HIFK:n harjoitusottelut 2021

  • 60 240
  • 416

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Totta töriset. Toisaalta Pohjois-amerikkalainen tuhnukin voi olla Liigassa top-5 kamaa, varsinkin jos vähättelee yhtään omaa vetoa..
Kyllä se tämän videon perusteella lähtee ihan sähäkästi. Toki, on aina mahdollisuus, että videolla nähty veto on samanlainen ”once in a life time” -laukaus kuin Oscar Eklundilla Talviklassikossa aikanaan? Eklundilla oli usein vaikeuksia edes kohottaa, mutta oikeassa pelissä osui kaikki tähdet kohdilleen.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Mä tykkäsin siitä, että virheistä ei rankaistu vaan kaikki sai pelata tasaisesti. Esim. Luoto oli melko lapanen siinä yhdessä Jukurien maalissa, mutta silti sai jatkaa ja pelasikin muuten todella positiivisen ottelun. Myös Karjalaiselle sattui välillä isoja virheitä kuten se typerä jäähy, mutta silti Murphy heitti kaveria tasaisesti kentälle. Tuosta tykkäsin ja toivottavasti tuo jatkuu läpi harkkapelien ja jossain määrin myös Liigassa tämä. Piken valmennus tuntui penkittävän nuoria todella helposti. CHL on kuitenkin ankara kilpailu ja siellä on pakko alkaa heti alusta lähtien peluuttamaan parhaita/vireessä olevia.

Koivistoisen, Innalan ja Palolan onnistumiset heti alkuun olivat just sitä mitä tilattiin. Koivistoinen oli todella vahva ja ainakin omat toiveeni hänen onnistumista kohtaan nousivat merkittävästi. Hieman olen epäillyt hänen kykyään pelata stadin kirkkaissa valoissa, mutta alku oli ainakin todella lupaava.
Minäkin pidän siitä, että virheiden jälkeen saa jatkaa yrittämistä, toisin kuin edellisen valmennuksen aikana.
Tosin eilen tuskin olisi ollut varaakaan penkittää ketään, kun joukkue oli vajaa.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Eli maskit päässä, mutta turvaväleistä ei tietoakaan kun ainakin hyökkäyspään katsomossa oltiin kuin sillit purkissa; kukaan ei mennyt ekoille riveille
 

444

Jäsen
Jaa että maskipakko. Saa nähdä, mikä on tilanne perjantain ottelun osalta, että josko Lahteen pääsisi katsomoon ilman vaippaa naamalla. Jos ei pääse kumpaankaan, niin sitten väijytään striimiä, mikäli sellainen on tarjolla. Valinnanvapaus on hieno asia.
 

Bedrock

Jäsen
Onkohan peli tulossa HIFK:n sivuilta samalla tavalla kuin viimeksi?
Todennäköisesti on, mutta tieto julkaistaan luonnollisesti vasta kun vaivaiset 200 ottelulippua on saatu myytyä. Ei vaan valitettavasti meinaa mennä kaupaksi, koska edellisen pelin järjestelyt oli mitä oli. Kukaan paikan päällä ollut tuskin on tähän peliin ainakaan menossa
 

starcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Loppuunmyytyhän tuo jo on. Mikä vika järjestelyisä muka oli? Omastamielestäni ihan hyvinhän homma meni viimeksikin.
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Myös nelonen oli kaikkien toivomassa muodossa.

Älä yleistä tässäkään :) Mutta ei siis ollut kaikkien toivomassa muodossa. En ole suinkaan ainoa joka toivoo kiekollisempaa nelosta, ja vaikka olisin ainoa, riittäisi sekin siihen, ettei tuo ollut kaikkien toivomassa muodossa.

Nythän toki näyttää siltä, että tuo ykkönen laitetaan muotoon kaikki munat samaan koriin, ja olenkin kirjoittanut, ettei tässä tapauksessa varmasti ole optimaalisinta laittaa nuoria ja jokseenkin kokemattomia, Hirvosta ja Heljankoa, samaan ketjuun, joten eiköhän tällöin ole viisainta laittaa Jääskä kolmoseen, kaikkien ollessa terveenä.

Toivottavasti kauden aikana kuitenkin myös Heljanko saa paljon peliaikaa ja kenties saan toivomani ketjukoostumukset pudotuspeleihin mennessä. Melko luksus"ongelmia"han nämäkin ovat. Kun ei juuri ole mistä valittaa, niin menee melko triviaaleiksi kokoonpanojen viilauksiksi.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Loppuunmyytyhän tuo jo on. Mikä vika järjestelyisä muka oli? Omastamielestäni ihan hyvinhän homma meni viimeksikin.
Ehkä sinne katsomoon olisi pitänyt viritellä jotain nauhoja tai jotain, että olisi pakko istua niin, että on välejä. Kun ihmiset on niin vitun tyhmiä, että ei osata pitää turvavälejä. Itse ajoissa mestoilla, hyvä paikka hyökkäyspäästä. Samalla penkillä istuneiden kanssa jätettiin kunnon väli, johon kesken matsin tietenkin tunkee keski-ikäinen pariskunta ilman maskeja (tosin vitun rumissa visiireissä) aivan iholle istumaan ja puuskuttamaan. Ja tilaa alemmilla riveillä ja muualla katsomossa oli aivan helvetisti, jopa rivejä tyhjänä. Mutta ei. Kun ei tajua. Jos jengi ei olisi niin vitun tyhmää ja itsekästä, järjestäjän ei tarvitsisi puuttua tällaiseen näinkin simppeliin asiaan.

Mistään muusta ei olekaan valittamista.
 
Viimeksi muokattu:

EPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Huomisen pelin näkee ilmaiseksi ja perjantaista joutuu maksamaan… aika suolanen hinta harkkapelistä tuo kymppi.

Kiva että näkee mutta totta tuo. Jos Cmore 25e ja yksi treenimatsi 10e niin onhan siinä aikamoinen cap.

Arvostan kyllä että IFK tekee lähetyksen ja ilmaiseksi vielä ja on hyvää läppää ollut tauoilla ja ennen matsia. Ajattelen että kannattajat saa siitä hyvää vastinetta sillä iso osa meistä kantaa vuoden aikana ihan riittävästi rahaa seuraan ja tuotteisiin ja lisäähän se näkyvyyttä ja mielenkiintoa.

Toki IFK on varmaan aika hyvin viime aikoina treenannut noita lähetyksiä niin pienellä vaivallahan ne saadaan aikaan.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Minkähänlaista kokoonpanoa saadaan huomenna laatikkoon.
Voisi ainakin luulla että Garteig tekee debyyttinsä.

Missähän vaiheessa Auvitun kuntoutuminen menee; tänään ainakin oli instagramissa heti ottelumainoksen jälkeen kuva herrasta venyttelemässä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös