HIFK - Jokerit ti 11.10.2005

  • 42 593
  • 216

Lukkoseppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Puolen peliä katselin TV:stä ja kylläpä näyttää karmealta. Pelaajat höntyilevät päädystä/kulmasta toiseen kuin päättömät kanat, pääperiaatteena "fyysinen" peli. Ei minkäänlaista kuviota tai järjesteltyä hyökkäystä. En tiedä mikä mättää mutta näyttää että aika monen joukkueen peli on tämän kaltaista. Onko taitoa todellakin karannut niin paljon että on lopulta tultu tähän?
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Voitto !!! Viimeinkin se tuli. Milloinkohan on viimeksi voitto näin hyvältä maistunut. Vanhempi Filppula näyttää seuraavan pikkuveljen jalanjälkiä.
 

Rukkanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No tulihan se sieltä viimein! Täytyypä kyllä myöntää että HIFK:lta on aina mukavata ottaa se ensimmäinen täysvoitto! Joskin olis voinut tulla vaihkapa jo ensimmäisellä kerralla :) Toivottavasti tulee piakkoin raporttia pelistä.
 

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Noniin, loistavaa!! 2-4, kiitos Ilari!
Ensimmäinen 3p voitto meidän iki omasta pisteautomaatistamme. :) Selostaja oli kyllä umpisurkea, päätti vielä Hjallista imitoida ja haukkua Jokerifaneja näiden edellisessä viestissä mainittujen asioiden ohella. :-D No ei siinä mitään, josko nyt apina olisi poissa selästä. Kiitos Jokerit! Raportteja odotellessa.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Oli kyllä todellista kuraa tuo peli. Yksittäisinä suorituksina jäi mieleen Turusen pari todella kardinaalia virhettä, joista ensimmäisestä tuli 2-2 maali ja toisesta Valtosella avopaikka yv:llä. Ei ole tainnut parissa vuodessa kehittyä mihinkään, vaikka ei yhden pelin perusteella voi liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä.
 

M10

Jäsen
Tämä Metro FM:n selostaja on kyllä historian paskin. Kuten joku jo tuossa häntä haukkui, ei selostamisesta jätkällä tule yhtään mitään. Sanat menee sekasin, maalitilanteet jäävät epäselviksi ja kokoajan se selostaa pelaajien lempinimillä "hänk, lunkka etc..".

Hauskaa oli kuitenkin kuulla tämän selostajan vitutuksen värittämä Hjallis-imitaatio heti loppusummerin soidessa! Läpi paistoi melkoinen katkeruus :)
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tosiaankin hyvältä tuntuu ja vielä hifk vastassa. Tasainen peli kaiken kaikkiaan ja hieno nousu taas Jokereilta. Jäähyjä oli tänään taas turhan paljon. Ja nelosen illan peli alkaa tuota pikaa.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Voiko se maukkaammin enää tulla? Voiko, voiko? Ei voi! VIHDOINKIN 3 pistettä! Ja vieläpä rakkaasta paikallisvastustajasta. Nordiksella voittaminen on niin harvinaista herkkua, että nyt on fiilis kuin maailmanmestarilla... ainakin melkein.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Sieltähän se vihdoin tuli eka voitto ja makeimmassa paikassa:) Harmi ettei nähnyt peliä muuta kuin radiosta. Metro FM:n selostaja oli kyllä aika ala-arvoinen. Saa sitä toki olla puolueellinen, mutta sitten kun se alkaa häiritsemään selostusta ollaan aika metsässä. Ja koko ajan puhuttiin "oikeista" helsinkiläisistä ja ainoasta oikeasta jäähallista... No kai sitä HIFK-imagoa pitää pönkittää aina kun on mahdollisuus. Jokereiden maaleista ei paljon mitään puhuttu kuten joku sanoikin ja teksti-tv:ltä olisi varmaan saanut nopeammin tiedon maalin synnystä. No kauden pisteistä 55%on HIFK:ltä. Karua...

No eipä siinä. Makea voitto, ja Nortonilta ilmeisesti hieno syöttö voittomaaliin ja Ilari jatkaa upeita otteita. Santalalle eka piste vikasta maalista. Kalle oli ilmeisesti myös hyvä maalilla. Kiitos Jokerit!
 

#34

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey
Lundel ja längit, siinäpä ne ottelun suurimmat ratkaisutekijät. Kummassakaan tilanteessa ei olisi tarvinut kuin pitää maila jäässä, kolmannessa maalissa todella paljon liikaa vastassa.

No kumminkin jokerit oli parempi ja ehkäpä hiukan onnekkaampi. Peli oli kyllä tasoltaan varmaan yksi kauden heikkoimmista. Eniten tässä ihmetyttää se että IFK:lla puuttui todellinen yritys koko ajan, jotenkin todella löysää pelaamista koko ajan.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No kylläpäs ollu huono peli, vetelä tempo, eikä mitään kunnon kontakteja, maalit oli kyllä ihan hienoja, mutta kyllä NHL hakkaa S/M-Liigan 100-0. Nortoni oli yllättävän hyvä, hieno syöttö Virran maaliin.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Televisiosta katsottuna ottelu siis,

- Norton vaikuttaa todella kovalta. Kaukalon kingi selkeästi, liikkeessä odotettavasti ongelmia mutta muuten todella varmaa ja ennen kaikkea fyysistä peliä.

- Missä HIFK:n kuittivihko? Vaikuttiko Nortonin läsnäolo noinkin paljon? Salmelaista otettiin kovaa (tosin puhtaasti) useampaan kertaan, mutta NHL-Shedden-Hifk -tyyliin kuuluu kuitti.

- Stadin Kingit pitivät hyvää meteliä, kuului hyvin kotikatsomoon asti.

- Lundell epäonnistui jälleen, puikot olivat auki kuin Nykäsellä V-tyylissä, harmin paikka sillä Askey pelaa torstaina Espoossa. Mieluusti olisi Lundellin ottanut vastaan.

- Salmelainen jälleen loistava, SM-liigan parhaat jalat.
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Etupäässä tuli näitä ulkomaalaisia seurailtua:

Norton, ekaa vaihtoa lukuunottamatta huippupeli. Toke tarjoili hienon, mutta pisti vielä hienomman takaisin! Selvästi kentän kurko fyysisessä pelissä, tyrehdytti myös lopullisesti HIFK:n takaa-ajon niittaamalla Hauhtosen polvilleen. Upea hankinta.

Mapletoft, koko ajan parempaa peliä. Haastoi pari kertaa ihan mukavasti ja hankki Schnabelille jäähyn aika lopussa. Silti vielä paljon tekemistä että pääsee vahvistus-asteelle.

Beaudoin, ei hirveästi näkynyt, mutta pysyi aika tiukasti maskissa kun siihen eksyi. Kerran hyvä niitti Salmelaiseen.

Goehring, ei ollut mitään sanottavaa kumpaankaan maaliin, ihan kelpo peli. Tuskimpa lähdetään ainakaan heti uutta hakemaan.

Schnabel, parempi kuin HPK-pelissä, mutta aika hidas tunari edelleen. Paljon joutui koukkimaan ja oli koko ajan myöhässä. Tällä kertaa ei kuitenkaan niitä shokkiavauksia nähty.

White, aika hissukka mieheksi. Hitaampi kuin Raipe, eikä edes syötöt menneet perille. Aloituksia napsi kuitenkin hyvällä prosentilla.
 

Filosofem

Jäsen
Nyt saa fiilistellä ja ansaitusti. Aivan mahtavaa!

Ilari Filppulan ensimmäisessä maalissa oli sellaista taitoa ja rohkeutta, että sitä tarvittaisiin koko joukkueelle. Eiköhän itseluottamus tämän voiton jälkeen nouse muillakin. Valtonen oli myös erittäin aktiivinen, hieman koohotusta ja huonoa tuuriakin mukana, mutta kaikesta huolimatta yksi näkyvimpiä Jokereita kentälle. Lisäksi pitää mainita kentän kuningas, Nortonin Brad, hieno mies.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipahan mielenkiintoinen peli vaikka kuviot olikin molemmilta vielä pahasti sekaisin, paitsi Luttinen-Hauhtonen-Salmelainen kentältä. Tappeluja ei tullut, mutta eipä niitä tarvittukaan, koska miestä otettiin muutenkin ihan mallikkaasti.

Eniten mieleen jääneet asiast pelistä:

- Norton on huippupakki.
- Virmanen voisi soittaa Narvanmaalle, sillä Jalkanen saattaisi sopia kuin nenä päähän Tepsin rosteriin. Pieni mitäänsanomaton sählääjä, jolla ei tee hevon vittuakaan.
- Luttinen-Hauhtonen-Salmelainen on huippukenttä
- Tony Virrasta on tullut melkoinen surffailija sitten TPS-aikojen
- Filppulan kädet toimii - nätti maali!
- Norton on huippupakki
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Filppulan näytti tv-kuvien perusteella sanovan Kurviselle, että "älä lähre shinne", laittaessaan miehen totaalivipuun ja kiekon maaliin.

Petrell olisi ikoniominaisuudessaan saanut hoitaa limpun verkkoon av-läpiajonsa päätteeksi, mutta pehmeimmätkin kädet ovat voimattomat selkeästi kuluneen jään kanssa. Täysin pelialustan piikkiin, muuten olisi Lennu iskenyt.

Mapletoft jyräsi Salosen komeasti, kannattaa nuoren klopin pitää jatkossa päänsä ylhäällä. Toivottavasti Shedden ei kuitenkaan erehtynyt ainakaan vaihtoaitiossa opettamaan Salosta pitämään nuppiaan ylhäällä, sillä Levosen kotivideoissa se saattaa kuulostaa siltä että kehottaisi Salosta repimään jonkun pää irti.

Edward Norton oli pelimies, aika solidi peli 200-kiloiselle järkäleelle, joka on juuri saapunut maahan jostain vitun Afrikasta tai muualta kaukaa. Peliminuutteja kertyi läpi ottelun, ja hienon syötönkin antoi Virran maaliin.

Syötöistä puheen ollen, nätti oli myös Hauhtosen soolo ja sitä seurannut syöttö Luttisen 2-1- maaliin. Hauhtosen, Salmelaisen ja Luttisen tähdittämä ykkönen oli hyvässä vauhdissa, kyllä kyseiset kaverit scorettavat vielä hyvin maaleja kuluvan kauden aikana.

Jesse Niinimäki oli jälleen huippunäkyvä, vaarallisia tilanteita ja unelmasuorituksia toisensa perään, lähtenee änäriin vielä lokakuun aikana, sen verran vakuuttavassa iskussa manselainen on.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
retro kirjoitti:
Onko Karalahti haastattelussa hieman krapulaisen näköinen?

Me mietittiin kaverin kaa, että oli kyl saletisti humalassa!

No, mut itse peliin!

Loistava syöttö Nortonilta! Pehmeet kädet, ei voi muuta sanoa ja edes Virta ei voi tuollaisesta passista ohi vetää. Toivottavasti Virta muistaa tarjoo sen ison tuopin meidän pakille tänään. Ja toivottavasti Norton jatkaa Jokereissa koko kauden!

Filppula pelasi loisto-ottelun. Millainen kenttä olisikaan tullut, jos veljekset olisivat olleet samassa kentässä?

Beudoinilta myös kelpo otteita! Varsinkin kuitti tuli hienosti ja heti, kun Salmelainen teloi meidän kultakypärää jäähyaition edessä.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut naapuriin. Voitto se on ensimmäinenkin. On se hyvä, että edes joku yrittää, löytää ja saa Suomeen näitä NHL:stä vapautuvia tähtiä eikä pelkkiä huru-ukkoja ja AHL:n ylijäämä miehiä!!
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Kerrassaan hienoa fyysistä lätkää. Mitään jälkipelejä ei nähty ja kummatkin joukkueet pelasivat rehdisti. Jokereille ansaitusti täysi pistepotti.

Ja Filppulan 1-1-maalissa oli niitä kuuluisia ulkomaalaiskäsiä... :)
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tommy kirjoitti:
- Missä HIFK:n kuittivihko? Vaikuttiko Nortonin läsnäolo noinkin paljon? Salmelaista otettiin kovaa (tosin puhtaasti) useampaan kertaan, mutta NHL-Shedden-Hifk -tyyliin kuuluu kuitti.


Mene siinä sitten kuittaamaan kun sm-liiga onnessaan yrittää saada äijää käskytyksestä kiinni. Jos nyt sattuisi jäämään kiinni, niin varmaan 2 miljoonaa euroa laittaisivat sakkoa. Pitäisi kai sinun Tommy jo huomata, ettei SM-liigassa kuittivihkoa yksinkertaisesti saa käyttää, vaan siitä rankaistaan kovalla kädellä. Juuri tätä pelkäsin noiden Levosen kommenttien ja Muukkosen päätöksen jälkeen. Ei uskalleta enää kuitata. Tosin sehän on ymmärrettävää, paskaakos IFK yksin alkaa liigaa elättämään. Sopeudutaan vaan tähän muottiin, missä jokaisen porukan pitää olla.

Joo, olen pettynyt, sehän on selvä. Sarjan häntäpään joukkueelta kahdesta ottelusta kahdesti turpiin. Ja tänään vielä niin halutonta kiekkoa ja kiekko ehkä hiukan pomppi enemmän Jokereille, niin se oli sitten tässä. Ehkä Askey olisi ollut mies paikallaan, mutta mitäpä viisastelemaan, kun Lunkan huippupelillä oltaisiin taas sitten kehuttu mv-valintaa.
 

MegaMauler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tappiohan sieltä tuli Nortonia vastaan, mutta hyvä että jokeritkin on hommannut kunnon kiekkomiehiä rosteriin, oli nimittäin sen verran vakuuttavaa nortonin pelaaminen kovia taklauksia ja laukausten blokkauksia. IFK:sta taas jäi aika vaisu maku, tuntui siltä niinkuin pojat olis pelanneet kananmunat taskuissa, ei ajettu avojäällä vaikka oli paikkoja, ei näin.

Mutta jotain positiivista jäi IFK:stakin mieleen nimittäin peli systeemi alkaa olla aika hyvin hallussa.. Oli sellainen olo kokoajan että ei tässä mitään hätää ole. Harmi vaan että tahto taso oli mitä oli.. Jokerit ansaitsi voittonsa kovan duunin kautta, toivottavasti jokereidenkin kelkka kääntyy tästä niin saadaan oikeita lätkäjengejä tuonne kärkipäähän noiden mikkihiirien sijaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös