HIFK - Playoffs 2010

  • 168 865
  • 585

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Työsulkukaudella.

Kaudella 05-06 oli myös aika hyvät fiilikset pleijareita ajatellen. Nyt kieltämättä on odotukset korkealla. HPK on aika paha, mutta eiköhän siitä punnerreta väkisin jatkoon. Onneksi riittää, kun voitetaan kotimatsit. Tosin helpommalla pääsisi, kun hakisi heti tokassa pelissä voiton hämylinnasta.
 

Hakki#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bayern München
Olin perjantaina duunimatkalla Hämeenlinnassa ja kävin lounaalla Patria-areenalla. Jäähallin pihalla tuli vastaan lenkillä oleva Jari Kaarela. Mielenkiintoinen yksityiskohta oli, että Kaakulla oli päässään punainen IFK-pipo. Hieno asenne HPK-koutsilla.
 

scholl

Jäsen
Kaakulla oli päässään punainen IFK-pipo. Hieno asenne HPK-koutsilla.

Eiköhän siinä ole kyse taloudellisesta puolesta. SaiPassakin ottivat syksyllä esille mailoissa säästämisen. Nyt kun mietitään kuinka halpoja perunat tällä hetkellä ovat niin on luontevaa säästää pipoissa. Kaakku on ollut IFK:n palveluksessa, joten on varmaan saanut pitää vanhat piponsa, joten Hämeenlinnassa ei ole jouduttu pipoinvestointeihin. Win-win situation. Ikävää tietysti tuollainen maataloustuotteiden markkinahintojen varassa oleminen.

Tossahan voisi nimittäin mahdollisen IFK:n jatkoon menon varmistuttua heittää kaikki 70/80-luvun Adidas-pipot jäälle, jolloin saisivat Hämeenlinnaan riittävästi pipoja. Rantopalloilla ei ole pelloilla käyttöä, eikä se pallo ole mitenkään IFK:lle uniikki juttu, joten pipoja jäälle!
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin poffien aikaan olisi mahtava saada oikein kunnon punainen meri Nordikselle. Jos vaikka kaikille katsojille jaettais ovella joku punainen t-paita, HIFK-logolla tietenkin.

Näin homma toimi Djurgårdenilla

Kieltämättä hienon näköistä ja joku esimerkiksi Rollea tunteva voisi ehdottaa hänelle vastaavaa tempausta Nordikselle. Joku halpis paita ei varmaan kauheasti edes seuralle kustannuksia tuota ja voisi jopa lopulta jäädä kokonaisuudessa voiton puolelle tuollaisesta.

No niin, puolitoista tuntia h-hetkeen, Game on!
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Meilasin ylläolevan idean tässä viikko sitten Rollelle, vastaukseksi sain:

Tervehdys, olemme kyllä tutkineet aihetta monta vuotta. Tällä hetkellä ongelmana on ko. tuotteiden hinta, halvimmillaan tuotteet maksavat kuitenkin reilun euron. Kun se kerrotaan tarvittavalla määrällä ollaan 15 000-20 000 kpl ja euroa. Jotta punaiset esim. liinat olisivat myös muissa peleissä (koska osa porukka vaihtuu), täytyy niitä olla paljon. Emme ole vielä löytäneet ko. tuotteille yhteistyökumppania, koska summa on suuri ja huomioarvo kestoltaan lyhyt.

Olen kuitenkin samaa mieltä kanssasi ja yritämme tosissaan löytää aiheeseen positiivisen ratkaisun. Paras tapa tällä hetkellä auttaa joukkuetta on saapua paikalle ja laittaa punaista päälle.

Kiitos palautteesta, nähdään peleissä.

T.Rolle
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Valtava pettymys. IFK pelasi yhden erän hyvin, HPK kyttäsi sai ratkaisevat paikat ja se siitä. Lassilalta todella hyvä peli.

Tuli dejà vu keväältä 2005. IFK hyvällä ilmeellä ja kovin odotuksin kohti POFfeja...

Vastaan Rautakorven joukkue...

1. peli Stadissa täysin IFK:n hallussa. 2. maalin johto... Lukko keskittyy vaan kyttäämään ja rikkomaan.

--> IFK lähtee kesälomille 4-1

Pessimisti ei saisi olla, mutta kyllä todella vaikeaa IFK:lle on edes yhtä voittoa saada Hämeenlinnasta.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Taistelu jatkuu, mutta keskiviikkona Hämeenlinnasta on otettava voitto vaikka väkisin, sillä muuten tilanne käy vähän liiankin tukalaksi.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Yllättäen HIFK-veskari jää pleijareissa vastustajakolleegansa varjoon... No, pelillisesti ei hätiä kai ollut ? Niin ja pleijari-floppi-Hirsolle 2 pojoa.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Maalivahtipeli

Muutakin yhteistä legendaarisesta Lukko sarjasta löytyy:

IFK-HPK 0-100

Pelkäänpä että Länki palaa kohta maaliin. Lassila vie, Noronen vikisee.
 

velipunainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jep, kovin on vuosien takaa tuttu fiilis NYT... No, sitten hieman järkiperäistä mietintää... Runkosarjassa saatiin selkeä tason nosto, eli kyllähän potentiaalia on nyt edelleen olemassa viime vuosia enemmän. Eli, tästä eteenpäin mitataan nyt sitä kuuluisaa henkistä kanttia. Ja Hämeenlinna keskiviikkona on mitä parhain mesta nähdä tuo kantin tämän hetkinen tila.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Taistelu jatkuu, mutta keskiviikkona Hämeenlinnasta on otettava voitto vaikka väkisin, sillä muuten tilanne käy vähän liiankin tukalaksi.

Näinhän se on nähtävä. Keskiviikkona uusi yritys ja kotietu takaisin himaan. Ensimmäinen matsi paras seitsemästä sarjasta ja täällä vedetään ranteita auki?
Okei, Hämylinna ei ole helpoin mahdollinen paikka hakea vierasvoittoa, mutta nyt se on tehtävä ja sillä hyvä. Ei auta itku markkinoilla.
Eniten vituttaa tämänpäiväisessä järjetön perseily 3-1 johdosta jatkoaikatappioon. Ei saisi moista tapahtua.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, pelillisesti ei hätiä kai ollut ? Niin ja pleijari-floppi-Hirsolle 2 pojoa.

Kyllä se kolmannen erä nukkuminen oli anteeksiantamon virhe. Taisi olla puristusta mailoissa liikaa. Malliesimerkkinä Kurvisen sekoilu - kiekon epäonnistunut potku - häsläämistä omassa päässä - hyvä ettei vielä kompastunut ja lyönyt hampaitaan ylärimaan.

Jos nyt mitään positiivista illasta kaivaa, oli Granlundin molemmat maalisyötöt silmäähiveleviä. Huikeata pelintekoa pojalta. Järvisen aavee-maalikaan ei jättänyt kylmäksi. Tuulola ainakin muistaa sen jonkin aikaa.

Sitä saa mitä tilaa - siellä on pleijarit käynnissä hei. Ei tolla häsläämisellä pidäkään voittaa - menikö se ratkaisumaali Järventiestä...
 

Carlos

Jäsen
Näinhän se on nähtävä. Keskiviikkona uusi yritys ja kotietu takaisin himaan. Ensimmäinen matsi paras seitsemästä sarjasta ja täällä vedetään ranteita auki?
Okei, Hämylinna ei ole helpoin mahdollinen paikka hakea vierasvoittoa, mutta nyt se on tehtävä ja sillä hyvä. Ei auta itku markkinoilla.

Ihan hyvä suunnitelma. Siinä on vain kaksi perustavanlaatuista ongelmaa;

1) HIFK:lta on nähty että siltä onnistuu poffeissa lähinnä se itku markkinoilla.

2) HPK:lta on nähty että niillä ei kantti lopu kesken.

Tänään olisi pitänyt tilanne ottaa haltuun. Ei otettu. Olen selkäänpuukottaja ja se **tun itkijä, mutta näin on.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jalosen "me ollaan voitettu tää peli, jäädytetään 3.erä ja pelaillaan minuutit pois" taktiikka jälleen kerran puraisi omaan nilkkaan. On se kumma, että sitä ollaan jo kaksi kautta yritetty ja se onnistuu vastustajasta riippuen ehkä noin kolme kertaa kymmenestä. Jos se nyt tajuttaisiin lopettaa ja pelataan se 60 minuuttia!

Jaloselta naurettavaa itkeä mediaan että ei pelattu koko ottelua, jos mies itse melkein käskee joukkuetta olemaan pelaamatta viimeistä erää.

Loppuuko tämä kausi pääsiäiseen? Sitä nyt jännätään.
 

Stigu

Jäsen
Kyllä se kolmannen erä nukkuminen oli anteeksiantamon virhe. Taisi olla puristusta mailoissa liikaa.

Samaa mieltä. IFK:lla oli peli hanskassa about 50 minuuttia, mutta pari nukahdusta maksoi voiton.

Lisäksi IFK:n ylivoima oli luokattoman surkeaa, ja Noronen oli erittäin epävarman oloinen. Ennustin jo aiemmin, että Lunkka tulee pelaamaan vähintään yhden matsin, ja veikkaan tuoksi matsiksi seuraavaa kotiottelua (toivottavasti olen väärässä).

No, olihan tuossa matsissa paljon positiivistakin, varsinkin jos verrokkina on viime kevään säälimatsi kotona tepsukoita vastaan, jolloin koko joukkue vaelsi kentällä kuin halvaantuneet zombit. Tänään nähtiin jo yritystäkin. Omaan silmään pisti kaikkein positiivisimmin Jerzy Ahtolan väkevä peli. Ja hyvä, että Hirso ja Granlund saivat heti onnistumisia.

HPK:n liukasta mikkihiiri-joukkuetta vastaan pitää pistää paine heidän päätyynsä, ja ottaa peli fyysisesti haltuun. Tämän illan pelissä nuo toteutuivat osittain, vaan ei kokonaan.Hieman lisää fyysisyyttä ja skarppausta omassa päässä, niin hyvä tulee.
 

HemmoP

Jäsen
IFK lähti otteluun normi maaliskuunräntääsataatiistai-ilta-asenteella. hpk ei.

IFK oli aivan kusessa ja sekaisin pikku sikailusta ja tönimisestä ja napinaa riitti tuomareille. YV:t tehottomia, av seisoo paikallaan kun viisi heppua pyörittää yv:tä. Noronen ei ollut huono, mutta silti 4/26 on liikaa.

Iso iso momentumin menetys ja keskiviikkona jos tulee kuuppaan, niin vastassa ei tosiaan ole mikään -05 ilves jolta otetaan loput voitot ja mennään jatkoon. Se on siinä.

Keskiviikkona seinä edessä, kaasu pohjaan ja täysi vauhti päälle: joko jäädään siihen tai mennään läpi, mutta puolivauhtiin ei ole enää varaa.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Säälittävää

On tämä säälittävää tämä IFK:n pleijarisekoilu. Maalivahtipeli jälleen täydellisesti vastustajalle. Nortti oli vetelä vätys. Hienon toisen erän jälkeen näki kolmannen erän ekasta minuutista lähtien, että ollaan jäädyttämässä. Awful.

Rinkelinmäellä täytyy ihmeitä tapahtua, jos meinataan voitto ottaa.

Niin paljon kuin haluaisin olla optimisti, tämä oli juuri se ottelusarjan aloitus jota pelkäsin kaikkein eniten. Jos tästä noustaan, ovat mahdollisuudet vaikka mihin. Jos, jos, jos...
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eniten tässä vituttaa se, kun HPK oli todella huono ja täysin voitettavissa. Ikävä kyllä he vain parantavat tuosta - varsinkin kotona. Nyt annettiin täysin hanskassa ollut peli pois ja tämän tappion kuittaaminen tulee jatkossa paljon vaikeammaksi.

- Lassilalla oli ensimmäisen ja kolmannen erän Hifk ylivoimilla muutama aivan käsittämätön torjunta. Mm. Clarkella kaksi avopaikkaa josta toisen torjui ilman mailaakin. No tämä on tuttua tarinaa, että vastustajan maalivahti on parempi. Nimet selässä vaihtuu, mutta mikään ei muutu. Ei Norosta voi maaleista syyttää, mutta yhtään gamesaveria hän ei ottanut - toisin kuin Lassila.

- Haveriselle syöttöpiste Kerhon ekaan maaliin ja Järventie koomaili kaksi. Siinä se. Luvattoma heikkoa ja lepsua oli Hifkin oman pään peli - voi vaan kuvitella mitä se on Hämeenlinnassa, kun Kerho antaa kunnon painetta.

Tästä ei ole hyvä jatkaa...
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Voi vittu!

Vittu että vituttaa. Toi peli olisi pitänyt voittaa jotain 5-2. Ylivoimaa mielin määrin, vaikka Jyri "ooksmämelkeinänhooäl" Rönn olisi voinut enemmänkin viheltää. Hämeen Pikkusika & Kahva on todella ikävä vastustaja Jalosen herrasmiesmäiselle taitojoukkueelle.

Minkä vitun takia aikuinen mies uhraa tähän paskaan vapaa-aikaansa vuosi toisensa jälkeen. Vittu mä myyn mun pelipaidat ja lopetan pelissä käymisen ja sijoitan kaiken säästyneen ajan ja rahan rouvan lämmittämiseen ja seksin vonkaamiseen. Vittu.

Saatana.
 

phoney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Piti ostaa vielä tänään lippu perjantaille, mutta taidan nyt sittenkin venaa, miten vierasmatsissa menee.
Kutsukaa gloryhunteriksi tai miksi vaan, mutta mä olen vaan väsynyt katsomaan, kun hifkin jätkät seisoo muna kädessä ja maalaiset mättää maaleja.
 

Carlos

Jäsen
Vittu että vituttaa. Toi peli olisi pitänyt voittaa jotain 5-2. Ylivoimaa mielin määrin, vaikka Jyri "ooksmämelkeinänhooäl" Rönn olisi voinut enemmänkin viheltää. Hämeen Pikkusika & Kahva on todella ikävä vastustaja Jalosen herrasmiesmäiselle taitojoukkueelle.

Minkä vitun takia aikuinen mies uhraa tähän paskaan vapaa-aikaansa vuosi toisensa jälkeen. Vittu mä myyn mun pelipaidat ja lopetan pelissä käymisen ja sijoitan kaiken säästyneen ajan ja rahan rouvan lämmittämiseen ja seksin vonkaamiseen. Vittu.

Saatana.

Etkö ymmärrä ettei täällä saa noin kirjoittaa. Täällä menee kiva-kiva-pilvilinna-urpoilla yöunet, kun jollain menee faktojen edessä usko ja toivo.

Hifk voi kato (ehkä) voittaa h-linnassa, ja sitten menee hyvin hei.

Joo. HIFK tekee sen ihan itse, joka kerta.
 

HemmoP

Jäsen
Minkä vitun takia aikuinen mies uhraa tähän paskaan vapaa-aikaansa vuosi toisensa jälkeen. Vittu mä myyn mun pelipaidat ja lopetan pelissä käymisen ja sijoitan kaiken säästyneen ajan ja rahan rouvan lämmittämiseen ja seksin vonkaamiseen. Vittu.

Saatana.


Jos IFK häviää tämän sarjan menee kaikki IFK kama vintille ja en käy katsomassa enkä kannata joukkuetta ennenkuin seuraavan kerran pelaavat finaalissa. txt-tv:stä voin silloin tällöin katsoa miten kausi etenee.

Tähän paskaan on nyt hihat palamassa lopullisesti. Paikanpäällä nähdyt -80, -83 (vain yksi matsi :( ) ja -98 mestaruudet ja lähes kaikki kotiPO-matsit on nyt tasapainotettu unholaan yli kymmenvuotisen sen ja sen syyn takia perseilyllä.

Ei vain kiinnosta enää. No, keskiviikkona vielä töllön ääressä ja perjantaina hallilla, mutta sitten: adios.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Etkö ymmärrä ettei täällä saa noin kirjoittaa. Täällä menee kiva-kiva-pilvilinna-urpoilla yöunet, kun jollain menee faktojen edessä usko ja toivo.

Hifk voi kato (ehkä) voittaa h-linnassa, ja sitten menee hyvin hei.

Joo. HIFK tekee sen ihan itse, joka kerta.

Kannattaisiko herätä?

Kukahan tässä itsestään Urpon tekee?
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Etkö ymmärrä ettei täällä saa noin kirjoittaa. Täällä menee kiva-kiva-pilvilinna-urpoilla yöunet, kun jollain menee faktojen edessä usko ja toivo.

Hifk voi kato (ehkä) voittaa h-linnassa, ja sitten menee hyvin hei.

Joo. HIFK tekee sen ihan itse, joka kerta.

Herää kysymys, miksi helvetissä sitten enää roikut täällä? Jos tämä oli nyt tässä ja ikinä ei voiteta mitään, niin eikö olisi aika lopettaa koko touhun seuraaminen?

Ja hei, JOS IFK ei pysty nousemaan 0-1 -tappioasemasta voittoon tässä sarjassa _kerhoa_ vastaan, niin ei kyllä ole mitään asiaa välieriin muutenkaan, kyllä sen verran pitää selkärankaa löytyä. Ja uskon, että löytyykin. Vittuako edes IFK:ta seuraisin, jos en uskoisi ja luottaisi...

Eli, keskiviikkona uusi yritys. JA vaikka siitäkin tulisi pataan, niin sarja on kaikkea muuta, kuin ohi.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Carloksen pahan olon purkautuminen on kyllä parasta viihdettä vähään aikaan. Paljon voi yksi jatkoajalla hävitty ottelu muuttaa mielialoja, sillä ennen sitähän me oltiin jopa mestarisuosikkien joukossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös