Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Le Banner, 20.03.2014 klo 12.29.

 1. Time-out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Missä vaiheessa Eronen on julistanut itsensä IFK-pelaajaksi? Mennyt itsellä ohi siinä tapauksessa...
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Toivotaan näin, itselläkin on semmoinen varmaan lapsenomainen usko ensi kauteen. Nybari jos ja kun jatkaa niin ensi kaudella on aivan pakko onnistua sillä nyt ollaan jo monen IFK-fanin kohdalla aivan siellä sietokyvyn rajoissa ja varmasti yli puolet faneista olisi valmiita potkimaan Nybondaksen pois UTJ:n paikalta jos sen voisivat tehdä.

  Painetta onnistua lisää myös Jokereiden KHL:ään siirto, IFK:n pitää olla liigan kärkijoukkueita ja näyttää, että myös Nordiksella tullaan pelaamaan hyvää lätkää ensi kaudella. IFK on ollut viimeiset pari kautta pääsääntöisesti hmv-joukkue ja nyt siihen ei missään nimessä ole varaa.

  Toistaiseksi kaikki huhut mitä on tänne kantautunut niin ovat olleet kyllä mielenkiintoisia. Eronen on varmasti liigan kärkipakkeja ensi kaudella. Hardt on hyvä kakkos/kolmosketjun jamppa. Keränen on ykkösketjun pelaaja ja jos tänne saapuu niin todella kova kaappaus sanoisin. Lamberg on loistava pommikone nelosketjuun ja ehkä siellä on jotain kiekollista potentiaalia olemassa? Sentteriosasto on parhaimmillaan vahva ja liigan kärkipäätä varmasti, toki se on kysymyksiä herättävä, koska Kuparinen oli koko kauden rikki ja Ramstedt ei missään nimessä ollut sillä tasolla mitä pelasi Bluesissa ennen kuin lähti KHL:ään. Toivotaan nyt, että se Wärn saadaan himaan sieltä nyväskylästä. Liivikin sopimus jatkuu ilmeisesti ensi kaudella vielä ja hänestä haaveilu on täten turhaa?

  Pakiston kasaaminen on kyllä kovan työn takana. Söderholm on ykköspakkiparin kiekollinen kaveri, siihen rinnalle joku puolustava puolustaja. Kakkospakkiparissa Eronen on se kiekollinen kaveri ja se huutaa viereen puolustavaa puolustajaa. Mäkelä jos saadaan pidettyä niin siinä olis kolmospakkiparin yksi palanen ja toinen palanen olisi toivottavasti joku kiekollinen puolustaja rightin ominaisuudella höystettynä.
   
 3. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Olen tästä ihan samaa mieltä. Ei tässä ole vielä näpeissä kuin hurskas toive siitä, että Teppo pystyy pelaamaan hyvän 60 matsin pätkän. Ihmeen luottavaisia kaverin suhteen ollaan ottaen huomioon, että hän pelasi kuluneella kaudella vain 22 matsia. Oli ihan ookoo, mutta ei se mulle ainakaan riitä (vielä) näytöksi siitä, että Teppo on koko kauden tasonsa säilyttävä vakaa liigapakki.
   
 4. newill Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko jotain järkevää syytä miksi valmentajaa ei julkaista jos valmentaja on Törmänen? Vai onko tässäkin joku säheltäminen vielä mahdollinen? Muualle siirtymispykälä aikarajalla? No backupina varmaan löytyy joku A-junnu koutsi tai tietysti Rindell.
   
 5. Bigreds. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ei lajil' väliä
  Lainaus:
  Viikko sitten kuulin vielä "luotettavalta taholta", ettei mitään diiliä ole vielä allekirjoitettuna. Tiedä sitten näistä, toivottavasti on ainakin kunnollinen backup plan.
   
 6. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Olisi liian suoraviivaista toimintaa ja jätetään nyt jotain tiedotettavaa Vapun aikoihinkin. Shedden taisi olla vielä myös vapaana?
   
 7. The Loft Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyseinen lainaus on viestiketjusta "HIFK kaudella 2014-2015". Tässä siis minun tietolähteeni. Toivon ja uskon, että pitää paikkansa.
   
 8. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Laakso haluaa pelata mahdollisimman korkealla tasolla 1-suuntaisella sopimuksella eli tasoon nähden se on KHL:ssä. Se ei sulje pois sitä, etteikö mies silti ensi kaudella pelaisi Helsingissä...
   
 9. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Teppo paransi peliään selvästi kevään aikana ja jos arvioidaan kauden suorituksia suhteessa odotuksiin, saa otteistaan selvästi paremman arvosanan kuin epävarmasti ja ailahtelevasti pelanneet DeSantis ja Eklund. Teppo uskaltaa ja pystyy pitämään kiekkoa ja saa siniviivalta laukaukset maalille asti. Ja hänhän pelasi myös nelosketjun laiturina muutamia matseja. Jos hänelle kaavaillaan ensi kaudeksi 5-6 pakin paikkaa, homma ei jää ainakaaan siitä kiinni.
   
 10. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Teppo kieltämättä pelasi lupaavasti kauden viimeiset pelit, mutta ainakin mä haluaisin oman mielenrauhani kannalta ja jotta nitrojen kulutus pysyisi edes siedettävällä tasolla, että joukkueessa olisi 5-6 kokenutta liigapakkia kauden alussa. Jos Miihkali sitten tekee ensi kaudella "kousat" ja lyö itsensä läpi pelaamalla huikean kauden, niin mikäs sen parempaa, mutta kuten BOL jossain ketjussa totesi, niin kauden aikana on helpompi myydä ylimääräisiä pelaajia kuin hankkia vahvistuksia. Loukkaantumisia tulee aivan varmasti, joten peliaikaa on junnuillekin luvassa ja siinä vaiheessa on hyvä iskeä ja napata vakiopaikka rosterista. Tietysti sen saa ottaa jo harjoituskauden aikana, ei sekään kiellettyä ole, mutta tämän kauden perusteella mua hirvittää lähteä kauteen, jos joukkueessa on kovin monta kysymysmerkkiä ja potentiaalista tapausta. Varmoja tapauksia tällä kertaa, Nybari, pliis!
   
 11. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  IFK:lla on vuosi toisensa jälkeen ollut tapana julkaista uusi päävalmentaja ja muutama kova nimi toukokuun aikoihin, eiköhän tämä perinne jatku. Nybari sitä paitsi sanoi jo, että sitten kun liigassa on kaikki pelit pelattu, niin on tiedotettavaa. Mahdollisimman suurta näkyvyyttä tässä taas haetaan.
   
 12. syndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Stadin lätkä
  Onko Mäkelän sopparista mitään uutta tietoa? Näyttäisi kovaa vauhtia nousevan pidetyksi pelaajaksi fanien osalta?
   
 13. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos olisit käyttänyt hieman mielikuvistusta ja käynyt esim. Tuukka Mäkelän omassa ketjussa, niin sieltä olisi löytynyt viimeisemmät spekulaatiot.
  Mutta sopparia ei tietääkseni vielä ole, mutta ilmeisesti tahtoa puolin ja toisin olisi jatkoille. Tillanne voi siis olla sama kuin niin monesti baari-iltana että jatkoille olisi puolin ja toisin halukkuutta mutta sen muijan kaveri tulee puhumaan järkeä sille "et kait sä nyt ton mukaan lähde", eli tässä tilanteessa tuota kaveria voi verrata agenttiin, joka saattaa sotkea kuviot.
   
 14. syndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Stadin lätkä
  Lainaus:
  Pahoittelut, jos kysymykseni loukkasi sisintäsi, tarkoitus ei ollut aiheuttaa pahennusta. Mielikuvani mukaan tässä ketjussa jollain voisi olla sellaista tietoa mitä muualla ei ole. Lupaan parantaa tapani. ;)
   
 15. Falcon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näinhän se on perinteisesti ollut. Eiköhän sieltä ole Törmänen valmentajaksi tulossa, saa nähdä minkä pituisella sopimuksella. Joukkueen kokoamisessa toivottavasti onnistutaan paremmin kuin viime kaudella, ettei tarvitse taas hirveätä pelaajarumbaa pyöritellä.
   
 16. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:

  IFK:n toimiston kahvinkeitinkin kokoajaa stabiilimman miehistön ensi kaudeksi kuin tälle kaudelle.

  Termin "toivottavasti" voi siis räjäyttää pois tuosta lauseesta.
   
 17. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Matti Lamberg tosiaan pelaa ifk:ssa ensi kaudella. Lähde: herra itse.
   
 18. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Hyvä juttu.

  Onko diilin pituudesta tietoa?
   
 19. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Lainaus:
  Nopea pommikone oli erään jokerifanin luonnehdinta Matti Lambergista.

  -Tinke
   
 20. Maigeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
  Lainaus:
  Missä Lamberg on noin sanonut itsellä mennyt täysin ohi. Kaikin puolin loistava juttu, jos noin tosiaan on.
   
 21. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Lainaus:
  Voi olla henk. koht. sanonut.

  Itsekin olen melko innoissani kyseisestä kaverista.

  IFK:n näköinen mies.
   
 22. Jindebyne Jäsen

  Lainaus:
  Epäilisin, ettei tuota ole mediasta siteerattu vaan herran omista puheista.
   
 23. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Kuulostaa samalta kuin tuo Eronen-huhu eli äijä on itse sanonut tuon viikonloppu-iltana jossain stadin ravitsemusliikkeessä.
   
 24. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Sattuneesta syystä pääkaupunkiseudun lätkäpiireissä pyöriviä henkilöitä oli viikonloppuna eri riennoissa runsaasti - todettakoon kuullun perusteella yleisellä tasolla se, että viime kauden jengeissä pelanneiden sopimusasiat ovat keskimääräistä enemmän auki kun vertailukohdaksi ottaa aiempien vuosien tilanteen maaliskuun loppupuolella. Mutta eiköhän sieltä hiljalleen ala jotain tiedotettavaakin löytyä; viimeistään siinä vaiheessa kun ensimmäiset jengit putoavat varsinaisista play off-karkeloista.
   
 25. Lhutuur Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jari Levonen haista vittu!!
  "Kyliltä" kuultuna Fernholm haluaisi taas jatkaa IFK:ssa, mutta Nybari ei ainakaan vielä tehnyt minkään sortin tarjousta vaan katselee ensisijaisesti muita vaihtoehtoja.

  Itsekin vähän kahden vaiheilla Danielin jatkon kanssa, ei varmasti mikään maailman edullisin kaveri, mutta toisaalta terveenä ollessaan edelleen top-4 kamaa pakistossa.