HIFK:n peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 1 118 665
  • 22 268

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
No, hyvin pelattu, mutta nolla pistettä ja puukäsikomppania hoiti kaksi maalia Tapparalle. Uutta matoa koukkuun huomenna.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Huomenna levännyt Lukko vastassa. Haiskahtaa taas mahtavalta avaukselta tähänkin kauteen.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Tulkaa nyt joku taas kertomaan, että näitä pelejä ei hävitä neloskentän takia. Vittu että kasa paskaa kyseinen kolmikko. Peli aivan halussa ja nämä maskotit ottaa kaksi maalia omiin.
Omia ei saa haukkua, jätkät tulee vielä, annetaan mahdollisuus ja mitä näitä uskovaisten höpinöitä nyt onkaan täällä pyörinyt kaudesta toiseen..
 

F#21

Jäsen
Voisi kysyä ehkä ensin pelaajilta minkä takia päättivät laittaa käsijarrun. Se ei varmasti ole tullut valmennukselta.
HIFK ei kyllä karvannut kolmannessa erässä ollenkaan, joten uskoisin tämän olleen valmennuksen ohje olla "pelin alla". Kyllä siellä muutoin olisi joku viisikosta nostanut painetta, mutta nyt oltiin keskialueella ottamassa Tapparan rynnistystä vastaan.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti jätkiä vituttaa ja ne muistaa tunteen pitkään. Ehkä se tuo jotain positiivista jatkossa.

Paskat ne mitään muistaa tai opi. Samat jannut ottaneet pataan tyyliin 15 kertaa putkeen ja aina vaan jatkuu. 4 vikaa peliä turpaan tampereella kauden lopuksi, ja nyt 5. putkeen kauden aluksi.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mhhm onpas outo fiilis, kun ei edes vituta?

No ensinnäkin tämähän oli ihan odotettu tappio, eihän me nyt Nokia Arenalla voida voittaa.

Onhan tuossa vielä työmaata saada peli kuntoon, mutta kyllä mä näen tuossa paljon hyviä merkkejä.
Kauden eka peli, helvetin katkera tappio sinänsä, kun aineksia oli ihan voittoonkin, mutta eipä tässä vielä mitään pelonsekaisia fiiliksiä osaa ottaa.

Mulla on edelleen aika kiva fiilis tästä kaudesta! Katsotaan milloin se mahdollisesti muuttuu.
 

C2 huutelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tulkaa nyt joku taas kertomaan, että näitä pelejä ei hävitä neloskentän takia. Vittu että kasa paskaa kyseinen kolmikko. Peli aivan halussa ja nämä maskotit ottaa kaksi maalia omiin.

Ei niillä rittänyt viime keväänä Tapparaa vastaan, niin ei niillä riitä vuoden vanhempina ja hitaampana tänäkään vuonna näitä huippuja vastaan.

Kunnon +-0 nelosketjulla, joka joskus onnistuu maalinteossa, tääkin peli olis voitettu.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Aivan täys hapotus ja hyytyminen. Ei Villestä kiinni ellei sitten eilen vetänyt puolimaraa koko joukkueelle eilen (ei vetänyt)

Hyvä peli 45min ja täysiä itse suoritettuja vahinkoja TBK:n kolme maalia.
 

Kara

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vituttaa, mutta ehkä tässä vaiheessa kautta tuon voi ottaa vielä opetuksena. Hyviä merkkejä on pelissä, mutta pelaamista ei voi lopettaa johtoasemassa. Lisäksi kaksi ekaa maalia olivat omia hölmöilyjä, joista pääsee eroon kun saa pelituntumaa enemmän.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Perus.

Mutta isossa kuvassa IFK oli pitkästä pitkästä aikaa selvästi parempi kuin Tappara. Se ei vaan kestänyt kuin 2 erää, mutta on sentään nyt palikat mistä rakentaa. 3. erä oli järkyttävää tekemistä.

Toivotaan että Tappara sai tästä sen sijaan luulopankkinsa täyteen, niin ens kerralla sattuu kun totuus iskee kasvoille.
 

444

Jäsen
Ei tälläkään kertaa. Ehkä sitä jossain vaiheessa lakkaa kantamasta rahaa Nokialle. Harmi että se on käytännössä ainoa paikka, johon pääsee helposti paikalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös