Hjalliksen Diili

  • 644 284
  • 2 034

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli vähän sellainen fiilis, että jamppa vetää tietoista roolia, ja yrittää "hauskoilla" sanomisillaan päästä uudeksi Jethroksi. Pieleen meni.

Ja tämä Susanna H yrittää päästä uudeksi Minnaksi. Onnistui kuitenkin herättämään ainoastaan myötähäpeää. "Mä oon vähän tällanen käärmemäinen, sanon asiat suoraan" ja sitten johtoryhmässä aivan paskat housuissa. Wannabe-Minna.

Toinen Susanna on muuten kisaillut Suuressa Seikkailussa vuonna 2005.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Toinen Susanna on muuten kisaillut Suuressa Seikkailussa vuonna 2005.

Eli Maikkarin maailmassa hän on jo superstara. Riippumatta siitä, miten hyvin tai huonosti hän tässä kisassa pärjää, hänestä tullaan tekemään Maikkarin sivuille monta sataa juttua jo tulevaksi talveksi, häntä tullaan kehumaan sensuelliksi ja Jethro...siis Diili-Jethro, tulee kehumaan hänet maasta taivaaseen.
Jepjep.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mulla tuli Alista enemmän mieleen Aleksander Stubb. Pelkällä esittämisellä voi päästä pitkälle, vaikka asiasisällöt eivät päivänvaloa kestäisikään.

Eikä noissa feissaushommissa Jukka, 45, vaan ole niin sopiva kuin Mia, 19... Tehtävässä menestyneet miehet olivat enemmän tällaisia maaseudun helppoheikkejä, joiden höpötyskoneesta ei ikinä lopu virta. Toki se, että Jukka tiennyt asiasisällöstä kysyttäessäkään, oli huonoa valmistautumista.

Hjallis olisi hyvin voinut erottaa Outin, koska ei taatusti tule häntä palkkaamaan tehtävään. Sihteeriksi ehkä, mutta tuskin siihenkään. Faktojen perusteella olisi ilmeisesti pitänyt erottaa Ali (tasainen tehtävä, ei selvää virheentekijää = projektipäällikkö pihalle), mutta hän sai "Vapaudut vankilasta" -kortin, koska on ilmeisesti potentiaalisten ehdokkaiden listalla. Jethrokin sai jatkaa ties kuinka monta kertaa, vaikka tehtävät menivät päin helvettiä.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Näinhän se on, että edellisen Diilin Jethro-shown jälkeen aika vaisua oli meno, mikä oli tietysti odotettuakin. Suosikkia ei kisaajien joukosta avausjaksosta löytynyt, mutta katsotaan nyt vähän pidemmälle, josko sieltä sellainen löytyisi.

Omaa mielenkiintoa ohjelmaan tosin lisää, että mukana on yksi puolituttu kisaaja, jota en ole tosin nähnyt sitten markka-ajan.
 
Kai sen Käärme-Susannan olisi voinut saman tien pudottaakin, kun varmaan aika selväksi tuli, ettei hänessä voittaja-ainesta tuohon kisaan ole. Toisaalta olisi voitu vähän näyttää sitä hänen työpanostaan tapahtuman organisoinnoin suhteen, mistä paljon puhui ja Leenakin totesi Susannan ihan töitä paiskineen. Eipä Alistakaan kovin hyvä kuva jäänyt, mutta luultavasti ei ole putoamassa ensimmäisten joukossa.

Toinen Susanna on muuten kisaillut Suuressa Seikkailussa vuonna 2005.

Kuulemma myös Tuntemattomat-ohjelmassa. Vakio ruutukasvo siis.
 

M10

Jäsen
Aika pettymys oli, että ketään ei pudotettu. Kärmes-Susannan olisi voinut heittää samantien pellolle, mutta ehkä hän on jo tässä vaiheessa niin ristiriitoja aiheuttava persoona, että hänen pitää mielenkiinnon vuoksi roikkua mukana. Eniten minua ärsytti hänen stadilainen, nasaali ja itseriittoinen ääni + se päänpyörittely/selittely.

Ja tämä Jukka oli hyvä esimerkki suomalaisesta tanakoituneesta, keski-iän pian ylittävästä bisnesmiehestä, joka tykkää lillua mukavuusalueella. Kehittymisen ajat ovat ohi ja ura menossa kohti eläkettä ja mökki-kaljottelua. Näistä ei usein ole firmalle mitään hyötyä. Näki kilometrin päähän, että tuollainen kenttätyö, jossa peräti joutuu seisomaan, ei sovi hänelle. Myötähäpeää aiheutti se takelteleva änkyttäminen, katse lattiassa, kun joku kysyi että mitä te siellä itämerellä oikein meinaatte näillä rahoilla tehdä.

Ja se nainen, joka oli ehdottanut joukkueelle nimeä Carpe Diem, ansaitsisi jonkun mauttomuus-mitalin. En ole sovinisti, mutta helposti naisen suusta kuulee tuollaisia ehdotuksia. Toki miehetkin osaa; bravehearts, for fuck sakes.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Aika pettymys oli, että ketään ei pudotettu. Kärmes-Susannan olisi voinut heittää samantien pellolle, mutta ehkä hän on jo tässä vaiheessa niin ristiriitoja aiheuttava persoona, että hänen pitää mielenkiinnon vuoksi roikkua mukana. Eniten minua ärsytti hänen stadilainen, nasaali ja itseriittoinen ääni + se päänpyörittely/selittely.

Tämän päivän Ilta-Sanomat tiesi kertoa, että tällä Susanna H:lla on jo kolme konkurssia vyöllään, eli ei natsikomennot ja käärmeilyt ole oikein tainneet liikemaailmassa purra. Yksi näistä yrityksistä oli yhdessä Jussi Ahteen kanssa.
 

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Natsikärmekseltä on jääny vähän maksuja rästiin entisessä firmassa. Varmaankin jokainen noista työntekijöistä jotka on hakenu palkkaturvasta rahojaan allekirjoittaa ton natsi-johtajuuden :D

edit. linkki vie Taloussanomien sivulle
 
Viimeksi muokattu:

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei sen ihmeempää. Potkuitta jääminen varmaan ihan hyvä juttu.

-Ali on siedettävä.
-Sampo juuri todellinen väsynyt typecasting-esimerkki.
-Susanna lanseerattiin nopeasti käärmeeksi, katsotaan miten kauan roikkuu mukana.
-Toivottavasti Hjallis ei jatkossa käytä kolmea kertaa per jakso paskahousu-kommenttia.
 

Kapo

Jäsen
Aika pirusti laskee kyllä meikäläisellä mielenkiintoa nämä "ristiriitaiset" kilpailijat jotka ovat mukana ainoastaan draaman takia. Jallis varmaan valitsi 2-3 tyyppiä joilla on mahis saada duuni ja muut otettiin muista syistä mukaan.

Joojoo, viihdettähän tämä on mutta minusta oikea kilpailu olisi viihdyttävämpää. Luulisi kyllä että noin isoon projektiin löytyisi halukkaita ja edes jossain määrin päteviä tekijöitä se tarvittava määrä. Ottaisivat sitten vaikka vain 6 kilpailijaa ja kunnon kilpailu.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Toivomus on, että natsi-Susanna on mahdollisimman pian projektipäällikkönä. Silloin pitäisi olla viihdearvo kohdallaan, kun porukka hajoileen. Eilinen oli kyllä vähän pettymys, varsinkin Jalliksen päätös olla tiputtamatta ketään. Viime tuotantokauden tasolle ei päästy, mutta ehkä se tästä vielä lähtee.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Susanna lanseerattiin nopeasti käärmeeksi, katsotaan miten kauan roikkuu mukana.

Itsehän tuo itsensä käärmeeksi nimitti. Ylläoleva linkki naisen veloista ei yllätä kyllä yhtään, sinänsä näitä outolintuja on kyllä aina kiva bongata, mutta vain ruudun välityksellä. Maltan oikeasti tuskin odottaa, mitä älytöntä tämä outolintukäärme duunailee seuraavissa jaksoissa... hieno valinta ohjelmaan, näitä löytöjä tarvitaan aina.

---

Ensimmäisen jakson perusteella voisi sanoa, että miesten joukkueeseen oli saatu enemmän kirjavampaa sakkia kuin naisten hmv-tallaajiin, poikkeus-kukkasen vahvistaessa säännön.

Mitä tulee miesten rosteriin, niin Muhammed Alissa on pieniä jethromaisia piirteitä selityksissään ja ideioissaan, joten odotellaan Alin uusia virityksiä. Alista jäi sellainen kuva, että oli melko pihalla johtajana... ei kovin vakuuttavalta näyttänyt miehen meno. Puhuu ennen kuin ajattelee pätee tähän hiihtäjään mainiosti. Ei muuta kuin uudestaan autotehtävä kaapista ulos, niin äksöni olisi taattu. Uskon, että pötkii pitkälle viihdearvonsa ansiosta.

Poro-Sampolta aika kuningasavaus. Olin jo varma, että miesten joukkueen voitto kariutuu tähän 'tädin langiin'. Oma-aloitteinen ja viekas, peliätekevä sentteri kyseessä, jäi vähän taka-alalle, mutta parannusta ja isoa esillemarssia on lupa odottaa. Sampo saa siis peliinsä täydennystä siltä meditaatio-hepulta, jonka älyvapaa hajamielisyys voi vielä muuten kostautua sähellyksenä jatkossa. Onneksi Sampo paikkaa miehen puuttellista pelisilmää kämppäkaverina lisätuskien välttämiseksi.

---

Jos ohjelman käsikirjoituksena ei olisi lainkaan viihdearvon takaaminen, käärme olisi saanut välittömästi lähtöpassit. Saattoi olla niin, että Susannan kuittien ja muiden tilpehöörien näpräys maksoi voiton, kun lahjoituksista tuli kertakikkisen huikea 35 egen summa. Sääntörikkomuksen vuoksi olisi viimeistään tullut tälle mestarille kikit ellei tätä viihdearvo-rastia olisi ohjelman toimenkuvassa.

Hyvä tästä vielä tulee… annetaan nyt vain taikinan turvota. Ensi jaksossa voi jo välit kiristyä – olisikohan Susanna ja Outi (se perässä hyssyttelijä) tämän kauden käärmeduo? No, aika näyttää.
 

ditrim

Jäsen
Kevyesti tuli purskahdeltua siinä kun joukkueet kertoivat nimensä Jhallikselle. Bravehearts ja Delta. Mä lähtisin himaan jos joutuisin olemaan tuon nimisissä ryhmissä. Pystyn kuvittelemaan millä brainstormilla nuo markonoinnin maisterit nimensä keksivät. Eivätkö ne yhtään ole nykyajan trendissä mukana? Mun kiveksetkin keksii parempia nimiä kuin nuo pellet.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Aloitusjakso oli paha pettymys. Hjallis lepsuilee. Onneksi saatiin vähän viihdettä edes tuon Ali Baban nolojen sovinistien kommenttien ja Kärmes-Susannan natseilun muodossa. Parasta viihdettä kuitenkin lukea Susannan bisneskokemuksesta tänään lehdistä. Ei se mikään yrittäjä ole, joka ei olisi yhtä konkurssia kokenut, mutta että kolme tuohon ikään mennessä eikä käytännössä mitään koulutusta. Antaa tietenkin jonkinlaisen kuvan henkilöstä, joka noilla meriiteillä lähtee kisaan mukaan.
 

Hrustsovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Phoenix Coyotes
Perinteistä settiä. Hjördis ei ottanut kantaa mihinkään. Aika hulvatonta että leuaton antaa toimitusjohtajan tittelin jokaiselle joka on römpsää pidemmän kaavan mukaan jakanut. Vrt Leena ja Helena. Mitkä olivatkaan heidän kompetenssit kyseisiin vakansseihin? Merkonomi ja itseoppinut suunnittelija. Jepulis...
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Vrt Leena ja Helena. Mitkä olivatkaan heidän kompetenssit kyseisiin vakansseihin? Merkonomi ja itseoppinut suunnittelija. Jepulis...

Onhan Leena nyt ollut Jokereiden toimitusjohtajana kultaisella 90-luvulla, eri valiokunnissa, Postin hallintoneuvostossa, Veikkauksen hallituksessa, naisysyrittäjien hallituksessa, kansanedustajana, jne. Jos Leenan omat meriitit ei riitä, niin jo on kumma.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Aloitusjakso oli paha pettymys. Hjallis lepsuilee.
No ei siinä kauan mennyt kunnes Hjallis näytti miksi on Hjallis. Loistavaa settiä. Oikea henkilö lähti. Ali Baba näyttää tajunneen ettei noi sovinistiset kommentit tule viemään häntä pitkälle, toki tähän taas tänäkin vuonna vaikuttaa ohjelman leikkaus. Aiemmin olisin povannut Ali Baballe nopeaa lähtöä, mutta voipi olla että hänestä tuleekin kisan musta hevonen.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipa legendaarinen jakso! Loistavaa settiä.

FF2:lla on muuten porukka aivan täpinöissään kun samassa jaksossa muisteltiin silmät kiinni mm95:ttä never forget, ja sitten vielä Juti piipahti ruudussa :D
 
Jethrollahan taisi viime vuonna olla pientä ongelmaa naisten kanssa myös kuten Alilla nyt. Näen kuitenkin Alin aika kovana kilpailijana, joka saattaa päästä vielä yllättävän pitkälle. Tämän näkee varmasti myös Hjallis.

Mukavan lätkäpainotteinen jakso. Oli Suomi-Venäjä ottelua, Alia pyydettiin katsomaan enemmän lätkää sekä Jokisenkin eväät oli jossain kohtaa levällään. Taisi Teemullakin? puuttua yksi hammas tiedä sitten mistä.

Mutta loppujen lopuksi aivan oikea henkilö lähti. Ei Susanna saanut tuolla mitään aikaiseksi vaan keskittyi pelkästään visualisointiin. Toivotaan, että Hjalliksen taso pysyy samana, jotta tästäkin kaudesta saataisiin ikimuistettava. Todetaan tähän loppuun, että Michellen suoritus Hjalliksen edessä jotain todella säälittävän tasoista.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Susanna oli juuri sen verran tyhmä kun olettaa saattoi, Alin valinta oli vielä ok mutta toisen Susannan valinta oli juuri sitä itseään mistä Hjallis varoitti.

Michellen esiintyminen oli säälittävää, meni aivan lukkoon.
 

Meikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Arsenal FC, NFL, O_______O
Melkoista hulinaa. Maitolehmiä, Puumia, ADHD, Juti, JurriKurri, Vittuuntunut Jortikka ja se Michellen totaalinen jäätyminen. Jethro puuttuu enää.

Ali Babakin meinas paskoa housuun. Lapin poika sentään heitti ilopissit jo.
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Susanna oli juuri sen verran tyhmä kun olettaa saattoi, Alin valinta oli vielä ok mutta toisen Susannan valinta oli juuri sitä itseään mistä Hjallis varoitti.

Nimenomaan näin. Olisi valinnut Outin ja Michellen, niin olisi ehkä jopa pelastunut. Viime viikolla oli jo aistittavissa, että Susanna sijoittuu Alin taakse. Silloin olisi ollut paremmat syyt erottaa Ali kuin nyt.

Miesten joukkueessakin salaliitto: Olisivat syöttäneet Jukan projektipäällikkönä susille... Vaikka taitaa se sieltä aikanaan pudota ihan omin avuinkin.
 
Hjallis kyllä pudotti ihan oikean tyypin pois, mutta olisi kyllä saanut samalla heivata pois tuon Michellenkin. Aivan uskomaton jäätyminen Hjalliksen edessä!

Miten voi olla noin jumissa ettei ole tajunnut miettiä noin itsestäänselvää kysymystä yhtään etukäteen? Tuohan on ihan selvä, että tuollaista kysytään tuolla johtoryhmässä ja siihen pitää silloin pystyä heittämään pari nimeä samantien. Melkoisen säälittävän näköistä tuollainen silmien pyörittely ja naaman vääntely. Varmaan olisi Hjallis antanut myös Michellelle kenkää, jos Susanna olisi hänet valinnut.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Michellen esiintyminen oli säälittävää, meni aivan lukkoon.

Totaalinen jäätyminen kyllä kerta kaikkiaan. Josko Michelle ei vaan uskaltanut sanoa Susanna H:n nimeä koska pelkäsi sen takia mahdollisesti joutuvan pudotettavien listalle. Sohvalta katsottuna on helppo sanoa, mutta kyllä tuossa tilanteessa pitäisi jotain pystyä sanomaan, eikä tehdä jännää pissaa housuun.
Oikea henkilö tippui, loppupeleissä projektipäällikkö on aina vastuussa joukkueensa tappiosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös