HIFK:n valmentajat kaudella 2005-2006

  • 312 345
  • 1 534

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Kyllähän niitä tilastojakin voi katsella, ja siinä ilmenee että ei Summasen jääkiekko läheskään aina ole mitään ylipassiivista peruuttamista ja hyperpuolustamista.

Summasen peli rakentuu toki vahvasti puolustuksen kautta, mutta kyllä tämä kokonaisvaltainen jääkiekkokin on juuri siihen mennyt. Eli jos haluat menestyä ja todella voittaa jotakin, niin valitettavasti sinun on tänä päivänä tehtävä se puolustuksen kautta. Tässä yhteydessä saa Rami turhankin paljon paskaa niskaansa, koska jääkiekko on ylipäätään mennyt puolustusvoittoiseen suuntaan viimeisten 4-6 vuoden aikana.

HIFK tarvitsee ennenkaikkea uskonpalauttajan joka nimenomaan tuo menestystä. Nyt ei ole missään nimessä varaa "kolmen vuoden projekteihin", "sisäänajoihin" tai "pelataan HIFK:n näköistä kiekkoa mutta ei voiteta mestaruutta kolmeen vuoteen". Seikka, jota kukaan ei oikeastaan täällä kommentoi on sidosryhmät. Voin varmasta lähteestä vakuuttaa että myös HIFK päätukijoilla on oma sanansa sanottava, ja menestystä ON tultava! Panimoyritys ei ole kovinkaan tyytyväinen HIFK:n menestykseen ja heidän sanansa on aina painanut, jos ei tietenkään tärkeimpänä , niin ainakin osana kokonaisuutta.

HIFK tietää jo valmentajansa, kaikki on valmista jo. Syy, miksi HIFK ei häntä julkaise vielä on avoin..mutta helppohan se on esim spekuloida että kenties hän valmentaa jossain juuri nyt, kenties Aralle annetaan täysi työrauha ja kenties HIFK ei vaan halua julkaista nimeä. Nimi tulee satavarmasti julki hyvin pian, mutta ei HIFK:n suunnasta. Paraikaa HIFk tekee nimittäin kovaa työtä hankkiessaan pelaajia ensi kaudeksi, ja jokainen näistä pelaajista saa kuulla uuden valmentajan nimen välittömästi.

Mielenkiintoisia aikoja, moni dissaa Ramia ja moni kehuu Ramia. Nyt on vaan mietittävä että mitä HIFk haluaa? Menestystä vai menestyksetöntä räiskettä, viihdettä ja hulinaa? Näiden yhdistäminen on valitettavasti eilispäivää, mitä tulee suomalaiseen jääkiekoon.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Viestin lähetti Renegade
Paraikaa HIFk tekee nimittäin kovaa työtä hankkiessaan pelaajia ensi kaudeksi, ja jokainen näistä pelaajista saa kuulla uuden valmentajan nimen välittömästi.
Mietin sitäkin, että onkohan tulevan valmentajan nimi kerrottu myös Aravirralle ja kenties koko joukkueellekin eilen. IL:n jutusta saa ainakin sellaisen kuvan:

"Aravirta ei halunnut kommentoida HIFK:n ratkaisua, mutta rivien välistä oli luettavissa pienoista katkeruutta.

– Kahden vuoden projekti, joka päättyy tähän kauteen. Teen HIFK:lle töitä vielä vajaat kolme kuukautta, sen jälkeen on analyysin ja kommenttien aika. Nyt en kommentoi HIFK:n päätöstä. Uuden projektin aloittava HIFK voi kommentoida ratkaisua omalta osaltaan, Aravirta sanoi."

Jos uuden päävalmentajan nimi on Summanen, niin Aravirran "katkeruuden" voi hyvinkin uskoa. Itselläni on sellainen kuva, etteivät miehet ihan parhaita ystäviä ole.
 
Allekirjoittanut liputtaa isolla lipulla Jukka Jalosen puolesta. HPK pelaa iloista lätkää ja myös puolustaa omiaan, joskus jopa lyö yli. Kaikki tämä + se mitä Hifk tuo jo luonnostaan mukanaan (pelaajille ja valmentajalle) lisää, kuulostaa minusta aika mukavalta ja hifk näköiseltä.

Summaseen suhtaudun aika varauksella, pelkään neppailua ja pelkkään voittoon tähtäävää suuntaa.

Vepu ja allu taas toisi viihdettä, sitä ei voi kieltää, mutta riittääkö pelkkä sirkus vai saisiko vielä menestystäkin näillä, who knows.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Puhumattakaan siitä että jos pelaajammekin tietävät tulevan kauden valmentajakuvioista, niin mitenköhän vaikuttaa kevään peleihin? Joillekin saattaa ikävänäkin yllätyksenä!? Esim. mitenköhän Kibe ja mahdolliset jatkopaperineuvottelut?
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Viltsu
Erkka totesi kuivan lakonisesti, että mestaruus tuli puolustamalla kurinalaisesti ja tunnustipa samaan lauseeseen, että ei ehkä niin perinteistä IFK-tyyliä.

Toki runkosarjassa oli päästelty turhat höyryt pois, joten pleijareissa mentiin hieman rauhallisemmin.


Niin, siinähän se on. Runkosarjassa pitää viihtyä ja loppupeleissä pärjätä. Jokainen kestää muutaman matsin kaudessa tuota "ei niin perinteistä IFK-tyyliä", kun palkintona on mestaruus. Mutta koko kausi, ei helvetti.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Ihan arvuuttelun kannalta kiinnostaisi tietää; mihinköhän Curre roudaa kamansa?
Ilves on kapeaan materiaalinsa nähden pelannut ihan hyvää, ja toisinaan kovaakin, kiekkoa.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Jake74
Mietin sitäkin, että onkohan tulevan valmentajan nimi kerrottu myös Aravirralle ja kenties koko joukkueellekin eilen.

No ei varmasti ole, jos olisi niin ei tarvitsisi täällä spekuloida.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Jos se onkin kreikkalainen jumala kun sille piti keksiä joku homma ja kun tuo palkkakin on niin iso.
Samalla se voisi toimia maalivahtivalmentajana...
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Eikhän herra Aravirta tiedä uuden valmentajan nimen..ja myös pian on kerrottava mm. Söderholmille, Pärssiselle, Kuhdalle ja Pikkaraiselle, jos halutaan pitää kyseiset hemmot.

Kuten kirjoitin, kohta leviää valmentajan nimi väksinkin joten malttia vaan.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Renegade

Kuten kirjoitin, kohta leviää valmentajan nimi väksinkin joten malttia vaan.

Eikä nyt ole yhtään aihetta miksi nimi tulisi julkisuuteen vuotaa. HIFK:lla on kausi kesken ja katotaan ensin se loppuun, sitten on spekulaatioiden aika. HIFK:ssa on päätöksiä jo tehty, se on aivan varmaa. Ne julkaistaan heti kauden päättyessä, ei varmaan aikaisemmin. Toivotaan, ettei spekulaatiot nyt sekoita pakkaa.
 

SL#35

Jäsen
Miten olisi valmentaja änäristä, lakko saattaa kuitenkin jatkua ensi vuodenkin läpi... Noi viisivuotisprojektit on muutenkin ihan perseestä! No, vitsi vitsinä mut ajatus Bowmanista valmentajana olisi kyllä aika hauska.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU,MIFK
Kyllä mullakin sellainen tuntuma munaskuissa on, että uuden valmentajan nimi on IFK:lle selviö, sillä juuri IFK:n aloitteestahan tämä option jättämättä käyttäminen on lähtenyt? Näin asian olen ainakin minä käsittänyt ja miksi IFK olisi lähtenyt tyhjän päältä rakentamaan ensi kautta? Aravirta kuitenkin maamme parhaita, ellei paras valmentaja.

Summanen olisi hyvä vaihtoehto IFK:n penkin taakse, mutta pelottaa kyllä tuo pelityyli, minkä hän saattaa tuoda mukanaan kentälle tullessaan penkin taakse. Toisaalta taas, jos hän tuo edes ripauksen siitä lätkästä mitä IFK pelasi -98 niin tervetuloa vaan, kyllä mulle sopii.

Joku on täällä pelotellu Jortikalla ja suoraan sanoen se kuulostaa aivan kauhealta. Ilmapiiri siinä vaiheessa, kun Jortsun sopimus julistettaisiin olisi sama kuin isä olisi kuollut ja äitiä haudattaisiin. Henk koht ainakin kaikki tukeni Penaa kohtaan menisi ja ei puhettakaan, että harkitsisin suuntaavani hallille kertaakaan sillä kaudella, kun punanaama penkin takana istuu.

Jukka Jalonen kuulostaa hyvinkin houkuttelevalta, sillä miehen HPK on pelannut aina melkoisen iloista ja yleisöön menevää lätkää ja kiekkoa, jota pystyisi soveltamaan myös IFK:n. Mukava mies oli IFK:n penkin takana nähdä.

Muista en osaa sanoa juuta enkä jaata, koska tietoa näiden miesten tyyleistä ei paljoa ole. Olen aiemmin jo spekuloinut Rautakorven mahdollisesta tulosta IFK:n, mutta miehellä lienee jo sopimus Tapparaan, joten Tukka-Jukkaa tuskin IFK:n penkin takana nähdään. Ara olisi minulle ollut vaihtoehto numero yksi, mutta IFK näköjään on päätynyt toiseen ratkaisuun kuin minä. Ehkä hyvä näin...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Brewer
Niittykumpuun?

Tuskin, vaikka hyvä koutsi niin en usko kumpaakaan osapuolta kiinnostaa, eri syistä tosin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Itse toivoisin Aran tilalle Summasta, joka on mielestäni paras suomalainen valmentaja.

Jukka Jalonenkin olisi varmasti myös erinomainen vaihtoehto, mutta Jukalla on sopimus vielä ensi kaudesta Kerhon kanssa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Harras toive

Viestin lähetti Brewer
The Pena aitioon!

Allekirjoitetaan tämä! Tulisi ainakin väriä ja ylilyöntejä kaukaloon ja aitioon.

Seuraavana omana listallani olisi Westerlund, mutta tuskinpa häntä saadaan irtoamaan maajoukkueesta. Summanen on itselläni siinä ja siinä... Jalonen (Jukka siis) kirittää perässä.

Kakkoseksi toiveena jo mainittu Samu Kuitunen.

Itsellenikin pettymys Aran lähtö IFK:sta on, mutta jos samaan syssyyn pääsee eroon kiva-Harrista ja pygmi-Sakesta, kelpaa.

Mielenkiinnolla odotellaan täälläkin uutta nimeä. Jortikan kohdalla menee kausari harkintaan.
 

Santtu

Jäsen
Viestin lähetti Virginialainen


Joku on täällä pelotellu Jortikalla ja suoraan sanoen se kuulostaa aivan kauhealta. Ilmapiiri siinä vaiheessa, kun Jortsun sopimus julistettaisiin olisi sama kuin isä olisi kuollut ja äitiä haudattaisiin. Henk koht ainakin kaikki tukeni Penaa kohtaan menisi ja ei puhettakaan, että harkitsisin suuntaavani hallille kertaakaan sillä kaudella, kun punanaama penkin takana istuu.


Kuvittelet ihan liikoja hifk:stä organisaationa. Jortikka ja HIFK ei kuulu koskaan samaan lauseeseen, sillä Jortikka on mies ja teidän koutsit kukkakeppejä. Jortikka vaatii hyvän ja toimivan organisaation, joka luottaa häneen, mihinkään penailuihin ja muihin kikkailuihin hän ei lähde, koskaan! Ennen helvetti jäätyy kuin Jortikka on HIFK:n valmentaja ja hyvä niin, sillä näin valtatasapaino pysyy samana eli teillä hommat kusee ja meillä rullaa omalla painollaan kuten tähänkin saakka.
 

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Viestin lähetti Santtu
Kuvittelet ihan liikoja hifk:stä organisaationa. Jortikka ja HIFK ei kuulu koskaan samaan lauseeseen, sillä Jortikka on mies ja teidän koutsit kukkakeppejä. Jortikka vaatii hyvän ja toimivan organisaation, joka luottaa häneen, mihinkään penailuihin ja muihin kikkailuihin hän ei lähde, koskaan! Ennen helvetti jäätyy kuin Jortikka on HIFK:n valmentaja ja hyvä niin, sillä näin valtatasapaino pysyy samana eli teillä hommat kusee ja meillä rullaa omalla painollaan kuten tähänkin saakka.


Just just. Asiantuntija saapui paikalle. Mielummin penailua kun tuota narrien tylsää autokauppa-meininkiä. Teillä homma rullaa??? Tarkoitattanet Jokerit-konsernia? Onhan se juu nähty Kauppalehden sivuilla. Rullaa alamäkeä rahallisesti.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Santtu
Kuvittelet ihan liikoja hifk:stä organisaationa. Jortikka ja HIFK ei kuulu koskaan samaan lauseeseen, sillä Jortikka on mies ja teidän koutsit kukkakeppejä.

Kerrankin ollaan samaa mieltä: ei koskaan samassa lauseessa Jortikkaa ja HIFKiä! Siitä olen eri mieltä, että onko tämä kaveri, joka näyttää siltä kuin pullataikinalle olisi tökätty rillit, oikeasti mies? Hänhän haluaa aina omalle jengilleen liigan vähiten jäähyjä ja hyvin on onnistunut nytkin. Pitäkää turkulaisenne mielihyvin, sopii loistavasti Hesen seuraksi Ilmalaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Santtu
.
Kuvittelet ihan liikoja hifk:stä organisaationa. Jortikka ja HIFK ei kuulu koskaan samaan lauseeseen, sillä Jortikka on mies ja teidän koutsit kukkakeppejä.

Jokereilla on vaan se ongelma että Jortikan ajamalla pelityylillä halli tyhjenee joka kausi pikkuhiljaa kausikorttilaisista sekä myös irtolippulaisista.
Suurin osa Jokereiden runkosarjamatseista on niin kaukana viihteestä kuin vaan olla voi.
Mestaruus tältä kaudelta tuskin muuttaisi mitään.
Jokerit on tällä hetkellä niin steriili, että Liisa Joronenkin olisi siitä ylpeä.

Voittoja&pisteitä tulee oikein hyvin, mutta aika olennainen osa jäältä puuttuu eli se viihde.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Just kuulin

Ensi kauden paketti menee näin. 1. koutsi Summanen, 2. koutsi Jortikka, 3.koutsi Janne Niinimaa, Joukkueenjohtaja Kalervo Kummola, fysioterapeutti Timo Jutila (Ilkka Nummisto ja Markku Suonenvirta stunttaavat), TJksi palaa Frank ja urheilutoimenjohtajaksi Pekka Haajanen. Mediasuhteet hoitaa Jari Kurri.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti JHag
Kerrankin ollaan samaa mieltä: ei koskaan samassa lauseessa Jortikkaa ja HIFKiä!
Viestin lähetti JHag (3.5.2002)
Olen usein haaveillut, että Suomen vittumaisin jengi HIFK ja Suomen vittumaisin valmentaja H.Jortikka löytäisivät toisensa. Kuvitelkaa, mikä ydinpommi: yltiöfyysinen HIFK ohjaksissaan Jortikka!

Olin varma, että olet joskus haikaillut Joren perään ja täsmähaku tuotti tulosta. ;)

Itse olen oikeasti sitä mieltä, että Jortikka pystyisi soluttautumaan ja sopeutumaan IFK:n näköiseksi valmentajaksi. Kaverilla on auktoriteettia ja saa varmasti pelaajat tottelemaan pelityyliään, nyt pitäisi enää saada Jore tottelemaan.

Jääkiekontappaja Summasta en halua Stadissa nähdä, koska diggaan lätkää ja Stadia.

Kalkun rusakko: Jortikan Jokerit on noin 16 000 kertaa viihdyttävämpi kuin Summasen. Katsojamäärät ei vähene vaan lisääntyy.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Isaksson
Niin, siinähän se on. Runkosarjassa pitää viihtyä ja loppupeleissä pärjätä. Jokainen kestää muutaman matsin kaudessa tuota "ei niin perinteistä IFK-tyyliä", kun palkintona on mestaruus. Mutta koko kausi, ei helvetti.

Absolutely. Tämä on nähty viimeksi Westrlundin-Summasen aikaan: runkosarja täyttä möhellystä ja ördäämistä riittävien pisteiden kera, tuomarit täysin epätoivoisia, kun meinasi skaala loppua. Tammi-helmikuussa nokka kohti lopullista tavoitetta, ylilyönnit pois, kova peli säilytettiin ja kas: tuomarit söivät HIFKin kädestä. Tämän olen kuullut itsensä Erkan luennoimana.

Mulla on aihetta uskoa, että HIFKin uusi valmentaja on nyt sellaisessa duunitilanteessa, että hänen nimeään ei voida julkistaa. Tämä viittaa hieman pois Summasesta, mutta voi olla taktiikkaakin. Kuten lieneekin. Mutta silti: ei kai ne Tukka-Jukkaa meinaa kuitenkin? No, ainakin mikkihiirien signaaminen loppuisi siihen paikkaan.

lintu: Pitää paikkansa, mutta Frank on ns. iso ihminen, hänellä on varaa myöntää virheensä, eikä hän enää ole minkäänlaisessa päivittäisessä vastuussa HIFKin asioista.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Jokerit on tällä hetkellä niin steriili, että Liisa Joronenkin olisi siitä ylpeä.

Voittoja&pisteitä tulee oikein hyvin, mutta aika olennainen osa jäältä puuttuu eli se viihde.

Totta toinen puoli, mutta kyllä kai ongelma koskee koko Liigaa.

Mielenkiintoista miten ip-lehdet uutisoivat Aravirran tapauksen. Iltalehden mukaan Ara sai kenkää ja Iltasanomien mukaan jätti Ifkin. Iltis maalaa muutenkin aika synkkää kuvaa Ifkin ensi kauden kotimaisista valmentajavaihtoehdoista. Jos Summanen menee Bluesiin ja Jortikka Turkuun, niin jäljelle jäävät lähinnä Kari Heikkilä ja Rocky Rautakallio. Jalonenhan tulee meille, tai sitten ei.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Playmaker
Olin varma, että olet joskus haikaillut Joren perään ja täsmähaku tuotti tulosta. ;)

Olen myöntänyt tämän jo aikaa sitten mm. Aravirta-ketjussa. Toivoin HIFKiin Apen jälkeen ainoastaan Araa tai Jortikkaa ja olen kauhuissani siitä, kuinka väärässä olinkaan Jortsun suhteen. Uskoin tuolloin vielä, että Jortikka osaa pelata muutakin kuin hippakiekkoa. Ei se näköjään osaa.

Ai niin, nythän teidän ei enää tarvitse spekuloida tulevaa Jokerien valmentajaa...:)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös