Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Ikävä kyllä Tepolle ja Salmelle nämä pelit ovat olleet liikaa ja tuo puolustus ei nyt vakuuta kun sieltä puuttuu joukkueen molemmat ja ainoat rightin pakit. En itsekään olisi valinnut Tuomistoa ennen Partasta, mutta ei Partanen ole kovinkaan kaksisesti onnistunut näissä peleissä.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Vähän kyllä jänskättää tuo pakisto. Genemattia se kovasti kaipaisi Tepon tai Salmen tilalle, niin kuin moni muukin on todennut. Ei siitä Taimin pelikuntoisuudestakaan olis erityisemmin haittaa näissä peleissä. Vähän liikaa annetaan tasotusta.

Ei tässä malta enää odottaa iltaa.
 
2.11.2017. Vapise, bönde.

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
@Kake74: No, ei pitäisi vastata, mutta vastataan. Partanen 16 otteluun 2+6=8 +2 ja Tuomisto 9 otteluun 2+1=3 +1. Eli eiköhän jokainen tuosta pysty laskemaan molempien pistekeskiarvon. Partanen on pelannut huonosti viime matsit, sitä en kiistä. Mutta Tuomisto oli kentän surkein viime matsissa, kuten usea palstaveli on myös kommentoinut. Lisäksi viime matseissa kakkosyv ei ole saanut kovinkaan paljoa yv-aikaa, koska ykkösyv on vetänyt harvoissa IFK ylivoimissa pitkiä vaihtoja. Pidän vaan Partasta todennäköisempänä ratkaisijana ja maalintekijänä kuin Tuomistoa.

Tällä kokoonpanolla sitten haetaan se tarvittava voitto! Ei muuta kommentoitavaa.
 
You'll never walk alone!

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onpas tiukka remmi saatu kasaan. Tällä ruoskitaan vaikka väkisin se voitto ja jatketaan perjantaina. Tämä kausi päätetään voittoon. Nothing is over.
 
#17 #5 #1 #20 #7 #23 #22 #35 #9 #32

Stigu

Jäsen
IFK:lla on varaa penkittää kaksi yli 30 pisteen pelaajaa (Partanen / Leino) kauden tärkeimmässä pelissä ja nostaa tilalle Tuomisto sekä Åsten.
Samaa ihmettelen minäkin, varsinkin kun jengi on tehnyt kahteen viimeiseen peliin tasan yhden maalin. Runkkaripisteiden valossa toi on sama kuin Tapola jättäisi ulos pelaavasta kokoonpanosta Henrik Haapalan ja Jani Lajusen.

Joko Leino+ Partanen on klesana tai sitten Stögöllä viiraa päästä. Tai sitten mä en vaan ymmärrä Stögön aivoituksia.
 
" A fine mess you got us into "

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
Mä taas en ymmärrä, miksi ihmeessä Puustinen saa jatkaa Ramun ja Raskin kanssa, vaikkei siitä tullut hevon pe***ttä lauantainakaan. Zabo mieluummin siihen ja Puustinen sit kurvailemaan johonkin muuhun kenttään.
 
"Kilpailu ajaa eteenpäin. Kun lähdetään voittamaan mitä tahansa turnausta tai peliä, ollaan oikeissa lähtökohdissa. Jos lähdetään vääristä lähtökohdista, niin opetellaan ihan hyvää kisaturismia." - Ville Peltonen

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Partanen > Tuomisto myös mun mielestäni, en ihan ymmärrä Stögön aivoituksia. Gene-Matti loukkaantunut ilmeisesti, voi helvetin helvetti, paha menetys! Pakistossa annetaan karmea tasoitus, parivaljakosta Teppo-Salmi vain toisen pitäisi mahtua mielestäni pelaavaan kokoonpanoon. Siis maksimissaan. Luttinen neloseen on hyvä veto, siitä voi tullakin jotain! Taistelua!
 
Scholl: Jokereiden floppaaminen ei samalla tavalla tunnu heillä, koska duunarit ovat tottuneet vastoinkäymisiin.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy