HIFK-SaiPa 30.3.06 klo 18.30

  • 28 901
  • 168

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Gellner kirjoitti:
Laakso-Kurvinen pakkiparina. Aika paha, itse en peluuttaisi parina näitä kahta jamppaa.

Laakso on ollut mielestäni hyvä, mutta nuori kuitenkin. Lappeenrannan pelissä Kurvinen ja Seppänen olivat tuuliajolla. Seppäselle virheitä suon, kun taas Mr.70000€ ei kuuluisi mielestäni kokoonpanoon. Kiitos Vihkon, häntäkin joutuu peluuttamaan toivonmukaan viimeistä kautta.

Holma kehissä?wtf. Ymmärsin, että solisluu paskana.. Markus "Raimssi" Rämä nyt 13.hyökkääjänä. Junnuille kokemusta kun sarja on jo ratkennut, hienoa! Vielä ei vauhti oikein riitä liigaan, mutta kokemuksen kautta sitäkin.

Tänään pyydän ykköskentältä irtonaista peliä, se riittää meille tänään. Tämä sarja on hoidettavissa pelkällä ykköskentällä, mutta nyt on tehty oma olomme vaikeaksi. Hirso ja Tony ratkaisee tänään? Missä on Lennu?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Roman kirjoitti:
Tämän kauden projekti nimihän voisi olla elukat nurin D:

Juu, esim. sikakatsomon edessä kaukalossa kurvaileva lauma HPK-pelaajia. No, ensin pitää pudottaa SaiPa. Kohtahan tässä pitää lähteä kohti hallia. Vähän outoa, ettei Lostedt, eikä HLaine ole rosterissa.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Johannes kirjoitti:
Juu, esim. sikakatsomon edessä kaukalossa kurvaileva lauma HPK-pelaajia. No, ensin pitää pudottaa SaiPa. Kohtahan tässä pitää lähteä kohti hallia. Vähän outoa, ettei Lostedt, eikä HLaine ole rosterissa.

Eiköhän ilma ole puhdistettu ja nyt keskitytään pelaamaan. HLaineen näkisi mielellään äheltämässä hämminkiä Paten kanssa mutta hippasille SaiPasta ei lähde enää kukaan. IFK pelaa tänään SaiPan kesälomille eikä Etelä-Saimaassa tarvitse ruikuttaa säkästä eikä väärästä pelityylistä.
 

efektimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Hevonen kirjoitti:
IFK pelaa tänään SaiPan kesälomille eikä Etelä-Saimaassa tarvitse ruikuttaa säkästä eikä väärästä pelityylistä.

Niin mitenkä se oli?

Hienoa, hyvä saipa. Parempi voitti tänään, ehkä säkällä ehkä ei, voitti kumminkin. Lauantaina punapaidat kisapuistossa nurin
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hohhoijaa

Kyllä SaiPa ihan ehdottomasti voittonsa ansaitsi tänään.

Case-luttinen oli kyllä hannalta totaalinen epäonnistuminen.
Mutta parempi voitti ja lauantaina skabataan taas.
 

Illu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal
Loistavaa Saipa!!!!!!! Saipa oli selvästi parempi. Liike oli kokajan parempaa kuin Ifk:n. Yli/alivoima oli rauhallista ja itseluottamusta täynnä. Ifk:n uho alkaa kääntymään nyt itseään vastaan. Ensimmäiseksi luultavasti fanit alkaa puukottamaan ja sen jälkeen pelaajat turhautumaan. Uskon että Saipa vie tämän sarjan.
Missä on runkosarjan paras pelaaja? Hän istuu jäähyllä ja esittää näennäistä taistelua. Nyt niitä maaleja pitäisi tehdä eikä paineettomassa tilassa runkosarjassa.
Mitä tekee paljon kehuttu Shedden ? ei yhtään mitään. Ei ensimmäistäkään oivallusta millä peli kääntyisi. Maalivahtikin pois väärässä tilanteessa.
Mälkiä on loistava valmentaja, taktikko. saa Saipasta todella paljon irti.
Tämä on loistavaa jääkiekkoviihdettä ja uskon tosiaan että Saipa lähtee jatkoon tästä.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei voi muuta kuin onnitella SaiPa'a, joukkue on tekemässä sarjasta sellaisen jota tuskin kovinkaan moni HIFK-fani odotti tai toivoi - milloin mieleen tulee viime kevät ja sarja Lukkoa vastaan?

Tänään SaiPalla taisi olla onnetarkin päätuomarin muodossa pelissä muassa mutta sellaisia ne ottelut ovat, virheitä sattuu kenelle tahansa - tosin en soisi, että tällä tasolla sattuisi ratkaisevia tuomarivirheitä päätuomareille. Varmasti katkera pala monelle HIFK-fanille kyseinen tuomio. Kieltämättä kyllä minuakin hitunen kyseinen virhe harmittaa sillä olisin toivonut SaiPan vievän ottelun ennenkaikkea oman erinomaisuutensa vuoksi, ei tuomarin tekemän virheen vuoksi.

Lauantaina seuraava ottelu, siinä tunnelmaa on tuomassa Kudroc - saas nähdä millaisia "merkkejä" hän tuolloin "heittelee" HIFK-aition puoleen. Toivottavasti mies pysyy mahdollisimman pitkään kaukalossa ja pelaa murhaavalla tasolla jokaisen minuutin ja sekunnin.

Onnea SaiPalle!

vlad.
 

Luke_Saiware

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitti H.I.F.K

Hirveetä kuraa toi meidän ylivoima, miks helvetissä pudotuspeleissä jäätyy yks tärkeimmistä osa-alueista... Ja helvetti tota Salmelaista, jokainen jäähy oli kyllä täysin ansaittu ja aivan turha. Yks niistä harvoista jätkistä kenen nopeuteunsa ansiosta ei tarvitsisi koukkia itseään iholle, mutta snadisti tais mennä lataus yli.
Ihan kun toi ekan maalin päästäminen ois joku kirous, ja olipa sellanen lepsu Lunkalta että huhuh.
Sanonpahan vaan että tulee olemaan suht vaikeaa hakea voittoa Lappeenrannasta tän jälkeen. Niiin ja jos voitot on tasan sen jälkeen, niin en kyllä usko vitunkaan vähää siihen, että HIFK tästä jatkoon menisi. Tehokas ykkönen on vaihtunut kolmikoksi antisankareita, joista Hauhtonen on tällä hetkellä "puhtain".
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Loistava Saipa , huono HIFK.
Muutama huomio.
-HIFK:n 1.kenttä taas pihalla kuin lumiukot.
-Juha Fagerstedt pelasi hyvän ottelun.
-Tony Salmelainen vois lopettaa sen roikkumisen.
-Jan Lundell pelasi ensimmäisesti hörpystä lähtien hyvin.
-Saipan joukkuehenki on aivan loistava
-Nostan hattua Saipan pakistolle.
-Morten Ask on loistava vahvistus juuri Saipan joukkueeseen
-Rob Zeppiä ollaan ylistetty eikä nytkään löydy pahaa sanottavaa.

Saipa on ahdistanut HIFK:n niin pahaan kulmaan, että sieltä nouseminen onkin sitten toinen juttu. Lauantaina HIFK:n täytyy välttää näitä suihkukomennuksia ja muita ylilyöntejä, koska ilmeisesti ei muista kavereista ole paikkaajaksi , toisin kuin Saipalla.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Onnittelut Saipalle, sarja näyttää kääntyvän Teille tai oikeastaan se on ollut Teidän koko sarjan ajan. Tällaisella pelillä Hifk ei ansaitse mitään muuta kuin kesäloman. Salmelaisella ei näköjään kestä pää näitä pelejä ja runkosarjassa kun on pystynyt luistelemaan karkuun niin nyt on vähän eri tilanne. En tiedä mitä vittua Hifk:ssa on tapahtunut runkosarjan jälkeen, peli on aivan takalukossa ja kaikki menee päin persettä.

Jan Lundell ei ole voittava veska ja toivottavasti "Hjalliksen hankinta" Shedden älyää vaihtaa Rämön maaliin. Tässä vaiheessa ei ole enää mitään hävittävää. Onnittelut vielä Saipalle ja tsemppiä semifinaaleihin. Sarja voisi olla jo katki Teidän hyväksi. Vituttaa vaan ku runkosarja meni ehkä liiankin hyvin, niin tässä ehti jo luulla että tällä jengillä voidaan mennä pitkälle. Aivan vitun paskaa..kyrpä otsassa!
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Lataus vähän yli Tonylla

Mikä tota Salmelaista vaivaa, ensin selvät koukut josta Saipa kuittaa 1-3. Minuutti tästä ajaa n. metrin siniviivan jälkeen äijän laitaan 5 minuutin alivoiman ollessa päällä, tilanteessa Tikkanen jää ihan vapaaksi ja kuittaa 1-4.

Eli siis mielestäni 8# virheisiin tämä peli ratkesi.

Mielestäni Henrikson ei todellakaan loistanut. Mutta ei todellakaan viheltänyt Saipan hyväksi noita jäähyjä. Toivotaan että Hannu pysyy kaukana HPK:n vieraspeleistä.
 

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Makea voitto, tulipa tuo Luttisen ulosajoon johtanut jäähy sitten miten tahansa. Juuri sen takia niin hienoa kun viimeeksi IFK pääsi rankaisemaan Hirschovitsin filmailtua. Nyt on sitten vitosella ratkaistu molempiin suuntiin. Tuomarityöskentelystä en osaa sanoa mitään kun en ottelua nähnyt, mutta kommenttien perusteella Luttisen tuomio oli vähintäänkin arveluttava.

Ymmärrän kyllä jos HIFK-faneja vituttaa, mutta vitutti se meitäkin maanantaina vastaavassa tilanteessa.

Joka tapauksessa sota jatkuu edelleen ja lauantaista tulee hullu päivä. Mahtavaa, SaiPa!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
2-5

SaiPa voitti ansaitusti, kun käytti 3. erässä saamansa mahdollisuuden ja teki 3 maalia ylivoimalla. Kumpikin joukkue nuhjasi aika saamattomasti 2 erää. Ensin Lundell lahjoitti SaiPalle avausmaalin, jonka Luttinen kuittasi 1. erän lopussa suoraan aloitusvoiton jälkeen. 2. erästä ei jäänyt paljon kerrottavaa jälkipolville. 3. erän alussa näytti, että HIFK saa otteen pelistä, mutta sitten tuli nämä kaksi jäähyä, Luttisen PR ja Salmelaisen 2 minuuttia, joiden aikana peli ratkesi.

Kumpikin joukkue vaikutti aika väsyneeltä, kun ottelu oli jo viides viikon sisällä. Peli ei todellakaan vaikuttanut kiihkeältä playoff-taistelulta voitosta suurimman osan ajasta, mutta voitoistahan tässä pelataan. SaiPa on nyt tullut takaisin taistelemaan jatkopaikasta, asia johon en olisi uskonut maanantain HIFK:n kolmannen voiton jälkeen. HIFK ei vieläkään onnistunut tekemään avausmaalia, yv-peli on täysin tehotonta ja ykkösketjun peli ei kulje.

Lauantaina jatkuu taistelu Lappeenrannassa, jossa Schnabel ja Kudroc palaavat taas peliin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viides ottelu ja viidettä kertaa ei IFK pysty hallitsemaan ottelua. IFK johtaa 3-2 koska ollut onnekkaampi mutta paras seitsemästä sarjassa parempi löytyy aina ja onnen sijasta silkka työnteko lopussa palkitaan. Ihmettelen jos Saipa ei tätä sarjaa vie niin syvällä IFK:n pakka tällä hetkellä on.

Jos IFK 3-0 nolla johtonsa ryssii niin floppien floppi todellakin kyseessä ja tervemenoa Shedden sinne Areenalle tai mihin helvetin Alabamaan ne huhut tällä viikolla vie.

Ansaittu voitto Saipalle ja lauantaina jatketaan.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Kauden huonoin peli

Kiitos HIFK. Tämän siitä saa, kun koko kauden uskoo joukkueeseen ja viimeksi tänään sanoi sen ääneen. Tuollaista perseilyä, velttoilua, avuttomuutta, absoluuttista paskuutta ei olisi uskonut näkevänsä. Herrat Salmelainen ja Laakkonen voivat seuraavan yön miettiä aivan helvetin tarkkaan mailan käyttöään. Jos ei vittu kiinnosta muu kuin turhat kahvaamiset, niin jääkää suosiolla lauantaina kotiin.

Helvetti että voi tehdä asioista vaikeata. Löysää, hidasta ja epätarkkaa pelaamista. Toisaalta jos tykkää olla joka hetki kaksi metriä vastustajaa jäljessä, niin ok. Mutta älkää häpäiskö itseänne julkisesti.

Kaikki kunnia SaiPan pelaajille voitosta ja hyvästä taistelusta. Mutta: Heikki "meidän pelaajat eivät ikinä näyttele" Mälkiä. Sinä kaksinaamainen karjalainen vaivaismummo ja vittunaama. Mitä mieltä olet Nylanderin loukkaantumisesta?

Jatkoon tästä vielä mennään, mutta muutenkin todella huonon päivän päätteeksi tuollainen omien vittuilu oli jo liikaa. Ei kiitos enää tällaistä, HIFK.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea SaiPalle

Hienosti pelattu. Sitten kun vielä sen lisäksi on opittu nuo "äkkikuolemat" ja "kaatumiset" niin hyvin menee homma. Vituttaa suunnattomasti, lähinnä oman joukkueen peli. Tässä jotkut jo ihmetteli mitä joukkueelle on tapahtunut olympiatauon jälkeen. Tässä oma analyysini, joka monen toimesta naurettiin pihalle joitakin viikkoja sitten.

Syy on yksinkertaisesti se, että HIFK.n organisaatio johdosta 13 hyökkääjään ei ole ehjä, ja syy on yksinkertainen: Shedden menee narreihin. Vaikka nämä kaverit ovat ammattilaisia, niin kyllä silti tämä asia kismittää pikkujutuissa monen alitajunnassa.

Jokainen tietää itse omasta duunistaan, mitä tapahtuu jos esim. esimies meneettää alaistensa luottamuksen. Vaikka mekin olemme ammattilaisia jokainen omassa työssään, niin sellainen tilanne syö miestä ja laskee motivaatiota.

En tiedä pystyykö Shedden enään kokoamaan joukkueen voittoihin. Tänään hän totesi Metron haastattelussa, että SaiPan alivoima on "superior" ja meidän ylivoima "horseshit". Toivottavasti pystyy poika takomaan kultaa hevosenpaskasta. Tällä pelillä sarja loppuu HIFK.n kohdalta maanantaina.

Nyt tarvitaan kyllä kovan luokan lääkkeitä. Ja yksi niistä voisi olla vauhti ja määrätietoinen pelitaktiikka. Pelitaktiikka joka oli loistava vielä joulun alla, on täysin kadoksissa, samaten vauhti.

Tämän lisäksi on tähänastinen tuomarityö kaikissa otteluissa ollut päin persettä. Hannun tämänpäivän arpominen ja kuittaaminen oli aivan järkyttävää. Toivottavasti otteluvalvoja antaa palautetta Henriksonille. Silti ottelu ei siihen kaatunut, vaan umpisurkeaan HIFK:n peliin.

Haluan tulevaisuudessa kaksi AMMATTILAIStuomari kaukaloon.
 

sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Näytellä vai eikö siinäpä vasta kysymys?

pXi kirjoitti:
Kaikki kunnia SaiPan pelaajille voitosta ja hyvästä taistelusta. Mutta: Heikki "meidän pelaajat eivät ikinä näyttele" Mälkiä. Sinä kaksinaamainen karjalainen vaivaismummo ja vittunaama. Mitä mieltä olet Nylanderin loukkaantumisesta?

Mutta eipä kyllä Nylander enää pelannut tuon taklauksen jälkeen. Rangaistus oli kova mutta kuten sääntökirjassa sanotaan mikäli pelaaja loukkaantuu laitataklauksessa pitää siitä tuomita iso rangaistus. Onhan se hienoa että suuripuheiset HIFK fanit lämpenevät. Jep mutta pelistäkin muutama huomio kotikatsomon sohvalta mikä Viitaluomaa vaivaa ??? Todella halutonta ja munatonta pelaamista runkosarjassa mieshän vielä taklasi nyt ei ole HIFK peleissä taklannut kertaakaan??? Tuominen veinaa kyllä jäädä pahasti jalkoihin ei riitä vauhti eikä voima, no onneksi ISO-KRISU pelaa Lauantaina.
 

KumiAnkka

Jäsen
pXi kirjoitti:
Heikki "meidän pelaajat eivät ikinä näyttele" Mälkiä. Sinä kaksinaamainen karjalainen vaivaismummo ja vittunaama. Mitä mieltä olet Nylanderin loukkaantumisesta?
Kyllähän tuo Mälkiä sanoi tuossa canalilla ottelun jälkeen, että ratkesi samalla tavalla kuin edellinenkin helsingin peli, osat vain vaihtui. Itse ainakin olin rivien välistä lukevinani, että heppoisesti tuli suihkukomennus tänäänkin. Voin kyllä olla väärässäkin...

Lauantaina kisapuistossa tunnelma katossa!
 

Arttu#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Turhaa,niin turhaa.

Ei tarvitse tehdä tätä näin vaikeaksi jätkät, eikö niin? Miksi ei kiinnosta? Takana hieno kausi ja nyt sitten heitetään ihan läskiksi.
Ja tälle Huddingen omalle pojalle Nylanderille sellaiset terveiset, toivottavasti et loukannut pahemmin. Ihmisenä en toivo hänelle pahaa, mutta jääkiekkopelaajana niin koetahan nyt oppia pysymään pystyssä. Mutta hey, näitä Elitserienin jämäpelaajia lisää vain SM-Liigaan...
HIFK on nyt sössimässä hienoa kautta, omaa syytään sanon minä. Tämä on nyt vain korvien välinen juttu, onkohan niin että HIFKn nuoret pelaajien hermot ei kestä. Nyt tulee esiin se nuori ykkösketju? En tiedä mutta turhaa tämä rämpiminen on.


Parson ja White, pois.
 

rudy25#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jarkko Ruutu
Pakko mennä sitten maanantaina hallille. Ai miksi maanantaina? Koska lauantaina tulee Lapuskissa kuokkaan. Hävettää joukkueen puolesta. Sheddenin meno narreihin näkyy. Seuraavan valmentajan soppariin pitää saada pykälä, joka kieltää siirron Ilmalaan seuraavalle kaudelle.

Jos tämä hävitään, mitä en vielä usko, toivon Saipalle menestystä toisin kuin esim. Lukolle viime kaudella.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
sputnik kirjoitti:
Jep mutta pelistäkin muutama huomio kotikatsomon sohvalta mikä Viitaluomaa vaivaa ??? Todella halutonta ja munatonta pelaamista runkosarjassa mieshän vielä taklasi nyt ei ole HIFK peleissä taklannut kertaakaan???

Tasan samaa olen ihmetellyt kolmen viime ottelun aikana. Häviää kaksintaisteluita jatkuvasti, ei taklaa ollenkaan ja tämän illan pelissä nuo syötötkin näyttivät päätyvän minne sattuu.

Peliaikaahan Viitaluomalle on tullut tällä kaudella enemmän kuin koskaan aikaisemmin, liekkö se väsy nyt sitten iskenyt tosissaan?

Onneksi vastavuoroisesti myös noita tasonnostajiakin löytyy.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
rudy25# kirjoitti:
Jos tämä hävitään, mitä en vielä usko, toivon Saipalle menestystä toisin kuin esim. Lukolle viime kaudella.

Joo Saipasta on helppo pitää. Istuimme heidän vaihtoaitionsa takana ja epäonnistuneiden maalipakkojenkin tuhlaus sai kaverit vain naureskelemaan. Muutenkin sieltä vaihtoaitiosta huokui pelaamisesta nauttiminen. IFK:n aitiossa varmaan yksi puolijumala huutaa fuckia.
 

Morgoth

Jäsen
RoopeS kirjoitti:
En tiedä pystyykö Shedden enään kokoamaan joukkueen voittoihin.

Ette vielä ole hävinneet mitään, joten ei varmaan vielä kannata panikoida.
Edelleenkin riittää, että voitatte toisen jäljellä olevista peleistä. 3-0 johto oli ehkä hieman 'epäoikeudenmukainen' tai Saipa olisi ansainnut edes yhden voiton. Nyt sarja on todella mielenkiintoisessa vaiheessa. Mahdollinen seitsemäs peli on edelleenkin kotona, vaikka tietysti lähtökohdat ja kotietu voi olla vähän kyseenalainen mikäli niin pitkälle mennään.

Nyt Shedden taidot ja sitoutuneisuuskin todella punnitaan. Mies jota on viime aikoina vähän liikaakin jo ylistetty. Maalissa Jan Lundell, johon ei luota muut kuin HIFK-fanit ja Janne 'JYPin kolmossentteri' Hauhtonen. Siinäpä ne jotka pitäisi saada toimimaan. Helppoa ykkösen on runkosarjassa niitä pisteitä nakuttaa...

Olisiko taas se stadilainen ylimielisyys ja HIFKlle varsin ominainen 'takki auki'-asenne iskenyt, kun ollaan 3-0 johdassa? Pientä lepsuilua ensin ja sitten huomataan, että se juna menikin jo ja viimeisessä pelissä sitten keskitytäänkin vain omien turhautumisen purkamiseen.

No, eiköhän Shedden kokoa HIFKn rivit ja voitatte seuraavan pelin. Välierissä sitten taas uudet kujeet...
 

#34

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey
Surkeaa HIFK!

Hifk:n peli on täysin kateissa tai oikeastaan ollut kaikissa saipa-peleissä, alkaa pahasti otteet näyttämään viime keväisiltä. Saipa on voittonsa ansainnut. Turha tässä tuomariakaan on syytellä kun oma peli on mitä on. Ei ilmeisesti jätkiä enään kiinnosta pelit.

Jos saipa lauantaina voittaa on IFK:n kausi paketissa, mutta ei tuolla pelillä jatkopaikkaa ansaitsekkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös