HIFK-SaiPa ma 27.3.2006

  • 38 122
  • 299

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
D - fence kirjoitti:
Saipa voittaa huomenna! Ifk keskittyy vihkon jahtaamiseen ja avaa saipalle yv- mahdollisuuden, jota se ei jätä enää käyttämättä.
Hyvä, että tsemppiä riittää Saipalaisilla sentään vielä. IFK ei tule jahtaamaan Vihkoa -> Vihko sai jo semmoisen nolauksen tänään Petoluolassa, että empä samanlaista tapausta muista.
PS: Sukunimet isolla alkukirjaimella.
 

scholl

Jäsen
efektimies kirjoitti:
Ja ihanko sulla on varmaa tietoa, että tämän "taistele [tähän oma suosikkijoukkue]" huudon on jokeri- fanit itse keksineet.

ei. Harva varmaan haluaa olla se henkilö, joka niin täysin typerän lauseen on keksinyt.

Tuosta Schnabel-casesta olen sitä mieltä, että kakkosen voi kyllä hyväksyä. Alun perin pidin sitä tuomarilta ylireagointina, mutta jäähyjä tulee ja menee, joten ei siitä jaksa liian suurta ongelmaa ottaa.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
zappara kirjoitti:
HIFKin ikiraketti Salmelaisen kannattais hommata joku kehikko ympärillensä, ettei o kokoajan turvallansa. Säälittävää kattoo ku jeppe pörrää ja hyörii tuloksettomasti, sit kaatuu ja het penalti.

Yhdestäkään kaatumisesta ei muuten tullut jäähyä, ne jotka tulivat tulivat täysin aiheesta. Luistimia silti suosittelisin teroitettavaksi, voisi tulla parempaa tulosta. Tosin tänään Salmelainen kaatuessaankin teki maalin, mutta kyllä pystyssä on niitä helpompi tehdä. Kultakypärän ongelman kyllä havaitsi selkeästi tänään. Sekä Salmelaista että Viitaluomaa telottiin melko surutta, kuuppa kun loistaa niin miehen huomaa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Baarimikko kirjoitti:
Hyvä, että tsemppiä riittää Saipalaisilla sentään vielä. IFK ei tule jahtaamaan Vihkoa -> Vihko sai jo semmoisen nolauksen tänään Petoluolassa, että empä samanlaista tapausta muista.
PS: sukunimet isolla alkukirjaimella.

Joo eiköhän toi Case Vihko ole jo loppuunkäsitelty. Käsitykseni mukaan olisi ollut jo tänäänkin ellei herra itse olisi päättänyt astua parrasvaloihin. Noh, molempi parempi kai IFK:n kannalta.
 

ahal

Jäsen
Isaksson kirjoitti:
IFK pelaa edelleen alle tasonsa ja se johtuu pääosin Hauhtosen vaeltelusta varjojen mailla sekä täysin luokattomasta ylivoimapelistä. Vaikka tuossa vitosessa se sitten toimikin. Tasainen sarja, jossa hieman parempi vie kuitenkin 4-0. Saipa on ollut yllättävän hyvä ja pelaa hienoa fyysistä kiekkoa.
Juuri näin. Tuolla pelillä IFK ei mestaruutta voita. SaiPa häviää nämä tiukat väännöt pienellä taito- ja kokemusvajeella petolaumaan verrattuna. Yksikin voitto sarjassa olisi tosi nannaa, kun muistetaan, että vastakkain ovat sarjan toka ja seitsemäs. Toivotaan, että tämä sarja jatkuu kuitenkin reiluna loppuun asti.
 

scholl

Jäsen
RoopeS kirjoitti:
Ja tuo maamme laulu oli aivan perseestä. Kansallislaulu ei ole mikään euroviisu.

Näin tuon olavivirran ensimmäistä kertaa nyt livenä. Perhana vieköön, kun en ollut niin lähellä, että olisin voinut kunnolla huutaa sille kiitokset siitä, että pilasi yöunet 31.8 mekastamalla Huvilakujalla aamuviiteen asti. Sitä kaatopaikkamusavideotakaan en ole vielä nähnyt.
 

zappara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Arsenal, Edmonton Oilers
bizkit78 kirjoitti:
Ja kaikille Teille saatanan valittajille, jotka kritisoi Salmelaisen kaatumisia ni vois vähäksi aikaa ottaa ne värilasit pois ja katsoa kuinka paljon sitä koukkua tulee. Salmelainen on vaan niin liukas, että sitä on pakko rikkoa. Tosin Hifk:lle tuli muutamaankin otteeseen aika hätä käteen Kossun ym. vipeltäjien kanssa.

.


jäi niiiiiiiin pahasti kaiveleen nähdyn pelin ja tän tekstin takia, että. Salmelainen on nopea kuten myös Koskenkorva, Salmelainen teki runkosarjas enemmän pisteitä kuin Koskenkorva, mutta tänään Salmelainen luisteli itteltänsä kiekot pois lavasta, näin ei tehnyt Koskenkorva, Salmelaisen mailan painallus tiesi rangaistusta Saipalle, lähes poikkeuksetta HIFKin nopeaa pelaajaa jos vähänkin otti, tuli jäähy. Saipassa on muitakin nopeita luistelijoita kuin Kossu, mutta pirun vähän sai Saipa pelata YV:tä kahvausten ja koukkimisien takia jotka kohdistuivat Saipan nopeisiin pelaajiin, PAITSI pelin lopussa jossa Levosen***** päätti tasoittaa jäähytilastoja.
kattokaa peli vaikka uudestaan, niin ei o niin kovaa tunnelatausta ilmassa, ja voi ehkä myöntää omankin joukkueen virheet.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
wizmerlin kirjoitti:
Koiruuksien kostaminen fyysisesti vahingoittamalla toista pelaajaa on mielestäni perseestä aina ja poikkeuksetta.

Muista, että tämä on vain sinun mielipiteesi, ei mikään yleispätevä ja universaali totuus (joskaan itse en edes usko "univeraaleihin lainalaisuuksiin" moraalin tms. saralla). Tarkoitan edellä olevalla lähinnä sitä, että toisinaan on kaukalossa "haettava oikeutta" vaikka se rikkoisikin sääntöjä.

Lätkää saa ja pitääkin pelata kovaa. On kuitenkin olemassa säännöt, joita tulee noudattaa ja tahallinen fyysinen vahingoittaminen ei kuulu jääkiekon sallittuihin juttuihin. Lisäksi tuollaisten "tappolistojen" julkinen esittely pitää lopettaa heti alkuunsa, jotta niistä ei tule väärää kuvaa kenellekään vajaaälyiselle, joka kenties haluaa hetken kunniaa ja kuuluisuutta.

Siinä olemme samaa mieltä, että lätkää saa ja pitääkin pelata kovaa mutta sääntöjen noudattamisesta olemme eri mieltä - tähän voisin todeta erään kiekkokuuluisuuden sanoneen seuraavaa: Hockey is cheating!

Tappolistojen julkisista esittämisistä olemme taasen samaa mieltä, se ei ole järkevää toimintaa mutta on toisaalta inhimillisesti ymmärrettävää, että joku sortuu sellaisia julistamaan.

vlad.
 
Johannes kirjoitti:
Ottelun toinen ratkaisu oli pelin 55. minuutilla, kun Mälkiä piti aikalisän ja käsittämättömästi otti Zeppin pois maalista jo siinä vaiheessa. HIFK ja Salmelainen kiittivät ja me saimme riitävän kolmen maalin eron, joka lopulta olikin tarpeen. Kiitos Heikki Mälkiä munauksestasi, ei maalivahtia oteta vielä tuossa vaiheessa pois maalista. SaiPa teki lopussa 2 maalia ja taas HIFK voitti yhdellä maalilla, jotenkin näissä peleissä vain käy niin.

Tästä asiasta olen täysin eri mieltä. Mielestäni Mälkiä osoitti hyvää pelisilmää ottamalla maalivahdin pois jo noin "aikaisin". Saipa oli kuitenkin 2 maalin takamatkalla ja jotain oli tehtävä. Tällä kertaa uhkapeli ei toiminut ja Salmelainen pääsi tälläämään tyhiin ja juhlimaan liigauransa ensimmäistä playoff-maalia.

Vai onko tämä niitä kirjoittamattomia sääntöjä, ettei maalivahtia saa ottaa vielä 55. minuutilla pois?
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
ahal kirjoitti:
Juuri näin. Tuolla pelillä IFK ei mestaruutta voita. SaiPa häviää nämä tiukat väännöt pienellä taito- ja kokemusvajeella petolaumaan verrattuna.

Kyllä, paljon pitää tapahtua, että nakkikattilaa kannatellaan. SaiPan pelin hyvyys perustuu hyvin pitkälti nopeisiin vastahyökkäyksiin ja IFK:n pelin hidastamiseen hyvällä karvauksella. IFK-pakit, varsinkin Schnabel, ovat ongelmissa nopeiden SaiPalaisten kanssa ja avaukset ovat täysin luokattomia. Toivottavasti Pasi Saarinen palaa pian takaisin kentälle, lisää kiekollista varmuutta kaivataan.

Lisäksi kaipaan Westerlund-Summasen aikaa takaisin vaihtojen suhteen. Silloin jokainen painoi satalasissa vaihtoon ja takaisin kentälle. Nykyisin aikaa kuluu ihan liikaa ja sen avulla SaiPa saa puolustuskuvionsa kuntoon ja IFK:lla on suuria ongelmia rikkoa sitä. Puolustuspäässä SaiPa ohjaa peliä hyvin kulmiin ja sitäkin IFK:n pitäisi onnistua rikkomaan. Huomenna pitää voittaa.
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä on silkkaa tyhmyyttä ottaa maalivahti 5 min ennen peliä pois. Kavennus olisi voinut syntyä vaikka ajassa 59.20, jonka jälkeen olisi ollut vielä erinomainen mahdollisuus tasoittaa. Toisena perusteluna se, että on melkoista idiotismia kuvitella, ettei toinen joukkue saisi laukausta kohti maalia 5 minuutin aikana, jos oletetaan että SaiPa ei pystyisi kavennukseen.

Kova riski, josta Mälkiää ylistettäisiin jos se olisi tuottanut kavennuksen esim. neljä minuuttia ennen loppua. Mun mielestä täysin tarpeeton ja tyhmä riski, jonka kostautuminen omassa päässä on 99% luokkaa.
 
zappara kirjoitti:
Salmelaisen mailan painallus tiesi rangaistusta Saipalle, lähes poikkeuksetta HIFKin nopeaa pelaajaa jos vähänkin otti, tuli jäähy.

Haha. Kahvit näppikselle.

6.57: Malmivaara: Kampitus: Otti Salmelaista hieman jalalla. Huonosta kulmasta näytti pahemmalta.

23.15: Kudroc: Koukkaaminen: Tästä ei ole mielikuvaa.

31.30: Koskenkorva: Estäminen: Esti kiekotonta pelaajaa, siinä ja siinä jäähy. Vastaavia tilanteita puolin toisin yhtä paljon.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
punasydän kirjoitti:
Haha. Kahvit näppikselle.

6.57: Malmivaara: Kampitus: Otti Salmelaista hieman jalalla. Huonosta kulmasta näytti pahemmalta.

Minun näkökulmastani taisi maila olla jalkojen välissä, joka helposti johtaa kaatumiseen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Mängimies kirjoitti:
Tästä asiasta olen täysin eri mieltä. Mielestäni Mälkiä osoitti hyvää pelisilmää ottamalla maalivahdin pois jo noin "aikaisin". Saipa oli kuitenkin 2 maalin takamatkalla ja jotain oli tehtävä. Tällä kertaa uhkapeli ei toiminut ja Salmelainen pääsi tälläämään tyhiin ja juhlimaan liigauransa ensimmäistä playoff-maalia.

Vai onko tämä niitä kirjoittamattomia sääntöjä, ettei maalivahtia saa ottaa vielä 55. minuutilla pois?

Ei uhkapeliä kannata vielä noin aikaisin pelata, ellei vastustajalla ole jäähyä samaan aikaan. Ei kukaan valmentaja ota tuossa vaiheessa vielä maalivahtia pois 2 maalin tappioasemassa. Pitää luottaa vielä 2-3 minuuttia oman joukkueen tekemiseen ja kavennusmaaliin, jos pelataan 5-5 kiekkoa. Mälkiä munasi ja se on sillä sipuli. Saa toki olla eri mieltä.
 

efektimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Johannes kirjoitti:
Ei uhkapeliä kannata vielä noin aikaisin pelata, ellei vastustajalla ole jäähyä samaan aikaan. Ei kukaan valmentaja ota tuossa vaiheessa vielä maalivahtia pois 2 maalin tappioasemassa. Pitää luottaa vielä 2-3 minuuttia oman joukkueen tekemiseen ja kavennusmaaliin, jos pelataan 5-5 kiekkoa. Mälkiä munasi ja se on sillä sipuli. Saa toki olla eri mieltä.

Toisaalta, Saipa oli pelannut ennen tuota pitkän AV:n ja hifki tehnyt muutaman maalin, ei varmasti henkisesti eikä fyysiseti helppo paikka. Aikalisä ja maalivahti pois, siitä maali ja taas on helpompi pelata ja antaa varmasti virtaa joukkueelle. Sekä jos yv saadaan tuosta pyörimään, rasittaa se omaa joukkuetta huomattavasti vähemmän kuin tasaviisikoin vääntö. Jos tuosta olisi maali saatu, niin Zeppi takaisin maalille ja mahdollisesti uudestaan pois minuutti ennen loppua. En tuota ratkaisua ihan huonona pidä, isona riskinä kuitenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Juulia

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa. Sympatioita ei muille heru...
Jaaha, olipahan peli. Hienostihan pojat taisteli, mutta... Ei vaan osata, ei. Ihan muutama hassu huomio:

1. Aurinkokuningas Tamminen oli peliä katsomassa gestapo-henkisen miehen kanssa (olikohan Salstedien poikien isä, se valmentaja. en tiiä.)

2. Salmelainen "hyppää, Tony, hyppää" esitteli kyllä muutaman hienon kuolevan joutsenen. Myönnän, että Roskis-Tonya otettiin välillä ihan liikaakin, mutta kyllä oli monta tilannetta, josta jätkä kaatui SaiPalaisen lähellä ilman näkyvää syytä. Ja aina kaatumisen jälkeen anova katse tuomariin. Vuoden spaniel-titteli Salmelaiselle!

3. Jere pelasi mielestäni hyvin. Varsinkin puolustuspään pelaaminen oli hienoa katseltavaa ja muutama aivan loistava taklaus.

4. Mälkiä. Mitä miehen päässä liikkuu, kun peliä about 5 min. jäljellä ja otti Zepperin pois maalilta? Olis kiva kyllä kuulla, että miksi.

5. Patrik. Todisti, että osaa pelata kiekkoakin, eikä vain möyriä. Mutta ihme jäähy siinä lopussa. Ei voi ymmärtää. Ja tästä tuleekin seuraava huomio:

6. Levonen. Tuomariin ei peli ratkennut, mutta käsittämätön linja. Tai linjattomuus. Eikö tää äijä vois jo siirtyä tältä keväältä katsomon puolelle? Pelin toisensa jälkeen pilaa jo sillä, että luistelee kentälle.

7. Viitaluoma. Olis voinut tehdä av:llä läpiajosta maalin. Mutta ei tehnyt. Mitä sitä turhaan. Ja jos ei osaa, niin ei osaa.

8. SaiPan nuorilta pelaajilta hienoa vääntöä. Myös Nylle väläytteli ajoittain. Mutta älä jää ensi kaudeksi SaiPaan, ethän?

9. Paakkarisen loukkaantuminen harmittava juttu. Tilanteesta ja jäähystä en sano mitään. Ei jaksa. Eikä kiinnosta. Ei SaiPa siihenkään kaatunut.

10. Pieni, mutta sitkeä faniporukka oli pääosin oikein kiva ja kannustava loppuun asti. Ärsyttää sellaiset, jotka kesken erän lähtevät menemään kun oma joukkue tappiolla. En ymmärrä sellaista, en sitten millään. Loppuun asti kannustetaan vaikka kuinka ... ottaisi päähän...

No joo, oliskohan tää tässä. Ihan oli kiva peli, hienoja maaleja, vähän vähemmän hienoja myös. Taistelua molemmilta joukkueilta ja fiilis hyvä. Ehkä huomenna sitten edes se yksi voitto (= Että minäkin vielä yhteen peliin pääsisin mukaan. (Eihän sitä lasketa, että olen luvannut finaalia mennä katsomaan jos HIFK sinne asti selviää...Eihän. Eihän miun oo pakko...)

Aijuu, kaksi jäi vielä sanomatta, eli:

11. Taistele SaiPa. Siis tuotahan ollaan huudettu ties monenako kautena, joten miksi pitäisi lopettaa vaikka Jokeri-fanit huutavat omalle joukkueelleen vastaavalla formaatilla? Ja eikö se ole pääasia, että kannustetaan? Kyllähän myö laulettiin SaiPa tekee kohta maaliiiin.... Mutta siihen ei porukka oikein lämmennnyt jostain syystä ;o)

12. Ja kyllä. Kolmannessa erässä cheeleadereilla oli hamoset päällä. Ja punaiset alushousut, mutta ei ollut string-mallia. Hmm... outo huomio näin hetero-naiselta...

Ja lopuksi terveisiä Annille. Ja eräälle erittäin hyvälle kaverille, HIFK-fanille, että huomenna taas sinne Laatokan rannalle peliä katsomaan, vai?!?

Hymyä huuleen kaikille. Mahtavia pelejä ollaan nähty!
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Pelistä on paljon jo sanottu kaikenlaista, joten ei jaksa siitä juurikaan... Saipa pelasi tosi pirteästi ja ajattelin jo, että tästä ei hyvää seuraa. Etenkin kun IFK:n peli näytti ajoittain kamalalta surffailulta, ylivoimista ei saatu sisään ja yleensäkin koko touhu näytti aneemiselta. Sitä ei vaan vieläkään osaa oikein ihan täysillä luottaa (johtuen mm. viime kauden pleijareista) siihen, että IFK hoitaa tiukat pelit ja nousee tappioasemasta vikassa(kin) erässä. Tosin Vihko avitti tässä kyllä melkolailla...

Kyllä muuten huvitti nelosen pyöritys a´la Fagerstedt-Porthen-Lostedt kolmannen erä loppupuolella! Ketju pyöritti tovin aikaa Saipan ykköstä Paten kera mennen tullen, kunnes Pate sai jäähyn nassun leipomisesta... ; ) Niin ja Pihlström kuuluu edelleen suosikkeihini Saipasta. Et viitsis Pena... ; )

KIITOS IFK!
 

wizmerlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
vlad kirjoitti:
Muista, että tämä on vain sinun mielipiteesi, ei mikään yleispätevä ja universaali totuus (joskaan itse en edes usko "univeraaleihin lainalaisuuksiin" moraalin tms. saralla). Tarkoitan edellä olevalla lähinnä sitä, että toisinaan on kaukalossa "haettava oikeutta" vaikka se rikkoisikin sääntöjä.

-SNIP-

vlad.

Eli yrität kertoa minulle, että Joonas Vihko teki oikein kun häntä harmitti jokin asia ja hän, nojautuen ideologiaasi, "haki oikeutta" kopauttamalla vastustajaa mailalla päähän?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
punasydän kirjoitti:
23.15: Kudroc: Koukkaaminen: Tästä ei ole mielikuvaa.
Salmelainen tuli toisessa erässä vauhdilla Saipan alueelle ja kiersi Kudrocin kun reimarin, sitten Salmelainen harhautti vielä nopealla suunnanmuutoksella Saipan toisen pelaajan ja oli pääsemässä hyvään vetopaikkaan, mutta tässä vaiheessa Kudroc oli jo ehtinyt isku etäisyydelle, ja sai kahvattua Salmelaisen nurin. Selvä jäähy.

Ei mitään muita kommentteja pelistä (ei jaksa kirjoittaa). Huomenna sitten toivottavasti pistetään sarja katki Lappeenrannassa.
 

scholl

Jäsen
Juulia kirjoitti:
4. Mälkiä. Mitä miehen päässä liikkuu, kun peliä about 5 min. peliä jäljellä ja otti Zepperin pois maalilta? Olis kiva kyllä kuulla, että miksi.

Itse olen sitä mieltä, että se oli ainoa oikea ratkaisu siinä tilanteessa. IFK teki kolme maalia putkeen, saipalaisilta painuivat kypärät niin jäällä, vaihtoaitiossa kuin fanikatsomossakin. Aikalisä ja veskari pois olivat mahdollisuus näyttää pelaajille, että vielä on mahdollisuus päästä peliin mukaan. Ilman sitä en usko, että olisi tullut enää minkäänlaisia kavennuksia, vaan viimeiset 5 min olisi nuhjattu keskialueella maaleitta.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Juulia kirjoitti:
4. Mälkiä. Mitä miehen päässä liikkuu, kun peliä about 5 min. peliä jäljellä ja otti Zepperin pois maalilta? Olis kiva kyllä kuulla, että miksi.
10. Pieni, mutta sitkeä faniporukka oli pääosin oikein kiva ja kannustava loppuun asti. Ärsyttää sellaiset, jotka kesken erän lähtevät menemään kun oma joukkue tappiolla. En ymmärrä sellaista, en sitten millään. Loppuun asti kannustetaan vaikka kuinka ... ottaisi päähän...
Jos olisin ollu Mälkiä olisin tehnyt samoin, on aivan sama häviääkö 3-1 tai vaikka 4-1. Sinäänsä "melkein" onnistunut veto Mälkiältä, kun noin lähelle pääsi edes(HIFK:n avustus, mutta kuitenkin)
Olen samaa mieltä kanssasi faniporukasta. Loistavaa, että olette olleet mukana molemmissa matseissa Helsingissä kannustamassa omianne. Saipafanit toivottavasti näyttivät muille nyt esimerkkiä rumpujen jättämisestä kotiin.
 

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Juulia kirjoitti:
4. Mälkiä. Mitä miehen päässä liikkuu, kun peliä about 5 min. jäljellä ja otti Zepperin pois maalilta? Olis kiva kyllä kuulla, että miksi.

Kaikki tai ei mitään, minusta täysin oikea ratkaisu. Jälkeenpäin voi aina jossitella. 3-1 taululla, ja HIFKllä ote peliin täysin. Jotain oli yritettävä, tällä kertaa se kostaantui. Paska tsägä, huomenna ei tuo punainenparvi juhli, se on saletti. Vihko voisi laittaa jäitä hattuun, niin turha ratkaisu tuossa kohtaa peliä. Malmi ja Kolehmainen jo ennestään pois, pelillisesti ei mitään hätää, ja kaveri alkaa törttöilemään.
 

#26

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SM-liigan pellestä avauduin jo hänelle tarkoitetussa ketjussa, joten ei siitä sen enempää.

SaiPa oli voitossa kiinni Vihkon idioottimaiseen ja itsekkääseen temppuun asti. Toki myös Levonen tuomitsi tilanteessa väärin, mutta todella typerä temppu Jonelta. Ei tule tälläisen ämmäilyn jälkeen ikävä. Toivottavasti mies on ensi kaudella mahdollisimman kaukana Lappeenrannasta.

Levonen oli pihalla myös tilanteessa, jossa Paakkarinen loukkasi olkapäänsä. Mies metrin irti laidasta, Schnabel tulee puun takaa ja taklaa selästä päin laitaa, seurauksena kakkonen ja Paakkarinen tuskissaan koppii. Vihko sai pienemmästä tempusta, jota Levonen ei itse tainnut edes nähdä, pelirangaistuksen. Missä linja, missä linja?

Salmelaisella on näköjään aivan omat sääntönsä. Kaveriin ei saa edes koskea, mutta mies itse saa tehdä ihan mitä haluaa. Tonylla on näköjään oikeus tulla puolen kentän vauhdilla kädet ylhäällä taklaamaan ja hän saa myös hypätä taklatessaan. Sen sijaan jos Tonyyn koskeekaan, seurauksena on aina rike ja jäähy vastustajalle tämän kyseisen pellen itsensä edesauttamana. Hänellehän ei voi käytöskympiäkään tietenkään antaa sukelteluistaan. Suosittelen alanvaihtoa Tony, sinussa olisi ainesta Oscar-voittajaksi.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
zappara kirjoitti:
Salmelainen on nopea kuten myös Koskenkorva, Salmelainen teki runkosarjas enemmän pisteitä kuin Koskenkorva, mutta tänään Salmelainen luisteli itteltänsä kiekot pois lavasta, näin ei tehnyt Koskenkorva *klip*


Olisit nyt jatkanut kun vauhtiin pääsit vaikka näin: Tänään Salmelainen teki maalin, näin ei tehnyt Koskenkorva!

No joo kyllä Tonyn kannattaisi tosiaan käydä luistimet ennen huomista teroituttamassa ja pyytää vielä huolehtimaan ettei kantit ole noin pyöreät ettei pystyssä pysy.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
vlad kirjoitti:
Siinä olemme samaa mieltä, että lätkää saa ja pitääkin pelata kovaa mutta sääntöjen noudattamisesta olemme eri mieltä - tähän voisin todeta erään kiekkokuuluisuuden sanoneen seuraavaa: Hockey is cheating!
Nimenomaan. Jääkiekon perusidea on tuomarin huijaaminen, missä HIFK tänäänkin onnistui. Loistavaa. :) Kyllähän Schnabelin tapaus oli laitataklaus, joka aiheutti vastustajan loukkaantumisen ja Levonen teki tuomarivirheen. Itse taklaus ei mielestäni missään nimessä ollut törkeä ja seuraukset johtuivat pitkälti taklattavan kyyristymisestä ja kääntymisestä, mutta sääntökirja on sääntökirja ja tuomion olisi pitänyt olla kovempi. Vihkon tuomio sen sijaan oli täysin ansaittu.

Kaiken kaikkiaan homma etenee hienosti käsikirjoituksen mukaan, vaikka yllättävän vaikeita HIFK onnistuu näistä peleistä itselleen tekemään. Onneksi kuitenkin SaiPan selkäranka näyttää katkenneen, joten HIFK ei joudu enää tekemään ylitöitä, siis viidettä ottelua ei tarvita.

EDIT: Kauden keskinäisten otteluiden voitot nyt 7-0. Tuurijoukkueella edelleen karavaani kulkee! :)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös