HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 119 272
  • 22 268

Topmachine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Et suinkaan triggeröi, kun kirjoitat tällaisen asiallisen hyvin perustellun näkemyksen. Hyvin usein lähestymistapasi on erilainen. Oma vaatimukseni aikalisän perään perustui siihen, että liian monta peliä on valunut käsistä Peltosen & co reagoimattomuuden takia. Voisiko joskus edes kokeilla katkaista tällaisen mainitsemasi vastustajan momentumin ottamalla sen aikalisän?
Siinä olet oikeassa että liian monta kertaa on johto sulanut mutta tänään se ei mielestäni sulanut sen takia että peli olisi seonnut niin kuin Koivistoinen sitä taannoin ässät-pelin jälkeen kuvaili ja kertoili et välillä alkaa juoksentelu ja säntäily omissa joka sitten johtaa mihin johtaa. Kyllähän Ville sitä voisi käyttää silloin jos purjeisiin joudutaan tai jos peli alkaa katastrofilla niin aikaisemmin.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelin loppuhetket lähenee. Pelimiehet penkille ja kolmonen jarruttelemaan.
 

tmh

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Viikingit
Martinkin kyllä istuu ihan normaalisti penkillä. Komarov näytti jotenkin kärsivältä kun häntä äsken kuvattiin, mutta toisaalta tuskin hän olisi jäänyt penkille kärsimään jos jotain olisi mennyt rikki. Eipä tuo HPK ole mitään kiriä saanut aikaan joten sama kai tasoittaa peliaikoja
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Kyllä sillä Leksalla jotain pientä oli kun kaiveli persettään/alaselkää jollain vempeleellä
Tämä kuulostaa jo melko eksoottiselta. Ei kai vain vempele ollut vaaleanpunainen ja värisevä?
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tähdet, tähdet tänään:
3* Pakarinen, hattu, vaikka niitä ei paljon näkynyt
2* Seppälä, paras pakki
1* Hovinen, Komarov, Nättinen
Vastustaja taisteli parhaansa mukaan ja täytyy nostaa hattua heidän pelaajille.
 

Spartacus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se oli sitten sellainen peliviikko se. Pisteet 6/6, kymmenen tehtyä ja neljä omiin. Noin sen pitää lähtökohtaisestikin mennä, kun on pohjakerroksen väkeä vastassa. Ihan suht raikasta peliäkin jopa.

HPK:n rosteria ei kyllä erottaisi Forssan Pallokerhon vastaavasta jos Juuso Hietanen ei olisi mukana. Siihen nähden taistelivat hyvin ja kun IFK jäi selkeästi ekalla erätauolla pukukoppiin, niin tulivat ansaitusti tasoihin. Lopultahan tämä hoidettiin suht helposti.

Viikosta jäi pisteiden ja maalien lisäksi positiivisesti mieleen erityisesti nelonen. Nyt on sellainen nelosketju Pihlströmin, Väänäsen ja Komarovin muodossa, että siinä on potentiaalia johtaa joukkue muuallekin kuin Lomarengas-kierrokselle. Kädet kyynärpäitä myöten ristissä, että kaikki kestävät ehjänä ja ettei valmennus keksi alkaa pelaamaan ketjulottoa.

Trent Bourquen kaksi ensimmäistä ottelua olivat oikein mallikkaita, näyttää kerrassaan mainiolta löydöltä. Vähän sama toive kuin tuon nelosen osalta, älä vaan Ville hajota Martin-Bourque paria Sundin palatessa!

Negaakin kuitenkin voi antaa. Kolmonen on ihan hirveä. Oikeastaan kaikessa, mikään ei oikein klikkaa. Sääliksi käy Joonas Raskia, joka joutuu hukkaamaan aikaansa Ikosen ja Kaskimäen kanssa.

Pakisto on myös tosi ohut ja esim. Luhanka ei ole vakuuttanut lainkaan. Kaukana siitä orastavasta varmasta kolmosparin luudasta, joka nähtiin viime kaudella. Petteri Lindbohm saisi palata a.s.a.p, vaikka ei ole ollutkaan sama mies kuin ennen ensimmäistä maajoukkuetaukoa.

Vesalainen, mikä mättää? Miten tää voi olla noin taitavalle pelimiehelle näin vaikea peli? Millä tuo lukko avataan?

Jos tämä viikko oli sieltä helpommasta päästä, niin ensi viikolla on sitten luvassa jotain ihan muuta. Sarjan TOP 3-joukkueet vastassa, Ilves himassa, Jukurit Mikkelissä ja viikon huipentaa Tappara Nokia Areenalla. Tuosta kaksi voittoa niin olen tyytyväinen, mutta ihan mahdollista on luisua takaisin kriisin partaalle.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Rikkonaisuus pudottanut Väänäsen vähän kartalta ja vissiin jossain kohtaa pelasi huonostikin, mutta parhaimmillaan ollut aina aika kovakin nelosen sentteri ja nyt on tekijät laidoilla. Alaketjuihin ei siis joo ainakaan kaaduta. Toivottavasti vapauttavia voittoja nämä.

Mutta jälleen se todellinen testi on seuraava peli. Ja IFK on epäonnistunut tätä ennen kaikissa kovissa paikoissa ja testeissä. Vesalainen tarvitaan pian takaisin varjojen mailta, Jääskä myös. Alivoima, alaketjut, Martin ja Lehterä näyttävät tällä hetkellä IFK:n ei niin salaisiltakaan aseilta, mutta lisää apuja tarvitaan. Silti jostain syystä aika huojentunein mielin miettii jo pleijareiden ekaa kierrosta. Ei IFK mieluinen vastustaja ole kenellekään, kokemusta ja taitoa on niin paljon. Ja kevään miehiä...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös