HIFK:n peliesitykset

  • 1 153 009
  • 4 653
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pununuttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, KalPa, Habs
Toivon KJ:n jatkavan myös ensi kauden alussa, rakennustyö on pahasti kesken.

Rakennustyö on pahasti kesken? Kyllä se on purkutyö joka on kesken, muttei enää pahasti.

JHag on niin tanan oikeassa - miksi tässä munatonta miestä hyysätään vielä?
...ei sieltä Mestiksestä niin helppo ole takaisin nousta.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
...ei sieltä Mestiksestä niin helppo ole takaisin nousta.

En nähnyt peliä, joten paha kommentoida suoranaisesti kyseistä ottelua. Tuosta ylläolevasta tuli mieleen, että jos tämä onkin IFK:n toimintatapa irrottautua SM-liigasta, eli onkin poikien kanssa sovittu Ketonen & Myllyrinne tyyliin "Ja nyt jätkät, aktiivisia kiekosta luopumisia, ottakaa väärän puoleista käyrää se on aina parempi jne.".

Mitä tulee sitten otteluihin joita olen nähnyt ja olen nähnyt tällä kaudella suurimman osan IFK:n otteluista, niin ihan yhtä karmeata tarpomista se on ollut, oli sitten voitto tai tappio. Esim. monien hehkuttama Lukko ottelu oli niin ala-arvoista pelaamista, että jos Lukko ei olisi ollut niiiiin uskomattoman huono, niin ei siitäkään ottelusta olisi paljon lapsenlapsille jäänyt kerrottavaa. Olen suurimman osan kanssa täällä samaa mieltä, eli kauhean näköistä kuraa tuo HIFKin pelaaminen ja jos vielä joku täällä jaksaa puolustella jotain IFK:n toiminnan osa-alueita, niin tässä neuvo - Katsokaa joskus joku oikea jääkiekko ottelu!
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Rakennustyö on pahasti kesken? Kyllä se on purkutyö joka on kesken, muttei enää pahasti.

JHag on niin tanan oikeassa - miksi tässä munatonta miestä hyysätään vielä?
...ei sieltä Mestiksestä niin helppo ole takaisin nousta.

Ja jos rakennuskin on jo sokkelista mätä niin mitä sillä tekee. KJ ei ole mitään annettavaa tuolle ryhmälle.
 

jiihoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Nämä "90% peleistä" -sopimuspykälät kuulostaa kyllä omiin korviin aikamme legendalta, enkä mitenkään jaksa uskoa sellaisen olemassaoloon.

Jo tuossa lokakuun lopulla tuli epäiltyä, että joukkueen sisällä on pahoja ristiriitoja (olisiko ollut Kalpaa vastaan pelatun kotikoomailun jälkeen). En silloin siihen halunnut uskoa ja sen jälkeen nähtiinkin ajoittain todella hyviä otteita. Nyt alkaa kuitenkin vaikuttaa siltä, että joukkue ei enää pelaa valmentajalleen. Tällainen epäluottamus esimiestä kohtaan muodostuu monesta yksittäisestä tekijästä, joista maalivahtisekoilu ei ole lainkaan vähäisin ja siitä KJ saa mennä ihan itse vastuuseen.

Kuitenkin, on toisaalta hieman surullista, että HIFKhon on vuosien varrella muodostunut kulttuuri, jossa pelaajien muodostamat kuppikunnat pikku hiljaa kapinoivat ja "savustavat" valmentajia ulos. Voin kuvitella, että "edarin jätkien" saunaillassa on jonkin verran haukuttu Jalosta, kun ei se oo yhtään HIFKn näköinen eikä tajua, kuinka hyviä jätkiä me oikeesti ollaan. Olisiko sittenkin hyvä toimia kerrankin vanhan "ei voi vaihtaa koko joukkuetta, mutta valmentajan voi" -sanonnan vastaisesti, eli tuuletetaan pelaajisto ensi kaudelle oikein kunnolla. Jalonen on kuitenkin tuosta poppoosta ainoa, jolla on jotain näyttöä menestymisestä ja voittamisesta.

Näin espoolaisen silmin tuo olisi juurikin oikea ratkaisu. Mutuiluna mielestäni Hifk kaatuu omaan brassailuunsa ja liialliseen ifk-ylpeyteensä joukkueen sisällä. Ollaan niin stadilaisia ja tiedetään miten ne hommat pitäisi hoitaa, vaikka oikeasti taidettiin tietää viimeksi viime vuosisadalla, tarkemmin -98 ja -99:kin vielä. Jotenkin semmonen käry, että Jalonen on historiansa takia ollut jo melko merkattu mies heti sopimuksen julkistamisesta lähtien näiden "edarin" kuppikuntien keskuudessa. Sitten kun pelit ovat menneet huonosti eikä joukkue ole löytänyt yhteistä säveltä, on helppo muuttaa aikainen epäluulo kapinaksi Kojoa kohtaan. Tätä kierrettä voikin sitten olla vaikeampi pysäyttää, tosin eiköhän joukkueenjohto tiennyt varsin hyvin palkatessaan Kojon, että se on selvä riski ja eripuraa voi syntyä, koska ei ole stadilainen ja digailee herrasmieskiekkoa.

Ja juuri kuten Dennis sanoi, mielestäni tämä putsaus kannattaisi aloittaa näistä keskinkertaisista (patsastelijoista), joista ei ole suurta hyötyä ollut. Pikkaraiset, Turunen, Ramstedt, Porthen, Pöysti ja kenties Luttinenkin, vaikka ei ihan huono olekaan, niin käsittääkseni on yksi näistä joukkuehengen syöjistä.

Mitä mieltä olette lähempää asioita seuranneet? Olenko aivan hakoteillä vai onko perääkin. Ainakin tuohon Denniksen heittoon on helppo todeta, että kyllä, kun miettii IFK:n viimekausia. Runko on mätä ja keskinkertainen. Oikea suunta on kyllä, kun hallitus vaihdettiin ja asioihin saatiin siellä päässä järkeä. Kojoakaan en kyseenalaistaisia teilaisi vielä, sillä kuten sanottu, eipä ole kovin kaksiset rakennusmateriaalit kädessä. Ihan okei kyllä, jos haetaan sijoja, 10.-6., mutta tuskinpa korkeampiin sijoihin.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mua vituttaa epäoikeudenmukaisuus: Mälkiä, Baxter ja moni muu on jäänyt ilman mitään armoa. Miksi Nokalle pitää olla omat säännöt? .

Kato, se johtuu siitä, että nyt ollaan pitkäjänteisiä. Pitkänteisyys tarkoittaa meillä sitä, että mihinkään ei reagoida, ollaan kuin halvaantunut kyrpä marttakerhon kokouksessa. Toimistolla hierotaan käsiä yhteen ja hykerrellään, hommat on tehty, hyvä jengi on kasssa ja penkin päässä paras mahdollinen koutsi. Nyt on kaikki asiat viimeisen päälle kunnossa ja nyt vaan odotellaan, että mitalisade alkaa.
 
Viimeksi muokattu:

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Olin eilisen illan muksujen kanssa heittelemässä lumipalloja. Oli oikein mukava ilta ja menin hyvillä mielin nukkumaan.

Entä siellä hallilla olleet?

Joukkueen kasaajalle tiedoksi: HIFK on hidas kuin Saatana. HIFK on S/M-Liigan hitain joukkue.
.

Tämä on suurin syy, etteivät Jalosen nysväilyt joukkueen pelitavan rakentamisessa toimi.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Joukkueen kasaajalle tiedoksi: HIFK on hidas kuin Saatana. HIFK on S/M-Liigan hitain joukkue.
.

Tämä on suurin syy, etteivät Jalosen nysväilyt joukkueen pelitavan rakentamisessa toimi.

Mutta kun pitää olla lihaa.

Kyllä oli taas meidän "tähtipelaajilta" esitys. Kibellä jalat käy, mutta mikään muu ei liiku suuntaan tai toiseen. Hirso leipoo leipoo, eikä ota mitään vastuuta vetopaikoissa. Mitä, joko ne tähtipelaajat loppui.

Puolustus onkin sitten sellainen osa, joka on pihalla kuin tamppoonin naru. Heikkinen kaartelee selkä suorana pitkin kenttää ja Hank the NHL pitää ylimielisenä kiekkoa kunnes menettää sen tai purkaa vastustajan lapaan.
Kankaanperästä ei ole muuhun kuin hieromaan vastustajan naamaa, vihellyksen jälkeen. Melart välillä ok, mutta aika pahoja hazardeja. Mestis-Honkanen löi jotain kolehmaista, mutta kaatuilu puolustuspäässä ja oli koko ajan pelin ulkopuolella. Walsh, no voi vittu.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jalonen ulos!

Nukutun yön jälkeen seuraavat muutokset tehtävä:

Jalonen-Rautio, ulos.
Tilalle: Summanen-Surenkin-Lähteenmäki-Hagman.

Pitkämäki-Nieminen, ulos.
Tilalle: Norrena-Ahonen

Kaikki pakit, ulos.
Tilalle:
B. Wahey-Karalahti
Söderholm-Niskala
T. Aalto- J. Hietanen

Hyökkääjistä jätetään Lennu, muut ulos.
Tilalle
Kolme hyökkäysketjua.

Tut töt, mit vit?
 

DreamHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yhdellä lauseella voisi tämän kaiken kertoa hirveetä saissea. Ei mitään valon pilkahduksia. Ainoa minkä takia ylös joutu nousemaan oli Honkasen mylly. Ja ainoa uusi asia mikä sentään tapahtui niin oli se ,että tajusin ekan kerran elämässä lähteä reilusti ennen matsin loppua. :)
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Sepä se, ei sieltä tarvitsekaan nousta moneen vuoteen. Paljon puhuttua pitkäjänteisyyttä siellä ja sitten tuuletuksen jälkeen takaisin ylös.

Se ois kyllä ihanaa. Liput halpoja ja saataisiin kaikki ongelmakohdat joukkueessa kuntoon: Pelaajat, joukkue, talous ja fanitoiminta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Otetaan vaan Hakki valmentajaksi ja jengi tippuu vielä Suomi-sarjaan. Eilinen peli oli suoranaista vittuilua omalle kotiyleisölle, ei saatana mikään ammattilaisjoukkue saisi esiintyä omille kannattajilleen tuolla tavalla tai voidaan jättää puheet ammattilaisista kokonaan.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Se ois kyllä ihanaa. Liput halpoja ja saataisiin kaikki ongelmakohdat joukkueessa kuntoon: Pelaajat, joukkue, talous ja fanitoiminta.
No en nyt olisi niin varma niistä halvoista lipuista. Taisit nimittäin unohtaa TUTO-, Leki-, ja Kiekko-Vantaa-lisän.

Yleisesti ottaen, eilen alkoivat HIFK:n esitykset selvästi kääntyä oikeaan suuntaan: nähtiin hyvää brändinmukaista toimintaa, kun Lennu ja Miliisi vetivät landepellejä pataan. Siinä tuli taas näytettyä, että IFK:lle ei vittuilla ja, että jos meinaa Nordiksen hornankattilasta pisteitä viedä, niin ilman kipua sitä ei KOSKAAN tehdä. Samaa rataa vaan jatkossakin pojat!

Voinee sanoa, että jos vielä Brennanille olisi annettu vapaat kädet "toteuttaa itseään", niin eilinen kiekkoilta olisi ollut 100% täydellinen näin vanhan hc good old time hockey-fanin näkökulmasta. Se Carl Brewerin luoma HIFK-asenne ja oma tinkimätön pelityyli kun alkavat olla kunnossa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siis ilman tuota välikohtaustahan toi peli oli mitään sanomatonta muniin puhaltelua ja sen jälkeen oltiin vieläkin alistuneempia. Seuraavassa vaihdossa olisi pitänyt jatkaa samalla linjalla laittamalla vaikka Brennan ja Liivik kentälle mutta KJ näki paremmaksi pitää Brennanin viltissä. Nythän tämä pieni nujakka ei saanut edes palstatilaa iltapäivälehdissä vaan esim iltasanomien otsikossa nettilehdessä on otsikko; Ja näin kaatui HIFK. Siitä on aikaa kun HIFK on saanut palstatilaa fyysisillä otteillaan ja sitä on oikeasti ikävä. Tänä päivänä noi esitykset ovat lähempänä virkamieskiekkoa.
 

Tiityy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Habs, D Team + Maajoukkue
Moi kaikille,

Kirjoitin 8.9.2008 Kip Brennan-ketjuun seuraavaa kun olin nähnyt Linköping HIFK- pelin:

"Muita huomioita matsista: 4-0 turpaan ja kolme ekaa maalia maalin edestä, eivätkö HIFKIN pakit osaa siivota maalinedustaa? Loppui mielenkiinto... Suurin ongelma IFKn pelissä: pakkien luistelunopeus ei riitä kulmaväännöissä. Kokoa on, mutta ei osu kun ei riitä vauhti..."

Ei millään pahalla, mutta kyllähän teidän puolustajanne ovat aika... verkkaisia kun painetta vaihdetaan puolelta toiselle. Kun vauhti puuttuu, on sillä seurauksensa puolustuksen toimintaan, pienempikin mies pääsee maalin eteen kun saa rauhassa kelata vauhtia. Mikään ei pelisuoritusten perusteella näytä menneen parempaan suuntaan ja joskus aikanaan valmentaneena tiedän että henkinen takalukko näkyy omassa päässä mm. ylipelaamisena (merkkaus ei toimi, kun ei luoteta kaveriin), väärinä ratkaisuina (joko mennään yli-innokkaasti kulmiin väärään aikaan, jotta valmentaja ei huuda tai ei mennä ollenkaan kun pelätään että vastustaja vie kahville) ja alueelle tullessa turhana peruuttelemisena.

Kun kentällinen on tämmöisessä tilassa, henkilökohtaisella taidolla sitä pystyttäisiin kompensoimaan. Ja sitä ei, ikävä kyllä, löydy. En nähnyt viime peliä, joten en tiedä siitä, mutta aiemmin nähdyissä peleissä on toisessa erässä käynyt aina välillä näin. Olen edelleen samaa mieltä kuin Syyskuussa: vähintään yhden pakin (mieluiten kaksi) te tarvitsette. Ja tällä hetkellä myös hengähdystauon Pitkikselle (säpi).

En todellakaan trollaa ja omalle joukkueelle yksi iso kanto jo valmiiksi tieltä pois jos mikään ei muutu, mutta onhan tämä vähän surullista, mielummin kuitenkin IFK kuin Jokerit.
 

stroh80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meilläpäin katsomoa odotettiin Brennanin ketjua kentälle kuin kuuta nousevaa. Voisiko joku kuvitella vastaavan tilanteen, missä Summanen olisi jättänyt laittamatta pommikoneet kentälle?

Ensi alkuun tehdään selväksi, että pelaaja "Kip Brennan" kuuluu IFK:n joukkueeseen.
Nyt vaan tilanne sama kuin jos talonrakentajalle olisi ostettu hiiliteräksinen, vimpan päälle tasapainoitettu piilukirves jota hirsimökin kokoaja käyttäisi naputtelemaan nauloja hamarapäällä.
Kip on ihan hyvä nelosen laituri, tai ainakin täyttää tonttinsa ihan ok. Ikävä vain, että sitä erikoisosaamista joka kaverilla on, ja jonka takia mies on tänne hankittu ei suostuta käyttämään ollenkaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eilen muuten ihan aikuisten oikeasti HIFK:n kaksi parasta hyökkääjää myös kiekon kanssa olivat Brennan ja Liivik! Brennanhan syötti 1. erässä sen Kiben läpiajon. Nyt ei ollut tarkoitus niinkään kehaista Brenkkua ja Siimiä, vaan ennemminkin katsahtaa valmennuksen suuntaan: Se, että kaksi ylempää ketjua täynnä tähtiä, siis tälläkin kaudella säkenöineitä, vaeltaa täysin varjojen mailla 60 minuuttia ilman että edes yritetään jotain muutoksia - mistä helvetistä on kysymys? Ja onko pelisilmä niin saatanan puuta, että kun kerran nähdään esimerkiksi Kiben illan kunto, niin ei anneta kuumemmille pelaajille enemmän peliaikaa? Tässähän on kysymys siitä, että Brennan ja Liivik pelasivat tasollaan ja olivat silti HIFK:n terävimmät hyökkääjät. Myös Ahtola pelasi hyvin. Meidän nelosen jätkien nouseminen joukkueen sisällä todelliseksi 1-ketjuksi ei siis lämmitä Brennan/Liivik -faniakaan kovin pitkään, sillä ei näillä jätkillä kilpailla sentään HPK:n ykköstä ja kakkosta vastaan!

Meidän ykkösen pitäisi olla parempi kuin vastustajan ykkönen. Kakkosen parempi kuin vastustajan kakkonen, kolmosen parempi kuin kolmonen ja nelosen parempi kuin nelonen. Se, että nelonen on meidän paras voittamaan kaksinkamppailuja ja saamaan painetta ylös, ei riitä. Meidän nelonen ei ikinä pärjää kuitenkaan muiden seurojen ykkösille ja kakkosille. Niille riittäisi se, että he ovat illan parempi nelonen ja häiritsevät samalla myös vastustajan ykköstä. Mutta silloin, kun alempien ketjujen kavereilla on selvästi enemmän särmää ja taistelutahtoa kuin yläkerran staroilla, pitäisi valmentajan kuitenkin palkita tämä jotenkin. Lisää peliaikaa on paljon käytetty keino. Ja samalla peliaikaa pois avainpelaajilta, jos ja kun heillä ei kulje. Illan isoimmat miinukset tulivat Heikkiselle (-3) ja Kuhdalle (-2). Liivik pelasi nollille, samoin Ahtola. Brennan -1 ja miinus tuli sekavaihdosta.

Kaiken paskan keskelle muuten rispektit Liivikille illan huikeimmasta pommista. Mäkelän kokoinen sälli lensi seinälle niin, että maila hajosi ja niitti oli täysin puhdas. Hienoa, että joku edes jaksoi painaa. Ja jälkitilanteestahan tulivat ne myllyt. Myllyjen aikaan saatiin siis halli seisomaan ja huutamaan ifk:ta. Niitä on tietenkin kivaa ja muodikasta väheksyä jälkikäteen puolihäpeissään. Jos jokatapauksessa hävitään, niin miksi ei vedettäisi landeja pataan samalla? Vai ovatko tätä edeltäneet useat neppailutappiot olleet tyylikkäämpiä? Voittoja tässä ei jaksa oikein odottaakaan. Ja voittaminen särmän kera - ei helvetti, kuinka kauan sitä pitää venttailla??
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mun puolesta eilisessä pelissä olisi voinut laittaa ykkösen kylmästi vilttiin ja Petrellhän laitettiin kolmoseen vikassa erässä koska peli ei kulkenut. Kyllä sen kapteeninkin saa laittaa vilttiin jos esitykset ei kestä päivänvaloa. Varsinkin tokassa erässä oli hienoa katsella miten neloskenttä sai tehtyä painetta vastustajan päätyyn ja Liivikin pommi oli pelin BIG HIT.
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mälkiä, Baxter ja moni muu on jäänyt ilman mitään armoa. Miksi Nokalle pitää olla omat säännöt?

En usko omiin sääntöihin, vaan pikemminkin siihen että Jalosen taaperrus on aikaisemmista meriiteistä ja odotuksista johtuen paljon vaikeampi hyväksyä ja tunnustaa. Vaikka sarjataulukko kertoo missä mennään, jaksetaan uskoa siihen että mestarivalmentaja on mestarivalmentaja. Jalosen näytöt nimenomaan tästä liigasta ovat kuitenkin tuoreudessaan ja tasaisuudessaan vertaansa vailla. Tähän ainoaan tukipilariin olen itsekin yrittänyt tukeutua, mutta kyllä taas eilen siinä 0-5 kohdalla meni jotain rikki. Nämä lukemat eivät ole hyväksyttäviä Nordenskiöldinkadulla missään vaiheessa kautta, oli vastassa sitten TuTo, HPK tai Detroit Red Wings.

Positiivista oli se, että tapeltiin. Tuntui pitkästä aikaa siltä että istui jäähallissa, eikä Lindexin sovituskoppien odotustilassa. Negatiivista oli se, että muuhun ei pystytä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Varsinkin tokassa erässä oli hienoa katsella miten neloskenttä sai tehtyä painetta vastustajan päätyyn ja Liivikin pommi oli pelin BIG HIT.

Muistathan toki, että tällainen toiminta on lapsellista tutinaa & tötinää. Oikeampi tapa on seisoskella hannupikkaraismaisesti tumput suorana ja katsella itse kipua tuntematta kuinka vastustaja tekee maaleja. Paitaakaan ei tarvitse pestä matsin jälkeen. Ja valmentaja & intomieliset fanit kiittävät: Siinä vasta oivallinen kaveri! Katsokaa, tämä mies ei liiku, ei hikoile, eikä ota jäähyjä! Hän kuuluu parhaaseen A-ryhmään, hän on HIFK-pakki! Lisää Liivikejä, Brennaneita ja Ahtoloita, niin tuosta voi tullakin jotain. Brennan sai eilen 0 minuuttia rangaistuksia. Mutta oli kyllä mielestäni silti liikaa jäähyllä.

Tom Walshin otteista voisi kirjoittaa kirjan "Elämäni wannabe -Mikko Turusena - pyrkimyksenä totaalinen värittömyys". Eilen toisessa erässä Walsh lähti kerran reippaasti etenemään viivalta kiekon kanssa, harhautti yhden pelaajan (joka ei odottanut edes yritystä), meni itsekin sekaisin tästä, kadotti kiekon - ja HPK lähti nanosekunnissa vastaiskuun. Tällä välin sankaripakkimme Walsh luisteli vaihtoon valehtelematta hitaammin kuin Mika Nieminen koskaan. Hienoa nähtävää.
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Meilläpäin katsomoa odotettiin Brennanin ketjua kentälle kuin kuuta nousevaa. Voisiko joku kuvitella vastaavan tilanteen, missä Summanen olisi jättänyt laittamatta pommikoneet kentälle? Tylsä-KJ pelasi vielä voitosta, todellinen tilannetajun mestari.

Justhan se Summanen YLE:n nettipalstalla totesi, että nämä koohottajat ja pommikoneet tulisi saada pois kiekkokaukaloista. Niin se maailma muuttuu ja Summanenkin siinä mukana.
 

kibe84

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja kakkosena Pelicans, ULUVFC #71, DEFC #50
Justhan se Summanen YLE:n nettipalstalla totesi, että nämä koohottajat ja pommikoneet tulisi saada pois kiekkokaukaloista. Niin se maailma muuttuu ja Summanenkin siinä mukana.

Summanen on tällä hetkellä jokaisesta urheilulajista kaiken tietävä asiantuntija YLEllä. Kyllä noita Summasen juttuja kuunneltua ei voi sanoa muutakun, että voi morjens!! Sitä sekopäätä ei toivottavasti sekoiteta mihinkään valmennukseen liittyvää asiaan. Äijällä vähän kihahtanut tukkaan!! Sitten asiaan, kyllä hommaan pitää saada muutosta ja todennäköisesti se voittava maalivahti toisi jo äijiin eri ilmettä. Lisäksi puolustukseen kyllä tarvitaan ukkoja on sen verran surkeeta toimintaa. Brennan on Liivikin kera tällä hetkellä ainoita positiivisia ajatuksia herättäviä asioita. Joulutauon jälkeen pitäisi homman toimia ja saada nousu 6. joukkoon. Keväällähän ne tosipelit vasta pelataan mutta kyllä tarvitaan eri ilme tauon jälkeen.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Kaiken paskan keskelle muuten rispektit Liivikille illan huikeimmasta pommista. Mäkelän kokoinen sälli lensi seinälle niin, että maila hajosi ja niitti oli täysin puhdas. Hienoa, että joku edes jaksoi painaa.

Tälle propsit myös vihulaisleiristä. Hieno kolaus!
4-ketjua lukuunottamattahan ifk:sta ei eilen kukaan edes yrittänyt taklata(kaan). HPK taklasi ehkä 5 kertaa vieden näin tämänkin taiston.
 

joey77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HIFK
Seuraavien 5 pelin jälkeen sijalla 14. ?

Ihan helvetin hyvältähän toi ei nyt näytä. 2 pistettä pohjasta, ja seuraavat pelit -> Ipa, Blues, Jokerit, Blues,Jokerit. Pisteodotukset nyky pelillä (pitkis tietty pelaa kaikki pelit) 1 piste Ipalta. Eli jos Ässät tai Pelsut saa yhtään voittoa niin vikana aletaan olemaan. Ja muutenkin noiden pelien jälkeen on 23 peliä jäljellä siinä ei enää ihan suunnattoman paljon aikaa oo hommaa kääntää.

Oma ajatusmalli on aina ollut, että lokakuussa saa olla kuraa, marraskuussa täytyy pilkahdella jotain valoja, joulukuussa jotain jo näkyä rakenteita kentällä jatkuvasti, tammikuussa olla jääkiekkoa, helmikuussa hyvää jääkiekkoa ja maaliskuussa pleijarikiekkoa. Tällä tiellä ollaan nyt askeleessa 1 eli täyttä kuraa. Ja yksi osa pitää olla alusta asti kunnossa - > jätkiä täytyy KIINNOSTAA ja kentällä TAISTELLA. Tässä ollaan nyt kohdassa EVVK.

Jotenkin sellanen viilis tästä kaudesta on ollut jo pitkään ,että pleijareihn ei olla menossa. No eipähän tarvii matseissa käydä, ainakaan Nordiksella, täytyy miettiä muita vaihtoehtoja, jotain halleja joissa on voitosta kiinnostuneita ja taistelevia joukkueita. Mä en ilmeisesti snaijaa täytyy skaffaa joku toinen tsetti.

Ja se pitkähousu ....
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Tuosta ylläolevasta tuli mieleen, että jos tämä onkin IFK:n toimintatapa irrottautua SM-liigasta, eli onkin poikien kanssa sovittu Ketonen & Myllyrinne tyyliin "Ja nyt jätkät, aktiivisia kiekosta luopumisia, ottakaa väärän puoleista käyrää se on aina parempi jne."

Itkuhuutonaurut! Ja kyseinen pätkä löytyy tästä linkistä http://www.youtube.com/watch?v=snfKTqRvsiY

Me ollaan NIIIN hävitty tää kausi. Ei tässä kannata enää tehdä mitään. Mennään näillä ja toivotaan, että ei tiputa Mestikseen. Ensi kaudeksi hankitaan maalivahti työnimenä noronen, 3 pakkia työniminä söderholm, karalahti, niskala ja yksi sentteri työnimellä bros ja 3 laituria työnimillä pesonen, hyvönen, peltonen. Eiköhän Kojo saa tommoisille hankinnoilla menestystä aikaiseksi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös