HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 6 922 609
  • 29 234

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Miksiköhän Kärpät eivät saaneet Westerholmia loppukaudeksi? Oliko muka paalusta kiinni? Vai SaiPan ammattiylpeydestä, kun siellä Westerholm on tällä haavaa ainoa oikea Liiga-maalivahti.

Westerholm itse kovasti vakuutti juuri hetki sitten, ettei aio siirtyä SaiPasta mihinkään tänä keväänä. Reilun parin viikon sisällä nähdään oliko tämä vain lämpimikseen puheita vai oliko näillä oikein katettakin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Niin huhutaan, mutta toimiston puolelle. Oliko Tapolan ensimmäinen palkkaus Lehterä?
Ei kai Tapolaa ole IFK:hon huhuttu? Fanit ovat vaan spekuloineet sitä(kin) nimeä muutos-vaateessaan. Vai onko tosiaan oikeaakin huhua Tapolan tulosta tänne?
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ei kannata ruokkia Tappara-trollia enempää. Hankkikoot tai olkoot hankkimatta senttereitä siellä Tampereella, ei kiinnosta, mutta Lehterä on joka tapauksessa parasta luokkaa mitä tähän sarjaan on saatavilla ja otetaan ilolla vastaan. Toivottavasti tämä siirto toteutuu.
On tuossa totuudensiementäkin mukana, ainakin sen huhun mukaan jonka itse sopimuksesta kuulin.

Monivuotinen lappu ykkössentterille/liigan kärkipelaajille kuuluvalla korvauksella. Lähde usein osunut kohdalleen. Vuosipalkkaa on turha pyöritellä nyt tai vuoden päästä kun ei niistä rahastoinnin, tai sen mahdollisuuden vuoksi, saa verotiedoista juuri koskaan muuta kuin mutua. Myönnettäköön että huhun mukaan se liksa on kohtalaisen suuri. Toki hyvä on pelaajakin. Ei sillä pelkällä liksalla Sveitsin ja SHL:n kanssa silti pärjättäisi kilpailussa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Piti kirjoittaa, niin tuolla toisessa päädyssä puhutaan.
Tämä olisi silkkaa mahtavuutta ja pieni osoitus siitä, ettei IFKn johdossa välttämättä olla niin debiilejä kuitenkaan.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Korvanappiin sellainen tieto, että aika pitkälti herrat Tapola, Lehterä, Savinainen done deal. Jürgensista en osaa vielä sanoa mitään.
 

Hattu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siitäkään en osaa sanoa, mutta tietääkseni päävalmentaja ei ole vaihtumassa, joten 1+1?
Mielenkiintoista. Jännä nähdä miten käy ja jos UTJ vaihtuu, onko Tobberille keksitty muuta hommaa vai heilahtaako mono kunnolla.
 

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland
Mielenkiintoista. Jännä nähdä miten käy ja jos UTJ vaihtuu, onko Tobberille keksitty muuta hommaa vai heilahtaako mono kunnolla.
Ei takuulla heilahda. Tämä on IFK.

Mieluummin kyllä näkisin Tapolan valmennushommissa kuin UJ:nä. Peltosella on tietysti soppari voimassa ensi kaudella, mutta eikö hän huhujen mukaan ole kysellyt hommia Sveitsistä? Tiedä näistä sitten.

Elämme mielenkiintoisia aikoja tai sitten emme.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tappara co:n puolella huhutaan puolestaan että Savinainen olisi tehnyt jatkot Tapparan kanssa.
Tämä ei välttämättä haittaa ainakaan minua. On toki päässyt tällä kaudella hyvässä pelisysteemissä vielä ihan hyvään vireeseen, mutta ensi kaudella on taas vuosi ikää lisää mittarissa ja "Palola-riski"-on mielestäni konkreettinen.

Lehterä on vähän eri asia, koska pelisilmä ja kädet. Savinaisen vahvuudet ovat taas pohjautuneet enemmän tai vähemmän fysiikkaan ja tällaisella pelaajalla suoritustaso voi alkaa yskähtelemään yllättävänkin nopeasti kun ikää tulee mittariin. Kroppa ei enää palaudu samalla tavalla kuin kymmenen vuotta takaperin ja tietynlainen räjähtävyys katoaa luistelusta.
 
Viimeksi muokattu:

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös