HIFK - Jokerit To 28.10.2004

  • 17 714
  • 132

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Rebel

Se jota pitäisi syyttää, on Tim Thomas. Huikea ottelu, 4-5 läpiajoa kiinni, osa tuurillakin, mutta siihen tämä ratkesi. Syvällä mennään, mutta mennään vaan.

Thomas oli hyvä, mutta ei sentään niin hyvä, että hänen ansiostaan Jokerit voitti. Kyllä syyt haetaan taas kerran ihan IFK:n omasta leiristä ja taas kerran hyökkäyspäästä. IFK:lla oli ottelussa rankkarit mukaan lukien 7 puhdasta läpiajoa, joista ei tehty yhtään maalia. Lisäksi Kuhta osui Thomasin hanskaan, joka ainoana oli tyhjän maalin edessä.
Ara totesi lehdistötilaisuudessa, että Kuhta yksin olisi voinut tehdä 5 maalia. Ehkä hieman liioittelua, koska minä en huomannut kuin 4. Kolme läpiajoa ja kerran siis tuohon yksinäiseen hanskaan.
IFK:lta kuitenkin aika kohtuu suoritus ottaen huomioon, että Pärä, Jere ja JR olivat poissa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti bozik

- Joko Campbell pystyi pitämään kiekkoa ?

Lisännyt ylösnousujaan. Peruspakki-kamaa. Ei häikäise, muttei ole floppi.

Viestin lähetti bozik


- Mitä Rudi/Kanki episodissa oikeasti tapahtui, selostuksen perusteella siitä ei voi sanoa mitään ?

Rudi mussutti itselleen suihkukomennuksen. Sitä Ara pressissä mussutti.

Viestin lähetti bozik

Veskarit ilmeisesti molemmissa päissä todella hyviä ?

Lundell otti, mitä oli otettavissa. Thomas otti "kaiken". Illan paras.

Viestin lähetti bozik


- Miten Metro pärjäsi fyysistä peliä vastaan ?

Zeta jahtasi pari kertaa, mutta Metron pinna piti.

Viestin lähetti bozik

- Ja vielä. Sain erittäin luotettavasta lähteestä kommentin, että Jokerit yksinkertaisesti luistelivat paremmin kuin Hifk. Näyttikö arvon kollegat teistä siltä, kommentti tuli lievästi Hifk:n suuntaan kallellaan olevalta, mutta takuulla objektiiviseen arviointiin pystyvältä henkilöltä.

Enpä sanoisi, että luisteli paremmin. HIFK pel(N)aili kolme pistettä yhdeksi. Jotenkin saatanan halutonta on IFKin peli tällä hetkellä. IFK on pelinsä mukaisessa sarja-asemassa tällä hetkellä.

Viestin lähetti bozik


Toki myös lehdistötilaisuden anti kiinnostaisi, mun arvostelulla kun Ara on edelleen herrasmieskoutsi, joka ei turhasta kimpaannu. Tiedä sitten ovatko jengin ongelmat saanet ukon lämpimäksi, mutta yleisesti ottaen Ara on mun mielestä cool.

Mahtaako sillä Aralla ja sitä kautta pelaajilla olla riittävää nälkää voittamiseen? Halutonta ja joukkueetonta. Parikymmentä ukkoa koohottaa ilman, että yksikään viisikko olisi pelillisesti ehjä. Aran energia pressissä meni kärvistelyyn Kruusin herkkään pilliin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitokset Tomppa#74 ja Senior. Näitä pelejä kun ei itse näe, niin väkisin alkaa pohtimaan, mihin homma sitten kaiken Jokeripelaajien morkkaamisen jälkeen kääntyy, miksi Jokerit silti voittavat lähes pelin kuin pelin ? Toki kait se on itsekin myönnettävä, että epäilykseni Thomasin tasosta taisi olla turha.

Tämä Rudin kymppi näyttää nyt ihan loogiselta. Kun ensin mussutat, dumari sanoo että loppu ja jos homma jatkuu, eikun toka kymppi ja suihkuun. Ilmeisesti dumari on siis toiminut oikein, Rudin osalta en ymmärrä toimintaa. Ukkoa varmaan tarvittaisiin kentälläkin!

Joku Hifk:n joukkueen sisällä ei nyt ole kohdallaan. Tämä on ainoa varma asia.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jumalauta mitä paskaa. Vituttaa äärettömästi että saatiin se yksi piste, me ei nimittäin sitä ansaittu.

Kruus oli älyttömän paska. Ei mitään linjaa. Ruudun suihkukomennus oli turha, kyllä Ara oli oikeassa sanoessaan että peliä pitää hiukan lukea, eikä paikallisottelussa voi suunsoitosta noin helposti ulos lentää, varsinkaan kun tilanteesta ei ollut mitään kahinaa syntymässä.

Lundell oli epävarma mutta hyvä. Torjui kaiken minkä pystyi, propsit siitä.

Thomas taas oli varma ja hyvä. Kummatkin maalit mahdottomia.

Zidlicky aivan unessa, samoin Hirso. Kuhta ei saanut mistään sisään.

Kolmas erä oli siitä erikoinen, että HIFK antoi suosiolla Jokereiden painostaa koko erän. Aloitusvoittoja omassa päässä oli ehkä 3% ja onnistuneita purkuja 6%.

Kaikki rankkarit onnettomia. 33% maalia kohti, jumalauta, voiko tällä tasolla näin olla?
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Täällä Turun rintamalla ollaan iha aikuiste oigsti pohdittu; onko teillä liikaa näitä paikallisderbyjä? Tuntuu väri hävinneen kokonaan, jos Ruudun mussutuksesta jaksetaan puhua 2/3 sivua ottelun kulusta? Tiedän, vielä näin ei ole, mutta aamulla on jo.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti bozik
Näitä pelejä kun ei itse näe, niin väkisin alkaa pohtimaan, mihin homma sitten kaiken Jokeripelaajien morkkaamisen jälkeen kääntyy, miksi Jokerit silti voittavat lähes pelin kuin pelin ? Toki kait se on itsekin myönnettävä, että epäilykseni Thomasin tasosta taisi olla turha.

Tim Thomas on kyllä pitkälti näiden voittojen takana. Kyseinen herra on pitänyt paketin kasassa ja paikannut käsittämättömän monta pakkien virhettä. Toistaiseksi kauden aikana "helposti" menneet voi laskea parilla sormella.

Oudolta kyllä tämä homma välillä tuntuu, kun Jarnakin on käytännössä ihan kuutamolla ollut koko ajan ja vain Metro on tasaisemmin parantanut koko ajan. Vaikea mitään muuta yksittäistä syytä sanoa kuin Thomas. Kummasti se Jokeripakka vain huonollakin pelillä on saanut pisteitä plakkariin. Onhan Jortikkakin todennut pariin otteeseen että peli/keskittyminen on ollut syvältä. Lintukin totesi jossain MTV3:n tekstitv:n sivulla jotain mallia:"On ollut hieman tahmeaa".
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti bozik

Joku Hifk:n joukkueen sisällä ei nyt ole kohdallaan. Tämä on ainoa varma asia.

Pielessä on se, ettei voiteta kotipelejä.

Tällä kaudella on voitettu yhdeksästä matsista kolme. Viime kaudella 28:sta 19.

Viime kaudella 28:ssa kotipelissä maaliero oli plussalla 48:n maalin verran. Nyt, kun noin kolmannes kotipeleistä on pelattu, maaliero on plussalla.....kaksi.

Viime kaudella IFK oli toiseksi vahvin kotipelaaja. Tällä hetkellä olemme pistekeskiarvolla mitattuna yhdeksänsiä.

Viime kaudella tehtiin kotimatseissa keskimäärin noin neljä maalia vastustajaa kohti, nyt noin-luku on kahden kantturoissa.


Ei jättäne kysyttävää.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Senior
Ei jättäne kysyttävää.
Paitsi se syy ? Joukkuehan on vain vahvistunut, muut liigaseurat puolestaan lähinnä heikentyneet tai pysyneet tasollaan. Silti pataan tulee, miksi ? Mikä on muuttunut, kun "ulkoisesti" entistä vahvempi joukkue ottaa pataan entistä useammin.

Mä tiedän että jos joku tämän keksisi, se heti menisi vasikoimaan asian Aralle. Siksi en itse edes yritä, vaikka mulla etä-näkemystä olisikin.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
4 läpiajoa: tuhlari-Vihko( ei tietenkään tehnyt, ei vaan tunnu osaavan), Turunen suoraan boksista ja Kille kahdesti (5 sek seisoskelu Thomasin kanssa kahdestaan ja toinen jatkoajalla) - 0 maalia. Kumma kun hävittiin, on se. Toki pelleilläkin oli se Metron hukattu rankkari, mutta silti.

Lundell oli jees, otti minkä pystyi, maalivahtiin ei tänään kaaduttu pätkääkään. Joku varmaan sanoisi nyt, että Janne ei ollut voittava maalivahti, mutta silti tappio ei ollut pätkääkään Jannen syytä. Itseltäni oli kyllä silmät pudota päästä, kun Janne torjui tuon Metron rankkarin, mutta hyvä näin. Kun Dave saataisiin pois, olisi meillä aivan riittävä kakkosveska Jannessa.

Hirso oli jälleen kerran joukkueen parhaimmistoa. Pakko se on myöntää: Kimi on parantanut peliään kuin sika juoksuaan kauden edetessä. Hakkaa kirkkaasti Löysä-Lassen sentterirankingissa ja on joukkueen selkeä kakkossena. Kimi tosin kärsii suuresti Vihkon aivan toivottomasta puukätisyydestä maalipaikoissa. Huikea syöttö Kimiltä Saarisen maalin. Myös aloitukset lähtivät ihan mukavasti (perstuntuma-arvio, ei tilasto) Hirso the Greatin matkaan.

Holma oli sikäli mies paikallaan ykkösessä, että ainakin alussa änki mukavasti tekemään maskia kun muut kikkailivat yv:ssä. Loppua kohti taisi Eetu tosin ruveta hieman höntyilemään, mutta silti ihan hyvä esitys, vaikka maalit jäivätkin puuttumaan.

Tässä näitä. Vituttaa. Tappio vituttaa. Rankkarivoitto ei olisi kyllä paljon parempi ollut. Vituttaa silti.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Metro ja Timppahan sen pelin ratkaisivat ja kun kummatkin kuitenkin ovat HIFK-miehiä taustoiltaan, niin eipä tuota juurikaan jaksa harmitella.

Se onneton joka Kruusia ehti jopa kehua(!) voisi harkita harkita subjetiivisen terveydenhoito-oikeuden käyttöä. Dumari oli kyllä niin skutsissa kuin olla ja voi. Laaksonenkin vihelsi ärrässä paremmin. Kaukalo oli täynnä onnettomia vätyksiä ja valkeita rukkasia jotka käyttivät kaikki tuomarin sallimat keinot. Olen sanonut aiemminkin ja sanon uudestaan, että tuo turkuperäinen totalhockey on kyllä urheiluviihteen syöpä. Jos se, että sellaisella menestyy niin onnea valitsemallanne tiellä. Kyllä tuosta rosterista pitäisi saada huomattavasti enemmän irti.

Kibellä oli kyllä paikat ratkaista moneen kertaan, mutta näin tänään. Uutta matoa ensi viikolla.
 

rancid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Kyllähän sitä jos mietitään järjen kanssa sitä ruudun meuhkaamista, niin jos siitä ei ansaitse käytösrangaistusta, niin mistä?
Hakataan mailalla pleksiä kuin pikkuskidi ja haukutaan tuomari kaikilla alatyylin sanoilla. Sitten Kruus on paska jätkä, kun ei suostukaan nöyrästi nielemään sitä kaikkea paskaa, minkä tältä kundilta osakseen saa.
Kyse on kokeneesta tuomarista, joten ei ne kympit ihan aiheetta napsahtele, vaan kyllä niihin syy löytyy.
Itseään saa Ruutu syyttää ja turha on Aravirran vedota mihinkään pelin henkeen.
HIFK:lla oli kaksi erää aikaa ratkaista peli itselleen ja etenkin toisen erän ylivoimat piti hyödyntää mutta eipä ollut tuuritkaan kotijoukkueen puolella.
Vaikka Jokerit ei paljon häikäissyt, osoitti se jälleen olevansa vaikeasti voitettavissa oleva joukkue...muistuttaa pelottavalla tavalla Jotikan aikaista tepsiä.
Omaan silmään pistivät Thomasin ohella Kuhta, joka löytää itsensä upealla tavalla maalipaikkohin, joskaan tänään ei uponnut millään sekä Järventie joka on nostanut profiiliaan äärettömästi esim viime kaudesta. Mara liikkuu upeasti ja uskaltaa ottaa vastuuta.
Jokerien molemmat osumat syntyivät Järventien hyvin ajoitetuista viivalaukauksista. Malttoi ottaa hyvän sivuttaisliikkeen ja odottaa sen verran, että maski oli kohdallaan. Hienoja suorituksia samoin kuin saarisen rauhallisuus hakiessaan vetopaikkaa 1-0 maaliin.
Kokonaisuudessaan pelistä jäi kuitenkin väljä maku, sellaista tasaista arki-illan puurtamista puolin ja toisin.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti #12
Metro ja Timppahan sen pelin ratkaisivat ja kun kummatkin kuitenkin ovat HIFK-miehiä taustoiltaan, niin eipä tuota juurikaan jaksa harmitella.
Just tätä mä olen ihmetellyt, kun Ville teki "muutaman" teidän reppuun, niin eikös tuo ollut ihan ok ? Hieno mies ja vielä Hifk-taustainen. Saatika sitten Tuomo, juhlimassa mestaruutta Jokerien paidassa, kaiken kaikkiaan hieno juttu.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kummallinen kausi. Narrit tuovat tarjottimella voittoa HIFKille toista kertaa peräkkäin, mutta kun ei niin ei. Kentällä viedään peliä, mutta nikerit tekevät sen ratkaisevan maalin enemmän jälleen kerran, boring. Hävittäis edes kunnolla niinkuin pleijareissa -03, niin tästä saisi huumoria irti, nyt on vain harmaata.

Löysät pois alkuun; Lundellilta erittäin hyvä matsi. No joo, pakollinen leijahörppy, mutta useita erinomaisiakin torjuntoja, mm. Metron läpiajo, samoin Hancockin läpiajo jatkoajalla ja kaksi ekaa rankkaria, kunnes Dahlman suoritti armonlaukauksen HIFKille. Kiitos siitä, en olisi millään jaksanut enää yhtäkään huippukätistä hyökkääjäämme ampumassa kiekkoa yli tai ohi maalin. Tänään ainakin hyökkääjät ryssivät koko homman, tahattoman komiikan sankarina oli Palopostiksi paluun tehnyt Kibe Kuhta. Viisi täysin avopaikaksi laskettavaa, joukossa kolme läpiajoa, mukaanlukien rankkari. Miksi jäässä ollut Kibe ylipäätään laitettiin avaamaan rankkarikisa? Jortikka jätti kylmän viileästi Metron sivuun rankkareista ehkä siksi, että Metro ei saanut matsissa rankkaria sisään.

Ja fyysisesti Jokerit olisi taas ollut vietävissä kuin märkä rätti. Ainoastaan Kankaanperässä on äijämeininkiä. Campbell on aika surkuhupaisa hyttynen. Mutta eipä sitten jaksetu viedä fyysistäkään osiota kunnolla. Puhtaita papereita Luttiselle, jolla on muuten liigan eniten laitataklausjäähyjä, parempi sekin kuin koukkaaminen. Samoin Zidlicky oli hyvä, riepoi eka erän lopussa Metroa miten tahtoi ja se pelkästään sai Jokerit hyvin aseettomaksi. Olisipa jatkanut loppuun. Vopat oli näennäisen kiltti, mutta onnistui mm. kiskaisemaan Martikaiselta ilmat pihalle, huitaisemaan Jantusen pohkeet -kuulemma- mustelmille ja muuta pikkusikaa. Höh, kivempi olisi ihan peruspommittaminen. Joka kerta (harvoin, liian harvoin), kun HIFK lisäsi kontaktipeliä, ote siirtyi selvemmin punapaidoille.

Jortikan Jokerit on -heh- TPS-tyyppinen vastaiskujoukkue, joka tekee inhottavan vähän virheitä ja ottaa inhottavan vähän riskejä. Tätä jengiä saa pelätä numeroiden suhteen siihen asti, kun 60 min on täynnä. Kun takimmaisena lukkona seisoo eliittitason Thomas, on Jokereiden helppo napsia pisteitä noinkin kevyellä pakkikalustolla. Mutta viihdettä? Hmm, ehkä jonkun mielestä. Hyvää duunia Jortikalta joka tapauksessa. Metro on toinen erottuva pelaaja nikereistä, uskomattoman loistava kiekon kanssa. Mutta siis fyysisellä pelillä horjutettavissa / ärsytettävissä.

HIFKin kädettömyys alkaa olla jo kalmanhajuinen vitsi. Jos Kibe olisi ollut tasollaan, olisimme luultavimmin voittaneet. Nyt kun näin ei ollut, paikkaajiakaan ei näkynyt. Alan olla kohta todella huolissani Pirjetän pisteettömyydestä. Joonas Vihkon maalit on puolestaan syksyn ohuin kirja, kuten katsomossa huomattiinkin. Söde on täysin varjojen mailla, Kultanen alkaa orastavasti piristyä, mutta ei riittävästi noustakseen profiilipelaajaksi. Vopat on kadottanut vähäisetkin kätisyysominaisuutensa, aivan karmeaa katsottavaa kiekollisena hyökkäyspäässä, vaikka äijäosasto toimiikin. HIFKillä on palaverin paikka, jotenkin tuo kädettömyyslukko pitää saada purettua. Onnea Nikereille, saatiin mekin sentään yksi säälipiste, voi miten nastaa! Luultavasti HIFK ottaa kauden ainoan voittonsa Nikereistä tämän kauden logiikkaa noudatten matsissa, missä Nikerit vievät laukaukset ja pelin hallinnan 42-12, mutta Lundell / Stathos pelaa unelmaillan ja munkki käy hyökkäyspäässä kerrankin HIFKille. Toisaalta; hyvä tuuri pitää yleensä tienata hyvällä pelillä.

(fiilausta, typoja)
 
Viimeksi muokattu:

Jindebyne

Jäsen
Voi mikä päivä minulle kun kaksi suosikkiani häviää kahden tunnin välein pahimille vihollisilleen.

Tänään en päässyt peliä livenä seuraamaan, enkä edes radiosta kuuntelemaan. Tulosruutu oli ensimmäinen tietoni pelistä.

Näiden juttujen perusteella mitä olen lukenut niin HIFK on pelannut ihan hyvän ottelun, mutta missä olivat taas ne ratkaisevat kädet ratkaisevassa paikassa? Kyllä Thomas on huippujannu maalissa, mutta taas kuulostaa siltä, että HIFK on tehnyt vastustajan molarista ottelun parhaan pelaajan.

Case Ruutua en viitisi enempää kommentoida kun, että on hyvin hyvin tyhmää lentää suihkuun suunsoitosta, olisi edes tirvassut perkele ohimennen jotain liikkuvaa.

No kohtahan tässä kohdataan seuraavan kerran, kovat on varmasti piipussa tai sitten ei.
 

Jääkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hellas Verona, AC Milan, Tottenham
Paskan maku pelistä jäi. IFK ehkä hallitsi hienokseltaan, mutta jos ei saada sellaisista paikoista sisään kuin mitä tänään oli, niin ei voi syyttää muuta kuin itseään. Osa ansiosta kuuluu toki Thomasille, mutta kyllä IFK tänään enemmän pelin hävisi kuin narrit sen voitti.

Kibellä oli paikkoja vaikka kuinka moneen maaliin, mutta ei tänään onnistunut. Sormea voi heristellä, mutta voi myös kysyä, miksi niin monet paikat sattuvat Kibelle. Ei ne vahingossa tule. Vihko ja Turunen saivat myös läpiajonsa, mutta lopputulos oli odotettu.

IFK:ta vaivaa jonkinlainen haluttomuus ja ylimielisyys. Harkins on ollut koko kauden flegmaattinen eikä Marekistakaan tänään ollut enempää hyötyä kuin haittaa. Jengiltä puuttuu se tappamisen meininki.

Ja ne rankkarit, vittu ne oli surkeita. Kibe yritys oli ainoa meidän rankkari, joka oli edes siellä päin.

Tunnelmakin oli vaisuhko, ehkä hieman normaalipeliä parempi mutta ei paljoa. Paikallispelejä on aivan liikaa. Onneksi seuraava revanssi on jo taas ensi viikolla! Tällä hetkellä stadin herruus on valitettavsti jossain muualla kuin stadissa, eli ilmalassa.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Isaksson
Thomas oli hyvä, mutta ei sentään niin hyvä, että hänen ansiostaan Jokerit voitti. Kyllä syyt haetaan taas kerran ihan IFK:n omasta leiristä ja taas kerran hyökkäyspäästä.

Se on makuasia, puhuuko IFK:n viimeistelyn heikkoudesta vai Thomaksen torjunnoista, koska naapurin veskari kuitenkin torjui ne kaikki, joten molemmissa varmasti vikaa.

Campbellia ovat herrat IFK:n mukavasti kehuneet, mutta itse sanoisin kaverin olevan puolustuspäässä pihalla kuin Jarno Kultanen. Vihko meni luistelulla monta kertaa alimpana miehenä olleesta Campbellista ohi ja muutenkin tuntui olevan hieman ongelmallista, kun Järventie-Cambpell-pakkiparista molemmat hyökkäsivät.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jälleen tuli voitto tai oikeastaan "voitto"

Vaikka Jokereiden peli on tällä hetkellä suhteellisen huonoa, kuten se on ollut joka pelissä tuon reilun viikon tauon jälkeen. Varsinkin oma syöttöpeli on ollut vaikeaa ja kiekkoa pompotellaan oikein urakalla. No onneksi tällä hetkellä Tim Thomas on huikeassa vireessä ja Timppa antaa meille mahdollisuuden napsia pisteitä vaikka kenttäpelissä oltaisiinkin alakynnessä. Ja Thomasin huippu vireen lisäksi on ollut hienoa huomata että Jokerit on pystynyt tekemään vähäisemmistä paikoistaan selkeästi vastustajaa paremmalla prosentilla maaleja.

Itse pelissä Jokerit teki niin paljon virheitä että Thomas joutui tekemään huikean määrän huippu pelastuksia ja jos Kuhta olisi ollut edes normaalin peruspelaajan vireessä niin tuosta määrästä huippu paikkoja olisi varmasti joku mennyt sisään, meidän onneksemme Kuhta oli eilen menettänyt totaalisesti sihtinsä ja Thomas korjasi hedelmät. Ja on se Martti Järventie vaan jännä pelaaja, Tepsiä vastaan Mara oli meidän surkeimpia mutta eilen taas parhaimmistoa.

Ja mitä tulee Jarkko Ruudun ulosajoon niin siinä ei mielestäni ollut mitään epäselvää vaan Jakke räksytti niin pitkään että Kruusilla ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin pistää Jakke suihkun puolelle viilentymään.

Paikallistaistossa ollaan viime kauden poikkeuksen jälkeen palattu taas normaaliin päiväjärjestykseen, Jokerit vie ja IFK yrittää taustalla pikkasen piipittää. Pisteet siis 3 pelin jälkeen Jokerit 8 ja HIFK 1. Onhan se sarjataulukon kannalta kiva että meillä on naapuri joka on tuollainen pisteautomaatti mutta tällä tavalla Stadin Herruus tulee ratkeamaan jo jouluun mennessä.

No tästä on joka tapauksessa hyvä matkata Ouluun Kärppien kaatoon.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
...Lundellilta erittäin hyvä matsi. No joo, pakollinen leijahörppy, mutta

Eihä ollu leijahörppy, edelleenkään. Mähän sanoin Sulle, että molempia ohjattiin maskista. Jannu taas tsekannut suolapatsaana lasittunein silmin tsirkkuja.

Koala: "Täällä Turun rintamalla ollaan iha aikuiste oigsti pohdittu; onko teillä liikaa näitä paikallisderbyjä?"

Juttelin aiheesta erään seurapomon kanssa. Aiemmin olin kysynyt häneltä, josko niitä on liikaa? Jokerit-HIFK ottelussa viimeksi sain vastauksensa: "kato katsojalukua, 13665. " . Eilen oli halli melkein täynnä, seuraava Jok-IFK matsi varmaan vähintään samoin. Kohonneet pelaajapalkkiot. Kasvaneesta määrästä huolimatta isoa yleisöä kiinnostaa. Hän oli sitä mieltä, että hyvin paljon yleisöä kerääviä matseja saisi olla vähän enemmän.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Useat ovat kirjoittaneet siitä kuinka huonosti Jokerit pelasi. Tosi huonosti. Kahdeksan pistettä kuitenkin kolmesta viime pelistä saatu.

Ajatella miten kovaa menee kun Jokerit pelaa hyvin... ;-)

Saved by #73

Purkukiekkoihin ryhtiä!
 

Kaiser Soze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rontti's potatoes, whiners and wankers
Viestin lähetti Trancezz
Case Ruutua en viitisi enempää kommentoida kun, että on hyvin hyvin tyhmää lentää suihkuun suunsoitosta, olisi edes tirvassut perkele ohimennen jotain liikkuvaa.

Ruutua näyttää ainakin vituttavan liigan tuomarityöskentely oikein kunnolla.

Päivän IS:

- Lajiin kuuluu taistelu. Pitää olla fiilistä ja tunnetta. Katsojat haluavat sitä ja pelaajat haluavat sitä. Jos otetaan linja, että jääkiekosta tapetaan tunteet, niin tällä menolla se onnistuu. Säälittävää!
- Jääkiekko on miesten peli, mutta tällä hetkellä täällä on naisia viheltämässä, Ruutu päästeli.

Hyvin sanottu. Vielä kun joku ottaisi tuon tosissaan.

K
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Senior
Juttelin aiheesta erään seurapomon kanssa. Aiemmin olin kysynyt häneltä, josko niitä on liikaa? Jokerit-HIFK ottelussa viimeksi sain vastauksensa: "kato katsojalukua, 13665. " . Eilen oli halli melkein täynnä, seuraava Jok-IFK matsi varmaan vähintään samoin. Kohonneet pelaajapalkkiot. Kasvaneesta määrästä huolimatta isoa yleisöä kiinnostaa. Hän oli sitä mieltä, että hyvin paljon yleisöä kerääviä matseja saisi olla vähän enemmän.

Ei niiden tarvitse olla aina samat 13665/8000 henkilöä, jotka ovat kiinnostuneet matsista, omasta mielestäni silti 8 on liikaa 6 riittäisi. Bluesia vastaan 4. Paras seitsemästä playoffit takaisin!
Myös finaaleihin
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Kaiser Soze
Ruutua näyttää ainakin vituttavan liigan tuomarityöskentely oikein kunnolla.

Jakke koittaa puhua itselleen pelikieltoa ja veikkaan että tuollainen purkautuminen vielä ulosajon jälkeenkin saattaa johtaa jatkoseuraamuksiin. Tosin siinä Jakke kyllä on oikeassa että tunnetta sinne kentälle kaivataan ja varsinkin paikallistaistoissa tuo korkea tunnetaso on jo itsestäänselvyys.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Viestin lähetti kolmastoista pakki
Ei niiden tarvitse olla aina samat 13665/8000 henkilöä, jotka ovat kiinnostuneet matsista, omasta mielestäni silti 8 on liikaa 6 riittäisi. Bluesia vastaan 4. Paras seitsemästä playoffit takaisin!
Myös finaaleihin
Täysin samaa mieltä! Kuusi paikallismatsia on sopiva määrä, ja Blues- ja TPS-matseja neljä. Toivottavasti liigan päättäjät tajuavat tämän, kun laativat ensi kauden ohjelmaa. Tämä kuvio voi jopa ensi kaudeksi toteutua, koska Kalpan noustessa liigaan ottelumääräkään ei tippuisi radikaalisti (-2). Ja eiköhän se pienten seurojen avustaminenkin voitaisi samalla lopettaa, kun luovuttaisiin keinotekoisista välisarjoista.
 

:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti #12
Kaukalo oli täynnä onnettomia vätyksiä ja valkeita rukkasia jotka käyttivät kaikki tuomarin sallimat keinot. Olen sanonut aiemminkin ja sanon uudestaan, että tuo turkuperäinen totalhockey on kyllä urheiluviihteen syöpä. Jos se, että sellaisella menestyy niin onnea valitsemallanne tiellä. Kyllä tuosta rosterista pitäisi saada huomattavasti enemmän irti.

Näyttää jullia harmittavan oman joukkueen taaperrus ja erityisesti se, että tällä kaudella Jokereilta saamanne pisteet voit ihan itse laskea yhden käden sormilla. Jos osaat.

Eipä tainnut eilen myöskään ifkin NHL-starat pärjätä, Zeta oli ihan pihalla, kohokohtana kompastuminen omiin jalkoihinsa. Lasse ei saa mitään aikaan, tällä hetkellä joku junnukin olisi parempi vaihtoehto kentälle. Ja Jarkko, eipä tuo rangaistus peliin varsinaisesti vaikuttanut, kyllä sen verran kuumana käyvä pelaaja olisi itsensä suihkun puolelle taiteillut ennen täyttä aikaa.

Kumpikohan joukkue, Hifk vai Jokerit, on alisuorittanut selvemmin tällä kaudella? jullit ovat hankkineet jos jonkinmoista kaartelijaa änäristä, mutta silti sarjasijoitus oikeuttaa ainoastaan säälipleijaripaikkaan. Niin että kysy ensin vaikka isältä, miten asiat ovat ja kirjoita tänne vasta sen jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös