HIFK-TPS 22.2.2004 klo 15

  • 98 633
  • 856

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli anna kun kertaan, kausi. Sinä et viitsi lukea niiden HIFK-kannattajien mielipiteitä, jotka ovat jo tähän pitkään ketjuun kirjoittaneet. Oletettavasti HIFK-fanit, joilla asiasta sanottavaa on, ovat pääsääntöisesti sen tässä jo sanoneet. Sillälaillahan pitkät ketjut tapaavat syntyäkin, jos oikein tarkkaan ajatellaan.

Mutta sinä et viitsi kiinnittää mitään huomiota siihen mitä muut ovat kirjoittaneet, vaan sen sijaan pyydät kaikkia toistamaan jo kirjoittamansa, koska sinua ei huvita.

Ei, se ei ole anteeksiannettavaa nimenomaan tässä ketjussa. Nyt kun sinulle vastattaisiin niin tässä olisi taas 50 viestiä lisää, jonka jälkeen tulee seuraava itsekäs laiskiainen kysymään saman kysymyksen, "koska se on anteeksiannettavaa juuri tässä ketjussa." Ei tuossa ole mitään järkeä. Jos olet oikeasti kiinnostunut, niin lue ensin ja kysy ja kommentoi sitten. Eikä toisinpäin.

EDIT: Kauden viesti ei tosiaan koostunut pelkästään tuosta kysymyksestä, kuten hän selittelee. Vaan myös oletuksista ja vääristä arvauksista sen suhteen mitä asiasta on sanottu. Ei yhtään sen parempaa sisältöä sekään.
 
Viimeksi muokattu:

Davey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kaiser Soze
Eihän täällä ole kukaan Elorannan rangaistuksia kiistämässä. Hulkin rangaistusta kyllä kritisoidaan.

Sehän tässä ämmäliigassa onkin vikana, kun käänellään selkiä ja kitistään taklauksista. Ja loppuen lopuksi rangaistukset päätetään lääkärin lausuntojen perusteella. Taisi muuten jos en väärin muista niin viime vuonna Tepsin lääkäri väitti jonkun pelaajansa jalan osittain halvaantuneen ja yllätys yllätys kaveri oli vissiin jo aamureeneissä. (en muista pelaajan nimeä)

Hulkkonen sai sen rangaistuksen just sen takia kun sattuu olemaan Saarista vähän pidempi ja taklaus tärähti Potilaan leukaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ohmi
Ilmeisesti C) väärälle lomakkeelle, sillä aika harvassa Hifkiläisessä on ollut tässä ketjussa tarpeeksi MIESTÄ myötämään, miltä Brewerin "jälkeläisten" kannattajilta ainakin pitäisi tuntua.

No, iloinen poikkeus löytyi onneksi tuolta Muukkos-ketjusta...

"Hävettää, ei hyvä IFK." -OneBigRed

Kiitos, Ohmi, ja muistathan jatkossakin tulla kertomaan, miltä meistä IFK-kannattajista pitäisi tuntua, muutoin me ollaan kaikki aika eksyksissä (paitsi OneBigRed). Ei kai meissä voi olla sitä miestä myöntämään syvimpiä fiiliksiämme kun suosikkijoukkuekin on neitijengi.

Nyt mä lähen hameostoksille.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Järjetön tuomio

Viestin lähetti Birkku
[BIkävä sanoa, mutta Penan, Apen ja nyt Hannan ansiosta se pelkoa, ärsytystä ja ennen kaikkea joka paikassa tunteita herättänyt IFK on poistunut liigasta.[/B]

Kyllä se IFK tuntuisi ainakin ärsyttävän kun tätäkin ketjua lukee :)
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Davey
Sehän tässä ämmäliigassa onkin vikana, kun käänellään selkiä ja kitistään taklauksista. Ja loppuen lopuksi rangaistukset päätetään lääkärin lausuntojen perusteella. Taisi muuten jos en väärin muista niin viime vuonna Tepsin lääkäri väitti jonkun pelaajansa jalan osittain halvaantuneen ja yllätys yllätys kaveri oli vissiin jo aamureeneissä. (en muista pelaajan nimeä)

Hei Davey, nyt vähän iisiimmin. Muista kuitenkin, että kritiikkisi kohteena ovat turun pulmuset. Eihän tuollaista koskaan tapahtunut tai jos tapahtui, ovat syylliset PK-seudun valtamedia tai vaihtoehtoisesti ämmä-Karalahti. Jotain rajaa.
 

Velmot

Jäsen
Hyvä Vanha Len!!!

Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Hulkin tilanteesta on vaikea sanoa, mutta eiköhän se sitten kyynärpäätaklaus ollut ja 1 peli pannaa. Eloranta selvä polvitaklaus ja rangaistus kuullaan tänään ja se kärsitään, kuten miehet. Tänään on uusi peli, uudet kujeet ja ajatelkaapa positiivisesti, esim. Tuokolle ja Mikkolalle erinomainen mahdollisuus tehdä vaikka mitä!
Ja kaikille tämän ketjun kirjoittajille sanon: Koittakaapa myös muistaa sellainen asia, että pelaajat tuolla kaukalossa ovat vain ihmisiä, jotka tekevät virheitä. Tapahtumat, niin kuin kaikki jääkiekkoa harrastaneet tietävät tapahtuvat todella nopeasti, päätöksiä on tehtävä nopeasti ja niin kuin sanonta menee: Tekevälle sattuu.. Toivon Södelle tsemppiä loppukauteen(eikö äijä ole mukana jo tänään!?!?) ja toivottavasti mies nähdään myös maajoukkueessa keväällä. Kaikille joukkueille tapahtuu ikäviä asioita, sunnuntaina oli Tepsin vuoro ja nyt ainakin minun osaltani tämä juttu loppuu tähän. Kiitos!
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Viestin lähetti Birkku
että Eloranta EI OJENNA jalkaansa Söderholmia kohti.

Pitääpä tähän nyt puuttua videoiden katselun jälkeen. Kyllä siinä nimenomaan se OJENNUS/KUROTUS tapahtuu. Jos et usko, niin laita nauhat pyörimään ja kuvittelu Söden paikalle joku muu kuin ifk-pelaaja.

Ja se ojennus/kurotus johtuu just siitä että Eloranta lähti kimpoilemaan vastaan ja ois ajanu kokonaan ohi muuten.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Re: Hulkkonen

Viestin lähetti Muerte
Ihan oikeasti minua hämmästyttää Hulkkosen tuomio. TV:stä katseltuna ei ollut kynärpäät ylhäällä

Kattelit kans varmaan HN:n kuvaa. Ekassa hidastuksessa näyttää ihan ok:lta, mutta sivusta kuvattuna kyynärpää nousee. Tiedä sitten aiheuttiko se Saarisen pään retkahduksen ja aivotärähdyksen vai se että olkapää osuu rintaan ja mies pysähtyy.

Näillä mennään.
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Jatkiksen ennätys?

Viestin lähetti Pressiboxi

Voisivatko modet tsekata tietojaan? Onko tämä 700+ viestin matsiketju Jatkiksen ennätys alallaan? Jos ei, mitkä ketjut ja koska ovat edellä?

No vaikka en ole mode, vilkaisin historiaa, ja tässä on kolmen kärki:


1. HIFK-TPS 22.2.04

Eli tämä johtaa jo kirkkaasti, ainoa jossa on yli 700 viestiä

2.HIFK-TPS 8.12.01

621 viestiä, R-P Lehtosen pudottaminen

3. Jokerit-HIFK 14.1.03

566 viestiä, Tuomo Ruudun telominen
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Viestin lähetti Muksu

Kysymyksiin sisältyi myös kannanottoni tähän spedeilyyn. Lisäksi en mielestäni osoittanut erityisesti niitä sinulle. Kai täällä saa sinun tunteitasi loukkaamatta muiltakin mielipiteitä kysyä. Relataan nyt kuitenkin. Myönnän tehneeni virheen kun en osannut huomioda sitä loukatuksi tulemisen tuskaa jonka koit kun en ollut sinun näkemyksiisi erikseen perhtynyt ja sulkenut erikseen sinua kysymysasetelmasta pois.

Koko viestin perusidea oli esittää helvetin syvä paheksunta tämän niemomaisen itsetehdyn videoklipin liikkeistä. Nyt olen sen tehnyt ja vetäydyn tästä ämmäilystä, keväällä palataan uusissa otteluketjuissa, epäilen.
 

Alabama Song

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Onnea IFK

Viestin lähetti Centre Bell
Onnittelut Pentti, Hannu ja koko IFK.
Carl Brewer (rauha hänen sielulleen) varmaan kääntyisi haudassaan, jos saisi tietää minkälaiseksi itkupilli joukkueeksi hänen luomansa kova, maineikas, fyysinen HIFK on mennyt nykyisten johto henkilöiden mukana.

Minä myös vilpittömästi toivon, että IFK saisi itselleen sellaiset johtajat ja valmentajat ettei Carl Brewerin tarvitsisi kääntyillä haudassaan.

99% IFK:n kannattajista varmasti tuomitsee IFK-valmennusjohdon video-pelleilyn. 99% TPS:n kannattajista tuomitsee Elorannan ja Schneiderin törkeydet. Silti juttua riittää, vaikka kysessä oli vain tavallinen runkosarjan ottelu.

Toivottavasti Hulkkosen tapaus ei johda siihen, että Hulkkonen lopettaa pommien antamisen.
Hyvä Aravirta, lahja Suomen jääkiekolle! Millaistahan olisi Aravirran ihanne jääkiekko?
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Re: Go HIFK!!

Viestin lähetti janitee
Kovan ja rehdin pelin kannattajat ovat tosipaikan tullen näyttäneet todellisen karvansa. Ja katso, aito neitikiekon kannattaja sieltä sitten löytyikin. Kissapedoista tuli kertaheitolla kissimirrejä. Jos joku todellakin voi katsoa hulkin taklausta ja todeta sen olevan säännön vastainen niin henkilö joko valehtelee on täysi talikko tai molempia.

Niinpä niin. Katsokaa niitä HN-nauhoja. Mestaruudesta ei varmaan kannata vielää puhua? Sen verran on vielä kautta jäljellä.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Viestin lähetti Juha Salminen
Voisiko joku kertoa, missä vaiheessa McCoy lataa tuon niitin niin pääsee kelaamaan nauhoja?

8:31 3. erä. Hidastukset seuraavalla tai sitä seuraavalla pelikatkolla.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Re: Re: Onnea IFK

Viestin lähetti Alabama Song
Toivottavasti Hulkkosen tapaus ei johda siihen, että Hulkkonen lopettaa pommien antamisen.
Hyvä Aravirta, lahja Suomen jääkiekolle! Millaistahan olisi Aravirran ihanne jääkiekko?

Hulkkonen tuskin luopuu tavaramerkistään, josta hänet parhaiten tunnetaan ja josta hän silmin nähden nauttii. Ei yksi huili silloin tällöin kaudessa merkitse tuolle äijälle paskankaan vertaa verrattuna siihen arvostukseen, jonka hän kiekkofaneilta saa. Varmasti jysähtelee jatkossakin ja uutta sopparia kehiin palloseuran kanssa.

Siltikin ihmettelen sitä kritiikkiä, josta Aravirta saa osansa tällä hetkellä. Minusta mies on ansioitunut niin sm-liigassa kuten maajoukkuevalmentajanakin. Jos kaverilla on oma tyyli valmentaa niin mitä sitten? Nämä asiat ovat tiedossa jo silloin, kun valmentajaa palkataan organisaatioon. Hifk on kolmantena tällä hetkellä eli hyvin on ara hommansa hoitanut. Luulen vielä, että aran ihannekiekko olisi samanlaista, millaista se olisi muidenkin valmentajien mielestä. Tästä hulkkoskeissistä on turha vetää aralle neitiprofiilia ylle. Näitä yksittäistapauksia sattuu jokaiselle valmentajalle kauden aikana.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Viestin lähetti timppa
Koko juttu oli niin täyttä dissaamista että hyvin pitkään ihmettelin miten valtakunnallisesti jaettava lehti voi noinkin paljon kusettaa totuutta.

Älä osta / lue lehtiä ja elämä on helpompaa;) No joo eipä silti, ottaa itteäki aivoon paskatoimittajat, jotka tajuu lätkästä yhtä vähän ku kananmuna omeletista ja kertoilee näkemyksiään kaikelle kansalle totuuden torvena. Suoranaisia asiavirheitäkin vilisee. Oon joskus miettiny just HN-matsien kohdalla et ne ei varmaan vaivaidu edes kattoon peliä uudestaan videolta, jolloin tolpat ja torjunnat ym. tilanteet olis kohdallaan.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tepsiläiset on vuosien aikana itkeneet kymmeniä kertoja siitä mitä vastustaja on tehnyt ja yleensä aiheetta joten nyt kannattaa pitää naamari kiinni.
Ja kun Muukkonenkin totes että rike on tapahtunut niin ei tässä Tps mitään vääryyttä ole kokenut.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Uusi veikkaaja sanoo: "Elorannan taklaus Söderholmia kohtaan oli monin verroin karmaisevampi kuin Toni Sihvosen polvitaklaus Tuomo Ruudun jalkaan noin vuosi sitten."

Sihvonen sai 10 ottelun pelikiellon. Saa nähdä paljonko Elorannalle annetaan. Luulisi, että vähintään 5 peliä.

Hulkkosen tilannetta en ole nähnyt riittävän hyvin, että osaisin ottaa siihen taklaukseen kantaa. Videonauhojen lähettelyä en oikein ymmärrä minäkään. Hulkkonen sai taklauksestaan vain yhden ottelun pelikiellon, joten en oikein ymmärrä miksi tunteet käyvät edelleen näin kuumina siitä jutusta.

Peli oli loistavaa viihdettä. Paljon maaleja, dramaattisia käänteitä ja pari pikku episodia mausteeksi. Lisää tällaista sm-liiga, niin runkosarjan yleisömäärät kääntyvät nousuun.
 

Lorimer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Leeds United
Uudessa Veikkaajassa Koivu valittaa että Vopat käveli ILMAN PAITAA TPS:n kopin ulkopuolella, harmi jos tosta ei ole videonauhaa, senhän voisi lähettää eteenpäin.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Viestin lähetti Juha Salminen
Veivasin videota, ja kyllä täytyy ihmetellä että mihin ihmeeseen IFK on kameransa survaissut. Hockey Nightissa kun näytettiin niitti sieltä sivulta, niin näytti selvästi siltä että kaikki, mikä osui Saarisen päähän oli leukaan pamahtanut Andyn olkapää. Ja siitäkin Saarinen saa ainakin osittain syyttää itseään, kun pää oli alhaalla. Ja tätä tuli pyöritettyä, McCoyn käsi näytti koukussa olevan.

2 näkijää 2 tulkintaa, onneks on Muukkonen the Jumala.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Johannes
Uusi veikkaaja sanoo: "Elorannan taklaus Söderholmia kohtaan oli monin verroin karmaisevampi kuin Toni Sihvosen polvitaklaus Tuomo Ruudun jalkaan noin vuosi sitten."

Ruutu oli sivussa puoli vuotta, Söderholm ei peliäkään. Kyllähän se todella paha torppaus oli! Jessus mitä scheissea lehdeltä joka on syvimmältä markkinoilla.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Viestin lähetti Tatzka
Pakko vastata alimmaiseen riviin. Eiköhän sitä kangasta löydy sieltäpäin useitakin vuosikertoja? Turha sitä kolehtia on järjestää, varastosta(hallista) vain noutamaan.B]


Heh, aika paha.
 

Markus78

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Suomi.
Re: Lapsellisin ketju tähän asti, Playoff lähestyy

Viestin lähetti RoopeS
Hyvät kanssakirjoittajat, PlayOff lähestyy, ja peli kovenee. Nyt alkaa sota, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Minun puolestani on ihan ok, lähettää video Muukkoselle tarkistettavaksi jos on syytä. Noloa olisi ollut, ja Ara olisi ollut itkijä mikäli Muukkonen olisi todennut, ettei lisärangaistuksiin ole syytä.

Viisauden sanoja. Kaikki keinot ovat käytössä. Turussa on turha hurskastella. Te olisitte toimineet tasan samoin jos joku teiän äijä ois jonkun rikkeen / kovan puhtaan taklauksen (mistä teillä olis "oma" video) takia loukkaantunu.
 

Jääkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hellas Verona, AC Milan, Tottenham
Omasta mielestäni Hulkkosen taklaus näytti katsomoon puhtaalta. Televisiokuvaa en tilanteesta ole nähnyt. Jos Saarisella on ollut pää alhaalla, tällöin vika ei ole ollut Hulkkosen, mutta jos äijä kerran kyynärpäätä selkeästi maistattaa, niin tällöin tuomio on paikallaan. Hulkkonen, vaikka narri onkin, on tärkeä pelaaja liigalle. Yksi niitä harvoja, joka osaa taklata avojäällä. Eiköhän Hulkkonen jatka samalla tavalla.

Elorannan taklaus oli aivan päivänselvä juttu. Sen näki jo katsomosta, teeveestä ja parhaiten eilisen Ilta-Sanomista. Selkeästi hän työntää polvensa tietoisesti Söden eteen. Törkeä temppu, josta tuli mieleen viimekeväinen Ruudun ajaminen. Onneksi Södelle ei käynyt pahemmin. Mielenkiintoista nähdä, paljonko tämä ns. NHL-pelaaja saa penalttia. Pelkkä rotta koko äijä. Ois saanu Vopi käydä tinttaamassa mutta antoipahan ainakin terveiset.

Niin itse ottelu. Värikäs ja vaiherikas liigapeli, jossa tuli paljon maaleja, ja oma joukkue voitti. Lisää tällaista, pois lukien loukkaantumiset.
 

Alabama Song

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Re: Re: Onnea IFK

Viestin lähetti Vanha Len
Hulkkonen tuskin luopuu tavaramerkistään, josta hänet parhaiten tunnetaan ja josta hän silmin nähden nauttii. Ei yksi huili silloin tällöin kaudessa merkitse tuolle äijälle paskankaan vertaa verrattuna siihen arvostukseen, jonka hän kiekkofaneilta saa. Varmasti jysähtelee jatkossakin ja uutta sopparia kehiin palloseuran kanssa.

Toivottavasti näin on. Olet oikeassa yksi matsi sinne tai tänne on ihan samaa, varsinkin kun pelataan vielä runkosarjaa.

Viestin lähetti Vanha Len
Siltikin ihmettelen sitä kritiikkiä, josta Aravirta saa osansa tällä hetkellä. Minusta mies on ansioitunut niin sm-liigassa kuten maajoukkuevalmentajanakin.

En ole ihan samaa mieltä Aravirran ansioista, mutta antaa olla perustelut.

Minusta kyse ei ole Aravirran tekemisestä vaan IFK:n imagosta, brändistä tai maineesta. IFK:n arvolle ei olisi oikein sopinut videoiden lähettely jälkeenpäin. Minusta IFK-kannattajat ovat aika yksimielisesti tämä video-pelleilyn tuominneetkin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös