Euro71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
Kyseessä oli tosiaan kevät 2000 ja tuo pitkäksi venynyt ottelu oli Kärppien ja TPS:n B-nuorten ensimmäinen finaaliottelu. Pääasiassa ikäluokat 1982-83 olivat jäällä eli Kärpiltä Saarenheimon Peki, Jokisen Jussi, Pitkänen jne. ja olisiko maalissa sitten ollut Rinteen Peksi (sitä en muista). Tepsillä pelasi puolestaan mm. Mikko Koivu eli kovia tekijöitä oli jäällä.
Heheh, siellä on kyllä ollut kovat joukkueet vastakkain :D Mutta oletko varma, että tuo on ainoa tuollainen "myöhästynyt" ottelu? Varmaksi en mene väittämään, mutta omissa hatarissa muistikuvissa on 2000-luvun liiga-ajan puolelta jokin venynyt junioreiden matsi Raksilassa, jossa tosiaan junnut saattoivat vähän olla hämillään pelatessaan miltei täydelle katsomolle. Mutta ei kannata mun muistikuviin luottaa, ehkä se tosiaan oli tuo ottelu.

EDIT: Sitä tavallaan tuntee olonsa tosi vanhaksi, kun ajattelee, että on nähnyt vaikkapa Jokisen tai Rinteen junnumatsissa, mutta sitten kun oikeasti alkaa muistelemaan asiaa, niin hoksaa, että junnuhan sitä oli siihen aikaan itsekin :)

Tuo myöhästynyt ottelu oli puolestaan Kärppien ja Sportin karsintaottelu tai miten ikinä silloin systeemi menikään. Sarjan voittaja eli Kärpät kuitenkin tuon jälkeen kohtasi Pelicansin muistettavin lopputuloksin.
:'(

Itselle muistettavin ja ylivoimaisesti ikävin tapahtuma on Raksilassa ollut Matti Veivon viimeinen ottelu. ... Pelin jälkeisessä radioidussa lehdistötilaisuudessa Kärppien silloin päävalmentaja Pasi Mustonen sanoi, ettei koskaan ole ollut jääkiekkopelin jälkeen niin paska fiilis, vaikkei siinäkään vaiheessa vielä tiedetty lopullista tuomiota. Veivon vaimo sattui siihen aikaan olemaan koulussamme sijaisopettajana, eikä häntä seuraavana päivänä eikä vähään aikaan näkynyt töissä. Oli synkkiä aikoja.
Tälle kyllä iso surunaama. Hirveän surullinen tapaus :'(
 
Koolla on väliä - K niin kuin Kulta! K niin kuin Kärpät! - https://bit.ly/2D68ZsU

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
Heheh, siellä on kyllä ollut kovat joukkueet vastakkain :D Mutta oletko varma, että tuo on ainoa tuollainen "myöhästynyt" ottelu? Varmaksi en mene väittämään, mutta omissa hatarissa muistikuvissa on 2000-luvun liiga-ajan puolelta jokin venynyt junioreiden matsi Raksilassa, jossa tosiaan junnut saattoivat vähän olla hämillään pelatessaan miltei täydelle katsomolle. Mutta ei kannata mun muistikuviin luottaa, ehkä se tosiaan oli tuo ottelu.
Kyllä edelleen väittäisin että se oli nimenomaan tuo matsi. Katsomot olivat tosiaan ratkaisuvaiheessa jo täynnä. Oli lauantaipeli ja tuo junnumatsi kesti reilusti yli viiteen. Varmaksi en osaa kyllä sanoa että on ainoa tapaus, mutta ainakin ainoa jossa itse olen ollut paikalla :)

Tälle kyllä iso surunaama. Hirveän surullinen tapaus :'(
Vähän tuon jälkeen samana syksynä taisi käydä vielä sellainen tapaus, että Kärppien fanibussi jollain fanimatkalla (saattoi olla Itä-Suomeen suuntautunut, en ole ihan varma) joutui onnettomuuteen, jossa bussin kuljettaja menehtyi. Nämä tapaukset vaikuttivat myös itse joukkueen otteisiin. Siitä vielä vuosi eteenpäin, niin tuli konkurssia sun muuta. Jos ei koko divaritaival ollut mitään riemukulkua, niin nuo ajat olivat erityisen synkkiä.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

LarZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mitkä tapahtumat hallilla palstaveljillä on jääneet parhaiten mieleen pelitapahtuman ulkopuolella?

En vuotta muista mutta playoffs aika oli menossa. Ovien avautumista odotettiin ja jääpallokentällä hallin vieressä oli menossa finaaliottelu. En muista miten siinä kävi, mutta hallilla oli menossa C-nuorten playoffs peli jonka Kärpät voitti. Peli venyi sen verran pitkälle että taisi alkulämmittelyn alku venyä. Katsomot olivat lähes täynnä kun C-pojat ratkaisi ottelun jatkoajalla. Varmasti unohtumaton tunnelma pojille. Mitähän ikäluokkaa kyseiset C-junnut olivat.

Toinen lähiaikojen tapahtuma on kun erätauolla soitettiin Yön Kiitos ja kunnia, pelipäivän aamunahan tuli tieto Ollin poismenosta. Hieno ele hallin musiikkivastaavalta.
En tiedä onko sopiva tarina tähän liittyen mutta itselläni on hallin pelitapahtuman ulkopuolelta seuraava kokemus.

2015 finaalit, game 7 ja peliä katsomassa EF katsomossa. Peli eteni jatkoajalle 1-1 tilanteessa ja ei vaan pystynyt sitä jännäriä katsomaan. Jatkoajan erätauolla päätin jäädä vielä yhdelle oluselle ja menin pihan puolelle tupakoimaan. Kaverit menivät takaisin katsomon puolelle jännittyneinä. Siinä kun siemailin olutta ja katselin taivaanrantaa ajattelin että mitenköhän tässä käy. Samalla hetkellä sisäpuolelta kuului meteliä ja ajattelin että joku jäähy tms tuli. Sitten alkoi paukkua, raketit nimittäin suhahti vierestä taivaalle ja maalilaulu rupesi soimaan. Siinä hetkessä tajusin että mestaruus tuli ja juoksin siinä tunnetilassa tuoppi kädessä hallin sisälle kunnes järjestyksenvalvojat ottivat kiinni :D Verkkokalvoille on piirtynyt pelikellon aika 81:00 ja lentäneet varusteet jäällä. Uskomaton fiilis silti vaikka missasinkin.

Oli ensimmäinen kerta kun game7 finaalia olin katsomassa paikanpäällä. 2014 jäin ilman lippuja vaikka olin Raksilan Prisman jonossa ensimmäisenä. Siitä opiksi ottaneena hankin liput netistä seuraavana vuonna.

Voi sitä kuittailun määrää mitä saa kuulla vielä tuosta 2015 finaalista. En siis nähnyt kun Aho teki ratkaisevan maalin ja olin kuitenkin niin lähellä. Kärppiä olen seurannut kaudesta 1997 asti ja vielä odottelen sitä että joskus näkis mestaruuden ratkeamisen paikanpäällä. TV:n välityksellä on nähty useampiakin ja mukavia hetkiä toki nekin.
 
”Vallin tekee loistavan nousun” 11.4.2004

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Silli menee jos on leftejä!
Itselle muistettavin ja ylivoimaisesti ikävin tapahtuma on Raksilassa ollut Matti Veivon viimeinen ottelu. Ei siis varsinaisesti puhuta pelitapahtuman ulkopuolisesta asiasta, eikä mikään tuskaisinkaan Kärppien tappio ole ollut yhtään mitään noiden tuntemusten rinnalla. Tuo tapahtui syksyllä 1992 tavallisessa divariottelussa Kalajoen Junkkareita vastaan. Kärpät oli ottelussa täysin ylivoimainen, vaikka Junkkaritkin oli siihen aikaan suht nimekäs joukkue (eräs Kari Jalonen mm. pelasi Kalajoella tuolloin) ja johti ties kuinka monella maalilla. Yhden maaleista teki juurikin Veivo, kunnes muistaakseni 2. erässä sitten joutui laidassa takaapäin suoritetun taklauksen kohteeksi. Taklaus ei siihen aikaan näyttänyt mitenkään epänormaalilta (selästä taklaamiseen ei vielä tuohon aikaan puututtu kuten nykyään, ja Junkkareiden pelaaja sai ainoastaan 2 min jäähyn), mutta muistan kuinka Veivo jäi kaupungin ja palolaitoksen puoleiseen kaukalon nurkkaan makaamaan liikkumatta selkä kentälle päin. Muiden kentällä olleiden Kärppäpelaajien reaktio ja käsimerkit vaihtopenkille kuitenkin kertoivat että taisi käydä pahasti. Jonkin ajan kuluttua Veivo hilattiin varovasti jäätä pitkin päädystä ulos, ja peli pääsi jatkumaan. Olin 14-vuotias enkä oikein mistään (silloinkaan) mitään ymmärtänyt, mutta jotenkin sitä aavisti että nyt ei ollut mikään normaali loukkaantuminen, ja samoin tuntuivat kaikki muutkin tilanteen nähneen, sillä erätauolla hallin käytävillä ei puhuttu muusta kuin tuosta tilanteesta.

Pelin jälkeisessä radioidussa lehdistötilaisuudessa Kärppien silloin päävalmentaja Pasi Mustonen sanoi, ettei koskaan ole ollut jääkiekkopelin jälkeen niin paska fiilis, vaikkei siinäkään vaiheessa vielä tiedetty lopullista tuomiota. Veivon vaimo sattui siihen aikaan olemaan koulussamme sijaisopettajana, eikä häntä seuraavana päivänä eikä vähään aikaan näkynyt töissä. Oli synkkiä aikoja.
Lainausta lyhensin olennaiseen koskien omaa tekstiä;
Paikalla olin myös katsomassa tätä matsia ja taklaus ei sinällään ollut paha eikä törkeä vaan sattui harmillisesti just laidan vieressä ja pahasti.
Matti Veivo pelasi edellisen kauden Junkkareissa josta lähti takaisin Ouluun, monen kalajokisen mm. taklaajan kanssa juttelin sillon muinoin eikä kukaan oikeen voinut käsittää tapahtumaa ja vähiten juuri taklaaja joka oli erittäin pahoillaan tuohon aikaan ns. normi taklauksesta. (nimeä en tässä mainitse)
Ennen tätä olin ihan skidinä kattomassa Raahessa ulkojää matsia (en muista ketä siellä pelas) mutta kiekko tuli yli laidan ja suoraan Hannu Lassilan isää päähän.
Hän jatkoi kuitenkin pelin kattomista mutta menehtyi myöhemmin johonkin aivoverenvuotoon tms.
Tässä pahimmat ja parhaimmat tietää kaikki...

Edit;
Junkkareissahan tuohon aikaan pelas jotain siihen aikaan neverhöördejä kuten Kari Jalonen, Tapio Levo, Tony Arima, Jan Jasko, Robert Pukalovic, Roni Mesikämmen etc...
 
Viimeksi muokattu:
"His 14 goal effort in a 23-2 victory over the Yukon Team from Dawson City, on 7 February 1905 for the Stanley Cup, the most lopsided playoff game in Stanley Cup history."

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Muistasko muut kun Kärpät divarissa johti 19-0 ( oisko ollut Hjk) mokke pois ja peli päättyi 19-1 ..

Kupiaisen taklaus Veivoon on silti sykähdyttävin ja pelottavin tapahtuma.

Iiro Itämies sai lämmittelyssä kiekon kurkkuun, sekin oli pelottava tilanne.

Tääki jääny mieleen. joku harkksmatsi divarissa Sporttia vastaan. #9 Jokiharju ampu b) kaaren päältä selvän maalin, mutta osmo Ohenoja ei tietenkään nähny ja videoita ei ollu.. kohta tuli 2-1 hyökkäys ja venäläinen Oleg Yashin pisti lätyn ja ” Jopo” iski sitten maalin. otti kiekon ja vei sen päätuomarille.
 
Viimeksi muokattu:
81-04-05-07-08-14-15-18

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Alla kokoonpano, jolla Kärpät lähti vierasotteluun TPS:ää vastaan tasan 10 vuotta (huomenna) sitten. Voitaneen sanoa, että eteenpäin on menty - vaikka kyllähän tuossakin matsissa muutama kulttihahmo petopaidassa esiintyi:

Kärpät 3.12.2009:

Kristian Kuusela - Pekka Saarenheimo - Pavel Rosa
Juho Jokinen - Teemu Aalto

Kimmo Koskenkorva - Mika Viinanen - Lukas Kaspar
OP Grönholm - Dmitri Yushkevich

Tomi Pekkala - Juha Kiilholma - Juho Keränen
Ilkka Mikkola - Oskari Korpikari

Vesa Viitakoski - Veikka Karppinen - Mikko Alikoski

Petri Koivisto (Tuomas Tarkki)

Keskushyökkääjille erityinen maininta.

Päävalmentajana Matti Alatalo.

Ottelu päättyi TPS:n 5-3 -voittoon.
 

Ränse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
Tuli hieman oksennusta suuhun kun katsoi tota kokoonpanoa. 10v sitten oli kyllä synkkää aikaa. Tulikos tolla kaudella vielä Tenkrat ja joku muukin Tshekki vielä remmiin mukaan, vai oliko Tshekkiketju vasta seuraavalla kaudella?
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
2010-11 oli se kamalin kausi kyllä. Puistattaa ihan muistella.

Kauden alussa saapuneet vahvistukset olivat Kamil "liian hyvä liigaan" Kreps, Marko Luomala, Vladimir Sicak, Jonathan Hedström, Toni Mäkiaho ja joku saatanan Ville-Matti Koponen. Edelliskaudella flopanneista paluumuutajista Saarenheimosta ja Koskenkorvasta ei tietystikään oltu päästy eroon. Noista Luomala, Hedström ja Mäkiaho poistuivat aika nopeasti (kuten myös Haapakoski valmentajan paikalta) ja siitähän se sirkus vasta alkoi. Rosa palasi Sveitsin lainalta vailla minkäänlaista motivaatiota pelata Kärpissä ja sai tosiaan kavereiksi Tenkratin ja Ivan Humlin kauden aikana. Myös Martin St. Pierre kävi kääntymässä ja vaikutti aluksi erinomaiselta pelimieheltä, kunnes huomasi että ei tästä mitään tule ja löi homman läskiksi. Puolustukseen tuli kesken kauden lisää Tsekkiläisiä eli Jan Snopek, ja vaikka ei ollut kummoinen pelimies hänkään, niin oli selvästi parempi kuin toinen kesken kauden tullut "pakkivahvistus" Timo Helbling. Puolustuksessa oli muutenkin Joni Liljebladia, Juho Jokista ja Teemu Metsoa, joihin verrattuna Ylösen Anttikin oli kuin Bobby Orr. Ei helvetti, pakko lopettaa tähän.

Jotenkin kummassa tuollakin kaudella selvittiin kuitenkin sääleihin saakka, jossa Blues lopetti meidän kärsimykset ja eteni lopulta jopa finaaliin.

Seuraava kausi 2011-12 ei menestyksen puolesta ollut juurikaan sen parempi, mutta silloin oli jo jonkinlainen punainen lanka löydetty.

edit. Kiitos korjauksesta @Beukeboom, muistelin että Mäkkäri olisi ollut kauden alusta saakka mukana. Noista Laserin miehistä Espoosta tullut Ståhlhammar taisi olla ihan kohtuullinen pelaaja. Siinäkin tosin oli jotain sellaista että ei mies olisi halunnut edes Kärpissä pelata, vaan oli tullut pelaamaan ihan vaan Mestis-kiekkoa Ouluun.
 
Viimeksi muokattu:
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Toni Mäkiaho ja joku saatanan Ville-Matti Koponen.
Mäkkäri saapui punaisineen hanskoineen kesken kauden pätkäsopparilla (jota ei jatkettu), ja Koponen nostettiin Kiekko-Laserista kesken kauden koska, noh, joukkueen kokoaminen meni ihan päin metsää. Sama rooli oli Tomi Ståhlhammarilla, Riku Toivolla ja Iiro Memosella.

Kauden aikan Kärpissä pelasi kaiken kaikkiaan kuusi tsekkiä, ja St Pierre kävi dominoimassa (Jumprussa). Helbling ansaitsi oikeastaan oman muistoketjunsa - kova yritys, rajalliset taidot.

Tuon kauden 2010-2011 onnistuneisiin voitaneen laskea edellisen kauden A-junioreiden Suomen mestarit, jotka alkoivat ottaa jalansijaa liigassa. Junttila, Körkkö, Niemelä, Komulainen, Donskoi, Salomäki jne.

Voitaneen sanoa, että aikuisten miesten konttaus tuli hyvään aikaan nuorison kannalta, portit liigaan olivat auki.
 

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
"Jos ei uskalla pellaa nii ei tarvi pellaa ollenkaan" -Juhamatti Vallinille hetki ennen mestaruusmaalia kun Arska nakkasi kiekon vaihtoaitioon.

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: PELATAANKO VAI EI!?
Tää lienee ehkä oikee ketju tälle kyssärille.

Ostin tuossa liput tuonne kevään Leijonien Tanska-matsiin joka pelataan Kuopiossa ja päähäni pälkähti kysymys. Onko Leijonat ikinä/milloin viimeksi käynyt pelaamassa maaottelua Raksilassa? Ja ketä vastaan? Viime vuosina siellä on Kärppien pelit mennyt pitkälle kevääseen, mutta näin ei ole kuitenkaan kai aina ollut?
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

Skruf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kärpät
Tää lienee ehkä oikee ketju tälle kyssärille.

Ostin tuossa liput tuonne kevään Leijonien Tanska-matsiin joka pelataan Kuopiossa ja päähäni pälkähti kysymys. Onko Leijonat ikinä/milloin viimeksi käynyt pelaamassa maaottelua Raksilassa? Ja ketä vastaan? Viime vuosina siellä on Kärppien pelit mennyt pitkälle kevääseen, mutta näin ei ole kuitenkaan kai aina ollut?

Ainakin kerran on käyneet pelaamassa Tsekkiä vastaan.
 
Huomioimatta jätetty sisältö

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tää lienee ehkä oikee ketju tälle kyssärille.

Ostin tuossa liput tuonne kevään Leijonien Tanska-matsiin joka pelataan Kuopiossa ja päähäni pälkähti kysymys. Onko Leijonat ikinä/milloin viimeksi käynyt pelaamassa maaottelua Raksilassa? Ja ketä vastaan? Viime vuosina siellä on Kärppien pelit mennyt pitkälle kevääseen, mutta näin ei ole kuitenkaan kai aina ollut?
Tätä ei ehkä ihan voida laskea maaotteluksi, mutta eihän tätä voi olla mainitsematta historiaketjussa, kun puhutaan Leijonista ja Raksilasta.

 
Jos ei huijaa, ei halua voittaa.

Finnstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tästähän se löytyi sopiva ketju mieltäni askarruttaneelle kyssärille. Kaudella 07-08 Kärpissä pelasi ihan kelpo pelimies nimeltään Ondrej Kratena. Kyseinen kausi jäi miehen ainoaksi Tsekin ulkopuolella. Miksihän näin? Onko tietoa eikö viihtynyt Oulussa esim kielimuurin takia?
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United
Tää lienee ehkä oikee ketju tälle kyssärille.

Ostin tuossa liput tuonne kevään Leijonien Tanska-matsiin joka pelataan Kuopiossa ja päähäni pälkähti kysymys. Onko Leijonat ikinä/milloin viimeksi käynyt pelaamassa maaottelua Raksilassa? Ja ketä vastaan? Viime vuosina siellä on Kärppien pelit mennyt pitkälle kevääseen, mutta näin ei ole kuitenkaan kai aina ollut?
Olin joskus kattomassa peliä Suomi-Latvia raksilassa. Bäckström oli luukkuvahtina ja yleisö huusi silti nikke on muuria
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Kommentaattori Pekka Saravo
Tästähän se löytyi sopiva ketju mieltäni askarruttaneelle kyssärille. Kaudella 07-08 Kärpissä pelasi ihan kelpo pelimies nimeltään Ondrej Kratena. Kyseinen kausi jäi miehen ainoaksi Tsekin ulkopuolella. Miksihän näin? Onko tietoa eikö viihtynyt Oulussa esim kielimuurin takia?

Jotain juttua oli, että perhe ei aivan viihtynyt Oulun pimeydessä. Ihan kelpo pelimies oli Kratena mutta ei sikäli jäänyt ikävä, että ihan parasta ei tämä tšekin oma Ilkka Mikkola (8 mestaruutta hei) tuntunut saavan irti. Hyvä pelaaja toki ja roolinsa täytti mutta koskaan ei Kärppien kovassa nipussa onnistunut nousemaan ihan kärkipelaajaksi.
 
#24 Viuhkola #5 Kukkonen #39 Palsola

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
Olin joskus kattomassa peliä Suomi-Latvia raksilassa. Bäckström oli luukkuvahtina ja yleisö huusi silti nikke on muuria
Tämä oli keväällä 2005 tämä Latvia-peli. Kärppäläisistä jäällä olivat myös Kukkonen, Viuhkola ja Jokinen. Oli myös hienoa nähdä legendaarinen Arturs Irbe Latvian maalilla.

Ja on kai noita maaotteluita jokunen pelattu Oulussa. Itselleni muistettavin on Team Canadan kohtaaminen syksyllä 1991, kun Kanadan joukkueessa pelasi entisiä ja tulevia NHL-staroja. Kirkkaimpana #88 Eric Lindros, joka teki maalinkin Kanadan voittoon (muistaakseni 2-4) päättyneessä ottelussa. Pelasihan siinä Suomellakin toki aika kovia kavereita, mm. Selänne joka tekikin toisen Suomen maaleista.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

Glove

Jäsen
Eikö joskus kauan sitten pelattu myös Suomi-Kanada Raksilassa? Arvaus ajankohdaksi joskus 80/90-lukujen taitteessa. Naiset on pelannut ainakin Suomi-Latvia pelin joskus 2000-luvun alkupuolella.
 
Fair play and respect

1971

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö joskus kauan sitten pelattu myös Suomi-Kanada Raksilassa? Arvaus ajankohdaksi joskus 80/90-lukujen taitteessa. Naiset on pelannut ainakin Suomi-Latvia pelin joskus 2000-luvun alkupuolella.
Kärpät-Kanada 11/1998
 
"Ei ole minun tehtäväni patistella toisia pelaamaan." #19

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi
Eikö joskus kauan sitten pelattu myös Suomi-Kanada Raksilassa? Arvaus ajankohdaksi joskus 80/90-lukujen taitteessa.
Yksi viesti ehti tulla väliin, mutta näin kirjoitin tähän ketjuun eilen illalla:

Itselleni muistettavin on Team Canadan kohtaaminen syksyllä 1991, kun Kanadan joukkueessa pelasi entisiä ja tulevia NHL-staroja. Kirkkaimpana #88 Eric Lindros, joka teki maalinkin Kanadan voittoon (muistaakseni 2-4) päättyneessä ottelussa. Pelasihan siinä Suomellakin toki aika kovia kavereita, mm. Selänne joka tekikin toisen Suomen maaleista.
Mää oon joskus junnuna nähny Raksilassa ku Suomi häves Tsekkoslovakialke 6-3
Tämä varmaan oli joskus 80-luvun loppupuolen liigavuosina? Nyt kun sanoit niin hämärä muistikuva on meillä vhs-nauhalla olleesta maaottelusta, joka pelattiin Raksilassa. En muista vastusta tai sen paremmin lopputulosta, mutta tuo matsi se varmaan oli.
 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Olen 13.12.1984 käynyt katsomassa Suomi-Ruotsi -ottelun Raksilassa. Sen verran pieni olen ollut, ettei muistikuvaa ole miten ottelu päättyi. Tallessa on kuitenkin käsiohjelma.
 

Janatuine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoinen
Tää varmaan oli joskus 80-luvun loppupuolen liigavuosina? Nyt kun sanoit niin hämärä muistikuva on meillä vhs-nauhalla olleesta maaottelusta, joka pelattiin Raksilassa. En muista vastusta tai sen paremmin lopputulosta, mutta tuo matsi se varmaan oli.

Noin vuonna 1986-87 heittäisin veikkausta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy