HIFK:n ketjukoostumukset ja ottelukokoonpanot kaudella 2015–2016

  • 192 622
  • 1 031

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Liigan sivujen mukaan tosiaan Lankinen, HIFK:n omien sivujen mukaan Husso. Mediapeliä vai sekaannus, ota tästä nyt sitten selvää.

Ja Liigan sivuillakin oli noin klo 14 vielä aloittavana maalivahtina Ville Husso. Taitaa olla että Lankiseen on lopulta päädytty syystä tai toisesta. Epäilen ettei HIFK:n omia sivuja päivitetä yhtä tiuhaan kuin Liigan sivuja.
 

Johan Kesti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos siellä nyt Lankinen on maalissa niin uskon, että se valinta on tehty jo hyvissä ajoissa ottelusarjan ensimmäisissä otteluissa, että Lankinen saa neljännen pelin.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Koska vaihto ollaan tehty kokoonpanon alkuperäisen julkaisemisen jälkeen niin uskon, että kyseessä on enemmänkin siitä, että Husso ei ole 100% pelikunnossa. Koska kuitenkin on luukkuvahtina niin voi olla, että Hussolla on myös vähän kevätflunssaa tai saanut jonkun kolhun.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Toivottavasti seuraavaan matsiin saadaan Puustinen messiin ylivoimaa tekohengittämään ja Teppo Taipaluksen tilalle. Lambergin tai Tammisen voisi ottaa 13. hyökkääjäksi.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Toivottavasti Järvinen on kehissä. On ehkä tärkein pelaaja joukkueessa. Taimikin palaisi tasolleen.
 

hiji91

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Melbourne Football Club
Lamberg ja tamminen ei oikein ehtiny esittää mitään hyvää runkosarjan lopussa, mutta tuomiston ottaisin mukaan ehdottomasti. Tois virtaa tonne kentälle. Ja kyllä me puustinen tarvitaan tonne myös, Kun ykköskenttä ei oo toiminu nii saanu muut liikaa vastuuta. Mä oon kyllä aina tukenu ramstedtin pitämistä ykköskentässä, etenki viime vuoden pleijareissa pelas hienosti, mutta nyt ei oo samanlaista tasonnostoa näkyny. Melkein vois pohtia ykköskentän hajottamista. Zaborsky ja rask tuovat varmasti liikettä mihin tahansa muuhun kentään ja Ramstedtille vois tehä hyvää saada voima/puolustavia hyökkääjiä viereen.

Ehkä jokin tyyliin näin vois toimii:
zaborsky - leino - rask
luttinen - ramstedt - hintz
ikonen - elkins - puustinen
partanen - tuomisto - nykopp

- Elkins-ikonen kaksikko on toiminu, ja puustinen on aikoinaan pelannu erinomaisesti elkinsin vieressä
- Nelosketjussa riittää taito ja liike pitää kiekkoa ylhäällä ja puolustus suuntaankin pitäis toimia.
- luttinen ja hintz on vahvoja molempiin suuntiin ja pystyvät myös pitää kiekkoa ja auttaa ramstedtia ylhäällä
- zaborsky rask saa varmemman keskushyökkääjän.

Tottakai on ymmärrettävää ettei kaikkia ketjuja varmaan lähetä sekoittamaan, ku on ollu aika sama koostumus viimeset 10-15 peliä. Ja eihän sitä tiedä mitä loukkaantumisia pelaajilla on, jotka vaikuttaa peluuttamiseen.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nyt niin vähän muutoksia, kun vaan mahdollista. Peli sekoaa turhista säädöistä vaan entistä enemmän.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Arvon hiji91; ZRR-ketju ei toimi selvästi silloin kun sitä vastaan laitetaan voimakkaaseen karvaukseen kykenevä, itsekin peliä tekevä ketju. Siispä ketju on hajoitettava. Itse olen aina toivonut, että IFK-ketjuissa on yksi pelintekijä, yksi maalintekijä ja yksi, joka pelaa koko ajan (myös) sikaa. Parhaat esimerkit tästä ovat olleet muinaiset Carey Wilson-Tuohimaa-Jokinen ja Caloun-Davidsson-Ruutu. Jos tällä ajatuksella lähestyy IFK-ketjuja voisi saada tällaiset yhdistelmät:

Zaborsky - Elkins - Ikonen
Partanen - Hintz - Rask
Luttinen - Ramstedt - Leino
Liivik - Nykopp - Åsten
 

hiji91

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Melbourne Football Club
Joo, kyllähän toi ZRR vois olla vähän liian pehmee. Zaborskyn kokeilu elkinsin ja ikosen vieressä ois mielenkiintoinen kokeilu.

Mutta tässäkin skenaariossa toi luttinen-ramstedt leino ei toimis, luttinen on melko hidas ja ramstedt ja leino pehmeitä, kyllä puustinen sopis paremmin tonne kunhan palaa pian. Mun mielest suurin ongelma on melkein toi nelonen, liivik ja åsten ei oo pystyny riitävän vahvasti tuomaan kiekkoa maalille.

Muta joo, katotaa mitä törmänen keksii lauantaille.
 

TrueThat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Rangers, Real Madrid
Jos nyt ketjuja lähdettäisiin sekoittamaan niin miten ois:

Zaborsky - Hintz - Leino
Puustinen - Ramstedt - Rask
Partanen - Elkins - Ikonen
Luttinen - Liivik - Åsten/Tamminen yms.

Tämä siis sillä oletuksella, että Puustinen palaa ja Nykopp klesana.
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hintz-Leino pari on oikeastaan ainut tällä hetkellä mitä en haluaisi hajottaa. Eihän sekään ole toiminut nyt parin viime pelin aikana, mutta kavereilla tuntuu ihan hyvin sujuvan yhteispeli.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Itse en lähtisi tässä vaiheessa kovasti sekoittamaan ketjuja. Eikös meillä ole kotipelin myötä viimeinen vaihto-oikeus? Tätä kautta vähän katsellaan, mitä ketjuja vastaan peluutetaan omia ketjuja ja otetaan tuo Pelicansin ykkönen kiinni.

Toivottavasti Puustinen palaa kokoonpanoon. Toisi leveyttä ja ratkaisuvoimaa. Ja nelonen muotoon Luttinen-Liivik-Tamminen/Lamberg/Tuomisto. Åsten poppareille.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Itse laittaisin Ramun poppariosastolle. Pelaa koko ajan ylipitkiä vaihtoja ja sotkee täten muiden ketjujen peliä. Zabolla on toki hieman samaa vikaa, mutta kaikkia ei voi penkittää. Toivottavasti Nykopp ja Puustinen ovat pelikunnossa lauantaina. Pakeista hyllyttäisin Taipaluksen ja nostaisin Tepon kokoonpanoon. Toki Järvisen tilanne ratkaisee paljon pakiston koostumusta huomenna.

Zabo - Leino - Rask
Partanen - Hintz - Puustinen
Luttinen - Elkins - Ikonen
Liivik - Nykopp - Lamberg

Auvitu - Grillfors
Järvinen - Taimi
Teppo - Aulie
Generous

Husso
(Lankinen)
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Zabo - Leino - Rask
Partanen - Hintz - Puustinen
Luttinen - Elkins - Ikonen
Liivik - Nykopp - Lamberg

Auvitu - Grillfors
Järvinen - Taimi
Teppo - Aulie
Generous

Husso
(Lankinen)

Rask muodosti Partasen ja Hintzin kanssa aika huikean koostumuksen tuossa taannoin ja mielestäni Luttinen tasapainottaa nelosen tekemistä hemmetin hyvin. Lisäksi, olettaisin pessimistisesti että Nykopp on huomisesta matsista pihalla, samoin kuin Järvinen. Puustinen ilmeisesti palaamassa flunssan jäljiltä? Taipalusta ei enää kentälle, mennään vaikka kuudella pakilla ja Tamminen pelaamaan Lamberin kanssa vuorovaihtoja neloseen.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Zaborsky - Ramstedt - Rask
Partanen - Hintz - Leino
Luttinen - Elkins - Ikonen
Tuomisto - Liivik - Tamminen

Aulie - Taimi
Auvitu - Grillfors
Taipalus - Generous
Salmi

Husso
(Lankinen)

Joitain muutoksia HIFK:lla tänään, nelosessa Tuomisto ja Tamminen kehissä, Salmi 7. pakkina ja Aulie jatkaa Taimin parina kuten viime pelissä suurimman osan ajasta. Husso palaa maalille. Viime pelistä tippunut Nykopp, Åsten, Järvinen. Monien harmiksi Taipalusta ei ole vilitetty. Koska Salmi on kehissä niin ilmeisesti Tepolla jotain häikkää, myöskin Puustinen on edelleen poissa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Nelosketjulta pitäisi löytyä nyt energiaa sytyttää koko muu joukkue. Jos tänään jatkuu muniin puhaltelu, niin jokainen pelaaja valmennusta myöten voi haistaa paskan.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Järvisen poissaolo on kyllä aivan valtava takaisku. Fyysisiä pelaajia on puolustuksessa, mutta Järvisellä se ero näihin muihin, että pystyy kiekonriiston jälkeen tekemään peliä edistävän ratkaisun paineen alla. Mielummin olisin vaikka Ramstedtin tiputtanut pois kokoonpanosta, kuin Järvisen.

HIFK:n neloskenttä ei ole Pelicansia vastaan pystynyt pelaamaan selllaista peliä, kuin mitä odotetaan. Väitän että jotain Kärppiä vastaan Åsten ja kumppanit jotenkin paremmin pääsisivät esille. Paskansyöjiä vastaan on hankala iskeä paskaa syömällä, joten nyt otetaan kiekollisempia pelaajia sekä tuoreita jalkoja tavoitteena tulle vielä laajemmalla rintamalla.

No HIFK Pelicans sarjassa ei ole kokoonpanolla väliä. Etu pitäisi aina olla meillä. Nyt on kyse pelillisisitä asioista.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Hyvä, että reagoidaan. Toivottavasti vähän pelanneilla riittää uskallusta pelata rohkeasti. Jollei tänään tule voittoa lyön pääni seinään.
 

Kajastus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottuja muutoksia nelosketjuun. Tosin Liivikin olisi voinut myös heittää poppareille, mutta ei sieltä ole kyllä ketään heittää tilalle. Järvinen on valtava menetys, kuten moni on jo todennutkin. Jos Järvisellä on vanha nivusvamma uusiutunut, kuten JHag oli tietävinään, niin silloin on puolustuksesta mahdollisesti kokonaan poissa loputkin pelit. Taimi oli ainakin viime pelissä totaalisen pihalla ilman Järvistä. Mua kyllä korpee aikalailla, että kevään tärkeimpänä hetkenä jätkistä ei löydy sitä hullun raivoa, jota pelissä pitäisi nyt olla. Oli sitten vastassa kuka tahansa. Stögö on pihalla pelitapansa kanssa Pelicaaneja vastaan eikä saa sytytettyä joukkuetta. Sarja voitetaan paremman materiaalin avulla, jos voitetaan. Valmennuksessa Cacca vie Stögöä kun mätää kukkoa tällä hetkellä.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Järvisen poissa olo on iso lovi puolustuksessa mutta onneksi the Aulie on stunttina. Salmi/Taipalus/Ramstedt trio tulee aiheuttamaan vielä monta ylivoimahyökkäystä Pelikaaneille. Ykkös- ja kakkosketjuissa ainoastaan Leino ja Rask on pelannut omalla tasollaan viime peleissä.
HIFKin karvauspeli on ollut alaarvoista kahdessa viime pelissä. Ja se nimenomaan oli liigan parasta koko kevätkauden. Tänään tulee voitto jos me pelataan omalla tasolla. Kiekollisen pelin hallintaa ei vain voi enää luovuttaa Pelikkaaneille.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli HIFK:lla kokoonpanossa ketä tahansa, joukkueen on oltava henkisesti vireessä. Pelitapakeskustelu on ihan turhaa, koska joukkue on pystynyt pelaamaan koko pitkän runkosarjan sillä tasolla, että vähän huonommallakin pelillä vastustajat ovat kaatuneet, vaikka omassakin kokoonpanossa on ollut puutteita. Tämä kertoo vain ja ainoastaan siitä, että joukkue on ollut sitoutunut toteuttamaan pelisuunnitelmaa edes riittävästi. Viime peleissä tätä ei ole nähty ja siitä vastuu kuuluu ihan jokaiselle pelaajalle, joka askissa on käynyt pyörimässä ja pelaamassa vähän sinnepäin.

Nyt kysytään ennen kaikkea henkisiä ominaisuuksia, sillä taidot eivät ole kadonneet mihinkään. Tämä on kiinni jokaisesta pelaajasta itsestään. Virheitä sattuu ja niitä ei saa pelätä. Jos virheitä tulee, ne pitää pyrkiä korjaamaan.

Valmennukselta odotan reagointia pelin sisällä. Kuumat ja viileähermoiset äijät pelaa, jäkittäjät ja housuunpaskojat istuvat penkillä. Pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli ilmeisesti ainoa kokoonpanosta tiputettu on Åsten ja muut tippuneet loukkaantumisten tai sairauden takia. Puustista kyllä kaivattaisiin, ja vieläkin kipeämmin Järvistä. Hyvä veto mielestäni nostaa Aulie Taimen pariksi. Näin Auvitu-Grillfors pysyy ehjänä ja Taimi saa toteuttaa itseään tämän hetken pelaavista pakeista (ainakin tällä hetkellä) parhaiten puolustussuuntaan pelaavan kanssa. Silti kädet ristissä Järvisen pikaisen paluun puolesta.

Kokoonpanoon ei kuitenkaan hävitä, onhan tuo valovuoden Pelsujen vastaavaa edellä näinkin. Mutta se ei auta jos asenne on torstainen. Mutta yritetään luottaa siihen että faija tulee kotiin selvinpäin ja siitä saa taas olla ylpeä.

edit: Painajaisenomainen pelkoni on se, että Salmi ja Taipalus yksinkertaisesti omilla henkilökohtaisilla virheillään lahjoittavat Pelicansille ainakin maalit mieheen ja saadaan katsoa loppumatsi tuskaista takaa-ajoa.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Nelosketjulta pitäisi löytyä nyt energiaa sytyttää koko muu joukkue. Jos tänään jatkuu muniin puhaltelu, niin jokainen pelaaja valmennusta myöten voi haistaa paskan.

Kyllä. Reippaalla jalalla Tuomisto ja Tamminen mukana ja varmasti riittää potkua+energiaa.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Juurikin tuo uusi laiturikaksikko nelosessa toi energiaa ja leveyttä joukkueeseen. Tammisella tosin yksi paha nukahdus puolustussuuntaan, mutta Husso paikkasi onneksi tällä kertaa.

Salmelta muuten yllättävän vakaa peli. Ei tarvinnut nitropurkilla käydä Juuson takia. Kelpaa täytepakiksi noilla otteilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös