HIFK playoffeissa 2022

  • 70 022
  • 497

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Just näin. HIFK:n mennessä jatkoon skenaariot menevät seuraavasti:

Jos Ilves ja Jukurit voittavat, tulee meille vastaan Tappara
Jos Ilves ja Kookoo voittavat, tulee meille vastaan Ilves
Jos Kärpät ja Jukurit voittavat, tulee meille vastaan Jukurit
Jos Kärpät ja Kookoo voittavat, tulee meille vastaan Kärpät
Mulle kävis noista mikä hyvänsä. Kunhan tänään painellaan jatkoon.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis eihän Taposen laittaminen maalille tässä vaiheessa ole millään lailla realistista tai järkevää.

Näin mäkin sen näen. Ja näkemykseni perustuu nyt siihen, että HIFK ei ole antanut Taposelle yhtään luottoa aiemminkaan. Tilanne olisi eri, jos HIFK olisi oikeasti reagoinut jotenkin maalivahtipeliin kesken pelin jo aiemmin tai Taposelle olisi annettu joku startti aikaisemmin. Mutta koska näin ei ole tehty, nyt ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pistää Halonen maaliin. Kun sä et nyt vain voi pistää Taposen tilanteessa olevaa pelaajaa maaliin tässä tilanteessa psykologisistakaan syistä. Tähän ei liity Taposen maalivahdin taidot mitenkään, vaan kysymys on ainoastaan henkisistä asioista. Seuraavaan sarjaan antaisin ehdottomasti Taposelle jonkun matsin, koska uskon sen helpottavan myös Halosen paineita. Mutta sen aika ei vain ole tänään. Odotan toki itsekin tänään aiempaa nopeampaa reagointia maalivahdin vaihtamisen suhteen, jos sille on tarvetta. Mutta ei sille ole.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Eihän maalivahtipelaaminen nyt ollut millään mittarilla vaadittavalla tasolla, mutta siihen ei kaaduttu, vaan joukkueen suurin ongelma oli tehottomuus. Tänäänkin varmaan 10 huippupaikka joista ei yhtään maalia.
Liigatason ykkösmaalivahdilla oltaisiin jo jatkossa oltu viimeistään viikonloppuna. Ja puhutaan nykyhetkestä. Niilo ei paluun jälkeen ollut liigatasoinen
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liigatason maalivahdilla oltaisiin jo jatkossa oltu viimeistään viikonloppuna
Liigatason viimeistelyllä oltaisiin oltu jatkossa myös 4-1. Ensimmäinen peli oli ohipeli, mutta sen jälkeen joka pelissä oli tarpeeksi paikkoja tehdä tarvittava määrä maaleja. En minä ainakaan syytä maalivahtiosastoa tippaakaan tästä tippumisesta, kyllä ne ongelmat oli aivan muualla.
 

F#21

Jäsen
Ei riittänyt tänäkään vuonna. Paljon löytyy varmasti (teko-)syitä, niin toivottavasti seurajohto löytää ja korjaa ne oikeat asiat. Ei muuta, hyvää kesää.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Tehottomuus neljättä peliä lukuunottamatta koitui kohtaloksi. Ja toki huomattavasti heikompi maalivahtipeli, mutta olihan noita mestoja tänäänkin voittaa 7-2. Tai edes 3-2.
Jatketaan keväällä -23.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Liigatason viimeistelyllä oltaisiin oltu jatkossa myös 4-1. Ensimmäinen peli oli ohipeli, mutta sen jälkeen joka pelissä oli tarpeeksi paikkoja tehdä tarvittava määrä maaleja. En minä ainakaan syytä maalivahtiosastoa tippaakaan tästä tippumisesta, kyllä ne ongelmat oli aivan muualla.
Höpö höpö. Voit laskea maalimäärän 7 peliin, tuolla vain pitää olla jatkossa! Täysin luokatonta. Tänään olisi voinut riittää kun olisi tuon ensimmäisen ripulin ottanut kiinni..noh ei SEKÄÄN tarttunut. Taponen olisi vienyt IFK:n välieriin se olisi jo riittänyt
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Miten noin moni ”huippupelaaja” voi pelata 7 peliä tekemättä maaliakaan.

Kapteeni Tallberg pelasi koko kevään ylivoimaa eikä onnistunut samaan yhtää pistettä.
Olympiavoittaja Pakarinen ei tee maalin maalia jossain höpö SM-liigassa.
Turunen laukoo omaa maali päin kun on yksin vastustajan maalivahdin kanssa ja pelasi varmaan 15 peliä tehoilla 0+2 tai jotain
Palola play-offien armoton maalintekijä ei saanut yhtään vetoa edes maalia päin, onneksi on monipuolinen, vitut on.
Gardinerin tykki jäätyy tietysti kun on isot vikat pelit
JS on vielä löysempi kuin runkosarjassa eikä tee mitään hyvää.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Johonkin ketjuun taisin kirjoittaa, että parhaiden pelaajien tulee olla parhaita jos pitkää kevättä toivoo. Ketkä mielestänne pelasivat omalla tasollaan tai sen yli pleijareissa?

Mun listalta löytyy omalta tasoltaan Innala, yli oman tason Karjalainen.

Muita mä en saa tälle listalle. Miten muut?
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Olen jättänyt IFK:n seuraamisen oikeastaan kokonaan korona-aikana, onko se nyt sitten jo kolmas kausi. Ei enää syttynyt ikuiseen odotteluun paremmasta, vaan alkoi odotella, että päinvastoin seura vaikka voisi esittää jotain, joka ajaisi takaisin katsomaan. Noilla lähtökohdilla kun sitä mestaruutta pitäisi juhlia paljon useammin kuin kerran puoleentoista vuosikymmeneen. No, päädyin kuitenkin katsomaan TPS-sarjan viimeiset pelit, koska TPS on ärsyttänyt aina joukkueena.

Ilmeisesti joukkueeseen ostettiin kasa hyökkääjiä siirtotakarajalla ja odotin, että jos hävitään, niin hävitään joku 7-6 ja maaleja nähdään. No eipä pelit tuolta näyttänyt, vaan uskomatonta puurtamista oli kaikilta. Kapteenina on ilmeisesti taas mies, jota ei näy missään. Paitsi toki tänään kerran sai kiekon hautomisellaan lopuksi jäähyn omille aiheuttamastaan vastahyökkäyksestä.

Veskoista en osaa sanoa enempää, mutta prosentit osoittavat mukavaa keskiarvoa, jos sitäkään.

En ole tainnut missata mitään muuta kuin perinteistä Penailua, jossa joka vuosi saa katsoa kun jotkut Kookoot, Jukurit ja Lukot painelee IFK:n edelle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olympiavoittaja Pakarinen ei tee maalin maalia jossain höpö SM-liigassa.
Oikeasti Liigan taso on kova. Todella hyviä pelaajia Liiga täysi ja todella taktinen sarja. Tuo taktisuus on viety liian pitkälle (=se vie viihdearvoa pois). Tämä Liigan tason haukkuminen on lähtenyt narri-fanien toimesta kun siirtyivät KHL:ään. Silloin alkoi KHL:n ylistys ja Liigan tason haukkuminen + samalla myös NHL:ää ruvettiin haukkumaan, koska haluttiin nähdä KHL lähempänä NHL:ää.

Liigan taso pelaajien osalta ja valmentajien osalta on hyvä. Sen sijaan Liigalla kusee aivan kaikki muu. Siis vittu koko toimisto pitäisi laittaa kiertoon. Järkyttävää paskaa. Otteluohjelmat, tuomaritoiminta, kurinpito, asioiden tiedottaminen, siis ihan kaikki on paskaa.

Mutta tason haukkumista en osta. Paljon hienoja pelaajia ja valmentajia.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Pakarinen (uhrautuja)
Uhrautui, rouhi ja taklasi kyllä, sitä ei varmaan kukaan kiistä. Mutta noi on hienoja asioita sille 3. tai 4.kentän kaverille. Mun mielestä kaveri tuli sillä statuksella takaisin, että lupa olisi ollut odottaa tehoja ja jengin reppuselkään ottamista välillä. Mä en sitä nähnyt vaikka joka pelin tsiigasin. Ehkä odotin liikaa?
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Valtava pettymys. Eniten itseäni ärsyttää taas se jossittelun määrä, mikä tästä(kin) kaudesta jää. Kareev näytti mallia isosta pelistä. Siitäkin huolimatta meidän sarjan kovimmalla hyökkäyskalustoon oli paikat tehdä kaikki tarvittavat maalit.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Poffsien parhaat HIFK:ssa:
Innala (taistelija, joka ei luovuta)
Auvitu (on kyllä HIFK-sydän)
Hirvonen (valitettavasti ei mukana lopussa)
Pakarinen (uhrautuja)
Paajanen (ei taivu)
Nostan tälle listalle myös Broadhurstin ja Gardinerin. Ensin mainittu ei saanut tehoja irti, mutta taisteli koko kropallaan logon eteen. Gardiner oli huikea ajamaan aina kiekolle ja taklausten alle, ponnahtaen välittömästi ylös. Kovaa tekoa.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Tulipa muuten ihan haetun teurastuksen tunne siitä Tammelan polvitaklauksesta Innalaan. Mutta ajankohta ei oikein tue sitä ajatusta, ellei sitten ajateltu että ollaan anyway ylivoimalla niin ei siihen päälle reilun minuutin alivoima haittaa ja ehkäpä mietittiin että isossa kaukalossa 4vs4 pärjäävät paremmin. noh, tuskin tästä oli kyse mutta niin tarkoituksenhakuiselta se vaikutti että väkisinkin tuli tuollainen ajatus mieleen.
 

Walrus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko se niin että Winbäär oli jo jonnekin muualle menossa ens kaudeksi? Mielestäni nosti aika hienosti tasoaan poffeissa, kuten tosiaan Karjalainenkin.

Näin yön yli nukkuneena tulin siihen tulokseen, että ei me tosiaan hävitty maalivahtiin, ei puolustukseen, vaan hyökkäyspään muukalaisarmeijaan, joka ei kertakaikkiaan onnistunut viimeistelyssä, kuten olisi pitänyt. Kuten moneen kertaan todettua kauden aikana, niin onnistutaan tekemään vastustajien veskareista hasekkeja ja brödöörejä. Ei muuta kun uutta matoa koukkuun.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Jahas, lomille sitä sitten lähdettiin. Tasainen sarja, jossa pienet marginaalit ratkaisivat. TPS oli piirun verran parempi, mutta kovasti taisteltiin. Sinänsä kismittää, että ei TPS mitään ihmeitä esittänyt ja olisi tämä sarja ihan voitettavissa ollut, mutta nyt kävi näin.

Jostakin kumman syystä valmennus ei osannut käyttää meidän leveämpää hyökkäysarsenaalia hyödykseen ja aika lailla samoilla ketjuilla mentiin varsinkin viimeiset pelit. Olisiko kannattanut tuoda tuoreita jalkoja esim. Väänäsen ja Karvisen muodossa seiskapeliin ja tehdä esim. kakkosketjuun joku kokoonpanomuutos? Nyt Tallberg, Broadhurst ja Gardiner eivät pystyneet nousemaan esiin, kun ykkösketju ei onnistunut.

Tämän lisäksi maalivahtipeli meni TPS:n eduksi ja me pelattiin yksi täysi ohipeli sarjan neljännessä pelissä. Ei näin tasaisessa sarjassa voi antaa tuollaista lahjaa vastustajalle. Tuosta pelistä voitto ja sarja olisi ollut 3-1. Olisiko TPS tuosta enää noussut, en usko. Mutta tämä on jossittelua ja turhaa jälkiviisastelua, sillä parempi meni tälläkin kertaa jatkoon paras seitsemästä sarjasta. Katse siis ensi kauteen.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko se niin että Winbäär oli jo jonnekin muualle menossa ens kaudeksi? Mielestäni nosti aika hienosti tasoaan poffeissa, kuten tosiaan Karjalainenkin.

Winberg häipyy, Ahonen lähtee ja ilmeisesti myös Karjalainen menee Ronyn perässä takaisin Kerhoon. Lyytinen on käsittääkseni myös pelinsä IFK:ssa pelannut.

Saa nähdä mikä tilanne on Schmaltzilla ja Jardinella?
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Saa nähdä mikä tilanne on Schmaltzilla ja Jardinella?
Toivottavasti molemmat jatkavat muualle. Schmaltz oli todellinen pettymys tosipeleissä ja asenne muutenkin näytti olevan vähän niin ja näin. Jardine täysi turhake tälle tasolle. Parempaa täytyy saada näiden kavereiden tilalle mikäli menestystä todella tavoitellaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös