Hjalliksen Diili

  • 644 084
  • 2 034

Jättikukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Florida Panthers (HIFK symp.)
Maija "niinku-niinku" Nyman ärsyttää. Miksi siellä ei ole oikeasti liike-elämässä ansioituneita neuvonantajina?

Lopussa mielisairaat (heitä edusti Pentti Arajärvi) saivat hienon avustuspotin.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Siinä olen kyllä samaa mieltä tämän Nymanin kanssa, ja siis eri mieltä Hjalliksen kanssa, että olihan tuo Tavastia varmasti helpompi paikka myydä. Kun on kysymys ei-niin-megasuosituista bändeistä niin sillä paikalla on isompi merkitys kuin tuossa Hjalliksen Beach Boys/Elton John -esimerkissä.

Todellakin, Hjalliksen hienossa esimerkissä molemmat esiintyjät olivat todella nimekkäitä ja esiintyivät samalla keikkapaikalla. Tavastia on tunnettu keikkapaikka ympäri Suomea. Domista? on tuskin kovin moni edes kuullut.
Yksittäiselle henkilölle myydessä tuolla paikalla ei ole niin iso merkitys, mutta yrityksille myydessä Tavastia brändinä on todella iso tekijä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yksittäiselle henkilölle myydessä tuolla paikalla ei ole niin iso merkitys, mutta yrityksille myydessä Tavastia brändinä on todella iso tekijä.

Näinpä. Minä sanoin mielessäni heti kun selvisi kumpi joukkue ottaa kumman bändin että Stefanin porukka tulee häviämään ihan sen takia etteivät ottaneet Tavastiaa. Doom Unit on noista kahdesta bändistä ehkä tunnetumpi mutta ei missään nimessä niin tunnettu että pelkästään bändin nimellä saisi ison etulyöntiaseman. Tavastia on taas sellainen brändi että yrityksille on tosiaan paljon helpompi myydä sitä ja pelkästään Merimaan kontaktien kautta pääsee jo aika pitkälle, kuten Tsäässän Tsämit käyttikin sitä hyväkseen.
 

olle****

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Liverpool, Frölunda Indians, Malmö FF
Siinä olen kyllä samaa mieltä tämän Nymanin kanssa, ja siis eri mieltä Hjalliksen kanssa, että olihan tuo Tavastia varmasti helpompi paikka myydä. Kun on kysymys ei-niin-megasuosituista bändeistä niin sillä paikalla on isompi merkitys kuin tuossa Hjalliksen Beach Boys/Elton John -esimerkissä.

Ja vielä se että Mertsin firmamyynti ratkaisi ainakin lipunmyynnin osalta. Ja kun on väkeä niin silloin oheismyyntikin on helppoa. Mertsi myy koffin bisseä niin suuret määrät että ei sillä koffin edustajalla ollut mitään saumaa sanoa ei.

Tietysti Domin keikkaa olis voinut myydä S-ryhmälle. Olis varmaan saanut sen 100 lippua myytyä sinne. Ok, noin isossa firmassa 100 lipun ostopäätös voi kestää kuukausia, mertsi voi järjestellä kun hän on se päättävä jamppa firmassa.

Mutta joo, Hjallis on tossa väittämässä ihan kujalla. Ehkä se pitäisi paikkansa jos kyseessä olisi ollut Elton John, mutta ei, jos on pari hevi pumppua. Helsingissä on niin paljon heviä tarjolla että kyllä se paikan tunnelma ja fiilis on osa sitä ostopäätöstä. Esim olen kattonut bändejä sen takia että ne on tavastialla mutta jättänyt väliin jos on Virgin Oilissa.

Tavastia + Mertsi ratkaisi voiton.
 
Viimeksi muokattu:

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Juu, kyllä Hjallis oli totaalisesti kuutamolla tuossa paikka-asettelussa. Tavastia on edelleen rock-klubien mekka, numero yksi. Aika epäreilut vaihtoehdot, mutta miesporukka ymmärsi tämän etulyöntiaseman. Jo Juhani Merimaan takia ja tuossahan nähtiin, että mitä tapahtuu, kun aluksi pistetään poika asialle munaamaan itsensä ja sitten iskä hoitaa homman kuntoon.

Sitä paitsi Doom Unit on todella väkinäinen RadioRock-bändi. Toki Battle Beast on saanut suosiota Rockin kautta, mutta on hirveästi rehellisempi bändi, kuin hieman muovinen Doom Unit. BB:n tyylillä saat enemmän vihaajia, mutta myös enemmän oikeita faneja. Ja se näkyi keikkojen aikana. DU:n aikana jengi istui haukottelemassa pöydissä, kun BB:llä oli eturivi täynnä Ronnie-tervehdyksiä...
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Kerrankin oli pitkästä aikaa hyvä jakso. Itse siis tykkäsin kovasti tästä jaksosta, ehkä syynä kun aiheena oli omaa sydäntä lähellä oleva eli musiikki.(tänään olleet bändit eivät lähellä sydäntä olleet)

Mutta samaa mieltä muiden kanssa, että Hjallis veti itse ihan persiilleen kun väitti ettei paikalla ole väliä. Kautta Suomen kaikki tietää tavastian, mutta itse olen reilun vuoden asunut Helsingissä, enkä ole kuullutkaan Domista ja veikkaan ettei ole kovin moni muukaan, vaikka olisi ihan paikallisia?

Hanskilla oli muuten flaksi että "päänsärky" osui jaksolle jonka veikkasin olevan naisille muutenkin vaikea kokonaisuus. Tosin Stefania tuskin olisi mikään pelastanut tänään, itse olisin tiputtanut Pian tai Hanskin. Naisista ainoastaan tämä Erik Kakon parempi puolisko eli Marika ja Niina ovat sellaiset jotka voisin nähdä loppunelikossa. Miehistä taas Jarno ja Joni.

Toisen ryhmän olisi ehdottomasti kannattanut Timo Kotipeltoa käyttää paremmin, herranen aika, yksi suomen parhaista hevilaulajista ja hänet jätettiin aika taustalle. Vaikka kävi akustisena jotain settiä heittämässä, mutta silti.
 

Hanhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, AS Roma
Oli bändit mitkä hyvänsä niin paikat itsessään, jo ihan kokojensakin puolesta, sinänsä epäreiluja. Ilman oheismyyntejä ja suoralahjoituksia, Metallica DOMissa olisi netonnut 350e vähemmän kuin Megadeth Tavastialla. Noh, eipä tuosta syntynyt juurikaan kiistelyä.

PS: Hah, hyvin käsikirjoitettua shittiä. Kotipellon tulo mestoille oli tiedossa aika päiviä sitten ennen noita kuvauksia :)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Mielestäni BB on ollut tänä vuonna enemmän esillä/soitossa kuin DU, lisäksi Tavastialla on aina etulyönti tuohon entiseen Highliteen verrattuna (en ollut kuullutkaan että mestan nykyinen nimi on Dom, aika monta kertaa vaihtanut nimeään). Eli peli hävittiin valinnoissa samantien.

Aika tylysti Hjallis kyykytti Nymania joka oli sitä paitsi täysin oikeassa mutta Hjalliksen piti taas päästä pätemään. Hjallis on tämän ohjelman suurin valtti ja heikkous samaan aikaan, ja aluksi hauska boardroom tylytyskin alkaa olemaan nykyään aika väsynyttä ja sekavaa.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Sama paikanvalintaan ja Hjalliksen turhaan tylytykseen Nymania kohtaan, joka muutenkin osallistui jaksossa enemmän kuin koko kaudella tähän asti.

Tällä kertaa sentään käytiin tulokset kunnolla läpi eikä arvottu mutulla kumpi tapahtuma onnistui paremmin. Eipä ollu kyllä epäselvyyttäkään. Jossain pitäisi Steeffanilla tai jollain muulla kellojen soida, kun rokkikeikan lippuja yritetään kaupitella hyväntekeväisyystyön varjolla harmaapäisille mummoille. Jokainen tradenomiopiskelijakin osaa mennä feissariksi kadulle myymään lippuja random-ohikulkijoille. Isolla firmamyynnillä se vietiin tämäkin jakso, eikä varmasti olisi hävinneen joukkueen mahdollisuuksia heikentänyt jos olisivat "kontaktoineet" jonkun tarjouksen kanssa bändin Fan clubia ja muiden saman genren bändien faneja Facebookin ja keskustelufoorumien kautta. Ainakaan mitään tällaista en muista ohjelmassa mainitun. Sen sijaan yritettiin myydä kadulla köpötteleville mummoille hyväntekeväisyyttä kun pitäisi promota bändiä ja keikkaa, ei shaatana...
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä muuten olette mieltä siitä, että Merimaa käytännössä myi sen ison tukun lippuja yhteistyökumppanilleen, vaikka juuri sitä ennen joukkueen jäsen oli epäonnistunut samassa? Sallittua, kiellettyä? Tuli vaan heti jotenkin Jethron autokaupat mieleen tuosta, mutta nähtävästi Hjallis ei nähnyt tuossa mitään väärää.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuota MErimaan tapaista lippujen myyntiä ei taida olla kielletty säännöissä. Tokihan voit käyttää esiintymispaikan omistajaa/vetäjää apuna markkinoinnissa. Tyhmää olisi ellei näin tehtäisi.

Mutta voi kiesus tuota Mämmi mömmöä. AIvan tajuton narisija joka asiasta ja joka jaksossa. Pudottakaa se pudottakaa please. JA ulkonäköön on turha vedota, ihan tavallisen pallinaaman näköinen.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsekin hieman ihmettelin Hjalliksen tylytystä Maijaa kohtaan. Ilmeisesti Hjalliksen oli vain pakko päästä pätemään, vaikka väärässä hän tuossa asiassa oli.

Jos vaihtoehdot ovat Battle Beast Tavastialla ja samaan aikaan Doom Unit jossain Domissa, niin pomminvarmasti Battle Beast kerää suuremman yleisön. Naisten tiimi höystettynä Stefanilla melkein hävisi pelin jo siinä vaiheessa kun tuli valinneeksi Doom Unitin. Tahko valitsi selkeästi vetävämmän bändin ja myöskin vetävämmän keikkapaikan, ja sai kaiken lisäksi Merimaalta apua. Greipin olisi näinollen pitänyt keksiä joku todellinen kuningasidea keikan varalle, mutta aika surkealtahan se meininki siellä Domissa näytti. Kotipeltoa ei osattu hyödyntää juuri ollenkaan, ja heidän lehdistötilaisuutensa oli surkuhupaisa viritys.

Ohjelman kaksi kauneinta naista ovat mielestäni neuvonantaja Maija, joka on todellinen herkku, sekä kilpailija Marika, joka valloittaa olemuksellaan. Marika on myös vetänyt Diilissä tähän saakka hyvin, joten hän on ainakin mun papereissani aika korkealla. Jos nyt pitäisi valita kolme parasta, niin itse valitsisin ainakin Jonin ja Marikan. Kolmannesta paikasta käykin kova taistelu. Janne saa varmaankin seuraavassa jaksossa näyttää taitonsa johtajana, joten hänellä on mahdollisuus parantaa osakkeitaan, tai sitten hän voi munata itsensä ulos pelistä. Hanna-Kaisa, Nina, Pia ja Jarno ovat melkolailla samalla viivalla kisassa. Kaikki heistä ovat varmasti liipasimella, jos kutsu käy johtoryhmään.
 

CuChulainn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, FC Honka, Flyers, DFB-Elf
Jees täytyy sanoa, että kolme kohtaa oli jo alusta vahvasti sen puolella, että Battle Beastin valinneet voittavat.

1. Battle Beast vahvahkossa lennossa yhden levyn tehneeksi bändiksi.
2. Paikka. DOM - entinen Dante's Highlight linjasi jo jossain vaiheessa, että siellä ei enään metallia soiteta, ainoastaan rokkia tms. Paikassa huonompi äänentoisto, akustiikka, oma promootio ja tila (alkoholi myydään keskellä salia ja näkyvyyttä rajoittavat tolpat). Tavastialla käy muuten ihmisiä myös "asenteella käväisempä katsomassa mitä tällä viikolla on". Tosin Tavastiallakin on tullut nähtyä useita bändejä, jotka eivät ole vetäneet väkeä.
3. Doom Unit mielletään jokseenkin muoviseksi ja liian geneeriseksi genreensä. Genrenä stonervetoinen rock. Tunnetumpi Blakekaan ei vedä käsittääkseni keikoille ihmeemmin väkeä. Harvat alan kuuntelijat käyvät sitten Mustachin tai Fu Manchun keikoille tms. Doom-jannuja ei kiinnosta stoner.

Itse jaksosta pidin kyllä. Vanha totuus tietenkin on, että toimittajat saadaan paikalle ilmaisella viinalla.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
En katsonut kuin osittain tuota jaksoa, koska kilpailevilta kanavilta tuli mielenkiintoisimpia ohjelmia, mutta jotain voin kommentoida. Hyvää oli se, että nyt neuvonantajat osallistuivat aktiivisemmin keskusteluun. Hjallis on täysin väärässä. Tavastia on käsite, joten se vetää jengiä jo pelkästään paikkana. Samanlainen käsite jossain piireissä on Nosturi tai Kaapelitehdas, joten niistä jompikumpi olisi pitänyt olla toinen keikkapaikka. Kuka hitto tietää, mikä on Dom. Mielestäni sekin oli huonoa, että molemmat olivat örinämusaa. Se olisi voinut olla kaksi erilaista paikkaa ja kaksi eri tyyppistä musabändiä tai -solistia. Silloin joukkueet olisivat saattaneet profiloida tapahtumansa hyvin erilaisille kohderyhmille.

Ei ole tullut itse käytyä tuollaisilla keikoilla, enkä örinämusaa toki menisikään kuuntelemaan, mutta ideahan on sinänsä hyvä. Vaikkei olisikaan maailmantähti niin joku keikka pe tai la iltana voisi olla hyvä etkotyyppisenä tapahtumana tai miksei vaikkapa myöhäisillankin ohjelmana, jos siellä on oikeasti hyvä meno, eikä mitään pitkätukkia mustissa t-paidoissaan. Sinänsä sillä ei ole väliä, kuinka hyvä se bändi sinänsä on, koska se tunnelma ja ne bileet ovat tärkeämpi asia. Se, joka haluaa musan takia kuunnella, voi ostaa cd-levyn niin saa juuri mieluisensa.
 

scholl

Jäsen
Sama paikanvalintaan ja Hjalliksen turhaan tylytykseen Nymania kohtaan, joka muutenkin osallistui jaksossa enemmän kuin koko kaudella tähän asti.

Aivan.

Tällä kertaa sentään käytiin tulokset kunnolla läpi eikä arvottu mutulla kumpi tapahtuma onnistui paremmin. Eipä ollu kyllä epäselvyyttäkään.

Tuo on kyllä totta. Ei se ennenkään välttämättä ole ollut epäselvyyttä, mutta nyt se purettiin auki.

Jossain pitäisi Steeffanilla tai jollain muulla kellojen soida, kun rokkikeikan lippuja yritetään kaupitella hyväntekeväisyystyön varjolla harmaapäisille mummoille. Jokainen tradenomiopiskelijakin osaa mennä feissariksi kadulle myymään lippuja random-ohikulkijoille. Isolla firmamyynnillä se vietiin tämäkin jakso, eikä varmasti olisi hävinneen joukkueen mahdollisuuksia heikentänyt jos olisivat "kontaktoineet" jonkun tarjouksen kanssa bändin Fan clubia ja muiden saman genren bändien faneja Facebookin ja keskustelufoorumien kautta. Ainakaan mitään tällaista en muista ohjelmassa mainitun. Sen sijaan yritettiin myydä kadulla köpötteleville mummoille hyväntekeväisyyttä kun pitäisi promota bändiä ja keikkaa, ei shaatana...

Se hyväntekeväisyys voi olla siinä taustalla, mutta ensi sijalla pitäisi olla ns. hyvät bileet. Silloin jengi lähtee mukaan kuten ne jätkät siinä kiskan edessä, jotka ostivat 10 lippua. Voit myydä firmoille lippuja, kun myyt hyviä bileitä. Suurinta osaa ei kiinnosta yhtään, mikä se bändi on ja hyvin vähän sekään, mikä se hyväntekeväisyysjärjestö on, vaan lähinnä se onko siellä hauskaa vai eikö. Ainakin itselleni iän karttuessa on tullut keskeiseksi se, että pitää olla hauskaa, kun lähtee ulos. Esim. viime la meno oli todella hanurista ja jos kerran baarissa käy niin se meno ei saisi olla hanurista. Eli nyt niiden olisi pitänyt olla siellä ydinkeskustassa niinkuin ekassa jaksossa ja myydä pankkiireille, Stockan myyjättärille etc. tyypeille, jotka menevät duunistaan lounaalle tai jotka lähtevät duunista himaan. Myydä Aleksilla ja Manskulla joka tyypille 2 tai 4 lippua ja sanoa, että ota muijasi/kaverisi messiin. Yksi olisi voinut soittaa firmoihin kuten Masku-tehtävässä tehtiin ja myydä niille lippuja ja samalla sitten kontaktoida vaikkapa ne fanit kuten sanoit, mutta fakta on se, että hyvät bileet saa aikaan vaikka se olisi naapurin jarmo soittamassa kunhan on hyvä jengi ja hyvää juomaa. Ei niin että suurin osa baarissa on ei-hyvää jengiä.
 

Larbatchov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt näyttää naisten "pure mun ananasta" "ruuhkavuodet" ja "Tarzan" -premiumananakset todella heikoilta. Hyvä idea miehiltä toi mainostoimistojen konsultointi.

Ei ehkä kaikkein helpoin tehtävä luoda radiomainos.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Vaikuttaa todella "hyvältä" kun Mämmi on taas vetämässä jotain panojuttuja johonkin ananas mainokseen. Toisessa joukkueessa ammattimaisempi ote ja esim. Jonin soitto mainosfirmoihin ihan hyvä pointti.

Edit: Ihme on, jos Matami-Mämmi ei lähde nyt kotiin.
 
Viimeksi muokattu:

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eli jos board kutsuu, niin Mälli lentää ulos vauhdilla?

Vähän jäykän oloisia heeboja nuo "Dolen edustajat".

On tuo Mämmi todella yliarvostettu. Keskellä elokuuta kalkkilaivan kipparina. Molemmat tiimin maturet ovat parempia, tosin tuo Hanna-Kaisa voisi pari pientä treeniä vetää.

Jumiutui tosi hauskaan kuvaan.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jossain Iltapulussa muuten tuo Hanna-Kaisa valitteli ettei se kuvauksissa ilmennyt päänsärky ole oikein vieläkään lakannut, vaikka on testattu ja tutkittu. Aika outoa, eikä kuulosta kovin hienolta. Tosin tässä jaksossa vaikuttaa kovinkin energiseltä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yhdessä asiassa nuo kilpailijat ovat realitystä realityyn todella taitavia. He pystyvät noissa haastiksissa hyvin esittämään ja pohtimaan tehtävää mukamas etukäteen, vaikka tulos on heille jo tuossa vaiheessa usein ratkennut.
 

Larbatchov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olisin tossa boardilla melkein odottanut jotain nohevaa kommenttia Mämmiltä naisen ja ananaksen yhteneväisyyksistä. Olis ollu kiva nähdä johtoryhmän ilmeet esimerkiksi johonkin "piikikäs kuori, karvainen perse ja ilman puukkoa ei helposti pääse sisäisestä kosteudesta nauttimaan" -tyylisiin yhteneväisyyksiin. Olisivat nyt sitten loppuun asti vetäneet kun aloittivat :)
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Hieman OT, mutta: Onko tuo Hjalliksen tilat tässä ohjelmassa ihan pelkkää lavastetta? Voi olla tyhmä kysymys mutta kuitenkin... Eli ei ole missään olosuhteissa tekemisissä oikeiden liiketilojen kanssa? Tuli vain mieleen, kun tuo sihteeri istuu tuossa paikallaan välineinään vihko, kynä ja puhelin, eli ts. täysin feikattu ja lavastettu tilanne.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieman OT, mutta: Onko tuo Hjalliksen tilat tässä ohjelmassa ihan pelkkää lavastetta?

Eiköhän tuo lavaste ole. Esim. Trumpin board on pelkkä lavaste.

Tuonne boardiin kaipaisi jo jotain ihan päätöntä. Tässäkin tehtävässä jos molemmat tiimit olisivat olleet boardissa ja Tahko olisi saanut kuulla siellä nuo maireat kehut mainoksestaan ja voitostaan. Tästä huolimatta Hjalmari hetken jotain sössöttäisi ja lopulta vain antaisi tylysti Jannelle potkut ilman mitään selitystä. Se olisi piristävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös