Hifk-jyp 11.10

  • 10 362
  • 133

filmirulla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uskomatonta mutta totta! En olisi kyllä uskonut,että Mällin joukot noin lopettaa pelaamisen. Ekassa erässä Jyppi oli todella huono ja kentällä ei ollut kuin yksi joukkue joka takoi kolme maalia taululle ja homma PITI olla selvä!

Tokassa erässä oli ylivoimaa kyllä riittävästi ja oikeestaan pyöriteltiinkin kiekkoa mukavasti Jypin alueella mutta,kun piti tehdä maailman makein maali jota ei saatu tehtyä niin ei tehty yhtään. Parhaana esimerkkinä oli Podon ja Cipruksen namuttelu,kun Cipruss syöttää B-pisteen oikealta reunalta Podolle vasemmalle puolelle jolla olisi ollut hyvä paikka laukoa niin Podopa panee takaisin! No eipä se Cipruskaan viitsinyt vielä laittaa vaikka ollaan jo melko lähellä maalia vaan laittaa vielä kerran Podolle joka tietenkin syöttää takaisin. Noh lopputuloksenhan te varmaan arvaattekin kuinka siinä sitten kävi. Tämän jälkeen Jyppikin pääsi peliin mukaan tehden sen kavennuksenkin. Toisen erän lopussa astuikin erotuomarit taas suureen rooliin antamalla jälkikäteen Kantorille 2 minuutin jäähyn. Käsittääkseni tuomari ei edes voi kysellä linjatuomareilta tai ainakaan jälkeenpäin antaa 2 minuutin jäähyä (saatan olla väärässäkin).

Kolmasnnen erän Ifk aloittikin kahden miehen alivoimalla joista ensimmäinen selvittiin helpolla ja toinenkin oli lähes selvitetty kunnes 2 sekunntia ennen Kantorin jäähyn umpeutumista Jyp rankaisi. Tämän jälkeen Ifk pelaajien kalsareista sai varmasti kaivaa sankosellisen sitä ihteään! Noh niinhän siinnä sitten kävi,että Jyp tasoitti jonka jälkeen varmisteltiin viimeiset pari minuutia,että molemmat saa pisteen.

Jatkoajalla selvisi Ifk:n kundeille se,että meillähän on yksi pite jo plakkarissa joten säilytään piste per peli tahdissa joten samapa se vaikka hävitään ja hävishän ne!

Pena kele siellä toimistolla! Nyt sais työsuhde purkan jauhaminen loppua ja voisit oikeesti etsiä jonkun sentterin! Cipruss nyt vaan on täysin kädetön tuohon hommaan johon se on hommattu. Onkohan Cipruksen paperissa joku erikoismaininta,että sen pitää pelata tietty määrä minuutteja ottelusta toiseen? Cipruss vaihtoon ja sellainen pelaaja tilalle joka voittais edes yhden alotuksen viidestä. Tälläkaudella tuo herra ei ole voittanut varmaan kolmea alotusta enempää ja nekin voitot on tullut siten,että vastustajan aloittajan korvaa on kriittisellä hetkellä ruvennut kutittamaan.
 

bobo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Rebel- ymmärrän pointtisi että ruikutus on ruikutusta mutta fakta on se että HIFK häviää liian usein! Se ei häviä lippujen hintoihin, se ei häviä maali musíikkiin, se ei häviä imagoon, perinteisiin, yleisöön, halli tunnelmaan, nakkien makuun. Se ei voi voittaa jos pelaajat ei ole tarpeeksi hyviä. Ja nykyään kun monet lähtee merten yli niin ainoa jäljellä oleva vaihtoehto on löytää uusia tilalle. Onneks junnuja otetaan ylös mutta niihin ei voi laittaa koko painolaistia. Joka kevät/kesä kaikki odottaa että mitä uusia tulee, ja tänä vuonna ei vaan tullut yhtään hyvää fiilistä. Jo ennen kauden ennustuksissa HIFK rankattiin keskikastiin tai alemmas. Yleinen käsitys oli että HIFK(PENA) oli epäonnistunut.

Voi olla että tää nauhoitus jää päälle koko kaudeksi. Elän siinä toivossa että mielipiteet muokkaavat tulevaisuuden.
 

MaV

Jäsen
Viestin lähetti bobo
Rebel- ymmärrän pointtisi että ruikutus on ruikutusta mutta fakta on se että HIFK häviää liian usein! Se ei häviä lippujen hintoihin, se ei häviä maali musíikkiin, se ei häviä imagoon, perinteisiin, yleisöön, halli tunnelmaan, nakkien makuun. Se ei voi voittaa jos pelaajat ei ole tarpeeksi hyviä.

No tänäänhän IFK ei kaatunut ainakaan siihen, etä pelaajat eivät olisi olleet tarpeeksi hyviä. Yhden erän pelaaminen ei vain riitä SM-liigassa.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Tuntuu vääryydeltä...

tämä uusi pistelasku systeemi. Mielestäni IFK ei olisi ansainnut yhtä pistettä tänään.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Öööööö

On meillä hauska jengi,tuo jengi nokkela kun jengi menee pelaamaan on näky kamala.

Kas näin heiluu nyrkki ja nyrkki heiluu näin,kas näin heiluu nyrkki ja boksi heiluu näin.

On meillä halvat liput,tosi huokeat on meillä fantsut liput ja tosi komeat.

Kas näin meni Tonni ja tonni meni näin,kas näin meni tonni ja Lihiksen vain sain.

Jo rupes Jullii vituttaa,vituttaa mua näin,jo rupes jullii vituttaa mut laulelen ma vain.

Kas näin haistatan paskat ja haistatan mä vain,kas näin haistatan paskat,nyt Föönille tottakai!!!!


ROGER...........
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
TAKLAUKSIA

Viestin lähetti JHag
[...

Junnut tekevät minkä pystyvät, mutta miksi ihmeessä Nielikäinen-Vauhkonen-Hirsovitch istuu filtissä, vaikka on ainoa taklaava ja kiekon vääjäämättä vastustajan päätyyn vievä osa. Sen sijaan Cipruss & co "viilettää" jäällä tuloksesta riippumatta. Tuleeko vähän Kuula mieleen..?

Ja vaikka ei saisi narista Föönistä koko ajan, niin please: Cipruss myyntiin/vaihtoon/jonnekin.... [/B]

Tässä asiassa olen JHagin kanssa aivan samaa mieltä.
Nimenomaan taklauspeliä olisi pitänyt vain lisätä ja viedä
Jypiltä pelihalut lopullisesti, kun kerran siihen annettiin mahdollisuus. Toinen asia oli Marekin ylipeluuttaminen
ylivoimassa. Vaikka olikin aivan maaginen ei tarvitse
peluuttaa neljää ylivoimaa putkeen.

Jyp ansaitsi täysin voittonsa. Kiitoksia koulutuksesta.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Miehen työ

IFK tehkää miehen työ ja lahjoittakaa eilen lahjaksi saamanne piste edelleen Tampereen Jääkiekkomuseoon . Se piste ei kuulu tuolle joukkueelle.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Dr ifk..

...and mr hyde. Kai tunnette tarinan.

Havaintoja:

- ahma-Aki is back. Teki jypin eka maalin (Z toki nukkui pahasti), unohti mennä jäälle (2 min pelin viivyttäminen), toka maalissa ns. sokoksen ovena ja vilttiin. Sai sopimuksen koko kaudeksi ja heti romahti.

- ykkösketju puuttuu kokonaan. Kuhta ja Pod. on kakkosketjun tasoa. Cipruss, Salminen ja Kortelainen kolmosketjua. Junnut yrittää, mutta on tietty junnuja.

- Z ok (haluaa viihdyttää yleisöä liikaa), Kantorilla huono päivä, Kurvinen näkymätön, Junkka ja Eskelinen no joo.

- iski tauti nimeltä voittamisen sietämätön raskaus.
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Nyt tulee osumia!

Otti niin henkisesti koville eilinen matsi, että
piruako tässä enempää selittelelemään: Vittu niin perseesta
oli matsi, että olis pitänyt pieksää koko porukka heti matsin
jälkeen.

-IFK oli paska 2. ja 3. erän
-Jyp oli paska 1. ja 2. erän
-Tuomarit olivat paskoja alusta loppuun.
-Tunnelma oli paska koko ottelun ajan.

Hienoa viihdettä vaativalle kiekkokansalle!
Ja mikä parasta, koko rahan edestä...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Miehen työ

Viestin lähetti Brewer
IFK tehkää miehen työ ja lahjoittakaa eilen lahjaksi saamanne piste edelleen Tampereen Jääkiekkomuseoon . Se piste ei kuulu tuolle joukkueelle.

-Erittäin hyvä idea. Sinne vaan Saken Calgary-mitalin viereen. No, Sakkehan saa SLC:sta uuden mitskun, ei siinä mitään! Föönihän ei ollut kiinnostunut vapautuneesta Tim Thomasista, joten Saken täytyy olla maaginen.

-Lisää tulevaa lahjoitettavaa jääkiekkomuseoon:
Ahma-Tuomisen pelipaita (ja mies sisällä tietenkin)
Cipruksen maila - siis se maila jolla mies tulee voittamaan AINOAN aloituksensa kaudella 01-02. Juhlan paikka.
Fööni Matikaisen takatukka - tämä leikataan riemujuhlassa keväällä 02 kun on varmistunut, että HIFK saa kuin saakin pidettyä Ässät takanaan ja nousee runkosarjan 12:nneksi.
Kölli Kortelaisen pelipaita - ainoa paita jota ei tarvinnut pestä kertaakaan kaudella 01-02

Katkeraa on kalkki, mutta saa ollakin elisen kaltaisen "näytöksen"jälkeen. Häviäminen ei ole häpeä, jos se tapahtuu taistellen. Sen sijaan tasuri ja voittokin voi olla häpeä jos sitä ei ole ansaittu. Sellaista on elämä - ja jääkiekko!
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Matikainen+Muuperi

IFK:n joukkueenkasaajista puuttuu enää, että Virmasen Matti palkataan urheilutoimenjohtajaksi. Siinä on kolme sm-liigan historian surkeinta joukkueen kasaajaa. IFK:lla 10 mmk käytetty, yleisöä ei matsit enää kiinnosta, joukkue täynnä halpoja junioreita, senioreilla ei tahdo luistin kulkea jne. Miten helvetissä tämä on mahdollista!!

Jos vertaa Kekäläisen kalliiseen joukkueeseen '97-'98 niin tämän hetken IFK:sta mukaan mahtuisivat mr. Z ja varauksin Podkonicky, muut voisivat myydä lippuja ja teipata mailoja. Seurasin eilisessä pelissä Ciprusta erityisen tarkasti niin ei sille kauhean montaa IS-tähteä voi antaa: ei kovin nopea, ei kovin taitava, häviää kaikki kaksinkamppailut, häviää kaikki aloitukset mutta IFK:n ykkössentteri!?!?

Kauhuskenaarioni on, että ensi vuoden joukkue on vielä huonompi, liput vielä kalliimmat ja jengiä käy 4000-4500/matsi. Kölli on vielä mukana samoin Cipruss, fööni hankkii kovaan hintaan paluumuuttaja Kautosen ja erottaa Mälkiän liian kalliina valmentajana.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Anteeksi jatkuva narina...

...lippujen hinnoista mutta ainakaan minä en ole kuullut/en muista perusteluja sille miksi hintoja nostettiin.Maksetaanko tässä mahdollisesti menneiden vuosien tappioita vai mitä?Varmasti tämä muutaman sadan katsojan vaje katsomossa johtuu osin,ellei suurimmalta osin,lippujen hinnoista.Muita syitä voisivat olla joukkueen "nimettömyys" (ja sitä kautta uskon puute menestymiseen) ja pelien ylitarjonta (varsinkin paikallispeleissä).

Tämän Jyp-pelin pisteen voi tosiaankin lahjoittaa museoon.
Kummaksi on maailma mennyt kun tappioista jaellaan pisteitä.

Edit:Olisiko kyse sittenkin yksinkertaisesti ahneudesta?Ja ahneelle tunnetusti käy kuten HIFK:lle keväällä 1997.
 

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
voi voi IFK...

Täytyy taas hiukan tuuletella HIFK fanien kustannuksella! Miten niinkin hyvä joukkue kuin HIFK teidän mielestänne on voi ylipäätänsä hävitä paskoista paskimmalle, eli JYPille? Vai olisiko asia niin, että HIFK onkin vielä paskempi. Ja vielä kotonaan. Kiekkoilun ehkäpä legendaarisimmassa kotimaisessa pyhätössä. Hyyyyi...

No asiaan. HIFK:lle annettiin tai Lehto antoi kohtuullisen hyvät avaimet pelin voittoon, mutta kotijoukkue tupeloi homman totaalisesti. JYP teki HIFK:n kolmen säkämaalin jälkeen neljä bööreä ja vei kaks pistettä Jyväskylään. JYPin maaleista ei ollu säkää kuin eka. Mistään hemmetin kahvakiekosta on ihan turha rutista enää tänä päivänä. JYP ei sitä enää harrasta vaan peli perustuu lähinnä vauhtiin...

Voitte varmaan kuvitella kuinka hyvältä tuntuu JYP-fanina lukea teidän juttujanne täällä, kun voitto on taskussa. Ja kaiken kun piti olla niin varmaa taas kerran.
:p
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Pena Etolassa

Näin eilen Pentin eilen Etolassa, oli ostamassa paria lavaa pefelttejä, säästyneillä pelaajamarkoilla. On kuulemma palkannut Melametsän paluumuuttajana Amerikoista. Ja eipä kannata paljon Salmista haukkua, jätkä on ollut kaski kertaa parempi kuin Kuhta tähän mennessä. Eilistä matsia oli muuten seuraamassa Suomen jääkiekkoilun häpeäpillkku (juu juu, just tämä Pelle Hermanni klooni), oli eka erässä muutamia maukkaita kahvauksia joten toivottavasti herra nautti tästä jääkiekon nykysuuntauksesta, sitten ihmetellään vielä miksi yleisö ei käy jääkiekko-otteluissa.Millähän helvetilla siitä Kankaanperän taklauksesta saatiin kyynärpäätaklaus? Phyi helvetti mitä puuhaa, ämmiä kaikki tyyni. Jaa katsoinko jatkoajan, no en, läksin katsomaan himaan aamuista Puuha-Peteä nauhalta, se voittaa kirkkaasti nykyjääkiekon. Puuha-Pentti, kaiken korjaa, Puuha-Pentti tietenkin, Urpo tietää ja Hjallis myös, huomenna alkaa peflettityö...
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Nyt tulee osumia!

Matsista on oleellisin tullu ja en siihen puutu.

Viestin lähetti Maalituomari


-Tunnelma oli paska koko ottelun ajan.

Toi on niin totta, ikävä kyllä, mun frendi oli mukana matsissa ekaa kertaa tänä vuonna ja kysy 3. erässä, kun kaiken järjen mukaan olis pitänyt raivokkaasti kannustaa, että istuuko ne fanit vielä tuolla B2:ssa kun ei sieltä kuulu mitään :confused: .

Nyt ryhtiä sinne päätyyn, sieltä se suurin hurmos lähtee leviämään koko halliin ja kyllä muut yhtyy kannustukseen mukaan kun se vain saadaan käyntiin. Haluamme hornankattilan takaisin. Ei kannustukseen saa vaikuttaa että vastassa on "vain" Jyp, fiilistä peliin ja tunnelma kattoon josko se poikiakin auttaisi tuskan hetkellä.

No on sekin totta että on paha innostuu jos ukot seisoo vain selkä suorana, pari kunnon taklausta olisi saattanut herättää myös katsojat, mutta Pasi oli viltissä.

Jatkoaika säännöstä vielä, ei sytytä, lähdin kuselle kun jatkoaika alkoi, olihan jo piste taskussa.
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Yx juttu vielä...

Jengi on ihmetellyt miksi Sakke on pelannut kaikki matsit. Strömberg ja Riksman ovat päässeet IFK:n tiukkaan maalivahtivalmennukseen johon suohon moni on hukkunut. Toivottavasti joku päivä IFK:ssakin herätään huomaamaan kuinka tasokas maalivahtivalmennus siellä oikein on. Kaakulla ei liene enää mitään annettavaa maalivahdeille!

Olisivat tuulettaneet valmennusporrastakin oikein kunnolla kun palaajapuoleltakin "tähdet" saivat pakata kamansa. Kaarela on ihan turha mies organisaatiossa. Kuuleeko TKU ja TRE? Vaihdetaan keskinkertainen mv-valmentaja yhteen huippuun!
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
KORJAUKSIA

Viestin lähetti Qeuba
! Miten niinkin hyvä joukkue kuin HIFK teidän mielestänne on voi ylipäätänsä hävitä paskoista paskimmalle, eli JYPille?

Aika outoa. Mielestäni enemmistö IFK:n kannattajista kylläkin
tietää nyky-IFK:n tason, mikä ei päätä huimaa. IFK-Jyp
pelit ovat olleet yleensä tasaisia vääntöjä.

Mistään hemmetin kahvakiekosta on ihan turha rutista enää tänä päivänä. JYP ei sitä enää harrasta vaan peli perustuu lähinnä vauhtiin...

Kävelyksihän se peli meni puolenvälin jälkeen. Vauhdista
ei ollut tietoakaan.

Voitte varmaan kuvitella kuinka hyvältä tuntuu JYP-fanina lukea teidän juttujanne täällä, kun voitto on taskussa. Ja kaiken kun piti olla niin varmaa taas kerran.
:p

Nyky-IFK:lla ei varmaa peliä olekaan.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Ihme valitusta?
Yksi taistelu hävitty, mutta sota jatkuu.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
TÄYSKÄMMI

Edellinen epätoivoinen editointini meni vähän metsään.

Joka toinen riimitys on meikäläisen vastaus.

Sorry.
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Päivän IS tietää kertoa

"Ylpeistä kissapedoista muovautui pelin aikana
kuriton juopporemmi, jonka toiminnassa ei ollut
päätä eikä häntää. Boheemit taiteilijat kuvittelivat
pelin olevan ohi vartissa"

- Helvetin hyvin sanottu!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Toimittajilla ei luulisi olevan varaa puhua juopporemmeistä mitään, sopii vaikka käydä katsomassa Pressiklubilla...
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Häpeä, HIFK!

Surkeaa, surkeaa, surkeaa.

Ensimmäinen erä näytti hyvältä, mutta vain näytti. HIFK meni 3-0 -johtoon puhtaasti Mika Lehdon ansiosta. 1-0:ssa ja 3-0:ssa mies hukkasi irtokiekon lähes maaliviivalle, 2-0 puolestaan tuli Kuhdan löysällä roiskaisulla. Jos varmaotteisesti esiintynyt Tero Leinonen olisi aloittanut, HIFK olisi eilisellä esityksellä hädin tuskin saanut nollan rikki.

Matikaisesta ei kuulemma saisi valittaa, mutta valitan kuitenkin. Tällaista tämä kausi tulee olemaan. HIFK voi optimiesityksellä voittaa kenet tahansa, mutta rutiinipelillä se vastaavasti joutuu vaikeuksiin ketä tahansa vastaan. Taitoa on niin rajoitetusti, että jokainen maali on työn ja tuskan takana. Ei ole enää calouneja ja veikkoja, joiden yksilösuorituksiin tällaiset matsit ratkesivat viime vuosina. Ja kyllä, sormi osoittaa Matikaisen suuntaan, sillä hän ei reteistä puheistaan huolimatta onnistunut hankkimaan paikkansa täyttäviä korvaajia menetetyille pelaajille. Junnut ovat oman ruotunsa hoitaneet, mutta konkarit ovat aivan yössä.

Cipruss on eilisestä avausmaalistaan huolimatta edelleen aivan turha mies. Myös Kortelaisen peli on surullista katsottavaa. Eilisen "kohokohdat" hänen pelistään onkin täällä jo kerrattu - surkea roiskaisu läpiajossa ja kiekon kuljettaminen maalin taakse ylivoimahyökkäyksessä. Ei liigajoukkueen ykkösketjun pitäisi voida olla tällaisten kavereiden varassa, mutta onpahan vaan. Ketjun vasemmassa laidassa Capo pelasi hyvän matsin, mutta ei hänkään yksin pystynyt vitjaa kannattelemaan.

Jos nyt jotain positiivista haetaan, niin Jonas Junkka pelasi hyvän ottelun. Toivottavasti se ei ollut vain hetkellinen valonpilkahdus, sillä puolustukseenkin tarvitaan leveyttä. Z ja Kantor eivät voi pelata kauden kaikkia ylivoimia alusta loppuun.

Lauantaina olisi kaikesta huolimatta tarkoitus lähteä Tampereelle. Toivottavasti Tappara lähtee matsiin todella takki auki ja selkä suorana, sillä muuten kyyti voi olla HIFK:lle todella kylmää.
 

HIFK1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, muut narrienkaatajajoukkueet
Hyvää yötä HIFK!

HIFK VALUU-KUINKA ALAS?
11 peliä takana vielä on kärkiseurat Tappara ja Pelicans kohtaamatta.
Katsaus lähiajan ohjelmaan joka on piinkova:
13.10 Tappara (v)
16.10 Pelicans (k)
18.10 Jokerit (k)
20.10 TPS (v)
23.10 Ilves (k)

Tappara- turha vaivautua hakametsään turpaan tulee.
Pelicaanit kotona- viime kaudella hävittiin kaikki kotimatsit pelicaaneille- nyt IFKlla heikompi joukkue ei taida tulla mitään siitäkään.
Jokerit- viime kaudella 3 voittoa kotona neljästä kotona-tällä kaudella hyvä jos saamme yhtään pojoa naapureilta (kotona).
TPS-varmaan herännyt huonon alun jälkeen
Ilves- huonona vierasjoukkueena -tästä saatamme saada eka pisteet (piste?) viiteen otteluun.

Valitan jos tästä paistaa tietty negatiivisuus läpi mutta fakta on se-että HIFKlla on ollut suht helppo ohjelma tähän asti ja silti vain 7. sija. Kyllä sillä budjetilla on pakko saada nimekkäimpiä vahvistuksia joukkueeseen- esim Thomas miksi päästettiin kärppiin? miksei meille?
Molari on kuitenkin yksi akillen kantapäämme?

En ymmärrä Fööniä ei sitten millään?
muistuu mieleen kausi 87-88 Huippu joukkue mut silti pudottiin Papparalle 2-3 välierissä. Toinen manageri tänne ja äkkiä!
 

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kalle K

Jopa Virmanen voi onnistua hankinnoissa, kun käytössä on tarpeeksi rahaa. Tosin monesti mies on söhrännyt rahat kankkulan kaivoonkin. Muiden tai ainakin lähes kaikkien muiden seurojen hankintavastaavat sitten onnistuvat pienemmilläkin summilla yhtä hyvin kuin mr Virmanen. Pieni Jokerilisä on paikallaan tässäkin asiassa, nimittäin muuten ei mistään tuu mitään.

Jos nyt oikein suoraan sanon niin Jokerit on ainoa joukkue sm-liigassa mikä mua vituttaa suunnattomasti. Täynnä muiden seurojen esiintuomia pelaajia. Ei minkäännäköistä omaa yritystä tehdä niitä, eikä mitään perinteitä. Lehtonen on ainoa positiivinen asia minkä löydän Jokereista, kaikki muu on sitä millä Harkimo tekee itselleen ja kumppaneilleen rahaa... ja faneilla on kivaa Areenan villissä miljöössä!

No niin no! Aiheen vierestä, mutta aivan sama!
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: Päivän IS tietää kertoa

Viestin lähetti Maalituomari


"Ylpeistä kissapedoista muovautui pelin aikana
kuriton juopporemmi, jonka toiminnassa ei ollut
päätä eikä häntää. Boheemit taiteilijat kuvittelivat
pelin olevan ohi vartissa"

- Helvetin hyvin sanottu!
Vai niin , minä taas sanon , että " kaikki urheilutoimittajat ovat juoppoja , mutta kaikki juopot eivät ole urheilutoimittajia "
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös