Hjalliksen Diili

  • 644 305
  • 2 034

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Ei kai ole käynyt mielessä, että tuollaisen nettisivun (domain) saa ihan kuka tahansa käsittääkseni hommata (jos on vapaana). Taitaa ihan reilu 50 euroa maksaa? Olisi vissiin Hämeenheimollakin ollut aikaa lunastaa nettiosoite itselleen, jos Kiinteistö Oy Sipoonranta on kerran perustettu vuonna 1993.

No joo, Ficoran (ent. Viestintävirasto) ehdoissa lukee, domainia haettaessa, näin:

Verkkotunnus ei saa perustua toisen suojattuun nimeen tai tavaramerkkiin. Varmista ettet loukkaa toisen suojattua nimeä tai merkkiä tarkastamalla alla olevat julkiset rekisterit, joita voi selailla ilmaiseksi.

Huomaa, että myös julkisyhteisön, valtion liikelaitoksen, itsenäisen julkisoikeudellisen laitoksen, julkisoikeudellisen yhdistyksen sekä vieraan valtion edustuston tai näiden toimielinten nimet sekä toiminimi- ja tavaramerkkilaissa tarkoitetut vakiintuneet nimet ja merkit ovat suojattuja.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Vaikea sanoa miksi PRH täsmensi asiaa myöhemmin, eikä latonut heti ensimmäisellä kerralla kaikkea tietoa tiskiin. Ehkä asiaa ei tiedusteltu oikealta henkilöltä, ehkä joku muu tiesi asiasta enemmän ja siksi myöhemmin täsmennettiin alkuperäistä lausuntoa.

Eiköhän noissa lausunnoissa ole käytännön tasolla kyse parista puhelinsoitosta. Ensin toimittaja on soittanut PRH:n lakimiehelle, joka on vastaillut kysymyksiin yleisellä tasolla, eikä ole fiksuna ihmisenä lähtenyt asiaa tutkimatta hirttäytymään mihinkään tiukkoihin kannanottoihin. Sitten kun on puhelun jälkeen kollattu paperit läpi ja/tai juteltu asiaa käsitelleen henkilön kanssa yms, niin on palattu asiaan. Tuskin tuossa sen monimutkaisempaa on taustalla. Yrityksiä perustetaan Suomessa yli 2000 kpl kuukaudessa eli olisi kai aika erikoista jos maasta löytyisi virkamies, joka olisi valmis kommentoimaan toimittajille ex tempore-pohjalta yksittäistapauksen rekisteröintiprosessia, vaikkei ole edes tod.näk itse siihen osallistunut.
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Pian mennään

Näin tulevan jakson alla palaan vielä nopeasti viikko sitten nähtyyn episodiin. Paljon hyviä kirjoituksia on aiheesta piisannut. Tämä onkin netin harvoja järkeviä keskustelufoorumeita. Eipä ollut toinenkaan jakso meiltä Arvoxin miehiltä vai pitäisikö sanoa pojilta kovin erikoinen ollut. Se, että markkinointisuunnitelma rajoittui vain logoon on hieman väärin näytetty. Enemmänkin logo oli tarkoitettu symboloimaan muutosta kohti aktiivisempaa, iloisempaa ja asiakaslähtöisempää tekemistä. Siihen olisi kuulunut kanta-asiakkaille suunnitellut alkuviikko lähdöt, joihin heitä olisi kirjeitse ja jopa soittamalla kutsuttu erilaisilla kampanjoilla. Näistäkin oli meillä paljon ideoita.

Hyvät ideat, joita oli oikeasti paljon hukkuivat suunnitelmassa sillisalaatin alle. Esitys ei Jethrolta ollut parasta. Siinä sanoman tiivistäminen epäonnistui täydellisesti. Meiltä oli näin jälkikäteen punainen lanka koko tekemisen ajan hukassa. Helenan analyysi hyvästä ideariihestä oli erittäin osuva. Jethro sai aikaan mukavan rennon ideoivan tunnelman aikaiseksi, mutta ideoiden jalostaminen unohtui. Esitys ei ollut myöskään niin hyvä kuin olisin häneltä odottanut. On todella viiltävä kaveri pienemmässä ryhmässä, mutta tuossa tilanteessa oli kamerojen takana rentous hukassa. Jehtron kunniaksi on sanottava vielä, että logoa on todella näkynyt ja ilmeisesti tulee näkymään myös jatkossa. Itse en eläessä olisi uskonut, että tuolla budjetilla ja aikataululla saadaan edes noin hyvää logoa aikaiseksi. Tuo diili oli Jethron neuvottelema. Oliko logon tekeminen alunperinkään järkevää on tietysti toinen asia ja keskittyikö homma siihen ihan liikaa..

Mitä tulee pudonneeseen Ariin. Oikeasti fiksu kaveri ja harmittaa, että hänestä tehtiin suurin konna Suomessa ikinä. En usko, että kaveri ihan tietoisesti tekeytyi toimittajaksi. Luulen tilanteessa tapahtuneen väärinymmärryksen. Ari on ammatiltaan konsultti/yrittäjä, siilloin töitä tehdään yleensä yksin. Tässä formaatissa, se oli Arin heikkous.

Naisten kunniaksi on sanottava, että vaikka idea ei ollut haetun kaltainen hullu ja innovatiivinen se esitettiin varsin hyvin, eikä virheitä tapahtunut. Ansaittu voitto ehdottomasti.

Tänään mennään taas ja lujaa. Taitaa sääntöjen kanssa tulla taas ongelmia. :)
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kiitokset Kiekko-Antille kommentoinnista tähän ketjuun. On ihan mielenkiintoista lukea tarinaa vähän noiden tapahtumien taustaltakin, koska on ihan selvää että tällaisessa ohjelmaformaatissa ei näytetä ihan kaikkea mitä sieltä oikeasti tapahtuu ja paljon olennaisiakin asioita jää varmasti näyttämättä. Toivottavasti kirjoittelet tänne jatkossakin vähän "inside-tietoa" ja pidät meidät ajan tasalla, ja tämähän tarkoittaa myös sitä että toivotaan että olet pitkään mukana kisassa!
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Joo, mukavaa saada tätä sisäpiiritietoa. Kaikkihan sen tietävät että noita jaksoja leikataan ja maustetaan vähän miten sattuu.

Teasereista päätelleen miehillä ei mene tänäänkään ihan putkeen. Taitaa velikullat hävitä kolmannen kerran ja sitten onkin jo pakko siirtyä sekajoukkueisiin :)
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Mielenkiintoista näkökulmaa tähän tehtävään antoi viime viikonloppuna Avalta tullut UK Diilin jakso, jossa oli täsmälleen sama tehtävä. Alkukin oli juuri samanlainen, eli Lontoon pörssistä lähdettiin.

Ja vittu äijät taas sooloilee. Toi Jetro on kyllä viimeisen päälle kauppamies. En ostaisi kaverilta asuntoa enkä käytettyä autoa. Juuri tuollaisia kusipäitä on välittäjien joukossa paljon. Kaunistelevat kohteita, suorastaan valehtelevat päin näköä ja venyttävät sääntöjä.

Onko se niin vitun vaikeaa tehdä diilit rehellisesti, eikä aina kusettaa? Oikea businessosaaminen on eri asia kuin tuollaiset kusettamisyritykset. Luetun ymmärtäminenkään ei taida olla ihan vahvimpia puolia. Veikkaan että Jarno tulee olemaan pitkällä. Luultavasti kaivoi juuri Jetron haudan ja vielä tahallaan.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvä Antti!

Asiallista vastausta Hjöördiksen kuumotusyrityksiin johtoryhmän edessä ja muutenkin teikäläisen positiivinen meininki erottuu kyllä edukseen miesten ryhmässä. Oikea meininki, odottelen innolla josko näkisi sut ryhmänjohtajana tossa vielä jossain jaksossa!

Toi Jethron meininki ei kyllä vakuuta, itse en tyypin kanssa tekisi bisnestä edes yhdestä tulitikusta. Toisaalla taasen Timon Jarnolle vittuilu syö miestä kotikatsomossakin ja se yksi miesten ryhmän tyyppi oli tänään taas ihan pelkkä statisti, en edes nimeä muista.

Mimmien ryhmä oli kyllä tyypillistä (sori vaan naiset) liian monien työpaikkojen naislaumaa: nainenhan on susi naiselle. Aluksi ollaan niin ulkokultaisia, mutta heti kun tulee paikka, lyödään puukkoa selkään ja syvälle. Nyt tuo syyn vierittäminen toisten harteille sentään nähtiin kameran edessä, mutta olisihan Harkimo voinut vielä hiukan lisääkin kuumentaa. No, ehkä ensi viikolla.
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Iirina sitten tippu, tätä Larissan olemassoloa en muistanutkaan vaikka kaikki jaksot tähän mennessä on katottu. Varmasti kuitenkin oikea valinta. Anttihan oli oikein liekessä Jarnon kaa tässä jaksossa, suurimman panoksen saitte aikaan miesten ryhmästä! Hyvät myös ilmeet takarivissä tuloksia jännittäessä:).

Täytyy myös mainita, että huvitti tämä Jethron käytettyjen nahkahousujen googlettaminen: "kehtaako tällasta edes kirjoittaa tänne googleen, aika kinkyä" tjsp. höystettynä helvetin enkelit -läpällä.
 
Viimeksi muokattu:

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
PERKELE! Kerrankin tilaisuus nähdä Diili ja sitten sekoitan alkamisajan. Voiko jakson katsoa jostain netistä?
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Antilla kyllä melkoiset tuuletukset kun tajusit että voititte. Niin sitä pitää, kyllä huomaa että jätkä on täysillä mukana tuossa hommassa eikä vain hiihtele perässä niin kuin jotkut muut tuolla tekevät. Jarnon kanssa teitte ylivoimaisesti parhaan työn miesten ryhmässä tänään.

Tuo Jethron kauppasysteemi oli kyllä jotain aivan helvetillisen epäselvää, eikö niissä säännöissä seisonut selvästi että joukkue joka käyttää ostoksiin vähiten rahaa voittaa? Miten tuota käytettyä rahaa vähentää tämä uudelleen myyminen ja takaisin ostaminen, ei voi käsittää.

Irina puhui melko lahjakkaasti itsensä ulos tuossa Hjalliksen edessä: "mä olen tullut tänne opettelemaan." Oli kyllä melko kovan luokan itsemurha tuossa kisassa, ei voi muuta sanoa. Jos olisi tuon repliikin saanut korjattua jollakin paremmalla, olisi luultavasti selvinnyt ja tämä näkymätön Larissa saanut lähteä. Oli myös melko katkeraa tilitystä tuossa lopussa, pisti naurattamaan: "Eipä tuo Hjalliksen tarjoama työpaikkakaan nyt niin houkuttelevalta vaikuta.."

Ei muuta kuin tsemppiä Antille, toivottavasti pysyt mukana vielä pitkään ja saamme kuulla raporttia!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Antilta ja Jarnolta hyvä suoritus tässä tehtävässä projektinjohtaja-nilkin dissauksesta huolimatta. Aika vastenmielisen oloinen nilkki tosiaan tuo Helmenkalastaja-klooni, on näköjään päättänyt että Jarno ei voi olla pätevä kun ei pidä kravattia kaulassa ja yrittää sysätä kaiken paskan Jarnon niskaan. Ja ihme itkua siitä että Jarno on tarkka säännöistä, joka helvetin tehtävässä on tullut palautetta siitä kun on yritetty milloin mitäkin filunkia joten eiköhän noiden herrojen kannattaisi pikkuhiljaa jo kuunnella sitä Jarnoa. Jethrolta taas ihan älytöntä porsaanreikien etsimistä tuollainen kuittien kanssa pelleily, ja sitten vielä aivan älyttömät selittelyt Hjallikselle. Tuo Jethro on kyllä melkoinen kauppamies niin hyvässä kuin pahassakin.

Naisten puolelta putosi minun mielestäni väärä henkilö, tuo Minna ei ole esittänyt oikein mitään muuta kuin tyhjää puhetta ja selkäänpuukottamista. Aika huvittavaa että juuri ehkä pahin selkäänpuukottaja alkaa arvostella muita samasta. Irina sen sijaan on vaikuttanut minusta tuon naisporukan pätevimmältä jäseneltä, joskin hänellä on paha tapa asioita turhankin suoraan siten että se ei välttämättä edistä ryhmähenkeä. Minä olisin kuitenkin nähnyt mieluummin tuon Minnan putoavan kuin Irinan.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Oli mielestäni melkoinen vääryys, että Hjallis tiputti Irinan eikä Minnaa. Minna johti joukkueen häviöön ja lisäksi puolustautui sillä kun naisten rivit ovat selkäänpuukotuksen takia rakoilleet jo heti alkumetreillä. Mitä vittua? Minna ja Heidihän sen selkäänpuukotuksen alotti heti ensimmäisessä tehtävässä!

Minna itse halusi ryhmänjohtajaksi ja epäonnistui tehtävässä eikä toki ota mitään vastuuta, muiden vika kun ryhmähenki on niin huono! Kyllä on kalsea nainen ja muodostavat Heidin kanssa jatkossakin kyllä melkoisen pahuuden akselin. Eipä käy kateeksi seuraavaa naisten joukkueen kipparia; helppoa ei tule olemaan varsinkaan vastoinkäymisien tullessa. Hjallis saatto tehdä naisille karhunpalveluksen jättäessään Minnan joukkueeseen. Toisaalta Hjöördis on myös saattanut funtsia, että Irinan kortit oli jo nähty ja hänestä ei ole voittoon, Larissalla on vielä potentiaalia (pakko olla kun mitään ei olla nähty) ja Minna tuo draamaa ja siten lisää katsojia ja viihdettä.

Myöskään miesten joukkueen Timosta en juuri välitä. Eikö tää sama jannu heti ekassa jaksossa ottanut Jarnon silmätikukseen kun Jarnolla ei ollut kravattia? Ainakin mä oon saanut Jarnosta ihan hyvän kuvan näiden jaksojen perusteella ja tänäänkin näytetyssä jaksossa teki hyvää duunia Antin kanssa. Ja hyvähän se on että miesten joukkueessa edes joku lukee niitä sääntöjä ja valvoo, että niitä noudatetaan. Jätkät on kuitenkin nyt joka tehtävässä onnistunut ryssimään jotain ja kyllä toi Jethron kikkailu oli todella naurettavaa. Ei ollut kovin yllättävää ettei mennyt Hjallikselle läpi. Voi ristus.

Antille tsemiä jatkoon, vaikka en uskokaan että ihan korkeimmalle pallille riittää kyvyt ja taidot. Kuitenkin Antista oon saanut sellasen kuvan, että kaverin kanssa on tosi kiva vääntää duunia ja muutenkin kannustavan olonen heppu. Lätkätermein: kova jätkä kohnottamaan ja tärkeä pukukoppipelaaja muttei kuitenkaan se sateentuoja. Tärkeä palanen joukkuetta kuitenkin.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Nyt, kun on pari jaksoa nähnyt tuota Jethron säätämistä, ei tee kyllä mieli ikinä käydä mitään kauppaa mistään kyseisen henkilön kanssa. Projektipäällikkö Timo vaikuttaa todella kusipäiseltä tyypiltä, mitä lie Jarno tehnyt hänelle. Säälittävää vittuilua sille ainoalle erilaiselle henkilölle ja projektipäällikkön roolissa pakoillaan itse täysin vastuuta. Mitä kaveri edes teki tehtävän aikana? Aijoo kantoihan Timo sitä levyä viimeiset 100 metriä. Huikea suoritus ja varmasti oli jo valmiiksi mietittynä vitunmoinen lista syitä erottaa muita porukan jäseniä.
Antin ilmeily johtoryhmän aikana oli todella koomista. Siis posiitivisessa mielessä. Huomasi sentäs, että siellä on joku tuosta miesporukasta tunteella mukana.

Naisten ryhmää ei kyllä voi sanoa tiimiksi sitten millään. Uskomatonta puukottelua aina tilaisuuden tullen. En nyt ihan tajunnut tuota Harkimon logiikkaa tuossa potkujen syyssä. Oppiminen on paha asia? Larissa tai mikä lie olikaan taisi avata ensimmäistä kertaa suunsa ohjelman aikana. Minnan selkäänpuukotus kommentit aiheuttivat lähinnä myötähäpeää. Taisi kyseinen naikkonen lyödä ensimmäisenä puukkoa tiimiläistensä selkään..

Toivottavasti Antti viitsit jatkossakin kommentoida jaksojen tapahtumia tänne. Sisäpiirintietoa lukee hyvinkin mielellään :)
 
Naisista olisi projektipäällikkö saanut lähteä. Ei esittänyt mitään hyvää tänäänkään ja pakoilee ainoastaan vastuuta plus lisäksi syyttää muita häntä kohtaan kohdistuneesta selkäänpuukotuksesta, vaikka todellisuudessa muija itse on ollut pahin piru päivästä yksi lähtien yhdessä sen vaalean haahkan kanssa.

Miehistä tänään projektipäällikkönä toiminut Timo(?) vaikuttaa myös varsinaiselta nilkiltä. Pelkkää vastuun pakoilua häneltäkin. Paras esimerkki se kun Jethro keksi kiertää sääntöjä ja siinä sitten joukolla mietittiin miten tehdään. Projektipäällikkö lopulta päättää, että tehdään näin miten Jethro sanoo. Ja heti perään toteaa, ettei hän ole vastuussa tästä. Eli jätkä seivaa vain omaa pesäänsä jatkuvasti. Todella hyvä päällikkö siis, not. Muutenkin vastenmielinen kaveri.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Täällä on tullut myös kaikki jaksot katsottua. Hjallis on aina ollut Jokereita johtaessaan epäjohdonmukainen ja näiden tiputusten jälkeen, varsinkin tämän viimeisen, se on tullut osoitettua jälleen kerran.

En kyllä ymmärrä yhtään millä syillä Irina tiputettiin, mutta tämä Minna, joka ei ole saanut mitään muuta aikaan kuin vihamiehiä ja hävinnyt projektijohtajana kilpailun, niin hän sai jäädä?

Eihän se nyt ole mikään tiputtamisen syy jos on tullut hakemaan myös oppia tuolta kisasta vaan se kertoo siitä, että on halukas ottamaan vastaan ja oppimaan asioista. Mielestäni tämä on vaan hyvä merkki ihmisessä, sillä kukaanhan ei ole täydellinen. Missään vaiheessahan Irina ei sanonut, että tuli opiskelemaan ammattia vaan oppiminen ja kehittyminen on ihmiselämässä yksi perusarvoista.

Toisaalta ymmärrän Hjalliksen kohdalla tämän sillä hänhän ei ole oppinut ainakaan 20 viimevuoden aikana yhtään mitään vaan tekee samat virheet vuodesta toiseen!

Antilta hyvää peliä sekä selkärankaisesti puolustit Jarnoa kun muut puukotti selkään (näköjään myös miehet osaa). Jethro on ihan supliikki kaveri ja varmasti myös ihan osaava, mutta myyntijohtajana ei voi käyttäytyä noin lapsellisesti.

Sitten tämä Andre Wikström? Huh, huh mikä jätkä. Hänestä näkee jo ensi silmäyksellä, että ei ota mitään vastuuta mistään ja laistaa jokaisesta asiasta jos vaan pystyy. Yrittää näyttää viisaammalta kuin on ja hän on sellaisen henkilön ilmentymä joka ottaa kaiken kunnian itselleen tekemättömistä -tai muiden tekemistä töistä.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Täältäkin propsit Antin kommentoinnille.

Tämän iltaisessa jaksossa miehet kyllä veivät naisia selkeästi. Miesten tekemisessä oli hyvää meininkiä alusta lähtien, vaikka itse en tästä Timosta pomona pitänytkään. Hän selkeästi pönkittää vain omaa asemaansa, eikä pelaa joukkueena laisinkaan.

Itsekin olen sitä mieltä, että Minnan olisi kuulunut pudota naisten puolelta. Hän oli vastuussa tehtävän onnistumisesta ja voitto jäi lopulta tuosta puuttuvasta VHS-elokuvasta kiinni. Tuntui jotenkin siltä, että hän olisi luovuttanut elokuvan metsästyksen vähän turhan helpolla. Toisekseen hänestä on saanut kyllä melkoisen itsekkään kuvan.

Mielenkiinnolla kuitenkin kohti seuraavia jaksoja.
 

Rodion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kakun kasvattajat. Sympatiat kakun jakajille.
Jehtron kunniaksi on sanottava vielä, että logoa on todella näkynyt ja ilmeisesti tulee näkymään myös jatkossa. Itse en eläessä olisi uskonut, että tuolla budjetilla ja aikataululla saadaan edes noin hyvää logoa aikaiseksi.

Kiitos vahvistuksesta etten ihan omia muistellut logon näkymisen suhteen.

Toisaalta tuosta logoasiasta on meilläkin noussut jo pienimuotoinen lentävä lause, eli siitä huolimatta mikä on projektin scope, fiilistellään sillä miten mennään asiakkaalle kertomaan projektin lopussa: "noniin, tässä tää nyt sitten on tää teidän uusi logo, tehtiin sitä vähän pulleempi ja veikeempi". Ja hauskaa on.

"Tarinoita kameran" takaa kuullaan mielellään sen mitä säännöt antavat myöden ja mielellään ei mitään paljastuksia ennen jaksojen loppumista telkkarissa...

Pisteet tuosta, että olit kyllä mukana johtoryhmässä fiiliksellä etkä rautakanki paidan sisässä.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Toivottavasti Antti et pistä itseäsi kuseen näillä kommenteilla joita lukee mielenkiinnolla, eikös teillä ole aika tiukat NDA:t ohjelman suhteen? Toki nyt olet kommentoinut vain sellaista joka on jo tullut ulos mutta taustatiedon kertominen saattaa olla liikaa jollekkin.

Mutta isot pisteet sulle tosta suoraselkäisyydestä, tämän iltaisen perusteella sinä ja Jarmo olette ainoat miehet tuolla.

Timo vaikuttaa aika nilkiltä kaverilta, täysi turisti tuossa tehtävän alussa eikä osoittanut mitään johtajuutta. Lisäksi paskan puhuminen Jarmosta oli aika naisellista touhua, sanoisi edes suoraan päin naamaa. Ei riitä kassit siihen. Ellei sitä ole leikattu pois. Siis paskanpuhumista.

Jethro on kyllä kaikkien käytettyjen autojen myyjien stereotypia, vittu mikä kaveri. On varmasti hyvä myymään asuntoja mutta tuollaiselta tyypiltä en ostaisi mitään enkä usko että Hjallis haluaa tuota helppoheikkiä johtamaan myyntiä.

Sitten on se yksi tyyppi joka vaikuttaa kaikkien jees jees -tyyppien ja perskärpästen äidiltä. Tai isältä. Totaalinen turisti joka ei tee muuta kuin beesaa Timoa ja Jethroa.

Tämän perusteella veikkaan Jarmoa voittajaksi, tietämättä enempää voisin kuvitella että Antti joutuu paskanpuhumisen kohteeksi Timon tai Jethron suunnalta ja tie voi stopata siihen. Toivottavasti olen väärässä.
 

Mr.Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flopit
Itseäni ihmetytti se että tuota puuttuvaa Top Gunia ei nostettu mitenkään esille johtoryhmässä. Vaikuttivat naiset luovuttavan aika helpolla ja mielestäni henkilö joka oli vastuussa tuon leffan hankkimisesta olisi pitänyt grillata kunnolla siitä mitä asian eteen teki.

Irina oli kyllä vastenmielinen tyyppi ja mielestäni oikea henkilö lähti. Ei ollut Minnassakaan kehumista, mutta jotenkin olen itse saanut sellaisen kuvan että tuo Irina oli yksi pahimmista selkäänpuukottajista ja suojeli vain omaa persettä koko aika.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ihme sähläystä äijiltä taas. Miksi pitää yrittää löytää noita porsaanreikiä ja yrittää kaikin mahdollisin keinoin pyrkiä eteenpäin? Kyllä maalaisjärjenkin mukaan tuo kikkailu on väärin, luulisi nyt kahden kuitin olemassaolo myös nostavan tuotteen lopullista hintaa. Sitten vielä projektipäällikkö jaksoi sättiä Jarnoa siitä, että hän yritti pitää säännöistä tiukasti kiinni. Näköjään siellä on jo päätetty kenestä ei pidetä.

Naisten leirissä tuo touhu vaikutti aika surkuhupaisalta. Minna tuntui pahimmalta selkäänpuukottajalta ja mitä hän tekee johtoryhmän edessä? Syyttää muita hänen selkäänsä puukottamisesta ja pitää itseään ryhmän ainoana uhrina. Tosin Hjallista ei voi hirveästi syyttää Irinan pudottamisesta, sen verran heikko esitys tuossa "putoamistaistelussa". Ja kuka oikein on Larissa? Ensimmäisen kerran bongasin mimmin vasta nyt johtoryhmän edessä.

Oma veikkaukseni on, että joko Antti tai Jarno tulee olemaan kahden viimeisen mieskisaajan joukosta. Molempien en usko olevan, sillä eiköhän toinen joko ryssi (mahdollisesti ryhmänjohtajana) tai juonita pihalle. Naisista Katariina ja Heidi saattavat myös mennä pitkälle tässä kisassa. Heidi tuntuu osaavan juonittelun sen verran hyvin ja rehellisesti sanottuna Katariina näyttäisi olevan pätevin noista.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Hieman oli minunkin mielestä prioriteetit vituillaan tuossa pudotuksessa. UK Diilissä samassa tehtävässä lähti se henkilö, joka oli vastuussa puuttuvan tuotteen hankinnasta. Lisäksi rangaistus puuttuvasta tuotteesta oli suurempi kuin mahdollinen arvo + 20%. Kuka vittu maksaa Top Gun videosta 10€, kun special edition kahden levyn DVD:n saa samalla hinnalla?

Antilla ja Jarnolla hyvät fibat tässä jaksossa. Periaatteessa kaksi todella vastakohtaa mutta kemiat toimivat. Muut miehet keskittyivät lähinnä todella toisarvoiseen toisten mollaamiseen.

Naiset ovat naiset. Kuten Hjalmari sanoi, niin tuollainen akkalauma on jokaisen johtajan painajainen. Stab stab stab.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Kuka vittu maksaa Top Gun videosta 10€, kun special edition kahden levyn DVD:n saa samalla hinnalla?
Ehkäpä juuri se, jolla on VHS vaan ei DVD-soitinta. Kyllähän nämä videot alkavat olla DVD:tä kalliimpia, koska niiden valmistusmäärät ovat niin pieniä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikutti vähän hölmöltä tehtävältä, mutta olikin oikein toimiva ja mielenkiintoinen.

Kiekko-Andyn tuska ja sen vaihtuminen tuuletteluksi oli loistomatskua boardin edessä.

Jethro on ihan tool, mutta helkkarin viihdyttävä ja on ehdottomasti hyvä mauste ohjelmaan.

Tämä v***n Timo on kyllä raivostuttava. Tuollanen klassinen sihteeri eli pelkkä kynänpyörittäjä ja paperinsiirtelijä. Toivottavasti kämmää oikein kunnolla jatkossa.

Taas oli loppu aivan liian laimea. Vähän Hjallis siinä tylyttää koko lössiä, sitten käskee valitsemaan pari tyyppiä mukaan ja potkut melkein samaan syssyyn.

Naiset on kyllä oma rotunsa. Halailua ja "olet ihana"-shittiä kuiskitaan ja sitten suoraan katkeraan tilitykseen autossa. Ei tietenkään yllätä yhtään ketään.

MACK
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Hieman oli minunkin mielestä prioriteetit vituillaan tuossa pudotuksessa. UK Diilissä samassa tehtävässä lähti se henkilö, joka oli vastuussa puuttuvan tuotteen hankinnasta.

Samaa mieltä, kyllä Minnan olisi ehdottomasti pitänyt tippua. Hän mokasi täysin ja jos annetaan ohjeistus ostaa 10 tuotetta, niin minusta tuossa ei edes pitäisi laskeskella mitään prosentteja vaan kylmästi projektipäällikkö ulos.

Esimerkki: Annan toimeksiannon alaiselleni ostaa asiakkaalle hänen tilaamat 10 käytettyä autoa (eri malleja) mahdollisimman halpaan hintaan, annan hänelle tiedot ja aikataulun (tiukka asiakkaan vaatima death line) sekä budjetin. Aikataulun päättymisen jälkeen alainen tuleekin sitten kertomaan, että sai ostettua asiakkaalle 9 autoa. Veikkaan, etten ihan hyvällä katsoisi tässä tilanteessa alaistani kun asiakas soittaa minuutin päästä autoista ja joudun kertomaan hänelle, että 9 saatiin, voi olla, että olisi entinen asiakas.

Tämä ohjelma on myös osoittanut sen, että kaikenmaailman säätäjää liikemaailmassakin puuskuttaa menemään ilman mitään taitoja ja ainoastaan KTM:n paperit kourassa. Minulle se on kyllä ollut jo selvää ja lähtien ihan siitä, että isojenkin yritysten korkeassa asemassa olevat päättäjät ovat kyvyttömiä vastaamaan puhelimeen, soittamaan takaisin, pitämään kiinni sovituista asioista tai edes lähettämään sähköpostia. Nämä asiat ovat siis varmaankin tärkeimpiä ja myöskin helpoimpia asioita liiketoiminnassa, mutta silti niin vaikeita.

Ei tarvitse mennä kuin autokauppaan, niin siellä on joku vanha jarru, jolla ei ole edes alkeellisimpia esiintymis ja asiakaspalvelutaitoja ja sellaiselta pitäisi sitten ostaa kallis auto.

Ohjelmasta vielä, niin arvostan Jarnoa ja juuri sitä, että hän huolehtii toimimisesta oikein ja sääntöjen mukaan. Silti en tiedä palkkaisinko itsekään häntä, sillä ulosanti ja myös ulkoinen olemus on tärkeitä asioita myyntityössä. En siis tarkoita sitä, että pitää olla niin kuin kaikki muutkin ja kravatti kaulassa. Kauluspaita ja pikkutakki riittää.

Ohjelmaan haki 500 henkilöä ja en ymmärrä miten Hjallis on onnistunut kaapimaan tällaisen poppoon kasaan, enkä pysty uskomaan, etteikö siellä olisi ollut parempiakin ehdokkaita tähän työhön. Niin onnettomia suurin osa näistä kilpailijoista on!

Noh, Hjallis tulee saamaan varmasti oikeanlaisen "Virmasen" tähänkin toimeen.

Itseasiassa en edes miettisi näistä kilpailijoista ketään muita tuohon työhön kuin Anttia ja Jarnoa, he ovat ainoat kartalla olevat hakijat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös