HIFK-Kärpät pe 5.3.04 Helsingin Jäähalli

  • 19 516
  • 174

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti -Mercury-
Todennäköisin vahtoehto on että Stathos on itse lähtenyt työntämään Viuhkolaa ja kaatunut. Tai heittää jurkkaa.
Ei edes oulussa kukaan maalivahti ole niin tyhmä, että näyttelee tilanteessa jossa veto on tulossa kohti. Idea on yhtä nerokas, kuin koittaa saada rangaistuslaukauksen aikana vastustajalle jäähy kahvaamisesta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Viestin lähetti dana77
Idea on yhtä nerokas, kuin koittaa saada rangaistuslaukauksen aikana vastustajalle jäähy kahvaamisesta.

Tappara on kuulemma kolme vuotta treenanut tätä ;-). Milloin Raumalla?
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Viestin lähetti JHag
[B



...

Smyth oli taas vellit housussa, kun Pasi Saarinen kävi face-to-face -keskustelun, joka päättyi Smythin liukenemiseen paikalta. Joka kerran, kun Kärpät vastasi fyysisyyteen (Juntunen, Smyth ja nro 2), HIFK lisäsi omaansa ja itse asiassa juuri silloin Kärppien oma idea = sairaannopeat vastahyökkäykset ja toisen aallon laukaukset jäivät käyttämättä, eikä Kärpät tehnyt maaleja. Eli voittaaksesi Kärpät, haasta heidät fyysiseen peliin, vauhti unohtuu. Yksi-kaksi hyytävää harppuunahyökkäystä Kärpät kuitenkin pääsi esittämään ja Dave oli hereillä. Kärppien ennätys oli 3 sekuntia siitä kun oman maalin takaa lähdettiin jo toiseen laukaukseen HIFKin maalia kohti ekan reboundista, huh.

...

(typoja) [/B]

Pätkin hiukan tekstiäisi. Tässä kappaleessa kitetytyy mielestäni Kärppien suurin heikkous pleijareita ajatellen. Siellä peli on kuitenkin astetta kovempaa ja pikkusikaa pelataan enemmän. Maalin edessä pitää kaverille antaa runtua niin että tuntuu. Sellaisia kavereita ei Kärpillä ole.

Mitä tuohon Smyth-Saarinen -episodiin tulee, niin mitähän tuossa olisi pitänyt tehdä? Tapella? Enpä usko että olisi kannattanut. Sitten täällä olisi sivukaupalla ollut juttua siitä miten oli nössömäistä piestä sairaalakuntoon Saarinen, kun Vopi olisi ollut tarjolla myös.

Ai niin ;)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti julijussi
Pätkin hiukan tekstiäisi. Tässä kappaleessa kitetytyy mielestäni Kärppien suurin heikkous pleijareita ajatellen. Siellä peli on kuitenkin astetta kovempaa ja pikkusikaa pelataan enemmän. Maalin edessä pitää kaverille antaa runtua niin että tuntuu. Sellaisia kavereita ei Kärpillä ole.

Mitä tuohon Smyth-Saarinen -episodiin tulee, niin mitähän tuossa olisi pitänyt tehdä? Tapella? Enpä usko että olisi kannattanut. Sitten täällä olisi sivukaupalla ollut juttua siitä miten oli nössömäistä piestä sairaalakuntoon Saarinen, kun Vopi olisi ollut tarjolla myös.

Ai niin ;)

Totta puhut, kyseessä ei omassa tekstissäni ollut Kärppien dissaus, en näe mitään syytä sellaiseen, vaan ihan faktan toteaminen. Kärpät oli erityisesti oman maalinsa edessä huono. Meilläkin on pelannut tämä halinalle-Stepanek, joka ei käytä isoa kokoaan. Kyseessähän paitsi koko- myös asennevamma. Kyllä pienempikin sälli voi mennä sinne oman maalin eteen murjomaan vastustajan hyökkääjiä kaikin mahdollisin keinoin. Siellä kyllä sattuu ja tulee mustelmia, mutta ei voi mitään. Ja tuomarit, varsinkin pleijareissa, sallivat oman maalin puolustamisen.

Jaa-a, minusta Saarisen olisi aika taas näyttää nyrkkitaitojaan. Viimeksi hän otteli tasapelin Mäkiahon kanssa ja sai Mäciltä Haakanan lisäksi maininnan SM-liigan kovanyrkkisimpiä vastustajia häneltä kysyttäessä. Peter Aholan nimi ei tullut esille
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No ainakin tuossa klipissä Favorin näyttäis ensin näyttävän maalia, mutta muuttaa sitten mielensä. Joka tapauksessa Stathos on selvästi ulkona alueelta. Muuta tuosta on kyllä mahdoton sanoa, täytynee luottaa paikalla olleiden arvioihin. No, enivei peli on pelattu, eiku kohti tosipelejä.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Edelleenkin suosittelisin osalle Kärppäkannattajia nukkumista yön yli ennen kuin tulee tänne riehumaan. Suosittelen todella, toimii ainakin omalta kohdaltani.

Ensinnäkin tapaus Smyth. En ymmärrä mitä helvetin järkeä kaverin olisi lähteä tappelemaan, kun se on jo kerran nähty ettei siitä pelikiellotta selvitä ja kyseessä on kuitenkin about Kärppien tärkein pleijaripelaaja. Jos siinä nyt menettää kasvonsa muutaman hifkikannattajan silmissä, niin big deal. Fiksu jätkä.

Toisekseen tuo ratkaisumaali, kiitoksia vain silminnäkijöille, kyseessä ei tainnut sittenkään olla mikään oikeusmurha, joten pulinat pois. Sen verran tekisi mieli kuitenkin kuittailla, että näinköhän Hifki olisi tasoituksen tullessa homman hoitanut "helpolla", koska samalla ei olisi tullut jäähyä meille ja muutenkin tuo tasuri olisi vielä yhden ylimääräisen potkun antanut Kärpille.

Hifk-pelit taisivat sitten kaikki olla viihdettä parhaimmillaan ja voitotkin meni tasan. Ainakin kolmessa ekassa kohtaamisessa kahvauskin oli aika lailla minimissään (sm-liigan mittapuun mukaan). Toivottavasti kohdataan pleijareissa.

Jep, runkosarja on sitten ohi ja kakkossija on mahtava saavutus. Kausi oli meiltä helvetin tasainen ja pisin tappioputki oli huimat kaksi ottelua. Ainoa, mikä huolettaa on se, että runkosarjan loppu oli kaikkinensa ehkä kauden huonointa Kärppäkiekkoa, mutta onneksi tässä on reilu viikko aikaa.

edit. ja Örni, montako helvetin kertaa se pitää sanoa, ettei tuo viime kevään Jokeri-pelin jatkoaika"maali" (siis se ensimmäinen) ollut maali...ei sinne päinkään. Ja seisoin kutakuinkin tarkkaan maaliviivan kohdalla. Ei itkuja enää tästä, kiitos.
 
Viimeksi muokattu:

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Fanduli
Täytyi ihan varta vastan käydä lukemassa kaikki tän kauden HIFK-matsien raportit ja sain kyllä tukea ajatukselleni, että ei se HIFK nyt kyllä fyysisyydellään ole Kärppiä saanut tolaltaan tällä kaudella. Päin vastoin, joka matsin yhteydessä on kehuttu pelin fyysisyyttä MOLEMPIEN joukkueiden osalta ja onhan nuo Kärpät kuitenkin 15 kertaa saaneet HIFK:n verkkoon noissa peleissä kiekon uitettua..

Noh! Tän kauden pinnat 4-4, siitä on hyvä katsella tulevaisuuteen! ;-)

Vastailen väärässä järjestyksessä näihin, mutta lauantain darraryhmän kokous on nyt pahimmillaan, sorry...

Eipä todellakaan, ei! Nimenomaan tykkään siitä, että juuri HIFKiä vastaan monet joukkueet ottavat fyysisen vaihteen päälle ja taklauksia tulee puolintoisin. HIFK on osittain maineensa vanki = taklaavan joukkueen maineessa ja hyvä niin. HIFKin on siis pakko panostaa tähän varsinkin kotikentällään, sillä vastustajatkin ajelevat meitä vastaan. Ja siinä pelissä voittajia ovat katsojat. Olin katsomassa Tappara-Jyp matsin syksyllä ja se oli kyllä kurjuuden maksimointia...siis ei minun makuuni.

Oikeastaan tarkoitan sitä, että Kärppien kannattaisi ottaa kautta linjan fysiikkaa mukaan pleijareihin, sillä nyt nähdyn perusteella HIFK on saanut pisteitä Kärpiltä nimenomaan näissä keskinäisten taklauksien väännöissä, jotka syövät Kärpiltä tuloksentekoa = maalientekoa. Eihän samat Tenkratit, Viuhkolat etc pääse tekemään pääduuniaan, jos heidän aikansa menee rouhimisessa. Se olisi muiden homma. Jos HIFK olisi alpomaisesti lähtenyt Kärppiä (tai TPS:ää) vastaan taitoluistelukilpailuun, olisi meillä about 0 pistettä keskinäisistä Turgua ja Oulua vastaan. Eilisen matsin taklaukset menivät normaalia selkeämmin HIFKille, Kärppien edellinen vierailu oli muutenkin viihdearvoltaan kauden paras.

Tuosta hylätystä maalista; olin bröder Isakssoniin nähden eri paikassa eli näin tilanteen takaapäin. Ja voisin vannoa, että huusin maalin merkiksi perinteisen "VITTU" jo silloin, kun laukaus lähti, koska tilaa oli ja kiekko siellä tilassa samantien. Muu härdelli tapahtui sen jälkeen ja Stathos oli jokatapauksessa väärin sijoittunut. En olisi hylännyt maalia viirupaitana.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Re: Re: Turha enää itkeä tätä kautta.

Viestin lähetti L.I.N.K.K.U.
Eli Kärpät kärsii huutavaa vääryyttä, kun tuomarit ovat mitä ovat. Eiköhän ne ole useammin tasasen paskoja molemmille. Ja mihinköhän tilastoon perustat ton väitteen tuomariston eteläsuomalaisuudesta? Kenties siihen, että Oulusta käsin katsottuna Jyväskylä ja siitä alaspäin lasketaan Etelä-Suomeksi.
Ei huutavaa, mutta kärsii kuitenkin. Jos tutkit tuomarointi tlastoja, niin voit todeta, että Kenenkään tuomarin eniten pelejä _ei_ ole Kärppä ottelut. Kun samalla tiedät, että tuomarit saavat lisäpelejä nimenomaan hyvin tuomituista peleistä, voinet yhtyä mielipiteeseeni, että tuomarit _eivät_ ole onnistuneet nimenomaan Kärppäpeleissä. Tilaston löydät vaikka uusimmasta Hockey-lehdestä.

...[sniff] lopetan itkemisen tähän... ja totean Söderholmin olevan liigan ehdottomasti paras pakki, esimerkillinen urheilija ja mielestäni MVP koko liigassa. Ilman hymiöitä.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
No joo, eiköhän tuo ollut tuossa. Runkosarja on nyt taputeltu pakettiin, vain muutama mies lasaretissa enää pleijareita odotellessa. Ei huonolta näytä, nyt kun saadaan hermokontrolli kohdilleen, ei typeriä "ylilyöntejä" (K. Heikkilä, 2min, -1, 0+0, hehehe) vaan käytetään se energia mikä vitutuksesta tulee, siihen pienen mustan lätkän survomiseen vastustajan maaliin. Tyylistä viis, menee se sinne.

Ihan ok runkosarja Kärpiltä. Katsotaan nyt, josko vielä Bäckströmin saisi takasin, sellaisia se uhkaili radiossa, että jäällä ollaan jo 2 päivää oltu... Yleisesti ottaen, näyttäisi Käppyröillä olevan pullat hyvin uunissa, ainakin eräiden nuorten pelaajien (minä-minä-JJ, Hokkiin-siitä-Haataja-perkeleen-saamaton-kouhottaja sekä Silvander) esiintymisestä paikallisessa yökerhossa eilen, voisi päätellä, ei paljoa tappio painanut, hyvä niin. Lehtonen tosin, näytti aika hapanta naamaa, heh.
Rinteestä vielä, kyllä pojasta pelimies tulee, kunhan vain annetaan aikaa kehittyä, nuori kaverihan tuo on, eikä ole saanut vastuuta, ennenkuin tuli pakkorako.
Hyvältä näyttää, edelleen.

Jos HIFK välierissä kohdataan, tere tulemast vaan. Sentään ihan miehekästä kiekkoa, eikä tätä "SM-Liigan nykysuuntausta" tai toisin sanottuna "tasaisen viihdyttävää kiekkoa", vaan rehtiä ja vauhdikasta jääkiekkoa. Allekirjoittanut kiittää otteluista tässä runkosarjassa teitä vastaan, hienoa viihdettä. *kättäpäälle*

(edit: lisäyksiä)
 
Viimeksi muokattu:

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Saatiin runkosarja pakettiin ja ihan hyvinhän tämä meni. Joka pelissä tehtiin ainakin se yksi maali, saavutus sekin. Turkuun onnittelut runkosarjan voitosta! Meille se ei kelvannut, mutta sehän onkin vain runkosarjan voitto, mestarit muistetaan. Eilinen peli meni eka erässä HIFK:n tahtiin, toinen taas meille. Kolmaskin oli meidän puolelta ihan jees tietty loppua lukuunottamatta.

Kävihän se korpeemaan aika rankastikin, kun maali hylättiin, mutta näitä sattuu. Turhapa sitä näin jälkikäteen sen enempää on jauhaa. Tuomari tekee hommansa niin hyvin, kuin osaa. Sopii mennä itse kunkin kokeilemaan, jos tuntuu, että paremmin sen homman hoitais. Fiilikset ainakin meidän fanikatsomossa oli hyvät läpi ottelun, tästä jatketaan pleijareissa. Katsomossaki pistetään vettä myllyyn kahta kauhiammin, kun tosi pelit alkaa. Omia ei jätetä, eikä kannustus lopu oli tilanne mikä hyvänsä.

Tämän viikon nöyryytykset tekee vaan hyvää meille. Kaulusnapit on kiinni ja saadaan keskittyä rauhassa tuleviin peleihin. Pleijareissa vastaan tulee mitä tulee, uskon Kärppien olevan valmiina niihin peleihin. Pojat varmasti tekee kaikkensa, eivätkä luule itsestään liikoja tappioputken jälkeen. Kulta on värimme! Ei siinä auta etelän seurojen itku eikä hampaiden kiristys.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Liverpool F.C.
NY Rangers
Olkoon sitten maali. Eipä siitä jaksa enempää jauhaa. Kakkossija runkosarjassa on ihan hyvä saavutus ja oltiinpahan kaikkien helsinkiläisten edellä :)

Joku jo mielenkiintoisesti otti esille IFK:n kovuuden verrattuna Kärppiin. Se on täysin totta. Kärpät ei ole kovinkaan fyysinen joukkue jos vertaa punanuttuihin. Jos (ja kun) välierissä kohdataan, niin on mielenkiintoista nähdä kumman pelityyli vie voiton. Jos Kärpät yrittää vastasta IFK:n fyysiseen haasteeseen fyysisyydellä, niin kusessa ollaan. Jos taas Kärpät keskittyy käyttämään omaa asettaan eli nopeaa taitokiekkoa ja IFK yrittää siihen vastata samalla tyylillä, niin Kärpillehän se mitä todennäköisimmin menee.
Eli kaikenkaikkiaan ratkaisu saattaa piillä juuri siinä, kumpi pystyy käyttämään omaa hyvinkin erilaista pelityyliä paremmin hyödykseen. Vastustajan kaataminen vastustajan omilla aseilla ei tule onnistumaan kummaltakaan, näin uskallan sanoa.

Mitä tulee Smythin tappelemattomuuteen, niin ymmärrän sen täysin. Seuraava peli on kauden tärkein tähän mennessä, joten olisi silkkaa typeryyttä ottaa siihen pelikielto. Smyth on Kärppien toiseksi paras pistemies ja yksi koko liigan parhaimpia pelaajia. Jos tappelusta kieltäytyminen aiheuttaa parin haavemaailmassa elävän IFK-fanin neiti-kuittailun, niin voi voi. Meidän tavoite on mestaruus, eikä pelikiellot sitä tavoitetta edistä.

Kärppien pitäisi nyt unohtaa nämä tuomarin syyttelyt ynnä muut valitukset. Totta on, että pari tuomarivirhettä tällä viikolla nähtiin, mutta niiden murehteminen ei auta yhtään mitään. On keskityttävä vain ja ainoastaan omaan peliin ja sen heikkouksien parantamiseen. Jäähymäärää varsinkin pitää yrittää vähentää, sillä alivoima ei ole toiminut kovin hyvin.

Todennäköisesti saadaan kaikki pelaajat mukaan playoffien alkuun, joten se varmasti vaikuttaa positiivisesti. Maalille saadaan Bäckström, joka kuitenkin on selvästi Rinnettä parempi ja varmempi maalivahti, vaikka Rinnekin on ihan kohtalaisesti pelannut. Kapteeni Palsola palaa kokoonpanoon ja tuo henkistä voimaa, mutta ennenkaikkea pelillistä taitoa. Palsolan puuttuminen on heikentänyt Kärppiä yllättävänkin paljon, sillä Machulda ja Pyörälä eivät ole päässeet käyttämään vahvuuksiaan ja näin ollen koko kentän peli on ollut ihan sekaisin. Myös Viuhkola ja Lievers voivat nyt jakaa aloitusvastuuta Palsolan kanssa, joten hekin voivat keskittyä enemmän omaan peliin.

Kaikenkaikkiaan ihan positiivisella mielellä playoffeihin ja toivottavasti kohdataan IFK vielä jossain vaiheessa, sillä niin viihdyttäviä nämä pelit ovat olleet. Kärpät-HIFK olisi unelmafinaali, mutta todennäköisemmin taidetaan kohdata jo välierissä. Parempi voittakoon.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Patelan pipomies
Joku jo mielenkiintoisesti otti esille IFK:n kovuuden verrattuna Kärppiin. Se on täysin totta. Kärpät ei ole kovinkaan fyysinen joukkue jos vertaa punanuttuihin. Jos (ja kun) välierissä kohdataan, niin on mielenkiintoista nähdä kumman pelityyli vie voiton. Jos Kärpät yrittää vastasta IFK:n fyysiseen haasteeseen fyysisyydellä, niin kusessa ollaan. Jos taas Kärpät keskittyy käyttämään omaa asettaan eli nopeaa taitokiekkoa ja IFK yrittää siihen vastata samalla tyylillä, niin Kärpillehän se mitä todennäköisimmin menee.
Eli kaikenkaikkiaan ratkaisu saattaa piillä juuri siinä, kumpi pystyy käyttämään omaa hyvinkin erilaista pelityyliä paremmin hyödykseen. Vastustajan kaataminen vastustajan omilla aseilla ei tule onnistumaan kummaltakaan, näin uskallan sanoa.

Mitä tulee Smythin tappelemattomuuteen, niin ymmärrän sen täysin. Seuraava peli on kauden tärkein tähän mennessä, joten olisi silkkaa typeryyttä ottaa siihen pelikielto.

Toi ensimmäinen kappale on varmaankin mulle ja toteankin, että nimenomaan näin se menee. HIFKin 4 pinnaa tämän kauden Kärpiltä on kova suoritus ja se on otettu omalla vahvalla alueella. Alpon kanssa me oltaisiin luisteltu jokaisessa Kärppä-matsissa 8 potkua jäljessä, hävitty 6-0 -linjassa kaikki ottelut ja lisäksi olisimme kuulleet lehdistötilaisuuksissa kuinka "paketti alkaa olla pikkuhiljaa kasassa ja nämä ovat pieniä askelia kohti suurta päämärää" jne. Paljon kivempaa on saada 2 pinnaa taulukkoon. Pleijarit ovat tällä omien vahvuuksien alueella myös valmentajien kilpailu ja tällä kertaa HIFK:kin lähtee pleijareihin poikkeuksellisesti valmentajaa käyttäen. Heikkilä, kuin myös HPK:n Jalonen ja varauksella TPS:n Koivu, ovat meikäläisen sairaassa mielikuvituksessa hieman arvoituksellisia lenkkejä. Heikkilällä ja Jalosella varsinkin on ollut jo näytönpaikkoja ja onhan hopea toki kova saavutus, mutta....njoo, aika näyttää.

Mitä tulee kommentteihin linjoilla Smyth ja meiltä vaikka Vopat, niin tottakai näitäkin molempia tarvitaan nimenomaan kentällä. Mutta Vopatissa tykkään kyllä äijän tuliluonteisuudesta ja arvaamaatomuudesta, sama koskee Jereäkin. Myös tyhmät ylilyönnit saattavat kuulua kuvaan koska tahansa näillä jannuilla ja sekin on hyvä ase vastustajille. Zidlickyn poisottaminen pelistä ei ollut koskaan kovin vaikea duuni :). Mutta fanisaittihan elää näillä "kuka pelkäs ja ketä ja milloin ja miksi" -jutuilla, joille pelaajat itse nauravat katketakseen. Joten eikun mölinää mukaan vaan!
 

jst

Jäsen
Viestin lähetti seetre
Maalivahtialueen ulkopuolella maalivahti on kun mikä tahansa pelaaja eli KIEKOLLISENA saa ajella (smliigassa vihelletään yllättäen tästäkin jäähy). Jäähy kiekottaman miehen estämisestä ko tilanteessa oli täysin oikea ratkaisu.

Ei muuten pidä paikkansa tuo tulkintasi. Sääntökirjassa (s. 64) (voimassa olevat säännöt löytyvät osoitteesta www.finhockey.fi) sanotaan varsin selkeästi:

"Maalivahtia EI saa taklata, vaikka hän on maalialueen ulkopuolella. Tilanteissa, joissa vastustaja tarpeettomasti koskettaa maalivahtia, pelaajaa rangaistaan estämisestä tai ryntäyksestä."
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Viestin lähetti MustaEnkeli
Tuomaritoiminnasta sen verran, että eikös tuomari viime vuonna hyväksynyt Kärppien "selevän" käsimaalin? Kyseinen maali taisi jopa ratkaista play-off -ottelun... No, vähän saa itkeä, mutta JOKU ROTI SENTÄÄN!

Just. Tuo saatanan käsimaali nostetaan joka kerta esiin kun joku oululainen kehtaa tuomaroinnista purnata. Jännintähän tässä on etteivä sitä tee Jokerifanit, vaan turkulaiset tai jyväskyläläiset. Aina.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä olleesta videoklipistä näkee selvästi että maalin hylkääminen oli oikea tuomio. Siinä kohdassa jossa kärppäpakilla on siniviivalla kiekko ja vetää sen maalille niin näkyy että Stathos on pystyssä ja maalivahtialueella ja että Viuhkola on ajamassa häntä kohti. Sitten kuvataan taas pakkia viivalla ja kun veto menee maaliin niin näkyy kun Viuhkola on ajanut Stathoksen. Tilanne on siis aivan selvä, ei maalia.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti lintu
Sitten kuvataan taas pakkia viivalla ja kun veto menee maaliin niin näkyy kun Viuhkola on ajanut Stathoksen. Tilanne on siis aivan selvä, ei maalia.

Joo, katsoin klipin, mutta kannatan lätkässäkin reaaliaikaista pelinlukemista ja sen erottamista, että onko kyseessä harkittu teko vai maskimieheksi meneminen - ts. haiseeko homma itse tilanteessa pelitilanteelta vai harkitulta rikkeeltä. Videot ovat tuomarien painajainen, sillä videoita voi kelailla loputtomiin, pelitilanne tulee vain kerran ja nopeasti. Tämä siis ihan yleisenä mielipiteenä, sillä olen täällä kohta näköjään yksin kärppämaalin hylkäämisen dissaajana. Eikä se oikein linkkaa suosikkijoukkueeni kanssa, joten tämäpä tästä :)
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viuhkolan oma kommentti jäähyyn oli että tuomio oli oikea, ei vain nähnyt että stathos oli niin ulkona maalista.

Hieno tulos IFK:n kannalta. Mieluummin Kärpät kuin TPS semifinaaleissa.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Viestin lähetti chico
Viuhkolan oma kommentti jäähyyn oli että tuomio oli oikea, ei vain nähnyt että stathos oli niin ulkona maalista.

Hieno tulos IFK:n kannalta. Mieluummin Kärpät kuin TPS semifinaaleissa.

Saanko kysyä missä Viuhkola väittää tuomion olevan oikea?
Jos olet Kalevaa lukenut, niin Viuhkola ei kyllä sano mitään tuomion oikeellisuudesta. Sen sijaan erotuomari tarkkailija näin sanoo. Jos jostain muualta olet lukenut/kuullut, niin mikä mahtaa olla kyseinen julkaisu?
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
Eikö tota klippiä...

...löydy ihan normaaleilla codeceilla. Mullei ainakaan oo tota divxää, mutta kiinnostais kovasti nähdä silti.
 

torso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti dodi
Saanko kysyä missä Viuhkola väittää tuomion olevan oikea?
Jos olet Kalevaa lukenut, niin Viuhkola ei kyllä sano mitään tuomion oikeellisuudesta. Sen sijaan erotuomari tarkkailija näin sanoo. Jos jostain muualta olet lukenut/kuullut, niin mikä mahtaa olla kyseinen julkaisu?

Kommentti löytyy lauantain Hufvudstadsbladetista.
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
BÄNG BÄNG HIRSCHOVITS BÄNG BÄNG!!!

Noin. Hittolainen kun en nähnyt tuota maalia (kuulemma kautta aikain komein maali kiekkoilun historiassa) edes tv:stä, saatikka sitten livenä. Olin itse Lappeenrannassa vuodattamassa kyyneliä kun katsoin Nielikäisen pelaavan SaiPassa, on se niin herkkää...
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti dodi
Saanko kysyä missä Viuhkola väittää tuomion olevan oikea?
Jos olet Kalevaa lukenut, niin Viuhkola ei kyllä sano mitään tuomion oikeellisuudesta. Sen sijaan erotuomari tarkkailija näin sanoo. Jos jostain muualta olet lukenut/kuullut, niin mikä mahtaa olla kyseinen julkaisu?
HBL:ssä niin kuin tässä ehdittiin kertoa. Lyhennetyssä nettiversiossa ei näyttänyt olevan tätä kohtaa mukana, joten linkkiä ei löydy.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Joo, katsoin klipin, mutta kannatan lätkässäkin reaaliaikaista pelinlukemista ja sen erottamista, että onko kyseessä harkittu teko vai maskimieheksi meneminen - ts. haiseeko homma itse tilanteessa pelitilanteelta vai harkitulta rikkeeltä. Videot ovat tuomarien painajainen, sillä videoita voi kelailla loputtomiin, pelitilanne tulee vain kerran ja nopeasti. Tämä siis ihan yleisenä mielipiteenä, sillä olen täällä kohta näköjään yksin kärppämaalin hylkäämisen dissaajana. Eikä se oikein linkkaa suosikkijoukkueeni kanssa, joten tämäpä tästä :)

Aivan, kyllähän Viuhkola maskiin oli menossa mutta maalivahti on koskematon ja pelaajalla on vastuu säännön noudattamisesta oli kyseessä sitten tahaton tilanne tai ei. Klipissä selviää se että Viuhkola osuu Stathokseen ja se ettei Stathos näe Viuhkolan tulemista ja se ettei Viuhkolaa työnnetä Stathoksen päälle.

Mielenkiintoista on se että Favorin ekaksi hyväksyy maalin mutta Benysekin protestoidessa hän hylkää sen heti. :-).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös