HIFK - JYP Su 27.2.2005

  • 18 942
  • 111

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Sunnuntai-iltapäivän Hockey Night -lähetyksen laadusta vastaavat
tällä kertaa Jutin ja "sen pienemmän jätkän" lisäksi Jyväskylän
ylpeys JYP sekä Stadin "se halvempi joukkue", HIFK.

JYP hakee hyvin sujuneeseen kevääseen jatkoa, sillä
sarjataulukossa edellä oleva Ilves ei ole kuin kuuden pisteen
päässä, ja takana tulevat joukkueet hengittävät pian niskaan.
HIFK taas taistelee pudotuspelien kotiedusta yhdessä TPS:n
kanssa, joten panokset otteluun ovat molemmilla joukkueilla
mukavat.

Viimeisistä kymmenestä otteluista molemmat ovat voittaneet 6,
joten kuntopuntarissa joukkueet ovat tasavahvoja. Materiaalietu
on HIFK:n puolella, mutta viime otteluissa JYPiltä on löytänyt ehkä
hieman yllättäviäkin vastuunkantajia Immosen ohelle, joten
ottelusta on tulossa äärimmäisen mielenkiintoinen.

Maalivahdit tulevat toki myös näyttelemään suurta osaa - kuusi
nollapeliä pelannut Sinuhe Wallinheimo haastanee kotiyleisön
lisäksi myös vastapäisen maalivahti Vokounin.

Suosittelen seuraamaan seuraavia pelaajia:

JYP: Duvie Westcott, Steve Martins

HIFK: Olli Jokinen, Tomas Vokoun

Jatkoajan ennakko
 

Seppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat ja JYP
Uskon, että tästä tulee tiukka kamppailu. JYP on ollut erinomaisessa vireessä, ja HIFK on myös nostamassa profiiliaan.

Olli Jokinen ja Steve Martins ovat todellakin kuumia tällä hetkellä. Olli Jokinen on nostanut HIFKin jälleen, ja Steve Martins alkaa osua tolppien väliin pikkuhiljaa.

Tulosveikkaus: HIFK 3 - JYP 5
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Otteluennakosta saa sen käsityksen, että kun IFK:n ylivoimalla maskipeli on kunnossa, niin tulosta tulee.

Mielestäni IFK:n ylivoimapeli on tällä hetkellä saamatonta. Vastuuta siirrellään ja ei lauota. Tietysti Jeren puuttuminen on suuri asia IFK:n ylivoimapelille. Jere sentään uskaltaa laukoa siniviivalta eikä siirrä vastuuta muille. Lisäksi kiekko ei liiku tarpeeksi nopeasti. Harkins, Kuhta ja Zidlicky hautovat kiekkoa liian pitkään. Kiekko liikkeelle, tällöin saadaan alivoimaneliö tai sitten alivoimakolmio hajalle. Rudy, Olli ja Pärä pystyvät toimimaan erinomaisina maskimiehinä, jos vain laukauksia saataisiin aikaan.

IFK:n pitää saada yv-peli kuntoon ennen pleijareita. Playoffs peleissä ylivoima on ratkaisevassa asemassa. Seuraavien viikkojen teemana Aran harjoituksissa pitää olla ylivoimapelin kuntoon saattaminen.

Itse ottelusta sen verran, että IFK voittaa Jypin hobitit 5-2!
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eikös tämä ole ensimmäinen kerta, kun ne paljon puhutut IFK:n vanhat paidat (kilpilogo) nähdään?

Toivottavasti halliin saadaan mahdollisimman paljon katsojia, jotta sitä paljon kaivattua tunnelmaa saataisiin myös näihin HN-otteluihin.

IFK:n ylivoimapeli on jo pitkään ollut tehotonta. Mutta mikä temppu toimisi? Itse lähtisin ylivoiman yksinkertaistamisesta: kiekko viivaan, miehiä maskiin ja laukaus. Sen jälkeen äärimmäisellä raivolla mahdollisen reboundin perään. Ylivoimassa tunnutaan hakevan liian pitkään hyviä syöttöpaikkoja.

Jyp on paha vastustaja, joka pelaa nyt aika iloista ja hyökkäysvoittoista kiekkoa. Helppoa ei tule olemaan.

Veikkaan, että ottelu päättyy 4-3. Tiukka taistelu lienee luvassa.
 

ludvig

Jäsen
Viestin lähetti Groove Armada
Stadin "se halvempi joukkue", HIFK.

Just. Tarkistapa "lähtees" uudelleen.
Onko kenelläkään tarkempaa tietoa Jody Shelleyn tilanteesta?
Äijä toisi hyvää lisäväriä tylsiin Hockey Night-otteluihin..
 

SjV

Jäsen
Re: Re: HIFK - JYP Su 27.2.2005

Viestin lähetti Mustelma
Onko kenelläkään tarkempaa tietoa Jody Shelleyn tilanteesta?

Liigan mediasivujen mukaan näyttäisi sekä Immonen että Shelly olevan taas kunnossa. Kas tässä sitten loukkaantuneet:
JYP
Leppänen, Erkka sormi 30. 4.
Tenkanen, Valtteri aivotärähdys 28. 2.
Vaarasuo, Ilkka jalka 30. 4.

EDIT: Lisätään myös IFKlaiset vastaavalta listalta:
IFK
Karalahti, Jere kylki *
Kurvinen, Mikko selkä *
Laakso, Teemu nilkka *
Vopat, Roman polvi *
 
Viimeksi muokattu:
Jaa, enpä muuten muistakaan milloin olisin odottanut Hockey Night-ottelua. Nyt odotan, koska televisiossa on oma suosikki JYP ja sarjan mielenkiintoisin joukkue IFK Jokisineen ja Karalahtineen.

Kysymykset kuuluvat onko luvassa tiukkaa vääntöä, vai sunnuntaihöntsyä? Lähteekö IFK:n nyrkkisankari Hirsc.. ei kun siis Vopat hippasille Shelleyn kanssa? Tuleeko yli 5,5 maalia ja Veikkaukselta 2.05 palautuskerroin? Puhuuko Timo Jutila ottelun ajan ihan pehmeitä?

Itse ottelu päättynee jotakuinkin 5-2 IFK:lle. Neljällä kentällä on näes parempi jyrätä kuin yhdellä. Jos JYP:n maalissa pelaa Wallinheimo, tämän pelinohjausta kannattaa seurata sen ykköskentän ja Shelleyn ohella. Tosin se on todettava, ettei Shelleyssä ole kovistelun ulkopuolella paljoakaan katsottavaa.
 

ludvig

Jäsen
Viestin lähetti iiron_troikka
Lähteekö IFK:n nyrkkisankari Hirsc.. ei kun siis Vopat hippasille Shelleyn kanssa?

Eipä valitettavasti voi toteutua näiden herrojen kohtaaminen, kun
Roman on loukkaantuneena. Niinhän siinä aina käy, todelliset herkut ei toteudu PERKELE koskaan..
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Täytyykin piirtää iso ruksi seinään: HIFK-JYP-ottelu, ja kaikkia askarruttava kysymys on onko HIFK:lla asettaa ketään JYPin kovinta tappelijaa vastaan. Vuosi sitten tämän kysymyksen heittäjä olisi päässyt käsikirjoittajaksi Joonas Hytösen johonkin talk show'n. O tempora, o mores!

Sinkku on luultavasti taas JYPin veräjän suulla. Eli perinteiseen tyyliin suojusten remmejä kiristellään samaan tahtiin erotuomarin hermojen kanssa. Shelley palaa kokoonpanoon, mutta rehellisesti täytyy sanoa, että tuskin mies reilun viikon sairasloman jälkeen tuo kentälle muuta kuin ylimääräisen maalitaulun tuomarien vihellyksille. Onhan kyseessä sentään TV-peli, jota kylttyyriviranomainen saattaa katsoa. Ja järkyttyä. Immonen palaa ykkösen keskelle, joten pistevainun löytänyt Hauhtonen tipahtaa kolmosen keskelle. Martinsin johtamaa kakkosta tuskin lähdetään sotkemaan, niin hyvässä vireessä se oli Ilvestä vastaan. HIFK-faneille tiedoksi, että kannattaa seurata myös Westcottin otteita - vaikka mies ei lööpeissä heilu, niin mies on kuitenkin liigan parhaita pakkeja. Todella monipuolinen kaveri, JYPin plussatilaston ykkönen ja tehoja 10+6.

Luvassa värikäs ottelu: HIFK pursuaa taitoa ja nimimiehiä, JYPillä on heittää peliin tiivis, hyvällä joukkuehengellä varustettu nippu. Tiukka peli luvassa, mutta HIFK:n pelaajien kovempi rutiini ja kotiyleisön tuki kääntänevät ottelun kotiin. Meillä vieraspeleihin ei ole löytynyt samanlaista vääntöä kuin kotiotteluihin. Mutta ottelu alkaa perinteiseen tapaan 0-0-tilanteesta, aikaa on 60 minuuttia ja kiekko on soikea. Veikkaus ketjun pituudeksi 6 sivua, jonka jälkeen modet pistävät sen lukkoon.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Huerzo
Immonen palaa ykkösen keskelle, joten pistevainun löytänyt Hauhtonen tipahtaa kolmosen keskelle.

Alatalohan spekuloi, että ei olekaan enää varma siitä palaako Immonen Virtasen ja Uhlbäckin väliin vai jatkaako Hauhtonen siinä. Jos Hauhtonen saa jatkaa siinä niin sehän tarkoittanee sitä, että Immosen ketju saisi todennäköisesti muodon Martins - Immonen - Louhivaara. Mielenkiintoinen koostumus sekin. Itse kallistuisin ehkä juuri tähän vaihtoehtoon.

JYP on kuitenkin ollut pitkin kautta enemmän tai vähemmän Immosen ketjun varassa, joten nyt olisi oiva tilaisuus yrittää leventää ratkaisuvoimaa. Paikka playoffien esikarsinnassa on varmistunut, joten nyt jos koskaan pitää kokeilla eri koostumuksia.
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti Hele
Alatalohan spekuloi, että ei olekaan enää varma siitä palaako Immonen Virtasen ja Uhlbäckin väliin vai jatkaako Hauhtonen siinä.


Jaa, itse kuvittelin että tuo oli Matilta ihan läppänä heitetty juttu. Vaikea uskoa että tuota ketjua mentäisiin rikkomaan jos kaikki ovat terveenä.

Mielenkiintoinen peli kuitenkin ilman muuta luvassa. Pitää vaan toivoa että JYP pystyy rimpuilemaan isäntien mukana mahdollisimman pitkään. Kovalta tuo HIFKin rosteri kyllä vaikuttaa ja pisteille pääseminen tuntuu kyllä melkein mahdottomalta. Hienoa jos Shelley, Immonen ja Wallinheimo ovat pelikunnossa, varsinkin ensin mainitun luulisi houkuttelevan ihan mukavasti porukkaa Nordikselle tv-kameroista huolimatta.

Jos peli tuntuu menevän metsään pahastikin, niin toivottavasti Shelley edes järjestää pientä showta kaikkien tv-katsojien iloksi.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Hele
Alatalohan spekuloi, että ei olekaan enää varma siitä palaako Immonen Virtasen ja Uhlbäckin väliin vai jatkaako Hauhtonen siinä.

Kyseessä oli ns. läppä. Ei tosin se läppä, josta Roosa Meriläinen puhui. Jos Immonen pelaa, niin kyllä herran paikka on edelleen Virtasen ja Uhlbäckin välissä. Vaikka Hauhtonen olikin hyvä stuntti, niin totuuden nimessä kyllähän Immosen tasolle (kiekollisessa pelissä) Hauhtosella on vielä pitkä matka. Mutta kukin tyylillään...
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Huerzo
Kyseessä oli ns. läppä. Ei tosin se läppä, josta Roosa Meriläinen puhui. Jos Immonen pelaa, niin kyllä herran paikka on edelleen Virtasen ja Uhlbäckin välissä. Vaikka Hauhtonen olikin hyvä stuntti, niin totuuden nimessä kyllähän Immosen tasolle (kiekollisessa pelissä) Hauhtosella on vielä pitkä matka. Mutta kukin tyylillään...

Enhän minä ole väittänytkään, että Hauhtonen olisi yhtä hyvä kuin Immonen. Päinvastoin. Jos luetaan näitä tekstejä ajatuksen kanssa niin ei tule kirjoiteltua pehmeitä, vai mitä?

Jos Hauhtonen ja Immonen vaihtaisivat paikkoja, saataisiin tuohon joukkueeseen mahdollisesti vähän leveyttä ja kaksi ratkaisuihin pystyvää ketjua. Vaikka Martins onkin osoittanut heräämisen merkkejä, ei voida silti laskea hirveästi hänen ja Hauhtosen varaan. Koska tosiasia on se, että he ovat väläytelleet välillä mutta ovat myös olleet pitkään varjojen mailla. No, huomennahan sen näkee. Kun Immosen ketjulle pannaan päällystakki, niin JYP pysynee nollilla.

JYP huomenna (www.jypht.fi)

Louhivaara – Hauhtonen – Martins
Kovanen – Westcott

Uhlbäck – Immonen – Virtanen
Korhonen – Virolainen

Jääskeläinen – Hytönen – Filppula
Huczkowski – Marttinen

Grünn – Piispanen – Mikkonen
Shelley

Maalissa Tommi Nikkilä

Mikkosen loukkaantuminen oli sitten odotettua lievempi ja hän pystyy pelaamaan. Wallinheimon nivuset ilmeisesti paukkuvat vielä, koska Nikkilä aloittaa maalin suulla.
 
Viimeksi muokattu:
Viestin lähetti Mustelma
Eipä valitettavasti voi toteutua näiden herrojen kohtaaminen, kun
Roman on loukkaantuneena. Niinhän siinä aina käy, todelliset herkut ei toteudu PERKELE koskaan..

Off-topiccia hieman pukkaa, mutta menköön: noita SM-liigan loukkaantumisia ei tahdo löytää oikein mistään. Ei IFK:n sivuilta, joista löytyy kyllä kaiken maailman "uugen juttuja", muttei pelaavaa rosteria, eikä loukkaantumislistaa löydy myöskään SM-liigan sivuilta. Muistelin kyllä, että Vopatilla olisi taas ollut joku loukkaantuminen- ja jos en nyt muuten ihan väärin muista, niin koko loppukausihan siinä menee.

Samoinkaan tietysti näistä värikkäimmistä pelaajista Jere ei pelaa, eikä JYP:n Wallinheimo.. nyt kun IFK peluuttaisi (jostain tuntemattomasta syystä) vielä Lundellia niin kyllä itsellä ottelun suhteen fiilikset laskisivat huomattavasti.

Vedonlyöjät voivat muuten miettiä sitä faktaa, mikä löytyy SM-liiga etusivultakin: "JYP ja IFK ovat kohdanneet 85 kertaa, voitot ovat tasan 36-36". Ja Veikkaus tarjoaa (kirjaimellisesti) kertoimia 1,35- 4,65- 5,55..
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti iiron_troikka
Vedonlyöjät voivat muuten miettiä sitä faktaa, mikä löytyy SM-liiga etusivultakin: "JYP ja IFK ovat kohdanneet 85 kertaa, voitot ovat tasan 36-36". Ja Veikkaus tarjoaa (kirjaimellisesti) kertoimia 1,35- 4,65- 5,55..

HIFK:lta on pois Vopat ja Pikkarainen, Karalahti saattaa palata peliin.

Minuakin ihmetyttävät veikkauksen ja muiden vedonvälittäjien kertoimet. JYP on ensinnäkin ollut 2000-luvulla yksi vaikeimmista vastustajista Nordiksella HIFK:lle ja toisekseen HIFK otti 3p edellisessä pelissä aika vaisulla pelillä. Missään nimessä veikkauksen kertoimet eivät kuvasta ottelun ennakkoasetelmia. Uskon kyllä HIFK:n voittoon, mutta pelaisin kotijoukkuetta ehkä kertoimella 1,80.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Tilastovoiton paikka, sitä se tällä kertaa on. Itsehän pelasin pitkävetoon JYPiä kertoimella 5,55, kaikesta huolimatta. Sinuhe Wallinheimo olisi ollut mukava nähdä JYPin maalissa, hän olisi tuonut tv-otteluun rutkasti väriä, mutta ilmeisesti nivuset vaivaavat vielä niin, että Tommi Nikkilä jatkaa torjuntavuorossa.

Jody Shelley ja Jarkko Immonen tekevät sitten paluun pelaavaan kokoonpanoon, hyvä niin. Tosin Shelley aloittaa 13. hyökkääjänä, joten saa nähdä kuinka monta vaihtoa mies itse pelissä sitten lopulta pelaa. Mahdolliset ylivoimatilanteet JYPin pitäisi tänään saada hyödynnettyä, muutoin itse ottelusta saattaa tulla pian vaikea. HIFK tosin on toiseksi paras alivoimajoukkue kotiotteluiden perusteella tällä hetkellä SM-liigassa, joten saa nähdä miten JYPin ylivoiman käy. Duvie Westcottille soisi onnistumisia, toivottavasti niitä tänään myös tulee.

Päällikkö ja kumppanit kun saataisiin kuriin, niin sitten toivottavasti ilta olisi meidän. Yksi vahvoista mestarisuosikeista on tänään vastassa, saa nähdä millaisen kaavan mukaan itse ottelu tänään sitten etenee..

Anu ja Juti show alkakoon, täällä ollaan jo valmiita.

Muokkausta : HIFK:n virallisten sivujen otteluennakko tietää kertoa, että tänään päätuomarina ottelussa on Hannu Henriksson. Saa nähdä päästääkö Matti Alatalo tänään Jody Shelleytä kentälle sitten lainkaan..
 
Viimeksi muokattu:

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Nyt on aika alkaa saamaan koneesta irti tehoja. IFK:lla on niin kova materiaali, että sillä ei pitäisi olla mitään vaikeuksia kaataa Jyp. En halua vähätellä Jypin hyvää virettä, mutta kyllä totuus on se, että jos IFK ei kotonaan hoida tälläisiä pelejä helposti, alkaa tässä itsekin jo huolestua.

Tänään on kasassa IFK:lla pitkästä aikaa mukana myös Jere, joten nyt on oikestaan ensimmäistä kertaa se kokoonpano, jolla toivotaan loppukevät pelatavan. Pakkikalusto on niin sairaan kova, etä ei pitäisi kovin montaa torjuntaa Vokounille tulla. Hyökkäyskalusto on taas niin kovaa luokkaa, että paikkoja pitäisi tulla liukuhihnalta. Mutta paino on edelleen sanalla: pitäisi.

Huolestuttavaa IFK:n kannalta on mielestäni se, että ketjuja joudutaan vaihtelemaan koko ajan. Olisi syytä löytää ne "lopulliset" vitjat pian. Paras tulos pleijareissa tulee yleensä aina vakiokokoonpanojen kautta.

Veikkaus: IFK voittaa 4-1
 

TheMass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK,Helsinki Outsiders,Real Madrid
Kokoonpano illan otteluun

27 Pärssinen 84 Jokinen 11 Pirjetä
26 Söderholm 3 Zidlicky

25 Ruutu 33 Harkins 9 Kuhta
36 Lydman 10 Karalahti

32 Petrell 4 Hirschovits 18 Fagerstedt
77 Saarinen 21 Kultanen

29 Luttinen 13 Häppölä 19 Järvinen
14 Turunen 12 Vihko

92 Vokoun
31 Lundell

Ohhoh, uutta kokoonpanoa haettu taas.
En pidä ajatuksesta edelleenkään, että Söde ja Zid on samassa kentässä.. nooh.. menköö sitten... muuten näyttää suht hyvältä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Kokoonpano HIFK tänään:


27 Pärssinen 84 Jokinen 11 Pirjetä
26 Söderholm 3 Zidlicky

25 Ruutu 33 Harkins 9 Kuhta
36 Lydman 10 Karalahti

32 Petrell 4 Hirschovits 18 Fagerstedt
77 Saarinen 21 Kultanen

29 Luttinen 13 Häppölä 19 Järvinen
14 Turunen 12 Vihko

92 Vokoun
31 Lundell

Edelleen hmetyttää Söden ja Z:n laittaminen samaan kenttään. Ketäköhän Aran mielestä kentässä hoitaa puolustamisen? rudin olisin laittanut Lasen paikalle ja Lassen Harksin kanssa samaan vitjaan. Nyt olis aika saada jo vitjat toimimaan. Hank on vielä poissa. Onko miten pitkään? Jere onneksi taas mukana

edt. Mass ehti ensin.
 

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
kokoonpano

Mistäköhän lottokoneesta Ara tänään on ton kokoonpanon repiny?

Jos homma toimii niin pidän turpani kiinni, mutta ei toi nyt musta kyllä ihan siltä parhaimmalta vaikuta. Yrittää vissiinki herätellä Pärää ja Kibee taas maalien teille. On kyllä molemmat ollu niin unessa jo pitkään.. siis maalien osalta.

Henk.koht mielipiteeni on että kannattaisi nyt edes muutamassa pelissä pitää sama koostumus että ei sit patrin viikon päästä tarvi panikoida enää tällasten asioiden kanssa. Ei siellä enää voi "etsiä" toimivaa kokoonpanoa. Onhan tääki nyt tavallaan pieni ihmetyksen aihe kun kohta on kausi ohi ja vieläkin etsitään toimivaa kokoonpanoa. Joka muuten Aran tuntien vaihtuu aina sen mukaan kuka on edellisissä treeneissä jaksanut hyvin. Tätä logiikkaa en ole enkä tule ymmärtämään, kyllähän se kaveri joka menee kovaa varmasti menisi kovaa siinä "omassa" ketjussakin. Ja auttaisi sillä niitä muita saman kentän turisteja palaamaan omalle tasolle.
 

Animal

Jäsen
The Possessor of the Mighty Warhammer

Mutta mitä tekee Lennart "The Possessor of the Mighty Warhammer" Petrell ?

Alkukaudesta Petrell tappeli suomen kovimpiin tappelijoihin lukeutuvan Pelicansin Jani Honkasen kanssa. (lähde: fanisivut)

Olisiko nyt se hetki, kun Lennart "The Thunderfist" Petrell astuisi askelman ylöspäin omalla soturin tiellään ja tappelisi maailman kovimpiin tappelijoihin lukeutuvan Jody Shelleyn kanssa?

Shelley nuolisi jäätä...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kokoonpanossa pistää mietityttämään kaksi asiaa: miksi pakkiparit ovat noin päin (Jere&Lyde ja Söde&Zeta) ja miksi Rudi ja OJ eri ketjuissa. Aran ketjuruletti jatkuu, toivottavasti tuottaisi jo pikkuhiljaa tulostakin. Voi olla, että tänäänkin nähdään muutoksia kesken pelin, ja itse toivoisin kahden ensimmäisen kentän muotoutuvan näin:

Ruutu-Jokinen-Kuhta
Lydman-Zidlicky

Pärssinen-Harkins-Pirjetä
Söderholm-Karalahti


Jody Shelley saapuu siis vihdoin Nordikselle vierailulle, jota ainakin itse odotin jokunen aika sitten kuin kuuta nousevaa. Sitten Vopat meni telomaan itsensä Hämeenlinnassa..

Tänään tuskin tanssikaveria Jodylle löytyy, mutta toivottavasti mies esittää kovia niittejä, maalineduspelaamista ynnä muuta kivaa.

Muutama tunti enää peliin, jännitys nousee. Toivottavasti tiedossa hyvää kiekkoa sunnuntai-iltapäivän ratoksi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Re: The Possessor of the Mighty Warhammer

Viestin lähetti Animal

Alkukaudesta Petrell tappeli suomen kovimpiin tappelijoihin lukeutuvan Pelicansin Jani Honkasen kanssa. (lähde: fanisivut)

Lennart "The Thunderfist" Petrell astuisi askelman ylöspäin omalla soturin tiellään ja tappelisi maailman kovimpiin tappelijoihin lukeutuvan Jody Shelleyn kanssa?

Shelley nuolisi jäätä...

Olin paikalla todistamassa Honkanen/Petrell ottelua ja sillä perusteella en toivo Shelley/Petrell kahakkaa, enkä väheksy ollenkaan Petrelliä. Raskaan sarjan pojat tapelkoon keskenään, vahinko että Vopat on pois pelistä. Se marraskuun ottelu oli jälkikäteen ajatellen hyvin mielenkiintoinen Pelicans-HIFK peli, ottelussa pelasi Sean Avery, jolla on aina paikka minun HIFK:ssani (sijaitsee jossain Saturnuksen ja 80-luvun välimaastossa). Avery pelasi 2 ottelua sm-liigassa tehoin 3+0 ja istui 26 min. Ajatelkaa esim. ketjua Avery-Jokinen-Hyvönen. No niin, naps ja herätys.

Ketjut jatkavat elämistään, mikä ei ole enää hyvä juttu. Meillä on 2 viikkoa aikaa saada peli kulkemaan... Puolustus muuten näyttää aika hyvältä.

Veikataan 5-2 voittoa HIFK:lle.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Henriksson tuomarina, ei hyvältä näytä. Nyt on Hannulla oikein hyvä paikka nuoleskella kukkahattutätejä antamalla Shelleylle jäähyjä koko kansan silmien alla. En jaksa ymmärtää, miten tämä mies pääsee MM-kisoihin tuomaroimaan. Epäonnistumisia toisensa perään. Jotta en kuulostaisi yksipuoliselta tuomareiden piikkiin laittajalta, todettakoon, että esimerkiksi sellainen takavuosien helmi kuin Reijo Ringbom on tuominnut nyt jo kaksi peliä aivan loistavasti, mitä minä olen nähnyt. Mutta Hannu, surkeuden perikuva olet!

Sitten pelistä jotain. Aika paljon JYP antaa tasoistusta sillä, että Wallinheimo maalin suulta puuttuu. Nikkilän torjuntaprosentti edellisen ottelun ensimmäisen erän jälkeen huikeat 50 ja kaksi kassia omiin. Sitten ei maaleja päästänytkään, mutta parin vähän näyttävämmän torjunnan lisäksi ei kyllä kamalan pahoja paikkoja ollutkaan. Noh, aina voi ihmeitä odottaa, mutta eiköhän IFK:n valmennus ole yläkulmat scoutannut.

Shelleyn paluu tekee kyllä joukkueelle enemmän kuin hyvää. Uskon, että hillitsee kummasti fyysisen IFK:n halua yrittää horjuttaa vierailijan tasapainoa muilla kuin nopealla liikkeella ja normaalilla taklauspelillä.

Hauhtoselta odotan yhtä pistettä, se riittää!
 

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
Onpas todella harmillista, että HIFK:n "kovat" pojat Karde ja Vopat ovat hommanneet itsensä loukkaantuneeksi, kun joutuisivat muuten kohtaamaan HIFK:n maalinedustalla Jody Shelleyn. No onhan siellä vielä Ruutu ja jokunen muu "kova" poika pitämässä HIFK:n perinteitä yllä, toivottavasti linja pitää ja oikeasti kovaa jätkää uskaltaa joku jopa hieman koskea. Mielenkiintoinen peli on luvassa, joten kai sitä "kohta vainaa" kiekkoyötä pitää tänään katsoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös