HIFK:n peliesitykset kaudella 2009-10

  • 520 942
  • 1 969

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Tästä tekisi mieli alkaa väitellä. :)
Olisimme oikeasti missanneet seitsemän vuotta camp-huumoria parhaimmillaan!!

Kyllä tosiaan tekisi mieli väitellä.

Kun miettii, ketkä sen 7 vuoden camp huumorin omista taskuistaan maksoivat, niin hauskuus ja huumori loppuvat.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nythän narrilauma paikkasi pakkien kädellistä vajetta palkkaamalla Alex (AHL 50 peliä 0+10) Brooksin. Penailu jatkuu Ilmalassa. Voi olla, että on hyväkin hankinta, mutta tämä on vähän sitä HIFK:n entistä touhua, eli hankitaan pelaajia, mutta ei sellaisia, joita kriittisimmin tarvitaan. No ei tuo Virmasen ainoaksi hankinnaksi jääne.

Joo. Ei tule Penaa sittenkään ikävä.
Joku tiesi Jokeri-osiossa, että Brooks on maalannut viimeksi neljä vuotta sitten. Antaako jokeri-ikoni sitten kannattajille vahvaa uskoa tulevaan? Voipi olla. Voipi olla ettei.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kyllä tosiaan tekisi mieli väitellä.

Kun miettii, ketkä sen 7 vuoden camp huumorin omista taskuistaan maksoivat, niin hauskuus ja huumori loppuvat.

Jos jaksaisin, niin perustaisin tälle väittelylle oman ketjun. No, tosiasia on, että kieltämättä huumori alkoi loppua viimeisinä vuosina...
 

J.Rose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Let's Play Hockey
The First Third

Odottelin alkukauden "analyysiani" päivään, kunnes ensimmäinen kolmas on pelattu. Se on mielestäni ( ja tilastollisesti) ehkäpä suuntaa-antavin ajanjakso loppukautta ajatellen. Nyt olemme sarjataulukossa toisena, ja suunta on ylöspäin. Edellä vain Lukko (ero tosin jo 13p).
Aivan takana sarjataulukossa vaanii KalPa ( samat pisteet, huonompi maaliero), mutta eroa sijaan 7, on vain 6 pistettä. Sarja onkin kohtuu tasainen kaikilta muilta osin, paitsi ensimmäisellä ( ero toiseen 13p) ja häntäpäällä ( SaiPalla 11p matkaa säälipleijareihin).

Nyt jo voi muuten hyvällä itseluottamuksella kertoa muutamia pointteja sijoituksista runkosarjan lopulle:.

- Lukko tulee olemaan kolmen parhaan joukossa runkosarjan loputtua.
- IFK, Kärpät ja JYP jakavat sijat 4 parhaan joukossa.
- Kalpa, TPS sekä HPK seuraavat perässä, silti vauhti ei riitä ihan terävimpään kärkeen.
- Jokerit nousee kahdeksan parhaan joukkoon, mutta kotietu pleijareihin jää saavuttamatta.
- Ässät, SaiPa, Pelicans ja Tampereen joukkueet taistelevat säälipleijari (vaimikä villikorttikierrossenytonkaan) paikasta tasaisesti.


Sitten ajattelin syventyä tarkemmin IFK:hon.
Olemme tällä hetkellä voittava joukkue, pelaten n. 1,9p keskiarvolla. Kotona olemme saalistaneet 19p, mikä tekee pisteper peli tahdiksi n. 2,10. Loistava parannus viime vuoteen! Vieraistakin on tullut kerättyä piseitä kiitettävällä tahdilla. Tasan 1,7p per peli. Viime aikaiset hyvät otteet ovat tosin nostaneet tätä tilastoa jonkin verran.

Tulen jatkossa käymään joukkuetta vähän läpi osa osalta :

Hyökkäys:
Liigan levein ja monipuolisin hyökkäyskalusto niin paperilla kuin kentälläkin. Ykkösessä Hirso oivaltaa, Lennu tekee tilaa, samalla kun Haataja sivaltaa (heh riimejä). Pelottava nyrkki muuten nykypäivän liigaan.
Mutta mikä hienoa, meillä on myös toinen ns. Tehoketju, johon kuuluvat huippulupaus Granlund, röyhkeä ja vahva maalintekijä (Ahtola) sekä samettikädet ja hyvän pelisilmän omaava Rammstedt.
Kolmonenkin on millä tahansa mittarilla liigan eliittiä. Töykkälä, Liivik, Järvinen. Tämä kovaa mutta puhtaasti pelaava duunari kolmikko tekee sitä kuuluisaa ”näkymätöntä” duunia ilolla illasta toiseen.
Ja entäs sitten nelonen. Millä muulla Sm-liiga joukkueella on neloskentässä AHL:ssä pisteitä viime kaudella takonut loistava kahden suunnan sentteri?(Wirtanen) Tai voimalaituri, joka on useasti tehnyt yli 20 maalia liigassa viime kausina? (Luttinen)
Niinpä... Ei taida löytyä.

Jos arvosteltaisiin koululais asteikolla, niin jury antaisi 9+ .


Sitten puolustus:
Söderholm, Lupascuk, Clarke, Kankaanperä, Järventie, Kurvinen...
Taitoa, kovuutta, äijämäisyyttä, tasaisuutta...
Hetkonen, kirjoitankohan ihan oikeasta joukkueesta. Tällainen puolustus nyky-IFK:lla?! Siis jo toinen osa-alue missä emme häviä kenellekkään muulle. Vau. Ykköspakkiparina Lupascuk – Söderholm, not bad. Södenkin otteet varmasti paranevat, kun vierelle tuli myös oman pään peliin kykenevä puolustaja.
Toisena parina joukkueen ( ja ehkäpä koko liigan?) harmonisin kaksikko, Kankaaperä – Järventie. Miehet tuntevat toisensa ja se näkyy kentällä. +10 ja +9 komeilevat plusmiinus tilastossa.
Kolmas tanhupari näyttäisi siis olevan Clarke ja Kurvinen. Mikko on yllättänyt minut, ja varmasti monet muutkin tasaisuudellaan ja hyvällä puolustuspään pelaamisella. Saa Clarke käyttää hyökkäyspään avujaan vapaammin kun Kurvinen varmistaa.
Pakisto on btw sen verran kova, että kestäisi jopa yhden loukkaantumisen kohtuu hyvin, sillä taustalla on nuoria ( Haverinen, Ahonen, Melart...) kärkkymässä peliaikaa.

Jälleen asteikolla nelosesta kymppiin, ----> 10 ( liigan selkeästi paras pakisto)



Tämän jälkeen maalivahdit:
Ah, tuo ikuinen akilleenkantapää. Kuinka monena vuonna se onkaan toiminut, ja kuinka monena vuonna pettänyt. Valitettavasti jälkimmäiseen löytyy enemmän vastauksia.
Tällä hetkellä siis kolmikkona toimii Nieminen, Lundell & Ahqvist.
Nieminen saa/sai sen Kojon kertoman mahdollisuuden ykköskassariksi. Harmi, mutta vaikuttaisi siltä että Janne sen jälleen varasti itselleen. Sinällään tuo terve kilpailu on tervetullutta, mutta, kuten kaikki muistaa/ajattelee, niin Lunkka ei tule riittämään päätyyn saakka. Viime pelit tosin menneet kohtalaisen nappiin.

Palstalla on moni käyttänyt nimeä ”noronen”, ja kyllähän se niin on jos/kun tätä rintamaa vahvistetaan, tulijan on syytä olla vähintäänkin tasoa ”noronen”. Enempää emme kakkosveskareita tarvitse.
Toisaalta haluaisin vielä katsoa Niemisen ( ja Jannen) otteita vaikkapa joulutaukoon saakka, vahvistuneen pakiston takana. Puolustuspelille teki gutaa irroittaa Nitro-pari Söde - Clarke toisistaan. Varmasti ollut vaikutusta maalivahtien pelaamiseen.
Enempää en tästä aiheesta täällä puhu, sillä se kuuluisi jo toiseen topicciin.

Arvosana ( so far): 7

Let’s go on...

Valmennus:
Kolme suomenmestaruutta päävalmentajana Kari Jalosella. Rautainen ammattimies jolta odotetaan tulosta. Viime kausi meni urheilukulttuurin jälleenluomisessa, ja tälle kaudelle on lähdetty ilman ”edarin jätkiä” . Muutos on näkynyt ja tulosta on jo tullut. Viisikkopeli toimii loistavasti. Viime kaudesta on opittu myös kotipelien suhteen. Silloin peruuteltiin passiivisesti ja peli oli muutenkin aneemista...

Nyt puhaltaa uudet tuulet. Karvataan aggressiivisesti lankusta, taklauksia jaellaan huolella ja yleisö viihtyy! Olemme kotona voittava joukkue, ja petoluola luo mainettaan takaisin pahana paikkana.

Maalivahtivalmentaja Sakarista ei olekkaan sitten niin paljon ylistäviä sanoja. Tästä on puhuttu jo käytänössä kaikki läpi tuolla maalivahdit-ketjussa.
Bottom-line on kuitenkin se, että Sakelle muu duuni organisaatiosta ja ammattilainen sisään.


Nybondas& Valtanen ja muu Company:
Nybari, jes! Ensimmäisellä kaudella tuli huteja opetellessa. Nyt koottu joukkue on tasapainoinen ja erittäin iskukykyinen. Pentin aikana oli ehkäpä The ykkönen, tai liigan paras pakki, mutta
nyt on balance kunnossa. ( luotan johtoon maalivahti-casen suhteen...)

Valtanen on tehnyt hyvää duunia ja hankkinut uusia sijoittajia. Jukka vaikuttaa myös persoonana tosi fiksulta hepulta, mitä nyt voi muutaman tapaamisen perusteella sanoa.

Tämäkin osa-alue näyttäisi siis olevan kunnossa. Eikä itse-asiassa vaan näytä, se on. Great.

Voisin vielä ennen lopetusta ( malttakaa hetki ) tehdä pienen Swot-tyylisen analyysin.

Strenghts: Materiaali ja sen laajuus, niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. Valmennus myös liigan kärkipäätä.
Weaknesses: Maalivahdit
Opportunities: Edellinen kuntoon, niin mahdollisuudet on vaikka mihin.
Threats: En näe suoranaisesti isoja uhkakuvia menestykselle. Nyt on luotu ( toivottavasti) tukeva kivijalka tulevaisuutta varten.


Tämä oli muuten ensimmäinen viestini palstalle.
Itse koen siis asiat tällä hetkellä näin.
En muuten välttämättä kuulu täysin joukkoon, sillä näen vastoin IFK fanien valtavirtaa, asiat yleensä positiivisesti :)



Ja ettei menisi ihan one-lineriksi, niin sanonpa vielä että tästä on hyvä jatkaa ;)
 

Uncle Becker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Україна
Odottelin alkukauden "analyysiani" päivään, kunnes ensimmäinen kolmas on pelattu. Se on mielestäni ( ja tilastollisesti) ehkäpä suuntaa-antavin ajanjakso loppukautta ajatellen. Nyt olemme sarjataulukossa toisena, ja suunta on ylöspäin. Edellä vain Lukko (ero tosin jo 13p).
Aivan takana sarjataulukossa vaanii KalPa ( samat pisteet, huonompi maaliero), mutta eroa sijaan 7, on vain 6 pistettä. Sarja onkin kohtuu tasainen kaikilta muilta osin, paitsi ensimmäisellä ( ero toiseen 13p) ja häntäpäällä ( SaiPalla 11p matkaa säälipleijareihin). )

Onhan sarja tasainen, mutta me kuitenkin olemme sijalla 2 emmekä sijalla 7 miettimässä että sijaan 2 on "vain kuusi pistettä". Joka tarkoittaa JHag matikalla parin kolmen viikon voittoputkea ja superzägää...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jäätävä suoritus IFK:lta eilen. Kaksi johtavaa pelintekijää sivussa ja silti pyöritellään naapuria 0-4. Eri medioiden toimittajatkin jäätyivät. Ylen teksti-tv tarjosi Lennun maalia aluksi Lupalle ja syöttäjäksi ilmeisesti vanhasta muistista Paakkolanvaaraa. JA:n otteluraportissa puhutaan Lupan kohdalla IFK:n tsekki (!) -puolustajasta.

Oikeastaan huono juttu, että eilen oli tuollaiset murskajaiset, mutta kaipa joukkue tajuaa, että Narrit ei ole mikään tasonmittari, vaan TPS on aivan eri tason vastus. Yhtä kaikki: turpaan vaan ja Taas Pisteet Stadiin. Hyvä, että PW osui pitkästä aikaa ja Lupa sai heti maalitilin auki, niin ei apina kiipeä selkään.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin. Oli sentään the Pentti ja lukuisa määrä koirannimisiä pelaajia. Tsekkiskouttauksien verenpainetta kohottava jännitys! 'Huomenna tapahtuu' -huhut tulevista pomminvarmoista vahvistuksista! 'Lähe menee vielä ku ehdit', 'Vittu, sä koulutat niitä!'. Hevosenpäät, the Sir Pena Torphy, 'penailu'.
Sniff...

Eihän tätä koiranelämää olisi muuten kestänytkään. Koko JA-porukka olisi jo köyden jatkona ja autuaammilla metsästysmailla.

Tohon listaan on pakko lisätä risteilyt - sekä SM-liigaristeily että HIFK:n päätösristeily. Ne tapahtumat eivät jättäneet kylmäksi ketään. Ja sitten 200 vastattua puhelua päivässä ja globaalit yhteysverkostot rautaesiripun molemmin puolin. Mulla on ikävä Penaa!!
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Pieni tilastoyksityiskohta:

Kauhupari Söderholm-Clarke pelasi viimeksi yhdessä vieraspelissä Tapparaa vastaan 22.10., jolloin kumpikin merkkautti tehosaldon -3, ja seurauksena oli parin hajottaminen. Sen jälkeen HIFK on pelannut viisi matsia, joista saaliina on neljä suoraa voittoa ja yksi tappio. Noissa viidessä pelissä Clarken +/- on +4 ja Söden peräti +6. Enää ei voi kuin ihmetellä, miksi tuota ilmiselvää ratkaisua ei tehty aiemmin.
 
Viimeksi muokattu:

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pieni tilastoyksityiskohta:

Kauhupari Söderholm-Clarke pelasi viimeksi yhdessä vieraspelissä Tapparaa vastaan 22.10., jolloin kumpikin merkkautti tehosaldon -3, ja seurauksena oli parin hajottaminen. Sen jälkeen HIFK on pelannut viisi matsia, joista saaliina on neljä suoraa voittoa ja yksi tappio. Noissa viidessä pelissä Clarken +/- on +4 ja Söden peräti +6. Enää ei voi kuin ihmetellä, miksi tuota ilmiselvää ratkaisua ei tehty aiemmin.

Toivottavasti homma vain paranee, kun IFK saa Kurvisen takaisin kokoonpanoon. Kaikki kunnia Joni Haveriselle ja Rony Ahoselle, mutta Kurvinen on kokenut peruspuolustaja.
¨
Koodi:
Kurvinen  - Clarke
Järventie - Kankaanperä 
Söderholm - Lupaschuk

Mmmm... näyttää aika hyvältä.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti homma vain paranee, kun IFK saa Kurvisen takaisin kokoonpanoon.

Pitäisi parantua. Kurvinen on ollut suorastaan erinomainen tontillaan. Noin 15 minuuttia peliaikaa/peli ja vain muutaman kerran kentällä vastustajan maalatessa tasakentällisin. Muutenkin otteista on paistanut yksinkertainen varmuus. Loistava hankinta HIFK:n hankintaosastolta.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jopas on kaksijakoiset tunnelmat ottelun jälkeen. Vitutti aivan saatanasti katsoa HIFK:lta kaksi ensimmäistä erää ja ehdottomasti kauden huonointa peliä. Ei ollut kaukana etten olisi lähtenyt kotiin. Yritin vain ajatella positiivisesti siinä vitutuksen keskellä ja muistella muuan HIFK-Tappara ottelua. Viimeisessä erässä sitten kauden ylivoimaisesti paras erä. TPS oli suoraan sanottuna paskat housuissa. Maali maalilta tultiin takaa ja lopulta tasoihin. Hallissa uskomattoman hyvä fiilis ja pelaajilla hurmos päällä. Loistava joukkuehenki ja usko omaan tekemiseen paistoi katsomoon saakka.

Normaalissa ottelussa tämä TPS:n ratkaiseva maali olisi ottanut päähän ihan suunnattomasti, mutta ei tänään. Ei kahdeksan sekunnin jälkeen vaan voi päästää vastustajaa yksinläpi. Ei se vain ole mahdollista. Huikean nousun ansiosta pystyin tämän antamaan anteeksi.

Ensi viikolla Espoossa jatkuu ja toivottavasti samanlainen ilme olisi päällä kuin viimeisessä erässä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Normaalissa ottelussa tämä TPS:n ratkaiseva maali olisi ottanut päähän ihan suunnattomasti, mutta ei tänään. Ei kahdeksan sekunnin jälkeen vaan voi päästää vastustajaa yksinläpi. Ei se vain ole mahdollista. Huikean nousun ansiosta pystyin tämän antamaan anteeksi.

Kova polte oli päällä ja heti aloituksessa hyökkääjät lähtivät kohti TPS-maalia katsomatta sen kummemmin aloitusta. Have-parka joutui sitten pahaan paikkaan kun muut olivat vasta tajunneet ettei me voitettukaan kiekkoa :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins, Leijonat
Ekassa erässä kauden huonointa viisikkopuolustamista ja niin tahmeat, puumäiset jalat että olisi uskonut eilispelin olleen tosi tiukkaa vääntöä - ei yv:llä voitettua 0-4 peliä.

Mutta mutta, tuon nousun jälkeen voi jo kutsua pelin lopputulosta (demarimaisesti) moraaliseksi voitoksi!!

Kiitos jäbät, kurkku on käheä kuten olla pitääkin lauantaikotipelin jälkeen!!
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kyllä käsitä miksei Haataja saa pelata enemmän. Jokeriottelussa peliaikaa tuli 13 minuuttia ja tänään 16 minuuttia. Haataja on sen tason pelimies, että kyllä se peliaika pitäisi olla 20 minuutin paikkeilla jokaisessa ottelussa. Hadella on kyllä jäänyt tuo alivoimapelaaminen vähiin, joten se kertoo kyllä paljon, mutta luulisi Hirsonkin poissaolon vuoksi hänen pelaavan ainakin alivoimaa. Tasaviisikoin tuo pitäisi sitten korjata, jos alivoimaa hän ei saa pelata.

Haataja teki viime kaudella eniten maaleja alivoimalla (4kpl) ja tuskin tämä mitään sattumaa on.
 

-3112-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU, HSV
En kyllä käsitä miksei Haataja saa pelata enemmän. Jokeriottelussa peliaikaa tuli 13 minuuttia ja tänään 16 minuuttia. Haataja on sen tason pelimies, että kyllä se peliaika pitäisi olla 20 minuutin paikkeilla jokaisessa ottelussa.


Muutama vuosi sitten tarkastelin liigan 'huippujoukkueiden' kärkipelaajien peliaikoja ja huomasin, että K.Jalonen oli ainoa valmentaja, joka peluutti tasaisesti kolmea ensimmäistä ketjua läpi kauden. Muiden joukkueiden ykköset ja kakkoset olivat pelanneet yli 20min ja kolmoselle ja neloselle jäi mitä jaettavaksi tuolloin jäi.

K.J luottaa selvästi tasaisempaan peluutukseen joka saattaa kantaa keväällä hedelmää. Tämän kauden tilastoista en tiedä.
 

valas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ekassa erässä kauden huonointa viisikkopuolustamista ja niin tahmeat, puumäiset jalat että olisi uskonut eilispelin olleen tosi tiukkaa vääntöä - ei yv:llä voitettua 0-4 peliä.

Enpä tiedä olisiko sillä ollut vaikutusta tahmeuteen, että ainakin jotkut pelaajat olivat perjantaina yössä pelin jälkeen.

Ainakaan se ei HIFK-fania yllättäisi.
 

mtuq

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En kyllä käsitä miksei Haataja saa pelata enemmän.

Kannattaa muistaa myös se, että Hade oli aika pitkään loukkaantuneena, joten aika turhaa kuormittaa miestä av:lla, koska jengistä kyllä löytyy Wirtasta, Töykkälää, Petrelliä, Luttista, Ahtolaa ja muuta vastaavaa porukkaa, jotka kyllä pystyvät homman hoitamaan.

Enpä tiedä olisiko sillä ollut vaikutusta tahmeuteen, että ainakin jotkut pelaajat olivat perjantaina yössä pelin jälkeen.

Ainakaan se ei HIFK-fania yllättäisi.

Niin siis onko tämä nyt omaa päättelyäsi, että muutama pelaaja olisi saattanut olla matsin jälkeen baarissa, vai "tietoa", että jotkut pelaajat näin tekivät?

Aika väsyneen oloinen HIFK tosiaan oli parissa ensimmäisessä erässä, mutta kolmas erä oli ihan jotain muuta. Tietysti tappio vituttaa, mutta siltikin pitää olla saatanan tyytyväinen siihen, että tämän kauden jengiltä ei tunnu selkäranka napsahtavan ihan helposti. Meillä on Joukkue.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä ei sitten ollenkaan ole mukava tieto. 'Edarihenkeä' ja ongelmaa näyttää siis vielä joukkueessa olevan, vaikka luulisi kahden peräkkäisen pelin olevan sinänsä jo riittävän raskas tehtävä.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Jopas on kaksijakoiset tunnelmat ottelun jälkeen. Vitutti aivan saatanasti katsoa HIFK:lta kaksi ensimmäistä erää ja ehdottomasti kauden huonointa peliä. Ei ollut kaukana etten olisi lähtenyt kotiin.

Saattoi hyvinkin olla kauden huonointa peliä Nordiksella, ainakin oli huonointa niistä viidestä kotipelistä mitä olen nähnyt. Sen sijaan vieraspeli Tampereella Tapparaa vastaan oli vielä kauheampaa kuraa. Todella vähän IFK-faneja siellä oli paikalla, ja muistaakseni vain yksi toinen jatkoajan kirjoittaja kirjoitti olleensa paikan päällä. Radiosta kuunneltuna peli on teille muille saattanut vaikuttaa aika erilaiselta, paikan päältä nähtynä se joka tapauksessa oli huonompaa kuin TPS-pelin kaksi ekaa erää. Selvästi. Myös nousut näiden otteluiden kolmansissa erissä erosivat selvästi. Tampereella nousu tapahtui kuin varkain, parilla tsägämaalilla ja ilman sellaista hurmosta ja pelin todellista kohenemista kuin lauantaina nähtiin Nordiksella. Lauantaina nousun jokainen maali oli ansaittu ja taisteltu.

Viimeisessä erässä sitten kauden ylivoimaisesti paras erä. TPS oli suoraan sanottuna paskat housuissa. Maali maalilta tultiin takaa ja lopulta tasoihin. Hallissa uskomattoman hyvä fiilis ja pelaajilla hurmos päällä. Loistava joukkuehenki ja usko omaan tekemiseen paistoi katsomoon saakka.

Tässä taas täysin samaa mieltä. Tuloksellisesti (kai) ja pelillisesti nyt ainakin paras erä tällä kaudella, ja ylivoimaisesti paras fiilis hallissa tällä kaudella.

Tämä ei sitten ollenkaan ole mukava tieto. 'Edarihenkeä' ja ongelmaa näyttää siis vielä joukkueessa olevan, vaikka luulisi kahden peräkkäisen pelin olevan sinänsä jo riittävän raskas tehtävä.

Jos tämä pitää paikkaansa, olen kyllä aika pettynyt itsekin. Ymmärrän hyvin että joskus pitää nollata (vaikkei se nyt ammattiurheilijalle ole ikinä mitenkään ok), mutta ei nyt jumalauta sillon jos on seuraavana päivänä peli. Jos on vaikka 4-5 päivän tauko peleissä ja yksi vapaapäivä harjoituksista, sillon voi pitää bileet ja vähän ottaa häppää, mutta ei nyt jumalauta jos seuraavana päivänä on kuuden pisteen peli. Toivon tosiaan että tämä huhu on jotain huonoa huumoria ja 100% ankka.
 

scholl

Jäsen
Ymmärrän hyvin että joskus pitää nollata (vaikkei se nyt ammattiurheilijalle ole ikinä mitenkään ok).

Pitäisi sopia etukäteen kauden alussa kalenteriin noi. Elin esim. maajoukkuetauon alkuun ja muihin pitkiin taukoihin. Ammattiurheilijalle riittää hyvin vaikkapa 4 keittoiltaa. Ammattimaisimmat pärjäävät vähemmälläkin.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuulostaa kyllä aika oudolta, jos miettii sitä IFK:n perjantain ja lauantain aikataulua, että osa pelaajista olisi perjantaina raahautunut baariin. Toisaalta IFK on IFK. Granlundikin on kohta täysi-ikäinen ja saas nähdä käykö hänelle niinimäet, kun Koffin logo ilmestyy rintaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Kuulostaa kyllä aika oudolta, jos miettii sitä IFK:n perjantain ja lauantain aikataulua, että osa pelaajista olisi perjantaina raahautunut baariin. Toisaalta IFK on IFK. Granlundikin on kohta täysi-ikäinen ja saas nähdä käykö hänelle niinimäet, kun Koffin logo ilmestyy rintaan.

Meinaatko, että Koff sponsorina alkaisi kiikuttamaan ilolientä MG:lle ja sanoisi, että otappa siitä poika olutta, niin tiedät mistä Hakkikin on saanut kehitettyä oman kestopunoituksensa. Tää jätkä ei taida olla kovinkaan kiinnostunut näistä ryyppyhommista, sillä on intressit jossain aivan muualla, ainakin mitä on saanut haastatteluista kuvan... MG haluaa urallaan ammattilaiseksi, tämän sanan todellisessa merkityksessä.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Meinaatko, että Koff sponsorina alkaisi kiikuttamaan ilolientä MG:lle ja sanoisi, että otappa siitä poika olutta, niin tiedät mistä Hakkikin on saanut kehitettyä oman kestopunoituksensa. Tää jätkä ei taida olla kovinkaan kiinnostunut näistä ryyppyhommista, sillä on intressit jossain aivan muualla, ainakin mitä on saanut haastatteluista kuvan... MG haluaa urallaan ammattilaiseksi, tämän sanan todellisessa merkityksessä.

Varmaan ihan normaalia alkoholin käyttöä luvassa, kuten pelaajilla nyt yleensä on. Kyllähän pelaajat ottavat mielellään taukojen aikana, mutta tiettyjä tapauksia lukuunottamatta tietävät kyllä mikä on sopivaa ja mikä ei. Itse uskon että nämä nuoret lupaukset osaavat pistää asiat tärkeysjärjestykseen. Vatanenkin kävi "pelaamassa golfia" Kalle "keitto" Koskisen kanssa ja joukkue oli aika aktiivisesti yöelämässä...siksi varmaan kausi alkoikin meillä niin hyvin :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös