HIFK - Jokerit Ti 1.2.2005

  • 25 872
  • 122

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK latoo tänään vähintään 5 maalia ja näyttää voimasuhteiden tämänhetkisen tason. Hirson kentästä lensi viimeksi jo Vihko ulos ja nyt putoaa sitten Järvinen. Kurvinen tuo paluullaan ? hieman leveyttä puolustukseen niin ei tarvi kahta junioria liikaa peluuttaa.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
ifk ei tänään voita, se on varma!

Tietoni perustuu faktaan, etä en ikinä voita pitkävedossa ja eilen laitoin kupongin sisään johon laitoin Mora-farjestad peliin merkin 2 (se piti) toiseen ifk:lle ykkösen. Tämä on toiminut aikaisemminkin ja on halpa tapa estää tappio ;-)
No, jatkoaika tai rankkari voittoon ifk:lla on vielä mahdollisuus.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tullee alussa kovaa ja latautuneena. Mikäli Jokerit kestää tämän ja peli on vielä kymmenen minuutin kohdalla 0-0, alkaa Jokereiden pelityyli tuottamaan tulosta sen verran että voittanee tänään 1-0 tai 2-1.

Jälkimmäinenkin hyvä tulos; maali Thomasin selän taakse!
 

Untitled

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen Maajoukkue
Todella yököttävää toimintaa taas Harkimolta. Joukkue ostettiin täyteen NHL-tähtiä viime hetkillä ja muista SM-liiga jengeistä kupattiin viimeisetkin mehut pihalle... Todella yököttävää taas kerran.

No niin. Tänään kohtaavat kaupungin vuokratiloissa kotiinsa palaavan Kuopijjon päällikön, herra kurpitsatukka Olli "Statzilainen" Jokisen IFK ja muut jengit tyystin tyhjäksi kupannut Jokerit.
Stadin herruushan on jo jaettu vierasjoukkueelle tämän kauden osalta, ja tuo runkkiksen voittokin alkaa olla jo saavutettu niin minkäänlaista panosta tässä illan koitoksessa ei ole.
Petoluolan tunnelma on jälleen kerran mahtavaa ja jatkoajassa kehutaan IFK-fanit taivaisiin. IFK-fanithan tunnetusti kannustavat vain omiaan, tästä hyvä esimerkki kuultiin edellisessä IFK-TPS pelissä kun yleisöstä huudeltiin: Mene Saku kotiin, sulla on syöpä-huutoa.
Jokerifanit sen sijaan teilataan rasisteiksi kun he UGHittelevat valkoihoiselle Marek Zidlickylle ja Jarkko Ruudulle joka taas goonimaisin ottein nappaa itselleen kympin tuomareille itkemisestä.

IFK voittaa JHagin taklaustilastot noin 25-2 vaikka katsojat näkevät kentällä vain yhden taklauksen, ja senkin suorittaa Jokereiden Tomi Mäki.

IFK-Jokerit 0-1

Jan Latvala 1+0
Olli Jokinen 0+0
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näillä mennään

HIFK tänään, HIFK idag:

92 Vokoun
31 Lundell

27 Pärssinen 33 Harkins 9 Kuhta
48 Pikkarainen 10 Karalahti

84 Jokinen 11 Pirjetä 25 Ruutu
26 Söderholm 42 Kurvinen

29 Luttinen 4 Hirschovits 28 M.Laine
21 Kultanen 2 Laakso

38 Vopat 18 Fagerstedt 19 Järvinen
8 Varakas 32 Petrell


Ketjut on suunnitelmien mukaan, (melkein).

Ihme, että Zidde ja Häppölä puuttuu...flunssa iskenyt...
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Päällikön paluu

Tänään sitten lähdetään katsomaan lätkää suurin odotuksin, kun OJ on jälleen kehissä. Kenties totuttautuminen ketjukavereihin saattaa viedä aikansa, mutta toivotaan, että koko joukkue saa uutta puhtia Jokisen tulosta. Zidi ja Häbä siis poissa, sen sijaan Kurvisen Mikko on palannut jälleen terveiden listalle, mikä on hyvä asia. Tänään hyvä paikka Söden vierellä. Toivotaan todella kovasti kotivoittoa tänään, ja hyvää fiilinkiä halliin.

edit: Häppölällä on SM-liigan sivujen mukaan kuume, Zidlickyä ei sen sijaan mainita.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Onko jollain tietoa miks Marek ei pelaa?
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Frankie
Onko jollain tietoa miks Marek ei pelaa?

Eikös sen änärin pitänyt jo alkaa? On tainnut lähteä sinne, mutta varmistakaa vielä siltä Seutulan kirjeenvaihtajalta - on varmasti jo nähnyt kapsäkkeineen miehen Rankvurtin koneeseen nousevan.
HIFK vie 5-1, OJ tehot 2+1.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Frankie
Onko jollain tietoa miks Marek ei pelaa?

Tietoa ei ole, mutta toivon mukaan tämä tshekkiläinen taiteilijaluonne ei ole kiskonu kiekkoa nenään, eli esim. hermostunut Arajuurelle tai mitään sellaista. Marekia kun tarvitaan siellä laatikossa, notta pelien viihdearvo ei tipahda.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Marek ja Ara ei mahdu samaan koppiin

Ei vaan Zidlicky tietää että meillä on SM-liigan (ja viime kohtaamisen) fyysisin pelote Tomi Mäki taas kerran kokoonpanossa joten tuttuun tyyliin tsekkiläiset nivuset on alkaneet paukkumaan ja Marek ei pysty pelaamaan.

No itseasiassa peli on mielenkiintoinen mittari mikä on "pielikkö" OJ vaikutus IFK:n suoritustasoon ja kuinka rajusti IFK pystyy kotonaan käyttämään hyödykseen fyysistä ylivoimaansa. No eiköhän Jortikka ole keksinyt tähänkin soppaan omat mausteensa ja Jokerit taistelee tiukasta pelistä vähintään pisteen.

Jokereiden kokoonpano illalla,

Maalivahdit
33 Pasi Häkkinen, Maalivahti
73 Tim Thomas, Maalivahti AK

1. kenttä
77 Martti Järventie, Vasen puolustaja AK
12 Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja AK
16 Toni Dahlman, Vasen laitahyökkääjä AK
20 Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
44 Quinn Hancock, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
40 Sami Lepistö, Vasen puolustaja
25 Kari Martikainen, Oikea puolustaja
11 Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
50 Glen Metropolit, Keskushyökkääjä
10 Marko Jantunen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
72 Ossi Väänänen, Vasen puolustaja
6 Brian Campbell, Oikea puolustaja
27 Juha Lind, Vasen laitahyökkääjä
51 Valtteri Filppula, Keskushyökkääjä
23 Petri Varis, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
21 Kevin Kantee, Vasen puolustaja
26 Jan Latvala, Oikea puolustaja
14 Tomi Mäki, Vasen laitahyökkääjä
38 Arto Kuki, Keskushyökkääjä
94 Teemu Kuusisto, Oikea laitahyökkääjä
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Wiltord
Elikkä Marek sai lapsen...
Mä oon pitänytkin Marekkia aina ihan ämmänä... ;-)

No huumori sikseen ja onnittelut tuoreelle isälle ja äidille.

Kukas nyt sitten järkkää sen avausmaalin Jokereille kun Marek hoiti sen homman viime pelissä huikealla nousullaan.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mitään dramaattista, mutta aika ohueltahan tuo puolustus nyt taas näyttää. Seuraavan kerran kun paikallista pelataan niin puolet puolustuksesta on vaihtunut. Zidlicky, Lydman, Saarinen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Wiltord
Isyys taitaa velvoittaa. Elikkä Marek sai lapsen ja ei sen takia tänään pelaa. Ihan kelvollinen syy, ei mitään dramaattista.

Perskeles, onnea vaan Zetan perheelle! Toivottavasti jälkikasvu perii faijansa kädet, oli kyseessä sitten tyttö tai poika... Tokihan sen ymmärtää, ettei paikat ole Marekilla ihan vielä pelikunnossa, jos on justiinsa synnyttäny.

Kaikeksi onneksi Kurvinen palaa kehiin stunttaamaan, Kurvihan oli joukkueen kultakypärä liigan alkukierroksilla ja tänäänkin Mikolta odotetaan vähintään paria maalia. Ruudun Jakkekin voi tänään pelata ihan paineitta, kun sai himoitsemansa rajapyykin (200 min) rikki jo tepsukoita vastaan, joten Jakke voi keskittyä mm. Metron ja Thomasin ajeluun. Onneksi OJ:n paluupeliksi sattu tää paikallistreenivastustajan kohtaaminen, ei tartte Ollinkaan jänskätä yhtään kun matsin voi vetää rennosti läpi maalintekotreenauksen pohjalta. Se olis ihan eri asia tehdä paluu jotain oikeaa jengiä vastaan, jolloin joutuis kenties jopa hikoilemaan ja tekemään duunia laatikossa. Tänään ei tartte muuta ku pitää lapa jäässä ja ohjailla Lassen lätyt verkkoon. Me on voitettu tää peli.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Wiltord
Isyys taitaa velvoittaa. Elikkä Marek sai lapsen ja ei sen takia tänään pelaa. Ihan kelvollinen syy, ei mitään dramaattista.

Vilpittömät onnittelut täältäkin suunnalta.

Tosin epäilen vahvasti että Marek lukisi näitä sivuja ja tätä otteluketjua ja vielä vähemmän uskon että Marek osaisi lukea suomea.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Jaahas, kylläpä on mielenkiintoiset asetelmat tänään. Pelkästään päällikkö (ihan näin Jokerifaninkin silmin katsottuna) Jokisen Ollinkin paluu on jo hyvä syy suunnistaa DDR:ään. Aravirran kokoama Ruutu-Pirjetä-Jokinen kuulostaa pelottavalta. Aggressiivista ja suoraviivaista hyökkäyspeliä tiedossa. Pärssinenkin alkaa olla mainiossa kunnossa eli kyllä tässä saa ihan tosissaan purra kynsiään; tiukkaa tulee. Tulosvetoon 2-2 hirveällä panostuksella. Nyt on sellainen kutina että rapsahtaa
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti Isaksson
Seuraavan kerran kun paikallista pelataan niin puolet puolustuksesta on vaihtunut. Zidlicky, Lydman, Saarinen.
Klonks, mä putosin. Kaksi ekaa ymmärrän, jos NHL käynnistyy, mutta Saarinen?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti aika epeli
Klonks, mä putosin. Kaksi ekaa ymmärrän, jos NHL käynnistyy, mutta Saarinen?

Eiköhän Isaksson tarkoittanut, että IFK:n tämän illan kokoonpanoon verrattuna seuraavassa paikallispelissä 4.3. ovat mukana myös Zidlicky, Lydman ja Saarinen. Jos herrat ovat terveenä ja NHL:n perkele ei ole alkanut.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Simon
Toivottavasti jälkikasvu perii faijansa kädet, oli kyseessä sitten tyttö tai poika... Tokihan sen ymmärtää, ettei paikat ole Marekilla ihan vielä pelikunnossa, jos on justiinsa synnyttäny.


Jos se on tyttö niin faijansa käsien lisäksi on toivottavaa että perii äitinsä suun ja tis...tiimalasin tarkan näkönsä.

Voi olla joo, ettei Marekin paikat ole ihan vielä kunnossa, varsinkin jos synnytys on tapahtunut alateitse.
Oiskohan Virmasella asiasta mitään tietoa. Onko halukkaita asianselvittelijöitä?

flintstone: Ifk-puolella on onnittelutarkoitusta varten aivan loistava Onneksi olkoon-ketju. Käy ihmeessä lisäämässä onnittelusi sinne. Pelaajathan käyvät lukemassa sitä kun Jallua kesämökin ulkohuussissa.

Itse pelin vie tällä kertaa IFK. Veikkaan aika selkeitä lukemia. Jokisen rooli on merkittävä.
Harkinsin heräämistä odotellaan kovasti. Hänen on pikkuhiljaa päästävä tasolleen ja sitä kautta tuotava kakkos ylivoimaan tehoa.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Viestin lähetti Simon
Eiköhän Isaksson tarkoittanut, että IFK:n tämän illan kokoonpanoon verrattuna seuraavassa paikallispelissä 4.3. ovat mukana myös Zidlicky, Lydman ja Saarinen.
Jaa, siin noin päin. Huh, minä jo pelkäsin, että ...
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti Isaksson
IFK latoo tänään vähintään 5 maalia ja näyttää voimasuhteiden tämänhetkisen tason.

Vaikka uskonkin HIFK:n tänään OJ:n ja muiden NHL-tähtiensä aikaansaamassa hurmoksessa Jokerit voittavankin, en ihan jaksa uskoa että 5 maalia saavat Thomaksen taakse. Mutta ehkä siellä onkin Häkkinen. Pahalta näyttää Jokereiden kannalta, jonka takia uskonkin joukkueen keskittyvän poikkeuksellisen tarkasti puolustuspelaamiseen, vaikka eniten ovatkin liigassa maaleja tähän asti tehneet. Sanotaan vaikka 3-1 kotijoukkueelle.
 

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Viestin lähetti Gags
Pahalta näyttää Jokereiden kannalta, jonka takia uskonkin joukkueen keskittyvän poikkeuksellisen tarkasti puolustuspelaamiseen, vaikka eniten ovatkin liigassa maaleja tähän asti tehneet. Sanotaan vaikka 3-1 kotijoukkueelle.

Pahalta tosiaan näyttää, täälläkin fiilikset ovat "taitaa tulla neppariin" osastolla. Toivotaan kuitenkin parasta!

Korjaan lausuntoasi siltä osin että Jokerit on tehnyt toiseksi eniten maaleja: HPK:lla kärkisija 147:llä maalilla, Jokereilla 2. sija 143:lla maalilla ja 3. sija Kärpillä 142:n maalin turvin (sekä HPK:lla että Kärpillä on lisäksi yksi ottelu Jokereita vähemmän pelattuna).
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti Gags
Vaikka uskonkin HIFK:n tänään OJ:n ja muiden NHL-tähtiensä aikaansaamassa hurmoksessa Jokerit voittavankin, en ihan jaksa uskoa että 5 maalia saavat Thomaksen taakse.

Pyh, ne mitään voita ja varmasti eivät ainakaan tee Thomasin selän taakse 5 maalia, eivät edes unissaan, hyvä jos yli 2 maalia saavat. Tänään tulee vähintään tasuri ja sen jälkeen voitto rankkareilla.

OJ on hyvä, mutta ei kuitenkaan mikään Lemieux tyylinen pelintekijä joten yksin Ollin panoksella en usko IFK:n meitä kaatavan ja viime kohtaamisessa IFK:n pelurit oli niin lampaita että OJ:n pitäisi olla aikas taikuri, mikä OJ ei ole, että nuo 5 maalia tulisi.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Voi veljet, voi siskot, voi siskot ja veljet! ME TEHTIIN MAALI! Ossi tulitti viivalta! Vokoun on lyöty! Kaikki on lyöty! Mikään ei voi meitä enää tällä kaudella pysäyttää! Torilla tavataan, brothers!


Torjuntojen valossa näyttäis olevan tasainen peli meneillään. Ei taida olla kenellekään yllätys?

Eiköhän HIFK tämän vie kuitenkin. Toivotaan silti parasta. Pistekin tästä olisi mainio tulos.

EDIT: Missä kurpitsapään kakkossyöttö Lassen maaliin?! Ilmeisesti OJ ei ole oppinut Ameriikassa samanlaisia verbaalilahjoja kuin Harkins, joita "Golden-Brett" käytti hyväkseen varsinkin viime kaudella.

EDIT 2: Pikkulinnut lauloivat, että Väänäsen maalissa Lind olisi kaatunut Vokounin päälle. Fyysisyytemme alkaa purra hiljalleen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös