HIFK:n peliesitykset

  • 1 152 174
  • 4 653
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HIFK:lla on nyt 16 pelistä 20 pistettä, joka 1,25/ottelu. Jos halutaan runkosarjassa 1,8/ottelu, niin pitää saavuttaa lopuista 42 pelistä 84 pistettä. Se on tasan 2 pistettä ottelua kohden. Tasaisella 1,8p/ottelu vauhdilla HIFK:lla olisi nyt 29 pistettä, joten olemme 9 pistettä perässä vauhdista, joka toisi meille paikan neljän parhaan ryhmään.

Eiköhän se nelosen sakki ole menetetty, realistisesti pitää yrittää päästä edes suoraan pleijari paikkaan.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Jos ei pelaajamateriaalissa näe mitään vikaa, niin lähin paikka, mistä kannattaa seuraavaksi hakea vastauksia on silmälääkäri.

Anteeksi kunnioitan sinua vanhempi palstaveli, mutta nautitko sinä salaa että hommat menee päin vittua. Joka kerta, kun menee huonosti tulet vertailemaan miten asiat meni Pentin aikana, Penttiä ei ole enää nyt on vuosi 2008 ja IFK:ssa on uudet johtohahmot. IFK on suurempi, kuin yksikään sen jäsen, ei jäsen voi kasvaa koko sirkusta suuremmaksi.

Mutta et voi väittää, että jos esim viime kaudella Vescen tehojaksossa, Ryan olisi loukkaantunut, olisi aika monet pisteet jääneet ottamatta. Nyt on poissa esim Matias Loppi, ok loukkaantumisia pitää kestää ja Blues taistelee vahvasti haavoittuneena, mutta ei se voi olla näkymättä, kun katsoo mitä jätkiä meillä on poissa.

Sen lisäksi uusi valmennus, epävarma maalivahti ja loukkaantumiset, ei siinä paljoa muuta vaadita, että välillä otetaan turpaan kananmunat kainalossa KalPalta ja seuraavana päivänä voitetaan Jokerit tai Kärpät niiden kotiluolassa.

Anteeksi vain kaikille, mutta minä ainakin olen tässä uudessa projektissa mukana loppuun asti, se jo kertoo organisaation yrittämisestä, että tänne haetaan Shawn Bates. Myönnän meillä menee nyt todella huonosti, mutta turha nyt liioitella liigakarsintojen ja jopa tippumisen muodossa.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
En ole Isaksson, mutta voin vastata tuohon, tai ainakin luulen niin.
Ei varmaan kukaan OIKEA HIFK-kannattaja nauti siitä missä TAAS kerran mennään. Ainakin itseäni vituttaa että joka helvetin vuosi, ainakin 2000-luku, nämä samat keskustelut, huutamiset, itkuraivarit joudutaan täällä JA;lla käymään, ja vieläpä samoista asioista: maalivahdit + puolustus sekä enemmän tai vähemmän kädetön hyökkäys. Äijää vaihtuu byroolla, HIFK;n alisuorittaminen ei. Missä vika? Kohta kymmenen valmentajaa kokeiltu, joten en usko että siinä suurin vika. Kyllä se suurin vika on ammattitaidottomassa pelaajahankinnassa, tai sitten vimeinen vaihtoehto on me fanit!? Ehkä vika on meissä? Ehkei meidän pitäisi olla niin vaativia? Kyllä yksi mestaruus 26 vuodessa pitäisi riittää, ehkä?
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Mun mielestä on hölmöä, että aina lähdetään valittamaan pelaajahankintoja. IFK:han on flopannut vaikka minkälaisilla joukkueilla... jopa toi NHL-lakkokauden superjoukkue Vokounilla, OJ:lla ja muilla floppasi. Tottakai Vokoun oli aivan katastrofaalinen, mutta silti...

Kyllä joku koko organisaatiossa kusee... ei voida tosissaan väittää, etteikö IFK:n pelaajamateriaali olisi muka kilpailukykyinen SalPan, Ässien, Tapparan tai KalPan kanssa, jotka kaikki ovat IFK:ta sarjataulukossa edellä. Kyllä syyt täytyy olla syvemmällä.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
HIFK pelaa tällä hetkellä liigan toiseksi huonointa kiekkoa heti TPS:n jälkeen. TPS otti tilalle uuden valmentajan, joten suhdanteet saattavat HIFK:n osalta jopa entisestään huonontua seuraavien viikkojen aikana. Tässähän saatetaan joutua jopa tilanteeseen, jossa joudutaan oikeasti karsimaan liigapaikasta. Liigassahan on tällä hetkellä useita joukkueita, joiden peli alkukankeuksien jälkeen on kehittynyt huomattavasti eteenpäin, vastoin kuin HIFK:ssa se on mennyt asteittain jopa huonommaksi.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- Hifk on sen 2000-luvun pahimmassa pelillisessä kriisissä
- En ole koskaan nähnyt niin huonoa jääkiekkojoukkuetta kuin tänään punaisessa paidassa pelannut pelokas ja alistunut ämmälauma
- Hifkin peli ja hyökkäyksiinlähtö on hitaampaa kuin viime kaudella (saavutus sekin)
- Tänään kokonainen yksi maalipaikka koko pelissä
- Ei yhtään onnistunutta koko ketjun hyökkäystä
- koko pelissä Hifk sai 2-3 onnistunutta syöttöä - ne olivat pakki-pakki syöttöjä (hyökkääjille menevät syötöt katkaistiin kaikki)
- maalivahtipeli ei toimi (Ahlqvist torjuu jokaikisen vedon sen lujuudesta riippumatta eteensä)
- puolustuspeli ei toimi
- hyökkäyspeli ei toimi - Hifkin ns. ykkönen on SM-liigan huonoin
- Valmennus ei toimi - vaikka joukkue on mikä on, parempaan pitäisi silti pystyä. Verrataan esim. Kalpan puolustukseen jossa entiset Hifkin ylijäämäpelaajat Varakas ja etenkin Seppänen pyörittelivät Hifkiä mennen tullen.
- ennen taukoa ohjelmassa olevien pelien suurin jännitysmomentti on saako Hifk edes yhden maalin tehtyä.
- paljonko näistä rästipeleistä piti tulla pisteitä?
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Torstaina pelataan the Narreja vastaan. Shawn Bates luistelee ensimmäisen kerran kokoonpanossa.

Jos me hävitään toikin peli, niin mä vittu lopetan laajakaistasopimuksen, heitän telkkarin ikkunasta ja muutan Australiaan. Eipähän tarvi kuulla mitään HIFK:sta. Taas pitää käydä sulkemassa toi saatanan telkkari, kun sieltä kohta alkaa Tulosruutu. "Helsingin Hiiefkoon vaikeudet jatkuivat tänäänkin, tällä kertaa kotiluolassa vastaan asettui Sami Kapasen johdattama Kalevan Pallo".

Ei.. Vois piruuttaan mennä tsiigaamaan ton Torstain "ottelun"...

TV KIINNI!
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiljaiseksi vetää. Jopa minunlaiseni iki-optimistisen IFK-diggarin.

Jotain tarttis tehrä. Kuuntelin Jalosen kommentteja lehdistötilaisuudesta ja kyllä mä edelleenkin hänen osaamiseensa uskon. Se, mikä tässä nyt ihmetyttää on, että kuinka nopeasti tässä näyttää lopullinenkin peli-ilo kadonneen. KJ on tiukassa paikassa, koska on ihan selvää, että kysymyksessä on ennen kaikkea henkimaailman asiat. Ja toisaalta tietyt pelaajat ovat asennevammaisia turhakkeita. Mutta ei koko jengi suinkaan, vain osa jätkistä.

Toisaalta joukkue kaipaa nyt tiukkaa kurinpalautusta ja hirveästi harjoituksia. Toisaalta taas rentoa meininkiä ja tukea, mikä kenties edesauttaisi takalukon aukeamista. Voi olla hyvinkin pienestä kiinni, mutta tällä hetkellä sekään ei lohduta.

Se on jännä juttu, miten silloin kun eniten niitä onnistumisia kaipaisi, mikään ei onnistu. Ei onnistu yksinkertaiset asiat, monimutkaisista puhumattakaan. Silloin, kun yksittäisillä onnistumisilla ei suuressa kuvassa ole juurikaan merkitystä, kaikki sujuu kuin tanssi. Jengistä riippumatta. Tällöin jätkät turhautuu ja IFK on siinä ihan valtakunnan huippua. Jo pelkät perinteetkin siihen velvoittavat. Ja mitä suuremmaksi turhautuminen kasvaa, sitä epätodennäköisempää on onnistuminenkin.

Nyt pitäisi jostain todella kaivaa se peli-ilo ja saada muutamia onnistumisia alle, jotta päästään treenaamaan oikeita asioita eikä jouduta keskittymään liikaa asioihin, jotka eivät oikeasti juurikaan kelaamalla parane.

Joukkueessa on puutteensa, mutta en missään nimessä osta väitettä, että joukkue itsessään olisi niin huono kuin miltä nyt näyttää. Joukkue vain pelaa huonosti ja se olisi nyt saatava loppumaan.

Pyydän jo etukäteen anteeksi, etten itkenyt joukkueen surkeita esityksiä tämän enempää tai vaatinut kenkää kaikille. Älköön kukaan kuitenkaan kuvitelko, etteikö minuakin vituttaisi tai olisin tyytyväinen nykyilmeeseen. Näin tekee ja paljon, mutta kirvestä en vielä suostu heittämään kaivoon. Tästä noustaan vielä, perkele.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tästä noustaan vielä, perkele.

Todellakin, torstaina on "ikuinen juukkeri" vastassa ja se sytyttää kyllä aina. Lisäksi paikallispeleillä on tapana noudattaa ihan omaa kaavaansa. Edellisillä peleillä ei ole mitään merkitystä näissä. Ehkä se lukko aukeaa jo torstaina.

Ja mikä hienointa, jos se lukko aukeaa torstaina, niin voidaan olla jo yhdessä tärkeimmässä (ellei tärkeimmässä) tavoitteessa. Eli kiistattomassa Stadin herruudessa kaudella 08-09. Jos ei, niin on vielä kaksi mahdollisuutta. Senkin jälkeen voidaan ajatella tasapeliä, koska kauden eka (nordic trophy) paikallinen voitettiin.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Höpöhöpö.

Jos sanoo, että homma on kiinni pelaajamateriaalista, viilaa itseään linssiin.

Jeesus, mitä täältä saa vieläkin lukea. Kovin montaa lätkämatsia ei ole nähty, jos avoimesti on tuota mieltä. Huh huh. Ei kyllä parempaa ansaitakaan, kun tähänkin ollaan tyytyväisiä.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Anteeksi kunnioitan sinua vanhempi palstaveli, mutta nautitko sinä salaa että hommat menee päin vittua. Joka kerta, kun menee huonosti tulet vertailemaan miten asiat meni Pentin aikana,

Aika montaa kertaa olen sanonut, että vanhaa ei kaipaa kukaan, mutta järkyttää se asenne, että kun Penasta on päästy niin ollaan sitä mieltä, että kaikki on hyvin vaikka faktisesti peli on paskempaa kuin koskaan. Kun tähän lisätään vielä se, että valmentaja on hyvä, niin missä helvetissä se vika on, jos ei pelaajamateriaalissa? Toi puolustus on niin paska, että sillä ei yksinkertaisesti voi pelata jääkiekko nimistä peliä. Jos se olisi paska loukkaantumisten ym. tuollaisten syiden takia, sen vielä tajuaisi, mutta sieltä on poissa tasan yksi pelaaja ja sekään ei vahvista tuota pakkaa mitenkään. Käsi ylös, joka latelee tähän yhdenkin puolustuksen viimeisen 10 vuoden ajalta, joka on nimettömämpi kuin nykyinen.

Se, että kovemmillakaan materiaaleilla ei olla voitettu mestaruutta ei kai voi olla peruste sille, että on ihan sama ketä siellä jäällä luistelee ja menestymättömyyden syy on varmaankin jossain muualla. Syy on materiaalissa ja siitä vastaa "heti reagoidaan kun on tarvetta" Nybondas.

Varmaan tässä käy niin, että Jokerit kaatuu torstaina ja taas ollaan takki auki pari viikkoa, hävitään sitten seuraavat 5 peliä ja PKA kuudesta matsista on 0,5.
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Toi puolustus on niin paska, että sillä ei yksinkertaisesti voi pelata jääkiekko nimistä peliä. Jos se olisi paska loukkaantumisten ym. tuollaisten syiden takia, sen vielä tajuaisi, mutta sieltä on poissa tasan yksi pelaaja ja sekään ei vahvista tuota pakkaa mitenkään. Käsi ylös, joka latelee tähän yhdenkin puolustuksen viimeisen 10 vuoden ajalta, joka on nimettömämpi kuin nykyinen

Kyllä tämä on taivaan tosi. Täällä on joukkopsykoosissa saatu tuo puolustus näyttämään kovalta. Ja jos kaikki pelaisivat laatikkoroolinsa mukaan, niin sehän olisi kova. Pari Elvistä, yks Kanki, yks Turhake ja "junnuja", siinäpä se. Ai niin, ja yksi ulkomaan vahvistus. Ja ne jotka osaavat pitää mailasta kiinni, pelaavat leftiä. Alkukauden matseissa näkyi, kuinka vastustajien mylly pyöri meidän alueella. Muutama onnistunut peli sai kaiken näyttämään paremmalta kuin onkaan. Ja kun hyvät taistelut jyppejä vastaan eivät tuoneet kunnon palkintoa, niin nyt ollaan taas leuka rinnassa.

Veikkaan että jollain ihmeen konstilla narripeli hoidetaa ja sitten KerHolta tulee sata nolla pataan. Maajoukkuetauko on kuin viimeinen paikka ottaa aikalisä. Sen aikana peli pitää löytyä tai sitten voidaan kirjoitella joulupukille jo ensi kauden ketjusommitelmista.
 

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Jeesus, mitä täältä saa vieläkin lukea. Kovin montaa lätkämatsia ei ole nähty, jos avoimesti on tuota mieltä. Huh huh. Ei kyllä parempaa ansaitakaan, kun tähänkin ollaan tyytyväisiä.

Et varmaan lukenut viestiäni loppuun, tai niiden sisältöä ei näköjään ollut edes tarkoitus ymmärtää. Jos katsot profiiliani, niin sieltä näkyy ikä (39) ja liittymispäivä tänne foorumille.

IFK:n matseissa olen käynyt vuodesta 1974. Joten älä turhaan viitsi alkaa provoilemaan "vanhemman valtiomiehen" asenteella. Tai jos alat, niin koeta edes sisällyttää niihin jotain muuta kuin lapsellista itkemistä.

Mielestäni perustelin kantani ihan kunnolla. Et vain viitsinyt lainata sitä osuutta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Uncle Becker kirjoitti:
Veikkaan että jollain ihmeen konstilla narripeli hoidetaa ja sitten KerHolta tulee sata nolla pataan.

Ja sitten kaikki on taas hyvin. Olen itsekin sokaistunut aika hyvin noista kauden kahdesta aiemmasta narripelistä ja kun olen vain nähnyt pelkästään IFK:n tv-pelit, niin olen kai erehtynyt luulemaan, että me ollaan suurinpiirtein vain huonolla onnella hävitty noita pelejä, joka ei pidä paikkaansa. Puolustus on tuuliajolla ja tänäänkin olis ilman hyviä Aaken koppeja tullu tosi härskistä kalakukoilta pataan. Tosin kai 0-3-numerotkin kotihallissa on jo härskiä.

Uncle Becker kirjoitti:
Maajoukkuetauko on kuin viimeinen paikka ottaa aikalisä. Sen aikana peli pitää löytyä tai sitten voidaan kirjoitella joulupukille jo ensi kauden ketjusommitelmista.

Niin.... taas kerran. Olen itse ollut tällä kaudella täällä palstalla positiivisin mielin ja leiponut Walshista jopa uutta Zidlickya jne. mutta tämä kolmen ottelun tappioputki on taas aukaissut minunkin silmiäni. Alan pikku hiljaa uskoa, että tuleva maajoukkuetauko on ainoa ja viimeinen mahdollisuus kääntää laiva, muuten tästä(kin) kaudesta tulee synkkä ja pitkä.
 

Archon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:n johdolle olisi ihan oikein että haettaisiin nöyryyttä divarin kautta. Joskus se auttaa. Kun mikään muu ei auta.

Olikos se niin että HIFK:n toimistolla oltiin Harkimon kanssa sitä mieltä että SM-liigassa tulisi olla vain 10-12 joukkuetta? Pilkka omaan nilkkaan.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Ja mikä hienointa, jos se lukko aukeaa torstaina, niin voidaan olla jo yhdessä tärkeimmässä (ellei tärkeimmässä) tavoitteessa. Eli kiistattomassa Stadin herruudessa kaudella 08-09.

Eli ei haittaa hävitä loput 53 peliä kunhan Narrit lyödään. Kauden tavoite saavutettu, ollaan ylpeitä joukkueesta! Hyvä jätkät...

Luovuttamisen meininkiä? Taidat Tshekki77 olla aika marttyyri joukkueesi suhteen jos ainoa tavoite tällä hetkellä Hifkillä on olla -ei Jokereita parempi runkkarissa- vaan voittaa paikalliset. Ihan kuin Penan haamu vieläkin kaikuisi jäähallin käytävillä...Penan legacy. Ok myönnetään, Hifk on tällä hetkellä ihan vitun paska, omaa tuohta en laittaisi ruplaakaan likoon. Onhan tämä astetta helpompaa huudella tänne puolelle kun meillä naapurissa menee astetta paremmin. Se ei ole kyllä teille mitään uutta, päinvastoin. Noh, theres only one way up, eikä TPS teidän ohi mene sitten millään. Peukkuja!
 
Viimeksi muokattu:

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
KalPan maalivahdilla 13 torjuntaa koko pelin aikana !!!

Siinä koko homma tiivistettynä.

Mm. Hakki oli ennen kauden alkua sitä mieltä, että Jaloselle olisi pitänyt hommata parempia pelaajia jotta olisi edes mahdollisuuksia pärjätä.

Vai ollaanko jo nyt laittamassa pikku hiljaa rahaa jemmaan sitä "isoa projektia" varten.

Valmetajan vaihdos ei ole ratkaisu tämän kauden ongelmiin vaikka olenkin monta kertaa todennut, että vasta nyt IFK:ssa Jalosen veri punnitaan tosissaan koska IFK:n pelaajamateriaali ei ole lähellekkään Jalosen valmentamia Kärppä-materiaaleja, olisiko yksikään valmetaja pystynyt floppaamaan Kärpissä viime vuosina.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Inge Glid kirjoitti:
olisiko yksikään valmetaja pystynyt floppaamaan Kärpissä viime vuosina.

Epäilemättä olisi. Se, että Kärpillä oli muutaman vuoden ajan lähes ylivertainen materiaali, ei tarkoita sitä, etteikö KJ olisi hyvä valmentaja. Kyllä Jalonen on varmaan yksi parhaimmista kotimaisista valmentajista tällä hetkellä.
 

Taatusti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks, Tottenham Hotspur
Tällä hetkellä olo on kuin Lumikin ilkeällä äitipuolella, joka tukahtui kiukkuunsa ja kuoli. Häviäminen sinänsä ei vituta niin paljoa, mutta tapa jolla se eilen(kin) tehtiin. Ei jukopliut järjenhiventäkään koko pelissä. Jonkinlainen takalukko joukkueessa on jonka avaamiseen tarvitaan kait ainakin Veltto Virtanen, Filosofi Saarinen ja metsänhenki. En muista milloin olisi jääkiekko-ottelussa vituttanut yhtä paljon. Popparitkin maistui ihan paskalle...stna.

Siinä KJ on oikeassa, että tuo joukkue ei ole noin huono. Olen itse nähnyt suunnilleen saman porukan pelaavan paljon paremmin. Siitä porukasta oli eilen Jebe, Hank ja Brennan pois, mutta ei kait näistä herroista kukaan ole mikän sateentekijä?

Torstai jännittää aika reippaasti. Jos tähän mielentilaan todistan sitä, että narrit paiskoo meitä 100-0 pataan, niin en välttämättä siitä enää toivu...
 

Joe Cool

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Järkyttävää paskaa

Eilinen Kalpa-matsi oli ehkä surkein IFK-esitys jonka olen vuoden 1969 jälkeen nähnyt... Tahdotonta peliä joka hävittiin kaikilla osa-alueilla. Koko jengistä ainoastaan Keränen ja Liivik edes yrittivät. Pahinta on se ettei tätä paskaa voi tällä kertaa selittää edes loukkaantumisilla. Kauden eka Narrimatsi näytti hyvältä ja kuvittelin jostain syystä että nyt se kääntyy, mutta kun eilen tsiigailin porukan esityksiä ja tutkin tarkemmin nimilistaa niin koko karmeus valkeni, ei tällä jengillä päästä kun säälipleijareihin, jos niihinkään. Uutta ukkoa ja nopeasti, maksoi mitä maksoi, joka kerta kun hallista jää näiden peliesitysten ansioista pois 1000 katsojaa jää jengiltä saamatta 25 k€ fyrkkaa... laske Valtanen siitä paljonko voit laittaa pelimiehiin.

Joe-setä
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Ihmettelen

Joo ei olla enää vuosiin nähty sitä kunnon rymistelevää ja kovaa taklaavaa punapaita jengiä.
Onko nyt sitten vika siinä, että kaikki joukkueet yrittää toteuttaa jotain v**un standardin omaista pelitapaa.
Ei noukka saa HIFKIÄ pelamaan, kuten Kärppiä.
Näillä joukkueilla on ihan erilainen historia ja pelimiehet.
Muistan ennen, kun piti pelätä Hifkiä, kun se saapui tänne "maalle".
Nyt ei löydy enää sitä sydäntä.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Höpöhöpö.

Kuhta, Petrell, Hirso, I. Pikkarainen, Heikkinen, Loppi, ym. ovat ihan kovia pelimiehiä SM-liigan mittapuulla.
Näistä pelimiehiä ovat Kuhta, Petrell ja ehkä Loppi (paha sanoa kun loukkaantui heti) - yksikään näistä ei ole kova pelimies no ehkä Petrell jos saisi paremmat pelimiehet ympärilleen.
Hirsolla ja Heikkisellä on potentiaalia parempaan, mutta ilmeisesti kuulat ihan jumissa. Sen sijaan I. Pikkaraisen taso ei riitä mihinkään SM-liiga seuraan. Eihän tuo edes yritä pelata - selkä suorana surffailua. Se ei riitä jos kerran kaksi kaudessa tulee se suonenveto ja tekee parissa pelissä sen muutaman maalin, kun muut pelit menee alle arvostelun.
Tämä on juuri se Hifk-fanin sokeus kuvitellaan, että omat tusinapelaajat ovat jollain tavalla parempia kuin muiden vailla mitään realismia. Aliarvioidaan muita ja yliarvioidaan omia. Tämän kauden joukkueen hyökkäys on koottu ihan liian homogeenisesti kädettömistä puuskuttajista ja kädelliset taitopelaajat puuttuu. Sen kyllä huomaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK:lla on nyt 20 pistettä 16 pelistä, niistä 6 pistettä on voitettu Ilmalan naapureilta eli 30% HIFK:n pisteistä on tullut Jokerit-peleistä. Muita vastustajia vastaan HIFK on saanut 14 pistettä 14 pelistä. Valitettavasti naapuri kohdataan tällä kaudella vain 5 kertaa, eikä pelata kahdeksaa paikallispeliä, kuten viime kaudella. Jos jatkamme pelaamista muita joukkueita vastaan samaa vauhtia kuin tähän saakka, keräämme Jokereilta 15 pistettä viidestä pelistä ja muilta 53 pistettä 53 pelistä. Runkosarjan lopussa HIFK:lla on silloin 68 pistettä 58 pelistä, sijoutus lienee playout-puolella sarjataulukkoa. Tässähän on pian jo niin surkea HIFK, että säälipleijarit ovat "mulle unelma, muuta maailma on totta", laulaisi Pelle Miljoona.

Keneltä olemme saaneet pisteitä:

Jyp 2/6, maaliero yht. 4-4
Blues 0/0
Jokerit 6/6, maaliero yht. 11-6
Lukko 3/6, maaliero yht. 3-4
KalPa 2/6, maaliero yht. 4-6
HPK 0/0
SaiPa 4/6, maaliero yht. 6-4
Tappara 0/3, maaliero 3-6
Ässät 0/3, maaliero 3-7
Pelicans 0/3, maaliero 2-3
Ilves 0/3, maaliero 1-5
HIFK (tääsä meidän sijainti kartalla)
Kärpät 3/3, maaliero 4-2
TPS 0/3, maaliero 3-4

Jokerit ja Kärpät ovat olleet suosikkivastustajamme, niistä peleistä 9/9 pistettä. Olemme pelanneet liigan muita häntäpään joukkueita vastaan 6 peliä ja voittaneet niistä vain yhden, muista suorat nollan pisteen tappiot. Kärkikuusikosta emme ole edes vielä kohdanneet Bluesia ja HPK:ta, joka kuvaa hyvin alkukauden Jalosen HIFK:n totaalista epäonnistumista voittamisessa tähän saakka. Kyllä tässä peli ja peliesitys varmaan "kehittyy" Kari Jalosen valmennuksessa, mutta sm-liigan on tulosurheilua, jossa ei tyylipisteitä jaeta pelitavoista ja niiden toteuttamisesta. Nyt pitää Jalosen keksiä keinot kuinka HIFK taas muuttuu edes 50% peleistään voittavaksi joukkueeksi.

Lisäystä: HIFK:n maaliero oli ennen eilistä peliä 2,93-3,20/ottelu. Nyt päästettiin taas ne tutut kolme maalia omiin, mutta itse saatiin aikaan tuskin edes kolmea maalipaikkaa, maalin tekeminen ei ollut lähelläkään kuin pari kertaa ja niistäkin toisessa Luttinen sijoitti kiekon ohi maalin 1. erässä. Nyt maaliero on 2,75-3,19/ottelu, joka kuvaakin jo paremmin sijalla 12 majailevan HIFK:n peliesityksiä.
 
Viimeksi muokattu:

Luke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Isaksson on täysin oikeassa siinä, että HIFK:lla ei ole ollut koskaan, korostan koskaan, huonompaa puolustusta ja mv-osastoa, kuin tällä kaudella. On ihan itsepetosta itkeä täällä tuloksista, sillä nyt mennään aika pitkälle sillä tasolla, jolla tuolla materiaalilla pitääkin. Alkuun itsekin hieman sokaistuin nimistä ja kuvittelin, että rosteri on ihan ok, mutta kyllä se on ainakin peräpään osalta pelkkää kuraa. Penaa en kaipaa, mutta kyllä Föönin aikana jokainen jengi oli paremmin kasattu. Epätasapainoisia sillonkin, mutta silti parempia. Ja maalinsulla Lundellit ja kumppanit olivat kertaluokkaa parempia, kuin tämänvuotinen.

Hyökkäys on periaatteessa ihan ok, laitureiden osalta, mutta sentteriosasto jätettiin kyllä käsittämättömän ohueksi. Ennen on ollut heittää senttereitä laitaankin, mutta nyt vissiin heitetään pian laitureita keskelle. Ja mitä tekee Nybari, kun pitäisi toimia? Jäätyy täydellisesti. Pena olisi sentään tässä vaiheessa jo roudannut jokaisella reittilennolla miehiä Slovakiasta ja AHL:stä. Ja osunutkin silloin tällöin. Nykyiset ulkomaalaiset ovat luokkaa hohhoijaa. Walshin skoutanneen kaverin täytyy olla sokea. Ihan tosissaanko tämä kaveri pisti silmään niistä sadoista puolustajista, jotka Pohjois-Amerikassa pelaavat? Ja mikä on Brennanin merkitys jengissä juuri nyt? Joukkue on kuin nippu ämmiä. Kipin piti antaa jengille mahdollisuus pelata vapaasti ja voittaa. Ja voittaako jengi? Ei tappioita toki voi nelosen laiturin piikkiin laittaa, mutta mikä tarve miehelle sitten todellisuudessa on? Vai olisiko tarvetta enemmän ulkomaalaiselle maalivahdille, pakille, sentterille, laiturille? Bates on toivottavasti ok, mutta ihmetyttää tässäkin rikkinäisen kaverin hankkiminen.

Täysin naurettavia väitteitä ovat ne, että pelaajia ei ole saatavilla. Aivan varmasti on, ainakin muut ovat löytäneet. Ja Nybarilla on jumalauta ollut aikaa tehdä niitä hankintoja yli puoli vuotta. Ja samaa paskaa on vakuuttelut, että hankintoja tehdään kun on tarvetta. Sitä hemmetin huutavaa tarvetta on ollut samat puoli vuotta.

Jalosen piikkiin en edelleenkään tätä laita, niin surkealla nipulla hän joutuu operoimaan. Ei tainnut Kärpissä arvata, kuinka ylimielisesti IFK:ssa suhtaudutaan valmentajien pelaajatarpeisiin.

Eniten vituttaa se, että harvoi mestaruus on niin helpolla saatavissa, kuin tällä kaudella. Kärpät vetää henkeä, Jokerit on pelillisesti heikko, HPK vasta tekee uutta nousua ja Blueskin on ennakoitua heikompi. Ja JYP floppaa pudotuspeleissä, tunnetusti. Ensi vuonna sitten, niinkö? Taas kerran. Vai sitä seuraavana? Tai ainakin sitten siitä vuoden kuluttua.

Jep. Kuse silmään vaan IFK. Helppoahan se on, kun ei teistä osaa irtikään päästää.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Pena ja voodoo.

Tässä voi olla se totuuden siemen. Pena lähti, mutta tuo pahuuden ja antijääkiekon kirottu talismaani, fax nimeltään frank & penax, huokailee ja sylkee jossain toimiston nurkassa. Kannattaisi varmaankin ottaa yhteyttä katoliseen kirkkoon eli lähettää paaville faxi ja tilata manaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös