HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 001 892
  • 29 608

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näyttää Ronald jatkavan vanhassa seurassaan.

Tuo sopimushan on ollut alunperinkin tuonne asti, ennen mitään huhujakaan. Sopimuksessa täytyy olla optio, jos kerran on tulossa. Toivottavasti jalka liikkuisi hyvin ja kiekolla osaisi tehdä muutakin kuin purkaa.
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Löytyy sopimuksesta ulkomaanpykälä ja sitä käyttäen tulee Stadiin. Melko tyypillinen pykälä Tšekkien sopimuksissa.

Juuri näin, tämä mainittiin Knotin siirtyessä Libereciin kolmivuotisella sopimuksella:

Part of the contract is a mutual agreement that we will not prevent Rony from a possible foreign engagement after the season. (Google-käännös)

 

MaV

Jäsen
Kyllä Knotin pitäisi osata oikeasti pelata. Pelkkiä pistesaldoja katsomalla voi tietysti saada erilaisen mielikuvan, mutta takana ovat Olympialaiset ja MM-kisat, KHL:ssä oli joukkueensa toiseksi tehokkain puolustaja Klokin jälkeen, päättyneellä kaudella samoin kun ykkösmies teki piste-eron ylivoimapisteillä. 2021 Liberec oli finaalissa ja silloin Knotin tehot 1+6 eivät näytä kovin ennenkuin katsoo että pelasi puolustajista eniten ja koko pudotuspelien tehokkain pakki teki vain tehot 3+6.

Jos Knot tulee IFK:hon, niin uskon kysessä olevan aika ison satsauksen, että hän lähtee käyttämään optionsa juuri tänne siirtymiseen. Silloin odotuksetkin saisivat olla korkeat.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskaltaisko toivoa, että jo 150 v juhlakaudelle isketään taas ns. all in. Sinnehän ei ole kuin 23 vuotta ja sen ehtisin todennäköisesti vielä kokemaan. 200 v juhlat tulevat omalta osaltani liian myöhään, mutta aivan varmasti silloin on aivan mahtava jengi kasassa.

Peltoselle siis 23 vuoden jatkosopimus. Jatkuvuus kunniaan ja luulisi Peltosenkin siinä ajassa löytävän sen voittavan kaavan.
Voin toivoa puolestasi. Mulle voi olla jo rajatapaus, että selviänkö edes sinne 150-vuotis bileisiin asti, mutta mahdollista se toki on, ja ainakin haaveena sekä tavoitteena, vaikak tämä maailma pääosin kupoliin ottaakin nykyään. Kuitenkin voin tosiaan ainakin teidän muiden puolestanne -joilla oletuksena on se, että henki vielä pihisee tuolloinkin- että se 150v kausi olisi all in, ja päättyisi vihdoin siihen mestaruuteen. Sekä olisi vasta villeprosessin kahdeskymmeneskuudes vuosi, jolloin voisi realisistesti olettaa sen vihdoin saavuttavan killmaksinsa. Joukkueen keski-ikä tällä kehityksellä lienee silloin jo kuudenkymmenen tuntumassa, ja Lehterä on edelleen kapteenina, ellei Jasu sitten tule ja vie sitä paikkaa.
 
Viimeksi muokattu:

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässähän toinen tapa nähdä asia on se, että mikä oli kauden tavoite? 4. sija? Toki fanin mittarissa korostuu vain ääripäät; taivas tai helvetti. Viime kausi oli jotain siltä väliltä, muttei missään nimessä onnistuminen. Peltonen valmensi joukkueen äärimmäisen nolosti sarjan jumboksi ja huikeasti sieltä ylös.

Itse en tuota viime kautta Peltosen syyksi osannut laskea, koska joukkue oli valuvikainen alusta asti. Organisaation tasolla neljänneksi tuleminen ei kuitenkaan voi tyydyttää, vaikka ymmärrettävästi noissa isoissa peleissä marginaalit on pieniä. Jotkut ne vaan aina saa käännettyä edukseen.

En ole, oletko sinä? Siis sellaisessa tilanteessa, jossa pelaaja arvioisi jatkohaluja nykyisellä tai jopa pienemmällä palkalla? Pitäisihän pelaajan olla melkoisen daiju puhuakseni pomostaan tai työnantajaltaan kaakelia. Enkä epäile, ettei pelaajat Ville arvosta, mutta koetaanko tämä paikkana tulla kehittymään tai lyömään läpi?

Eikö olisi aika erikoista, jos yhdellä suurimmista buduista operoivan jengin olisi vaikea löytää palkansaajia? Kuten viestissäni kirjoitin, minua arveluttaa se profiili, joka kokee Peltosen joukkueen itselleen parhaaksi vaihtoehdoksi.

Nähdäkseni näemme asian hyvin samalla tavalla, kurvaamme eri suuntiin vain Peltosen ja hänen aiheuttamansa efektin kohdalla.

Jääskä on vakiinnuttanut paikkansa kärkiketjuissa. Tämän allekirjoitan, vaikka huippupleijareiden jälkeen on helppo unohtaa runkosarjan haasteet. Koivistoinen, Nättinen ja Vesalainen… ei, en näe heidän olevan parempia pelaajia nyt, kuin ennen tänne tulemista.

Mielestäni menestyvä joukkue on sekoitus kokemusta, nuoruutta ja parhaassa peli-iässä olevia pelaajia. Nuoria on oltava mukana, koska se pitää budjettia kasassa ja samalla rungon riittävän leveänä. Miten mielestäsi ollaan onnistuttu nuorten pelaajien kanssa viimeisten kolmen vuoden aikana?


Hyvinkin pitkälti samaa mieltä. Palaan tässä juuri aiempaan pointtiini, ettei tulitukea tullut läpimurtopelaajilta. Tuota kärkinelikkoa kun katsotaan, niin yhdistävä tekijä on pelaajat, jotka ovat kauden aikana lyöneet läpi ja näin ollen joukkueen yhtälön tulos on enemmän kuin alkukauden osatekijät.

Ja tässä mielestäni juurikin se isoin ongelma, joka erottaa meidät siitä, mitä me kaikki haetaan. Tämän kautta myös näen, että syyt tulee selvittää, koska muuten tehdään vain samoja juttuja odottaen eri tuloksia.
Hyvä pointti Villen arvostuksesta kyllä. Kaikki varmaankin arvostaa pelaaja villeä ihan kybällä, ja se toki voi joillekin toimia sellaisena "houkuttimena" tulla Villen kanssa haastelemaan. Epäilen kuitenkin vahvasti -ja ei, en ole pelaajille soittokierrosta tehnyt- että hirveää tunkua juuri Villen valmennukseen olisi kuitenkaan. Ja vielä vähemmän tällä hetkellä juurikin niiden nuorten kehittymistä hakevien pelaajien kohdalla, joiden kannattaa mennä esim. vaikkapa sinne KalPaan pelailemaan.
En myöskään näe @BOL :in mainitsemien pelaajien, kuten Vesalainen, Koivisto (muita en muista), mitään erityistä kehitystä pelaajina nimenomaan Villen valmennuksen myötävaikutuksella. Molemmat olleet erinomaisia pelaajia jo ihan valmiiksi, ja mielummin sitten on se ura junnannut täällä paikallaan kuin silmiinnähden mennyt eteenpäin. Ja ei, tätäkään en ole pelaajilta kysynyt, mutta kysyn mielellään, jos satun törmäämään heihin. Somessa en viitsi asiaa alkaa hoitamaan, sillä kirjallisessa tilanteessa hyvin harva kuitenkaan ilmaisee asioita siten kuin en todellisuudessa ovat. Siitä kun ikävästi jää todisteita, joita ei ehkä myöhempi työnantajakaan arvosta.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Runkosarjan sijoitus kertoo varsin hyvin, mikä joukkueen suoritustaso on ollut. Peltosen aikana sijat 5,6 ja 6 kertovat aika hyvin, onko alisuoritettu. Poffeissa menestys ei ole ollut sen parempaa. Vähän hämmentävä kysymys, kun HIFK:n hallituksen puheenjohtaja on tullut ulos kertomaan, ettei tyytyväisiä olla. Jo pelkkä ulostulo kertoo siitä, ettei kyse ollut pienestä alisuorittamisesta. Miksi viime kautta (tai edellisiä) pitäisi katsoa muulla tavalla? Sulla varmaan on vastaus, kun tuollaisen kysymyksen esitit?
Kyllä tosiaankin Peltosen joukkue on surkea alisuorittaja ollut, ja erityisestikin tällä kaudella, josta myös lopullinen sijoitus (seitsemäs) kertoo.
Rutiinilla pysytään välttävällä tasolla, mutta missään kohtaa ei joukkueesta ole saatu potentiallia irti likiään, ja vielä vähemmän sitä "ylittämistä". Joukkue pääsee vahvuuksillaan (osaamisellaan) kohtalaiseen suortiukseen, mutta tärkein jää aina piippuun, koska ei nyt vaan ole nähtävissä mitään sellaista taktista huippuosaamista, tai ainkaan tapaa sellaista jalostaa -saati sitten "hengenluontia"- jolla mennään se osaamisen koko potentiaalilla, tahi sen ylittäen.

Ville varmaankin jatkaa, mutta ei takuulla syistä, jotka jatkoa puoltaisivat.
Sitä en tietenkään osaa sanoa, että kuka olisi sellainen valmentaja, joka saisi IFK:n touhut kuosiin, sillä niin vahva taitaa kuitenkin sen sisäsiittolan vaikutus joukkueen toimintaa olla, että heti kun saa IFK paidan päälleen, luulee että se voitto tulee ihan vaan kaukaloon astuessa.

IFK:n toiminta tuntuukin edelleen olevan jossakin säälittävän ja naurettavan välimaastossa, ja täysin riippuvaista siitä, kuka sitä katsoo, että kumpaan suuntaan se kallistuu.

Tästä kaudesta ei millään sanallisella kikkakolmosella nyt vaan saa kultaa mitenkään, joten moiseen on ihan turha käyttää aikaa. Nyt se on tullut myös hallitustasolta ulos, että joukkueen alisuorittaminen on jatkunut liian pitkään, ja johtopäätöksiä pitää tehdä. Nyt siis on ihan hyvä hetki repiä laastari irti siitä karvapeitteestä, ja rajusti vieläkin.

Kerran se vain kirpaisee, ja nyt voi hinta olla kova, mutta isossa kuvassa se voi tulla takaisin, jos uskottavuus joukkueeseen palaa, ja se toisi uuden raikkaan IFK:n sinne kaukaloon, jossa taas tiedetään, että sieltä ei helppoja voittoja jaeta, ja siellä ei mitään saatana prosenttikiekkoa pelailla, eikö nukuta runkosarjoja, kun se ei oikein seuran identiteettiin sovi, eikä siis sen pelaajia oikein nappaa. Ja kun nähddään vielä, että eivät pelaa sitten ihan siellä keväälläkään, niin mitä hittoa sinne sitten jää.

No jää se joukkue, joka käy siellä surffaamassa 60 runkosarjaottelua ilman isompaa menestyksennälkää, koska pitkä kesäloma nyt vaan on kivempaa.

Nyt on siis hyvä hetki pistää koko pohja uusiksi, ja ihan siitä Villestä alkaen. En nimittän kuitenkaan siihen usko, että sieltä on hallitustasolta tullut Villelle määräys tuottaa nähdyn kaltaista tulosta, joten näitä esityksiä lienee siis turhaa perustella sellaisena, että Villen kädet peliesitysten suhteen olisi jotekin olleet sidottuja hallituksen toimesta, ja nyt kun alkaa uudet tuulet puheenjphtajan vaikutuksella, niin yhtäkkiä Villestä kuoriutuukin supervalmentaja, jolla mennään kaudesta kauteen mestaruuteen.

Nyt on siis aika vaihtaa koko porukka siinä urheilujohdossa. Staffit pihalle urheilujohtajasta alkaen, ja vie valmennuksen mennessään samalla oven avauksella. Tai jos joku jää, niin olkoon se nähdyn valossa sitten se Ojanen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Itku tulee kyllä tässä vaihtokaupassa. Koivistoisen pitäisin kyllä täällä ihan niin pitkään kuin peli kulkee, ja haluaa täällä olla.
Ensi kausi, joukkueen rakentuminen jne. ei kiinnosta itseä tällä hetkellä yhtään, mutta Koivistoisesta on pakko ottaa kiinni, että itse pidän häntä ihan helvetin yliarvostettuna pelaajana. Toki tiedostan, että Koivistoisen IFK-ura ajoittuu Peltosen aikakauteen, mutta kolme kautta seuraavin tilastoin kärkisentterinä ei ole mitenkään erityisen onnistunut ajanjakso:

Runkosarja: 160 ottelua, 58+58, ppg 0,73.
Playoffit: 25 ottelua, 4+10, ppg 0,56.

Odotin huomattavasti parempaa pelaamista Koivistoiselta ja erityisesti playoffeissa. Todella märkää oli ruuti kevään isoissa peleissä. Eikä Koivistoinen itseäni todellakaan vakuuttanut hänen kahdensuunnan pelaamisellaan.

Mutta tiedostan Peltosen surkean valmennuksen ja olisi kiva vielä nähdä miltä Koivistoisen peli näyttäisi IFK:ssa jonkun muun valmennuksen alaisuudessa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koivistoinen olisi kyllä hyvä saada pidettyä etenkin, jos Jääskä lähtee. Koivistoinen on kuitenkin käyttökelpoinen kaveri myös YV:lla ja AV:lla. Toki ymmärrän, jos mies ei ole tyytyväinen rooliinsa IFK:ssa; Koivistoinen nähnee itsensä ykkössentteriksi, mutta päättyneellä kaudella rooli oli pääosin 3. ketjussa Lehterän ja Jääskän takana. Jos taas pelaaja haluaa ulkomaille ja sieltä on hyvä tarjous edessä, niin sille ei sitten voi mitään.

Toistan itseäni, mutta puolustuksen tilanne näyttäisi huomattavasti paremmalta, jos Melartilla ja Lindbohmilla ei sopparit jatkuisi. Vaihtaisin heidän jatkonsa mieluusti esim. Sundin ja Seppälän jatkoihin; lisäksi jäisi varmasti rahaa käytettäväksi pariin kärkiukkoon. Puolustus kaipaa perustavanlaatuista muutosta siltä osin, minkälaisiin pelaajatyyppeihin panostetaan. Liikkuvuuden ja kyvyn tehdä laadukkaita avaavia ratkaisuja kiekolla pitäisi olla kaiken A ja O; laajalla hyökkäysarsenaalilla ei tee mitään, jos omista ei päästä vauhdilla ja laadukkaasti pois.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Koivistoinen sinne ja Kodytek tänne? Jokainen voi miettiä, että kumpi voittaisi.
Ei ole Ilveksen leirissä kuulunut muuta huhuilua tästä kuin näitä satunnaisia heittoja Ifk:n puolelta.

Mäntykivi on jo naulattu kärkiketjuihin. Adam Najmanin lähipiiristä tuli jo joskus vuoden vaihteessa legendaarinen Instagram-seuraus ja tässä keväämmällä sitten ihan Tsekin medioissa sekä Eliteprospectissa vahvistusta tälle. Sveduista Expressen(?) huhuillut tätä Erik Borgia, joten sekin taitaa olla vahvalla pohjalla.

Ihan viime aikoina on myös kestohuhu Julius Mattilan paluusta kasvattiseuraan nostanut päätään. Koivistoisesta ei ole kuulunut yhtään mitään.

Jos tällainen ihme kuitenkin pääsisi käymään, että Ifk ja Ilves vaihtaisi senttereitä päikseen, niin voittaja ainakin ennakkoon olisi selkeästi Ilves. Kodytek ei ole huono sentteri, mutta ei myöskään minkään mottipäisen arvoinen. Lokakuussa meni noin joka toinen veto maaliin. Sen ensimmäisen EHT:n jälkeen oikein kunnon slumppi ja sitten keväämmällä taas parempaa peliä. Playoffeissa kivaa tsemppaamista, mutta fyysisessä pelissä auttamattoman kesy kokonsa takia. Jalat kyllä käy, on nopea. Keskinkertainen aloittaja, varsin heikko syöttäjä ja maalipaikoissa kädet jäätyi pahemmin kuin kellään tuossa Kalpa-sarjassa.

Koivistoinen on pystynyt useammalla kaudella pelaamaan tasaisesti, on erinomainen lappaamaan kiekkoja sisään parista metristä, osaa puolustaa, aloittajana vahva.

Ainakin yhden asian se meidän Koskelakin on tehnyt fiksusti tällä kaudella, kun ei lähtenyt nokittelemaan Kodytekille mitään järjettömiä tarjouksia syksyn näytöillä.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Playoffeissa kivaa tsemppaamista, mutta fyysisessä pelissä auttamattoman kesy kokonsa takia. Jalat kyllä käy, on nopea. Keskinkertainen aloittaja, varsin heikko syöttäjä ja maalipaikoissa kädet jäätyi pahemmin kuin kellään tuossa Kalpa-sarjassa.
Selvästi Dan Hackerin reinkarnaatiostahan tässä on kyse. Juu, en innostu ollenkaan, jos on meille tulossa, kun ei ole muutenkaan mitään vaikutusta otteillaan tehnyt meidän keskinäisissä. Olisi jälleen hukkaan heitettyä rahaa, jonka voisi käyttää fiksummin, mutta ihan linjassahan tää menisi siellä muiden hankintojen seassa. Hackerhän tuli myös Ilveksestä tänne.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Selvästi Dan Hackerin reinkarnaatiostahan tässä on kyse. Juu, en innostu ollenkaan, jos on meille tulossa, kun ei ole muutenkaan mitään vaikutusta otteillaan tehnyt meidän keskinäisissä. Olisi jälleen hukkaan heitettyä rahaa, jonka voisi käyttää fiksummin, mutta ihan linjassahan tää menisi siellä muiden hankintojen seassa. Hackerhän tuli myös Ilveksestä tänne.
Oli muuten huono pelaaja. Ilveksessä tämä tsemppari ei tehnyt yhtään maalia, Ifk jostain syystä osti tämän sankarin. Taisi tsemppauksensa lomassa saada kiekon maaliinkin Liigassa pari kertaa.

Olikohan muuten samoja vuosia, kun Ilves hankki kärkiketjuihin Helsingistä Turo Järvisen. Tsemppiä, futaritukka ja hukkaan heitettyä rahaa.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koivistoinen on pystynyt useammalla kaudella pelaamaan tasaisesti, on erinomainen lappaamaan kiekkoja sisään parista metristä, osaa puolustaa, aloittajana vahva.

Ainakin yhden asian se meidän Koskelakin on tehnyt fiksusti tällä kaudella, kun ei lähtenyt nokittelemaan Kodytekille mitään järjettömiä tarjouksia syksyn näytöillä.

Koivistoinen on monipuolinen ja hyvä hyökkääjä. Mielelläni pitäisin IFK:ssa. Ikävä puoli on se, että on kevään peleissä aivan älytön tuhlailemaan paikkoja, aivan avopaikkoja myöten menee aina maalinteko vaikeaksi.

Tuolla Kodytekillä ei varmaan tee hirveästi mitään. Ikosen paikkaajana toki menee.
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Selvästi Dan Hackerin reinkarnaatiostahan tässä on kyse. Juu, en innostu ollenkaan, jos on meille tulossa, kun ei ole muutenkaan mitään vaikutusta otteillaan tehnyt meidän keskinäisissä. Olisi jälleen hukkaan heitettyä rahaa, jonka voisi käyttää fiksummin, mutta ihan linjassahan tää menisi siellä muiden hankintojen seassa. Hackerhän tuli myös Ilveksestä tänne.
Näen tässä Joni Ikosen korvaajan. Edellisellä kaudella vetoprosentti taivaissa ja sitten HIFK:hon sutimaan plekseihin.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Koivistoisen ja Ikosen tilalle mielellään kavereita, jotka saattavat ampua kiekkoa maaliinkin välillä, eikä aina logoon tai yli/ohi. Eli laatua laukaukseen. Ei sen välttämättä kovimpia pommeja tartte olla, kunhan osuu kohteeseen hyvällä prosentilla.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Koivistoisen ja Ikosen tilalle mielellään kavereita, jotka saattavat ampua kiekkoa maaliinkin välillä, eikä aina logoon tai yli/ohi. Eli laatua laukaukseen. Ei sen välttämättä kovimpia pommeja tartte olla, kunhan osuu kohteeseen hyvällä prosentilla.
Jotain alle 100 000€ miehiä toivottavasti Koivistoisen ja Ikosen tilalle. Ei nyt tuhlailla turhaan sitä fyrkkaa mihinkään nimimiehiin, kun Peltonen on täällä. Kaskimäkeä voisi kokeilla keskelle korvaamaan Ikonen.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
En ole missään väittänyt, että on "tunkua", mutta tietojeni mukaan myöskään suuria vaikeuksia ei ole ollut. Eivätkö Jääskä, Vesalainen, Koivistoinen tai Nättinen ole ottaneet mitään steppejä urallaan Peltosen aikana? Oletko kysynyt pelaajien omaa mielipidettä?
Koivistoinen oli ennen meille siirtymistään Lukon mestaruuskauden Play-offien MVP ja taisi voittaa kevään pistepörssin samalla. Koivistoinen on klassinen esimerkki pelaajasta joka taantuu kun tulee meille. On ollut runkosarjassa aina ihan hyvä ja tykkään pelaajasta, mutta odotin Koivistoisesta selvää kärkiheppaa eteenkin keväälle. Tekikö nyt 7 pelissä 0+1 tai jotain.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Oli muuten huono pelaaja. Ilveksessä tämä tsemppari ei tehnyt yhtään maalia, Ifk jostain syystä osti tämän sankarin. Taisi tsemppauksensa lomassa saada kiekon maaliinkin Liigassa pari kertaa.
Meillä 4 maalia 30:ssä matsissa, mutta kova oli pörräämään. Aivan hupiukko.

Olikohan muuten samoja vuosia, kun Ilves hankki kärkiketjuihin Helsingistä Turo Järvisen. Tsemppiä, futaritukka ja hukkaan heitettyä rahaa.
Näköjään.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Itse kuulin myös eilen että Eskola saa painetta nyt monesta suunnasta, toivotaan että Peltonen lähtee. Papparaiset ohjaavat liikaa Salmelaisen työtä joten joko Salmelainen ulos tai sitten täysi mandaatti.

Siellä taitaa olla ihan luonnollinen vaihto käynnissä urheilujohdon osalta. Se paine saattaa liittyä siihen mitä Peltosen joukkue mittaa ulospäin. Tuskin sitä painetta sponsseilta tulee kun kansa vaeltaa halliin.
 

Number#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse kuulin myös eilen että Eskola saa painetta nyt monesta suunnasta, toivotaan että Peltonen lähtee. Papparaiset ohjaavat liikaa Salmelaisen työtä joten joko Salmelainen ulos tai sitten täysi mandaatti.

Hyvä. Ja jos tuo tieto pitää paikkansa, että Salmelaisen yli on kävelty valmentaja valintaa tehdessä niin painetta on vaan lisättävä ja alettava kohdistaa yhä korkeammalle IFK:n johtoportaassa. Alkaa tosissaan riittää tämä perseily.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Koivistoisen ja Ikosen tilalle mielellään kavereita, jotka saattavat ampua kiekkoa maaliinkin välillä, eikä aina logoon tai yli/ohi. Eli laatua laukaukseen. Ei sen välttämättä kovimpia pommeja tartte olla, kunhan osuu kohteeseen hyvällä prosentilla.
Koivistoinen on tehnyt IFK-uransa aikana kolmessa kaudessa 58 (19,20,19) runkosarjabyyriä. Montako pitäisi tehdä?
Ainakin ennen ~20 maalia pidettiin hyvänä määränä per kausi.
Pudotuspeleissä toki vähän hiljaisempaa, mutta silti kaksi edellistä kautta 7 matsia ja 3+2 sekä 11 matsia 1+6.
Ikosella nyt saattoi edellinen kausi Pelicansissa olla suonenveto, joka ei enää toistu.
Ei nyt heitetä kaikkia ulos ja katsota, kun ensikaudella painetaan landella byyriä byyrin perään.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Median ja muiden tuottama paine HIFK:ta kohtaan on valtava. Täytyy kaivella aika pitkälle, että HIFK olisi vastaavasti ollut otsikoissa lomakauden jo alettua.

Toivottavasti reagoidaan fiksusti.
 

Stadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään tuli taas vastaan niin lennokas huhu, että repesin itsekkin sen kuullessani. En edes tänne tätä aluksi ajatellut jakaa, mutta ihan vaan siksi, että laittoi pohtimaan mikähän näillä on perimmäinen tarkoitus. Tiedän, ettei tällä ole mitään perää. Tokikin nimiä pöydällä pyörii aina ja kokoajan, mutta, että Marjamäki olisi tyrkyllä. Varmasti voi olla tyrkyllä, muttei varmuudella ole tulossa.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Ei nyt heitetä kaikkia ulos ja katsota, kun ensikaudella painetaan landella byyriä byyrin perään.
En oliskaan heittämässä ulos, mutta mies on ilmeisesti halukas vaihtamaan maisemaa ja ymmärtäähän sen.

Toki nuo parisenkymmentä maalia per kausi on sinänsä ihan hyviä lukuja, mutta jotenkin jäänyt mieleen monet tuhlatut paikat, joiden myötä vois olla +30 maalia heittämällä.

Myös Marleau vaikutti aluksi kovan luokan sniperilta, kunnes ei enää ollutkaan. Harmittaa hänenkin kokonaisvaltaistuminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös