Hjalliksen Diili

  • 644 122
  • 2 034
Suosikkijoukkue
KalPa
Itsekin Anttiin tutustuin noin kymmenisen vuotta sitten ja silloin kyseessä oli semmoinen energinen ja mukava kaveri, mutta ei välttämättä nyt mikään johtajatyyppi, ...

No joo, se siitä. Toivotaan voittoa. Harmi kun tätä kisaa ei voi ratkaista yleisöäänestyksellä.

Niin kaveri on tällöin ollut....16v käsittääkseni. Ei silloin tarvitse, eikä varsinkaan pidä vielä olla mikään johtajatyypin image vaan nuori mies kaikkineen hyvineen ja huonoine puolineen :=)

Toivotaan voittoa ilman muuta!
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Nyt tiedetään mitä Vanhan Lenin tuttavapiiri saa joululahjoiksi... ;) Seitsemän minuuttia jakson päättymisestä ja Jethro oli markkinoimassa näitä Basson puolella:

http://www.originaljethro.com/paidat/1web.jpg

Hienoja paitoja. Nyt taitaa sekin selvitä, miksi Jethrosta on tullut jonkin sortin seksisymboli ja kaikkien palvoma idoli.

Tilanne lienee mennyt niin, että Jethro on jonain päivänä mennyt Turussa terassille tapaamaan tuttujaan - lievästi myöhässä. Nämä Jethron tutut ovat olleet jo pöydässä siemailemassa hyvin ansaittuja oluitaan, ja Jethron saapuessa paikalle ovat todenneet innostuneena: "Kato! Jethro tul!".

Viereisessä pöydässä kahvilla istunut mummeli sattuukin kuulemaan keskustelun ja sanonut mukana olleelle 15-kesäiselle tyttärentyttärelleen: "Näätsää? Toss on Jethro Tull, se muusikko!". Ja tuon ikäisille tytöille pelkkä "muusikko" on sellainen sana, joka riittää. Sana kiertää nopeasti, ja suosio on valmis.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tuohon haastattelijoiden tylytykseen kilpailijoita kohtaan, niin tuo on ihan normaalia tuollaisia tehtäviä haettaessa. Yleensä kaikki tuon tason hakijat ovat kuitenkin sen verran fiksuja ja asioihin perehtyneitä, että "osaavat oikeat vastaukset" normaaleihin kysymyksiin. Tuollaisella haastattelutyylillä murretaan tätä panssaria ja testataan paineensietokykyä.

Juuri näin => jos haastattelijoita on useampi, on tavallista tehdä sellainen "good cop / bad cop" asetelma ja tätä tyyliä / tekniikkaa käytetään ihan perushaastatteluissakin, ei tarvitse olla edes mikään päällikön tai johtajan paikka (bad cop kysyy tyyliin "miten sä kuvittelet, että...")! Minna meni niin täydellisesti Kaislan poikien miinaan, että meikäläinen nauroi ääneen... Heidi yllätti negatiivisesti tietämättömyydellään talousasioista, mutta paikkasi rehellisyydellään (olen halukas oppimaan). Jethro oli oma itsensä (kauppamiäs) ja Antti mun silmääni yritti olla enemmän kuin on. Organisointikyvyn heikkouden myöntäminen oli aika yllättävää, mutta toisaalta sai rehellisyydestä pisteet.

Heidi teki ison moka ottaessaan Minnan omaan finaaliryhmäänsä, koska joutui ottamaan loput sillä perusteella ketkä tulevat toimeen edes auttavasti Minnan kanssa... Ehkä se poeka tän vie?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Heidi oli odotettu finalisti ja Antti taas pienoinen yllätys, vaikka häntä toivoinkin finaaliin Jethroa vastaan. Antti kuitenkin paransi hyvin loppua kohti ja Jethro taas hyytyi, joten oikeutettu finaalipari. Vielä muutama jakso sitten olisin veikannut Heidiä suht varmaksi voittajaksi tästä parista, mutta parin viimeisen jakson perusteella en ole enää ollenkaan varma. Heidillä alkaa selvästi ylimielisyys menemään yli ja sen huomaa hänen Anttia vähättelevistä kommenteistaan ja "varma voitto"-tuuletuksistaan. Hänen eiliset henkilövalintansa olivat kyllä loogisia, mutta ei tuolla ryhmällä pitäisi olla mitään sanaa Antin ryhmää vastaan. Jethrohan hommaa laivan täyteen frendejään ja lisäksi heidän teemansa on enemmän ajan henkeen sopiva ja helpompi myydä.

Heidillä olisi ollut mahdollisuuksia kaksinkamppailussa, mutta ei tulevassa ryhmäkisassa. Onnea siis voitosta Antille.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Heidillä olisi ollut mahdollisuuksia kaksinkamppailussa, mutta ei tulevassa ryhmäkisassa. Onnea siis voitosta Antille.
Kannattaa kuitenkin muistaa, miten Hjallis tuon kisan esitteli. Eikös mies sanonut, ettei siinä ole varsinaista voittajaa. Toisin sanoen hän lienee jo koko kisan voittajan päättänyt etukäteen ;-)
Kova pala varmaan palkata Bluesin kannattaja, mutta liike-elämä on liike-elämää.
Tietenkin, jos nyt jompikumpi ryhmä vallan upoksiin sössii laivansa, niin Hjalliksen mielipidekin voi muuttua.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Olenko minä ainoa, jonka mielestä tämän jakson suurimmat idiootit/kusipäät/whatever istuivat niiden Eilakaisla-läppäreiden takana?

Siis paljonhan tuolla jakson leikkauksella voidaan saada aikaiseksi, mutta kyllä nuo kolme hyypiötä toivat ihan suoraa vitutusta. Jos Minna on ylimielinen, niin mitä sanaa noista kolmesta (varsinkin siitä Tom Kaislasta?) sitten voisi käyttää? Kaverit on rentoja kuin rautakanget pakkasella! En yhtään ihmettele, että Minnalle tuli sellainen fiilis, että olisi voinut kiertää pöydän toiselle puolelle. Se on taas eri asia kannattaako sitä kertoa TV-kameroiden edessä...

Hyvinhän ne grillasi. Yksi noista kaislapäistä (Kunelius) toimi muuten Dragsvikissa rannikkojääkärikomppanjassa yliluutnanttina -90 luvun alkupuolella, samanlainen v-pää se oli silloinkin vaikka itse tulin hyvin sen kanssa toimeen. Noi kaksi muuta on varmaan samantyyppisestä taustoista kun puhuivat jostain A-tarvikkeista...

Ja Antille onnittelut täältäkin, vaikka en kyllä itse olisi finaaliin asti päästänyt.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Olihan toi Jethro koko ohjelman viihde-pläjäys numero Uno! Aivan loistavaa läppää ja kiroilua sopivassa suhteessa :) mii laik.

Mut enhän mää nyt saatana tolta jätkältä ostaisi iki-kuuna päivänä mitään! On niin klassikko-myyjä että huh huh..
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Tuohon haastattelijoiden tylytykseen kilpailijoita kohtaan, niin tuo on ihan normaalia tuollaisia tehtäviä haettaessa. Yleensä kaikki tuon tason hakijat ovat kuitenkin sen verran fiksuja ja asioihin perehtyneitä, että "osaavat oikeat vastaukset" normaaleihin kysymyksiin. Tuollaisella haastattelutyylillä murretaan tätä panssaria ja testataan paineensietokykyä.
Minna meni niin täydellisesti Kaislan poikien miinaan, että meikäläinen nauroi ääneen...
Mä en vaan löytänyt tuosta Minnan osuudesta mitään "miinaa"! En missään nimessä väitä, että Minnan vastaukset tai reaktiot olisivat olleet hyviä tai asianmukaisia. Tuo kritisoimani kohtahan meni ulkomuistista suunnilleen näin:

H1: Minkälaista lisäarvoa toisit?
M: Pystyn kasaamaan loistavan tiimin esimerkiksi näistä Diilin kilpailijoista.
H1: No esimerkiksi kenet ottaisit?
M: Heidin... blaa blaa blaa
H2: Eikö toi olisi liian helppoa sulle? Väitän, että tuolla ulkona on paljon parempia... blaa blaa blaa
M: Niin no, väittäähän voi ihan mit... *keskeytys*
H2: En minä mitään väitä! Minä tiedän!

Siis mitä vittua? Ensin kysytään, että ketkä Diilin kilpailijoista ottaisit tiimiisi. Sen jälkeen aletaan vittuilla, että tuolla ulkona on tarjolla paljon parempia. Miten tuohon olisi voinut vastata oikein?

H1: No esimerkiksi kenet ottaisit?
M: Näistä Diilin kilpailijoista en ketään, koska tuolla ulkona... blaa blaa blaa

Tuskinpa tuokaan vastaus olisi ollut niitä mulkkuja miellyttävä!

Toisaalta tuossahan ne tekivät jo päätöksen Hjalliksen puolesta. Käytännössä Minnallehan sanottiin tuossa suoraan, että Heidi ei ole riittävän pätevä edes Sipoonrannan myyntijohtajan apulaiseksi (tai siis tiimiin), koska tuolla ulkopuolella on niin paljon parempia...

Tämä mua jäi vain niin paljon kyrsimään tuossa haastattelussa. Tiedä sitten miten tuo oli leikattu. Eipä noita muita näytetty grillattavan samalla tavalla eikä kyllä kieltämättä mitään Minnan kiihtymistäkään näytetty haastattelutilanteessa. Haastattelun jälkeenhän vasta vitut alkoivat lennellä.
Yksi noista kaislapäistä (Kunelius) toimi muuten Dragsvikissa rannikkojääkärikomppanjassa yliluutnanttina -90 luvun alkupuolella, samanlainen v-pää se oli silloinkin vaikka itse tulin hyvin sen kanssa toimeen.
Tuoltako asti ne kylmät väreet olisivat tulleet? Olisiko ollut vielä '98 Dragsvikissa? Jostain se vittumaisen omahyväinen ilme oli tuttu!
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis mitä vittua? Ensin kysytään, että ketkä Diilin kilpailijoista ottaisit tiimiisi. Sen jälkeen aletaan vittuilla, että tuolla ulkona on tarjolla paljon parempia. Miten tuohon olisi voinut vastata oikein?

Pointti ei todellakaan ole niinkään mitä vastaat, vaan miten vastaat. Eilakaislan porukka oli saanut selkeästi ohjeet toimia mahdollisimman vittumaisesti ja hiillostaa haastateltavia. Minna murtui, kuten edellä on jo todettu, nanosekunnissa. Alkoi selittelemään, kiertelemään, vittuilemaan ja kiukuttelemaan. Ei kyseessä ollut mikään pubivisa, jossa etsittiin oikeita vastauksia kysymyksiin, vaan testattiin ennen kaikkea haastateltavien henkisiä ominaisuuksia.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Radion aamuohjelmassa vinkattiin, että Jethro olisi vuokrannut toimitilat Sipoonrannasta. Ja spekuloitiin, että jos tämä liittyy jotenkin Diili-kilpailuun, niin todennäköisemmin Antti Jethron avukseen palkaisi kuin Heidi.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Pointti ei todellakaan ole niinkään mitä vastaat, vaan miten vastaat.
Täytyy sanoa, että sen vähän mitä kouluaikoinani tutustuin erääseen toiseen rekrytointifirmaan, niin kyllä oli paljon asiallisempaa ja ammattitaitoisempaa menoa. Kysymykset olivat asiallisia, niihin pystyi vastaamaan asiallisesti ja haastattelijat myös odottivat asiallisia vastauksia. Ehkä meille vain ei silloin näytetty kaikkea!

Kummasti kuitenkin kiinnosti analysoida Heidin vastausta myyntikatteen ja käyttökatteen eroista! Kyllähän nuo Minnan jutut niin hakemalla haettiin, ja sen jälkeen arvostellaan konfliktiherkkyydestä.
Eilakaislan porukka oli saanut selkeästi ohjeet toimia mahdollisimman vittumaisesti ja hiillostaa haastateltavia.
Kuten jo ensimmäisessä viestissäni noiden haastatteluiden jälkeen sanoin: en tiedä, miten on leikattu, mutta eipä tuossa ainakaan muiden hiillostamista näytetty!

Jos FC Sovelto saikin aikaan myötähäpeää, niin kyllä esiintyminen Diilissä sai perheyritys Eilakaislaa kohtaan aikaan pelkkää vitutusta!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Olenko minä ainoa, jonka mielestä tämän jakson suurimmat idiootit/kusipäät/whatever istuivat niiden Eilakaisla-läppäreiden takana?

Täh, nehän tekivät duuniaan. Eivätkö ihmiset ole koskaan olleet astetta paria hankalammassa haastattelussa/psykologisessa testissä? Missä näit muuten vittuilua? Itse näin vain tiukkoja kysymyksiä, joihin Minnalla ei ollut minkäänlaista kompetenssia vastata.

Minna ei näemmä ainakaan aiemmin ole tuollaisissa haastatteluissa menestynyt ja hyvä niin, sillä hänestä ei tämän ohjelman perusteella ole yhtään mihinkään. Itse en palkkaisi ko. akkaa ikinä mihinkään ja jos olisinkin palkannut, varmaan harkitsisin jo tapoja päästä siitä eroon.


En epäile hetkeäkään finaalin tulosta, joten turha sitä täällä hehkuttaa/spekuloida sen kummemmin. Antti voittaa.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jos FC Sovelto saikin aikaan myötähäpeää, niin kyllä esiintyminen Diilissä sai perheyritys Eilakaislaa kohtaan aikaan pelkkää vitutusta!

Jos sinulla on mitään ambioita nousta urallasi johtavaan tehtävään niin tulet aivan varmasti törmäämään vielä paljon kovempiin haastatteluihin.

Sinä et nyt ymmärtänyt koko haastattelun pointtia. Kuten joku jo totesikin, kysymys ei ole siitä mitä vastaat vaan miten vastaat. Ja Minnan tyyli vastata oli todella huono, hän todisti siinä olevansa aika herkkä konflikteihin ja siten ei kovin hyvin sovellu esimiesasemaan tai ryhmätyöhön.

Vähän sama kuin nämä kuuluisat musteläiskäkuviot psykologisissa testeissä. Se on aivan vitun sama mitä niissä lapuissa näet, tärkeämpää on se miten pääset siihen lopputulokseen.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos FC Sovelto saikin aikaan myötähäpeää, niin kyllä esiintyminen Diilissä sai perheyritys Eilakaislaa kohtaan aikaan pelkkää vitutusta!
Sinulta on kyllä koko homman idea mennyt ihan ohi ja Minnan tavoin sinustakaan ei selvästi olisi yhtään korkeamman tason tehtäviin, kun tuollainen vitutus syntyy, vaikket sinä ole edes ollut tuossa tilanteessa, vaan Minna. On faktaa, että joillakin tuossa tilanteessa ei pinna kestä ja tämä vain kertoo, ettei heistä ole tuon tason tehtäviin. Useimmat ihmiset kuitenkin vähintäänkin ymmärtävät homman jujun ja vetävät sen läpi parhaansa mukaan, kuitenkaan hiiltymättä. Esimerkiksi Heidi joutui aika kovaan paikkaan tuossa, mutta hoiti homman tyylillä, kun taas Minna näytti esimerkkiä siitä, miten tuossa tilanteessa ei tule toimia.

Tämän tyyppiset tilanteet eivät ole mitenkään outoja, kun haetaan noinkin korkeaan virkaan. Normaaleihin työhaastatteluihin tätä on turha verrata.
 

Kapo

Jäsen
Täytyy sanoa, että sen vähän mitä kouluaikoinani tutustuin erääseen toiseen rekrytointifirmaan, niin kyllä oli paljon asiallisempaa ja ammattitaitoisempaa menoa. Kysymykset olivat asiallisia, niihin pystyi vastaamaan asiallisesti ja haastattelijat myös odottivat asiallisia vastauksia. Ehkä meille vain ei silloin näytetty kaikkea!

No mitäs luulet kuinka tärkeää paineensietokyvyn testaaminen on firmaan tutustuvalta koulupojalta.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Mä en vaan löytänyt tuosta Minnan osuudesta mitään "miinaa"!

"CLIP"


H2: Eikö toi olisi liian helppoa sulle? Väitän, että tuolla ulkona on paljon parempia... blaa blaa blaa

Siinäpä se miina johon Minna rinta kaarella asteli... Ja reaktio oli jotain mitä ei voi tulla jos meinaa tuota tarjolla olevaa duunia tehdä!

Ihmisen, joka tuohon hommaan valitaan, pitää johtaa tiimiä joka koostuu 5-10:stä "Jethrosta" ja jos Minna ei kykene asialliseen kanssakäymiseen edes yhden Jethron kanssa niin mahdotonta tuota duunia olisi tehdä. Heidilläkin olisi tod.näk. hankaluuksia, mutta uskoisin hänen siitä selviytyvän? Antti taasen on edelleen mun silmääni vähän "poika", jonka auktoriteetti voisi olla kohtuullisen kovalla koetuksella tuota "Jethro-laumaa" johtaessa... Mutta kassellaan!
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Minua ihmetytti se, miten eri tavalla eri kilpailijoita käsiteltiin, kun Eilakaislan äijät esittivät arvioitaan Hjallikselle. Vertaillaanpa finaaliparin arviointeja. Heidistä sanottiin aika suorin sanoin, ettei sovellu tehtävään. Antista puolestaan jauhettiin täysin toisarvoista diibadaabaa; "Tosi nälkäinen kaveri" piti mainita oikein kahteen kertaan. Mitään arvioita hänen kyvyistään tai valmiudestaan tehtävään ei annettu, ainoastaan jauhettiin siitä itsestäänselvyydestä että on nuori.

Varmastikin tuotantoyhtiön leikkaukset vääristävät tätäkin, mutta paninpahan merkille.

Finaalipari on tiukka. Heidin riippana on Minnaan hirttäytyminen. Myöhään pääsin tähän sarjaan mukaan, mutta vielähän tässä ehti.
 

M10

Jäsen
Kun katseli Minnan reaktiota (esim. "vittu" x n) työhaastattelun jälkeen, sai hänestä jopa hieman häiriintyneen mielikuvan. Siis sellaisen, että kyseessä vaikuttaisi olevan henkilö, joka kunnolla provosoituna voisi tehdä vaikka mitä. Sellainen suomalainen nainen, josta Sofi Oksanen ei puhu ääneen. Minnahan on jo nyt pariin otteeseen tämän tuotantokauden aikana vihjaillut asioilla, joista häkki heilahtaisi oikeassa elämässä (vrt. Kaisan pudottaminen parvekkeelta). Onko Suomessa RAW tms. johon Minnan voisi laittaa? Minnan stinkface voisi olla kovaa valuuttaa kehässä.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Nopea mielipiteeni tästä Jethrosta kun siitä ilmeisesti on paljon puhuttu. Perustuu satunnaisiin ohjelman katsomisiin ja mielikuvaan.

Kaveri vaikuttaa ihmiseltä joka olisi valmis myymään mitä tahansa. Ja tällä mielikuvalla pääsee minun mittarissa melko alas. Perävalotakuun miehiä, myy mummoille verenpainemittareita ja firmoille ensiapupaketteja niin että asiakas ei itse sitä edes tajua.

Ei hyvä
 

d2uce

Jäsen
Kun katseli Minnan reaktiota (esim. "vittu" x n) työhaastattelun jälkeen, sai hänestä jopa hieman häiriintyneen mielikuvan. Siis sellaisen, että kyseessä vaikuttaisi olevan henkilö, joka kunnolla provosoituna voisi tehdä vaikka mitä. Sellainen suomalainen nainen, josta Sofi Oksanen ei puhu ääneen. Minnahan on jo nyt pariin otteeseen tämän tuotantokauden aikana vihjaillut asioilla, joista häkki heilahtaisi oikeassa elämässä (vrt. Kaisan pudottaminen parvekkeelta).

Erittäin epätasapainoiselta vaikuttaa kyllä ja kuten aikaisemminkin totesin, vaikuttaa kyllä melko yksinkertaiselta ihmiseltä, ainakin mitä kritiikin vastaanottoon tulee. Viimeisessä jaksossa Minna soittaa Harkimolle, että Hartwall Areenalla on pommi, joka räjähtää, jos hän ei saa Sipoonrannan myyntijohtajan titteliä ja loppuun maanista naurua. Jethro karauttaa paikalle valkoisessa vaimonhakkaajassa ja pelastaa maailman.

Huvitti kyllä ihmistuntija Heidin "mä olen aistinut, että sulla ja Kaisalla ei ole parhaat mahdolliset välit".

Jethro haki hyvin hississä kaikki Heidin valinnat pois etukäteen. Solarium-Markuksesta en osaa sanoa mitään, mutta ainakin joojoo-Heidi oli täysin turha valinta. Toisaalta, kuten Antti ja Jethro pohtivat, ei paljoa ollut vaihtoehtoja, kun tiesi, että Minna on yksi osa tiimiä.

Joojoo-Heidiä kuvasi hyvin tilanne, jossa pohdittiin kumpi järjestö valitaan.

"Ja hei! Sit jos ne haluukin ton toisen, niin sehän on hyvä juttu, kun me kato halutaan tää toinen. Fine! Me otetaankin tää!"
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä tämä homma taisi ratketa tuohon joukkueiden valintaan. Minna nyt vaan on ihan väärässä paikassa, toisaalta Jethro voi toisessa joukkueessa kusta koko tehtävän tai sitten onnistua aivan loistavasti.

Antissa häiritsee kännykkämyyjämäisyys ja poikamaisuus, jota ei enää 26-vuotiaalla pitäisi olla. Antista tulee mieleen, että reippaana poikana hän on varmaan saanut koulussa hymypoikapatsaan, ja en pidä hyvänä asiana, että tuollainen paistaa läpi tämän tason skabassa. On myös vaikea kuvitella, että Antti kehittelisi suuria visioita tai ideoita. Antin vahvuus on nimenomaan muiden kanssa toimeentuleminen ja tiimin tsemppaaminen. Antin kannalta täytyy toivoa, että kävi tässä tehtävässä miten tahansa, hän ei luisuisi ylimielisten pikkupomojen kastiin, joita on Suomi täynnä.

Heidi vaikuttaa ammatillisesti Anttia pätevämältä ja Heidiltä voi odottaa visioita ja ideoita. Toistaalta Heidistä huokuu jotain "petollisuutta", josta se parin jakson takainen vittuilu Kaisalle oli hyvä esimerkki. Heidiä ei tule yhtä hyvin toimeen ihmisten kanssa kuin Antti ja joku Heidissä häiritsee itseäni. Ja kyllähän tuo Minnan mukaan ottaminen finaaliin oli aika kaamea moka, jonka uskon ratkaisevan koko homman.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Mä en vaan löytänyt tuosta Minnan osuudesta mitään "miinaa"!

H1: Minkälaista lisäarvoa toisit?
M: Pystyn kasaamaan loistavan tiimin esimerkiksi näistä Diilin kilpailijoista.
[...]
H2: Eikö toi olisi liian helppoa sulle? Väitän, että tuolla ulkona on paljon parempia... blaa blaa blaa

Tuossa mielestäni oli se miina, jonka Minna itse itselleen asetti. Siinä välissä tuli vain tarkentava kysymys. Jos potentiaalisen myyntijohtajan tuoma lisäarvo on se, että palkkaa kavereitaan, en pidä tätä kovin vakavastiotettavana hakijana hommaan.
 

Brunner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kingston Frontenacs
kun haetaan noinkin korkeaan virkaan. Normaaleihin työhaastatteluihin tätä on turha verrata.

Tuskin siellä nyt ketään mihinkään virkaan oltiin haastattelemassa.

Kyseisen tenttaussession nähneenä on pakko ihmetellä miten kaikki vittumaiset kysymykset oli leikattu nelikon naisiin ja saatiin heistä idioottimainen vaikutelma, kun taas jantterit pääsivät suhteellisen helpolla. Muistaakseni J.Tullilta ei esim kysytty mitään edes puoliksi vittumaista. Mitä olisivat huulipunapoika ja pullukka vastanneet käyttökate kyssäriin, herää kysymys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös