HIFK-Saipa 11.2.2003 klo 18.30

  • 15 146
  • 174

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On se sitten kumma kun sitä maalivahtia ei saada pois maalinsuulta kuin vasta ihan siinä vaiheessa kun se kuuluisa jööti on jo pöksyissä...? No tälläistä tänään, nollataan tämä ja katse kohti seuraavia haasteita... Onnittelut HIFK:lle, tärkeät neljä pojoa ja ensimmäistä kertaa tällä kaudella SaiPa jätetty petopaitoja vastaan pisteittä...

Eero kuulosti muuten radiossa haudantakaiselta. Creepy.
 

Siili

Jäsen
Ei helvetti! Ei voi tässä vaiheessa kautta sössiä 2-0-johtoa, varsinkaan pahinta/parasta kilpailijaa vastaan. No, toivottavasti Lukko tukehtuu ja kaatuu pelaajapulaansa ja me molemmat menemme playoffeihin.

Miksei muuten sitä Salmista voitu jättää kokoonpanon ulkopuolelle ja ottaa Luttinen tilalle? Tietääkö Alpo sittenkin jotain?

Ainiin, tuomarin täytyi olla paska.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Jep, hyvä että johto kesti tällä kertaa loppuun asti. Toinen erä ainakin tilastollisesti meiltä hyävv peliä, mikä lieneekään sitten totuus tästä. En itse päässyt paikalle, mikä harmittaa. Södeltä 1+2 ja Salmiselta hyvät näytöt ykköskentässä! Viikolla vielä huipputärkeät Tappara- ja TPS- matsit, joista jälkimmäisessä aion ihan paikan päällä todistella tuota huippukiekkoa.. Tästä on kuulkaas hyvä jatkaa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi peli - kolme peliä

No huh!

Latteudella voisi sanoa, että pelin tärkeys näkyi suorituksessa. Mitä pidemmälle mentiin, sitä enemmän varottiin virheitä.
Kolmannessa oltiin jo ihan umpijäässä.
Eka erä:

Minuutti pelattu ja SaiPalla oli ollut kaksi täysin avopaikkaa. Kymmenen minuutin kohdalla kaksi maalia, yksi läpiajo, monta yv-hyökkäystä ja ne kaksi avopaikkaa, 0-2. IFK oli kuin väärään aikaan väärässä paikassa. SaiPa olisi voinut viedä ekan erän vaikka nyt 1-5. Stathos piti (latteus:) IFKiä pystyssä. IFKn peli avautui todella hienoon yv-maaliin, jossa IPiku veti läheltä, suoraan poikittaissyötöstä hienon. Södelle extrapinnat tilanteesta.

Toka:

Katsokaa jäähytilastoja. Tuli ihan wanhat ajat mieleen, paitsi että väkivaltaisuudet ovat nykyään halailua. Katsomoon ne näytti ihan nuorelta rakkaudelta. Öh. SaiPan vitonen, Hulkkonen, siinä vasta avojääpommittaja. Kaksi ottelun hienointa (ja puhdasta) pommia. Erä oli viihteellinen ja taklauksia oli sopivasti. Maalit meille 3-0, joista Söden kylmän viileä odottelu ansaitsee erityismaininnan. Tää jannu on HYVÄ! Luotan siihen, että ukon työsoppari ensi kaudeksi on Pena laatikossa. Siinä Stathosin paperin vieressä. Ihan viittä vailla täytyy olla, että Söde pelaa keväällä kotikisat. Seurasin miestä erityisesti koko matsin, mies on hyvä joka vaihdossa ja tilanteessa. Virheetöntä, eleetöntä ja varmaa tekemistä.

Tokassa erässä sattui hassu episodi. Nicke menetti päätynahinassa mailansa ja meni pelaamaan tilannetta loppuun oman maalin eteen huutaen hyökkääjille: ''Mul ei oo mailaa''. Kukaan ei korvaansa lotkauttanut, vaikka jo junnuopeilla hyökkääjä antaa aina pakille mailan. Kauppilakin surffasi miehestä metrin päästä ja vihelteli vaan.

Kolmas: IFKlla vatsat löystyi ja alkoi pelin jäädytys roikkupuruin. Saamme taas kiittää tsägän lisäksi Stathosia, että kotiin jäi kaksi pinnaa. Stathos voitti ne tänään meille. IFKn peliä ei pääse kokonaisuutena kehumaan muistaen tietty tänään ennätyksellisen sairaslistan. Tyytyväisiä saadaan olla kahteen pisteeseen.

IFKn parhaat tänään veskarin lisäksi SÖDE, Pärä, IPikkarainen, Vihko. Ketjuista ykkönen ja kakkonen päivässä, kolmonen ja nelonen yössä. Jumalessus mitä surffailua joiltain taas. Monoa ja lentoliput, jos ei tahti muutu. Treille edes ihan vähän jo jotakin meinasi.

Se sairastupa tyhjäksi, näillä ei ole nätti mennä. Pulssi nousee ja verenpaine vaivaa. Lukko hengittää kahden pisteen päässä ja Tepsi kolmen. Karkuun!
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
Mä oon masentunut. EI siksi että Kimi ei tehny maalia, vaan että se osoitti olevansa PUSSY! Ei pistäny sarjatulta SaiPan #82:n nassuun vaikka oikein kerjäsi, tyytyi halailemaan :'(
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Janos
.......
hyävv
.......

Miten voi kirjoittaa sanan noin väärin? =))

Ihan ok peli meiltä. Olin jo heittämässä kirveen kaivoon 2-0 tilanteessa, mutta kyllä IFK osaa.

Nicce ja Saarinen olivat yllättävän.... miten sen nyt sanoisi... hmmm. PASKOJA
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Paskaa kiekkoa...

1. Erä.. hohohohoijaa, olisi voinut ettiä parkkipaikkaa lähempää ensimmäisen erän ajan.

2. Erä.. Hyvä liike, taklauksia molemmin puolin ja sähköä pelissä. Ajoittain hyvää peliä. 2.Ketjun yv toimi hyvin. Kaunis maali tuo talomiehen yv maali. Toisen erän lopulla nousi toivo 'verta kaukaloon' ajatuksesta. Eränlopulla kävivät tunteet kuumina. Kunnon tappelua ei kuitenkaan saatu aikaan. Myös Dave osoitti että on Saken valmennuksessa, hutaisi maalintakana ohi ja Saipan hyökkääjä meinasi heittää tyhjään reppuun, Hemingway(?) taisi tulla liukuen hätiin. 'Sakke älä sille kaikkea opeta'

3. Järkyttävää paskaa, Kiekko punaviivan jälkeen päätyyn ja puolustetaan, niin ja se tärkein, annetaan vastustajalle mahdollisuus pyörittää ja näyttää hyviltä. Reilupeli - "Kaikki pelaa". A

Nikeltä upea nousu eränpuolivälissä(?) taisi kaudenavaus maali olla lähempänä kuin ikinä, suoritus oli todella kaunista katseltavaa - Rafumaista ;)


Tänään hyviä.

Söderholm - alun koomailun jälkeen perushyvä, tukee hyökkäystä nykyään aika rohkeasti

Vihko - Jalat, jalat ja jalat... tänään oli taistelua

Statos - jälleen kerran hyvä.


Mitä helvettiä Mrazek ja Treille tekevät kentällä?
 

Rogue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ettekö huomanneet, että Nicken maali oli lähempänä kun koskaan? Eikä se ollut oma...

Isojen kissojen fanihautomo B2 sen sijaan ansaitsee nyt jyrkän tuomion. Yksinäni pidin suureempaa mekkalaa. On se #!%" jos ei ääntä lähde, varsinkaan tappiotilanteissa. Menee pojat käpyläläiseksi.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
2 tärkeätä pistettä, mutta mutta, olipa kauheata katsottavaa.
Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olisivat voineet olla todella rumat ilman Daven todellisia haamuja. Eipä ekan erän jälkeen tiennyt itkeäkö vai nauraa.

Toisessa erässä sitten tehtiin ne maalit, luotiin jopa muutavia näyttäviä kuvioita, ja kolmannessa taas peruuteltiin ja odoteltiin, mutta onneksi Saipa ei pystynyt hyödyntämään paikkoja.

Pena perhana, Stathosille ja Söderholmille heti sopparia pöytään.

Treille. Voi herranjestas sentään. Näin miehen nyt ekaa kertaa, ja valitettava tosi asia oli, että Mrazekhan näytti lähes Gretzkyltä verrattavissa tähän Ranskan ihmeeseen. Jos tämä mies on oikeasti jonkun NHL-seuran palkkalistoilla, ja vielä kuvitellaan miestä potentiaalisena lahjakkuutena, niin oma NHL-urakaan ei ole vielä täysin haudattu.

Huomenna Vopat saa aloittaa kontaktipelin, ja Apen sanojen mukaan saattaa pelata muutaman vaihdon torstaina. Marekin tilanne auki ja Kuhta saattaa olla jopa koko viikon poissa.

edit: olemme tarkalleen piste per peli vauhdissa, joten ei hätää. Näillä mennään. Kaikki hyvin. Hienoa. Loistavaa. Upeeta. Mahtavaa. Fantastista. Ihanaa.....
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Mites nämä Matikaisen loistavat ulkomaalais"vahvistukset" pelasivat? Tarkoitan Treilleä ja Mrazekkia.
Olivatko tapansa mukaan täysin paskoja?

Edit:ei tartte vaivautua enää kertomaan paskasta lisää. Molemmat olivat ilmeisesti sysipaskoja!
Vittu mitä tunarointia tämä pelaajahankinta on!!!
Saatana että syö miestä!
Herätys IFK!!!!!
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Voi härreguud. Jopas oli ottelu.

Positiivista:

-paljon taklauksia, jotka HIFK vei selkeästi
-Saipan Antti Hulkkonen, ainoa joka vastasi HIFKin taklauspeliin, mainio ottelu häneltä. Mutta taisi ollakin scouttauksen kohteena.
-Dave ekassa erässä huikea, numerot olisivat voineet olla 1-6
-vastustajan maalivahtivalinta; Kuokkanen otti 4, Duba 0. Duban aikaisen pelin Saipa voitti 0-1. Hieno valinta, Saipa. Osaatte tekin apeilla peluutuksen kanssa
-jännitystä
-pientä nokkapokan poikastakin ja Pasi Saarinen meni kerrankin kärppänä paikalle, kun Pärä joutui kahden Saipalaisen alle. Ei lähtenyt Saipalainen Pasin kanssa tanssiin, vaikka Potilas Saarisella oli tanssitavoite. Höh. Olisi kerrankin tehnyt jotain palkkansa eteen
-Söde, Turo Järvinen, Piku, Joonas...hyviä pommeja

Negatiivista:

-pakkipari Hedberg - Saarinen kokonaisuudessaan, voi herraisä mitä tunareita. Nicce tänään Pasiakin huonompi
-Davelta meni myös yksi helppo, siksi ehkä jäi ilman palkintoa
-Kimmo Salmisen saamat IS-tähdet - täysin kädetön tyyppi, teki toki maalin, kun sai kiekon ilmaiseksi lähes maaliviivalla. Siitä olisi laittanut Hirsokin - omiin
-HIFKin yv-peli aivan paskaa, vaikka tilastojen mukaan tehtiin kai jopa 3 yv-maalia
-peluutus...tästä voisi kirjoittaa romaanin; aloitukset, yv- ja av-kuviot. Mitä helvettiä jopa nelosketju pelaa ylivoimaa? Ape, maa kutsuu.
-Treille on kädetön ja myös jalaton tumpelo
-Mrazekin vaihtaisin viime kevään Mogeriin koska tahansa, siitä saakin käsityksen tämän veijon pelihuumorista. Toivottavasti palkka tulee ajallaan, kämppä on kiva ja sillee.

Johtopäätös:

-näillä mennään, Alpo rulettaa
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti lintu

Nicce ja Saarinen olivat yllättävän.... miten sen nyt sanoisi... hmmm. PASKOJA

Ei nyt sentään ihan niin paskoja kuin yleensä, vaikka saipan toka ko. parin piikkiin menikin. Niccehän meinasi pistää kauden ekansa upealla coast to coast -tyyppisellä suorituksella. Ja siihen päälle vielä napakka lämäri b-pisteen kaarelta, jonka duba torjui vain vaivoin.

Muuten peli oli aika lailla sitä mitä Senior sanoi. Sen vielä lisäisin tai olisin eri mieltä, että kyllä kolmosketju (Järvinen-Hirs...-Treille) paikoin väänsi kulmissa ihan mallikkaasti, ja yritti rakentaa maalipaikkojakin. Viimeinen terävyys puuttui, mutta tulossa ollaan, väittäisin. Ja kyllähän se Mrazekkin ihan hyvä on jarrumiehen roolissaan. On ainakin ulottuvuutta koukkia keskialueella.

Muuten olen edelleen toiveikas. Jännä nähä.
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
minun on tosi paha sanoa mitään, kun en tunne taustoja, mutta en kyllä ymmärrä, että miksi lähes kaikki IFK-fanit mollaavat The Penan ja Alpon aivan lyttyyn. Toki miehet ovat sellaisia "selittelijöitä kumpikin" , mutta varmasti jossain määrin hyviä jääkiekkovaikuttajia.

...yksi juttu vielä. Alpohan on kova itkemään tuomareita. Se ei kuitenkaan vedä vertojaan sille, mitä teidän nykyinen kakkosvalmentajanne marisi mm. kaudella 91-92 ollessaan päävalmentajana.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Rogue
Ettekö huomanneet, että Nicken maali oli lähempänä kun koskaan? Eikä se ollut oma...

No huomattiin huomattiin. Hieno yksilösuoritus ja Nickehän osoitti röyhkeyttä.

Mutta huomasitteko te, että Ykköskentän yv-peluutusta oli muutettu Kuhdan poissaollessa mielenkiintoiseen suuntaan. Ja miten, ei satana:

Pärä ja Kauppilan rinnalle laitetaan Kim 'kontakti' Hirso. Kuhdalla on liigassa yv:llä ylivoimaisesti eniten maaleja tällä kaudella, 14 kpl. Mitä ihmettä Hirso siellä tekee Kuhtaa stunttaamassa. Hirso on tilastoissa yv:llä sijalla 135, tehoilla 0+4 ja ukko heitetään stunttaamaan snaipperia. Voiko joku olla niin kiltti ja selittää mulle päätöksen logiikan. Ei sinne kaivata mitään kulmapyörijää Pärän ja Kauppilan kaveriksi. Kivitalo sinne pitää laittaa maalin eteen, jossa muuten emme tänään juuri viihtyneet, yllättävää kyllä. Vastapainoksi SaiPan kolmannessa maalissa kaksi SaiPalaista sai päivystää kelpo tovin meidän päässä ilman isompaa häiriötä. Ostetaan kovuutta ja tahtoa. Käteismaksu.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jaahas. Kiva, että pinnat tuli, vaikka ensimmäisen erän pelillä toivoin pelin jatkuvan samanlaisena. Kyllä, jotta kausi loppuisi mahdollisimman pian.

Turo Järvinen jatkaa omalla linjallaan, taklaa kokoajan. Oikein.

Toisen erän SaiPan lämmitykset onnistuivat hyvin, joka tilanteessa ajettiin maalille ja tilanteita tuli useita.

Nicken avausmaali oli todella lähellä. Takakulman ohi liukui, mutta kyllä se vielä sieltä tulee. Muuten aika paljon täällä jo sanottukin.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Timo Pärssinen

Tavoistani poiketen, en kirjoita otteluraporttia, vaan pitäydyn yhdessä henkilössä.

Kiitos Pärä!!. Helvetinmoinen tsemppi päällä koko ajan, taistelua kiekosta, karvausta, puolustusta! Plussana hieno syöttö Salmisen maaliin, mutta päivän ehdoton kruunu oli tilanne, josta Pärälle kaksiminuuttinen! Juuri noin se pitää tehdä, turhaa siellä maalin edessä on ruveta nöyristelemään kellekään! Meinasin pakahtua ylpeydestä. Tänään(kin) on hienoa kantaa tätä nimeä. Loppuhuomautuksena muuten se, että kaksiminuuttinen Pärän kaatamisesta läpiajosta oli oikeusmurha, siitä olisi ehdottomasti kuulunut viheltää rankkari.

PS. En tiedä, kuinka luotettava lähde on, mutta Tuomo Ruutu kertoili tauolla, että jos jää Suomeen ensi kaudella, on seura HIFK. Hemmetin hieno homma!

PPs. Miksei Luttinen pelannut vaihtoakaan? Taatusti parempi kuin "The French Connection".
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kyllä Treille parempi oli kuin Mrazek. Treille on vahva vääntäjä kulmissa ja sitten se vahingoittaa vastustajia kokoajan. Mutta mielummin kyllä Luttinen.

Kukaan ei maininnut tällä vikalla sivulla ainakaan, mitä tapahtui Machuldalle? Ei pelannut vikassa erässä.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti Rebel
- - -
Kukaan ei maininnut tällä vikalla sivulla ainakaan, mitä tapahtui Machuldalle? Ei pelannut vikassa erässä.

Tuossa aiemmin joku Saipalainen selosti että olisi laitettu levyksi jo ekassa erässä, tiedä sitten. See page 3 or 4...
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Viestin lähetti Sharpe
minun on tosi paha sanoa mitään, kun en tunne taustoja, mutta en kyllä ymmärrä, että miksi lähes kaikki IFK-fanit mollaavat The Penan ja Alpon aivan lyttyyn. Toki miehet ovat sellaisia "selittelijöitä kumpikin" , mutta varmasti jossain määrin hyviä jääkiekkovaikuttajia.

No tota, ööh, Riittääkö TheApen kohdalla kun vilkaisee ifk:n budjettia, sijoitusta ja pelityyliä. Kaikki pelaa, kaikilla on kivaa, ei taklata joku voi loukkaantua, "kuitit" kirjoitetaan ehdottamasti vain ottelun jälkeen jne.

Sitten tämä meidän fanien lemmikki, Töölön "smooth operator", penailujen kuningas, IsoP. Tarvitseeko sitä erikseen perustella, Pena on Pena ja erottuu muista ja hankkii "liigan parhaan" ulkomaisen sentterin joka muuttaa kesken sopimuskauden Lappeenrantaan, hyökkäysarsenaali kesti viime vuonna vertailun jopa sittemmin mestaruuden voittaneen jokerien kanssa, yksi liigan kaikkien aikojen taitavimmista pelaajista lomautetaan kesken kauden, tj palaa aitioon valmentamaan (NYRangers oppinut tämän muuten IsoP:ltä), mestaruus tavoitteena kaudella 2004 (sopimuksia valmiina about 4)...

Että silleen... Sitten voit tietenkin lukea kaikki ifk:n ketjut jos haluat suorittaa pitkän oppimäärän penailu -tieteessä ja alpoilun perusteet tulevat siinä ohessa.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti Fist of God
No tota, ööh, Riittääkö TheApen kohdalla kun vilkaisee ifk:n budjettia, sijoitusta ja pelityyliä. Kaikki pelaa, kaikilla on kivaa, ei taklata joku voi loukkaantua, "kuitit" kirjoitetaan ehdottamasti vain ottelun jälkeen jne.

Koska ja missä Suhonen on kieltänyt HIFK:n pelaajia taklaamasta?
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Maple Leaf
Koska ja missä Suhonen on kieltänyt HIFK:n pelaajia taklaamasta?

Jatkoajassa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Rebel
Jatkoajassa.

Joo ja se teki sen yksityisviesteinä.
Aikamoinen aavikonkettu se Ilpo on.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Vaikka joukkue on näinkin varamiehinen, niin kyllä pitäisi jo tässä vaiheessa kautta pelin olla toisennäköistä olemassaolevallakin materiaalilla. Kiitos Stathoksen ja Söderholmin + Saipan löysäilyn ekan erän jälkeen 2 pistettä jäi kuitenkin statiin.

Hyökkäyksessä kehuja jakelen Vihkolle ja Pärälle. Kauppila pelaa kuin EVVK-virkamies, Salminen oli oma itsensä eli paljon kohellusta ja kiekko ei pysy kyydissä. Teki sentään sen, mihin moni muu ei pystynyt (etenkin saipalaisista): yksi maali totaalisesta avopaikasta. Kuitenkin aivan hanttiketjun miehiä niinkuin suurin osa muustakin HIFK-jengistä tänään. Hirso + Treille ovat kuin M.Nieminen ja Peltomaa huonoimmillaan ja se ei ole paljon se.

Jos tällä pelillä päästään playoffseihin, niin SM-liigan taso on ala-arvoista. Euroopan kovin liiga my ass...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös