaa sambaa + slogan? Pikkasen tylsän kuulonen toi väliosuus.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Vähän jäykän oloisia heeboja nuo "Dolen edustajat".

On tuo Mämmi todella yliarvostettu. Keskellä elokuuta kalkkilaivan kipparina. Molemmat tiimin maturet ovat parempia, tosin tuo Hanna-Kaisa voisi pari pientä treeniä vetää.
Sillä tummemmalla Dolella oli kevyen kokoinen puku, olikohan ukin vanha vai "kun halvalla sai ja piti ohjelmaa varten"?
Muutenkin noista tuotteista joita tässä yritetään myydä/mainostaa saa vähän jotenkin halpamaisen kuvan. Eikä sitä ollenkaan vähennä se että mainostetaan Radio Novassa.

Mämmi oli siirtynyt uuteen muotiin jossa vinosuisen maturen rusketus on Last season ja Michael Jacksonmainen auringon välttely ja täysin vaalea iho IN.

Tsääs n' Tsämitiä itse veikkaan voittajaksi. Ja toivon. Niistä parista miehestä sitten toinen finaalissa vastassa.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Hieman tylsähkö jakso mutta johtoryhmissä on taas ollut parannusta parissa viimeisessä jaksossa. Eilen ainakin tuli sellainen tunne että johtoryhmän kokoontumisella oli jotain merkitystäkin ja Mämmi omalla toiminnallaan sai toisen avustajista vaihtamaan potkujen saajaa. Janne kyllä oli hyvä eilen vaikka minäkin epäilin ettei osaisi kuin laulaa. Tosin voi olla että muut hoitivat kaiken tehden homman helpoksi eikä Jannen tarvinnut kuin laukoa muutama slogan. Vähän erikoisen kuvan antaa Janne itsestään, periaatteessa paketti kasassa mutta vähän tulee semmoinen wanna-be-Juhana Helmenkalastaja -fiilis mieleen. (Joka ei siis ole kummoinen meriitti...)

- Joni vaikuttaa fiksulta mutta ei taida pallit riittää Hjallikselle.
- Purtsilla voi olla liikaakin suhteessa muuhun osaamiseen, vähän hiljainen kaveri joten vaikea vielä sanoa
- Pia näyttää ihan hyvältä mutta ei ole kyllä erottunut mitenkään ja saanee seuraavaksi lähteä.
- Hanna-Kaisa ja Marika vähän saman oloisia, katsellaan seuraava tehtävä ja sitten voi varmaan jo sanoa kumpi on finaalissa koska uskon että toinen on.
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
En kyllä pahemmin voittajajoukkueen mainoksesta pitänyt. Kuten Mämmi antoi ymmärtää, aika massaanhukkuva perusmainos.

Luovuudesta ollaan vauhkottu jakso toisensa perään ja nyt Hjalliksen neuvonantajatypykin totesi, että ei se luovuus ole itseisarvo, vaikka lähes sellainen kuva onkin aikaisemmin annettu.

Kokonaisuudessaan koko kausi lienee Suomen Diilin historian heikoin. Jotenkin persoonat puuttuvat kokonaan, eikä kukaan kilpailija ole bisnesosaamisellaankaan erottunut joukosta.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Luovuudesta ollaan vauhkottu jakso toisensa perään ja nyt Hjalliksen neuvonantajatypykin totesi, että ei se luovuus ole itseisarvo, vaikka lähes sellainen kuva onkin aikaisemmin annettu.

Onhan tuossa tosiaan luovuudesta muistutettu miltei joka käänteessä, mutta nyt Dolen edustajien briiffissä tuli aika selvästi ilmi, ettei haluta mitään uutta. Halutaan ananasmainos. Perinteinen ilman mitään kommervenkkejä. Minua vähän harmitti tämä luovuuden tappaminen. Uskoisin, että Jannekin joukkueineen olisi halunnut tehdä jotain erikoisempaa, mutta ei tilaajan toiveita voi sivuuttaa. Jannen joukkue kuunteli briiffin - Niinan ei -> Niina kotiin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
En kyllä pahemmin voittajajoukkueen mainoksesta pitänyt. Kuten Mämmi antoi ymmärtää, aika massaanhukkuva perusmainos.

Luovuudesta ollaan vauhkottu jakso toisensa perään ja nyt Hjalliksen neuvonantajatypykin totesi, että ei se luovuus ole itseisarvo, vaikka lähes sellainen kuva onkin aikaisemmin annettu.

No eipä ollut paljon luovuutta Mämmin porukankaan hommissa. Joku vuosikymmeniä viljelty läppä "Älä pure mun ananasta" tuntui olevan se luovuuden kaunein kukkanen, josta pidettiin kynsin hampain kiinni lähes loppuun asti. Ei helvetti. Näitä mainostehtäviähän on niin Suomen kuin Trumpinkin diilissä ollut usein. Ja lähes aina toinen joukkue eksyy hakemaan jotain "hauskaa pikkutuhmaa". Ja poikkeuksetta tulos on ollut katastrofi, joka on saanut tilaajan edustajat ilmeilemään vaivautuneesti. Oppiiko ne koskaan, että amatööreiltä ei kovin helposti hauska mainos synny, vaan todennäköisin lopputulos on lähinnä nolo.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Aikas kehnoja oli molempien lopputuotos, ja briiffaukseen liittyen hävinneen joukkueen mainos oli mauton. Kai Dolen porukka olisi sanonut jos olisivat halunneet jotain räväkämpää.

Meikäläiselle tuli heti briiffauksen jälkeen mieleen Del Monte -mies. Muistattehan jostain vuosikymmenien takaa. No, nyt kun on hawaijilaisesta tuotteesta kysymys, niin olisin hiukan laittanut noita e-a-e-a-e-o -taustoja mainokseen ja muutenkin korostanut kuumia Hawaijin öitä ja kylmää ananasta. Tai jotain.
 
Tuli vaan mieleen että paljonkohan nämä Dolet vai mikä Lejos olikaan, sekä esimerkiksi Masku maksaa Hjallikselle että pääsee mukaan ohjelmaan. Onhan toi aivan järkyttävän iso ruutunäkyvyys kyseisille firmoille, kun pääsee 45minuuttia ainakin olemaan pinnalla. Puhutaan varmasti isoista summista.

Sitä pohdin kans, että miksei Diilissä jotkut yritykset älyä tarttua yhteistyöehdotuksiin kun kilpailijat niille sitä tarjoavat. Vai eivätkö yritykset tiedä, että henkilöt ovat kilpailussa ja tarjolla on huimaa näkyvyyttä?
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kilpailijat elävät varmasti monellakin tapaa vielä kasaria, mutta ehkä tuo pikkutuhman pakkomielle juontaa 80-luvun mainoksista? Muistatteko sen jonkun missä mainostettiin Tuplaa? Eikö siinä ollut jotain että tytölle on kulman takana patukkaa tarjolla tai vastaavaa? Samoin oli joku pastillimainos, olisko ollut Stop, missä työmiehet tsekkailivat naisia ja ilmeisesti nimenomaan niiden sääriä? "Stoppii ja naisii".
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Klassikko. Eivätkö nämä olleet vähän rivien välistä sellaisia, että valkoinen Del Monte tulee orjaplantaaseille hyväksymään tuotteen?

Juu, en tarkoittanutkaan että sellaisenaan tuota aika siirtomaapoliittista mainosta olisi tehty, vaan hain vain ideaa sieltä siirrettynä tähän päivään. Se fiilis siellä taustalla.
 

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Tölkin aukeamisen ääni + 20 sekkaa sambaa + slogan? Pikkasen tylsän kuulonen toi väliosuus.

No ei tietenkään, vaan mukaan lisättäis toki muutakin juttua ja spiikkausta. Alkuun taas ois samalla voinut laittaa vaikka tuivertavaa tunturien jäistä tuulta = upea kontrasti sille freesille ja raikkaalle sambafiilikselle. Ja se 30 sekkaa oli vaan maksimikesto.

Itse keksin tänkin idean about 10 sekunnin mietinnän jälkeen. Jännä kun esim. greippi ei keksinyt päivän aikana mitään fiksua.

EDIT:

Tää oli vähän samantyylinen setti kuin vaikka toi yllä oleva Del Monte.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi eivät yhdistäneet Del Monte-miestä ja pikkutuhmaa? Del Monte tulisi katsastamaan hieman "eri asioita" tällä kertaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös