HIFK - JYP ti 7.2.2006

  • 14 185
  • 91

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Brewer kirjoitti:
Onko tämä läppää? Vai aikooko jypsis nöyryyttää meitä jo ennen matsia?
SM-liiga.fi majavoi. Capo on tällä kertaa ylimääräisenä hyökkääjänä, koska ei ole vielä täydessä pelikunnossa.

Sinkku siis palaa kehiin eli huhut pitivät paikkansa. Erinomaista, vaikka Aake pelasikin edellisen matsin hyvin. Täysi miehityskin on saatu kasaan vaikka mukana onkin a-junnuja, mutta kuitenkin. Tällä miehistöllä pitäisi tänään saalistaa kolmen pisteen voitto? Ei mahdotonta ollenkaan.

Edit:
Daal kirjoitti:
Se on sitten Jyväskylään asti levinnyt tuo Oulun ja Turun ihmeparantaja. Egyptin vahvistus Jyväskylän kiekolle piti olla varmana poissa olympiataukoon asti. Mutta ainakin alottavana veskana tänään pelaa.
Ei varmana, mutta todennäköisesti näin piti olla. Varmaa oli ainoastaan Sinkun loukkaantumisen tapahtuessa, että Sinkun piti olla vähintään viikko lasaretin puolella.
 

tiikeri

Jäsen
Brewer kirjoitti:
Onko tämä läppää? Vai aikooko jypsis nöyryyttää meitä jo ennen matsia?

Eiköhän teitä ole nöyryytetty jo ihan tarpeeksi tällä kaudella? No ei vaan, tokihan sitä neljättä voittoa pitää lähteä hakemaan.

Nyt kun Sinkku on kehissä, niin voiton mahdollisuudet kasvavat huomattavasti. Edellyttäen tietenkin, että vire olisi samaa luokkaa mitä ennen loukkaantumista. Toki nuo JYPin mahdollisuudet tässä pelissä ovat edelleen hyvin rajalliset ja IFK on tietenkin matsin selkeä ennakkosuosikki, mutta samalla tiukalla puolustamisella mitä aiemmissakin joukkueiden välisissä peleissä, tässä on ihan kohtalaiset saumat pisteille. Pitäisi vaan tuo hyökkäys saada edes johonkin kuosiin ja ylivoima toimimaan. Ei näitä pelejä pelkällä puolustamisella voiteta.

Alistaako Wallinheimo jälleen? Päästetäänkö Lostedt irti, vai onko luvassa kaikkien aikojen unettavin jääkiekkoilta? Näihin kysymyksiin saamme vastauksen illan aikana.
 

limE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hmm. Saa nähdä nyt mitä illan pelistä tulee. Hauhtonen palaa, vihdoinkin. ja Parsons 2-ketjussa.

Kävin itse katsomassa viimeistä HIFK - Jyp ottelua, ja olin erittäin pettynyt/vihainen koko otteluun.

Olen vähän kahden vaiheilla että pitäisikö mennä tänään nordikselle kattomaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Jos Wallinheimon paluu nostaa joukkueen henkeä yhtä paljon kuin kannattajien, niin voiton kannalta on olemassa hyvät enteet. HIFK sytyttää JYPin aina taistelemaan, ja yleensä kotihallissa punainen brandi saa JYPistä esiin taklaavampia piirteitä - mikä otetaan ilolla vastaan tänäänkin. On se ihmeellistä, kuinka erilaisia nämä keskinäiset pelit ovat olleet esimerkiksi Kärpät-JYP-taaperruksiin verrattuna. Tänään ei siis ole tarjolla enää erityisiä tekosyitä, joiden taakse voisi piiloutua, kun lähes koko pelaajisto on kehissä. Ai niin, Niinimäkihän on kokoonpanossa, joka on kiekkomaailman virallinen "musta leski".

Tästä se lähtee tai tähän se päättyy, jos hieman dramatisoin. JYP tarjoaa siis viritettyä ylivoimaa, jossa ilmeisesti Wirll pelaa neliön keskellä tehtävänään pistää napakalla rannevedollaan kiekkoja suoraan syötöstä verkkoon. Siinä tehtävässä kun moni suomalaispeluri ei näinä päivinä onnistu...Muutenkin peluuttamista on "tarkistettu", mitä ikinä se tarkoittaakaan.

Joka tapauksessa Expekt ilahduttaa optimistia tarjoamalla JYPin suorasta voitosta kertoimen 4,80. Tässä vaiheessa maistuu hyvältä, mutta vedonlyönnin alkemiaan kuuluu, että vasta jälkimaku paljastaa kannattiko kohdetta pelata...
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Pisteet Ryynikylään

tiikeri kirjoitti:
Toki nuo JYPin mahdollisuudet tässä pelissä ovat edelleen hyvin rajalliset ja IFK on tietenkin matsin selkeä ennakkosuosikki, mutta samalla tiukalla puolustamisella mitä aiemmissakin joukkueiden välisissä peleissä, tässä on ihan kohtalaiset saumat pisteille.

B*llshit. Kyllä JYP on tänään selkeä ennakkosuosikki edellisten(kin) keskinäisten pelien perusteella. JYP osaa jäädyttää pelin loistavasti ja toisaalta ohjata IFK-pelaajat sellaisille paikoille, ettei maaleja synny. JYP on tehnyt - uhrautuen - hirveästi duunia pisteiden eteen ja saanut IFK:n hakkaamaan päätään seinään. Pelissä ei ole ollut viihteen häivääkään, mutta tehokkaasti JYP on pisteet napsinut, kerta toisensa jälkeen.

Olen nähnyt kaikki kolme aikaisempaa, mutta tällä kerralla luulen, etten välttämättä edes vaivaudu Nordikselle. Kuten jo edellä totesin, JYP-otteluiden pelin taso ja viihdearvo on ollut surkea, todella p*skaa kiekkoa sekä IFK:lta että jyväskyläläisiltä.

JYP voittanee 0-1 tai 1-2 ja Wallinheimo kuittaa kolme tähteä. Suosittelen tarttumaan vedonlyöntitoimistojen ylikertoimiin...
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ainakin Jyväskylässä oltiin yleisesti sitä mieltä, että edellinen peli oli kauden paras. Eli JYP onnistui todella hyvin jäädyttämään IFK:n pelin rakentelun ja ohjamaan IFK:n hyökkääjät pois maalintekosektorilta niin hyvin että IFK:lla ei ollut koko ottelussa yhtään maalintekopaikkaa.
No huipultahan (mitä mielestäni ed. joukkueiden kohtaaminen edusti JYP:n osalta) ei tunnetusti ole kuin yksi tie...
Sen jälkeen ollaankin menty alamäkeen ja vauhdilla. Mutta ei ole myöskään pohjalta kuin yksi tie ja koska uskon että tämän kauden pohjakosketus on jo saavutettu jo muutama peli sitten. Uskoisin että tämä peli on hyvinkin voitettavissa. Varsinkin kun loukkaantuneita pelaajiakin palaa koko ajan lisää riveihin.

Edit. Ja jollen nyt aivan väärin muista, niin JYP yllätti edellisessä kohtaamisessa nimenomaan agressiivisella taklauspelillään!
 
Viimeksi muokattu:

Arkkipiispa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Vihdoinkin?

Neljäs kerta toden sanoo? Sinkun paluu kaventaa voittomahdollisuuksia, mutta silti uskon, että Shedden psyykkaa joukkueensa sellaiseen hurmokseen, että voitto heltiää. Jyp on kärsinyt maalinteko ongelmista viimeaikoina ja voittojakaan ei ole heltinyt syksyiseen tahtiin. IFK:kin on tosin lepsuillut (HIFK - Blues), mutta voitto Turussa ja Hauhtosen paluu kasvattavat toiveita. Jyp on se ainoa, joka ei ole vielä onnitellut HIFKta voitosta tällä kaudella, mutta tänään uskon senkin tapahtuvan. Vähämaalinen ottelu luvassa, sen takaavat liigan huippumaalivahdit kummassakin päässä, mutta Sinkulle on luvassa enemmän töitä. Ykkönen koossa, Parsons kakkosen laidalle (katsotaan miten Hirson rinnalla luistin kulkee), ja Lundell aina viimeisenä lukkona. Karalahden ja Saarisen poissaollessa puolustus ei näytä niin jykevältä, mutta tämänkin hetkiset pakit kuitenkin tienaavat elantonsa pelaamalla. Vaikka spekulointia kävisi miten päin tahansa, luvassa tulee olemaan Sinkku-show, tai sitten totaalinen murtuminen (jota en usko tapahtuvan). Hifk tulee alussa kovaa ja jos SW kestää, niin on Jyp vahvoilla. Tasainen ottelu, ei ehkä pelillisesti parhaimmistoa, mutta jännittävä. Näin uskallan odottaa. Itse en Nordikselle pääse, mutta radio saa kelvata korvikkeeksi. Yhden maalin voitto IFK:lle.
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Musta87 kirjoitti:
Joten siis Sinkku palaa maaliin ja tämähän mahdollistaa heti jonkin sortin tuloksen tekemisen. Nikkilä jätetty kotiin jopa luukkuvahdin tontilta, mikä osoittaa valmennuksen luoton Ahlqvistin taitoihin. Kentällisiä ei olla sorkkimaan lähdetty lukuunottamatta Capon paluuta poskiontelotulehduksen aiheuttamalta tauolta; mies pelannee muutamia vaihtoja ainakin Mikkosen paikalla...

EDIT: ei näköjään tuo nopeus riitä (täälläkään) ja siksipä poistin tuon JYPin rosterin
Nikkilä sekä Koivu jätetty kotiin flunssaisina.
http://www.sm-liiga.fi/media/season/stats/injured.a
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nonniin. Hallille mennään ja erityistarkkailussa on Zion(häneltä olen vain yhden pelin nähnyt), Parsons sekä ykköskenttään paluun tekevä Janne Hauhtonen.
Jypin puolelta tietysti tulee katsottua Grunnia ja sitten Wallinheimo on aina mielenkiintoinen seurattava. Harmittaa hieman Lennun puuttuminen sillä hän taklaa yhtä paljon kuin muu joukkue yhteensä ja muutenkin herran pelistä tykkään. Koitetaan myös Whitea pitää silmällä jos se vaikka osottais vertymisen merkkejä ;).
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Wallinheimo on sittenkin pelikunnossa. Hieno homma!
Nyt maalivahtiosasto näyttääkin varsin laadukkaalta.
Jokohan meidän 'keskenkuntoinen' vahvistuksemme osuisi tänään tolppien väliin? Jyp on saanut vaihteeksi 'pieniä' kertoimia, joten tänään olisi hienoa jos pistepussin lisäksi myös rahapussi saisi täytettä.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
BigRedCat kirjoitti:
Nonniin. Hallille mennään ja erityistarkkailussa on Zion(häneltä olen vain yhden pelin nähnyt), Parsons sekä ykköskenttään paluun tekevä Janne Hauhtonen.

On mielenkiintoista nähdä, alkaako tästä rakentua meille kevääksi viimeistään tarvittava kakkosnyrkki

11 Brad Parsons, Vasen laitahyökkääjä
4 Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä
26 Janne Laakkonen, Oikea laitahyökkääjä
 

Darius

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eiköhän IFK:lle riittää illan taistossa se, että vältetään viimeisimmän IFK-JYP-matsin nöyryytys: sekä 3 että 2 tähteä JYPin veskareille (Satosaari ja Wallinheimo)! Enpä vastaavaa muista koskaan tapahtuneen, viisaimmat varmistakoot:) Ja Sinuhe oli vielä oksennustaudissa!

Lopputulos 1-0, Tony ratkaisee illan 54.rankkarilla, kaikki tähdet veskareille;)
 

kkf

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
tänään

On taas se päivä, mitä en olisi viime kaudella uskonut. Sitä joutuu allekirjoittanut puremaan kynsiä ja toivomaan IFK:n voittoa ihan meidän "säälien" pääsyn takia. Huoh* ;)
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Sinkun poissaolon syyksi moni on tuloksellista lamaa pistänyt..Saas nähdä mitä nyt keksitään tappion tullessa ?

Jos Jyp voittaa se on todellakin jotain 1-2, 1-3
Todennäköisempänä pidän HIFK:n selvää voittoa.
 

Greffin

Jäsen
Mitään hätää ei ole, jos pelataan samanlailla kuin viime kotimatsi Jypiä vastaan. Uskon, että ottelu tulee olemaan IFK:n hallintaa, mutta viimeistelyssä on ollut viime aikoina ongelmia, tosin TPS:ää vastaan osuttiin neljästi ja se varmaan tuo sitten lisää itseluottamusta siihenkin touhuun. Salmelainen onneksi alkaa olla entisellään ja Hauhtonen tulee takaisin, niin aineksia maaleihin pitäisi olla olemassa.

Onko Laakkoselle ensimmäinen kerta kun pelaa oikeassa laidassa? Pisti vaa silmään, kun luulin, että Laku on umpi-LW. Kannattaa tuota oikeata laitaa opetella nyt, että ensi vuonna pystyy sitten samassa ketjussa Pärän ja Hauhtosen kanssa pelaamaan.

Lundell tuskin pettää, mutta ei itse pelistä voi sanoa paljon mitään. Vaikea vastustaja, joka pitäisi kuitenkin pystyä voittamaan. Sen voin sanoa varmana, että vedonlyöntiyhtiöt antavat liian isoa vierasekerrointa tähän.
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Mielenkiintoinen ottelu tulossa! Ei välttämättä pelitapahtumiltaan mutta tämän mielenkiinnon tuo Sinkun paluu maalinsuulle! Täytyy toivoa että nyt äijät syttyy pitkän huonomman jakson jälkeen todelliseen taisteluun ja pisteet tuodaan jykylään koska täällä niitä nyt tarvittaisiin!

Toinen mielenkiintoinen asia on Jypin ylivoimapeluutus tai siis sen muuttaminen! Jos todella näin on niin hatunnosto Alatalolle & kumppaneille tästä!

Itse kuuntelen pelin radiosta ja lopputulosta on näin ennakkoon aivan perskeleen vaikea ennustella! Uskon että tänään Jyppi on iskussa ja pisteet saadaan kannettua pois helsingistä! :)
 
Viimeksi muokattu:

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Noniin jälleen kerran ollaa hävitty ja usko menetetty. Näinköhän näillä otteilla päästää sääläreihinkään asti.

Oltiin 6:n sakissa.

Nyt ollaan 8:ntena.

11:ta sijaan matkaa 13 pistetättä ja TPS:llä vielä yksi ottelu vähemmän pelattuna, joten hyvinkin voidaan vielä ajautua ulos.
 

tiikeri

Jäsen
Sellainen peli tällä kertaa.

Kolmannessa erässä tarjottiin voiton avaimia 5-3 yv:n muodossa, mutta kuten odotettua, JYP ei saa aikaiseksi edes yhtään kunnon maalipaikkaa. Tämän jälkeen peli olikin käytännössä selvä ja IFK:n voittomaali oli vain ajan kysymys. Sääliksi käy Wallinheimoa, yhden miehen taistelu ei vaan valitettavasti näissä peleissä riitä. Vitun uskomatonta, ei voi muuta sanoa.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
jukiapina kirjoitti:
11:ta sijaan matkaa 13 pistetättä ja TPS:llä vielä yksi ottelu vähemmän pelattuna, joten hyvinkin voidaan vielä ajautua ulos.
Eihän sellainen ole mahdollista? Varsinkin nyt kun sairastuvalta on saatu ukkoja kehiin yms. Eikä totta vieköön pitäisi olla mahdollista, mutta eihän valmennus pysty näköjään tekemään mitään joukkueen ongelmille, joten sormet ristissä on katseltava loppukevät muitten joukkueiden ottelujen tuloksia. Noutaja tulee sitten jotain saipaa vastaan säälipleijareissa, jos sinne päästään.

Illan ottelusta en tiedä paljoa, kun 'näin' sen vain radiosta.
Mutta kyllä on mahtavaa yv:tä meillä, eikä voi kuin ällistellä laukausten tasoa ja tarkkuutta. Hyvää yötä.
 

edekingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK, Werder Bremen
Juu on se vaan ihmeellistä.. Radiosta katteltuna jypi painaa kaks erää mutta maalipaikat kustaan aivan uskomattomalla prosentilla. :/

Joku paikalla olleista pistää tarkempaa raporttia sitten! Lähinnä tässä vituttaa kun ei niitä maaleja millään saada survottua. Mutta ehkä joskus vielä parempaan suuntaan.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kiitos Favorin ja Wallinheimo

Ilman näitä herroja peli olisi ollut tavallinen tiistain JYP-peli, josta tunnelma puuttuu. Kolmannen erän toiminnallaan ensin Favorin herätti yleisön ja sitten Wallinheimo hauskuutti yleisöä. Kiitos Sinuhe, tuollaisia show-miehiä tämä liiga kaipaa, onneksi vielä päästit kaksi maalia, niin voitimme. Ihmettelin, ettei IS-raati edes yhdellä tähdellä miestä palkinnut. Olisi pitänyt.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
2-1 voitto JYPistä

Illan hauskin anti oli ehdottomasti Sinuhe Wallinheimo-show. SW menetti hermonsa heti pelin 1. vaihdossa ja pientä kahakkaa oli koko pelin ajan Sinuhen ja HIFK:n pelaajien välillä. Sinuheen törmäsi puolenkymmentä kertaa joku meidän hyökkääjä tahallisesti tai tahattomasti. Lopulta Sinuhe sai 10 minuutin jäähyn, kun yritti näytellä jäähyä taas kerran HIFK:lle.

Peli oli tyypillinen HIFK-JYP ottelu, jotka ovat aina hyvin vaikeita pelejä HIFK:lle. Tällä kertaa pisteet jäivät onneksi kotiin Luttisen av- ja Salmelaisen rebound-maaleilla. Ykkösketju pelasi heti pirteästi, kun Hauhtonen palasi kokoonpanoon. Lundell oli maalissa todella hyvä ja varsinkin HIFK:lle heikossa toisessa erässä piti meitä mukana pelissä. JYPillä oli kahdessa ensimmäisessä erässä enemmän maalipaikkoja kuin HIFK:lla, joten Lundellin huippupeliä todella tarvittiin kotivoittoon.

Parsons pelasi kohtalaisen hyvän pelin ja väläytteli välillä taitojaan. Zionilta ei tänään oikein onnistunut mikään. Toivottavasti tämä peli oli vain tilapäinen notkahdus.

HIFK sai tärkeät pisteet ennen loppuviikon kahta pahaa vieraspeliä Oulussa ja Porissa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Maalivahdin koskemattomuus? Mitä vittua se on? Tässä vaiheessa jään harmittelemaan sitä ettei meidän riveistä löytynyt ketään kuka olisi ajanut maalivahdin päälle surutta. Ei sinänsä, paikkoja luotiin mutta ilmeisesti Lundell oli mies paikallaan. Omaa huonouttaan ja pehmeyttään tässä hävittiin, ei minkään muun takia.

Onnittelut vaan hifkille tästä kauden ainoaksi jääneestä voitosta JYPistä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
YES tulihan se voitto JYPistä, mutta vaikeimman kautta kiitos Favorinin ja Wallinheimon.

Muutama huomio:

- Wallinheimo on ÄIJÄ. Helvetin hyvä veska ja showmies!!!!!

- Ykkönen alkoi taas toimia, kun Hauhtonen palasi kentälle. Luttinen, Hauhtonen ja Salmelainen lukevat uskomattoman hyvin toisiaan.

- Parsons oli hyvä. Uskon, että hänestä tulee olemaan paljon vielä iloa meille.

- Zion oli surkea, jos esitykset jatkuvat samanlaisina, niin Zionilla on vaikeuksia mahtua pelaavan kokoonpanoon, kun Saarinen ja Jere palaavat.

- Favorinilla taas pää perseessä, ja antoi JYPin kahvata aivan tajuttomasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös