Hifk - JYP 5.1.2002

  • 7 834
  • 85

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Pari hajahuomioita illan pelistä, A6:sesta nähtynä:

- REPO OLI SYVÄLTÄ!

- Pärän 5+20 oli täysvitsi, niinkuin jo kirjoittaja/t edellä perustelivat. Oikeusmurha, jonka tuomion IFK kesti hyvin yleisön aktiivisella avustuksella.

- Ensimmäinen erä peräti IFK:n hallintaa, vaikka torjunnat muuta väittävät. Ensin kiekko pomppi maaliviivalla, ja joitain minuutteja myöhemmin Kantor latasi tolppaan. Sen lisäksi pari vaarallista ylivoimahyökkäystä.

- Jypin ollessa ylivoimalla ties kuinka kauan tehottomana, tuli selväksi, että IFK nousee vielä.

- Toinen erä kauttaaltaan todella kuuma, tunnelma oli vihamielinen ja KORKEALLA. Siinä nähtiin vanhaa kunnon IFK- kiekkoa n. puolet erästä.

- REPO OLI SYVÄLTÄ! ;)

- Kimmo Salminenkin pääsi jäälle kokeilemaan parin vaihdon verran, jonka aikana hän repi Jyp- pelaajan seinälle ja pyöritti kiekon kanssa maalin takana.

- Kolmannessa erässä IFK haki tasoitusta rankasti, ja maali leijui ilmassa. Oli toki Jypilläkin pari paikkaa. Lopulta tasoitus tuli Vopatin hienosta noususta, jossa kiekko meni maalin vähän tuurillakin.

- Jatkoajalle IFK lähti yv:llä, ja siinä oli aivan valtava metakka heti 1.minuutilla. Zidillä ja Kantorilla oli mahtavat paikat, ei mennyt valitettavasti sisään ja sitten Vopat munasi aivan vapaana ollessaan maalin kulmalla. Pitkämäki makasi pötköllään jäässä, ja Vopi pisti sitten suoraan syliin kiekon. argh!

- Hyvä fiilis hallissa. Parikymmentä jyppiläistäkin oli raahautunut paikalle, ja ottivat rummun. Toinen argh!

- Jos se Roberto nyt lähtee, on meillä todella kova pakintarve.

Itse olin ihan tyytyväinen matsiin. Positiivisia eleitä esittivät ainakin Pärssinen, Söderholm, Pikkarainen, Kuhta, Vopat, Kantor (viimeistä kertaa?) ja Zidlicky.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Ottelupäivän mielenkiintoisin seikka oli itse otteluohjelmassa ollut Juuso Pulliaisen "puffi".

"- Laskin tuossa nopeasti, että HIFK:ssa on 15 mun pelaajaani, Pulliainen sanoo".

Muistaakseni tästä juuri onkin JHag kirjoittanut näillä palstoilla ja "TheAnimal" on parhaansa mukaan yrittänyt ampua alas väitteet, että Juuso Pulliainen olisi HIFK:n hovihankkija.
Nyt se on ainakin HIFK:n otteluohjelmassakin vahvistettu.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jypin mahdollisuus ratkaista ottelu lopullisesti oli toisen erän puolivälissä 1-3 tilanteessa. Ifk horjui jo pahasti, mutta Hauhtosen jäähyn aikana tullut Zidlickyn 2-3 maali palautti meidät peliin mukaan.

Pärssisen 5+20 min ja sinä aikana Vihkon koukkaamisesta saaman 2 min tappaminen nosti vielä taisteluhenkeä lisää. Pelin hallinta kääntyikin 3. erässä ifk:lle.

Tappio näytti hyvästä taistelusta huolimatta olevan tulossa, mutta Vopatin kieltämättä onnekas veto alle nollakulmasta pelasti meille pisteen.

Alpo hei, ifk:n peli näytti heti paremmalta, kun aloitettiin vähän fyysisempi peli. Eiköhän jatketa samalla linjalla tiistaina kärppiä vastaan.

Mrazek käytti kokoaan maalin edessä, vaikka tulosta maalien muodossa ei tullutkaan. Hyvä meininki kuitenkin.

Pärssisen pelirangaistuksen jälkeen meiltä puuttuikin kaukalosta aika liuta ratkaisijoita. Eri syistä ottelun viimeiset 25 minuuttia olivat pois Pärssinen, Ruutu, Simicek ja Grunn hyökkääjistä. Ei se mikään selitys ole, mutta vähän puukätisiä meidän ratkaisuyritykset usein olivat.

Zidlicky ja Kantor urakoivat ottelun lopussa oikein kunnolla. Muutenkin peluutus vaikutti aktiivisemmalta kuin aikaisemmin. Kuumat pelaajat saivat lopussa paljon peliaikaa.

Stathos maalissa oli ihan ok. 1. jypin maali vaikutti aika helpolta, mutta muuten Dave pelasi omalla tasollaan.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika lailla kaikki oleellinen on jo sanottu, mutta koska kertaus on jne. toistetaan vielä muutama juttu.

- vittuun ne rummut sieltä hallista

- tuomarit voisivat pitää vaikka saunaillan, jossa katseltaisiin nuorten mm-kisojen Suomi-Kanada ja muitakin pelejä, jotta nähtäisiin miten tulee taklata. Ihan naurettavaa viheltää Pärän taklauksen kaltaisista tilanteista enempää kuin 2 min.


Sitten muutama vähemmälle jäänyt huomio:

- Pasi Saarinen parantaa kaiken aikaa. Tilanne, josta tuli 2 min. oli juuri sitä mitä täällä esim. Senior on kaivannut. Ukko parkkeerasi meidän maalille ja Pablo siirsi ukon pois. Tuskin sama äijä heti oli uudestaan sinne leiriä pystyttämässä. Myös kiekollisena on menossa parempaan päin.

- Niccen aikana tulleista maaleista toinen menee Nicen piikkiin, vastustajan maila olis pitänyt pelata pois. Toinen oli suora veto 1-1 tilanteessa ja peiliin voi katsoa enemmänkin Stathos, jos hänkään. Hyvä veto ja noita sattuu.

- Onpahan pirteä porukka tämä Vopat - Hirs... - Mrazek ketju. Hirs... ei tosin edelleenkään oikein osu maaliin, mutta on sen sijaan mm. oppinut taklaamaan. Menoa ja melskettä.

- Kimmo Salminen sopi oikein hyvin Luttisen ja Järvisen kaveriksi. Vähän lisää variaatioita.

- Onko se kusipäinen ja ympitylsä pelityyli Jyväskylässä hakattu oikein johonkin kiveen, kun mikään ei muutu, vaikka pelaajat ja valmentajat vaihtuvat.

- Ja vielä kerran: ne rummut soikoot saatana maakunnissa, mutta meidän halliin niitä ei vittu tuoda.

Hyvä että tuli edes pinna. Muuten viihdyin taas ihan hyvin.
 

erpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ohhoh, ei voi olla tyytyväinen yhteen pisteeseen. Jypille tarjottiin paikkaa ratkoa matsi jo toisessa erässä kun Repo heittli miestä jäähylle. Pärssisen 5+20 oli kyseenalainen, JYP pelaaja oli huonossa tasapainossa, mutta vain hieman laidasta irti, joten 2+10 olisi ehkä riittänyt. Tämän puolesta puhuu myös se, että tilanteessa ei loukkaannuttu. Toisaalta pidempää rangaistusta tukee se, että kyseessä oli turhautuminen ja kosto. Se toinen jäähy oli myös kyseenalainen , mutta olihan siinä niin paljon koukkua, että huonossa tasapinossa oleva pelaaja kaatui helpon näköisesti, mutta jos siitä ei olisi annettu jäähyä, olisi rikkoja päässyt nokikkain veskarin kanssa. Olihan siellä kevyitä jäähyjä puolin jos toisinkin ja kyllä nämä tsadin kuninkaat koukki ja ronkki ihan tasapäisesti lantsaappaiden kanssa.

Edelleenkin, huudan Alatalolle hätähuudon OTA NYT HYVÄ MIES SE PITKÄMÄKI POIS MAALILTA! Ensimmäinen räpylän kautta sisään kolmanne jamppa tuhri omiin. Vaarasuo pelasi hyvän ottelun ja Pekkakin on tulossa koko ajan paremmin peliin kiinni. Pekkaa ei viety puolustuspäässä oikeastaan kertaakaan, muutaman kerran oli hiukan jäljessä, mutta kiekko otettiin silloinkin pois.
Hauhtosen kentällä oli meininki päällä ja "vaahtosammutin" Kulonen oli elementissään. Ykkönen oli aika näkymätön, vaikka Erkki muutaman vaarallisen paikan Tomakselle järjestikin.
HIFK, pommitti muutamia näyttäviä pommeja, joskus toivoisi näkevänsä tuollaisia JYP:n pelaajiltakin, Mrasek haastoi väärää miestä maalin edessä, sillä virolainen voi olla iso, mutta mies on kuin nallekarhu.


(edit) Niin hienoa, että Jyväskylästä oli kaksi bussilastilista porikkaa jotka huusivat ja rummuttivat Helsingin yleisön suohon (ainakin C6:n kuultuna). Loistavaa toimintaa, tuo on se miedän perinteinen tapa kannustaa ja pelaajat ainakin näyttivät arvostavan.
 
Viimeksi muokattu:

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Svante
"- Laskin tuossa nopeasti, että HIFK:ssa on 15 mun pelaajaani, Pulliainen sanoo".

Muistaakseni tästä juuri onkin JHag kirjoittanut näillä palstoilla ja "TheAnimal" on parhaansa mukaan yrittänyt ampua alas väitteet, että Juuso Pulliainen olisi HIFK:n hovihankkija. Nyt se on ainakin HIFK:n otteluohjelmassakin vahvistettu.

Kälä kälä. HIFK hankkii nyt ja jatkossa pelaajat sieltä mistä parhaaksi näkee. Ei ole olemassa mitään pakkoa ottaa yhtään pelaajaa, jota ei haluta ottaa. 3Goalsin kautta on tullut lukuisia hyviä pelaajia IFK:lle ja niin tulee varmasti jatkossakin, vaikka se kuinka esimerkiksi nimimerkki Svantea - luoja tietää mistä syystä - ahdistaisikin.

Näytti Jyppiäkin vastaan monet 3Goalsin pelaajista olevan kaukalon parhaimmistoa. Hyvä niin.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
- Ja vielä kerran: ne rummut soikoot saatana maakunnissa, mutta meidän halliin niitä ei vittu tuoda.

Heh.. Suomeksi: "Oi, kun meilläkin olisi yhtä äänekkäät fanit, jotka kiertäisi peleissä ympäri Suomea ja päihittäisi kotijoukkueen fanit 100-0"

Jos tuosta menee herne nenään, niin voi hyvä ihme.

Pelistä sen verran, että hyvää ja vauhdikasta peliä nähtiin. IFK pelasi todella hyvää alivoimaa.
Liike oli molemmilla joukkueilla hyvätasoista ja tuo pistejako on kyllä oikeutettu.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Silmiin pistävää oli jälleen kerran HIFK:n epävarmuus omassa päässä. Virheitä ja jatkuvia kiekonmenetyksiä. Kiekkoa ei saada sitten millään turvallisesti pois omalta maalilta. Tällaisesta epäonnistuneesta oman pään pelaamisesta Jyppi tekikin pari maalia.
Pärssinen sai 5 + 20, toisessa päässä vastaavanlaisesta tilanteesta ei annettu Jyppiläiselle edes jäähyä.

Ja tosiaan ne rummut. Jyväskylän oma apinaorkesteri oli tuonut bongorumpunsa halliin. Lätkämatsi on kuitenkin vähän eri asia kuin sambakarnevaali.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti erpe
Edelleenkin, huudan Alatalolle hätähuudo OTA NYT HVÄ MIES SE PITKÄMÄKI POIS MAALILTA!

Allekirjoitan täysin. Eilen neljä maalia, tänään kolme, joista kaksi otettavissa. Onhan se hienoa, kun saadaan piste kakkosmaalivahdilla. Vaikka meillä on ykkönenkin penkillä. Mehän olemme tässä IFK:n linjoilla, yhtä hyvä kakkonen kuin ykkönenkin..hohhoijaa. Toivottavasti Leinonen pelaa jo keskiviikkona, muuten saadaan pataan ja kunnolla.

Ja päivän parhaat naurut kirvoittaa tämä IFK:n rumpuvalitus..on se kumma kun ei saa omaa joukkuetta kannustaa. Ainoa paikka mistä siitä valitetaan, on Nordis. Ja päätuomari oli Juha Repo, eikä Seppo..vai kuinka Ja-toimittaja? Ei millään pahalla, sai vaan lapsus hymyilemään..vai enkö ymmärtänyt vitsiä? :)
 
Viimeksi muokattu:

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti TheAnimal
Kälä kälä. HIFK hankkii nyt ja jatkossa pelaajat sieltä mistä parhaaksi näkee. Ei ole olemassa mitään pakkoa ottaa yhtään pelaajaa, jota ei haluta ottaa. 3Goalsin kautta on tullut lukuisia hyviä pelaajia IFK:lle ja niin tulee varmasti jatkossakin, vaikka se kuinka esimerkiksi nimimerkki Svantea - luoja tietää mistä syystä - ahdistaisikin.

Näytti Jyppiäkin vastaan monet 3Goalsin pelaajista olevan kaukalon parhaimmistoa. Hyvä niin.

En tainut väittää mitään sen suhteen etteikö IFK saisi ostaa pelaajansa mistä haluaa. Kerroin vain mitä IFK:n virallisessa otteluohjelmassa luki ja muistelin entisiä kirjoituksia aiheesta.

Tietty IFK:n pelaajahankinnoista voisi olla jotakin mieltä esimerkiksi kun IFK tarvitsisi puolustajan (tai kaksi) ja samalla seura hankkii hyökkääjän (Mrazek) ja naapuri (HPK) löytää maailmanmestarin puolustukseensa. Ja sitten tieteenkin tämä Kantorin asia sikäli, mikäli ja jos...
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Metukka
Silmiin pistävää oli jälleen kerran HIFK:n epävarmuus omassa päässä. Virheitä ja jatkuvia kiekonmenetyksiä. Kiekkoa ei saada sitten millään turvallisesti pois omalta maalilta. Tällaisesta epäonnistuneesta oman pään pelaamisesta Jyppi tekikin pari maalia.
Pärssinen sai 5 + 20, toisessa päässä vastaavanlaisesta tilanteesta ei annettu Jyppiläiselle edes jäähyä.

Kyllä väsymys näkyi nimenomaan puolustuspäässä. Olisi nasta tietää tilasto epäonnistuneista puruista, isolla prossalla mentiin.

Pärän tuomio oli kova. Tuomareilla linja vähän hakusessa, puolin ja toisin.

Toka erä oli viihdyttävää kiekkoa. IFK sai virtaa saaduista jäähyistä ja latinkia tuli pelaajille ja katsomoon.

Saarinen ja Kantor oman maalin edessä parantaneet. Zetalle sitä vastoin yksi-kaksi pahaa virhettä.

Tulisipa jo TRuutu takaisin.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti Joe
Heh.. Suomeksi: "Oi, kun meilläkin olisi yhtä äänekkäät fanit, jotka kiertäisi peleissä ympäri Suomea ja päihittäisi kotijoukkueen fanit 100-0"
Heh vaan itsellesi. Totuus on kuitenkin se, että IFK- fanit olivat (luonnollisesti, kun väkeä on enemmän kotihallissa) huomattavasti äänekkäämpiä kuin Jkl:n joukko, vaikka ne rummut antoivat hiukan tasoitusta. Huuto ei kuitenkaan ollut kovempaa kuin meidän. Ja tämä oli ensimmäinen kerta VÄHINTÄÄN KAHTEEN VUOTEEN kun JYP- faneja oli saapunut Nordikselle. Viime koitoksessa lokakuussa teitä oli noin 9 hurrikaanipaitaista koko hallissa. Kenties tästä voi johtua, että IFK- fanit on rankattu hieman korkeammalle JYPin vastaavia mm. Iltalehden kausiennakossa (vai oliko se kausikertauksessa) 2002.
 

erpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Janos
Kenties tästä voi johtua, että IFK- fanit on rankattu hieman korkeammalle JYPin vastaavia mm. Iltalehden kausiennakossa (vai oliko se kausikertauksessa) 2002.

No jos nyt halutaan leukailla, niin onhan se HIFK:kin rankattu JYP:ä korkeammalle näissä asiantuntevissa ennakoissa, mutta mites se nyt onkaan sitten?

Itse arvostan paljon HIFK:n faneja ja heidän kannustustaan joka on loistavaa, varsinkin kun joukkueella menee lujaa. Kuitenkin tämä naurettava itku rummuista kannattaisi lopettaa. Vaikka meillä ei yhtä pitkiä perinteitä olekkaan kuin teillä on tämä rummutus ollut meidän fanien tavaramerkki koko liiga-ajan ja muistaakseni viimeinen divarikausikin. Puhutaan siis erilaisista perinteistä ja vaikka kuika juntille se teistä vaikuttaisikin, se ei lopu (ellei tehdä niinkuin jJokerit -92 finaalissa ja kielletään ne).

Edit2: Raporttiin korjattu maalintekijä.
 
Viimeksi muokattu:

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti erpe
Itse arvostan paljon HIFK:n faneja ja heidän kannustustaan joka on loistavaa, varsinkin kun joukkueella menee lujaa. Kuitenkin tämä naurettava itku rummuista kannattaisi lopettaa.
Kyseessä ei ole mitään henkilökohtaista juuri JYP- faneja vastaan. Nordiksella ei olla ikinä digattu näistä rummuista, kenties meillä on liian urbaani ajattelukanta. Viime kauden lopussa oli The Hallilla adressi, jossa vaadittiin ns. rumpukieltoa. Ei näyttänyt toimivan. Tuokaa toki niitä rumpuja jos on tarvis ;)
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Hajahuomioita...

erpe

Pärssisen 5+20 oli kyseenalainen, JYP pelaaja oli huonossa tasapainossa, mutta vain hieman laidasta irti, joten 2+10 olisi ehkä riittänyt.

Edelleenkin, huudan Alatalolle hätähuudo OTA NYT HVÄ MIES SE PITKÄMÄKI POIS MAALILTA!

(edit) Niin hienoa, että Jyväskylästä oli kaksi bussilastilista porikkaa jotka huusivat ja rummuttivat Helsingin yleisön suohon (ainakin C6:n kuultuna). Loistavaa toimintaa, tuo on se miedän perinteinen tapa kannustaa ja pelaajat ainakin näyttivät arvostavan.

Pärän 5+20 oli enemmän kuin kyseenalainen. Tai siis jos linja pitää, niin samat ois saannu sitten antaa myös Häbän taklaajalle (kuka ikinä) tokassa erässä, mutta siitä ei edes 2:sta? Toisaalta IFKi sai 5-3 alivoimalla sellaisen tsemin päälle että ties mitä lukemat ois ollu ilman sitä...

Pitkämäki pois? Näitkö tosiaan matsin vai ihanko muistista heität? Oli muuten upeita pelastuksia tänään.

Hienoa että oli lasteittain Jyp-faneja paikalla. Ikävää että rumpujen paukkeen takia en kuullut kuin muutaman kerran "taistele Jokerit" -huudon.

Muita huomioita:

Kantor...pliiiiiis...EI pois. Upea avojääpommi. Tahtoo lisää näitä!

Hirs... kamoon. Tää on joukkuepeli. SAA syöttää!

Miten voi Jypiläiset olla tyytymättömiä pisteeseen. Kaikki Jypin maalit IFKin virheiden piikkiin. Ja kun IFKi on tehoton tekopaikoissa joista C-junnukin tekisi maalin, niin haloo!

Muuten;

HVM & väsynyttä. Vain alivoima toimi. Tarttis tehä jotain... Siis IFKin pelille. Kiva jos Jypiläisten mielestä oli vauhdikasta ja mukavaa kateltavaa. Johtuisko siitä että kerrankin omanne eivät pelkästään koukkineet? Paino sanalla pelkästään.
 

erpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Tinde
Hajahuomioita...

Pärän 5+20 oli enemmän kuin kyseenalainen. Tai siis jos linja pitää, niin samat ois saannu sitten antaa myös Häbän taklaajalle (kuka ikinä) tokassa erässä, mutta siitä ei edes 2:sta? Toisaalta IFKi sai 5-3 alivoimalla sellaisen tsemin päälle että ties mitä lukemat ois ollu ilman sitä...

Pitkämäki pois? Näitkö tosiaan matsin vai ihanko muistista heität? Oli muuten upeita pelastuksia tänään.

Miten voi Jypiläiset olla tyytymättömiä pisteeseen. Kaikki Jypin maalit IFKin virheiden piikkiin. Ja kun IFKi on tehoton tekopaikoissa joista C-junnukin tekisi maalin, niin haloo!

HVM & väsynyttä. Vain alivoima toimi. Tarttis tehä jotain... Siis IFKin pelille. Kiva jos Jypiläisten mielestä oli vauhdikasta ja mukavaa kateltavaa. Johtuisko siitä että kerrankin omanne eivät pelkästään koukkineet? Paino sanalla pelkästään.

Otin välistä pois kamaa, toivottavasti sopii.

Niin no, sitä JYP pelaajan taklausta en nähnyt niin hyvin, näin vain että pelaaja oli maassa, ja kyllä jos samanlainen niin tietysti sama rangaistus, en puolustellut tuomaria, mutta olihan Pärssisen taklaus selkeästi selkään taklaus.

Kyllä olin paikalla ja kyllä Pitkämäki hellvettiin sieltä maalilta. "Mies otti koppeja" no woohoo se on maalivahti se on sen duuni. Leinonen olisi ottanut kaksi lisää.

Niin en voi olla totaalisen tyytyväinen kahteen pisteeseen, sillä JYP menetti kahden maalin johdon ja ryssi päälle 5-3 YV:n. Virheet pitää hyödyntää, siitä niille miehille mkentällä maksetaan. Ja tulihan HIFK:n kin maalit karkeista JYP-pelaajien virheistä.

Siitähän sen täytyy johtua, peli nyt ei ollut erityisen vauhdikasta, mutta ihan OK.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Joe
Heh.. Suomeksi: "Oi, kun meilläkin olisi yhtä äänekkäät fanit, jotka kiertäisi peleissä ympäri Suomea ja päihittäisi kotijoukkueen fanit 100-0"


Heh, mutta meillähän on jo. Tänään rumputuli oli kovempi kuin ääni, molempien osalta. Hyvä, että teidänkin gloryhunterit ovat löytäneet jälleen jäähallit, kun pelit kulkevat. Missä ne olivat, kun JYP oli surkea? Ja kyllähän ilman rumpuja olisi ääni varmasti kuulunut, olimme tänään hyvin hiljaisia. Eilen samojen aineiden vaikutuksen alla kuin te tänään ja ääntä lähti enemmän kuin LPR:n hallin muulta yleisöltä. Eikä muuten hiljennytty missään vaiheessa...

Tänään pinnat JYPille siitä luistelusta ja kahvattomuudesta, upea homma.

Kivaa tosiaan, että Mrazek ja Vopat ovat alkaneet uhittelemaan kentällä ja vielä pelaavat hemmetin hyvin.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Viestin lähetti erpe
... ryssi päälle 5-3 YV:n. Virheet pitää hyödyntää, siitä niille miehille mkentällä maksetaan. Ja tulihan HIFK:n kin maalit karkeista JYP-pelaajien virheistä.

Hmmm... samat sanat. Olisko riita puoliks, eli jaetaan pisteet. Ihan näin meidän kesken. Ei kerrota kellekään;)
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rummuista

Hyvä yleisö luo halliin tunnelmaa, mutta tuo rumpuryhmä ei tätä tosiaankaan tänään tehnyt vaan loi sinne ainoastaan meteliä.

Mielestäni tunnelma syntyy pelitapahtumista ja yleisön reaktioista niihin. Tuomarit sekä pelaajat villitsevät yleisöä ja reagoiva yleisö villitsee pelaajia (sekä tuomareita)... Parhaimmillaan molemmat innostuvat pistämään parastaan ja nähdään hyvää kiekkoa hyvässä tunnelmassa.

Minulla olisi kehitysehdotus jypin matseihin. Pelitapahtumista riippumatoman rumpujen päristelyn sijasta voitaisiin soittaa koko pelin ajan ns. musiikkia hallin kaiuttimista ja luoda näin samalla tavalla tunnelmaa. Eikö vain? Kenenkään käsi ei väsyisi ja tulos olisi sama: yleisön reaktiot eivät kuuluisi kentälle ja voitaisiin surffailla samaan tasaisen tahtiin koko pelin ajan.
 

tiikeri

Jäsen
Re: Rummuista

Viestin lähetti Hiili
Hyvä yleisö luo halliin tunnelmaa, mutta tuo rumpuryhmä ei tätä tosiaankaan tänään tehnyt vaan loi sinne ainoastaan meteliä.

Mielestäni tunnelma syntyy pelitapahtumista ja yleisön reaktioista niihin. Tuomarit sekä pelaajat villitsevät yleisöä ja reagoiva yleisö villitsee pelaajia (sekä tuomareita)... Parhaimmillaan molemmat innostuvat pistämään parastaan ja nähdään hyvää kiekkoa hyvässä tunnelmassa.


Allekirjoitan kyllä tämän täysin. Parempi tunnelma siitä tulee, kun yleisö mylvii omalla äänellään ja käsillään ilman mitään soittimia, mutta ei nuo rummut minua mitenkään erikoisemmin häiritse pelissä. Ymmärrän kyllä HIFK-fanien mielipiteet asiasta, kun ei olla totuttu moiseen. Kukin taaplaa tyylillään ja se on ihan ok.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Niin, tosiaan jokaisen jengin rummuista Nordiksella me valitamme, että ei pelkästään JYP-faneja mollata niiden takia. Päänsärkyä siitä tasaisesta rummutuksesta tulee ja voi kuvitella, että osalla eilen LPR:ssä olleista päässä naputti jo ilman rumpujakin. ;)

Mutta mukavaahan se olisi, jos kaikki noinkin suurella joukolla liikkuvat yrittäisivät joskus huutaa ilman rumpua. Totuushan monessa hallissa on, että siellä on vain Yksinäinen peltirumpu, Länsi-auto...eikun jäähallissa. Mutta ei se hirveästi meteliä luo. Taidamme IFK-fanit vain olla ainoita, jotka emme missään tilanteessa rumpuja käytä. Ainakin kaikilla muilla ryhmillä rummut olen mukana nähnyt. Ei 10-100 ihmisen ryhmä tarvitse rumpuja ainakaan rytminluontiin, kyllä se lähtee helposti tarttumaan ilmankin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Viestin lähetti Rebel
Tänään rumputuli oli kovempi kuin ääni, molempien osalta. Hyvä, että teidänkin gloryhunterit ovat löytäneet jälleen jäähallit, kun pelit kulkevat. Missä ne olivat, kun JYP oli surkea?

Mitkä hiton gloryhunterit? Matkoja tehtiin kyllä aiemminkin, ja tämän kauden matkojen määrä sovittiin jo ennen kauden alkua. Tänä kautena matkoja tehdään n. kahdeksan, riippuen tietysti mahdollisista pleijari peleistä.

Rummutuksesta vielä sen verran että se on meidän tapa kannustaa ja pelaajat arvostavat sen todella korkealle. Meidän tavaramerkki on samban rummutus peleissä. Okei, joku voi sanoa että se ei kuulu jääkiekkoon kun sitä ei ole ennenkään ollut. Samalla tavalla voi sanoa ettei se laulu sinne halliin kuulu tai maskit pois maalivahdeilta kun niitä ei alusta asti ollut. Totuus on se että laji kehittyy, samalla kannustus tyylit muuttuu ja kehittyy. Samba on tullut jäädäkseen Jyväskylään ja siellä pysyy.

Pelistä sen verran että Pärssisen taklaus oli ruma ja onneksi ei Korkkiin sattunut pahasti. Luokatonta yv:tä molemmilta... Kantor kävi koko pelin kuumana, mitä lie Chlubna miehelle kertonut. 3-3 kertoo pelin kulun hyvin. molemmat hallitsi ajoittain ja varmaan ilman satapäisen JYP kannattajajoukon tukea olisivat kaikki pisteet jääneet Hellsinkiin. Yksi mukaan, hyvä juttu.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Tähän rummutukseen sen kummemmin puuttumatta täytyy sanoa, että mm. NHL:ssä pelannut Ladislav Kohn muisti viime kaudella erikseen mainita, kuinka hienolta rummutus katsomossa kuulosti. Tämä siis kerratessa fiilistä ensimmäisestä ottelusta Blues-paidassa.
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pakkipari
Kantor kävi koko pelin kuumana, mitä lie Chlubna miehelle kertonut.
Mielestäni Kantor kävi vain kolmannessa erässä turhan lämpöisenä ja silloinkin syy oli aika selvä. Jyppiläinen otti Kantorin taklauksen keskialueella todella tyylikkäästi vastaan kyynärpäät korkealla. Mahtoiko olla Chlubna? Mrazek sen sijaan heilui kuin heinämies ympäri kenttää hieman pidempään, mutta ei mielestäni syyllistynyt mihinkään törkeyksiin.

Vielä lisää illan selkääntaklauksista. Häppölä kaatui ennen kontaktia ja taisi saada Jyppiläisen jalan selkäänsä pahan näköisesti. Ei rikettä, ei jäähyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös