HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 999 826
  • 17 673

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Suoraansanottuna vituttaa nämä karviset ja åstenitkin. Nuo on kun jotain räksyttäviä chihuahuoita, jotka eivät kuitenkaan uskalla tehdä mitään muuta kuin noh.. räksyttää.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Hyvä että linja säilyy samana. Joensuulle olisi voinut Väänäsen tapaan heittää tuplajäähyn kun niin hanakasti haki kaikkea.
 

Topmachine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt pitäis pistää vaan sellaset päihinlyöntikilpailut pystyyn ettei noi raidalliset simpanssit enää pystyis pysäyttämään sitä kun pisteet on jo ratkastu.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ekasta kuvakulmasta näki että selvä maali
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika pahalta näyttää tässä kyllä nyt.

Minimitavoitteena kai voi pitää pleijareihin pääsyä, eli kuuden joukkoon pitäisi rimpuilla. Etenkin kun peliesitys näyttää siltä miltä se näyttää, niin huh-huh... Pleijareihin on matkaa kymmenisen pistettä. Joku voisi väitttää sen olevan tekemätön paikka

Jonkun voisi olettaa tekevän jotain. Se on varmaa että se kuuluisa joku tulee vielä herättämään tämän seuran ja joukkueen. Toivoisin sen päivän olevan eilen.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, SAB, NYR, Inkvisitio 1480-
Hyvä että Viirret veti niskasta Åstenin jäästä ja kysyi maistuuko porilainen. Sehän maistui ja oli niinkin hyvää, että piti vielä jäistä hakea santsikierros. Ihailtavaa toimintaa molemmilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös