HIFK:n playoffit 2011

  • 571 264
  • 2 171

scholl

Jäsen
Mutta HIFK:n pelaaminen on niissä peleissä mitä olen nähnyt Lukkoa vastaan ollut niin hyvällä tasolla että speksit on varmaan 80/20 että HIFK voittaa yhden kerran Lukon mahdollisten kolmen pelin aikana.

Itse sanoisin, että todennäköisyys on reilusti yli 90%. Jos joukkueet olisivat tasaväkiset ja tulos ratkaistaisiin kolikonheitolla niin Lukon mahdollisuus selvitä tuosta jatkoon olisi silloinkin paljon alhaisempi kuin tuo 20%, koska se vaatisi kolme kertaa peräkkäin saman puolen kolikosta, mutta joukkueet eivät ole tasaväkisiä, vaan IFK on parempi, joten todennäköisyys sille, että se häviäisi 3 peliä putkeen, on häviävän pieni.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Mä en usko tippaakaan siihen, että jengillä olisi masu täysi. Ei tuo jengi ole tyytyväinen kolmeen voittoon eikä kukaan takuuvarmasti halua saati aio lähteä enää Raumalle.
Jos Lukko tänään voittaisi, tulee se saamaan kovan buustin himamatsiinsa ja sitten voikin olla kusi sukassa.
Siitä lähdetään, ettei kukaan leiju vaan pelaa nöyrästi ja juhlii finaalipaikkaa matsin jälkeen tänään.
Toki olen samaa mieltä siitä, että on todennäköisempää, että IFK voittaa kerran mahdollisesta kolmesta matsista, mutta en halua nähdä 7. peliä enkä edes kuudetta matsia tässä sarjassa.
Ei pidä antaa minkäänlaista oljenkortta Lukolle.
 

Stonehenge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ihan vain kysymyksenä, koska sellainen fiilis itselleni tämän hetken IFK:sta jäänyt, että viekö seniorit jengiä ja onnistumisia tulee Jalosesta huolimatta?
 

Carlos

Jäsen
Ihan vain kysymyksenä, koska sellainen fiilis itselleni tämän hetken IFK:sta jäänyt, että viekö seniorit jengiä ja onnistumisia tulee Jalosesta huolimatta?

Odottelinkin että joku nostaa tämän urbaanilegendan esille. Kyllä se on Jalonen jolla nyt on homma näpeissä, joka tietää ketä peluuttaa ja mitkä taktiset kuviot vedetään, ja mitä harjoitellaan välipäivinä.

Tykkää siitä pitkät kalsarit -osasto sitten tai ei. Ei joukkue millään vanhojen jermujen johtajuudella tämmöisiä esityksiä vedä.
 

scholl

Jäsen
Odottelinkin että joku nostaa tämän urbaanilegendan esille. Kyllä se on Jalonen jolla nyt on homma näpeissä, joka tietää ketä peluuttaa ja mitkä taktiset kuviot vedetään, ja mitä harjoitellaan välipäivinä.

Kyllähän jo runkosarjassa oli nähtävissä selkeä pelitapa. Sitä on nyt hiottu kolme vuotta ja se toimii. Olen aivan varma, että Jalonen on yksi sm-liigan parhaista valmentajista, mutta se on myös vähän riski tuo, että se pelitapa pitää hioa niin hyvin toimivaksi. Ensinnäkin siihen menee se yli pari vuotta ja toisekseen kun tulee uusi valmentaja niin pelaajat ovat sitten hänen kanssaan jonkun aikaa ihan hukassa.
 

jeani

Jäsen
Ei nyt vielä onnitella mestaruudesta, mutta paljon pitää tapahtua, jos ette kannua nostele. Asenne ja taito näyttävät molemmat olevan niin hyvin tänä vuonna kohdallaan.

Talviklassikosta se taisi syntyä se kipinä IFK:lle mikä mestaruuden tavoittelemiseen tarvitaan. Ja Jokerit-sarjan erinomainen venymisenne tiukoissa paikoissa vahvisti sen uuteen sfääriin.

Loppu on sadonkorjuuta.
 

velipunainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen en ehtinyt tänne kanssanne iloitsemaan. Pelin näin Urholta ja olihan se jäätävän kova vierasvoitto. Peli oli täysin hallinnassa. Ja kuten aiemmin totesin, kova JOUKKUE tekee kovia suorituksia kovassa paikassa. Eilen se oli se Lukon pyörityksen katkaissut jäätävä 2-0. Tänään en pystynyt peliä katsomaan. Ja menoja pukkaa. Mutta nyt on pakottava tarve tulla tänne nopeasti ILOITSEMAAN! SIIS ME OLLAAN FINAALISSA! Tänään avattua lukkoa vietiin sanamukasesti KUUS NOLLA!
Ja mahtavaa todeta tunteensa oikeaksi murheellisen 101 minuutin pelin jälkeen. Näin silloin, että meillä ei ole mitään hätää, kuntoa riittää, peruspeli rullaa, yksilöitä on ja voittosarja takana. IHANAA HIFK, IHANAA!
 
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Kiitos HIFK! Matka jatkuu, mutta kyllä saa olla jengistä ylpeä. Finaalit on vielä edessä, eikä Kanadamaljan saajaa ole todellakaan ratkaistu. Finaalit lähtee taas nolla- nolla asemasta. Mutta kieltämättä HIFK on hurjassa flow-tilassa ja nyt kun Peltonen etunenässä saavat huilata jonkun päivän niin hyvältä näyttää. Uskon että JYP on se joukkue mikä tulee vastaan ja siitä tulee kova kahina. Mutta kyllä on hyvä fiilis, kun vuoden -99 jälkeen ensimmäistä kertaa finaaleissa! Faneillekin ihan hyvä, kun saa vetää happea jonkin aikaa.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KIITOS HIFK!!!

Vihdoinkin finaaleissa (eikä yhtään turhaan oo suomen matka hankittu nyt, jessssss.)

Sarjan katkaisujen sanotaan aina olevan niitä vaikeimpia matseja, en tiedä osoittaako sitten tän jengin vahvuuden, mutta narri-sarjan katkaisu 5-1 ja välierän ensimmäinen katkaisumahdollisuus käytettiin ja millä tavalla, 7-1!!!

Hyvä jätkät!!!!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Aivan käsittämätön löylytys vikaan matsiin. Siis jumalauta. Ei sanat riitä eikä ole onnen kyyneleet kaukana. 12 vuoden odotus on päättynyt ja millä tavalla.
Uskomaton jengi. Suuret kiitokset koko joukkueelle.
Nyt on vain yksi tavoite.
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mahtavaa!!! Finaalipaikka taskussa, mutta olo on kaikkea muuta kuin kylläinen. Kun katsoo joukkueen tekemistä, niin aika hyvin saa finaalivastustaja pelata viedäkseen kullan HIFK:n nokan edestä. Haisee nakkikeitolta hyvin vahvasti.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnea HIFK:lle ja faneille finaaleihin. IFK pyyhki Lukolla jäätä oikeastan koko välierä-sarjan, joten meillä raumalaisilla tuskin kenellekään on mitään jossiteltavaa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kiitos joukkue, kyllä on mukava seurata lätkää, kun joukkue pelaa tuollaisella draivilla. Jalosesta näki hyvin, kun jätkät oli onnittelemassa toisiaan, kuinka ylpeä hän oli joukkueestaan. Mitä muuta tässä voisi olla kuin ylpeä, mahtava joukkue kerta kaikkiaan. Nyt tulee sitten viikon huili, voi keskittyä johonkin muuhunkin kuin lätkään :)
 

Dakota

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Finaali, Final

Kahdentoista vuoden tauon jälkeen ME MENNÄÄN FINAALIIN. Huikea esitys koko joukkueelta koko sarjan ajan. Itseasiassa koko playoffsien ajan. Henkinen lujuus on timanttia ja sen huomaa. Useat nousut kuilun partaalta voittoihin ja nyt juhlamarssi finaaleihin täysin ylivoimaisilla esityksillä.

IFK kiittää, IFK tackar.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Onnea finaalipaikasta,taisitte saada ennakkosuosikin viitan harteillenne viimeistään tuon huikean katkaisupelin jälkeen.Paraskaan ei riitä huippuiskussa olevaa IFK:ta vastaan.Toivottavasti vastassa on Vatasen johdattama JYP.Saisi kevät arvoisensa päätöksen..no Blues pitää kammeta tieltä ensin:)
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
On jotenkin aivan sanaton olo. Finaalit? Perhe? Täh? Huhtikuu ja Stadissa skulataan? Täh?

Hyvä tauko, ammattimaisesti palautellen, toivottavasti. Jätän toisen välierän seuraamisen kokonaan väliin, kun se on helppoa ulkomailla. Maistelen sitten tilannetta 11.4. jälkeen, kun mahdollinen 7. välierä on ohi, Espooseen (ja Jerelle) kuitenkin henkinen tuki.

EDIT. Espoo ja Jere
 
Viimeksi muokattu:

Bo'er

Jäsen
Onnea finaalipaikasta,taisitte saada ennakkosuosikin viitan harteillenne viimeistään tuon huikean katkaisupelin jälkeen.

Jyppiläiset tuntuvat olevan kovia poikia noita paineita muille jakamaan, ihan päävalmentajasta lähtien.

Onnea IFK myös minulta. Vaikkei ennen teidän tekemiset ole kauheasti kiinnostaneet. Mutta kun eksyin tuonne MetroFM:n matsiradioon, niin mukavasti menevät nykyään illat Hakkin kommentteja kuunnellen.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Eilen Rauman Cumulukseen majoittuneet sanoivat kuin yhdestä suusta: SE ON SIINÄ. Ja niinhän se oli. Se Söden 2-0 oli tämän sarjan ratkaisu, siinä kuului niks-naks Kettupaidoilta.

Itse lasken näissä POFfeissa kaksi peliä ylitse muiden:

1. vs. Jokerit, Game 6: Se henkinen lujuus, Juuson torjunnat (erityisesti vs. Hentu @ OT) + hermojen totaalinen cool-down.

2. vs. Lukko, Game 4: 2-0 maali oli niitti, josta YKSIKÄÄN joukkue ei olisi selviytynyt. Eikä selvinnyt.

Henk. koht. toivon, että pikkuveli hoitaa Traktorit, mutta jos Jyväskylään joudutaan finaalisarjassa, kotiedulla ei ole mitään merkitystä. IFK:n henkinen kantti on varmasti vähintään samaa tasoa kuin uimalakeilla.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Selkeästi parempia olitte, varsinkin maalivahtien taistelussa. Onnea teille finaaleihin. Nyt vituttaa, mutta se menee tästä ja koitetaan voittaa pronssia.

ps. ostatteko pakkiparin Rantanen-Kuukka. Saatte halvalla ;)
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Selkeästi parempia olitte, varsinkin maalivahtien taistelussa. Onnea teille finaaleihin. Nyt vituttaa, mutta se menee tästä ja koitetaan voittaa pronssia.

ps. ostatteko pakkiparin Rantanen-Kuukka. Saatte halvalla ;)

Kiitos kiitos. Toivotaan Lukolle onnea pronssipeliin, varmasti mitalikin maistuisi, vaikka nyt varmasti ketuttaakin ankarasti. Parempi meni tästä sarjasta jatkoon ja KJ pyyhki Uramalla jäätä. Kyllähän tästä tuli myös pieni hyvitys siitä kevään 2005 sarjasta.

Kuukan voisi laittaa tulemaan tänne. Kyllä yksi fyysinen peruspuolustaja HIFK:hon mahtuu. Nyt vaan pelasi aivan väärän pakkiparin kanssa. Kuka laittaa kaksi fyysistä peruspakkia samaan pakkipariin. Lukon kannalta soisi Uraman heräävän tähän liittyen viimeistään pronssipelissä.
 

trap

Jäsen
Henk. koht. toivon, että pikkuveli hoitaa Traktorit, mutta jos Jyväskylään joudutaan finaalisarjassa, kotiedulla ei ole mitään merkitystä.

Jos taas Espoo vie, niin kotiedusta ei varmaan tarvitse edes puhua. Nordiksella 95-5 ja Espoossa joku 60-40 IFK-kannattajien ylivoima.

Turha spekuloida niin pitkälle kun epävarmuustekijöitä riittää, mutta olishan se aika järkyttävää kun HIFK voittaisi mestaruuden Espoossa ja halli räjähtäisi liitoksistaan. No, IFK tuskin kestäisi paineita ja altavastaajan asema sopii Bluesille, sikälikin turhaa spekulointia... ;)
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
7 päivää ja 6 yötä ja jengi voittaa Lukon otteluvoitoin 4-1 matkalla finaaliin. Erittäin hyvä ja tasapainoinen esitys ja pelillisen uuden kuntohuipun (runkosarjan lopun ja parin ekan Jokerit-matsin vaisumpien otteiden jälkeen) aika näyttää olevan nyt. Itsekin epäilin, että vieläkö se löytyy mutta valmennus ja joukkue tiesi mitä teki. Kiitos siitä ja kaikista hienoista hetkistä, joita viimeisen reilun parin viikon aikana olemme saaneet todistaa! Nyt huilataan ja parannellaan vammat (sama pätee faneihinkin) kauden huipennusta odotellessa. KIITOS KAIKKI JENGISSÄ!
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Uskomatonta! Käsittämättömän hyvä olo! Kiitos HIFK! Kaksi kolmesta hoidettu, enään on jäljellä se suurin koitos.

Ehdotus faneille.

Laitetaan joukkueelle postia. Joka tyyppi lähettää joukkueelle postikortin, kirjeen, lasten piirrustuksia, sähköpostia tai mitä tahansa millä osoitamme jengille mitä he ja HIFK meille merkitsee ja annetaan vielä pieni lisäbuusti jätkille.

Huomenna lähtee oma korttini.

Osoitehan on:

HIFK edustusjoukkue
Helsingin Jäähalli
00250 Helsinki

Laitatko myös faxinumeron. Laitan omat terveiset menemään faxin välityksellä. Kirjoittaminen on niin passé.

How stupid of me. Annetaan karmea lipsaus anteeksi tunnekuohun johdosta.

FAX 09 - 4777 0229
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Neitseelliset:

Olen kohtuullisen hyvä vedonlyöjä ja nyt meni kahden sarjan ennustukset viiltävän hyvin kohdilleen: Narrisarjaan ennustin naapurin 2-0 johtoa ja HIFK:n voittoa 4-2. Toteutui 4-3 juuri tuossa muodossa. Lukko-sarjaan ennustin vastustajan avausvoittoa ja sarjaa HIFK:lle 4-1/2. 4-1 toteutui. Tähän tarvittiin kliinistä analysointia, joukkueiden tuntemista (erityisesti vastustajan opiskelua) ja luonnollisesti myös Rouva Fortunaa. Mutta isossa kuvassa voin sanoa, että eipä paskemmin mennyt.

MUTTA nyt loppuu analysointikyky kuin seinään!! Finaaleihin en osaa suhtautua viileän kliinisesti. Olen finaalisarjan edessä absoluuttinen fani, jonka haaveet, toiveet ja pelot tulevat heittämään häränpyllyä koko sarjan ajan. En välitä tilastoista, enkä siitä miltä peli on oikeasti näyttänyt. Jos ollaan tappiolla 0-3, uskon ja toivon loppuun asti, että voitto sieltä tulee. Jos johdetaan 1-0, olen satavarma, että viedään koko sarja 4-0. Se on absoluuttisen varmaa. Jos olisin niin kova tyyppi, että osaisin olla kliininen oman joukkueen finaalisarjassakin, olisin paljon enemmän kuin "kohtuullisen" hyvä vedonlyöjä. Sellaiseksi koneeksi musta ei ole ja hyvä niin! Toki tässä tulee spekuloitua pelaajia ja vastustajia, mutta ensinnäkin HIFK-fanilta puuttuu lähes täysin kokemus siitä, miltä tuntuu kun oma joukkue on finaalissa. Pohja kliiniseen finaalianalyysiin ei ole kunnossa. Kun kiekko putoaa jäähän, unohtuvat kaikki orastavat analyysit. Silloin alkaa sota ja aion nauttia joka saatanan hetkestä ja olen äärimmäisen ylpeä tästä joukkueesta juuri nyt! Aivan suvereeni esitys ja erityiskiitos Juuso Riksmanille! Hän oli The Man! Finaalit tulevat olemaan fantastista aikaa onnenhetkineen ja tuskatiloineen ja voisin lämpimikseni ennustaa ihan vastustajaa tietämättä, että HIFK voittaa 4-0. Eikun hei, vähän mietittyäni sanon että HIFK häviää 3-4. Tai siis kyllä HIFK sen seitsemännen voittaa. Ja voi ei! Vastustaja vie 4-0! Tätä osastoa on analysointikyky juuri nyt - nyt on aika fiilistellä ja nauttia.

KIITOS HIFK! HYVIN TEHTY DUUNI KOJOLTA, NYBALTA JA KOKO JOUKKUEELTA. VAIN TULOKSET RATKAISEVAT!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös