Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Le Banner, 20.03.2014 klo 12.29.

 1. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Kelpaa kyllä jos kutinsa tämä pitää. Kerhon pelejä seuratessa joskus mietti, että miksei IFK löydä näitä Bornia, vaan saatanan scissonsit ja whitet kyllä pyörii ringissä. Todella Bornahtava hankinta olisi.
   
 2. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jotenkin mulla on vahva fiilis, että huomisessa tiedotustilaisuudessa kerrotaan myös yhdestä paluumuuttajasta. Ihan fiilispohjalta, tulisikohan Rendulicin kyljessä eräs HIFK-taustainen pelaaja?
   
 3. TheJackal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadin ykköset -> HIFK
  Lainaus:
  Oi kiekkojumalat, jos kuulette tämän, antakaa sen olla Matias Loppi!
   
 4. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tätä todellakin toivotaan! Olisihan tuo huikeaa jos HIFK:n kolme ensimmäistä sentteriä olisivat Viitaluoma, Loppi ja Ramstedt. Ei paljoa Elkinsin palveluita enää tarvittaisi. IFK! IFK! IFK!
   
 5. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Italian kakkostasolla 42 peliin 58 tehopistettä. Hei!
   
 6. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Itse toivon kiekkojumalilta seuraavia lahjoja: Joonas Vihko, Kim Hirschovitz ja Tyler Retiisipää. Sen jälkeen 2 ensimmäistä ketjua voisi olla Viitaluoma-Retiisi-Vihko ja Loppi-Palle-Hirschovitz. Perkele, 6 sentteriä kahdessa ketjussa.
   
 7. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Pelaaks Jukka Seppo vielä?
   
 8. Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Aivittu olisi helvetin oiva hankinta! Juuri tuli pari pvää sitten pelatun game 7:in maalit ja olihan pojalla kädet kun laittoi kaksi kaappia Markkasen selän taakse. Hieman eri luokkaa kuin esim. Eklundilla.

  Bornakin on pirun taitava kaveri eli tänne vaan. Ikäänkuin Ramstedt nopeudella ja tsempillä varustettuna.

  Tsiigataan osuuko kumpikaan.
   
 9. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Yes, oli aika jäätävää meininkiä. Ai Vittu olisi HIFK-tyyppinen hahmo, sopivan ristiriitainen. Intoa pursuava hyökkäyspäässä ja epävarma omassa päässä. Mutta ilman muuta kelpaisi. Mulla ei soi minkäänlaiset kellot, kun mainitaan nimi "Taipalus" - minkälainen sälli?
   
 10. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  HPK julkaisi jatkosopimuksia tänään ja Rendulicin nimi ei ollut tuolla listalla. Tämä siis väliaikatietona. Taipaluksesta; mitä miehen otteita olen nähnyt, niin suhteellisen hyvin liikkuva, voittopuolisemmin stay at home-kategoriaan lokeroituva puolustaja. Tietää, mitä omalla puolustusalueella pitää tehdä, osaa toimia järkevästi 1 vs.1-tilanteissa ja ei jää neuvottomaksi siniviivalla kiekon kanssa.
   
 11. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Kyselin tuntemiltani Saipa-faneilta ja vaikuttaa ihan lupaavalta kaverilta. On kuulemma myös "riittävän fyysinen". Toisin kuin halinalle-Eklund.
   
 12. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Tässä vanhassa linkissä ja 0-3 maalissa ei ainakaan kädet jäädy kun rynnistää läpi.

  12.3.2013 SaiPa - Lukko maalikooste - YouTube
   
 13. Stigu Jäsen

  Itse haluaisin SaiPan pakeista kaikkein eniten Perse Vilahti-Naganderin ensi kauden jengiimme. Hänessä on jotain äärimmäisen Södemäistä, alkaen aina noista siniviivavedoista ja Söde-look-a-likesta.

  Sitpaitsi Ai Vittu-Perse Vilahti pakkipari olisi jo nimen perusteella pakko kokea.
  Kakkoseksi sitten Sepalus-Kanki ja kolmoseksi Söde-Kyrpä (Tuukka siis). Ei olisi paha.
   
 14. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
 15. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Allaolevass pätkässä patongin otteita menneiltä kausilta, harmittaa miehen poistuminen JYPistä, mutta osin odotettuakin. Ei ole JYPissä saanut täyttä potentiaaliaan irti ja uusi paikkakunta voi sen tehdäkin. Tuskin tälle Pariisin läheltä olevalle miehelle stadin valotkaan häikäisee.

  Yohann Auvitu - Lartiste #18 - YouTube

  - Lähetetty my Windows Phone
   
 16. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Ja jos rosteriin lisätään huhuttu Pallokerhon Borna, on jengissä vahvistus myös perinteisestä kiekkomaasta Kroatiasta. IFK scouttaa, pois alta!
   
 17. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Sellaista huhuntynkää, että Eronen ja Rendulic olisivat siirtymässä ulkomaille pelaamaan molemmat. Saa ampua alas.
   
 18. Jindebyne Jäsen

  Lainaus:
  Erosen voi täältäkin vahvistaa suht varmaksi ulkomaille menijäksi. Suomessa HIFK, mutta Liiga on epätodennäköinen osoite ensi kaudeksi.
   
 19. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Rendulicia on ainakin huhuttu Zagrepiin, eli tähän Kroatian omaan KHL-joukkueeseen. Ei mikään mahdoton yhtälö, koska onhan Borna Kroatian paras jääkiekkoilija.

  Erosen kohdalla joku nosti esille jossain vaiheessa sen KHL-seura Neftehimikin?
   
 20. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Erosen ei HIFK:hon tuleminen olisi kyllä ikävä asia, koska niin levällään tuo alakerta on ja Eronen olisi aivan käsittämättömän hyvä vahvistus sinne ja kun miestä nyt on jo jonkin aikaa tänne huudeltu enemmä ja vähemmän niin vähän on tullut eläteltyä toiveita, että mies täällä nähtäisiin.

  Taipalukselle, Auvitulle, Lambergille kaikille noille edellä mainituille peukku ylös jos ovat tulossa. Borna kelpaisi myös, vaikka itse en hirveästi miehestä tiedä.
   
 21. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ryan Glenn on kuulemma jättämässä SaiPan ja samaisen lähteen mukaan ensi kauden osoite on jokin Liigan isoista seuroista. Vaihtoehdoiksi jäänevät IFK, Kärpät ja Tappara (Lukko?). Mielestäni olisi hyvä haku IFK:hon. Pudotuspelit tosin ovat menneet alakanttiin, mutta runkosarjassa oli erinomainen johtohahmo SaiPan puolustuksessa ja Liiga-pakkien pörssinelonen.
   
 22. Stadin valot Jäsen

  Lainaus:
  Mitään varmaa tietoa minulla ei ole, mutta täällä jatkoajassa miestä on pidetty jo lähes varmana Kärppien miehenä ensi kaudella. Ei siinä, hyvä lisähän tuo olisi IFK:n pakistoon, jos vai olisi saatavilla.
   
 23. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Karavaanari puikoissa ensi kaudellakin: Ainoa vaihtoehto toivoa kelvollisia pelaajia IFK:hon on, että he ovat jo liigassa taitonsa näyttäneitä pelaajia. Glenn, Savilahti, Spang, Taipalus, kuka tahansa noista pakeista olisi kuin lottovoitto Karavaanarin IFK:hon.
   
 24. Kajastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onkohan jo 3.8 miljoona euroa käytetty nykyiseen joukkueeseen, kun ollaan muiden SM-liigan jämien perässä vai ovatko ne rahat menneet Nybarin sikarilaatikoiden ja Viski varastojen täydennykseen. Unelmoidaan joistain Taipalluksista ja Avitusta ja Glenistä. Glenn nyt kuitenkin ihan ok, muttei mikään sateentekijä. Maalivahti osaltolle Weakmania. Ei voisi enää köli syvemmällä olla.

  Huhuista sen verran, että Weakman ilmeisesti alkaa realisoitua.
   
 25. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid