Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Le Banner, 20.03.2014 klo 12.29.

 1. Stigu Jäsen

  Luin tänään uskomattoman uutisen, tai oikeastaan nipun uutisia liittyen ensi kauden HIFK:hon.

  - HIFK:n hallitus totesi jutussa julkisesti, että fokus on ollut täysin väärissä asioissa. Ensi kaudella pääfokus tulee olemaan urheilullisessa menestyksessä
  - hallitus luo seuralle vision ja strategiat, sekä mittarit joilla edistymistä mitataan
  - junioritoiminta nykyaikaistetaan ja siihen tullaan jatkossa panostamaan paljon
  - hallitukseen tulee uudeksi jäseneksi ainakin Ville Peltonen ja sieltä poistuu joku, joitakin (asianajaja, kiinteistövälittäjä, lehtimoguli, markkinoija) , jutussa ei mainittu kuka tai keitä
  - Göran Stubb alkaa konsultoimaan IFK:ta koutsausasioissa
  - Karavaanari poistuu ja uusi UTJ valitaan avoimella haulla, siis ei seuran sisältä.

  Uskomattomia uutisia tällaisena päivänä!
   
 2. Cemetery Gates Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuossa se olennainen osio tekstistäsi. Ihme homma, että nytkin vielä, kun PaSKA poistui nöyryytettynä kotimaisesta liigasta muualle, jaksavat jotkut IFK-kannattajat seurata narrilan touhuja ja sitten itkeä siitä täällä. Kun ei sillä ole minkään valtakunnan merkitystä enää IFK:n touhuihin.

  Liigan välierät eivät ole vielä edes alkaneet ja täällä taas vaaditaan vitunmoisia hankintoja julkaistavaksi. Välittömästi. Eilen. Jospa nyt kuitenkin odoteltaisiin sen verran, että edes huhtikuu ehtii kunnolla käynnistyä.
  (Joo, tiedän, liikaa pyydetty...)
   
 3. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Minua ei ainakaan kiinnosta Narrien pelaajahankinnat enempää kuin muidenkaan joukkueiden pelaajahankinnat. Totesin vain, että hankkivat muutaman kovan pelimiehen ja IFK on (huhujen mukaan) hankkimassa ylijäämistöä. Ei minua ainakaan houkuta ajatus Jokereiden "farmi-jenginä" olemisesta.

  Mitä tulee pelaajahankintojen julkistamiseen, niin tähän liittyy lähinnä realismi, sillä yleensä tähän aikaan vuodesta on ollut sopimuksenalaisia runkopuolustajia enemmän kuin yksi. Toissa kautena todettiin hyvissä ajoin ennen kesää, että ykkössentteri puuttuu. "Kauteen on vielä aikaa, kyllä sellainen hankitaan", sanoivat optimistisimmat. Ei kuulunut ykkössentteriä kesällä saatikaan syksyllä vaan siellä viiletteli milloin Tylleröä ja milloin Perävaloa tulosyksiköissä. Ja sitten huomataan yhtäkkiä valittavamme porukalla siirtorajan kynnyksellä kun markkinat ovat edelleen niin vitun kuivat. Kuluneella kaudella Nybari vei homman astetta pidemmälle ja suurin osa kaudesta pelattiinkin ilman riittävää sentteri- tai puolustajamäärää, Iiro Pakarisen viilettäessä milloin pakkina milloin keskushyökkääjänä.

  Käsi ylös kuka uskoo, että Nybari onnistuu hankkimaan ennen syksyä 4-5 Liiga-tason pakkia, varsinkin kun huomioi ettei jatkosopimuksen arvoisia ole kuin ehkä Mäkelä? Nybarin osumatarkkuus tuntien edes puolet tuosta olisi jo kova saavutus.
   
 4. Cemetery Gates Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  KHL on edelleenkin eri asia kuin Liiga. Pelaajabudjetissa on iso ero, joten myös pelaajahankinnoissa on iso ero. Ihan turha puhua jostain farmijengeistä. Oli ylijäämistöä tai ei, kunhan IFK kokoaa menestyvän liigajengin. Nimet selässä eivät ratkaise menestystä.

  Lainaus:
  Tässä realismia: pelaajasopimusten tekeminen ja niiden julkistaminen ovat kaksi eri asiaa.
   
 5. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Minä.

  Väitän myös, ettei noista 3-4 ole jostain syystä pelikuntoisia ja 1 käyttää pahvissa olevan KHL/ NHL-pykälän ja häipyy ennen kuin keritään yhtään makkaraa saada lämpimäksi jussina.
  Usko on vain totaalisesti mennyt Nybarin kykyyn koota joukkuetta ja sen frendejen scouttaamiseen.
   
 6. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Eikös Nybari tullut organisaatioon 2008? Jos jätetään huomioimatta mestaruuskauden pleijarit (16 matsia, 12 voittoa) on HIFK tahkonnut pleijareissa 5 Nybarivuoden aikana 15 ottelua, joista on tullut 3 voittoa. Siis 3 pleijarivoittoa viiden kauden aikana.

  No, onneksi ATK:ltani löytyy youtube, ja hakusana HIFK 2010-2011.
   
 7. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Stigu, loistava kirjoitus HIFK:ta koskevista "uutisista"!! Sai hyvät naurut:). Onneksi tänään on aprillipäivä, joten ei pelkoakaan että tuosta mikään koskaan toteutuisi
   
 8. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kait jätit säälit pois laskuista? Ne kun ei ole mitään playoff-pelejä. Ainakaan mulle.
   
 9. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Joo ei tietenkään. Jäljellä on siis viideltä kaudelta (pl mestaruuskausi) 2 voittoa HPK:sta ja yksi voitto Tapparasta. Noista voitoista saa kummasti voimaa, kun miettii tulevia kausia samalla Fabulous Five+ Karavaanari-kokoonpanolla.

  Ja Kyynikko, thanks. Ainahan sitä voi unelmoida, että jokainen päivä olisi Aprillipäivä..
   
 10. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:

  Miksi mestaruuskauden voitot pitäisi jättää laskuista?
  Nybarin aikakaudella IFK on muuten hävinnyt kaikki runkosarjaottelunsa, jos voittoja ei lasketa mukaan.
   
 11. coolman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tätä samaa ajattelin ihmetellen, että miksei voittoja lasketa ??
  Ihan kuin mestaruus ei olis pojille/tytöille kelvannut ! Vai oliko taas väärin voitettu?
   
 12. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jos mestaruuskauden voitot voi sivuuttaa jollain ihme logiikalla, niin jätä nyt ihmeessä noi hämäläisjengitkin pois laskuista, niin kirjoituksesi on yhtä looginen kuin juttusi keskimäärin. Eli Nybarin aikakaudella IFK ei ole voittanut yhtään pleijarimatsia.
   
 13. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Veikkailisin että tässä on haettu takaa sitä, että Nybari ei tehnyt tuolla kaudella mitään joukkueen eteen, vaan Klyyvari hommasi pelaajat, valmensi joukkuetta ja organisaatiota, joten kaikki hänen ansiotaan. Tää on ainakin yleinen palstatotuus täällä.

  Kieltämättä hölmöjä tilastoja.
   
 14. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Onkos se sitten hakattu johonkin kivitauluun, että KJ:n jälkeen Nybari on soolona hoitanut joukkueen kasauksen.

  Eräiden nimimerkkien Nybariin kohdistuvat antipatiat alkavat olemaan sillä tasolla, että veikkaan heidän joko:
  a. ostaneen käytetyn auton Nybondakselta
  b. tavanneen Nybondaksen vaimon selästä.
   
 15. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  A. Vähänajettu (vieraspeli- tai muut scouttausretket kotimaassa eivät kuulu intresseihin) executive-tason mersu, ja halvalla (leasing-ajan loppu myyjän piikkiin), mikä ettei?

  B. Tuo herättäisi jo hieman toivoa - onko kyseessä sittenkin pelimies?

  Sorry OT! ;-)
   
 16. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Joo, minä tavasin Nybondaksen vaimon selästä lauseen Pro-per-ty of Tom The Ca-ra-van man.

  Siis pointtini oli se, että jos viisi kautta kuudesta on täyttä paskaa (3 pleijarivoittoa), vaikuttaa tuo mestaruuskausi (niin ihana kuin se loppu olikin) jonkinlaiselta suonenvedolta. Ja itseäni harmittaa "hieman", että Karavaanari ratsastaa tuolla mestaruudella vielä ties kuinka monta vuotta IFK:n UTJ:na.

  Ja koittakaa kestää valittamistani Liigan loppuun, lopetan sen jälkeen.
   
 17. Cemetery Gates Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lopetat siis heti, kun kotimainen kiekkoliiga on kuollut ja kuopattu? Tämä selvä. Ehkäpä Nybari lähtee meiltä ja saa pestin Liigan ykkösjehuna, silloin ei tarvitse montaa vuotta odotella, kun maamme kiekkopääsarja on raunioina.
   
 18. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Niinkuin aiemmin jo todettu, en tunne Nybaria, enkä haluakaan tuntea, joten ei mitään henkilökohtaista häntä kohtaan. Mutta on minun mielestäni täysin väärä ihminen HIFK;n urheilujohtajaksi!

  Sitä ei muuttaisi edes se että olisin ostanut häneltä käytetyn auton tai tavannut jonkun, oman tai jonkun toisen vaimon, selästä. Sitäpaitsi luulen että Nybbe on liian laiska nussimaan, joten jälkimmäinen vaihtoehto tuskin tulee edes kysymykseenkään.

  Mutta koska Nybondas ei sisäsiittoisten kerhosta lähde mihinkään, on hänet pakko kestää ja sietää tulevaisuudessakin. Mutta kritiikki häntä kohtaan ei lopu ellei ala selvästi parempaa tulosta tekemään! Sitä odotellessa. Veikkaan että meikäläinenkin kasvaa koiranputkea ennenkuin Nybondas nousee suurten Urheilujohtajien kerhoon.
   
 19. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Näin olettaisin itsekin, mutta se vähän ihmetyttää, että eikö se KJ nyt hyvänen aika sentään aiemmin puuttunut pelaajavalintoihin? Eli kaksi ensimmäistä kautta reisilleen -> Nybari hirteen. Kolmannella yrittämällä kanisteri ilmaan -> KJ teki kaiken itse ja Nybari oli laiska edarivätys, joka ei raahautunut edes toimistolle kertaakaan kauden aikana? Logiikka on yhtä horjumaton kuin Jan Lasak maalilla.
   
 20. Juustohöylä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuolla Liigan huhuketjussa kerrottiin Keräsen jatkavan Liigassa. Todennäköisinä joukkueina Ilves tai Hifk.
   
 21. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Maikkarilla Timo Kunnari huhuilee/faktailee IFK:hon siirtyvän Yohann Auvitu Jypistä, Borna Rendulic HPK:sta ja Lauri Taipalus SaiPasta.
   
 22. 2Six Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
 23. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Borna "IFK on paska" Rendulic, heh. Ei vaan tervetuloa, diggasin tällä kaudella kaverin pelityylistä.
   
 24. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Johan Aivittu>DeSantis
  Rendulic>Thang
  Taipalus> Birch

  Eli hyviä hankintoja olisivat kaikki. Taipaluksen haluaisin IFK:hon noista kaikkein eniten, koska kaverilla on potentiaalia. Tuosta tulisi Stögölle eräänlainen mikkokousa-kehitysprojekti.
   
 25. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Jo pelkästään tämän lausunnon perusteella ehdottomasti tervetuloa! Plus että on ihan selkeästi pelimies, taitava ja vaarallinen sellainen.