HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 152 122
  • 22 271

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Ei tuo Tappara ole lähelläkää viime vuoden Tapparaa.
Sehän tässä huolestuttaakin, kun ei tälle viime kautta huonommallekaan Tapparalle pärjätä.
 

Jazzhands

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyi helvetti mikä fiilis jäi matsista. Alkuun peli oli oikeasti hyvän näköistä, vaikka pari halpaa annettiinkin. Vikaan erään loppui kyllä bensa, tai sitten jarruteltiin. Näytti että vähän molempia. Oli Martinilta ja Motinilta vähän kehnompi peli pakistosta ja nelonen oli kyllä huono. Tallberg on pakko saada kammettua ulos tuolta.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Hyi helvetti että Peltonen saisi kaivaa jonkun toisen lähestymistavan kolmansien erien johtoasemassa pelaamiseen kuin pakittelun. Taas 3 pojoa nollaksi varovaisella pakittelulla.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sanon vaan, että kolmannen erän hyytyminen ei ole fyysistä, vaan sitä että aletaan suojelemaan maalin voittoa. Ja se ensimmäinen piste siintää siellä putken päässä, Nokia areenan ensimmäinen piste. Se ei tule pelkäämällä tappiota, vaan hakemalla rohkeasti voittoa.

Jori Lehterä, tervetuloa HIFKiin kokemaan vitutusta Tampereella.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
No vitu just tämä sama taas. Onko yhdestäkään ison rahan pelaajasta ottamaan edes pisteitä harmaasta syksystä?
Jos ei ole kykyä tehdä mitään edes peruspelissä niin mitä voi odottaa keväällä?
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Ei se kirous vaan murru ja nyt vähän hirvittää huominen peli, ei ole helppo nimittäin. Tällainen tappio niskassa ja sieltä takkiin, tuttu mailan puristus on valmis.

No toivotaan että että ei, sillä alku oli oikeasti kuin yö ja päivä jopa viime kauden hyvään IFK:hon. Helvetisti taitoa ja vaaraa, sillä ja sisuuntumisella vaan huomenna voittojen tielle. Ainakin oli viihdyttävä ja kova avausmatsi.
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Sehän tässä huolestuttaakin, kun ei tälle viime kautta huonommallekaan Tapparalle pärjätä.
Ei pärjätä? Mitä peliä sä oot katsonut? 2. Erää pidettiin ”Euroopan parasta” aivan köysissä ja kolmannessa sattui työtapaturma. Ja kyllä, kolmas erä oli järkyttävää paskaa, mutta oli tuo peli nyy vitusti parempi kuin suuri osa viime kaudesta. Monta kertaa viime kaudella päästiin rintamana hyökkäämään? Kyllä, yhteensä saman verran kuin tässä pelissä ekaan 10minuuttiin. Hyvä tästä vielä tulee. Muutenkin alkaa vituttaa kun täällä osa elelee pilvilinnoissa ja osa ei saa millään otettua sitä 30cm mittaista puukyrpää pois perseestä. Nauttikaa nyt vittu kun kerrankin pelataan ja jengi on oikeasti hyvin kasattu. Seisoisitte oman jengin takana saatana.
 

FosaMasa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
PiTa, HIFK, Liverpool
Viime kauden alkuun verrattuna IFK ylisuoritti ihan törkeän hienosti. Edelliskaudella IFK teki syksyllä 0-1 maalia per peli. Kyllä täytyy olla tyytyväinen.

Huomenna voitto on taattu, kunhan hieroja hieroo jalat ja psykologi hoitaa tunteet kuntoon.
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kunhan eivät nyt kehitä lukkoa jonka avulla lumipallo lähtisi pyörimään väärään suuntaan. Tulosta pitää alkaa tulemaan heti.

Pari erää tänään oikein mainiota tekemistä, mutta IFK tiputti pelaamisen riskitasoa kolmanteen mikä näkyi vain ja ainoastaan passivoitumisena. Koko alun hyvä suorittaminen sitäpaitsi perustui karvaukseen ja riistoihin.
 

blikzt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Saatana mitä hommaa tän seuran kannattaminen on. Riemua ja pettymyksiä vai miten se meni. Joskus saisi kyllä painottua enemmän siihen ensimmäiseen.
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Tuo rosteri jonka pitäisi olla dominoiva finaalissa oli kuin säikky kauris ajovaloissa jo nyt syyskuussa runkosarjan pelissä. Ei noin.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Tästä se lumipallo lähtee sitten mukavasti pyörimään. Jollekin joukkueelle tällainen saattaisi olla jopa positiivinen asia tässä vaiheessa, mutta kyllä HIFK olisi tarvinnut loistoalun tälle kaudelle. Tai no, niinhän se saikin. Harmi, että sitä kesti vain kaksi erää.

Positiivinen asia: Onneksi en itse jaksa suhtautua tähän enää kovinkaan intohimoisesti.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Aaa, mä taas näen että kolmas erä oli täysin Peltosen taidonnäytettä.

Siinä on psykologinen asetelma jossa toinen on takana ja toinen marginaalisesti edessä. Se pelaajien toiminta muuttuu eikä sitä valmentaja ohjeista, että nyt puolustetaan vaan kyllä tavoite on jatkaa sitä samaa peliä millä johto on saavutettu.

Sen ekan erän kun saa jalostettua 60 minuutiksi niin IFK on todella vaikea voittaa
 

Incognito

Jäsen
Siellä tosiaan meidän nelonen Tallberg-Väänänen-Åsten kymmenen minuutin peliajoilla -2 mieheen. Tämän ketjun ongelmahan on tässä samalla se, että ei ole edes odotettavissa tehoja toiseen päähän, kuin ne pakolliset pitkän kauden aikana. Toki siellä esim. Pakarinen oli myös -2, mutta se kauden aikana muuttuu. Sen sijaan jo nyt on melkein varmaa, että nelonen on jouluna miinuksilla vaikka ei montaa maalia päästäisi enää. Ei toki kaaduttu neloseen sinänsä, kun kokovartalokipsiin meni koko jengi, mutta itselleni jää hyvin epäselväksi se, että mitä tuo kokonaisuus meille antaa?

Koivistoisen kentällinen toimi. Teissala oli hyvin juonikas. Lehterän kolmikko ei toimi.

Pakisto on ihan hyvä ja jämäkkä, mutta se sellainen yllätyksellisyys siellä on valitettavasti Kiviharjun ja Salin varassa.

Yllättäen Motin oli pakistosta plussalla. Tämä kaveri varmaan tulee pakkien sisäisessä plusmiinuksessa olemaan top2. Ihme "tilastoharha" koko kaveri.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: BOL

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Miks vitussa Taponen ei sulkenut äsken kiekkoa ja olisi saanut katkon ja uudet miehet kentälle, prkl!
Koska Taponen on ihan liian isossa roolissa.
Ei tuu kestää paineita. Veskakaupoille vielä mennään.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ollaan aina vaan lähempänä ja lähempänä sitä pistettä, että vetäkää kiekkomaailma käteen ja ihan vitun sama.
 

ijuka

Jäsen
No joo, mitä katoin niin tuo kaatui ykköspakkipariin. Silmätestillä näistä kahdesta Luke Martin oli selvästi kehnompi, mutta eipä Sundkaan säkenöinyt.

Ekassa erässä oli peluutus aika tasaista pakiston suhteen. Tokassa ja kolmannessa sitten peluutettiin paljon enemmän tuota ykkösparia, vaikka oli oikeastaan joukkueen huonoin pakkipari. Vähän omituinen ratkaisu, eikä ainakaan auttanut sen voiton tavoittelemisessa.


Pakkien laukaisutilastot plusmiinuksina tuosta pelistä:

Sund -11
Martin -10
Lindbohm -6
Melart -7
Motin +4
Kiviharju +5
Salin 0

Vaikka Motinia haukutaan niin ihan hyvin se näytti mielestäni menevän, varsinkin verrattuna tuohon ykköspariin.

Ja joo, HIFK on vähän mulla ollut taustalla. On kuitenkin ihan mun ensimmäinen joukkue mitä fanitin(aikanaan isä oli jokerifani niin aloin kannattaa hifkiä vastapainoksi, olin silloin ihan pieni). Nyt seuraan lähinnä Kiviharjun takia mutta eipä siinä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös