Hifk-Tps 8.12.2001

  • 25 803
  • 621

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Oho. Urheiluruutu ohitti tapauksen käytkat olankohautuksella. Muistaako kukaan, miten UR käyttäytyi Tapaus Levokarin kohdalla? Jos nimittäin yltyi jeesustelemaan sen kauheudella, taidan mainaista pari sanaa, joihin sisältyvät ainakin "HIFK", "erilliskohtelu" ja "salaliitto"...

No, toivon rakkaan MTV3:n skandaalivainukoirien raatelevan serkuslajinsa Schaeferin perusteellisesti.
 

Ralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ei näyttänyt Urheiluruutu paljoakaan tapahtumasta.....mikäli asetelmat olisivat olleet toisinpäin olisi varmaan loppuillan ohjelmat siirtyneet ja huolesteet Tervo&Päivärinta ilmestyneet ruutuun yhdessä Pekka Haajasen ja Lindenin kanssa.

Varmaa on että Nielikäisellä on seuraavassa Tepsi ottelussa asiaa tälle kanukkipellelle!!
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Saatanan saksanpaimenkoira!

Vitun ylijäämäkanukki, sun numerosi ja naamasi on toivottavasti hyvin punaisten muistissa ja noutajaa tulee lisää seuraavassa matsissa.

If you ever come to Helsinki, better watch your back. Schweinhund.
 
Viimeksi muokattu:

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ylen mielestä kallonmurtuma ei ole yhtä paha kuin leuan murtuma... TPS fanit oikein kehtaavat puolustella Schaeferia, teillekin pelikieltoa prkl!!!
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olisi pitänyt olla Raija Pellin sanomassa "nyt videot nauhoittamaan", sen verran se taklaus meni ohi siellä curlingin ja kyykän seassa.

Aika karsealta näytti lopputulos ja ainakin oli kyynerpäät helvetin korkealla. Ehkäpä Tulosruudusta näkeekin jotain.
 

onni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ei hyvää päivää...

Viestin lähetti Vanha Len
Eikös olisi aihetta ajatella sitä, kuinka taklatulle kävi ja toivoa että pystyy jatkossa vielä pelaamaan.

Muu viesti nyt ei ole kommentoimisen arvoinen, mutta ajatellaan ajatellaan. Missään ei kuitenkaan ole kerrottu minkäänlaista virallista tietoa Lehtosen tilanteesta (paitsi tässä ketjussa mainittu kallonmurtuma). Varmasti toivomme, että pystyy pelaamaan.
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Re: Ei hyvää päivää...

Vanha Len
Taas sudet ulvovat ja koirat haukkuvat...ei helvetti mitä laumavauhkoamista. Totta vitussa tuo teko oli tahallinen ja niitä tapahtuu lätkässä ihan koko ajan. Naurettavinta kuitenkin on monen hifkin kannattajan murhe siitä, kuinka pitkä breikki tulee syylliselle. Eikös olisi aihetta ajatella sitä, kuinka taklatulle kävi ja toivoa että pystyy jatkossa vielä pelaamaan. Nuo puheet kostosta todistaa viimeistään sen että eipä ne kostajat parempia ole kuin fidokaan. Fanitkin vielä vaativat sitä, mutta tämähän juuri on lätkää...mitä ihmettä siis vaahtoatte?

-Katsos, meitä on niin monta kertaa kyykytetty näillä pelikielloilla, että on suorastaan ekstaattista nähdä, kun joku muukin saa vähän penalttia... ;P

Ainahan näitä tilanteita puidaan. Miksi asiasta nyt pitäisi vaieta, ja keskittyä vain R-P:n vointiin? (Tokihan varmasti jokainen ihminen toivoo, että R-P selviää tilanteesta mahdollisimman hyvin.)
 

Pioneer

Jäsen
Järkyttävää väkivaltaa, ei tällaista halua nähdä. Toivottavasti kaveri pidetään poissa kaukalosta mahd. pitkään! Kavereita, joilta vintti pimenee ko. herran tavoin, ei todellakaan tulisi ikävä - pois lätkän parista vaan.

Toivon todella hartaasti, että R-P Lehtonen paranee vammastaan mitä pikimmiten. Kaikkea hyvää hänelle täältä itärajalta.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jos tulee 3 Mäkkärille ja 3 Supikorvalle, niin nähdään, IFK-lisän todellinen vaikutus.

RPL:llä kuulemani mukaan 2. asteen aivotärähdys, ei muuta. Tämä suoraan Töölöstä, joten luultavasti pitää paikkansa.

Helvetin törkeä tempaus, toivottavasti supikorva pistetään samantien kohti amerikkaa.

IFK oli pitkästä aikaa helvetin hyvä, oli mukava seurata tota lätkää pitkästä aikaa, IFK:lta kunnon taklauksia ja sen lisäksi vielä maaleja.

Ovatko nyt iltapäivälehdet valmiita kirjoittamaan, onko U-Ruutu jo sairaalassa kuvaamassa, kun 3 lapsen isä makaa sairaalassa, onko ensimmäinen kirjoittaja kirjoittanut jo IS:lle, miten siviilioikeuteen pitäisi viedä tuo tahallaan kyynerpäällä päähän kohdistunut isku?
 

sniper2001

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Ralli


Varmaa on että Nielikäisellä on seuraavassa Tepsi ottelussa asiaa tälle kanukkipellelle!!
Toivon niin!! Minun puolestani saa rakki menettää vaikka kätensä, mutta turpaansa saa!!!

Toivotaan nyt edes että Riku-Petteri paranee, aika pahalta näytti tilanne urheiluruudussa. Todennäköisesti tuli aikamoinen lovi päähän, verta tuli litratolkulla!!:(
 

Kurppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hartford Whalers
Viestin lähetti mission16W


Samalla tavalla kuin Paulikaan ei HPK-pelissä varmastikaan saanut heti käteensä faxia, jossa sanottiin, että nyt meni leuka.

Hieman ontuva vertaus, kun tässä tapauksessa kyseessä on kuitenkin tarkoituksella päähän kohdistettu isku ja vielä laidan lähellä.

Tarkoitus oli vahingoittamiseen, ei mihinkään muuhun. Turha puolustella tekoa millään ajattelemattomuudella, jos noin toimitaan on enemmän kuin todennäköistä että satuttaa. Raukkamaisen pojan teko, toivottavasti ei tarvitse enää kyseisen herran temppuja suomessa katsella.
 

Ralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tervonen

Jokereiden viime kauden markkinointiassistentti kommentoi Soneraplazasivuilla seuraavasti:

"Katsotaan videonauhoite ja palataan asiaan mahdollisesti sen jälkeen, kommentoi liigan kurinpitäjä Kai Tervonen."

Hyvä Kai!! Sinäkin olet niitä IFK:ssa aikoinaan esiintyneitä ei-toivottuja hemmoja!
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Viestin lähetti Sherlock


Nämä tahallisuus keskutelut kyllä ovat turhia, totutta ei saa koskaan selville. MUTTA voitko vakavalla naamalla sanoa, että Schaeferin tarkoitus oli vammauttaa pahasti Lehtosta? Lisäksi tilanne tapahtuu niin nopeasti, että harva ihminen edes ehtii ajatella yhtään, mikä voisi olla seuraus.
Niin voit sanoa, että aikaa oli yksi sekutti, se on vähän. Lisäksi jos pelaaja taklaa aivan normaalisti ja vastustaja loukkaantuu pahasti, ajatteliko taklaaja aiheuttavansa sen seurauksen? Kyllähän hän ajatteli jo ennen taklausta pysäyttävänsä pelaajan, mutta ei mahdollisia seurauksia, joita ei edes voi ennustaa.
Samalla periaattella jääkiekossa ei saa olla yhtään taklausta, niissä voi käydä pahasti, oli taklaus miten puhdas tahansa, tosin mitä tämä Schaeferin taklaus ei ollut.

Niinpä, puhtaista taklauksista harvoin mietitään miten kaverille käy kun omat otteet ovat olleet sääntöjen mukaiset.

Kun taklataan väärin, pidän virheitä tarkoituksellisina, mutta pelaajat eivät ajattele mitä rumasta taklauksesta seuraa.

Levokarin taklatessa Suutarista selästä maalin lähistöllä, ehtii taklauksen antaja varmaankin jopa miettiä mahdolliset seuraukset. Tilanteessa oli monta muutakin mahdollisuutta, mutta Harrin naamalle sattui juuri se yksi tapaus kymmenestä että maalin ylärima osui leukaan. Sama taklaus olisi aivan yhtä hyvin voinut johtaa siihen, että Suutarinen olisi mätkähtänyt vaikka IFK:n maalivahdin päälle rikkoen tämän polven.

Kun pelaajaa taklataan päähän laidan vieressä, ei edes tarvitse pohtia seurauksia. Tilanteessa ei voi seurata muuta kuin pään raju iskeytyminen pleksiin, ja ilman suurempaa miettimista normaalit ihmiset tajuavat että se tekee pahaa.

Scaefferin taklattua kyynerpäällään Lehtosen päätä päin laitaa, ei kukaan voi olla yllättynyt siitä että pää sitten osui seinään. Tässä mielessä Schaefferin taklaus on selvästi törkeämpi ja tuottamuksellisempi.

Mutta sehän ei urheiluruutua liikauta.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Viestin lähetti narri #42
Eli toivotaan että media murhaa Seefferin ennen virallista tuomiota! Senhän se vaatii, että kunnon pelikielto saadaan.

Lehtoselle taisi käydä todella pahasti. Tilanne oli samankaltainen kuin Linnan uran lopettanut taklaus. Nämä alle 10 vuotiaat jokerifanit voisivat mennä muualle kuittailemaan, kun ei vielä ole ymmärrystä käsittää asioita.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Promille

Olen pahoillani,promilleraja on ylitetty, elikkä se kuuluisa 0.5
Mutta homma etenee ja karavaani kulkee.:cool: :cool: :cool:
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: hc.tps.fin analyysi tilanteesta:

Viestin lähetti mission16W
Niin no, itse näkisin tilanteen samalla tavalla. Olihan se taklaus ruma, mutta ei se mikään teloituslaukaus ole.
Tjoo. En kyllä ymmärrä, millainen taklaus sitten on teloittamista, ellei kivikovan kyynärsuojan tällääminen kovalla vauhdilla suoraan kaverin päähän.

Kun nyt tuon teloituslaukauksen otit itse puheeksi, niin siitä tulikin mieleeni, että mitenköhän Jalonen, Jortikka, Liesmäki ja muut herättelevät keskustelua yleisen edun vuoksi tämän tapauksen pohjalta. Huomenna lienee Turun Sanomat aika pakko-ostos.

Asiallisesti: Ei tämä nyt aivan Allun legendan tasolle kohoa, silti. Tässä oli kuitenkin yksittäinen taklaus, ja todennäköisesti huonoa tuuria ja niin päin pois. Helvetin törkeä taklaus - ei se tuosta kovin paljoa pahene, lähinnä mieleen tulee Petr Svobodan teloittaminen joitakin vuosia sitten kun Montrealin jarrusentteri ajeli kyynärpää kirjaimellisesti edellä keskialueella vastapalloon ja veri roiskui. Ilman Levokarin tapausta sanoisin, että sellaiset kymmenen peliä olisi aika passeli Schaefferille, mutta nyt Case-Levokarin jälkeen on vaikea sanoa mitä oikeasti tulee. Tiedä vaikka loppuisivat Schaeferin pelit Suomessa tähän.

Miten on, saakos muuten sitten pelata muualla Euroopassa, jos noin kävisi? Schaeferin tilannehan on vähän se, että Pohjois-Amerikassakaan ei tarvitse kiekkoilla...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Re: Tervonen

Viestin lähetti Ralli
Jokereiden viime kauden markkinointiassistentti kommentoi Soneraplazasivuilla seuraavasti:

"Katsotaan videonauhoite ja palataan asiaan mahdollisesti sen jälkeen, kommentoi liigan kurinpitäjä Kai Tervonen."

Hyvä Kai!! Sinäkin olet niitä IFK:ssa aikoinaan esiintyneitä ei-toivottuja hemmoja!

No kerropas Sinä Ralli, mitä olisit Tervosen asemassa sanonut. Olisitko kenties sylkenyt, että -"vähintään viiskytmatsii tulee penalttii, vaikka en vielä ole tapausta jaksanut pahemmin katellakaan" - vai mitä olisit nokkelana supliikkimiehenä tuossa sanonut?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
En tiedä mikä on promilleraja täällä mutta täytyy nyt vielä kerran todeta että tahallisuusaste on VARMASTI suurempi tässä tapauksessa kuin Levokarin töötissä.

Ei yli sadan ottelun NHL-kaveri voi taklata tollain ilman että se tietää mitä siitä seuraa, ilmeisesti tämä suomen poliisi-vapaa jääkiekko-ympäristö vähän 'vapautti' kaveria...
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Pahalta näytti tuo loppululos...

Mutta taklaus tapahtui niin nopeasti tuossa urheiluruudussa, että vaikea kommentoida. Ettei vain kypärän remmi ollut liian löysällä ja vamma tullut siitä kun kaatui taklauksesta taakseppäin takaraivolleen???? Paha mennä sanomaan ennen kuin näkee uudestaan. Ei ainakaan laitataklaus, mutta käsistä ja kyynerpäistä oli tosiaan vaikea sanoa, se tuli niin nopeasti telkkarissa :confused:
Toivottavasti kuitenkin ei R-P Lehtoselle käynnyt pahasti!
 

Ralli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Re: Re: Tervonen

Viestin lähetti Mike


No kerropas Sinä Ralli, mitä olisit Tervosen asemassa sanonut. Olisitko kenties sylkenyt, että -"vähintään viiskytmatsii tulee penalttii, vaikka en vielä ole tapausta jaksanut pahemmin katellakaan" - vai mitä olisit nokkelana supliikkimiehenä tuossa sanonut?

Kuuleppas Mike, olisin ainakin jättänyt pois sanan "mahdollisesti".
En muutenkaan ymmärrä mitä kyseinen Tervonen tekee tällä postilla missä pitäisi istua entinen kokenut pelaaja, eikä mikään pelle joka viime vuodet on markkinoinut jokerisukkia.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Q


Lehtoselle taisi käydä todella pahasti. Tilanne oli samankaltainen kuin Linnan uran lopettanut taklaus. Nämä alle 10 vuotiaat jokerifanit voisivat mennä muualle kuittailemaan, kun ei vielä ole ymmärrystä käsittää asioita.
Eihän se nyt noin vaikeaa ole kirjoitusta ymmärtää..?
Tarkoitin, että päättäjät antavat isoja tuomioita vasta kun asia on ruodittu televisiossa. Näin kävi Paulinkin tapauksessa, kun Saukkonen sanoi jotain tyyliin "jatkoseuraamuksia tulee varmasti!".
Tietysti silloin tulee. Minä tässä vaan toivoin, että Saukko toimii tässä tapauksessa samalla tavalla.

Ei se voi olla noin vaikeata, vaikka olisitkin alle sen maagisen 10-v.

Ja jos vieläkään joku ei tajunnut, niin TUOMITSEN ISKUN EHDOTTOMASTI!
Ja paljon kakkua kiitos...
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti mission16W


Schaefer ajoi kovaa ja sääntöjenvastaisesti, mutta ei varmasti yrittänyt tappaa Lehtosta..

Ei ehkä tappaa, mutta vahingoittaa. Se rakki tiesi tarkkaan mitä tekee, vitun ämmä. Hame tommoisille. Ehkä
turkulaiset voisivat herätä viimein siitä unesta ja myöntää faktat. Pitkä pelikielto (10+) peliä ja sillä selvä. Tosiaan. maailma olisi parempi paikka ilman turkua .
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ei hyvää päivää...

Viestin lähetti Vanha Len
Naurettavinta kuitenkin on monen hifkin kannattajan murhe siitä, kuinka pitkä breikki tulee syylliselle. Eikös olisi aihetta ajatella sitä, kuinka taklatulle kävi ja toivoa että pystyy jatkossa vielä pelaamaan.
Voit olla varma, että Lehtosen tilasta huolehditaan, mutta kun siitä ei ole mitään tietoa vielä. Toivotaan, että Rebelin tieto olsi oikeaa, mutta pelätään pahempaa.

Taklausta sen sijaan sai tuossa videolta hetken kelata, ja tältä pohjalta uskallan olla melko varma, että tämä oli törkeämpi kuin Z:n teloituslaukaus Nurmisen jalkaan.

Kaikkiaan tässä oli sinulle toimintasuunnitelmakin seuraaviksi minuuteiksi, mutta taidanpa ottaa pois, vaikka olisit sen kyllä ansainnut.
 

SergeiBautin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Sääfferi jojoon

Eihän noiden wanna-be NHL-miesten käytöksessä ole mitään tolkkua.

Mäkkäri ei vissiin saanut edes leivottua sitä apinaa? Ensi pelissä vaan luulot pois farmipelleltä ja naama uuteen uskoon. Vituttaa kaksin verroin enemmän kun pitää ulkomailta varta vasten hommata moinen turhamulkku.

Ei ollut Levokarin tempaus mitään tähän verrattuna. (Puolueettomat lasit)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös