HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 004 574
  • 29 623

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Kyllähän tonne yks Puutarhuri mahtuis yyveelle one-timereita paukuttamaan.
Olis kummankin puolen b-pisteet vaarallisia.
Ennen Gardineria olisi kuvio saatava kuntoon. Muuten Puutarhuri joutuu lakaisemaan punaviivalta one-timerinsa.

Aika vaikea tilanne, pitäisikö jengiä vielä vahvistaa. Matti Virmanen pääni sisällä huutaa paria ukkoa, mutta mutta…
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllähän tonne yks Puutarhuri mahtuis yyveelle one-timereita paukuttamaan.
Olis kummankin puolen b-pisteet vaarallisia.

Tonne mahtuis kyllä aika paljonkin kaikkea. Kuntopuntarin kovasta vireestä huolimatta materiaali on edelleenkin kovin kapea, ja aika nuorallatanssimista tämä on IFK:lla. Joten jos vaan on mahdollista saada päteviä pelaajia ja apuja vielä jostain naarattua, niin kiinni vaan välittömästi.

Peltosen klaanin hoki on sen verran simppeliä, että juonesta saa varmasti kiinni aika piankin jos vaan on potentiaalia
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tiedä sitten... muulla jengillä meni joulukuun puoleen väliin saada kiinni, vaikka oli sitä jatkuvuutta....

Tämä on kyllä edelleenkin suuri mysteeri hyvin monelle, että mikä v...u se alkukauden 1 päälle oleva pistekeskiarvo oli lähes 20:een kierrokseen asti. Noh, ei jaksa edes spekuloida enää sitä. Onneksi kurssi kuitenkin kääntyi ja Lumo elää.

Toivottavasti saadaan pelaajahuhuja pian, tarvetta vahvistuksille olisi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä on kyllä edelleenkin suuri mysteeri hyvin monelle, että mikä v...u se alkukauden 1 päälle oleva pistekeskiarvo oli lähes 20:een kierrokseen asti. Noh, ei jaksa edes spekuloida enää sitä. Onneksi kurssi kuitenkin kääntyi ja Lumo elää.

Ehkä ne hyvin monet eivät sitten vain suostu uskomaan, että kun pyörä lähtee pyörimään vähän väärään suuntaan, koko ajan tulee muutoksia, otsikot huutaa flopinflopinfloppia, se osuu ensin vähän korvien väliin? Seuraavalla kierroksella jo vähän enemmän, kun onnistumisia ei ole taaskaan tullut tai tuhlattiin joku tuhannen taalan paikka. Sitten siinä jo vähän turhautuukin ja yrittää vähän enemmän, josko se olisi sittenkin jäänyt kiinni siitä. Mutta ei, päässä pyörii ajatus, että mitähän vittua nyt taas, kaikkeni yritän, mutta en silti saa mistään sisään. Eikä saa kukaan mukaan. Taas yksi ylivoima, joka ei vain lähde käyntiin, kun joku vähän jännittelee ja pelkää virheitä, jne. Omat fanit buua (enkä nyt kritisoi tässä sitä), media kirjoittaa, että fanit buuasivat ja herättelevät kysymystä, onko tässä kaikkien aikojen surkein HIFK, koska tuloksen puolesta tilanne taitaa nyt olla sellainen.

Onko se nyt lopulta kovin suuri ihme, että hommat meni, miten meni? Vertailukohtana voi käyttää vaikka tätä vajaata paria kuukautta. Sama jengi, ihan eri tulokset.

En itse asiassa ottaisi tänne yhtään pelaajaa, jolla EI ole hyvä kausi alla. Enkä sellaista, joka ei ole pelannut tällä kaudella Liigassa. Aikaa ei ole paljon jäljellä ennen tosipelejä ja terapiatalon voisi laittaa kiinni. Meillä on kuitenkin omasta takaakin loukkaantumisista toipujia ja sarjaan sopeutujia, joten liika on liikaa. Rajaa vaihtoehtoja, mutta sitten rajaa. Tämä jengi on tehnyt huikean duunin noustakseen sarjassa, joten ennemmin mennään näillä sitten syteen tai saveen kuin tuodaan tänne yhtään kaveria sekoittamaan pakkaa.
 
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Mä olen myös kallistunut sen puoleen, että muuta ei tarvittaisi, kuin luotettava kakkosveska. Jos kävisi niin ohraisesti, että Tapsa menis rikki, niin Halosta ei vaan voi laittaa tolppien väliin tosipeleihin, se nähtiin jo viime vuonna. Valitettavaa, mutta näin mä sen näkisin. Olisi ihan vitullinen riski pelata näin. Jälleen.
 

sixpack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuossa edellä oli hyvää muistutusta loukkaantumisen peloista ja myös siitä että lasareetista palaa hyviä pelimiehiä. Siispä kiekollinen pakki ja maalivahti.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suosikkijoukkue
IFK ilman möyrimistä, NYR, Inkvisitio 1480-
Ihanko tosissaan täällä mietitään jotain Sportin ykköskenttää skulaamaan meidän nelssoniin? Kyl mä luulen, että kevään peleissä Åsten, Tale ja Väänänen hoitavat ne tehtävät paremmin. Ekat kolme kenttää riittänee tuollaisenaan kaikkien ollessa terveinä. Meidän poppareita niille on turha alkaa syöttämään.
 

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
En usko etteikö Salmelainen olisi hereillä. Se on sitten eri asia onko Salmelaisella rahaa/lupaa hankkia ketään tai onko tehty päätös että jengiä ei vahvisteta.

Kuitenkin hankittiin Roy, Berglund ja Vesalainen ja voisi ajatella että jokainen hankinta oli yritys saada tasonnosto lähteneeseen pelaajaan. Näin ollen olisi outoa jos ei hankittaisi.

Halosta ei uskalleta peluuttaa, mennään 6 pakilla ja lainataan Mestiksestä Hämäläinen.

Ihmettelisin jos valmennus ja UJ ei näkisi tarvetta leveydelle. Varsinkin viime kevään kokemuksen perusteella.

Heittämällä mahtuisi sentteri tai laadukas laituri mukaan, yksi pakki sekä veskari.

Voiko olla että jonkun seuran kanssa on jo alustava sopimus jostakin ja nyt vain odotellaan..?
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jeps,Sportin ykköskenttä vapaana.Ei nuo nyt varmaan mitään hyvääkään joukkuetta huonontaisi?
6.
Hjalmarsson S.
Sport 42 12 30
7.
Holmström A.
Sport 40 13 27

Muutkin vahvistavat joukkojaan, joten kyllä IFK:nkin pitää olla hereillä. Yllä mainitut kaverit kelpaisivat mainiosti ja voisivat meillä muodostaa Dykin kanssa uuden tehoketjun. Roy voisi siirtyä poppariosastolle ja Paajanen neloseen.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Varmasti kelpaisi. Kuitenkin kyseessä on pelaaja joka luultavasti lopettaa tähän kauteen uransa. Voi olla, että haluaa pelailla kauden loppuun ja lähteä himaan viettämään eläkepäiviä. Lisäksi en tiedä onko Heskalla perhe mukana Vaasassa. Sekin vaikuttaa.

Voisin kuvitella, että uran viimeisellä suoralla olisi kipinääkin siirtyä vielä pelaamaan kauden tärkeimpiä pelejä muualle. Tuskin kiekkoilija vesi kielellä odottaa, että uran viimeinen peli on Sportin viimeinen runkosarjaottelu.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottaisin Sportista Niko Hovisen. Kokenut veskari, joka pystyy teoriassa pelaamaan kaikki kauden loput pelit. Ei tosin pelaisi, enkä sitä haluaisikaan. On kuulemani mukaan myös tervepäinen kaveri, joten ei varmasti veisi T&H-kaksikolta mitään pois, mutta toisi jotain lisää. Hän olisi vähän niin kuin kotivakuutus.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Näissä loppukauden lainoissa olisi hyvä muistaa ettei se pelkkä pelaajan taso auta joukkuetta, jos hän ei kykene sopeutumaan jengin yhteiseen tekemiseen. Yhtään vitun sooloilijaa tai pelkästään omaan pussiin pelaavaa tänne ei kaivata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös