HIFK:n peliesitykset kaudella 2013–2014

  • 733 815
  • 2 229
Suosikkijoukkue
HIFK
Jalkojen tukkoisuudesta

Voidaanko heti alkuunsa lopettaa se paskanjauhanta joulutauon "superkovasta treenijaksosta", joka on saanut jengin jalat tukkoon. Ihan kuin muut jengit eivät olisi vetäneet tiukkaa treeniä samaan aikaan.

Tänään oli tehotonta tuhertamista, sähläystä ja sekoilua, paskoja laukauksia kautta rantain ja siinähän sitä sitten onkin jo savottaa. Ykkösketjun jälkeen tuli paljon tyhjää, muut ketjut eivät tainneet juuri kunnon maalipaikoille päästä. Elkins menee hukkaan Artun ja Eeron välissä. Leinosen Toni on kyllä kadonnut kuvasta lupaavan alkukauden jälkeen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllähän tuo oli hyvä matsi. Tärkein eli maalit jäivät uupumaan, mutta pelillisesti HIFK oli parempi. Maalipaikat punaisille melko selvästi ja pelistä ote lähes koko ajan muutamia satunnaisia hetkiä lukuunottamatta. Myös Fyysisyydessä HIFK oli kuskin paikalla. Ainut asia, missä Jokerit oli parempia oli erikoistilanteet ja niihin tää peli ratkesi nyt sit. Toki myös maalivahtipeli oli Jokereilla parempaa, vaikka Oreen ei kaaduttu.

Kyllähän tää vituttaa, että hävitään noin hyvällä pelillä viimeinen paikallinen Nordiksella.

Sen verran pitää vielä tähän viestiin laittaa, että vittu kun joukkueella ei ole kuin yksi ainut YV-koostumus! Toista ei vaan ole, tai ainakaan tämä toinen ei saa yhtään mitään aikaan.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kyllähän tänään oli ehdottomasti ihan hyvä peli, paljon paikkoja ja muutamat yksilöt skulas erittäin hyvin. Mm. Puustinen, Peltonen, Elkins ja Söde. Ja Thang jaksaa kyllä painaa. On huojentavaa, että suurin osa yllä mainituista pelaavat tällä hetkellä lähes aina hyvin. Nyt olisi vaan saatava Kuparinen takaisin ja sille samanlainen pelivire, kuin koko joukkueella. Lundströmin jatko kevääseenkään asti ei olisi pahitteeksi, Husso ja Lundström voisivat olla ihan hyvä molari kaksikko ja onneksi Ore pelasi ihan ok tänään.
 

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Voidaanko heti alkuunsa lopettaa se paskanjauhanta joulutauon "superkovasta treenijaksosta", joka on saanut jengin jalat tukkoon. Ihan kuin muut jengit eivät olisi vetäneet tiukkaa treeniä samaan aikaan.

Ottamatta kantaa, ovatko meidän jätkien jalat tukossa, totean tuohon sen verran, että periaatteessa kovaa ovat voineet treenata kaikki, mutta palautuminen vain on eri vaiheessa. Tuskinpa kaikilla jengeillä kuitenkaan sama treeniohjelma on ollut, joten erot voivat näkyä liikeessä.

Jotenkin on vain näyttänyt siltä, että aivan liukkainta tuo meno ei tauon jälkeisissä matseissa ole ollut, mutta siihen voi tietysti olla muitakin syitä kuin kovat fysiikkatreenit tauon aikana.

Mutta jos nyt itse asiaakin sanoisi jotain, niin mun mielestä eilen liian moni jätkä oli jollain tavalla huonosti valmistautunut peliin, ja lopulta tulos oli luettavissa taululta. Huolimatonta, osin vähän kuritontakin, peliä noin kokonaisuudessaan. Moni asia saattoi vaikuttaa, ja etenkin pakkien peliin Oren maalissaolo vaikutti varmasti jollain tasolla. Mutta ei se hyökkääjilläkään natsannut, kun maalinteko oli niin tuskaista. Irving on toki hyvä veskari, mutta kyllä maalinteosta tappamisen maku puuttui. No, ens matsiin sitten taas sata lasissa joka sektorilla, ja toivottavasti Lundström maaliin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
"Voitetaan sitten ne tärkeimmät pelit"... niinhän se Ville sanoi helmikuussa 2011, kun joukkue oli hävinnyt jonkun runkosarjapelin.

Tottakai harmittaa tuo eilinen tappio, mutta siinä oli kyllä naapurilla niiiin kaikki taivaankappaleet kohdallaan, plus että vielä on kuherrusaika menossa uuden valmennuksen kanssa. Siitä tulee oma buustinsa, vaikka varamiehisiä olivatkin.

Noh, IFK vei viimeisen Areenalla ja Jokerit viimeisen Nordiksella. Näin se nyt sitten meni. Stadikalla varmaan rankuille sitten?!
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
"Voitetaan sitten ne tärkeimmät pelit"

Noh, IFK vei viimeisen Areenalla ja Jokerit viimeisen Nordiksella. Näin se nyt sitten meni. Stadikalla varmaan rankuille sitten?!

Näinhän se tietysti menee. On kuitenkin niin, että klassikko on nyt voitettava, maksoi mitä maksoi.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
On kuitenkin niin, että klassikko on nyt voitettava, maksoi mitä maksoi.

No mielellään joo. Eilen vitutti ja pulssi oli harvinaisen korkealla pelin jälkeen, mutta onneks meillä kuitenkin iso kuva näyttää hyvältä, joten ei noita kannata liikaa miettiä. Nyt vaan nokka kohti tulevaa!!!
 

Sakari78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vuosi 2014 alkaakin IFK:n osalta melkoisella testillä, kun katsoo ensimmäisiä neljää ottelua: Kärpät (k), Blues (v), Tappara (k) ja Lukko (v) on sellainen pätkä, missä nähdään kyllä hyvin taas tämän hetkinen taso. Noista sellaista 7-8 pisteen saldoa voisi pitää hyvänä saavutuksena.
 
Illan ottelussa varmaan suurimman huomion vie Peltonen, Puustinen, Söde ja kumppanit. Kuitenkin mulle tänään the ketju oli Partanen - Nykopp - Talaja. Helvetti sentään mitä duunia! Olisi ollut ilman maaliakin mulle suurempi ilonaihe, kuin muut. Kärkijengi vastassa ja taso nousee puolitoista metriä korkeammalle. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella oikeasti huomasi joustokaukalon eron, kun muutama nätti taklaus löysi kohteensa. Ei jättänyt yhtään tilannetta ajamatta maalille, kaverilla fokus hieman jopa horjui pelin ulkopuolelle. Myös Pakarinen teki duuninsa helvetin hyvin.

Salmi nyt ei ihan valmiina tullut takaisin jäille, mutta kukapa tulisi. Merkkauspelissä vaikeuksia, kiekon kanssa näytti suunnilleen samalta kuin viime kaudella, se ei ole kehu. Eikä ehkä vielä kehuksi laskettava, mutta oli kuitenkin parempi kuin Eklund, jonka illan päätavoite näytti tänään olevan jääkiekon pelaamisen sijasta viime kauden joukkuekavereille (tai "kavereille") vittuilu.

Kaikkiaan, tämä oli yksi harvoista kauden peleistä, kun ei venannut vain ottelun loppua.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kuitenkin mulle tänään the ketju oli Partanen - Nykopp - Talaja. Helvetti sentään mitä duunia! Olisi ollut ilman maaliakin mulle suurempi ilonaihe, kuin muut.

TÄMÄ! Kaksi ensimmäistä erää, kun Kärpät hallitsi ja IFK oikeastaan taisteli jatkuvasti omissa niin nelosketju ja Lundström pitivät IFK:n hengissä ja pelissä. Kolmannessa erässä sitten myös muu joukkue liittyi tähän taisteluun ja Kärpät lopulta nurin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Vuosi 2014 alkaakin IFK:n osalta melkoisella testillä, kun katsoo ensimmäisiä neljää ottelua: Kärpät (k), Blues (v), Tappara (k) ja Lukko (v) on sellainen pätkä, missä nähdään kyllä hyvin taas tämän hetkinen taso. Noista sellaista 7-8 pisteen saldoa voisi pitää hyvänä saavutuksena.

Näistä ensimmäinen ja pahin hoidettu. Peli oli minun mielestäni tämän kauden paras ja tunnelma sen mukainen.
Koko joukkue pelasi helvetin hyvin, mutta minäkin nostan esiin Partanen-Nykopp-Talaja-ketjun. Repivät, raastoivat ja sivussa veivät vielä IFK:n johtoonkin. Loistavaa, että alemmat ketjut ottavat vastuuta, jos ylemmillä on vähän hankalampaa. Kolmannessa tilastoihin pääsivät sitten taas ne normiheput.
Kiitokset koko jengille ja yleisölle myös.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joukkueelta erittäin nöyrä ja pelitapaan sitoutunut esitys tänään. Vaikka eka erässä oltiinkin paineen alla, jaksoi joukkue taistella hyvin ja luoda näin ollen hyvät lähtökohdat toiseen erään. Vaikka kolmannen erän alku olikin heikoin mahdollinen Kärppien tasoituksen muodossa, ei peli tuohon seonnut vaan joukkue alkoi nostaa tempoa ja karvausta ja sai pelin painopisteen siirrettyä Kärppien puolustusalueella. Suoraviivaista pelaamista, tilanteet loppuun kiekkoa maalille ja tuloksena kaksi hienoa maalia.

Puolustuksessa oltiin hyvin hereillä Lundströmin pelityyliin, johon sisältyy kiekkojen ahkera torjuminen eteen ja kulmiin. Salmi suoriutui urakastaan selvästi paremmin kuin DeSantis - omaa aivan toisentasoisen vääntövoiman kulmissa ja tulee myös omasta päästä suoraviivaisemmin ja varmemmin pois kiekon kanssa.

Ykkösketjun lisäksi erityismaininta nelosketjulle - hyvää karvausta ja jokainen tilanne loppuun asti. Uskon, että kevään mittaan HIFK muuttuu nelosketjun esimerkkiä noudattaen vielä röyhkeämmäksi hyökkäyspäässä.

Hieno ottelu ja hyvän valmistautumisen ja kypsän pelaamisen ansiosta ansaittu ja arvokas voitto. Antaa varmasti itseluottamusta tuleviin koitoksiin. Espoossa on huomenna tiedossa vauhdikas ottelu ja tämän päivän ottelun kolmas erä antaa hyvät lähtökohdat siihen.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Salmi nyt ei ihan valmiina tullut takaisin jäille, mutta kukapa tulisi. Merkkauspelissä vaikeuksia, kiekon kanssa näytti suunnilleen samalta kuin viime kaudella, se ei ole kehu.

Niin, kaikkihan on laitettava kontekstiin ja tässä tapauksessa se konteksti on Jason Desantis => Salmi pelasi ekan matsin tällä kaudella ja oli heti ihan helvetin paljon parempi... Ja oletettavahan on, että jätkä tuosta vielä vähän parantaa, joten Jasonille nalle kainaloon ja kotio päin!
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään nähtiin kyllä yksi viihdyttävimmistä ja tasokkaimmista otteluista Nordiksella miesmuistiin. Kärpät on todella kova joukkue eikä pelannut tänään missään nimessä huonosti, mutta IFK pelasi kolmannessa erässä niin aggressiivista ja ennen kaikkea IFK:n näköistä kiekkoa, että loppujen lopuksi Kärppien takaa-ajo jäi aivan piippuun. Kaikki kunnia toki Kärpille, yksilötaitoa löytyy aivan helvetisti ja keskialueen ylityksiin tuntuu löytyvän lähes loputtomiin eri variaatioita. Mestarisuosikki numero 1 löytyy edelleen Oulusta, mutta tämän iltaisen kaltaisilla esityksillä haastetaan kyllä tosissaan ihan kuka tahansa paras seitsemästä-sarjassa.

Lundström oli aivan maaginen. 34 torjuntaan mahtui useampi todellinen huippupelastus ja miehen sivuttaisliike on silmiä hiveltävää katseltavaa. Jatkoa vaan ehdottomasti ja tandemina Husson kanssa kevääseen, pleijareissa sitten katsotaan kummalla tarttuu paremmin.

Kuparinen ja Kurvinen tuohon vielä messiin niin hyvä tulee. Erityisesti Kupariselta odotan vielä paljon. Alkukauden peleissä mies ei toki erityisemmin esiintynyt edukseen, mutta kukapa tuolloin esiintyi Pakarista ja Puustista lukuunottamatta?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Olen kyllä todella huolissani noista aloitustappioista jatkuvasti. Elkins on ainut, joka niitä voittaa. Muut pääsääntöisesti häviää ne... ylä- ja alapäässä. En muista nyt minkälainen aloittaja Kuparinen on, mutta toivottavasti hyvä, muuten voidaan olla vähän kusessa (lievästi sanottuna).
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelkäsin, että näin junnukisamoodissa ollessa Liiga olisi näyttänyt väsyneeltä nysväykseltä, mutta kyllä tämä matsi meni kauden kärkipäähän, ehkäpä ihan kärkeen. Ensimmäinen erä ja toisen alkupuoli ei vielä paljoa antanut odottaa pisteitä, mutta onneksi Lundström piti pelissä mukana ja nelosketjun hieno nousu vei HIFK:n johtoon. Nelosketju oli kyllä muutenkin mainio, nyt taisi löytyä toimiva koostumus. Maalin lisäksi jäi etenkin mieleen Partasen hienosti estämä pitkä kiekko, josta onnistui vielä rakentamaan itselleen kelvollisen maalipaikankin.

Ja Lundström olisi tosiaan hyvä saada pidettyä kauden loppuun. Olisi siinä melkoinen tandemi ja sitten olisi ainakin heittää kelvollinen mies maalille, jos Hussolle sattuu "sveitsi-ilta".
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Muutama hajahuomio pelistä juuri kotiutuneena:

- Nordiksella nähtiin erittäin hyvä jääkiekko-ottelu: viihdyttävä ja näki, että otettiin jo mittaa mitalipeleihin
- Käppärä on täysin ylivertainen tämän kauden liigassa rosteriltaan ja siihen hiotulla pelitavalla.
- Käppärien yksilötaito on huikealla tasolla: löytyy rouhintaa kulmissa (Pyörälä, Kähkönen), upeaa sentteripeliä (Kemppainen), ah niin väsyneitä mutta liigassa älykkäitä pakkeja (Wallin, Ohtamaa) ja Suomessa omalla tasollaan olevaa yksilötaitoa (Donskoi).
- HIFK:n viisikkopeli on huikealla tasolla huolimatta rosterin puutteista.
- Summanen on nero pelin sisällä reagoimisessa. Pieniä, mutta ratkaisevia asioita tehtiin juuri oikeilla hetkillä, esim. VP vaihdettiin aloittamaan ensimmäisen erän jälkeen, aloitettiin sovitusti päätyyn, jne.
- Jos Rynnäs ei saa matalista laukauksista maalin eteen sylkemiään ripareita haltuun, on Käppärä aika huolellisessa kusessa ja marssikulku mestaruuteen saattaa olla horjutettavissa.
- Rynnäs oli skoutattu tosi tarkasti – alkoi mies vapista silmin nähden.
- Voihan kaikki mahdolliset Jumalat sentään mille tasolle VP on taas päässyt – aivan maaginen peli taas kerran.
- Ruotsalaiselle mokelle heti paperi eteen.
- Rakastin niitä maalineduskähinöitä. Talaja on ihana mies.
- Ihan kuin kolmannessa erässä HIFK olisi ollut fyysisesti ylivertainen? Outo juttu. Onko tässä vakaasti puksuttavan Kärppien Mestaruusjunan mahdollinen toinen heikko kohta?
- Voitettiin tuleva Suomen Mestari (pl. mahdollinen Rynnäs-ilmiö ja/tai fyysisyys).

Ja tärkein viimeisenä: en haluaisi kohdata HIFK:ta pleijareissa missään vaiheessa vastustajana.

(Tämä siis tuoreeltaan aiempia viestejä lukematta.)
 

Antib

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, old time hockey, Florida Panthers
Hieno lista edellä.

Lisätään vielä Leinosen tilanne, jossa taklasi ensin Viuhkolaa? hyökkäyspäädyssä. Ukot jäivät piiiitkäksi aikaa jäähän kamppailemaan ja sanailemaan. Ylösnoustessa näytti siltä, että Leinonen olisi haastanut hiukan koneneempaa ja hiukan isompaa Viuhkolaa vauhdikkaampaankin tanssiin.
 

-Metro50-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Nätisti on kurssi kääntynyt naapurissa, myönnettäköön. Vittumaisen hyvä oranssipää papparainen Söderholm on vieläkin näköjään aivan suvereeni puolustuksen joka paikan höylänä. Ja pakko kai se on mainita, että kapteeni numero 16 pystyy vieläkin ylivoimasella öögallaan ruokkimaan ykkösessä, vaikka jalka ei oo riittäny enää aikoihin. Maalilla aika mielenkiintonen tilanne. Vai onko tilanne jopa toivottu? Eikös uus ruotsalainen hommattu sen takia, että jos Hussolla ei pää skulaa pleijareissa niin on joku Oretta pätevämpi backup. Kaks ensimmäistä peliä sujuneet loistavasti. Onko mies ollut niin hyvä kuin tilastot osoittavat ja voiko Oreen laittaa viikseen?

Mäkelän hankinta melko absurdi. Nybondas ei oo näköjään ainakaan vielä antanut hankinnasta mitään "myyntipuhetta". Ehkä ihan hyvä niin, koska ei niissä aiemmissa kyseenalaisten hankintojen perusteluissa ole ollut mitään järkeä. Niinkuin ei hankinnoissakaan.
 

Channe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vittumaisen hyvä oranssipää papparainen Söderholm on vieläkin näköjään aivan suvereeni puolustuksen joka paikan höylänä.

Tätä ihmettelin menneenä vuonna yhden bannatun palstaveljen kanssa, että miten hitossa Söde pelaa Liigassa. Onkohan kyse siitä että on vaan niin kova HIFK-sydän tai perhe ajaa asuinpaikassa edelle, vai mikä. Uskoisin että olisi moneen rahakkaampaan liigaan käyttökelpoista tavaraa. Ei sillä, en mä valita yhtään että Söde meillä pelaa, en tippaakaan.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Lisätään vielä Leinosen tilanne, jossa taklasi ensin Viuhkolaa? hyökkäyspäädyssä. Ukot jäivät piiiitkäksi aikaa jäähän kamppailemaan ja sanailemaan. Ylösnoustessa näytti siltä, että Leinonen olisi haastanut hiukan koneneempaa ja hiukan isompaa Viuhkolaa vauhdikkaampaankin tanssiin.

Tosin Viuhkola kokeneena kettuna oli lähellä hankkia joukkueelleen tilanteesta ylivoiman. Leinoselle terveisiä, että kun jäät yksi vs yksi tilanteeseen ns. pystypainimaan, sitä viimeistä iskua ei kannata antaa kun tuomarin katsekontakti on jo taistelupariin luotu. Hyvin usein noista "viimeisistä iskuista" tulee juuri se tilanteen ainoa kakkonen. Nyt ei tullut ja hyvä niin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tätä ihmettelin menneenä vuonna yhden bannatun palstaveljen kanssa, että miten hitossa Söde pelaa Liigassa. Onkohan kyse siitä että on vaan niin kova HIFK-sydän tai perhe ajaa asuinpaikassa edelle, vai mikä. Uskoisin että olisi moneen rahakkaampaan liigaan käyttökelpoista tavaraa. Ei sillä, en mä valita yhtään että Söde meillä pelaa, en tippaakaan.

Eiköhän se johdu vain siitä, että ihmiset ovat erilaisia ja omaavat erilaisia arvoja. On jokaisen itse arvioitava, että miten arvokkaaksi omat ja toisen arvot kokee.

Jollekin saattaa riittää vaikkapa rahamäärä X, jolla tietää tulevansa toimeen koko loppuelämänsä ja laittaa energiansa sen jälkeen jonnekin muualle. Joillekin - toki yhä harvinaistuvimmille ihmisille raha saattaa olla vain välttämätön paha paljon suurempien asioiden saavuttamiseksi.

Joillekin ei taas riitä mikään. Joillekin taas (otetaan esimerkiksi vaikkapa random itä-Helsingin Jääpallosupikoirien kannattaja) ylimääräisestä rahasta kieltäytyminen muiden asioiden vuoksi saattaa olla täysin ko. henkilön todellisuuden ulkopuolinen metafora.

Se on elämää, joka tunnetun filosofi M. Nykäsen mukaan lienee ihmisen parasta aikaa.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Muutama hajahuomio pelistä juuri kotiutuneena:

- Ihan kuin kolmannessa erässä HIFK olisi ollut fyysisesti ylivertainen? Outo juttu.

Tein saman fyysisyyteen liittyvän huomion paitsi eilen niin myös narrit pelissä.
Vaikka paikallismatsissa ei saatu maalia aikaseks, niin vastustaja rupes selvästi olemaan niin sanotusti "kaput" vikassa erässä.

Aloitukset ovat huolenaihe (onneksi yksi harvoista:). Jäi sellanen fiilis, että Ikonen hävisi narrit pelissä jokaisen alotuksen ja viimeisen seurauksena tuli sitten naapurille voittomaali. Eilen saldo oli lähes samaa luokkaa. Kuparinen tuonee parannusta tälle sektorille...toivottavasti.
 
Niin, kaikkihan on laitettava kontekstiin ja tässä tapauksessa se konteksti on Jason Desantis => Salmi pelasi ekan matsin tällä kaudella ja oli heti ihan helvetin paljon parempi... Ja oletettavahan on, että jätkä tuosta vielä vähän parantaa, joten Jasonille nalle kainaloon ja kotio päin!

Tästä mä olen eri mieltä. Ainakin kohta "ihan helvetin paljon parempi" menee kyllä metsään, sen verran pahoja merkkaus- ja syöttövirheitä tuli. Edelleen olen sitä, että on ymmärrettävää tuntuman olevan kateissa, jos on ollut useamman kuukauden sivussa, mutta ei se muuta sitä, että mielestäni Salmi ei ollut eilen riittävän hyvä korvaamaan edes DeSantisia. Parempaa on 100-varmasti luvassa, mutta pitäisikö tuntuma hakea vaikka Keravalla? Oma jengi voittaa 4-1 ja tehotilastossa -1, jäi Kärppien ainokaisessa täysin statistiksi. Ja tämä ei ole mikään hyökkäys Salmea kohtaan, toivottavasti breikkaa lopullisesti itsensä kokoonpanoon!

Ja edelleen haluan painottaa, että mun mielestä ensimmäinen poppariosastolle kuuluva on Eklund. PPG heikompi kuin DeSantisilla ja tehotilastonkin on saanut näyttämään säntilliseltä tasan siitä syystä, että pelaa Fernholmin parina. Kentällä oikein huokuu, että luulee itsestään liikoja ja ihmettelen, miten Summanen ei ole saanut kundin jalkoja jään pintaan kertomalla ystävälliseen sävyyn, ettei kundi ole mikään Coffey. Eiliseltä miehen paras anti oli kiekon roiskaiseminen paitsion jälkeen kohti maalia, josta Kärppäpelaajat ymmärrettävästi veti herneen nenään. Joku Keränen olisi saanut mun puolesta pyyhkiä Eklundilla lattiaa. Typerä teko, josta joku olisi voinut viheltää jäähynkin ja jengi olisi joutunut alivoimalle.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tästä mä olen eri mieltä. Ainakin kohta "ihan helvetin paljon parempi" menee kyllä metsään, sen verran pahoja merkkaus- ja syöttövirheitä tuli. Edelleen olen sitä, että on ymmärrettävää tuntuman olevan kateissa, jos on ollut useamman kuukauden sivussa, mutta ei se muuta sitä, että mielestäni Salmi ei ollut eilen riittävän hyvä korvaamaan edes DeSantisia. Parempaa on 100-varmasti luvassa, mutta pitäisikö tuntuma hakea vaikka Keravalla? Oma jengi voittaa 4-1 ja tehotilastossa -1, jäi Kärppien ainokaisessa täysin statistiksi. Ja tämä ei ole mikään hyökkäys Salmea kohtaan, toivottavasti breikkaa lopullisesti itsensä kokoonpanoon!

No joo, meillä on tästä erilaiset näkemykset.

Salmi ei pelaajaprofiililtaan ole samanlainen kuin JDS, joten hän ei sanan varsinaisessa merkityksessä tule koskaan korvaamaan Desantista (kiekollinen, peliätekevä pakki). Omassa roolissaan (puolustava pakki) Salmi pelasi hyvin (ottaen huomioon vastustajan huikeat kaksi ensimmäistä erää), mielestäni paremmin kuin JDS on pelannut omassa roolissaan koko kaudella. En toki ole nähnyt kaikkia HIFK:n pelejä tällä kaudella, mutta niissä about kymmenessä näkemässäni JDS:lla on ollut toistuvia vaikeuksia saada syöttöjä omille (aina metri eteen tai taakse) ja kiekkoja siniseltä maalille (aina vastustajan polvisuojaan) puhumattakaan anti-fyysisyydestä ja kaikenlaisesta muusta sekoilusta PAPP:ssa.

Mutta kahtellaan nyt muutama peli...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös