HIFK:n peliesitykset kaudella 2013–2014

  • 732 541
  • 2 229

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tää surullista. Pakko myöntää että usko on mennyt kokonaan. Nyt peli on 4-0 eli parannusta edellisiin peleihin maalin verran.

Hidasta ja halutonta skeidaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitä vittu siellä kentällä tapahtuu taas?! Miten voi olla jälleen jo näin varhaisessa vaiheessa tommoiset luvut taululla?
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Mitä vittua tuo jengi tekee ekalla erätauolla kun nyt jo neljännessä pelissä peräkkäin jengi pelaa sysipaskan tokan erän alkupuoliskon. Joo onhan tuo pakisto kyllä jotain aivan paskaa, mutta pelataanko siellä oikeasti Summasta pois vai mikä mättää. Nybarin voisi potkia jo helvettiin samalla.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
No nyt kun vastustaja kohta alkaa himmaamaan niin saadaan ehkä yksi tai kaksi tsäkämaalia tehtyä, tosin vastustaja heittää vielä parit kolmet puolivaloillakin. Surullista.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Olinko kuulevinani että Desantis poistui pukukoppiin? Radion varassa kun mennään, niin missasin sen mutta minusta jotain sellaista sanottiin.
 

segis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Thiessenille menolippu!

Oulussa toinen peli peräkkäin, kun tullaan kesken pelin vaihtoon! (Toivottasti viimeinen!)

Toivoisin Nybarilta joululahjana kaikille faneille, ykköskassari kiitos!

Ulkomaalaisvahvistukset, Elkinsiä ja Haria lukuunottamatta, siihen samaan koneeseen! ...
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Nyt ei kyllä toimi mikään. Aiemmin toimi edes ylivoima, mutta nyt on sellainen umpisolmu, ettei paremmasta väliä.
Yksikään pelaaja ei saa puhtaita papereita tänään. Thiessenin maaleja eivät olleet, mutta ei kyllä gamesavereitakaan olla valitettavasti nähty.
 

Stigu

Jäsen
Surullista.
Meikäläisen mielestä surullisinta on, että tuo jengi on kuin lauma alistuneita puudeleita. Harmaata miihkalihariluttinen-mössöä ilman tunnetta. Kuka on tuon jengin valopilkku? Mieleen ei tule kuin Ville Peltonen, ja hänenkin olisi pitänyt jo lopettaa uransa.

Kauhuskenaario alkaa pikku hiljaa toteutua: Stadin Kalpa-projekti alkaa kusta, ja lopputuloksena jäällä nähdään lauma flegmaattisia mikkihiiriä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Oulussa toinen peli peräkkäin, kun tullaan kesken pelin vaihtoon! (Toivottasti viimeinen!)

Toivoisin Nybarilta joululahjana kaikille faneille, ykköskassari kiitos!

Ehtikö pukuhuoneeseen itkemään tällä kertaa? Joo, ei tuolta kuopasta varmaan enää nousta kunnon maalivahdiksi tällä kaudella. Aivan käsittämättömän huono vitsi on HIFK:n ulkkariporukka. Jos ei tässä vitutukseen kuole, niin nauruun sitten. Onko tämmöinen olotila edes mahdollista?

Nybari vois mun puolesta mennä, mutta muun johdon kyllä pitäisin. Valtanen ja Everi tehneet kuitenkin hyvää duunia toimistolla(sponsorikuviot, markkinointi, Garden- hanke) ja luoneet edelltykset huipputuloksille ja isoille pelaajabudjeteille, vaikka Tomppa onkin oman osansa ryssinyt.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Tänään todellakin toivoin Thiessenille nollapeliä ja 50 torjuntaa, sillä olisi itseluottamus miehellä palautunut. Mutta ei. IFK pelasi jopa kohtalaisen hyvän ekan erän, rakensi kohtalaisia maalipaikkoja eikä Kärpät saanut edes vetoja aikaiseksi. Ja silloin Thiessen sählää kiekkoa katsomoon vaikka sillä aikaa oli ainakin 3 sekuntia tehdä jotain muuta. Maali YV:llä ja 0-1 Kärpille…se siitä pelistä.

Olen nähnyt kaikki IFK:n tämän kauden pelit kahta ET-ottelua lukuunottamatta. Missään vaiheessa en ole kokenut että kyllä se Thiessen hoitaa, päinvastoin. Myös pelaajat aistivat maalivahdin epävarmuuden ja se vaikuttaa peliin henkisellä puolella. Thiessenin peli on ollut sylkemistä, rännissä sähläämistä ja huonoa mailapeliä. Välillä ok-torjuntoja ja ok-voittoja. SUURET game-saverit puuttuvat lähes kokonaan koko kaudelta, jollei huomioi hyökkääjien logo-osumat huippupaikoissa. En muista Thiesseniltä edes yhtään näyttävää hanskatorjuntaa koko kaudelta.

Ehkä vertailu Ortion viime kauden suorituksiin ei ole reilua, mutta kyllä jokainen menestyvä joukkue tarvitsee maalivahdin joka pelastaa silloin kun kenttäpelaajat sähläävät (ja kyllä, IFK:n pelaajat sähläävät). Thiessen ei ole voittava maalivahti tällä kaudella, joten uskon että miehen pelit suomessa on nyt pelattu.
Valitettavasti.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Tämän HIFKn kanssa tuntuu että on parisuhteessa alkoholistin kanssa... "ei se enää juo ku se on keväällä ollut pari viikkoa selvinpäin ja syksyllä oli pari hyvää viikkoa..."

-Tinke
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivoisin Nybarilta joululahjana kaikille faneille, ykköskassari kiitos!

Aijaa? Luuletko, että Nybari osaa tuolla track recordilla ostaa ykkösveskan? Todennäköisesti sieltä tulisi hirmukallis imuri, joka ei saa kiinni rantapalloakaan. Scoutit tietysti vihjaavat päin persettä senkin.

Tikkaa heittävä apina ostoksille, niin tulee parempi valinta.
 

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Vittu, mun päähän ei vaan mahdu että IFK on näin paska joka osa-alueella.
En millään usko että kaikki ulkkari pelaajat ovat AINA näin huteja ja muilla jengeillä osuu lähes aina. Tällä hetkellä tuolla alisuorittaa ihan koko joukkue Södeä,Villeä jne. myöten.
Se että ulkkarit ja moni muu ei IFKssa onnistu on pakko johtua mentaalisesta puolesta. Koko organisaatio on ollut 3 vuotta aivan tuuliajolla ja se näkyy peleissä, meille tulevat hyvätkin pelaajat alisuorittavat kovasti ja homma on sitten tuon näköistä. Ennen kuin sotkut organisaatiossa selvitetään ja mädät poistetaan ei tästä tule mitään vaikka tonne hommattais ketä pelaajia. Vitun ylimielistä paskaa faneille tarjotaan, ei kiitos enää, sanon minä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Näyttäis tänään myös siltä, että Blues olisi voittamassa ja samaten tps. Olemme siis tämän päivän jälkeen 2 sijaa vielä alaspäin. Ei kai meillä mitään hätää ole. Voi vittu. Muutoksia on tultava, mutta kun usko ei riitä enää siihenkään että niistä apua olisi.
 

Hombre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Die Mannschaft , Olli Jokinen
Että tälläinen kausi taas menossa. Oli hienoo että oli nämä kolme (jok,tap,kär) matsia, missä nähdään IFK:n tämän hetkinen taso, kun kovaa porukkaa tulee vastaan. Noh tässä sitten tulos. Ei mitään palaa taistella voitosta!

Jengi on kyllä niin päin persettä kasattu. Miten voi olla mahdollista, että aina noi ulkkarit on täyttä skeidaa. Elkins ainut hyvä, mutta kyllä silläkin on taso pudonnut muun jengin mukana, mutta siihen on helvetin hyvä syy. Ei Elkins ole mikään ykköskentän sentteri mikä käy vetää hirveitä peliaikoja ja pitkiä yv-vaihtoja. Kakkos-kolmos sentterinä kaveri on täydellinen.

Fata ilmeisesti saanut jo lähteä? Samaan oveen voisi viskata kasan muitakin näitä nybarin ulkkarihelmiä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Välitilinpäätös

Koska olen ehtinyt seurata mielestäni riittävästi pelejä kommentointia varten palaan ruutuun nyt välitilinpäätöksellä. Otan arvoasteikon 1-10 ja omat (korostan omat) kommenttini:
Tom Nybondas - 6,5 - hyvä yritys, huomioiden kaikki negatiiviset faktat, vastuunkäymiset (mm. Raanta, McLean) ja mahdollinen valmentajapelko (oliko oikea valinta?). Enempää ei voi antaa sarjatilanne huomioiden. Ainakin kolme vahvistusta pitää saada marraskuussa.
Raimo Summanen - 6,5 - en ymmärrä jatkuvaa kierrätystä, paitsi "kasvattavana" asiana, mutta jossain vaiheessa pitäisi saada ketjut permanente. Enempää ei voi antaa sarjatilanne huomioiden.
Materiaali ei pelkästään puolusta sijoitusta.

Brad Thiessen - 7 - ei voi parempaa antaa, mutta ei voi enempää vaatia, kun edessä tuskin on puolustajia. Niissä peleissä, joissa heikompi vastustaja ja koko joukkue on välittänyt puolustamisesta, on kuitenkin pärjännyt paremmin. Olin valmis jo aiemmin sanomaan ulos ja olen sitä nytkin. Ulkomaalainen vahvistus, joka ei saa enemmän kuin 7 = ulos!
Antti Ore - 8 - on saanut epäkiitollisen väliroolin. Pelasi pari hyvää peliä ja joutui sitten vaikeaan paikkaan.
Ville Husso - 9 - kylmähermoinen kaveri, jonka harteille ei kaikkea voi panna, mutta erinomainen esitys tähän mennessä. Enemmän vastuuta, mutta harkitusti.
Iltarukous: Ortio back!
Maalivahdit: 7,5. Näillä otteilla (en sano, että on pakko vaihtaa, mutta peluutukseen on tultava muutos) emme pärjää pitkälle.

Jason DeSantis - 2 - ei voi antaa enempää kuin pelinumero. Kaikki syötöt vähintään metrin forbei. Aivan rukkanen lähikamppailuissa ja sijoittuu aina pelin ulkopuolelle. Uskoin ehkä olevan hyvä haku, mutta tuntuu siltä ettei HIFK:ssa osata scouttausta ollenkaan (ainakaan ulkomailla). ULOS!
Braden Birch - 3 - sama juttu arvosanasta. On sentään vähän fyysisempi. Näin heti Pakola-maisen luistelun (Anteeksi Pakola, olit parempi). Hidas, syötöt ränniin. ULOS!
Juha Tarkkanen - 7 - ainoa pakki joka uskaltaa ottaa askeleen sivuun ennen laukausta, ettei ampuisi suoraan ensimmäiseen vastustajaan. Pelannut mielestäni hyvin, huomioiden ikänsä ja kokemuksensa, mutta HIFK ei näköjään halua antaa nuorille vastuuta, kauniista puheista huolimatta.
Mikko Kurvinen - 8,5 - olessaan terve.
Henrik Forsberg - 7,5 - positiivinen alku, mutta pudonnut muiden tasolle. Ei kuitenkaan tee suuria virheitä j on paljon parempi kuin desantti ja koivu offensiivisena.
Toni Söderholm - 8 - liian yksin ja liian suuri vastuu tällä hetkellä. Tarvitsisi viereen Kurvisen kaltaisen pelaajan.
Mikko Jokela - 8 - on ollut viimevuotista parempi ja noussut vastuunottajan tasolle.
Julius Nyqvist - 7 - ei riittävästi pelejä kunnon arviointiin. En ymmärrä junioripeluutusta.
Miihkali Teppo - 6,5 - ehkä heikoin juniori, mutta ei hänkään ole monta yritystä saanut.
Oscar Eklund - 7,5 - epäilin alusta saakka, eikä vakuuttanut kunnes loukkaantui, tosin ei ehtinyt päästä vauhtiin. On kuitenkin oleellisesti parempi, kuin muut ulkomaalaiset.
Juuso Salmi - 7,5 - pitkäaikainen loukkaantuminen pilasi koko homman. Pikaista paranemista!
Tommy Wargh - 4 - lapanen. ULOS!
Puolustus kokonaisuudessaan: 4 - yksi kädellinen hyökkäävä ja puolustava pakki tarvitaan ja ehkä toinen järkäle osoittamaan ettei maalin edessä ole pysäköintipaikkaa, ainakaan seisten.

Hyökkääjät jatkuu...
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Pitäisikö jo oikeasti huolestua kun IFK ei pysy edes 30 minuuttia missään otteluissa mukana, puhumattakaan 60 minuutista. Lukko/Tappara/Kärpät paketoivat ottelun jo ennen puoltaväliä, jonka jälkeen pelasivat vain ottelun loppuun puolivaloilla.

Alan olemaan pahasti kyllästynyt myös meidän oravapartioon, Somervuori, Block, Hari, Leinonen, Stloukal jne. Kääpiöt häviävät aina KAIKKI kaksinkamppailunsa eivätkä edes loista luistelullaan. Mitä esimerkiksi Toni ”IFK:n tulevaisuus” Leinonen on tehnyt tällä kaudella tai koko liigaurallaan? Somervuorikin on täysin turha jollei tee maaleja, taitaa miehellä olla 10 pelin kuiva putki päällä ja kaksi häkkiä koko kaudella.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Viimeisessä neljässä pelissä ollaan jokaisessa paketoitu tappio toisessa erässä. Omissa on soinut aivan helvetisti juuri keskimmäisissä 20 minuuttisissa.
Ei muutenkaan ole mennyt hyvin, mutta tänäänkin ihan kelvollinen ensimmäinen erä. Sen jälkeen jalat jäivät koppiin ja peli oli yhtäkkiä ohitse.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se että ulkkarit ja moni muu ei IFKssa onnistu on pakko johtua mentaalisesta puolesta. Koko organisaatio on ollut 3 vuotta aivan tuuliajolla ja se näkyy peleissä, meille tulevat hyvätkin pelaajat alisuorittavat kovasti ja homma on sitten tuon näköistä. Ennen kuin sotkut organisaatiossa selvitetään ja mädät poistetaan ei tästä tule mitään vaikka tonne hommattais ketä pelaajia. Vitun ylimielistä paskaa faneille tarjotaan, ei kiitos enää, sanon minä.
Organisaatio ei ole ollut kolmea vuotta tuuliajolla. Vaikka kaudella 2011-2012 pudotuspelit menikin erittäin heikosti, niin sillä kaudella oltiin runkosarjan kolmansia. Ei todellakaan mikään katastrofikausi. Se, ettei peli aina näyttänyt siltä mitä toivottiin on sivuseikka.

Viimekauden lähtökohdat olivat niin vaikeat, ettei ollut kovin yllättävää, että kausi sitten menikin heikosti. Matikaisen lähtö ja Peltosen telominen olivat sellainen lähtökohta kaudelle, ettei joukkue siitä koko kauden aikana toipunut. Viimekauden joukkue ei ollut huono, vähän liian hidas ja vanha tosin, mutta molemmat valmentajat saivat todella huonon, melkeinpä mahdottoman lähdön pesteihinsä. Summasen palkkaaminen oli kuitenkin mielestäni silloin jo iso virhe ja siltä se tuntuu nytkin.

Tälle kaudelle ihan selkeästi Summasen maine on hankaloittanut pelaajahankintoja ja jatkosopimusten tekemistä. Sen takia meillä on nyt paljon ulkomaalaisia, jotka ovat ensimmäistä kertaa Euroopassa pelaamassa. Tälle kaudelle on sitten epäonnistunut kaikki. Ei ole senttereitä joukkueessa, runkopelaajat ovat odotetusti rikki, eikä joukkueella ole toimivaa pelitapaa.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Latvia vs Ranska
  • 1.88
  • 4.10
  • 3.35
Tanska vs Kanada
  • 15.00
  • 10.00
  • 1.10
Itävalta vs Sveitsi
  • 15.00
  • 11.00
  • 1.09
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös